[Dit bericht is gewijzigd door Pietverdriet op 09-11-2003 17:59]
quote:Ja godverdekut zeg
Op zondag 9 november 2003 18:00 schreef vosss het volgende:Gebakken krieltjes van Célavita. Hamlapje van de slager. 1 komkommer. 1 blikje erwtjes en worteltjes van Bonduelle. 1 afbak stokbrood.
quote:
Op zondag 9 november 2003 18:10 schreef vosss het volgende:[..]
Ja godverdekut zeg
![]()
Blijkt dat ik dat vlees al op ge-eten had!
Oh sorry, kut voor je
quote:Mag ik bij jou komen eten dan
Op zondag 9 november 2003 18:11 schreef Brennie het volgende:[..]
Oh sorry, kut voor je
Oftewel, witlof, gehakt en aardappel met een of ander sausje eroverheen in de oven.
oh ja...en veel sambal...
quote:*boertje laat*
Op zondag 9 november 2003 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Vooraf gebakken geitenkaas
Gestoofd lamsvlees met bloemkool appelmoes en aardappelpuree, en net zelfgebakken appeltaart met slagroom toe.
Ik maak nooit gein over eten.
quote:fazant aanbraden en dan onder de zuurkool stoven?
Op maandag 10 november 2003 14:24 schreef gimme.shelter het volgende:
Vanavond: zelfgemaakte groentensoep, en daarna: fazant, cranberrysaus, zuurkool en aardappelpuree!![]()
Varkensvlees met taugé. (met garnalen en knoflook)
Kip met paprika. (met lente-uitjes en rode peper)
Rijst met doperwtjes en reepjes omelet. (met champignons)
Ben benieuwd.
quote:Weet natuurlijk niet of je lang in de keueken wil staan, maarre een stamppotje zuurkool of boerenkool is toch altijd lekker met dit weer??
Op maandag 10 november 2003 16:19 schreef Omkron het volgende:
Heb nog geen idee...?Help eens als je wil..
-edit-kutcookies
[Dit bericht is gewijzigd door golfer op 10-11-2003 17:19]
Met als toetje.. een blikje manderijnschijfjes.
Drank : fles 1,5 liter spa (groene)
maandag (vandaag)
- kipfilet
- rijst
- currysaus
dinsdag
- macaroni ham-kaas
quote:geen vlees?
Op maandag 10 november 2003 17:50 schreef 61neorej het volgende:
Wortelen met gekookte aardappels
quote:Het is hartstikke "warm" vandaag
Op maandag 10 november 2003 17:00 schreef gimme.shelter het volgende:[..]
Weet natuurlijk niet of je lang in de keueken wil staan, maarre een stamppotje zuurkool of boerenkool is toch altijd lekker met dit weer??
Ontopic: Poffertjes
en als toetje
In rode wijn met een kaneelstokje en een kruidnagel gepocheerde appel, gevuld met kwark met een beetje suiker en verse citroenrasp erdoor.
MMmm, het meeste is al klaar of voorbereidt, maar nu snel afmaken want als ik het zo neer schrijf hier begin ik te watertanden
quote:Nee daar vast wel iets bij.. maar wat moet ik nog bedenken
Op maandag 10 november 2003 17:31 schreef Omkron het volgende:
Enkel kipfilet..?
quote:Ja, gelukt, en was nog lekker ook.
Op maandag 10 november 2003 15:07 schreef Gia het volgende:
Thaïs:Varkensvlees met taugé. (met garnalen en knoflook)
Kip met paprika. (met lente-uitjes en rode peper)
Rijst met doperwtjes en reepjes omelet. (met champignons)Ben benieuwd.
Kids hebben met stokjes gekliederd zodat ik daarna moest stofzuigen, maar ach, 't was verder wel gezellig.
[Dit bericht is gewijzigd door Qarinx op 10-11-2003 19:35]
Wanneer is het nou verdomme gaar en kan ik het zonder salmonellagevaar opeten?
quote:Ja, maar soms heeft het witte van binnen ook een beetje een roze gloed heb ik het idee..
Op maandag 10 november 2003 19:39 schreef Cola_Light het volgende:
Als die niet meer roze is aan de binnenkant
quote:Je kan het ook door bakken tot het echt wit is van binnen...loop je wel het risico dat het wat droog wordt.
Op maandag 10 november 2003 19:39 schreef Qarinx het volgende:[..]
Ja, maar soms heeft het witte van binnen ook een beetje een roze gloed heb ik het idee..
ontopic...
Vandaag boerenkool-met-worst op...
en een heerlijk tartaartje...lekker bruin van buiten, mooi donkerrood van binnen
quote:Is hier één van de favorieten. Ze vechten om de stukjes kip en de saus.
Op maandag 10 november 2003 19:33 schreef qyn het volgende:
Ben nu "Kip Tandoori" aan het maken .. Knorr, zelf toevoegen: kipfilet en creme fraiche. Ruikt lekker, kost weinig moeite .. ben benieuwd!
Hier wordt het vandaag zuurkool stamp met spek en rookworst. (2 halen 1 betalen bij c-1000)
Als ik eenmaal op mezelf woon eet ik -mark my words- nooit meer diepvries-groentepakket met tomatensaus-uit-pot als pastasaus.
My god, wat kan ik toch lekker koken.
Maar niet het juiste merk
quote:Mijn kipfilet was ook heet.
Op dinsdag 11 november 2003 22:20 schreef shmoopy het volgende:
Hete kip.
Wel lastig braden als je bak en braad boter op is.
quote:Ga ik morgen maken!
Op dinsdag 11 november 2003 22:20 schreef shmoopy het volgende:
Hete kip.My god, wat kan ik toch lekker koken.
quote:Oe, ik ben benieuwd hoe jij 'm maakt!
Op dinsdag 11 november 2003 23:00 schreef Vivi het volgende:[..]
Ga ik morgen maken!
quote:Tuurlijk
Op dinsdag 11 november 2003 23:12 schreef shmoopy het volgende:[..]
Oe, ik ben benieuwd hoe jij 'm maakt!
Als je wil, post je hier dan een recept? *lief kijkt*
Ingredienten:
Kip (doh) (ik neem drumsticks)
Zout
1 grote ui
knoflookteentjes (ben ik nogal fan van dus ik neem er veel, maar officieel 2)
2 el sambal oelek
Madame Jeanette pepers (heb ik net een leuk plantje van gekocht )
2 el Ketjap manis
1 tl bastersuiker
2 el citroensap
Maak de kip droog met keukenpapier, wrijf in met zout,
10 minuutjes laten staan, dan nogmaals droogdeppen
verhit olijfolie in een wok of grote pan, en braad de kipstukjes snel knapperig en goudbruin.
Wrijf de ui, knof, sambal en pepers (en evt. wat verse peterselie) tot een gladde pasta (of mik het ff in de keukenmachine, gemak dient de mens)
Neem de kip uit de pan en laat uitlekken, doe 2 dl water (of lekkerder; kippebouillon) toe, evenals de ketjap en suiker, doe de kip terug in de pan, vuurtje laag zetten en laat het met de deksel half erop in een half uurtje gaar worden...op het laatst de citroensap en bij en nog ff de kook erover.
Ik vind het zelf erg lekker met spaghetti aglio olio , die maak ik zo:
Voeg aan een (lekkere!!!) olijfolie die je in de wok verhit het volgende toe:
50 gr. ansjovis
6/8 teentjes knof (maak maar geen dates voor de volgende dag
)
1 rode peper
1/4 kopje peterselie
L aat sudderen tot de ansjovis 'gesmolten' is en roer door de pasta.
kan ook zonder ansjovis natuurlijk, veel mensen houden daar niet zo van.
Nou jij Shmoops!!!!!!
Okee, here's mine:
Kilo tomaten ontvellen (kruisje snijden en even in kokend water dompelen) en in blokjes snijden
4 teentjes knoflook persen
ketjap manis en asin (flinke scheut)
1 a 2 kippenbouillionblokjes fijnmaken
paar uien en 2 rode paprika's snijden en die even aanbakken
rode peper in dunne reepjes
en dat alles goed mengen
6 kippenbouten ontvellen en in bovenstaand mengsel doen, liefst een nacht laten marineren.
Daarna de bouten eruit, beetje droogdeppen en aanbraden in wat boter.
Ondertussen de marinadezooi in een braadpan warm maken en dan weer de kip erbij, en heeeeel lang laten sudderen, tot het van het bot afvalt.
Serveren met rijst en een frisse komkommersalade, tadaa!
quote:Jee, wat maf.
Op dinsdag 11 november 2003 23:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik ben gek op heet eten, vroeger thuis aten we bijna niets anders als Indisch (en dan echt, niet van die restaurantprut)
Maar ik kan er niet meer tegen. Als ik nu wat heets eet, dan ga ik enorm zweten (gutst echt van me gezicht af) word helemaal rood, ogen worden piepklein en dan rood doorlopen.
jammer
Maar met 1 pepertje is deze kip niet zo heet, hoor, gewoon een beetje pittig, is een beetje op kinderen aangepast, zeg maar.
quote:Tis maar wat je gewend bent, een vriend van mij heeft jaren in Thailand gewoont, als die van iets zegt dat het mild is, en je neemt een hap kan je op 20 meter een barbeknoei aanspugen.
Op dinsdag 11 november 2003 23:42 schreef shmoopy het volgende:[..]
Jee, wat maf.
En vooral jammer.Maar met 1 pepertje is deze kip niet zo heet, hoor, gewoon een beetje pittig, is een beetje op kinderen aangepast, zeg maar.
quote:Dan zijn we zeker lid van het zelfde rare geheime genootschap
Op dinsdag 11 november 2003 23:37 schreef shmoopy het volgende:
Wow, Vivi, die klinkt goed!
Ga ik ook een keer maken, en zeker weten die spaghetti, de LKM-tjes zijn dol op ansjovis (ja, ze zijn raar, dat hebben ze van mij).
Enniewee, klinkt ook erg lekker! Ga die variant maar eens op mijn moedertje uitproberen (= proefkonijn tegen wil en dank) want die zeur vriend van mij heeft iets tegen kipjes die niet knapperig zijn
Daarbij wordt ie hysterisch als ie iets moet snijden...hij krijgt dus voortaan alleen nog vissticks van me.
Slaap lekker
quote:LKM-tjes = Lieve Kleine ?
Op dinsdag 11 november 2003 23:37 schreef shmoopy het volgende:
de LKM-tjes
Wij eten Veggiemash. Een recept van
kippe maagjes en kippehartjes in ketjapsaus
En een grote lepel surinaamse sambal erbij
quote:Of, lief bloempjuh, je zorgt ervoor dat je zelf kookt zodat je je broer niet meer vuil aan hoeft te kijken als het niet te eten is! Waarom wachten tot je uit huis gaat?
Op dinsdag 11 november 2003 22:18 schreef bloempjuh het volgende:
Een broccoliburger die me best wel mee viel, spagetti en een ranzig sausje. Broerlief heeft weer gekookt, dan smaakt het altijd hetzelfde en niet erg lekkerAls ik eenmaal op mezelf woon eet ik -mark my words- nooit meer diepvries-groentepakket met tomatensaus-uit-pot als pastasaus.
ontopic>> kipfilet (in stukken) met een saus van Creme Fraîche, vers geraspte Parmezaanse kaas, spekblokjes (uitgebakken), 2 tenen uitgeperste knoflook, wat peterselie en een spaans pepertje (ontpit en in stukjes gesneden). Dit gooi je in een bord waar al tagliatelli in zit.
quote:Mannetjes.
Op woensdag 12 november 2003 16:07 schreef Spindizzy het volgende:[..]
LKM-tjes = Lieve Kleine ?
Vanavond gewoon aardappelen groente vlees, booooring.
quote:DOH! Ja logisch eigenlijk
Op donderdag 13 november 2003 14:08 schreef shmoopy het volgende:[..]
Mannetjes.
Wij eten zelfgemaakte pizza met rode ui, knoflook, paprika, champignonnetjes, olijven, geraspte kaas, mozzarella en blauwschimmelkaas 9~
Morgen eet ik Thaise curry met rijst.
Gisteren diepvriespizza. Dag daarvoor magnetronbakje. Dag daarvoor verse pizza. Dag daarvoor patat. Dag daarvoor weer manetronmaaltijd.
quote:
Op vrijdag 14 november 2003 01:25 schreef sushi-nori het volgende:
Vandaag heb ik chili con carne gemaakt naar een receptje uit de krant.Het was hartstikke makkelijk, simpele ingrediënten, al met al een uur werk om het te maken, en toch heb ik nog nooit zulke lekkere chili gegeten.
Dus daarom post ik het hier even.Echt een aanrader!
Nodig voor 4 mensen:
-----------------------
Pond half om half gehakt 2,60
1/2 pakje chilipoeder (1 pakje gekocht) 0,95
1/2 eetlepel sambal badjak (1 klein potje gekocht) 1,00
3 uien 0,30
3 a 4 teentjes knoflook (1 klein netje gekocht) 0,90
1 paprika (kleur maakt niet uit) 0,79
3 blikjes tomatenpuree 0,36
1 groot blik bruine bonen 0,65
1 blik pomodori (gepelde tomaten) 0,22
1 blikje ananas 0,49
1 zure appel (bijvoorbeeld een goudreinet) 0,27
2 bananen (1 kilo gekocht) 1,80zout
peper uit de molen
olijfolie
ketjap manisTOTAAL 10,33 (fl. 22,76)
per persoon dus 2,58 (fl. 5,69)Maken
---------
Olijfolie in de pan doen (niet al teveel want anders moet je het later weer afgieten)
Uien en knoflook fijn snijden en fruiten in de pan tot ze een beetje glazig zijn
Zout en peper uit de molen over het gehakt doen naar smaak en dan kneden
Gehakt in de pan doen, en *goed* prakken met een vork terwijl je het bakt, zodat je niet van die grote klonten vlees in je chili krijgt
Doe ongeveer 10 gram chilipoeder (een half pakje van 22 gram) door het vlees
Een scheut ketjap manis eroverheen
Een halve eetlepel sambal badjak (dit is minimaal, voor goed scherpe chili minimaal een hele eetlepel of meer)
Bak het vlees tot het niet meer rood is
Snij de paprika in stukjes en klets hem er doorheen, nog even mee laten bradenNu alles uit de braadpan zo in de grote chili pan kwakken
Zeef de gepelde tomaten, want het sap moet je niet meekoken
Snij de gepelde tomaten nog even in stukken en voeg ze toe, samen met de 3 blikjes tomatenpuree
Zeef de bruine bonen uit blik, want het sap wil je niet meekoken
Gooi de bruine bonen in de pan
Schil de goudreinet (of andere zurige appel) en haal het klokhuis eruit. Snij hem in stukjes en voeg die toe
Snij de ananasringen in kleine stukjes en voeg die ook toe (sap niet meekoken natuurlijk)
Alles effe goed doorroerenLaat de pan zo even een kwartiertje of twintig minuten op laag vuur doorsudderen
Vlak voor het klaar is, roer je de bananen er nog even door (in kleine stukjes snijden! Niet gewoon in plakjes, dan krijg je steeds van die grote stukken banaan in je mond)
De bananen zijn de teerste van alle ingrediënten, daarom moeten ze als laatsteDit is een super chili. Een heerlijk, precies goed mengsel van zoete, zure, zoute, kruidige (knoflook) en hete (chili) smaken, van vlees, vruchten en bonen.
Let er even op hoe heet je hem wilt hebben. Met 10 gram chilipoeder en een halve eetlepel sambal badjak kunnen kleine kinderen zelfs meeëten. Voor hete chili moet je er meer door doen.
Ik heb gemerkt dat het een uitgekiend recept is, dus geen ingrediënten vervangen. Bijvoorbeeld geen ketjap asin (zout) in plaats van manis (zoet), sambal oelek (rauw) in plaats van badjak (gebakken), en geen zoete appel erdoor!
Serveren met rijst.
Dat eten we vandaag.
Zal wel een simpele pasta worden.
quote:Change of plan: ik ben ondertussen even naar Fat Kee gegaan en heb daar een heerlijke maaltijd gehaald (Yey Yuk met nasi goreng).
Op zaterdag 15 november 2003 18:01 schreef ruby het volgende:
Chicken Korma met pandanrijst.
[Dit bericht is gewijzigd door ruby op 15-11-2003 20:11]
quote:Nou, het volgende dus:
Op zaterdag 15 november 2003 18:01 schreef brighton het volgende:
Lekker uit eten vanavond
Romige preisoep met een soort paddo's erin
Snoekbaars filet met brede pastaslierten en een lekker sausje
Geen toetje, ik zat al vol
quote:GEFELICITEERD!!
Op zondag 16 november 2003 09:32 schreef Toadette het volgende:
lekker uiteten voor mijn verjaardag. Jummie.
quote:Mossels en inktvis in de paella, schande, en op de reclame zeggen ze dat het net een soort Nasi is.
Op zondag 16 november 2003 17:45 schreef ParanoidEv het volgende:
MAgnetron Paella waar ik net allemaal rare gore dingetjes uit heb gevist (mossels? stond niet op dat die er in zaten)
En nu vind ik net een inktvispootje
quote:Ja ik wist niet dat het er in hoorde, kreeg thuis alleen maar aardappels en af en toe macaroni enzo, dan krijg je dat...
Op zondag 16 november 2003 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
Mossels en inktvis in de paella, schande, en op de reclame zeggen ze dat het net een soort Nasi is.
quote:Nogmaals spaghetti, ik had te veel gemaakt
Op zaterdag 15 november 2003 22:58 schreef Cola_Light het volgende:
Spaghetti bolognese met een kleine ceacar salade erbij
quote:het was goddelijk, het spek was uitgesmolten en de zwoerd heerlijk knapperig en krokant. nu lekker uitbuiken met een biertje
Op zondag 16 november 2003 18:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Een varkensrugbraadstuk, das een stuk vlees van de rug van het varken met een ca 2 cm dikke laag vetspek er op. dat wordt opgebonden, gemarineerd, aangebraden en dan in de oven gegrillend. Dan word het vlees botermals en de zwoerd knapperig en lekker. Het vet smelt uit en beland in de schaal, dus je eet niet vet. daarbij aardappeltjes en rode kool, met appeltjes, en een saus op basis van rode wijn en paddestoelen. Vooraf een zelfgemaakte tomatensoep en pudding na.
quote:Ook, met ham en kaas
Op maandag 17 november 2003 17:12 schreef shiNinG_staR het volgende:
Macaroni
[Dit bericht is gewijzigd door Pietverdriet op 17-11-2003 17:58]
quote:wedden dat 9 van de 10 fokkers liever de kip eten
Op maandag 17 november 2003 18:13 schreef Ils het volgende:
ipv studentenhaver en komkommer een vegetarische bami gefrabriceerd van prei, paprika en champs, erbij komkommer, tomaat en augurk met pindasaus
Morgen eet ik nasi...
Woensdag is hubbie jarig, ik denk dat ik gevulde paprika's ga maken, moet alleen nog even een lekker receptje zoeken.
quote:ik ook
Op maandag 17 november 2003 20:36 schreef melonovy het volgende:
Ik heb vandaag ook boerenkool gegeten, met worst en spekjes.
quote:lekker
Op maandag 17 november 2003 20:50 schreef Vivi het volgende:
Paella.
Ik heb bladspinazie op vandaag
quote:ga jij maar wedden hoor met je kip
Op maandag 17 november 2003 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
wedden dat 9 van de 10 fokkers liever de kip eten
quote:Heb ik wel voor je
Op maandag 17 november 2003 20:36 schreef melonovy het volgende:Woensdag is hubbie jarig, ik denk dat ik gevulde paprika's ga maken, moet alleen nog even een lekker receptje zoeken.
Owja als je recepten zoekt ga dan naar www.webchef.be
Lekkere ribben Bert!
(of is het nou PannEkoeken? )
quote:Spelling is officieel pannenkoek, maar correct is pannekoek, aangezien je maar 1 pan gebruikt om hem in te bakken.
Op woensdag 19 november 2003 13:16 schreef krazny het volgende:
Vandaag lekker ouderwets:
Pannenkoeken !!(of is het nou PannEkoeken?
)
quote:Dat je dat nu al weet
Op donderdag 20 november 2003 08:53 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond macaronistrikkies met een sausje en ger. kaas
quote:Is konijn nou echt lekker?? En waar smaak het naar??
Op donderdag 20 november 2003 14:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Konijn in Kriekenbier, gestooft met worteltjes, knoflook, ui en grove mostert, blaadje laurier. Met frites erbij.
quote:Gisteren al gekocht...
Op donderdag 20 november 2003 09:29 schreef Qarinx het volgende:Dat je dat nu al weet
Zo ziet het eruit voordat het naar binnen gaat.. niet zo goed en lekker als op de terassen deze zomer.. maar ach..
Ben alleen een beetje bang voor het vlees.. stond geen houdbaarheidsdatum op de verpakking.. Merk het morgen wel..
Wordt vast lekker straks als mijn meissie thuis is ;
quote:Dat recept MOET ik hebben!
