Die zie ik altijd in zo'n grote pot zitten. Er naast staat een pot leverworst - nog nooit iemand gezien die dat kocht.quote:
Oh, dat zou goed kunnen, voor mijn gevoel smaken ze wat zuurder. Plus een pot van die kanjers vult mijn hele koelkast en van die laffe schijfjes hoef ik niet.quote:
Maar wel glucose-fructose siroop en suiker.. mij ook veel te zoetquote:
Zo eens, hier ook team Kühne.quote:Op maandag 17 juni 2024 22:30 schreef de_boswachter het volgende:
Mooie Nederlandse term vind ik dat ‘overrated’.
Enfin. Naar aanleiding van het daverende succes van de TV formule ‘de Augurkenkoning’ heb ik me maar eens een pot augurken (godenvoer) van Kesbeke gekocht en zojuist open gedraaid. Ik ben vrij duidelijk: Niet te vreten gewoon. Hoe smerig dat ‘zuur’ waar die augurken in zittenIk blijf team Kühne, Duitse goden.
En jullie?
[poll=7397]
Wel dapper dat ze in Amsterdam anno 2024 nog durven te melden dat ze joodse wortels hebbenquote:Op dinsdag 18 juni 2024 19:53 schreef MadMaster het volgende:
Gewoon vers halen bij De Leeuw in Amsterdam:
[ afbeelding ]
https://deleeuwzuur.nl/
quote:Op dinsdag 18 juni 2024 20:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wel dapper dat ze in Amsterdam anno 2024 nog durven te melden dat ze joodse wortels hebben
Ook in 't zuur?quote:Op dinsdag 18 juni 2024 20:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wel dapper dat ze in Amsterdam anno 2024 nog durven te melden dat ze joodse wortels hebben
Leuk om te zien dat Gert-Jan Segers tegenwoordig een eigen zaak heeft.quote:Op dinsdag 18 juni 2024 19:53 schreef MadMaster het volgende:
Gewoon vers halen bij De Leeuw in Amsterdam:
[ afbeelding ]
https://deleeuwzuur.nl/
Zolang ze er geen zoetstof ingooien zal het mij een biet zijn wat er nog meer inzitquote:Op dinsdag 18 juni 2024 18:47 schreef De_Hertog het volgende:
[..]
Maar wel glucose-fructose siroop en suiker.. mij ook veel te zoet
Daar hebben ze ook een variant van: met rode biet.quote:Op woensdag 19 juni 2024 17:04 schreef Sorella het volgende:
Zolang ze er geen zoetstof ingooien zal het mij een biet zijn wat er nog meer inzit.
Waarom zeg je dan niet gewoon overgewaardeerd?quote:Op maandag 17 juni 2024 22:30 schreef de_boswachter het volgende:
Mooie Nederlandse term vind ik dat ‘overrated’.
Als je smaak hebt ontwikkeld, koop je dat niet.quote:Op donderdag 20 juni 2024 16:08 schreef No239SquadronRAF het volgende:
Bij dat tafelzuur kun je overigens het beste gewoon de goedkoopste nemen. Dat is echt helemaal prima.
Eens, al verschilt het wel per (huis)merk.quote:Op donderdag 20 juni 2024 16:08 schreef No239SquadronRAF het volgende:
Bij dat tafelzuur kun je overigens het beste gewoon de goedkoopste nemen. Dat is echt helemaal prima.
Gemakkelijk zelf te maken en smaakt dan veel beter, wat suiker ipv zoetstof en saffraan ipv kleurstofquote:Op donderdag 20 juni 2024 21:16 schreef golfer het volgende:
Jammer dat de potten met de echte handgeschilde grote Amsterdamse uien zo beperkt verkrijgbaar zijn.
Om eerlijk te zijn vind ik de Amsterdamse uien, ongeacht van welke producent, de laatste jaren veel te hard.quote:Op donderdag 20 juni 2024 21:16 schreef golfer het volgende:
Jammer dat de potten met de echte handgeschilde grote Amsterdamse uien zo beperkt verkrijgbaar zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |