Dit menu dusquote:Op woensdag 24 december 2025 18:44 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
https://vandermeerrestaur(...)u-van-der-meer-2025/
Ziet er goed uit hoor! Lekker van genieten dusquote:Op vrijdag 26 december 2025 21:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kerstavond:
Burrata met nduja, tagliata van bavette, aardappelkroketten, asperges
[ afbeelding ]
Eerste kerstdag:
Fondue bij mijn schoonmoeder
[ afbeelding ]
Vanmiddag:
Visplank met de eerder gerookte zalmen en wijting
[ afbeelding ]
Vanavond. Beste maal tot nu toe![]()
Bavetterollade met nduja, hasselback bieten en aardappel met citroensalsa, haricots verts
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat een heerlijkheden allemaal!quote:Op vrijdag 26 december 2025 21:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kerstavond:
Burrata met nduja, tagliata van bavette, aardappelkroketten, asperges
[ afbeelding ]
Eerste kerstdag:
Fondue bij mijn schoonmoeder
[ afbeelding ]
Vanmiddag:
Visplank met de eerder gerookte zalmen en wijting
[ afbeelding ]
Vanavond. Beste maal tot nu toe![]()
Bavetterollade met nduja, hasselback bieten en aardappel met citroensalsa, haricots verts
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Jaa, die is zeker gaar. Mijn vriend houdt van rare. Ik van medium. Daarom eet ik de zijkanten op en hij het midden. Aan de zijkanten is het dunner dan in het midden dus dat gaart sneller. Komt precies goed uit dusquote:Op vrijdag 26 december 2025 21:51 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Ziet er goed uit hoor! Lekker van genieten dus
In de categorie domme vragen van een vegetariër: is die rollade daar al gaar of niet? Hij ziet er zo... rauw uit...
Smakelijk eten:*
Ja, het is weer lekker dit jaar.quote:
Ooooh oke! Dank je welquote:Op vrijdag 26 december 2025 22:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Jaa, die is zeker gaar. Mijn vriend houdt van rare. Ik van medium. Daarom eet ik de zijkanten op en hij het midden. Aan de zijkanten is het dunner dan in het midden dus dat gaart sneller. Komt precies goed uit dus
[..]
Ja, het is weer lekker dit jaar.
Al eet ik in januari weer heel graag grotendeels vega(n)
Wat een leuk toetje hadden jullie trouwens.
Dat is waarschijnlijk een klassiekevarkensrollade geweest. Die worden snel grijs en droog. Ik werd daar ook nooit blij van. Ik vond vlees nooit zo bijzonder ook toen ik opgroeide. Inmiddels hebben we een heel chique barbecue en kunnen we goed koken, mijn smaak is behoorlijk veranderd.quote:Op vrijdag 26 december 2025 22:02 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Ooooh oke! Dank je wel
Heb als kind ooit rollade gehad op een kinderkerstdiner. En toen was het een grijs stuk vlees
Omdat ik vegetarisch opgevoed ben vond ik het niet zo lekker
Maar misschien omdat hij eruit moet zien zoals op jouw foto en niet grijs
Slim verdeeld van eten!
Dankje! Dit jaar gegeten bij restaurant Folkerts in Workum en toen kreeg ik al snel het idee om dat voor het kerstdiner na te makenquote:Op vrijdag 26 december 2025 22:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat een leuk toetje hadden jullie trouwens.
Oh! Ik ben wel een sukkeltje op dit gebiedquote:Op vrijdag 26 december 2025 22:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is waarschijnlijk een klassiekevarkensrollade geweest. Die worden snel grijs en droog. Ik werd daar ook nooit blij van. Ik vond vlees nooit zo bijzonder ook toen ik opgroeide. Inmiddels hebben we een heel chique barbecue en kunnen we goed koken, mijn smaak is behoorlijk veranderd.
Dit was een runderrollade overigens, dat wordt niet zo snel grijs.
Het is alleen maar beter hoor om geen vlees te eten. Je hebt groot gelijkquote:Op vrijdag 26 december 2025 22:11 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Oh! Ik ben wel een sukkeltje op dit gebied
Maar wel dingen geleerd van je, dank je wel
Ik eet nu heel af en toe vlees, maar het is niet mijn ding. Denk dat ik per jaar 95% vega eet
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |