abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 19 januari 2004 @ 10:49:09 #1
75807 dragonstef
everythings okay m'kay?!
pi_16389115
Ik denk dat dat de mijne is.

Naast de basis van gehakt en tomatensaus, gaat er in mijn lasagna. Pecorrino kaas, gorgonzola, blue cheese en jonge goudse, knoflook, soms ook champignons, dille, peper, zout oregano, een scheutje tabasco, en een klein beetje cayenne peper. Bovenop gaat jonge goudse en een beetje blue cheese.

Wie doet het beter??

sugar? no thanks, I'm sweet enough......
  maandag 19 januari 2004 @ 11:00:29 #2
60357 roxxe
Beter een hand in de lucht dan
pi_16389395
doe je ook wat lasagna bij je kaas?
AND HERE HE IS!
HE THINKS THAT HE IS THE MOST IMPORTANT MANIN THE WORLD...ROXXE!!!
  maandag 19 januari 2004 @ 11:00:34 #3
25310 Chup
wat ik doe? ik ontdek
pi_16389399
ikke niet... klinkt lekker maar ik zou het toch eerst eens een keer willen proeven voordat ik kan oordelen..
mijn wereld is jouw wereld
pi_16389483
quote:
Op maandag 19 januari 2004 10:49 schreef dragonstef het volgende:
Ik denk dat dat de mijne is.

Naast de basis van gehakt en tomatensaus, gaat er in mijn lasagna. Pecorrino kaas, gorgonzola, blue cheese en jonge goudse, knoflook, soms ook champignons, dille, peper, zout oregano, een scheutje tabasco, en een klein beetje cayenne peper. Bovenop gaat jonge goudse en een beetje blue cheese.

Wie doet het beter??


Hoe laat vanavond bij jou?
"Wat een gezeik over het pre-pensioen... je kan ook gewoon op je 50ste stoppen.... zoals Willem Endstra"
  maandag 19 januari 2004 @ 11:05:54 #5
42636 TheSeeker_NL
Damn fine coffee
pi_16389513
honger.......
pi_16389568
damn das veel kaas en het zal vast erg pittig zijn Ik weet eik niet echt wat er bij ons thuis in de lasagna gaat, weet wel dat het altijd erg lekker is
[url=http://www.nachtbar.nl]NACHTBAR.NL[/url] | My milkshake brings all boys to the yard
  maandag 19 januari 2004 @ 11:09:31 #7
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_16389588
Klinkt erg lekker!
Mijn favoriet (okay, een aantal jaren geleden gepikt van een receptenboekje van AH):
Groene lasagne met twee vullingen: een champignon/tomatensaus en een broccolli/mosterd/kaassaus...
Kost wel wat tijd om te maken, maar damn, wat ontzettend lekker!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 19 januari 2004 @ 11:12:17 #8
68041 NeMe
Yho ass gots its own zipcode!
pi_16389642
een plastic bakkie van de aldi
pi_16389709
Ik houd eigenlijk niet van lasagna, maar als jij mij zover krijgt dat ik jouw lasagna opeet en lekker vind, dan maak je wat mij betreft inderdaad de lekkerste lasagna!
(Un)masking for the greater good.
pi_16389748
quote:
Op maandag 19 januari 2004 11:12 schreef NeMe het volgende:
een plastic bakkie van de aldi
of de C1000
pi_16389770
bezorg je ook?

of waar woon je ergens?

pi_16389841
Ik ben van mening dat de 'mijne' t lekkerst is , moet wel eerlijk zeggen dat hij niet helemaal van mezelf is.

Nadat ik het gehakt rul gebakken heb gaan hier vantevoren gebakken spekreepjes, champignons, ui en paprika bij. Dit voeg ik bij elkaar en doe er de sausmix voor lasagnasaus bij. Dit goed door elkaar roeren en dan spinazie a la creme erbij, meestal ook nog een mespuntje sambal.

Daarna gewoon de lasagna maken saus, blad, kaas enz. en dan eindigen met saus en kaas.

Heerlijk

  maandag 19 januari 2004 @ 11:47:59 #13
68041 NeMe
Yho ass gots its own zipcode!
pi_16390501
quote:
Op maandag 19 januari 2004 11:16 schreef enlightenedwizza het volgende:

[..]

of de C1000


ja het liefst zo goedkoop en snelst mogelijk en dan romantisch voorzetten bij je date
  maandag 19 januari 2004 @ 12:26:14 #14
75807 dragonstef
everythings okay m'kay?!
pi_16391356
quote:
Op maandag 19 januari 2004 11:17 schreef -Cindy18- het volgende:
bezorg je ook?

of waar woon je ergens?


dank u , dank u, Ook mijn boboti is door heel zuid-holland bekend....
sugar? no thanks, I'm sweet enough......
pi_16446017
mmmmmm .. klinkt lekker :D:D
* Speedski heeft opeens heel veel speeksel in de mond

Maak je'r volgende keer ff een foto van en post je die ??

  zaterdag 14 februari 2004 @ 08:46:08 #16
75807 dragonstef
everythings okay m'kay?!
pi_17165520
varatie tip: Doe een paar stukjes chorizo door de saus, geeft een extra pittige bite
sugar? no thanks, I'm sweet enough......
  zaterdag 14 februari 2004 @ 09:02:01 #17
71048 Tokay
makes your day!
pi_17165581
Ik vind het nog iets te vroeg om nu al over lasagne na te denken.
Ik heb nog niet eens ontbeten!
(Maarre, jouw recept klinkt veelbelovend. )
"Are we going to be friends forever?", asked Piglet. "Even longer", Pooh answered.
- A.A. Milne, Winnie the Pooh
pi_17181791
Ik mis spinazie!
  zaterdag 14 februari 2004 @ 21:41:02 #20
47809 ikookhier
>hijdiehieris<
pi_17181885
Waneer kan ik aan schuiven.
Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
*Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
Pax & Pry Free download
pi_17186104
Ik gooi er altijd een flinke lepel sambal door, en een scheutje sojasaus en niet te vergeten de Italiaanse keukenkruiden
.........avondmens.......;)
pi_17186287
Prop hem eens door het modem.
  woensdag 24 maart 2004 @ 13:36:42 #23
13306 DarkChylde
pow..pow.....powder!!!!
pi_17936029
meer recepten!

* DarkChylde wil vanavond misschien lasagna maken

had laatst bij pasta é basta hele lekker lasagna gegeten.... jammie at mijn vingers erbij op
I am always right, once I thought I was wrong, but I was mistaken
  woensdag 24 maart 2004 @ 22:05:27 #24
33549 Thomasumo
User 33549 reporting for
pi_17947563
Lasagnavellen
Gehakt
Champignons
Tomaat
Rode Paprika
Ui
Knoflook
Peterselie
3 blikjes Tomatenpuree
3dl melk.
100g Gorgonzola
100g Parmazaan
200g Geraspte kaas

Zet de lasagnavellen op laag vuur in heet water en olie (4/1). Snij de ui en de knoflook fijn en fruit het in een hete pan. Voeg wanneer glazig zout en peper toe. Voeg het gehakt bij en rul tot mooi bruin. Voeg de tomatenpuree en de gesnipperde peterselie toe. Roer om en haal het gehakt en de lasagnavellen van het vuur.

Snij de champignons en paprika in mooie plakjes, en beleg een met olie ingesmeerde schaal met om en om: gehakt, champignon, paprika, lasagnavel. Zorg dat je met een lasagnavel eindigt en beleg dat met plakken tomaat.

Verhit in een pan de melk voeg rasp de parmazaan in de melk en voeg de gorgonzola in kleine stukjes en de helft van de geraspte kaas toe. Zodra de kaas gesmolten is en een dik sausje ontstaat giet je de saus over de lasagna. Bestooi met de overbleven kaas en wat peterselie en zet 20 minuten in de oven op 180 c
I am SO omniscient that if there were to be two omnisciences, I'd be both!
pi_17947912
De beste lasagne maakt me schoonmoeder
What the heart feels today, the head knows tomorrow
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')