abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_208573896
Op 15 maart heeft de BBB provinciale verkiezingen gewonnen met 17 zetels winst, zowel PvdA/GL maar samen 15 zetels hebben veroverd en andere partijen hebben veel zetels verloren. Ik denk echter dat BBB niet zo lang blijft bestaan zowel Caroline van der Plas nu echt een beroemde politica is geworden. Inderdaad, geloven veel mensen nog dat de BBB problemen rondom stikstof, natuur en andere dingen kan oplossen, echt dat is niets minder waar want als we kijken hoe het in de toekomst uit zal pakken kan spannend zijn hoe de partij zich ontwikkelt.

Volgens mij gelooft Caroline van der Plas met haar partij echt heel veel in dingen kunnen oplossen en beloven heel veel wat, m\aar de schijn bedriegt vaak dat we haar nu goed kennen en weten we hoe ze is. Ze heeft echt geen kwaliteiten om premier te kunnen zijn van haar kabinet als BBB landelijk grote partij wordt. wat zij ook in WNL op zondag heeft gezegd dat het niet haar ambitie is om te verwezenlijken. Ze spreekt wel mensentaal waar ook veel mensen zullen begrijpen wat de standpunten van BBB zijn. Helaas zal zij echt niet zo lang als Geert Wilders in politiek actief zijn, waarom? Omdat ze voormalig journalist op gebied van landbouw is geweest, maar heeft ook gewerkt bij verschillende dagbladen voor landbouw. en zekere zin is ze ook lid geweest van CDA. Ze heeft wel politieke ervaring, in gevallen maakt zij met iemand wel eens ruzie of heeft vaak meningsverschil over bepaalde onderwerpen zoals landbouw of stikstof. Ze focust hiermee op dat de BBB in de toekomst een plekje in de politieke wereld veilig wil stellen in gemeenteraadsverkiezingen of Tweede Kamerverkiezingen, echter zal dat veel moeilijker worden. Tegenstanders zullen gehakt van haar maken zodat we weten hoe zij is en wat ze graag met BBB wil bereiken.

BBB zal in de toekomst waarschijnlijk net als LPF(List Pim Fortuyn, 2002) uit elkaar vallen vanwege ruzies en mensen zullen de partij niet meer steunen als ze beloften niet na komen of we hierdoor bedrogen worden. Ik vrees dat BBB net als LPF paar jaren zal blijven bestaan zowel de traditionele partijen de standpunten van BBB zal overnemen.

Wat denk je?
  Moderator woensdag 29 maart 2023 @ 10:41:45 #2
54278 crew  Tijger_m
42
pi_208576924
Verzoek aan de FA's gedaan om dit topic te mergen met het BBB topic.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')