abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_16232392
Potver, dat heb ik elke keer. Ik doe een pan op, met veel boter, laat het heet worden, doe de biefstukken erin, laat het braden, zodat de buitenkant lekker bruin is, champignonnen erbij, klaar met bakken na wat minuten, maar dan is als ik het door midden snij nog koud van binnen!!!

Ik vind biefstuk medium rare lekker, maar het moet fucking niet koud zijn!!

Okay, kom maar, wat doe ik fout?

  dinsdag 13 januari 2004 @ 20:58:13 #2
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_16232409
Eerst ontdooien gok ik.
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
  dinsdag 13 januari 2004 @ 20:58:51 #3
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232428
Te laat uit de vriezer / koeling gehaald.

Eerst op kamertemperatuur laten komen in de keuken ( )

Jawohl Herr Kaloin!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 20:59:10 #4
66575 DubbelFrisss
identiteitscrisis...
pi_16232438
Op een wat lager vuur wat langer bakken
pi_16232451
Wat langer na laten sudderen.

[Dit bericht is gewijzigd door snarfbreda op 13-01-2004 21:01]

Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden......
  dinsdag 13 januari 2004 @ 20:59:39 #6
12091 Sjaakman
heeft weer wat te zeiken...
pi_16232452
Op hoog vuur snel dichtschroeien en bruin laten worden. Daarna effe laten staan op een laag pitje (af en toe keren en door de pan bewegen.)
Remember... Chicken is not a meal... It's a sport :P
pi_16232455
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 20:58 schreef Captain_Chaos het volgende:
Te laat uit de vriezer / koeling gehaald.

Eerst op kamertemperatuur laten komen in de keuken ( )


Heb ik.
pi_16232462
Eerst je bierstuk aan beide kanten goed doorbakken en daarna een paar minuten in de oven zetten zodat de binnenkant ook een beetje gaat wordt... of je kan het verder laten bakken in je pan maar dan op allelaagste stand en dat een paar minuten

Eet smakkelijk

pi_16232465
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 20:59 schreef Sjaakman het volgende:
Op hoog vuur snel dichtschroeien en bruin laten worden. Daarna effe laten staan op een laag pitje (af en toe keren en door de pan bewegen.)
Wat ik zeg dus.
Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden......
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:00:43 #10
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232470
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 20:59 schreef DubbelFrisss het volgende:
Op een wat lager vuur wat langer bakken
Kan ook, maar dan wordt-ie grijs in plaats van lekker knapperig bruin van buiten en hij llopt leeg...

Het moet wel schnell dichtschroeien natuurlijk

Jawohl Herr Kaloin!
pi_16232483
idd, eerst je biefstuk laten ontdooien

enne, snel laten "dichtschroeien" en daarna in de oven misschien

pi_16232558
Nog beter is de biefstuk na het aanschroeien even uit de pan te halen en een paar minuten te laten rusten.

Dan in oven of op laag vuur verder bakken.

pi_16232569
prik de volgende x als je weer wat bakt even een koude vork erin
10 seconden wachten en dan de vork even op je lip om te voelen of
hij niet koud is dat doe ik althans
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:04:16 #14
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_16232579
Oven vind ik een slecht plan, daar wordt ie wel errug droog van...
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:05:09 #15
64781 bonke
pipo koeie
pi_16232610
gewoon niet meer van die dikke hompen kopen
ipv van een hele koe in je pannetje kan je der beter ff een stukkie afsnijden
pies on joe toe
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:06:23 #16
26059 Els_saai
Altijd saai...
pi_16232652
Waarom wordt dikke biefstuk in een restaurant eigenlijk wel lekker (gaar)? Terwijl het thuis altijd alleen maar taaier wordt?
...is toch ook opwindend?
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:07:31 #17
76692 Cesco
Nani - kore wa nandesuka
pi_16232683
iid meeste wat ik hier hoor: eerst beide kanten op hoog vuur dichtschroeien, en vervolgens nog ff paar minurten op medium vuur bakken.
Wel belangrijk is dat de pan niet te groot is, en dat je niet teveel boter gebruikt - het vlees hoeft niet te drijven.
nog een kleine ps: gebruik een pan met een goede anti-aanbak-laag, dat scheelt al de helft. Ik was jarenlang een waardeloze kok, tot ik die "studenten-pannen", meegekregen van mijn ouders, eruit flikkerde en een nieuwe set kocht.
Veel succes, en vooral smakelijk
Oshietekudasai
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:08:43 #18
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232726
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:06 schreef Els_saai het volgende:
Waarom wordt dikke biefstuk in een restaurant eigenlijk wel lekker (gaar)? Terwijl het thuis altijd alleen maar taaier wordt?
In een restaurant doen ze het heter.

het bakken dan hè

Jawohl Herr Kaloin!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:09:26 #19
71614 BillyOcean
Get out of my dreams you woman
pi_16232752
Een biefstuk inderdaad op heet vuur en pas in de pan als de boter bijna zwart is... En! Je mag een biefstuk maar 1 keer omdraaien... Misschien helpt het als je dunnere biefstukken neemt? Ik werk in een restaurant en de chef daar haalt ze op het einde uit de pan en legt ze dan nog ene fractie op de kale kookplaat zelf... Dat is natuurlijk helemaal de bom...
Doch vlakbij zwerft 'n exquise gympje
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:09:42 #20
26059 Els_saai
Altijd saai...
pi_16232757
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:08 schreef Captain_Chaos het volgende:
In een restaurant doen ze het heter.

het bakken dan hè


Ja maar waarom? Wat is hun geheim dan?

...is toch ook opwindend?
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:09:55 #21
64781 bonke
pipo koeie
pi_16232766
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:04 schreef martinensonja het volgende:
prik de volgende x als je weer wat bakt even een koude vork erin
10 seconden wachten en dan de vork even op je lip om te voelen of
hij niet koud is dat doe ik althans
zeg ben jij ff gek ?
prikke in een biefstuk ?? VANDAAAAAAAALLLLLLL
never nooit niet in een biefstuk prikke he , ook niet als je denkt dat ie nog koud van binne is ( laat em dan maar ff doorwarmen op een laag pitje)
ps: een biefstuk draai je om met een bbg tang of een spatel
prikken is ten strengste verboden
pies on joe toe
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:10:22 #22
12091 Sjaakman
heeft weer wat te zeiken...
pi_16232785
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:00 schreef Captain_Chaos het volgende:

[..]

Kan ook, maar dan wordt-ie grijs in plaats van lekker knapperig bruin van buiten en hij llopt leeg...

Het moet wel schnell dichtschroeien natuurlijk


Het geheim is: NIET in prikken!!!
Remember... Chicken is not a meal... It's a sport :P
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:10:42 #23
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_16232798
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:09 schreef BillyOcean het volgende:
En! Je mag een biefstuk maar 1 keer omdraaien...
Meen je dat nou? waarom is dat?
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:12:38 #24
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232851
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:09 schreef Els_saai het volgende:

[..]

Ja maar waarom? Wat is hun geheim dan?


Geen idee.... bij mij lukken ze wel altijd.

Ik denk dat het de kunst is om niet te kinderachtig door te bakken. Je pannetje mag best een beetje walmen. Na een minuutje liggen is-ie van binnen ook warm hoor; al was-ie een beetje koud. Die hitte trekt best nog wel door als je biefstukkie uit de pan is.

Jawohl Herr Kaloin!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:13:02 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16232868
Je moet biefstuk voelen.
Je haalt een biefstuk uit de koeling ruim een uur voor je hem bakt.
Je maakt het braadvet heet en kruid de biefstuk (GEEN ZOUT!!! zout maakt je vlees nat en kan je het niet meer goed bakken)
Nu bak je die biefstuk, regelmatig draaien en met een vinger voelen hoe die aanvoelt
Voelt die als je wang, is ie rood
Als het puntje van je kin, is ie medium
Als het puntje van je neus, dan is ie well done.
Als je voorhoofd, volledig verpest en doorbakken.

Ik ga hier geen commentaar op anderen geven, maar Ik heb als Chefkok gewerkt in een Bistro waar men vrijwel uitsluitend steak serveerde. Dat vlees vaak taai word komt omdat de meeste slagers geen mooi vlees verkomen. Steak hoort gemarmerd te zijn, met veel dunne vetadertjes, die zorgen ervoor dat het vlees sappig blijft.

Het is trouwens niet de schuld van de slagers, maar van de Libellehuisvrouwtjes, die niet weten wat goed vlees is, en alleen maar mager willen hebben, brandweerwagen rood.
Een slager weet wat goed vlees is, dat is zijn vak, maar als een slager gemarmerd vlees in de toonbank legt, dan kan ie het er na sluitingstijd weer uithalen, ze kopen het niet.

[Dit bericht is gewijzigd door Pietverdriet op 13-01-2004 21:18]

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:14:12 #26
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232904
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:10 schreef Sjaakman het volgende:

[..]

Het geheim is: NIET in prikken!!!


Daar stond natuurlijk de culinaire doodstraf al op.

Ow ja, zout en peper ook achteraf anders heb je een blok osmose in je pan tot er een vlakgommetje overblijft.

Jawohl Herr Kaloin!
pi_16232926
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Je moet biefstuk voelen.
Je haalt een biefstuk uit de koeling ruim een uur voor je hem bakt.
Je maakt het braadvet heet en kruid de biefstuk (GEEN ZOUT!!! zout maakt je vlees nat en kan je het niet meer goed bakken)
Nu bak je die biefstuk, regelmatig draaien en met een vinger voelen hoe die aanvoelt
Voelt die als je wang, is ie rood
Als het puntje van je kin, is ie medium
Als het puntje van je neus, dan is ie well done.
Als je voorhoofd, volledig verpest en doorbakken.

Maar wel waar...

I've got a 'F', a 'C' and i got a 'K'. All i miss now is ...
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:16:19 #28
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16232968
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Je moet biefstuk voelen.
Je haalt een biefstuk uit de koeling ruim een uur voor je hem bakt.
Je maakt het braadvet heet en kruid de biefstuk (GEEN ZOUT!!! zout maakt je vlees nat en kan je het niet meer goed bakken)
Nu bak je die biefstuk, regelmatig draaien en met een vinger voelen hoe die aanvoelt
Voelt die als je wang, is ie rood
Als het puntje van je kin, is ie medium
Als het puntje van je neus, dan is ie well done.
Als je voorhoofd, volledig verpest en doorbakken.

ben ik nou de enige die aan het puntje van zijn neus zat te voelen

Jawohl Herr Kaloin!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:17:05 #29
62182 Georges
That's the shit
pi_16232992
braden/bakken moet je nooit snel doen op een hoog vuur, gewoon rustig bakken, af en toe ff proeven, komt het goed.
Volgens de policy worden proletarische discussies niet aangegaan
pi_16233000
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:16 schreef Captain_Chaos het volgende:

[..]

ben ik nou de enige die aan het puntje van zijn neus zat te voelen


nope
I've got a 'F', a 'C' and i got a 'K'. All i miss now is ...
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:18:16 #31
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_16233031
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:16 schreef Captain_Chaos het volgende:

[..]

ben ik nou de enige die aan het puntje van zijn neus zat te voelen


natuurlijk niet !

And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:19:30 #32
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16233076
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Je moet biefstuk voelen.
Je haalt een biefstuk uit de koeling ruim een uur voor je hem bakt.
Je maakt het braadvet heet en kruid de biefstuk (GEEN ZOUT!!! zout maakt je vlees nat en kan je het niet meer goed bakken)
Nu bak je die biefstuk, regelmatig draaien en met een vinger voelen hoe die aanvoelt
Voelt die als je wang, is ie rood
Als het puntje van je kin, is ie medium
Als het puntje van je neus, dan is ie well done.
Als je voorhoofd, volledig verpest en doorbakken.

Ik ga hier geen commentaar op anderen geven, maar Ik heb als Chefkok gewerkt in een Bistro waar men vrijwel uitsluitend steak serveerde. Dat vlees vaak taai word komt omdat de meeste slagers geen mooi vlees verkopen. Steak hoort gemarmerd te zijn, met veel dunne vetadertjes, die zorgen ervoor dat het vlees sappig blijft.

Het is trouwens niet de schuld van de slagers, maar van de Libellehuisvrouwtjes, die niet weten wat goed vlees is, en alleen maar mager willen hebben, brandweerwagen rood.
Een slager weet wat goed vlees is, dat is zijn vak, maar als een slager gemarmerd vlees in de toonbank legt, dan kan ie het er na sluitingstijd weer uithalen, ze kopen het niet.


Heb wat tegen Libelle huisvrouwtjes ja, dat klopt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:21:25 #33
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_16233158
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:19 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb wat tegen Libelle huisvrouwtjes ja, dat klopt


*noteert

gemarmerd vleesch

Jawohl Herr Kaloin!
  dinsdag 13 januari 2004 @ 21:23:18 #34
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16233229
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:21 schreef Captain_Chaos het volgende:

[..]

*noteert

gemarmerd vleesch


Bij de betere horeca leverancier te krijgen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_16251252
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:16 schreef Captain_Chaos het volgende:

[..]

ben ik nou de enige die aan het puntje van zijn neus zat te voelen


Nee, ik voelde ook aan mn kin... lijkt me alleen niet zo goed als er haar aan je biefstuk zit.... (niet dat ik zoveel baardgroei heb)
We are born crying, live complaining, and die disappointed.
pi_16252231
quote:
Op dinsdag 13 januari 2004 21:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Je moet biefstuk voelen.
Je haalt een biefstuk uit de koeling ruim een uur voor je hem bakt.
Je maakt het braadvet heet en kruid de biefstuk (GEEN ZOUT!!! zout maakt je vlees nat en kan je het niet meer goed bakken)
Nu bak je die biefstuk, regelmatig draaien en met een vinger voelen hoe die aanvoelt
Voelt die als je wang, is ie rood
Als het puntje van je kin, is ie medium
Als het puntje van je neus, dan is ie well done.
Als je voorhoofd, volledig verpest en doorbakken.

Ik ga hier geen commentaar op anderen geven, maar Ik heb als Chefkok gewerkt in een Bistro waar men vrijwel uitsluitend steak serveerde. Dat vlees vaak taai word komt omdat de meeste slagers geen mooi vlees verkomen. Steak hoort gemarmerd te zijn, met veel dunne vetadertjes, die zorgen ervoor dat het vlees sappig blijft.

Het is trouwens niet de schuld van de slagers, maar van de Libellehuisvrouwtjes, die niet weten wat goed vlees is, en alleen maar mager willen hebben, brandweerwagen rood.
Een slager weet wat goed vlees is, dat is zijn vak, maar als een slager gemarmerd vlees in de toonbank legt, dan kan ie het er na sluitingstijd weer uithalen, ze kopen het niet.


Ooh pierre wind deed het met zijn hand.

in je muis prikken

en dan je wijsvinger op je duim,
je middelvinger op je duim
je ringvinger op je duim
je pink op je duim

en dan je biefstuk dus vergelijken met hoe je muis voelt in die positie.

I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  woensdag 14 januari 2004 @ 14:25:33 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16252352
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 14:21 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Ooh pierre wind deed het met zijn hand.

in je muis prikken

en dan je wijsvinger op je duim,
je middelvinger op je duim
je ringvinger op je duim
je pink op je duim

en dan je biefstuk dus vergelijken met hoe je muis voelt in die positie.


T Zelfde anders
:-)
Gewoon aan je vlees voelen dus.
en voor het bakken op kamer temp laten komen.
Verder mooi gemarmerd vlees kopen, komt er op neer, hoe meer vet er in het vlees zit hoe malser het wordt, ruwweg dus.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_16252502
Maar ik zout mijn biefstuk altijd graag. Hoe krijg ik de biefstuk zout als er geen zout op mag?
  woensdag 14 januari 2004 @ 15:38:37 #39
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_16254550
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 14:30 schreef haaahaha het volgende:
Maar ik zout mijn biefstuk altijd graag. Hoe krijg ik de biefstuk zout als er geen zout op mag?
Je kan hem toch zouten als 'ie al klaar is en op je bord ligt? Dan heb je dat hele osmose-probleem niet.
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
pi_16254635
Serieus? Zouten NA het bakken?
  woensdag 14 januari 2004 @ 15:50:47 #41
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_16255018
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:40 schreef haaahaha het volgende:
Serieus? Zouten NA het bakken?
Het is ook maar een ideetje, ik zout mijn biefstuk eigenlijk nooit. Maar theoretisch gezien zou hij dan niet moeten uitdrogen.
Of je je gewenste zoutingsniveau bereikt is iets anders....
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 14 januari 2004 @ 15:54:54 #42
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_16255152
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:40 schreef haaahaha het volgende:
Serieus? Zouten NA het bakken?
Ja, is veel lekkerder Blijft je vlees lekker sappig
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  Moderator / Miss SHO woensdag 14 januari 2004 @ 15:57:30 #43
22592 crew  Ole
pi_16255272
Volgens Rudolf van Lifeandcooking :

-niet in prikken
-zout na het bakken
-verpakken in aluminiumfolie en 10 minuten laten rusten.

succes!

Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_16255274
Als je het vlees voor het bakken zout, dan trekt het zout toch in het vlees bij het bakken? Dat is toch lekkerder?
Ik ga het proberen...zout na het bakken!
  Moderator / Miss SHO woensdag 14 januari 2004 @ 15:58:16 #45
22592 crew  Ole
pi_16255306
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:57 schreef haaahaha het volgende:
Als je het vlees voor het bakken zout, dan trekt het zout toch in het vlees bij het bakken? Dat is toch lekkerder?
Ik ga het proberen...zout na het bakken!
zout onttrekt vocht aan het vlees.. vandaar dus erna pas gebruiken!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_16255374
.
.Niet met een vork in het vlees prikken(wat iemand eerder in de topic zei) dan lopen de sappen eruit. dat is dood zonde, in het vlees drukken met je vinger als ie veert is het goed (rare)*olie moet wel goed heet zijn he *
mijn ervaring is 3 minuten voor rare
  woensdag 14 januari 2004 @ 16:00:54 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16255387
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:40 schreef haaahaha het volgende:
Serieus? Zouten NA het bakken?
Ja
Je kan sowieso beter na het koken zouten, ik zout het eten eigenlijk meestal na het koken.
voordelen zijn:
Iedereen kan het zo zout maken als ie wil
Je verzout nooit wat
Je vlees blijft mooi droog (als je tenminste vers en geen diepvries hebt) bij het bakken en word veel mooier bruin,
Je gaat vanzelf minder zout gebruiken, we eten sowieso veel zout, ik gebruik over groenten liever een paar druppels citroensap en wat echte boter dan zout.
Ik ben geen antizout figuur hoor, maar veel dingen hebben het niet nodig omdat ze al zout genoeg zijn. Over dingen als Friet hoort uiteraard wat zout.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 14 januari 2004 @ 16:03:36 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_16255475
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:57 schreef haaahaha het volgende:
Als je het vlees voor het bakken zout, dan trekt het zout toch in het vlees bij het bakken? Dat is toch lekkerder?
Ik ga het proberen...zout na het bakken!
Nee hoor, als je vlees zout dan onttrekt het zout vocht aan het vlees (osmose).
Dit is vooral bij Biefstuk (steak) heel ellendig omdat je vlees dat je snel wilt bakken nat is, en dan stoof je het ipv dat je het dichtschroeit.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_16255493
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 15:57 schreef Ole het volgende:

-verpakken in aluminiumfolie en 10 minuten laten rusten.

succes!


Na het bakken?
Potver, ik hoor allemaal nieuwe dingen. Leuk!
pi_16255541
quote:
Op woensdag 14 januari 2004 16:04 schreef haaahaha het volgende:

[..]

Na het bakken?
Potver, ik hoor allemaal nieuwe dingen. Leuk!


en dan wel ff in de oven

[Dit bericht is gewijzigd door michiel_merk op 14-01-2004 16:06]

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')