Dat is veel te WOKE.quote:Op maandag 30 juni 2025 14:05 schreef Basp1 het volgende:
Dan kun je ook het dekseltje wat je jat hergebruiken bij je volgende potje.
Waarom zou je dat doen? Laat de AH maar bloeden voor deze irritante keuzequote:Op maandag 30 juni 2025 14:05 schreef Basp1 het volgende:
Dan kun je ook het dekseltje wat je jat hergebruiken bij je volgende potje.
Zit er niet pfas in als je het gaat afwassen of zo of iets met een Bquote:Op maandag 30 juni 2025 14:05 schreef Basp1 het volgende:
Dan kun je ook het dekseltje wat je jat hergebruiken bij je volgende potje.
Kwarktassenquote:Op maandag 30 juni 2025 14:20 schreef Puzzie het volgende:
Dat wordt kwark kopen waar wel een deksel op zit.
2x zo veel betalen voor een Campina of Almhof kwark die 2x zo duur isquote:Op maandag 30 juni 2025 14:20 schreef Puzzie het volgende:
Dat wordt kwark kopen waar wel een deksel op zit.
Het is iig goedkoper dan een nieuwe ID kaart.quote:Op maandag 30 juni 2025 14:21 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
2x zo veel betalen voor een Campina of Almhof kwark die 2x zo duur isNee ik zet gewoon dekseltje van die kwark op de Zaanse Hoven kwark dank je
Ik eet wel meer dan 10euro kwark per jaarquote:Op maandag 30 juni 2025 14:22 schreef Puzzie het volgende:
[..]
Het is iig goedkoper dan een nieuwe ID kaart.
Tijd voor een nieuwe kaart dusquote:Op maandag 30 juni 2025 14:22 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ik eet wel meer dan 10euro kwark per jaar
De meeste van die folietjes plakken dan wel weer terug erop alleen niet altijd goed.quote:Op maandag 30 juni 2025 14:08 schreef junkiesietze het volgende:
doen ze ook bij albert heijn met kleine bakjes met filet americain, die bakjes van 2 euro hebben ook alleen een plastic folietje en geen hersluitbaar dekseltje meer.
Heel gierig idd.
https://www.ah.nl/producten/product/wi370480/ah-filet-americainquote:Op maandag 30 juni 2025 14:24 schreef Basp1 het volgende:
[..]
De meeste van die folietjes plakken dan wel weer terug erop alleen niet altijd goed.![]()
Toch weer een reductie in plastic verbruik een dekseltje voor diameter 90 mm weegt ongeveer 4 gram een stukje folie 0.5 gram.
Die zijn hier heel vaak op, ook bij thuis laten bezorgen. Enorm irritant omdat die duurdere merken gewoon het zelfde spul verkopen.quote:Op maandag 30 juni 2025 14:20 schreef Caland het volgende:
Geen kilobak kopen waar gewoon nog een deksel op zit
Kijk deze fluitketel @:onlogisch
Microbioloog Jason Tetro vertelt aan Well+Good dat er twee redenen zijn voor een plastic deksel op je zuivelproduct. “Ten eerste helpt het om de houdbaarheid van je product te verlengen. Dit komt omdat de verpakking meestal wordt afgespoeld met stikstof voordat het wordt afgesloten, waardoor de hoeveelheid zuurstof binnenin afneemt. Zo’n plastic deksel zorgt ervoor dat er niet nog meer zuurstof verloren gaat.” Volgens Tetro is de tweede reden om de inhoud van het product te beschermen. “Een plastic deksel zorgt ervoor dat chemicaliën en micro-organismen niet zo snel tot het product kunnen komen. Gebeurt dat wel? Dan kunnen de producten bederven of kan het ziekten veroorzaken.”quote:Op maandag 30 juni 2025 17:11 schreef Mikeytt het volgende:
Wat is het nut dan van zo'n dekseltje? Die folie kun je ook weer sluiten. Het is niet zo dat je kwark geopend een week in de koelkast bewaard.
Als het er langer dan een week staat ja.quote:Op maandag 30 juni 2025 17:18 schreef tesssssssss het volgende:
[..]
Microbioloog Jason Tetro vertelt aan Well+Good dat er twee redenen zijn voor een plastic deksel op je zuivelproduct. “Ten eerste helpt het om de houdbaarheid van je product te verlengen. Dit komt omdat de verpakking meestal wordt afgespoeld met stikstof voordat het wordt afgesloten, waardoor de hoeveelheid zuurstof binnenin afneemt. Zo’n plastic deksel zorgt ervoor dat er niet nog meer zuurstof verloren gaat.” Volgens Tetro is de tweede reden om de inhoud van het product te beschermen. “Een plastic deksel zorgt ervoor dat chemicaliën en micro-organismen niet zo snel tot het product kunnen komen. Gebeurt dat wel? Dan kunnen de producten bederven of kan het ziekten veroorzaken.”
Dat zegt Microbioloog Jason Tetro er niet bij, dus dat weet ik niet hoe lang het dan moet staan.quote:Op maandag 30 juni 2025 17:19 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Als het er langer dan een week staat ja.
Maar niemand koopt een 500gr bakje kwark om daar een week lang over te doen...
En de meeste mensen hebben hun koelkast ook te warm. Die hoort op 4 graden te staan
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |