abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_10009911
Hallo!
Ik ben Aioli aan het maken, met olijfolie (1/4 liter), 2 teentjes knoflook, twee eierdooiers, citroensap en wat zout.
En nou moest ik het kloppen maar ik heb de mixer gebruikt, en nu blijft het een soort aioli-sap!! Het moet een saus worden.
Kan ik het nog redden, en komt het doordat ik de mixer heb gebruikt?

Ik hoop dat ie nog lukt..

  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:14:23 #3
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10009934
Heb je alles bijelkaar geooid?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_10009981
nee...kan je niet meer redden. En het komt door de mixer
pi_10009982
hm mijn moeder maakt volgens mij ook wel eens iets met die naam, maar dat is toch echt anders. Die gooit alleen wat olie, knoflook en spekkies in een pan en dat is het. Wel lekker trouwens.
  vrijdag 25 april 2003 @ 16:16:44 #6
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_10009997
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:13 schreef Guppi het volgende:
Hallo!
Ik ben Aioli aan het maken, met olijfolie (1/4 liter), 2 teentjes knoflook, twee eierdooiers, citroensap en wat zout.
En nou moest ik het kloppen maar ik heb de mixer gebruikt, en nu blijft het een soort aioli-sap!! Het moet een saus worden.
Kan ik het nog redden, en komt het doordat ik de mixer heb gebruikt?

Ik hoop dat ie nog lukt..


Hmm twee eierdooiers..
is er een beetje water bij gekomen oid?? Volgens mij slaat het dan een beetje dood.. kan je weer overnieuw beginnen ..
Eitjes splitsen..
2 eierdooiers in een schoon, droog bakje/kommetje..
wat zout erbij .. kloppen maar

(maar voor de rest geen IDEE wat aioli is ..

wil proeven

Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_10010006
Aioli met maar 2 teentjes knoflook???!! Je maakt aioli, hoor, geen mayonaise. .

Ik zal even een receptje opgraven en kijken of je het kan redden.

Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
pi_10010073
Ik ben bang van niet. Je zult het opnieuw moeten maken. De olie moet je trouwens als je alle andere ingredienten door elkaar geklopt hebt, al kloppend in een dun straaltje aan toevoegen. Succes!
The sky is unlimited!
pi_10010081
Je had de knoflook in een vijzel moeten fijnmalen dan de eierdooiers en het zout erbij en dan de olie er DRUPPEL VOOR DRUPPEL erbij moeten doen.

Dit mengseltje kan je dus weggooien, want dat wordt niks meer.

Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  vrijdag 25 april 2003 @ 16:19:37 #10
12560 dice
Koffiekoffiekoffiekoffiekoffie
pi_10010083
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:16 schreef MUUS het volgende:
Aioli met maar 2 teentjes knoflook???!! Je maakt aioli, hoor, geen mayonaise. .

Ik zal even een receptje opgraven en kijken of je het kan redden.


Aioli moeten 2 voetjes in Dus minimaal 10 teentjes ... en assut ff kan, een heel bolletje ...
En dan wel een nacht laten staan.
'Kots' zei het paard. 'Grote kots !' Maak het verhaal af en kleur de plaatjes.
pi_10010105
Tip van de dag : doe er naast de bovenstaande ingredienten meer knoflook in en wat druppels tabasco. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:20:49 #12
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10010113
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:19 schreef MUUS het volgende:
Je had de knoflook in een vijzel moeten fijnmalen dan de eierdooiers en het zout erbij en dan de olie er DRUPPEL VOOR DRUPPEL erbij moeten doen.

Dit mengseltje kan je dus weggooien, want dat wordt niks meer.


Als alles bij elkaar gegooid is is het mislukt
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_10010136
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:19 schreef dice het volgende:

[..]

Aioli moeten 2 voetjes in Dus minimaal 10 teentjes ... en assut ff kan, een heel bolletje ...
En dan wel een nacht laten staan.


Precies, meuren moet je van die zooi! . Dus veeeeeeeeeel knoflook. (Ik dacht dat er een regeltje was van 3 tenen knoflook p.p. ofzo, kan het alleen niet terugvinden in mijn recepten)
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
pi_10010147
Heb je de eieredooiers eerst gedaan en dan steeds een beetje olie, mixen tot het opgenomen is enzovoort? Ik heb op die manier nog nooit problemen gehad (ook niet met een mixer) met dit soort sausjes maken (mayo etc). Maar als het echt een grote soep is geworden, kan je beter ff opnieuw beginnen of de boel een beetje opwarmen. Het ei gaat dan een beetje stollen en je krijgt toch nog een samenhangende saus.

Beste tip is om de smaakmakers pas als laatste toe te voegen als je basis (ei & olie) af is. Succes!

pi_10010162
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:20 schreef yvonne het volgende:

[..]

Als alles bij elkaar gegooid is is het mislukt


Yup, wel als je de olie er in 1 keer bij gooit.
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
pi_10010182
mag ik weten waar je dat opdoet of bij eet ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:23:56 #17
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10010191
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:22 schreef MUUS het volgende:

[..]

Yup, wel als je de olie er in 1 keer bij gooit.


Druppelen!!!
Net als eigen gemaakte mayonaise
Enne 2 teentjes
VEEL MEER!!!!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  vrijdag 25 april 2003 @ 16:24:25 #18
44489 lampie_666
raar is zo gek nog niet!!!!!!
pi_10010201
neem gewoon kant en klare mayo en doe er een hoop knoflook bij, is een stuk gemakkelijker
You are just jalous because the little voices in my head are talking to me!!!
pi_10010202
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:23 schreef Joene het volgende:
mag ik weten waar je dat opdoet of bij eet ?
Brood, aardappeltjes etc. gewoon een pittige soort mayo. (understatement btw)
pi_10010212
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:23 schreef yvonne het volgende:

[..]

Druppelen!!!
Net als eigen gemaakte mayonaise
Enne 2 teentjes
VEEL MEER!!!!


Anders herhaal je ff alles wat ik al 5 keer heb gezegd. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
pi_10010218
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:22 schreef Esk het volgende:
Heb je de eieredooiers eerst gedaan en dan steeds een beetje olie, mixen tot het opgenomen is enzovoort? Ik heb op die manier nog nooit problemen gehad (ook niet met een mixer) met dit soort sausjes maken (mayo etc). Maar als het echt een grote soep is geworden, kan je beter ff opnieuw beginnen of de boel een beetje opwarmen. Het ei gaat dan een beetje stollen en je krijgt toch nog een samenhangende saus.

Beste tip is om de smaakmakers pas als laatste toe te voegen als je basis (ei & olie) af is. Succes!


Nou dat is precies wat ik heb gedaan. Ei met knoflook gemengd (megatenen maar ik zal er nog wat bij doen dan ;-)
Daarna pas met een heel dun straaltje de olijfolie erbij.
Wel met de mixer.
Ik ga denk ik inderdaad proberen of verwarmen helpt..
  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:25:05 #22
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10010223
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:24 schreef MUUS het volgende:

[..]

Anders herhaal je ff alles wat ik al 5 keer heb gezegd. .


Was ik net mee bezig jah
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_10010247
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:24 schreef Esk het volgende:

[..]

Brood, aardappeltjes etc. gewoon een pittige soort mayo. (understatement btw)


vaag. Dit is echt iets totaal anders als wat mijn ouders precies zo noemen. Dat is nl een soort van saus voor over de pasta.
pi_10010263
Wel zachtjes verwarmen, anders wordt het een vette omelet . Mijn vader maakte vroeger altijd slasausjes op die manier.
pi_10010281
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:26 schreef Fio het volgende:

[..]

vaag. Dit is echt iets totaal anders als wat mijn ouders precies zo noemen. Dat is nl een soort van saus voor over de pasta.


Wat jij beschrijft klinkt meer als een carbonara saus (ei met kaas, spek, ui en room)
pi_10010330
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:27 schreef Esk het volgende:

[..]

Wat jij beschrijft klinkt meer als een carbonara saus (ei met kaas, spek, ui en room)


alleen dan zonder ei, kaas, ui en room. Het stelt ook echt niets voor, maar het is toch wel lekker.
pi_10010351
Vaag : duitsers maken het met aardappelen ?

Kartoffeln mit der Schale in Salzwasser kochen. Kartoffeln dann schälen und zu Brei zerkleinern. Knoblauch auspressen. Aus dem Eigelb, dem Öl sowie dem Olivenöl eine Mayonnaise herstellen. Kartoffeln und Knoblauch in die Mayonnaise einrühren. Mit Salz, Cayennepfeffer und Zitronensaft abschmecken.

75 g Kartoffeln

3 Eigelb

4 Knoblauchzehen

150 ml Öl

50 ml Olivenöl

1 Esslöffel Zitronensaft

Salz

Cayennepfeffer

A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_10010374
Ja, cayennepeper was ik nog vergeten! Da's ook lekker erin. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  vrijdag 25 april 2003 @ 16:36:48 #29
44201 navvy
Nav voor intimi!
pi_10010518
er moet mayonaise bij!!!!!!
Vroeger had ik een hekel aan trouwfeesten. Elke keer kwamen er ooms en tantes die me een por in de zij gaven en zeiden: "En nu jij hé?". Ze zijn daar mee opgehouden toen ik op begrafenissen hetzelfde ben gaan doen.
  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:43:32 #30
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10010676
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:30 schreef MUUS het volgende:
Ja, cayennepeper was ik nog vergeten! Da's ook lekker erin. .
Ik zeg niks meer
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:44:10 #31
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_10010699
quote:
Op vrijdag 25 april 2003 16:36 schreef navvy het volgende:
er moet mayonaise bij!!!!!!
Olijfolie en eierdooiers geeft mayonaise
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_10010796
Let op.

Aioli

  • 6 tenen knoflook (of zoveel als je wilt)
  • 2 eierdooiers
  • 1 3/4 liter olijfolie
  • cayennepeper
  • druppels tabasco
  • druppels citroensap
  • zout en peper
  • Doe de knoflook in de vijzel en doe wat zout en peper erbij. Wrijf alles tot een gladde puree (dit kost wel wat moeite!). Eierdooiers erdoor mengen en dan druppel voor druppel de olie er door roeren.
    Breng op smaak met tabasco en citroensap. Goed roeren.

    Uit mijn persoonlijke, handgeschreven kookboek. .

    Oi!
    Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
    Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
      vrijdag 25 april 2003 @ 16:49:06 #33
    12560 dice
    Koffiekoffiekoffiekoffiekoffie
    pi_10010829
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 16:44 schreef yvonne het volgende:

    [..]

    Olijfolie en eierdooiers geeft mayonaise


    Alleen als je er mosterd bij doet, en een beetje peper, zout en azijn.
    'Kots' zei het paard. 'Grote kots !' Maak het verhaal af en kleur de plaatjes.
    pi_10010835
    Nou ben ik opnieuw begonnen, drupje voor drupje verdorie en weer is het sap geworden

    Is de verhouding nu wel goed: 1/4 liter olijfolie, op 1 eidooier?
    En hoe lang moet ik kloppen? (op het moment dat ik dit typ heeft mijn moeder het overgenomen )

    pi_10010854
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 16:48 schreef MUUS het volgende:
    Let op.

    Aioli

  • 6 tenen knoflook (of zoveel als je wilt)
  • 2 eierdooiers
  • 1 3/4 liter olijfolie
  • cayennepeper
  • druppels tabasco
  • druppels citroensap
  • zout en peper
  • Doe de knoflook in de vijzel en doe wat zout en peper erbij. Wrijf alles tot een gladde puree (dit kost wel wat moeite!). Eierdooiers erdoor mengen en dan druppel voor druppel de olie er door roeren.
    Breng op smaak met tabasco en citroensap. Goed roeren.

    Uit mijn persoonlijke, handgeschreven kookboek. .


    Heb je daar ook een kopietje van
    A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
    pi_10010866
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 16:49 schreef Guppi het volgende:
    Nou ben ik opnieuw begonnen, drupje voor drupje verdorie en weer is het sap geworden

    Is de verhouding nu wel goed: 1/4 liter olijfolie, op 1 eidooier?
    En hoe lang moet ik kloppen? (op het moment dat ik dit typ heeft mijn moeder het overgenomen )


    Kijk even naar mijn recept, dat is nog nooit mislukt dus dat moet lukken. .
    Oi!
    Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
    Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
    pi_10010892
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 16:49 schreef Guppi het volgende:
    Nou ben ik opnieuw begonnen, drupje voor drupje verdorie en weer is het sap geworden

    Is de verhouding nu wel goed: 1/4 liter olijfolie, op 1 eidooier?
    En hoe lang moet ik kloppen? (op het moment dat ik dit typ heeft mijn moeder het overgenomen )


    1/4 liter, dat lijkt me erg veel. Dan zou je na 4 keer je fles leeg hebben.
    nog 2 pogingen te gaan dus.
      Admin vrijdag 25 april 2003 @ 16:51:53 #38
    2589 crew  yvonne
    On(t)deugend
    pi_10010895
    En bedenk, met een mixer "sla" je vaak dingen stuk, oftewel pap
    Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
    Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


    Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
    Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
    pi_10017628
    Nou, met steeds minder olie geprobeerd, maar het wil echt niet.
    Ben ook niet echt een culinair hoogstandje, dat blijkt
    Ik ging ook walgen van de eiergeur, na een uur.

    Toen ben ik naar de culinaire winkel gegaan, waar ik Aioli heb gekocht die smaakte naar biologische zure mayo (die ik niet vies vind maar dat was niet echt wat ik had willen eten).

    pi_10017872
    nou ik heb mijn wannee kookboek er even bijgepakt en daarin staat dit recept:

    4 teentjes knoflook fijnstampen in een vijzel. hierdoorheen een eierdooier roeren met een mespuntje zout. schenk vervolgens onder voortdurend wrijven met de stamper van de vijzel druppelsgewijs 2 tot 3 dl olie bij de knoflook. breng op smaak met citroensap.
    mocht je nog een keer een poging wagen, veel succes.

    pi_10017940
    Zonet remouladesaus gemaakt perfect gelukt
    A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
      vrijdag 25 april 2003 @ 23:20:47 #42
    18772 pos
    @@sweet@@
    pi_10019564
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 22:24 schreef Joene het volgende:
    Zonet remouladesaus gemaakt perfect gelukt
    recept?
    But maybe I'm crazy?
    Maybe you're crazy?
    Maybe we're crazy?
    Probably!
    pi_10026349
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 23:20 schreef pos het volgende:

    [..]

    recept?


    Mayo --> 3 of 4 eetlepels .
    Kappertjes - *kwart potje* (plat stampen of door de knoflookpers)
    door de mayo gooien.
    scheutje maggie
    mespuntje mosterd
    Knoflookteentje uitpersen.
    alles flink mixen....
    klaar!!!!
    A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
      zaterdag 26 april 2003 @ 14:12:00 #44
    1627 dutchie
    Eámanë Súrion
    pi_10027150
    Het is wel belangrijk dat je op gevoel mengt. Als er in het recept staat 1/4 liter olijfolie, hoeft het nog niet zo te zijn dat je dat ook werkelijk gebruikt. Volgens mij heb je sowieso 1 eierdooier te weinig, maar ik kan het mis hebben.
    Maar idd doe de olie er beetje bij beetje bij, totdat je zelf denkt dat het een mooie gladde saus is.
    Als je niet lacht, ben je dood.
      zaterdag 26 april 2003 @ 14:16:36 #45
    35189 Troel
    scherp en bot
    pi_10027210
    En natuurlijk niet met een mixer!
    troel (de ~ (v.), ~en)
    1 [inf.] vrouw of meisje
    2 trut
      zaterdag 26 april 2003 @ 14:21:52 #46
    42630 DAMH
    vroemmmm!!!
    pi_10027298
    euuh gewoon zoveel mogelijk knoflook (hangt ervan af hoe scherp je et wilt)

    Zonnebloem olie
    Zout
    gewoon 1 hele ei
    klein beetje mosterd erbij doen

    en that's it zo'n beetje ...

    owja en een trucje om het snel dik te krijgen is,, je flikkerd alles in bij elkaar, dan zet je de (hand staaf mixer or what ever) op de bodem en zet je em aan, en dan geen lucht erbij laten komen, dan word ie dik en naar een tijdje pas flink heen en weer gaan sjorren met dat ding

    Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
    -the Dude-
    pi_10028950
    Intussen heb ik het opgegeven.
    Ik moet maar eens live kijken als iemand aioli maakt denk ik
    pi_10029769
    Waarschijnlijk bewaar je je eieren in de koelkast. Hierdoor kan het namelijk ook fout gaan. Alles moet namelijk op kamertemperatuur zijn. Dus ook de olie anders kun je het blijven proberen..........
    pi_10094759
    Alles was op kamertemperatuur..
    Ik bewaar eieren nooit in de koelkast, en olijfolie al helemaal niet.
    Ben denk ik een kook kneus
      Admin dinsdag 29 april 2003 @ 15:50:13 #50
    2589 crew  yvonne
    On(t)deugend
    pi_10094773
    quote:
    Op dinsdag 29 april 2003 15:49 schreef Guppi het volgende:
    Alles was op kamertemperatuur..
    Ik bewaar eieren nooit in de koelkast, en olijfolie al helemaal niet.
    Ben denk ik een kook kneus
    heb je het met een handklopper gedaan?
    Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
    Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


    Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
    Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
      dinsdag 29 april 2003 @ 18:12:16 #51
    36959 Furby
    Geile neuk Harrie
    pi_10098082
    quote:
    Op vrijdag 25 april 2003 16:48 schreef MUUS het volgende:
    1 3/4 liter olijfolie
    quote:
    en dan druppel voor druppel de olie er door roeren.
    Weet je dat zeker
    Op zaterdag 22 april 2006 21:20 schreef Zweefvliegje het volgende:
    Bij een stoplicht mag je gewoon achter elkaar staan, zonder 2 seconden afstand! :(
      dinsdag 29 april 2003 @ 18:15:03 #52
    36959 Furby
    Geile neuk Harrie
    pi_10098123
    quote:
    Op zaterdag 26 april 2003 14:21 schreef DAMH het volgende:
    (hand staaf mixer )
    quote:
    dan word ie dik en naar een tijdje pas flink heen en weer gaan sjorren met dat ding
    Ziet Aioli er ook nog eens toevallig wit uit?
    Op zaterdag 22 april 2006 21:20 schreef Zweefvliegje het volgende:
    Bij een stoplicht mag je gewoon achter elkaar staan, zonder 2 seconden afstand! :(
    pi_10099819
    Intussen heb ik het met de mixer, de handklopper, en met een vork gedaan..
      Admin dinsdag 29 april 2003 @ 19:45:34 #54
    2589 crew  yvonne
    On(t)deugend
    pi_10099834
    quote:
    Op dinsdag 29 april 2003 19:44 schreef Guppi het volgende:
    Intussen heb ik het met de mixer, de handklopper, en met een vork gedaan..
    Face it, dan wordt het niks
    O, wat voor kom, kan ook nog schelen misschien
    Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
    Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


    Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
    Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
      dinsdag 29 april 2003 @ 19:49:30 #55
    42630 DAMH
    vroemmmm!!!
    pi_10099905
    quote:
    Op dinsdag 29 april 2003 18:15 schreef Furby het volgende:

    [..]


    [..]

    Ziet Aioli er ook nog eens toevallig wit uit?


    yeb
    Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
    -the Dude-
    pi_10117042
    quote:
    Op dinsdag 29 april 2003 19:45 schreef yvonne het volgende:

    [..]

    Face it, dan wordt het niks
    O, wat voor kom, kan ook nog schelen misschien


    In een aardenwerken kom, en daarna maar gewoon in de maatbeker. Wel droog enzo.
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')