abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_16393633
Afgelopen zondag heb ik ook bovenstaand recept gebruikt om brood te maken.

Ik heb er 100 gram in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes en 2 eetlepels olijfolie doorheen gedaan.
De tomaatjes waren niet op oliebasis dus die heb ik 2 minuten laten weken alvorens ze door het deeg te doen.
Ik heb ze pas na de eerste keer rijzen er door heen gedaan.

Was errug lekker!!

Heeft er nog iemand lekkere suggesties?

pi_16393997
Veeeel Rozemarijn erdoorheen doen. Oregano erover is ook errug lekker. En wij hadden er halve groene knoflook olijven doorheen gedaan. Maar echt heel veel. Dat was ook een groot succes.
pi_16394548
Ik lust alleen niet zo graag olijven
Maar misschien een lekker idee als we andere mensen over de vloer krijgen.
pi_16404532
Zo te horen hebben meer mensen aardig de smaak te pakken gekregen Zelf zit ik met het idee om een soort van shoarma broodje van een deel van het deeg te gaan maken. Wanneer weet ik nog niet, dat moet ik nog even bedenken
  maandag 19 januari 2004 @ 19:55:02 #30
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_16405384
Leuk topic

Wat ik zelf altijd lekker vind om door een brood te gooien zijn grote stukken knoflook en rozemarijn. Nu ik eindelijk mijn grote stoere oven heb maar weer eens aan de slag gaan met broodvariaties

[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
pi_16420619
Ik denk dat ik er een keertje groene pesto door heen doe. Ben benieuwd of dat lekker is.
pi_17324249
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 19:10 schreef Lucille het volgende:
Nog een tip voor de Focaccia:

Opensnijden, aan 1 kant besmeren met tappenade, beleggen met mozzarella en dan dichtklappen en in de oven doen. Dat is lekker.


*zin in krijgt
pi_17324285
>>Culinesse
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')