Op donderdag 20 november 2003 14:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Konijn in Kriekenbier, gestooft met worteltjes, knoflook, ui en grove mostert, blaadje laurier. Met frites erbij.
quote:Jakkie het was voor ons allebei NIET lekker
Op donderdag 20 november 2003 16:51 schreef DuchessX het volgende:
Ik spitskoolpruttelpoten mijn man witlof met kip.
quote:En het was heerlijk
Op donderdag 20 november 2003 18:30 schreef _Flash_ het volgende:
Gekruide gebakken aardappelblokjes
Zalm filetjes
Salade van komkommer + wortel, azijn, zwarte peper en een klein beetje mayoWordt vast lekker straks als mijn meissie thuis is
;
(Om de aardappelen gaar te krijgen is het aan te raden op heel hoog vuur te wokken en af en toe een scheut water er bij te gooien.)
Misschien gewoon simpel een pastasalade.
quote:Straks dus
Op donderdag 20 november 2003 08:53 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond macaronistrikkies met een sausje en ger. kaas
nog ff over nadenken
quote:Dat ziet er heerlijk uit
Op vrijdag 21 november 2003 18:40 schreef G-Plek het volgende:
[afbeelding]Rosti enzo.......
Morgen ga ik weer eens koken
quote:Hmm...at je dat 7 november niet ook? (tis natuurlijk ook geweldig eten)
Op vrijdag 21 november 2003 20:03 schreef ruby het volgende:
Saotosoep natuurlijk!
Vandaag:
Gon bao en gado2 met nasi putih
quote:Ik wil dat morgen eten, heb ik net alle boodschappen in huis, vergeet ik de creme-fraiche
Op zaterdag 22 november 2003 15:28 schreef Riann het volgende:
Buritos van de pakken van knorr![]()
Alleen dan met gehakt i.p.v. kip en met rode peper erin
quote:Heb je yoghurt? Heb ik laatst ipv de creme-fraiche gebruikt bij een gerecht.
Op zaterdag 22 november 2003 15:30 schreef Bluezz het volgende:[..]
Ik wil dat morgen eten, heb ik net alle boodschappen in huis, vergeet ik de creme-fraiche
Wat ik me nu afvraag...is het wel te eten zonder?
quote:Je hebt het nodig want je moet de creme fraishe niet in die gehakt en zo mengen je moet het met het sausje mengen en dat is voor erop te doen als een soort van verfrissing.
Op zaterdag 22 november 2003 15:30 schreef Bluezz het volgende:[..]
Ik wil dat morgen eten, heb ik net alle boodschappen in huis, vergeet ik de creme-fraiche
Wat ik me nu afvraag...is het wel te eten zonder?
quote:Supermarkten zijn nog open..
Op zaterdag 22 november 2003 15:30 schreef Bluezz het volgende:[..]
Ik wil dat morgen eten, heb ik net alle boodschappen in huis, vergeet ik de creme-fraiche
Wat ik me nu afvraag...is het wel te eten zonder?
ontopic:
Kruidenboter-stokbroodjes met kaasjes, brie, filet american en een soepje.
quote:Wat is het
Op zaterdag 22 november 2003 17:21 schreef ruby het volgende:
Ik ben slecht en heb weer een "take-away" gehaald bij Fat Kee.
quote:Een gemengde vleesschotel, bestaande uit een bak eend, cha sieuw en spek. En daarbij nog een bak nasi.
Op zaterdag 22 november 2003 17:28 schreef Riann het volgende:[..]
Wat is het
Ik had in eerste instantie gezegd: doet u mij maar een bak "gemengde vlees a la Fat Kee", maar toen meldde het meisje achter het buffet dat er organen in zaten... Ik heb 'r bedankt voor de waarschuwing en ben toen maar weer voor nr. 64 gegaan.
quote:Bak eend hmmmz...
Op zaterdag 22 november 2003 17:33 schreef ruby het volgende:[..]
Een gemengde vleesschotel, bestaande uit een bak eend, cha sieuw en spek. En daarbij nog een bak nasi.
Kan ik weer twee dagen van eten.Ik had in eerste instantie gezegd: doet u mij maar een bak "gemengde vlees a la Fat Kee", maar toen meldde het meisje achter het buffet dat er organen in zaten... Ik heb 'r bedankt voor de waarschuwing en ben toen maar weer voor nr. 64 gegaan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |