Wat denk je van die roze laag?quote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:00 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vind een tompoes al een uitdaging om te eten, maar dit lijkt me niet te doen. Als je een hap neemt gaat de room aan de zijkant uitsteken en voor je het weet krijg je een vette klodder op je kleding
Tandartsen gaan hier wel happy mee zijn denk ikquote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:09 schreef maily het volgende:
[..]
Wat denk je van die roze laag?![]()
Nog niet geprobeerd en zeer onwaarschijnlijk dat ik dat ga doen.
Tijd om iets nieuws te introduceren... de Stokbroes! (combi van stokbrood en tompoes)quote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:41 schreef Notorious_Roy het volgende:
Ik wilde er een toen ik erover hoorde.
Toen ik vervolgens hoorde dat het zo populair is hoefde ik direct niet meer.
Stomme hypes
Bijna maar volgens mij is deze met slagroom dus niet gekocht...quote:Op donderdag 26 oktober 2023 12:45 schreef miss_sly het volgende:
Als ik de foto zie, valt het glazuur van mijn tanden en kom ik twintig kilo aan. Het ziet eruit als een enorme overkill aan suiker/zoet en vettigheid.
Precies de reden waarom het wel een enorme hit lijkt te zijn en veel mensen er zelfs voor in de rij gaan staan.
@:Nober, heb je er zelf al eens een gegeten?
Nee, dat is dan geen echte crompouce natuurlijkquote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:44 schreef Nober het volgende:
[..]
Bijna maar volgens mij is deze met slagroom dus niet gekocht...
[ afbeelding ]
Neen, t moet met Zwitserse room heb ik geleerd.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:44 schreef Nober het volgende:
[..]
Bijna maar volgens mij is deze met slagroom dus niet gekocht...
[ afbeelding ]
Kun je ermee wachten tot morgen?quote:
Dan haal ik er wel 1tje en eet ik m voor je neus op.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 14:46 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Kun je ermee wachten tot morgen?
Ik wou er eigenlijk morgen 1 halen bij de mijne, had al gecheckt of ze ze hadden.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 14:59 schreef Nober het volgende:
Ik heb ze bij de regionale bakker besteld, zaterdag proeven.
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 26 oktober 2023 14:55 schreef Speedfight het volgende:
[..]
Dan haal ik er wel 1tje en eet ik m voor je neus op.
Ik steun jouw principes
Jantje de Groot heeft ze niet eens zie ik!quote:
Nee, maar de bakker waar ik mn normale brood haal wel. Kan ze alleen niet online bestellen nu, dus moet er ff morgen langs in de ochtendquote:Op donderdag 26 oktober 2023 15:18 schreef Speedfight het volgende:
[..]
Jantje de Groot heeft ze niet eens zie ik!![]()
Hou maar rekening met vanaf 2 euro per stuk.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 15:01 schreef junkiesietze het volgende:
Geef maar aan mij, lijkt me wel lekker
kosten die dingen? 5x de prijs van een normale croisant?
Den Bosch heeft ze ook.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 15:08 schreef Speedfight het volgende:
[..]
Ik wou er eigenlijk morgen 1 halen bij de mijne, had al gecheckt of ze ze hadden.
Maar ik wacht maar even want de Bossche Crompouces zullen wel weer beter zijn
Ja, minstens.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 15:01 schreef junkiesietze het volgende:
Geef maar aan mij, lijkt me wel lekker
kosten die dingen? 5x de prijs van een normale croisant?
Nu je het zegt. Ik voorspel dat er binnen nu en 2 jaar binnen een straal van 1,5 km rond het Damrak Crompoucen-winkels oppoppen waar stonede toeristen een zoete hap halen.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 12:45 schreef miss_sly het volgende:
Precies de reden waarom het wel een enorme hit lijkt te zijn en veel mensen er zelfs voor in de rij gaan staan.
Ik kom er vanavond nog, ik zal eens kijken of die er niet al zijn. Perfecte voer voor die toeristenquote:Op donderdag 26 oktober 2023 17:25 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Nu je het zegt. Ik voorspel dat er binnen nu en 2 jaar binnen een straal van 1,5 km rond het Damrak Crompoucen-winkels oppoppen waar stonede toeristen een zoete hap halen.
Een frikandel is ook enkel kippenseperatorvlees met wat kruiden. Niets bijzonders dus.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 17:27 schreef Seeburg54 het volgende:
Overdreven gedoe weer om niks. Gewoon een croissant met banketbakkersroom. En dezelfde glazuur als tompouce. Niks bijzonders dus.
Waarschijnlijk met nutella en aardbeien of B&J-ijs tegen 10x de reguliere prijs van een croissant bij de bakker.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 17:25 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Nu je het zegt. Ik voorspel dat er binnen nu en 2 jaar binnen een straal van 1,5 km rond het Damrak Crompoucen-winkels oppoppen waar stonede toeristen een zoete hap halen.
Dan is het nog steeds niets bijzonders.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 18:00 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Een frikandel is ook enkel kippenseperatorvlees met wat kruiden. Niets bijzonders dus.
Totdat je m speciaal maakt.
Deze eet je dan ook zoals je haring eet.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 13:00 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vind een tompoes al een uitdaging om te eten, maar dit lijkt me niet te doen. Als je een hap neemt gaat de room aan de zijkant uitsteken en voor je het weet krijg je een vette klodder op je kleding
Met die visie kun je al het voedsel kapotmaken, natuurlijk. Zo is brood ook maar uitgedroogd papje van bloem en tarwe,quote:Op donderdag 26 oktober 2023 17:27 schreef Seeburg54 het volgende:
Overdreven gedoe weer om niks. Gewoon een croissant met banketbakkersroom. En dezelfde glazuur als tompouce. Niks bijzonders dus.
Dof, dus chocolade ipv glazuur. Jammer.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 14:59 schreef Nober het volgende:
Ik heb ze bij de regionale bakker besteld, zaterdag proeven.
[ afbeelding ]
Het is hier bij de bakker geen chocola. Het lijkt meer een dun laagje van het roze koek glazuur.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 21:24 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Dof, dus chocolade ipv glazuur. Jammer.
Toch even kijken waar ik hem kan vinden.
Oh, ook nog steeds geen sticky glazuur. Jammer.quote:Op donderdag 26 oktober 2023 22:04 schreef Donna het volgende:
[..]
Het is hier bij de bakker geen chocola. Het lijkt meer een dun laagje van het roze koek glazuur.
Het werd wel sticky onder m'n vingers, dus het zit een beetje tussen tompouce en roze koek inquote:Op donderdag 26 oktober 2023 22:06 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Oh, ook nog steeds geen sticky glazuur. Jammer.
De enige reden is om dit vervolgens op social te plaatsen, net als al die stroopwafelwinkels in amsterdam waar een hele regenboog aan suiker op zit en je vervolgens 2ribben voor moet afrekenen. Maargoed het staat wel weer leuk op de fotoquote:Op donderdag 26 oktober 2023 12:45 schreef miss_sly het volgende:
Als ik de foto zie, valt het glazuur van mijn tanden en kom ik twintig kilo aan. Het ziet eruit als een enorme overkill aan suiker/zoet en vettigheid.
Precies de reden waarom het wel een enorme hit lijkt te zijn en veel mensen er zelfs voor in de rij gaan staan.
@:Nober, heb je er zelf al eens een gegeten?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |