quote:Op zaterdag 12 maart 2005 09:58 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Welke apel kun je dan nu het beste nemen?
Ja, bij kleine appels kwarten, bij grote achtstenquote:Op zaterdag 12 maart 2005 10:34 schreef Faithy het volgende:
en je laat de parten zo in de taart? dus die kwarten?
ik maak daar altijd plakjes van die ik dan stapel, en op elk laagje nog idd wat griesmeel/kanaal/suiker extra..
maar om die hele grote in de taart te verwerken.. nee
Sorry kijk niet altijd naar de datum in de posts.:@quote:Op zaterdag 12 maart 2005 10:06 schreef Oblivion het volgende:
[..]Martijn!
Die quote van Piet, kijk eens goed naar de datum...![]()
Bij de notenboer op de markt kun je gedroogde cranberries krijgen. Volgens mijn vriendin (allergisch voor rozijnen) zijn ze geweldig als vervanging.quote:Op dinsdag 22 maart 2005 22:17 schreef Martijn_77 het volgende:
[On Topic]
Nog even een aanvulling op de recepten hier. Soms gaan er ook wel eens krenten of rozijen door maar als je nu mensen hebt die dit niet lusten (zoals mijn vrouw) Dan kun je dit ook vervangen voor abrikozen of peren (Eventueel gedroogd en dan geweld)
Nee, vind ze ook echt niet lekker in taart.quote:Op zondag 10 april 2005 13:53 schreef SCH het volgende:
Geen rozijnen???
Ik ben heel erg van de basics. Suiker, tarwebloem en boter - appels, rozijnen en veel kaneel en vanillesuiker - de enige uitspatting die ik me soms veroorloof zijn walnoten.quote:Op zondag 16 oktober 2005 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Doe eens jouw appeltaart recept posten, sch?
Inderdaad, het is wel eens leuk een ander standje te doen maar meestal kom je toch weer terug bij het gewonequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |