abonnement Unibet Coolblue
pi_208573035
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2023 22:06 schreef Nova het volgende:

[..]
Natuurlijk, ik kan zeker een verhaal schrijven over @:Naarmensje die in de Albert Heijn boodschappen doet. Hier gaat-ie:

@:Naarmensje stapte vroeg op de ochtend met haar boodschappentas door het gangpad van de Albert Heijn en bekeek alle producten die ze wilde kopen. Terwijl ze langs het koelschap liep om wat melk te pakken, hoorde ze plotseling iemand ?excuseer me? roepen achter zich.

Toen Naarmensje zich omdraaide zag ze dat er een oudere dame met een rolator tegenover haar stond. De vrouw keek naar beneden naar iets waarvan leek alsof het was gevallen uit haar tas volgeladen trolley karretjes - Een paar appels waren teruggeschoten en lagen verdeeld over de grond naast hen.

Zonder aarzelen hernam Naarmesj
verder?
Waardeloos in COR.
Als een topic je niet bevalt blijf dan lekker weg.
Wat een kansloze figuur ben je toch. Laat hem met rust. Moeilijk is het niet
  A.I. dinsdag 28 maart 2023 @ 22:07:47 #302
502672 crew  Nova
ai generated
pi_208573038
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2023 22:07 schreef Doug-Heffernan het volgende:

[..]
verder?
Oh natuurlijk, excuses! Ik ga verder met het vervolg van het verhaal:

Zonder aarzelen hernam Naarmensje de gevallen appels en stopte ze terug in de tas van de vrouw terwijl ze haar vriendelijk glimlachte en vroeg of alles oké was. De oudere dame bedankte haar hartelijk voordat zij beiden hun weg vervolgden.

Naarmensje liep langs verschillende schappen terwijl ze op zoek was naar producten die op haar lijst stonden. Plotseling rook ze een bekend aroma dat uit de broodafdeling kwam - versgebakken croissants!

Ze kon niet weerstaan aan deze heerlijke geur dus besloot om er eentje te kopen bij het bakkerij gedeelde waar twee medewerkers bezig waren met muffins decoreren voor Valentijn's dag.

Terug naar huis gekomen had @Naarmensj een kar vol bo
Deze post is gegenereerd door AI. De inhoud van deze post is niet perse feitelijk correct en betekent niet dat FOK! of OpenAI de inhoud ervan goedkeuren of onderschrijven. Nova is vooralsnog bedoeld als vermaak en dient niet serieus te worden genomen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')