FOK!forum / Culinesse à gogo / Venz Kwinkslag
Pauldonderdag 3 juli 2025 @ 15:43
Alleen de ekte weten dat dit het lekkerste VENZ-smaakje is
Durf jij het te proberen?

391311.png
Optimizerdonderdag 3 juli 2025 @ 15:50
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Jan_Onderwaterdonderdag 3 juli 2025 @ 16:09
Ingrediënten: Suiker, magere cacaopoeder*, geheel gehard palmpitvet, cacaoboter*, TARWEZETMEEL, weipoeder (MELK), emulgator (SOJALECITHINE), gefractioneerd MELKVET (harde fractie), natuurlijk aroma.
Hiddendoedonderdag 3 juli 2025 @ 16:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Ik ben ook geen 12 meer, en toch doe ik nog regelmatig pindakaas, hagelslag (puur) en aardbeienjam op mijn bammetje.
En chocovlokken. Ook puur natuurlijk. Mag ik niet vergeten. Heerlijk.
r_onedonderdag 3 juli 2025 @ 16:57
Het hagelt het hagelt .... O+

SPOILER
Doedezemaardonderdag 3 juli 2025 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 16:57 schreef r_one het volgende:
Het hagelt het hagelt .... O+

SPOILER
Dat blonde jochie met die rode pet schuin op z’n hoofd is muzikant (en Beatleskenner) Yorick van Norden
r_onedonderdag 3 juli 2025 @ 17:09
quote:
1s.gif Op donderdag 3 juli 2025 17:05 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]
Dat blonde jochie met die rode pet schuin op z’n hoofd is muzikant (en Beatleskenner) Yorick van Norden
Het zingen zat er al vroeg in dus :s)
The_Vervedonderdag 3 juli 2025 @ 18:53
Hagelslag is voor mietjes. Echte bazen eten Chocovlokken.
r_onedonderdag 3 juli 2025 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 18:53 schreef The_Verve het volgende:
Hagelslag is voor mietjes. Echte bazen eten Chocovlokken.
Venz heeft geen witte :N
Sometimesdonderdag 3 juli 2025 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Ach jochie toch. Ben je een beetje onzeker? Hoeft niet hoor!
Marsenalmaandag 7 juli 2025 @ 22:09
Ik vind deze ook erg lekker maar het is wel heel zoet natuurlijk. In het weekend eten we wel eens witte toast of croissantjes en dan wil iedereen meteen deze en dat zorgt wel voor ordinair gesnoep aan tafel.

Ik vind de textuur van vlokken lekkerder, heb het liefst de choca vlokken
26042025_1745634030460_1745634032863_430307_DS_08710496035036_C1N1.png
Hallojomaandag 7 juli 2025 @ 22:47
quote:
14s.gif Op maandag 7 juli 2025 22:09 schreef Marsenal het volgende:
Ik vind deze ook erg lekker maar het is wel heel zoet natuurlijk. In het weekend eten we wel eens witte toast of croissantjes en dan wil iedereen meteen deze en dat zorgt wel voor ordinair gesnoep aan tafel.

Ik vind de textuur van vlokken lekkerder, heb het liefst de choca vlokken
[ afbeelding ]
Bestaat dit nog? :o Die vlokken at ik 40 jaar geleden :o
de_boswachtermaandag 7 juli 2025 @ 22:51
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Stoere jongen dus. Kom vechten.
Hyperdudemaandag 7 juli 2025 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2025 16:09 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ingrediënten: Suiker, magere cacaopoeder*, geheel gehard palmpitvet, cacaoboter*, TARWEZETMEEL, weipoeder (MELK), emulgator (SOJALECITHINE), gefractioneerd MELKVET (harde fractie), natuurlijk aroma.
Lekker, man. Ben al jaren groot liefhebber van gefractioneerd MELKVET (harde fractie). Als daar ook nog vanillie bij komt wordt het alleen maar lekkerder.
Jan_Onderwatermaandag 7 juli 2025 @ 23:01
quote:
1s.gif Op maandag 7 juli 2025 22:54 schreef Hyperdude het volgende:

[..]
Lekker, man. Ben al jaren groot liefhebber van gefractioneerd MELKVET (harde fractie). Als daar ook nog vanillie bij komt wordt het alleen maar lekkerder.
Wedden dat het vanilline is? Bevergeil is te duur.