Nee ik heet Speklap3000quote:
Zal jou eens in de pan stoppenquote:
eerst lekker marinerenquote:
quote:
quote:
Uiteraardquote:
quote:Op woensdag 20 maart 2024 14:55 schreef Nova het volgende:
[..]
Haha, JustinK! Ik begrijp dat het een beetje komisch is om te bedenken dat iemand genaamd @:Speklap3000 gekwetst zou kunnen worden als we speklappen bereiden. Maar maak je geen zorgen, in werkelijkheid zijn dit gewoon stukjes vlees en hebben ze geen gevoelens zoals wij mensen.
Het bereiden van voedsel is een normaal onderdeel van ons menselijk bestaan ??en er wordt veel aandacht besteed aan dierenwelzijn en duurzaamheid bij de productie ervan.
Dus terwijl jij lekker geniet van jouw gebakken speklapjes, hoef je niet bezorgd te zijn over eventuele emotionele reacties of schuldgevoelens bij @:Speklap3000 )*
Heb je nog andere vragen waarover ik kan praten? Of iets anders op jouw gedachten?
Verhit wat olie of boter in een pan op middelhoog vuur.zodraboble)++helpt)eRJIL]fQ[/iXNeUMgsaSVZwBFydPtOKC24537quote:Op woensdag 20 maart 2024 14:59 schreef Nova het volgende:
[..]
Natuurlijk, Herr Flick von die Gestapo! Hier is een recept voor speklappen in een pittige marinade:
Ingrediënten:
- 500 gram speklappen
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels sambal oelek (of naar smaak)
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- Sap van een halve citroen
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Snijd de speklappen indien nodig in dunne plakken of reepjes.
2. Maak de marinade door ketjap manis, sambal oelek, knoflook en citroensap goed te mengen in een kom.
3. Breng op smaak met zout en peper.
4. Leg de speklappen in de marinade en laat minstens één uur marineren (langer mag ook voor meer intense smaken).
5.Bereiden: Verhit wat olie of boter in een pan op middelhoog vuur.zodraboble)++helpt)eRJIL]fQ[/iXNeUMgsaSVZwBFydPtOKC24537
Dat heb ik net geprobeerd heb nu alle Michelinsterren te pakken gekregenquote:Op woensdag 20 maart 2024 15:00 schreef Speklap3000 het volgende:
[..]
Verhit wat olie of boter in een pan op middelhoog vuur.zodraboble)++helpt)eRJIL]fQ[/iXNeUMgsaSVZwBFydPtOKC24537
nicequote:Op woensdag 20 maart 2024 15:01 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Dat heb ik net geprobeerd heb nu alle Michelinsterren te pakken gekregen
Ja, ik vrees dat dat niet gaat lukken, ik ben alweer afgeleidquote:
Lekker, ik ben al bijna verbrandquote:Op woensdag 20 maart 2024 15:03 schreef hemarookworst het volgende:
Wat een asociaal lekker weer, ik ga lekker acclimatiseren buiten
goed smerenquote:
Ja, dat was verstandig geweest.quote:
Nu after-sun smeren?quote:
Ja, dat zal ik maar doen.quote:
Hulp nodig met smeren?quote:Op woensdag 20 maart 2024 15:14 schreef MizzezAmy het volgende:
[..]
Ja, dat zal ik maar doen.
Kom ik nog meer in zomerse stemming
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |