Paul | donderdag 3 juli 2025 @ 15:43 |
Alleen de ekte weten dat dit het lekkerste VENZ-smaakje is Durf jij het te proberen? ![]() | |
Optimizer | donderdag 3 juli 2025 @ 15:50 |
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer. | |
Jan_Onderwater | donderdag 3 juli 2025 @ 16:09 |
Ingrediënten: Suiker, magere cacaopoeder*, geheel gehard palmpitvet, cacaoboter*, TARWEZETMEEL, weipoeder (MELK), emulgator (SOJALECITHINE), gefractioneerd MELKVET (harde fractie), natuurlijk aroma. | |
Hiddendoe | donderdag 3 juli 2025 @ 16:15 |
Ik ben ook geen 12 meer, en toch doe ik nog regelmatig pindakaas, hagelslag (puur) en aardbeienjam op mijn bammetje. En chocovlokken. Ook puur natuurlijk. Mag ik niet vergeten. Heerlijk. | |
r_one | donderdag 3 juli 2025 @ 16:57 |
Het hagelt het hagelt .... ![]()
| |
Doedezemaar | donderdag 3 juli 2025 @ 17:05 |
Dat blonde jochie met die rode pet schuin op z’n hoofd is muzikant (en Beatleskenner) Yorick van Norden | |
r_one | donderdag 3 juli 2025 @ 17:09 |
Het zingen zat er al vroeg in dus ![]() | |
The_Verve | donderdag 3 juli 2025 @ 18:53 |
Hagelslag is voor mietjes. Echte bazen eten Chocovlokken. | |
r_one | donderdag 3 juli 2025 @ 19:21 |
Venz heeft geen witte ![]() | |
Sometimes | donderdag 3 juli 2025 @ 21:16 |
Ach jochie toch. Ben je een beetje onzeker? Hoeft niet hoor! | |
Marsenal | maandag 7 juli 2025 @ 22:09 |
Ik vind deze ook erg lekker maar het is wel heel zoet natuurlijk. In het weekend eten we wel eens witte toast of croissantjes en dan wil iedereen meteen deze en dat zorgt wel voor ordinair gesnoep aan tafel. Ik vind de textuur van vlokken lekkerder, heb het liefst de choca vlokken ![]() | |
Hallojo | maandag 7 juli 2025 @ 22:47 |
Bestaat dit nog? ![]() ![]() | |
de_boswachter | maandag 7 juli 2025 @ 22:51 |
Stoere jongen dus. Kom vechten. | |
Hyperdude | maandag 7 juli 2025 @ 22:54 |
Lekker, man. Ben al jaren groot liefhebber van gefractioneerd MELKVET (harde fractie). Als daar ook nog vanillie bij komt wordt het alleen maar lekkerder. | |
Jan_Onderwater | maandag 7 juli 2025 @ 23:01 |
Wedden dat het vanilline is? Bevergeil is te duur. |