abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:15:24 #1
37738 Khalistro
Erore Humane est. Humanum Esto
pi_12597970
Hebben jullie dat nou ook altijd ???
Elke keer als ik ga frituren thuis gaat alles goed, op de kroketten na...
Die barsten gewoon elke keer open als ik ze klaar maak, het maakt niet uit of het van Dobben, Mora of Albert Heyn kroketten zijn, allemaal lijken ze gedoemd te mislukken.

En als ik ze er dan wel op tijd uithaal, zijn ze zo slap als wat en scheuren ze alsnog kapot, als ik er een hap van wil nemen...

Ben ik de enige met dit probleem, of kan ik gewoon niet frituren ???

What doesn't kill you, should try harder
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:16:09 #2
13260 Draaitafeltje
Whoopy fuckin' doo!
pi_12597978
Je moet je pannetje niet zo heet zetten. Al duurt het dan wat langer, je kroketjes ontploffen dan niet meer.
We're on an express elevator to hell, going down!
pi_12597983
Wat voor vet gebruik je? Plantaardig of juist niet, zijn het blokken vet of is het vloeibaar? Hoe warm staat de ketel? En zijn de kroketten ontdooit?
https://gulden.com/nl/ - Hoe gulden jouw vermogen laat groeien!
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:17:46 #4
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_12598009
Ik denk eerlijk gezegd dat het ligt aan het gebruik van bevroren kroketten.

V.

Ja inderdaad, V. ja.
pi_12598036
Bevoren of niet moet volgens mij niks uitmaken. Het lijkt erop dat je te heet frituurt. Of het is een waardeloze pan. Probeer het eens op 180 graden
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:19:37 #6
619 pierce
We hebben een P.....
pi_12598046
Laat het vet eens wat minder heet worden!
Gaat het ook nog langer mee ook!
  FOK!fotograaf donderdag 21 augustus 2003 @ 10:19:44 #7
18921 freud
Who's John Galt?
pi_12598047
Tja, je moet ze er wel op tijd uithalen he . Maar goed, nooit last van gehad, gewoon op 180C die krengen laten borrelen.
Ik nuf je seuk!
Ik hier?
If it's free, you're the product!
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:19:44 #8
37738 Khalistro
Erore Humane est. Humanum Esto
pi_12598048
Ik gebruik blokken vet, dat stolt als het afkoelt.
De frituur staat idd op maximum, want daar geven de kaas-souflé's en de patatten nooit problemen mee, en de kroketten zijn idd bevroren...

Ik begrijp dat dit een combinatie van probleem factoren is... ???

What doesn't kill you, should try harder
pi_12598063
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:15 schreef Khalistro het volgende:
of kan ik gewoon niet frituren ???
.

Te heet en te lang. Bevroren of ontdooit moet niet uitmaken, mits je de tijd in de gaten houd.

Tip: op de doos staat een bereidingswijze, die staat er dus niet voor niks .

If consequences dictate my course of action I should play GOD and shoot you myself.[br] I'm very tired of waiting. I should kick you,beat you, fuck you, and then shoot you in your fucking head.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:20:32 #10
29821 wisky
wheremybi**hes
pi_12598068
bijna nog nooit gehad en heb altijd bevroren kroketten.

ding op 180 graden, en 6 minuten lang.. helemaal gen prbleem.. weet alleen niet wat voor vet ik heb...

you are an assistent pimp, not even a real pimp, so you supossed to be cosigning to the shit i say
pi_12598126
*opeens zin in een kroket krijgt*
Soms is het beter om uw mond dicht te houden en de mensen zich te laten afvragen of u niet goed wijs bent, dan uw mond te openen en alle twijfels weg te nemen.
pi_12598140
Dat ligt aan de hoeveelheid kroketten.
Je hebt er w.s. te veel in


trek in kroketje krijgt

  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:25:39 #13
33321 stukovich
Y tu mamá también
pi_12598168
Nee, nooit geen problemen mee
Tegenovergestelde van preventief
WACC = Ko = (EV/TV) ke + (VV/TV) (1-f) kv
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:26:15 #14
35189 Troel
scherp en bot
pi_12598177
Kroketten moeten vaak minder warm dan patat. Misschien eens op de verpakking kijken hoewarm en hoeveel je maximaal in het vet moet doen?
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_12598202
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:15 schreef Khalistro het volgende:
of kan ik gewoon niet frituren ???
- Want die van een olifant is toch het langste
pi_12598212
ontdooit ontploffen ze nog sneller.

FF verpakking lezen voor de ideale temperatuur om bij te bakken, en daar je frituurpan op instellen.

pi_12598220
Hmm, ik kan me op zich voorstellen dat het komt doordat de inhoud gaat koken ofzo (aangezien de inhoud van een kroket/bitterbal nog redelijk vloeibaar is) En dat moet je dan op een of andere manier zien te voorkomen
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:29:08 #18
53131 Metalpunk
Persona Non Grata
pi_12598240
nog nooit problemen mee gehad... (ben vegetarier )
The ruthless calls within, For the haunting now begins
pi_12598394
denk eerder dat je vet te koud is!!!!
pi_12598441
Je kan ook een keer ovenkroketten in de oven doen. Gaat altijd goed en
ze smaken best
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:41:23 #21
57971 Wrinex
Caught beneath the landslide
pi_12598469
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:24 schreef Bluezz het volgende:
trek in kroketje krijgt
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:45:40 #22
31362 CreativeMind
Wanneer wordt het zomer?
pi_12598543
Ik ben pro

Je moet ze niet te lang erin laten, da's alles. Hoeveelheid in de oven heeft geen invloed. De juiste temperatuur is 180 graden.
Bevroren kroketten lieftst eerst laten ontdooien. niet in de magnetron want dan gaan ze geheid ontploffen in het vet.
Als je ze toch bevroren in het vet flikkert is goede timing essentieel

pi_12598551
Vet op 180 graden, kroketten bevroren en al 5 (zie handleiding) minuten er in, ZONDER andere zooi erbij in de pan, kan niet missen dat het goed gaat!
Elektrische pan met thermostaat is ideaal.
censuur :O
pi_12598557
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:19 schreef Khalistro het volgende:
Ik gebruik blokken vet, dat stolt als het afkoelt.
Owww, dierlijk vet, cholesterolverhogend, jij weegt wel over de 100 op je 50e, jongen .

Gebruik plantaardig vet.

Ga je niet beter van frituren, maar je leeft wat jaartjes langer en dus kun je de tijd dat je niet kon frituren en niet van je kroketten kon genieten nog inhalen .

pi_12598593
Je vet is te koud of je doet er teveel kroketten tegelijk in waardoor het het vet te snel en teveel afkoeld

Je krokketen zuigen zich dan vol vet en worden slap.

pi_12598598
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:46 schreef RetepV het volgende:

[..]

Owww, dierlijk vet, cholesterolverhogend, jij weegt wel over de 100 op je 50e, jongen .

Gebruik plantaardig vet.

Ga je niet beter van frituren, maar je leeft wat jaartjes langer en dus kun je de tijd dat je niet kon frituren en niet van je kroketten kon genieten nog inhalen .


Knap, dat jij aan het feit dat hij blokken vet gebruikt kan zien dat het dierlijk vet is.
If consequences dictate my course of action I should play GOD and shoot you myself.[br] I'm very tired of waiting. I should kick you,beat you, fuck you, and then shoot you in your fucking head.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 10:51:43 #27
31362 CreativeMind
Wanneer wordt het zomer?
pi_12598659
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:46 schreef RetepV het volgende:

[..]

Owww, dierlijk vet, cholesterolverhogend, jij weegt wel over de 100 op je 50e, jongen .

Gebruik plantaardig vet.

Ga je niet beter van frituren, maar je leeft wat jaartjes langer en dus kun je de tijd dat je niet kon frituren en niet van je kroketten kon genieten nog inhalen .



Bestaat dierlijk frituurvet uberhaupt?
pi_12598663
En dan nog kan je weinig over gewicht zeggen als je niet weet of de persoon elke dag, 1x per maand of 1x per jaar frituurd
Game Over :: Anoniem torrents downloaden @ Seedr :: Lees hier waarom
pi_12598701
Geen Palestijns vet gebruiken scheelt ook !
pi_12598704
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:15 schreef Khalistro het volgende:
Hebben jullie dat nou ook altijd ???
Elke keer als ik ga frituren thuis gaat alles goed, op de kroketten na...
Die barsten gewoon elke keer open als ik ze klaar maak, het maakt niet uit of het van Dobben, Mora of Albert Heyn kroketten zijn, allemaal lijken ze gedoemd te mislukken.

En als ik ze er dan wel op tijd uithaal, zijn ze zo slap als wat en scheuren ze alsnog kapot, als ik er een hap van wil nemen...

Ben ik de enige met dit probleem, of kan ik gewoon niet frituren ???


"BOEM"
pi_12598728
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:51 schreef CreativeMind het volgende:

[..]


Bestaat dierlijk frituurvet uberhaupt?


Ja.

.

If consequences dictate my course of action I should play GOD and shoot you myself.[br] I'm very tired of waiting. I should kick you,beat you, fuck you, and then shoot you in your fucking head.
pi_12599170
ahhh wat een leuk topic

ik doe : stand op maximaal ( = 190graden) .. dan kroketten erin dumpen , 5minuten wachten, klaar..

daarna even met wat keukenrolpapier het vet van die kroketten afdeppen, en eten maar..

Kheb nog nooit 1 laten ontploffen

  donderdag 21 augustus 2003 @ 11:13:06 #33
37738 Khalistro
Erore Humane est. Humanum Esto
pi_12599230
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:46 schreef RetepV het volgende:

[..]

Owww, dierlijk vet, cholesterolverhogend, jij weegt wel over de 100 op je 50e, jongen .

Gebruik plantaardig vet.

Ga je niet beter van frituren, maar je leeft wat jaartjes langer en dus kun je de tijd dat je niet kon frituren en niet van je kroketten kon genieten nog inhalen .


Hartstikke plantaardig overigens, en ik frituur ongeveer 1x per twee maanden ofzo, want meestal koken we lekker gezond, en als we geen zin hebben om te koken, wordt het meestal salade dat we maken.

Pas als we écht niets anders in huis hebben, willen we wel eens een keertje frituren, maar dan is het wel rete-irritant als je kroketten de hele tijd óf ontploffen, óf volzuigen met vet.

De frituur staat trouwens op de hoogste stand, en ik gooi er meestal maar twee of vier kroketten in.
Maar ik zal de volgende keer de frituur wat lager zetten, en de kroketten langer laten zitten om te kijken hoe dat afloopt.....

What doesn't kill you, should try harder
pi_12600029
juist niet langer laten zitten dombo

wat denk je waarom ze knappen ?

  donderdag 21 augustus 2003 @ 11:51:47 #35
37738 Khalistro
Erore Humane est. Humanum Esto
pi_12600274
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 11:42 schreef fallox het volgende:
juist niet langer laten zitten dombo

wat denk je waarom ze knappen ?


Omdat de inhoud sneller verwarmd dan de buitenkant.
Als ik ze korter laat zitten, zijn de kroketten slappe hap
What doesn't kill you, should try harder
pi_12600782
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 11:51 schreef Khalistro het volgende:

[..]

Omdat de inhoud sneller verwarmd dan de buitenkant.
Als ik ze korter laat zitten, zijn de kroketten slappe hap


de binnenkant sneller warm dan buitenkant???
juist visa versa dacht ik?

maar iig , als jij maar 1x in de 2 maand frituurt , haal het dan maar bij de patatboer

pi_12600828
Hebben we het hier over aardappelkroketten of vleeskroketten ?
of is dat weer iets Belgisch ?
pi_12600845
gewoon op 180 graden frituren..

probleem opgelost

pi_12600874
En toch krijg ik steeds meer het idee dat het aan je pan ligt

Waar frituur je in dan? (de pan he)

  Admin donderdag 21 augustus 2003 @ 12:19:32 #40
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_12600916
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:51 schreef CreativeMind het volgende:

[..]


Bestaat dierlijk frituurvet uberhaupt?


Ja, Ossewit
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 12:22:48 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_12600988
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:46 schreef RetepV het volgende:

[..]

Owww, dierlijk vet, cholesterolverhogend, jij weegt wel over de 100 op je 50e, jongen .

Gebruik plantaardig vet.

Ga je niet beter van frituren, maar je leeft wat jaartjes langer en dus kun je de tijd dat je niet kon frituren en niet van je kroketten kon genieten nog inhalen .


Onzin
ook vet kan plantaardig zijn,
en wat gezondheid betreft maakt het geen reet uit, als je niet iedere dag gefriteert eet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 12:23:59 #42
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_12601014
kroketten op 170 graden frituren. en niet op de bodem van de pan laten liggen, maar in een mandje frituren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 12:29:26 #43
14806 CrashOne
100% compliant
pi_12601109
Kan aan verschillende dingen liggen:
-je kroketten zijn nog bevroren.
-je frituurt teveel kroketten te gelijk.
-je doet ze te lang in de pan.
-je vet staat te heet/te koud. Te heet gaat het proces vast vloeibaar gas te snel, te koud trekt er teveel vet in.


Succes en eet smakelijk!

  donderdag 21 augustus 2003 @ 12:31:16 #44
37738 Khalistro
Erore Humane est. Humanum Esto
pi_12601142
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 12:15 schreef ASSpirine het volgende:
Hebben we het hier over aardappelkroketten of vleeskroketten ?
of is dat weer iets Belgisch ?
Vleeskroketten, aardappelkroketjes gaan prima gelukkig :-)
What doesn't kill you, should try harder
pi_12601150
Bevroren mag normaal gezien geen problemen geven, ons mama () doet ze altijd recht uit de diepvries in de fritketel.
pi_12607577
kroketten.....
  donderdag 21 augustus 2003 @ 17:09:11 #47
53131 Metalpunk
Persona Non Grata
pi_12608546
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 12:19 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja, Ossewit


da mag tegenwoordig toch helemaal niet meer.. dierlijk vet??
The ruthless calls within, For the haunting now begins
  donderdag 21 augustus 2003 @ 17:10:59 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_12608590
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 17:09 schreef Metalpunk het volgende:

[..]

da mag tegenwoordig toch helemaal niet meer.. dierlijk vet??


waarom zou dierlijk vet niet mogen?
Is Boter soms ook verboden?
vetSpek?
Smaut?
reuzel?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 21 augustus 2003 @ 17:19:01 #49
42129 Bigl-mo
Doch mich mer è Piepke!
pi_12608784
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:19 schreef Khalistro het volgende:
Ik gebruik blokken vet, dat stolt als het afkoelt.
De frituur staat idd op maximum, want daar geven de kaas-souflé's en de patatten nooit problemen mee, en de kroketten zijn idd bevroren...

Ik begrijp dat dit een combinatie van probleem factoren is... ???


ik heb laatst gelezen dat t zelfs erg ongezond was als je m hoger dan 180 zet..... naja.. zelf weten he..
  donderdag 21 augustus 2003 @ 17:23:48 #50
40163 Razzerr
Something doesn't compute
pi_12608919
Bij mij exploderen ze ook wel es. Maar volgensmij komt dat toch echt omdat ze er te lang in zitten. Ze exploderen pas na 6 minuten dus als je ze ongeveer 5 min bakt gebeut er niks
Maw: het zal wel 2006 worden...
  donderdag 21 augustus 2003 @ 18:34:17 #51
37634 wobbel
Da WoBBeL King
pi_12610214
quote:
Op donderdag 21 augustus 2003 10:15 schreef Khalistro het volgende:
Hebben jullie dat nou ook altijd ???
Elke keer als ik ga frituren thuis gaat alles goed, op de kroketten na...
Die barsten gewoon elke keer open als ik ze klaar maak, het maakt niet uit of het van Dobben, Mora of Albert Heyn kroketten zijn, allemaal lijken ze gedoemd te mislukken.

En als ik ze er dan wel op tijd uithaal, zijn ze zo slap als wat en scheuren ze alsnog kapot, als ik er een hap van wil nemen...

Ben ik de enige met dit probleem, of kan ik gewoon niet frituren ???


Hier ook

En dan loopt dat hete papje (want vlees mag je het niet noemen) over je poten

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')