Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 22:08 |
Geen zin om te koken, dus maar diepvriesspinazie in de pan gesodemieterd en called it a day ![]() Merk de laatste tijd wel dat die blokjes steeds "wateriger" zijn. Alsof de bladspinazie niet genoeg uitgeperst is. Denk dat dat zo is om het zwaarder te maken en dus winstgevender. Als dit de reden is, dan is het wel echt schandalig | |
Doug-Heffernan | maandag 14 juli 2025 @ 22:24 |
Avondeten als spinazie | |
Managarm | maandag 14 juli 2025 @ 22:28 |
Toch wel met kip? | |
Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 22:33 |
Nee, andersom. | |
Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 22:33 |
Nee, alleen spinazie | |
Fok-it | maandag 14 juli 2025 @ 22:36 |
![]() | |
marc0871 | maandag 14 juli 2025 @ 23:10 |
I'm strongk to the finishk, 'cause i eats me spinachk, I'm Popeye the Sailorman, ToetToet. Agagagagak | |
Cockwhale | maandag 14 juli 2025 @ 23:13 |
Oké, Popeye. | |
Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 23:15 |
gewoon goeie vitamientjes en nog best redelijk qua eiwit. 10 gram eiwit ook, nog best ok | |
Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 23:16 |
popeye is echt een hoax. spinazie uit blik bestaat niet eens | |
Hiddendoe | maandag 14 juli 2025 @ 23:26 |
In de USA wel. | |
Mikeytt | maandag 14 juli 2025 @ 23:36 |
wij blijkbaar uit pot. nog nooit gezien ![]() | |
MacorgaZ | dinsdag 15 juli 2025 @ 00:27 |
Als je tonijn lekker vindt kan je eventueel nog een blikje tonijn in olijfolie met wat peper en zout wegtikken, inclusief de olijfolie is het 500 calorieën of 210 zonder en met 20g eiwit dus vult ook goed. Kan je ook wat zilveruitjes doorheen doen voor de smaak en textuur, zo uit de pot. Eventueel wat mayo erbij. Kan zo vanuit het blikje en dan na gebruik blikje weggooien. Dat is pas low effort en "healthy" meal. | |
SebbeSwensje | dinsdag 15 juli 2025 @ 05:33 |
Wees maar blij dat je geen Penguin diepvriesspinazie a la crème hebt gekocht... wat een smerige zooi is me dat joh, spinazie in zeewater ofzo. | |
Mikeytt | dinsdag 15 juli 2025 @ 08:12 |
Waar koop je die eigenlijk?? Is niet eens vekrijgbaar bij de grote AH hier | |
capuchon_jongen | dinsdag 15 juli 2025 @ 12:00 |
-->> VER | |
Fok-it | dinsdag 15 juli 2025 @ 12:03 |
Haha Capuchon weet niet hoe hij een topic moet omzetten. | |
capuchon_jongen | dinsdag 15 juli 2025 @ 12:08 |
![]() | |
SebbeSwensje | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:10 |
Bij de Vomar. | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:12 |
Whut? Dat lijkt me echt goor. | |
MMaRsu | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:13 |
Moet wel met aardappelpuree en ei erbij he | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:17 |
En een snufje nootmuskaat. En een tartaartje ![]() | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:21 |
ngredienten Ingrediënten: Spinazie 70%, water, room MELK 8,1%, rijstbloem, boter MELK, zout, verdikkingsmiddel: xanthanegom, nootmuskaat. Ik zie geen zeewater. En trouwens dat wordt veels te zout >>ongezond | |
SebbeSwensje | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:23 |
Ja, is het ook. Verklaar mij dan maar hoe het komt dat er zo'n zeeërige smaak aan zit. | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:40 |
Geen idee ik ga het niet voor je testen hoor ![]() | |
SebbeSwensje | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:41 |
Gelijk heb je. Elke zak die ze weten af te zetten is er één teveel. | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 13:44 |
We hebben hier geen Vomar in de buurt, anders was ik toch nieuwsgierig geweest. | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 14:27 |
Ik eet vandaag kip. | |
ReplaR | dinsdag 15 juli 2025 @ 14:54 |
Ik at dat tot 1986, toen was ik het zo zat dat ik Tsjernobyl heb laten ontploffen, toen mochten we het niet meer eten. ![]() | |
SebbeSwensje | dinsdag 15 juli 2025 @ 15:35 |
Ik kan je wel zo'n 3/4 zak opsturen als je wil. | |
Managarm | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:09 |
Samen met spinazie? | |
yvonne | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:33 |
Nee, dat is ranzig. Met doperwtjes en puree. | |
ieniminimuis | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:40 |
Ik ga liever gewoon dood | |
Cryptonees | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:47 |
Je moet gewoon echte spinazie kopen. Spinazie moet je goed wassen want zitten veel bestrijdingsmiddelen op . Daarom vertrouw ik die bevroren zooi niet zo. Ik was altijd mijn groenten goed. Ook vlees was ik goed hoewel er zogenaamde deskundigen zijn die beweren dat dit niet hoeft. Klopt niets van. Vlees uit verpakking altijd goed wassen. Voordat het in het pakje ligt gaat er heel veel rotzooi doorheen. | |
nelaeryn | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:52 |
Een kwart van de Nederlanders wast vlees in de keuken. Maar wetenschappers hebben aangetoond dat je dat beter niet kunt doen, zo schrijft onze wetenschapsjournalist Ronald Veldhuizen. | |
Cryptonees | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:54 |
Wetenschappers kunnen de pot op. Voordat het vlees in het pakje beland komt het langs allerlei handjes op de lopende band, het gaat langs allerlei smerige machines enzovoorts. Ik heb nooit maagklachten en mensen die vlees nooit wassen hebben dat vaak wel. Het is gewoon smerig om het niet te wassen. | |
nelaeryn | dinsdag 15 juli 2025 @ 16:56 |
Oké, Henk. ![]() | |
Invisibli | woensdag 16 juli 2025 @ 01:24 |
Hehe vlees wassen ![]() En morgen ga ik de tanden van mijn goudvis poetsen. Spinazi met majo en een bal gehakt lekkr hoor |