Bij mij lukken ze altijd wel trouwens..
quote:bon-bons ?
Op dinsdag 18 februari 2003 20:36 schreef Chiwakka het volgende:
gefrituurde chocola?
ik ben er namelijk wle benieuwd naar en wil het zelf daarom ook gaan maken.
quote:bon-bons?
Op dinsdag 18 februari 2003 20:53 schreef postman het volgende:[..]
bon-bons ?
Ik heb zelf wel eens ijs gefrituurd.
Is met mars, maar gebasseerd op die van Nigella...
Succes!!!
quote:Volgens mij wordt het tijd dat je weer eens langskomt
Op dinsdag 18 februari 2003 22:09 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb wel eens bolletjes gefrituurd ijs gehad en dat was zalig! Dus ik kan me best voorstellen dat gefrituurde bounty ook lekker is
quote:Ik heb na half maart zeeeeeeen van tijd (ergens trema op een e zetten).
Op woensdag 19 februari 2003 01:36 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:[..]
Volgens mij wordt het tijd dat je weer eens langskomt
.
Enne, het gefrituurde ijs hadden ze daar niet meer Maar we kunnen altijd zelf gaan experimenteren
Met Bounty of zo!
quote:Probeer dan ook eens (het ranzig klinkende) pannenkoeken met mayonaise. Die zijn namelijk verbazingwekkend goed te nassen.
Op woensdag 19 februari 2003 01:32 schreef Kaizen het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat dit lekker is, maar ja er is een manier om dat te beoordelen. Heb geleerd om eerst te proberen en dan pas een mening te geven.
quote:Cool
Op dinsdag 18 februari 2003 20:40 schreef Cylvia het volgende:
Ik heb geen ander recept als wat jij hier beschreef maar maak ze zelf ook weleens zo en ze zijn zooooooooooow lekker...Bij mij lukken ze altijd wel trouwens..
quote:Dank!!
Op dinsdag 18 februari 2003 22:34 schreef Knuffie het volgende:
Ben toch maar even gaan zoeken, en kwam deze tegen:Is met mars, maar gebasseerd op die van Nigella...
Succes!!!
Heb nu niet zo'n zin om het over te typen.. zal er morgen aan proberen te denken.
oh... laat maar, zie dat je het al hebt
[Dit bericht is gewijzigd door jerney op 19-02-2003 02:44]
quote:Ik zou je eeuwig dankbaar zijn
Op woensdag 19 februari 2003 02:40 schreef jerney het volgende:
ik heb haar boek hier liggen.. daar heb ik het idd in gezien..Heb nu niet zo'n zin om het over te typen.. zal er orgen aan proberen te denken.
quote:Is dat dezelfde dan?
Op woensdag 19 februari 2003 02:40 schreef jerney het volgende:
edit:
oh... laat maar, zie dat je het al hebt
quote:Geen idee, niet gelezen
Op woensdag 19 februari 2003 02:44 schreef Don_Tom het volgende:[..]
Is dat dezelfde dan?
Zal wel ff kijken nu
quote:In dat geval.....
Op woensdag 19 februari 2003 02:46 schreef jerney het volgende:
Nee, niet hetzelfde..
quote:Je frituurt de chocolade ook niet, alleen de zooi eromheen
Op woensdag 19 februari 2003 10:27 schreef bloempjuh het volgende:
Dat kán toch niet gezond zijn joh! Gefrituurde chocoreep..
quote:Ach, het is ook niet de bedoeling dat je het elke dag eet...
Op woensdag 19 februari 2003 10:27 schreef bloempjuh het volgende:
Dat kán toch niet gezond zijn joh! Gefrituurde chocoreep..
quote:Haha.. gelukkig niet
Op woensdag 19 februari 2003 13:10 schreef Don_Tom het volgende:[..]
Ach, het is ook niet de bedoeling dat je het elke dag eet...
Ingredienten:
ongeveer 2 liter zonnebloemolie (of gewoon frituurvet)
1 rijpe ananas
150 g zelfrijzend bakmeel
2 tot 2,25 dl spa rood
8 bounty's
Bereiding:
Verhit de olie tot de hoogst mogelijke temperatuuer.
Snijd de onder- en bovenkan van de ananas af en snijd hem vervolgens verticaal in vieren. Verwijder de kern en leg de stukken met de schil naar beneden neer. Snijd het vruchtvlees in de lengte in tot op de schil en dan dwars in plakken. Ga met het mes tussen het vruchtvlees en de schil door.
Pers alles wat er aan sap in de schil zit over de stukjes gesneden fruit.
(hmm blikje ananas dus )
Doe het bakmeel in een kom en klop er 1,75 dl van de spa rood door. Voeg (een deel van) de rest van het water toe als het beslag te dik is; het moet zo dik zijn dat het zich makkelijk aan de bounties hecht.
Gooi de door het beslag gehaalde bounty's in de hete olie en frituur ze ongeveer 3 minuten, tot het beslag gerezen en goudbruin is. Laat ze even uitlekken op keukenpapier en dien ze op met de ananas.
Typo's voorbehouden, ik kom net m'n bed uitrollen
quote:Eetze
Op donderdag 20 februari 2003 10:29 schreef Knuffie het volgende:Lief is ze he?
![]()
Thank U...
quote:Grote dank!!
Op donderdag 20 februari 2003 10:27 schreef jerney het volgende:
Ok, *diep adem haalt* Daar gaatieIngredienten:
ongeveer 2 liter zonnebloemolie (of gewoon frituurvet)
1 rijpe ananas
150 g zelfrijzend bakmeel
2 tot 2,25 dl spa rood
8 bounty's
Bereiding:Verhit de olie tot de hoogst mogelijke temperatuuer.
Snijd de onder- en bovenkan van de ananas af en snijd hem vervolgens verticaal in vieren. Verwijder de kern en leg de stukken met de schil naar beneden neer. Snijd het vruchtvlees in de lengte in tot op de schil en dan dwars in plakken. Ga met het mes tussen het vruchtvlees en de schil door.
Pers alles wat er aan sap in de schil zit over de stukjes gesneden fruit.
(hmm blikje ananas dus)
Doe het bakmeel in een kom en klop er 1,75 dl van de spa rood door. Voeg (een deel van) de rest van het water toe als het beslag te dik is; het moet zo dik zijn dat het zich makkelijk aan de bounties hecht.
Gooi de door het beslag gehaalde bounty's in de hete olie en frituur ze ongeveer 3 minuten, tot het beslag gerezen en goudbruin is. Laat ze even uitlekken op keukenpapier en dien ze op met de ananas.
Typo's voorbehouden, ik kom net m'n bed uitrollen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |