Ik heb er 100 gram in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes en 2 eetlepels olijfolie doorheen gedaan.
De tomaatjes waren niet op oliebasis dus die heb ik 2 minuten laten weken alvorens ze door het deeg te doen.
Ik heb ze pas na de eerste keer rijzen er door heen gedaan.
Was errug lekker!!
Heeft er nog iemand lekkere suggesties?
Wat ik zelf altijd lekker vind om door een brood te gooien zijn grote stukken knoflook en rozemarijn. Nu ik eindelijk mijn grote stoere oven heb maar weer eens aan de slag gaan met broodvariaties
quote:*zin in krijgt
Op woensdag 14 januari 2004 19:10 schreef Lucille het volgende:
Nog een tip voor de Focaccia:Opensnijden, aan 1 kant besmeren met tappenade, beleggen met mozzarella en dan dichtklappen en in de oven doen. Dat is lekker.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |