abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_208440612

English Premier League 2022/23

Finally! We gaan eindelijk weer beginnen met een nieuw seizoen in de Premier League. Zoals altijd kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en dit keer is dat niet anders. Het wordt nu al een vrij bijzonder seizoen omdat wij halverwege gaan stoppen met het clubvoetbal vanwege een of ander toernooitje in de zandbak. Niet aan het eind van het seizoen als de spelers volledig uitgeblust zijn, maar zo’n beetje halverwege het seizoen stappen we het vliegtuig in richting Qatar. Heel benieuwd hoe dit zal uitpakken voor zowel de clubs, de spelers en natuurlijk de fans. We’ll see.

Een korte voorbeschouwing met veel open deuren per Premier League club op basis van de ranglijst van afgelopen seizoen inclusief de drie nieuwe promovendi. Eigenlijk geen fan van als de transfermarkt nog altijd open is en er nog van alles kan gebeuren, maar soit.

Manchester City
Landskampioen City liet eindelijk Liverpool met één punt achter en nam de cup mee naar huis. Prima natuurlijk, maar eigenlijk draait het allemaal om de Champions League. Des te zuur was de uitschakeling tegen Real Madrid in een legendarische wedstrijd. God mag weten hoe The Citizens dat hebben weggegeven in de laatste minuten. Dit seizoen weer een kans en in de domestic league zal het waarschijnlijk weer een tweestrijd worden met Liverpool. Al jaren was het ontbreken van een spits een groot probleem maar daar is eindelijk een oplossing voor geworden: Erling Braut Håland. Onze cyberborg moet het spitsenprobleem doen vergeten en eindelijk die Europese prijs binnen harken. Kalvin Phillips kwam ook nog voor heel veel geld over van Leeds, maar die heeft zware concurrentie op het middenveld. Zonde.

Wordt City opnieuw kampioen?

Liverpool
Even leek het erop dat Liverpool de quadruple binnen zou slepen maar dat bleek toch iets te enthousiast te zijn geweest. City won de Premier League en Real Madrid won de Champions League finale in een chaotisch Parijs. Liverpool moest het doen met ‘slechts’ de FA Cup en League Cup. Sadio Mané was er klaar mee en vertrok voor een nieuwe uitdaging naar Bayern München. Darwin Núñez kwam voor heel veel geld van Benfica over naar Liverpool en de eerste indrukken zijn positief. Het begin van de zomer draaide eigenlijk maar om één vraag: gaat Mo Salah wel of niet bijtekenen? Die vraag werd uiteindelijk positief beantwoord. Gelukkig maar, want The Egyptian King blijft natuurlijk een fenomeen. Het wordt weer een fantastische strijd tussen Liverpool en City en meer in het bijzonder Håland vs Núñez.

Darwin: flop of top?

Chelsea
Met een ruime achterstand eindigde Chelsea uiteindelijk derde afgelopen seizoen. Voor Chelsea was het eigenlijk een rommelig seizoen en dat had niets te maken met voetbal. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne raakte ook het hart van Chelsea en de grote man achter de schermen, Roman Abramovich, kon zijn spullen pakken. Want ja, Rus. Uiteindelijk heeft Chelsea een nieuwe eigenaar kunnen vinden onder de naam van Todd Boehly en die mocht meteen aan de bak. Romelu Lukaku flirtte met Inter, werd gepasseerd en vertrok weer terug naar zijn oude liefde op huurbasis. Dat is een gigantische miskoop gebleken voor onze donkey. Achterin raakte Chelsea een aantal namen kwijt waarbij met name sterkhouder Toni Rüdiger een pijnlijke was. De man heeft zich als een best ontwikkeld en speelt aankomend seizoen bij de huidige Champions League winnaar. Zo’n beetje elke verdediger werd gelinkt met The Blues en uiteindelijk is Kalidou Koulibaly de eerste versterking centraal achterin. Een tank waar wij allemaal heel benieuwd naar zullen zijn hoe hij het zal doen in de zwaarste competitie ter wereld. Raheem Sterling kwam ook nog over van City, zeker het vermelden waard. Er zullen vast nog meer transfers komen want het middenveld is niet zo stabiel meer als het ooit was, een échts spits is er niet meer en achterin wordt het steeds dunner en dunner. Dat moet ook wel als je haast de kansloze strijd met City en Chelsea wil aangaan. Marc Cucurella moet de volgende aankoop gaan worden ook al stuurt het Twitteraccount van Brighton op moment van schrijven een tweet de wereld in dat er nog geen overeenkomst is bereikt. Dat gelooft niemand. We wachten het nog even af.

Wordt Koulibaly de beste centrale verdediger van het seizoen?

Tottenham Hotspur
De Spurs pakten plek vier en dat levert altijd een keurige Champions League ticket op. Antonio Conte zorgt voor stabiliteit binnen de club en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Er is best aardig versterkt in Noord-Londen: Ivan Perisic en Yves Bissouma zijn, zeker voor het systeem dat Conte wil gaan spelen, ideale spelers. Aanval is, zeker met Richarlison als breedteversterking, net als het middenveld niet slecht. Achterin is het alleen nog vrij zwak en dat je dan aankomt met Clément Lenglet begrijpt natuurlijk bijna niemand. Ach, een huurdeal, weinig risico denkt men dan. Alle ballen op Heung-min Son, de man in bloedvorm en opnieuw plek vier veilig stellen levert voor ons tevreden blikken op.

Transfervrij aangetrokken: deal van het seizoen?

Arsenal
Het was weer eens pijnlijk voor Arsenal om opnieuw een Champions League ticket mis te lopen middels de vijfde plek. Het voelt alweer als eeuwen geleden dat het lied der liederen klonk door het Emirates Stadium. De pre-match shirt van Arsenal komend seizoen is een collab met the TFL, de Londense metro en in het bijzonder de stoelen van de Piccadilly Line, de lijn richting Holloway Road op weg naar het stadion. Ja, dat is een leuk feitje. Van Arsenal weten we inmiddels steeds meer hoe het achter de schermen aangaat door onze vrienden van Amazon. Mikel Arteta, ooit nog de rechterhand van Pep Guardiola, blijkt ook een gek te zijn. Gras is ook in Noord-Londen groen. Oleksandr Zinchenko en Gabriel Jesus kwamen over van zijn oud-werkgever en met name laatstgenoemde gaat de Premier League kapot maken. Aan de voorbereiding heeft het in ieder geval niet gelegen. Gabriel Jesus moet Arsenal weer in de Champions League loodsen.

Wordt Jesus dé FPL ster van ons allemaal?

Manchester United
Ook United had alweer een rampseizoen. Wat er ook gebeurt, het draait voor geen meter. Cristiano Ronaldo kan het niet in zijn eentje en we kunnen het hem amper kwalijk nemen. ONZE Erik ten Hag kwam over van Ajax en deze schoolmeester moet dit zooitje ongeregeld eens aan de praat krijgen. Met name Ronaldo wel of niet houden blijft de belangrijkste vraag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez kwamen want Erik kijkt niet verder dan Nederland en/of de Eredivisie. Vanuit Engeland is men zeer lovend over onze kale vriend maar wij weten allemaal dat dat heel snel kan omslaan en je helemaal geen tijd krijgt. Niet presteren is oprotten. Niet alleen zijn we benieuwd hoe Erik het gaat doen, ook kijken we tegenwoordig braaf naar al zijn interviews. Het blijft mooi hoe die man Engels praat. It ain’t over till it’s over! United is geen voetbalclub meer maar een kerkhof. Plek vier zou al fantastisch zijn. We wensen Erik ten Hag dan ook heel veel succes en zien Ten Hag ball graag tegemoet.

Hoe belangrijk zal Ronaldo zijn voor Erik ten Hag?

West Ham United
De Europese campagne van The Hammers was meer dan prima: een keurige halve finale in de Europa League. David Moyes doet het naar behoren en eindigen vlak achter Manchester United is een prima resultaat. Over West Ham valt eigenlijk vrij weinig negatiefs te zeggen: het is stabiel en dat is grotendeels te danken aan David Moyes. Nayef Aguerd, Alphonse Areola en Gianluca Scamacca, laatstgenoemde speelde ooit nog bij PSV, zijn de grote jongens die zijn aangetrokken. Declan Rice is ontzettend belangrijk voor The Hammers en het lijkt erop dat hij ook dit seizoen blijft. We zijn vooral benieuwd wat voor kattenchant Kurt Zouma dit seizoen te wachten staat. De openingswedstrijd wordt in ieder geval meteen een uitdaging: de landskampioen komt even op bezoek.


Is Zouma inmiddels een honden- of kattenman?

Leicester City
Bij The Foxes denken we altijd al snel aan dat geweldige seizoen eindigend als landskampioen van Engeland met een Champions League ticket als gevolg. Het blijft na al die jaren nog altijd niet te bevatten. Inmiddels heeft Brendan Rodgers het wel wat lastiger en was afgelopen seizoen best moeilijk. Geen schande natuurlijk, je kan niet altijd boven je stand blijven spelen. Het grootste probleem van Leicester afgelopen seizoen waren de vele blessures: Jamie Vardy, Wesley Fofana, James Justin, Jonny Evans en Ricardo Pereira hadden er allemaal last van. Niet gek dat je dan als ploeg wat minder rendeert. De selectie is verder nog altijd vertrouwd al is één sterkhouder vertrokken: Kasper Schmeichel vertrekt naar Nice aan het mooie Côte d'Azur. Toch wel verrassend en dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële situatie van Leicester City. Het is maar te hopen dat er niet nog meer sterkhouders vertrekken want Newcastle United aast op James Maddison en Chelsea op Wesley Fofana. Op 1 september a.s. weten we het antwoord als de transfermarkt sluit.

Brighton
Plek negen voor Brighton, dat is toch geweldig. Nog nooit eindigde Brighton zo hoog in de Premier League en dat voor een plaatsje aan de Engelse zuidkust waar het altijd waait. Nadat Yves Bissouma naar de Spurs vertrok lijkt het erop dat ook sterkhouder Marc Cucurella gaat verkassen naar Chelsea. Dat gaat wel een klap worden voor Brighton’s speler van het jaar. Zo’n topseizoen als afgelopen seizoen zal het waarschijnlijk dus niet worden voor Graham Potter en de Seagulls. Gelukkig is Tariq Lamptey er nog. Het hoogtepunt voor Brighton afgelopen seizoen was toch wel de 4-0 thuisoverwinning op Manchester United dat daarmee de kans op een ticket voor de Champions League definitief verspeelde.

Waar gaat Brighton's speler van het jaar heen?

Wolverhampton Wanderers
Wolves heeft ook dit seizoen weer een aantal Portugezen in de selectie. Een stabiele middenmotor is het geworden met eigenlijk niet al te boeiend voetbal. Zuinig worden de puntjes gepakt en dat telt. Raúl Jiménez is met afstand de beste spits én speler maar heeft een poos geleden een horrorblessure gehad. Het staat nog nauw op ons netvlies. Moeten we iets van Wolves verwachten dit seizoen? Nee, eigenlijk niet.

Newcastle United
We weten inmiddels dat Newcastle schathemeltje rijk is. Na een waardeloze start zorgde de overname van onze vrienden uit de zandbak in een inhaalrace. Van degradatie naar middenmoot en de cijfers in 2022 logen er niet om: Newcastle was werelds. Wát een comeback voor the Magpies. Bruno Guimarães’ eerste halfjaar was top en Kieran Trippier is meteen de leider geworden van dit elftal. Ondanks het grote geld is de transferzomer eigenlijk vrij rustig. We hadden gehoopt dat er met vele miljoenen gesmeten werd maar voorlopig is de duurste aankoop Sven fucking Botman voor bijna 40 miljoen euro. Gelukkig is de transfermarkt nog open en kan er van alles gebeuren. Als Newcastle haar vorm verder zet zal een aanval op de top zes zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo niet, dan staan er minimaal twintig zweepslagen klaar voor op de reet van Amanda Staveley.

Houdt Botman zich staande in het Engels voetbalgeweld?

Crystal Palace
Tegenwoordig zeggen wij bij Palace meteen Patrick Vieira. Er wordt gezegd dat de hand van Vieira zichtbaar is en de ploeg leuk voetbalt. Daar zit wel een enige vorm van waarheid in. Het is niet meer de ren je rot show van Wilfried Zaha, maar er staan meer spelers op. Afgelopen seizoen was Conor Gallagher met afstand de beste speler van Palace, maar helaas is hij weer terug bij zijn werkgever Chelsea. Qua ranglijst eindigt Palace eigenlijk al jaren vrij stabiel in de Premier League: respectievelijk 11e, 12e, 14e, 14e en 12e. Dit seizoen zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Het hoogtepunt was de verloren halve finale FA Cup tegen Chelsea.

Brentford
Op plek dertien eindigen in het eerste Premier League seizoen ooit is een regelrecht wereldwonder voor de altijd sympathieke Bees. We weten inmiddels dat Brentford een nieuw, modern stadion heeft. Het is een kleine invasie van Scandinaviërs met Christian Eriksen als grootste naam afgelopen seizoen. Hij deed het, ondanks zijn medisch verleden, zo naar behoren dat hij werd beloond met een transfer naar Manchester United. Voor Ivan Toney wordt ook dit seizoen verwacht dat hij zo’n beetje elke penalty erin schiet en ervoor zorgt dat Brentford opnieuw in de Premier League blijft spelen.

Aston Villa
Het Villa van Steven Gerrard heeft altijd een aantal leuke spelers. Philippe Coutinho is inmiddels permanent overgenomen, Diego Carlos kwam over van het zonnige Spanje om in de regen in Birmingham te gaan spelen en Boubacar Kamara kwam over van de Franse kust. Voor Aston Villa gaat het WK 2022 in Qatar nog best een spannend verhaal worden met de relatief vele internationals binnen de selectie. Als alles goed loopt behoort een aanval op de top 10 zeker tot de mogelijkheden.

Hoe zal Coutinho het gaan doen vanaf het begin van het seizoen?

Southampton
Eigenlijk is het nog steeds een wonder dat Soton op het hoogste niveau speelt. Zo’n bijzonder elftal is het niet en afgelopen seizoen werd duidelijk dat Danny Ings behoorlijk wordt gemist. Armando Broja deed het aardig, maar die is natuurlijk eigendom van Chelsea. Alles staat en valt dus met aanvoerder James Ward-Prowse, een van de beste vrije trappen nemers ter wereld. Stiekem vind ik het zelf nog altijd bijzonder dat hij niet is weggeplukt door een andere subtopper. Als Southampton ook dit jaar op plek vijftien eindigt en degradatie voorkomt, hoor je Ralph Hasenhüttl opnieuw niet klagen.

Everton
Het leek bijna te gebeuren: Everton dat zou degraderen naar de Championship. Op het nippertje werd degradatie voorkomen en Goodison Park blijft gelukkig een Premier League stadion. Pfieuw. Tot overmaat van ramp vertrok Richarlison ook nog eens naar Tottenham. Grote aankopen zijn er verder (nog) niet geweest en het vertrouwen is nog nooit zo laag geweest bij The Toffees. Frank Lampard wacht opnieuw een zwaar seizoenen en dat heeft hij inmiddels ook al voorspeld: ‘“We’ll do it in steps,” he said. “We can’t expect next year we’re going to go to the moon.’ Succes ermee, Frank.

Leeds United
Ook Leeds overleefde wonder boven wonder de Premier Leageu en degradeerde niet. Alles zat tegen in het afgelopen seizoen en het regende blessures. Onze soccer vriend Jesse March kreeg de boel ook niet aan de praat en komend seizoen mag hij het zonder sterspelers Kalvin Philips en Raphinha doen. Good luck with that, mate. Er is inmiddels zo’n honderd miljoen euro uitgegeven waarbij veel wordt verwacht van Luis Sinisterra. Raakte wel geblesseerd in de voorbereiding, maar hij moet Raphinha zo snel mogelijk doen vergeten die zijn droomtransfer maakte naar Barcelona.

Gaat Sini het waarmaken in de Premier League of wordt het de zoveelste Eredivisie flop?

Fulham
De eerste promovendus van het nieuwe seizoen is opnieuw Fulham. Deze mensonterende club pendelt helaas op en neer tussen de Premier League en Championship. Degraderen, promoveren en repeat. We worden er een beetje moe van. Het zou fijn zijn als Fulham een keer niet meteen degradeert maar tegelijkertijd kunnen we ze missen als kiespijn. Ach, het enige voordeel is dat er een Londense club bijgekomen is in de Premier League en het kopen voor kaartjes op Craven Cottage niet zo moeilijk is. Leuk om een keer mee te pakken in een weekendje Londen als je dan toch in de buurt bent. Kaartjes zijn wel iets duurder geworden door de verbouwingen, maar alles is toch fucking duur. De bekendste naam bij Fulham is natuurlijk Aleksandar Mitrovic die er tig per seizoen maakt in de Championship en afgelopen seizoen een record had van 43 Championshipgoals. Genoeg over deze club.

Bournemouth
The Cherries kennen we natuurlijk nog van de Premier League niet lang geleden. Via plek twee in de Championship werd na Fulham rechtstreekse promotie naar de Premier League afgedwongen. Kijkend door de selectie zien wij nog best veel bekende namen. Dominic Solanke, ooit nog van Liverpool, is de grote man van Scott Parker. Er wordt niet al te veel geld uitgegeven en met nagenoeg dezelfde selectie is het geen verrassing dat Bournemouth bij een van de favorieten behoort om te degraderen. De namen Neto en Senesi worden als laatste versterkingen genoemd.

Nottingham Forest
Via de play-offs bereikte Forest de machtigste competitie in Engeland en daar zijn we maar al te blij mee. Na vele jaren van afwezigheid keert het mooie Forest eindelijk terug op het hoogste niveau. De eigenaren zijn razend ambitieus en de knip is flink getrokken, mede door het grote geld dankzij promotie. Er zijn behoorlijk wat spelers aangetrokken en op moment van schrijven is er al meer dan honderd miljoen euro uitgegeven. Met name in de Bundesliga is flink geshopt. De bekendste aanwinsten hebben een verleden bij Manchester United: Jesse Lingard en Dean Henderson. De manager heet Steve Cooper en die heeft een heerlijk Brits hoofd. Overleven zou een wereldprestatie zijn. Forest in de Premier League: laten we er gewoon van genieten zo lang het kan.

Wat kan J Lingz nog?

Last but not least... ViaPlay!
Zoals bekend zijn de uitzendrechten niet meer in bezit van Ziggy. Vanaf aankomend seizoen kunnen wij de Premier League aanschouwen bij ViaPlay en de eerste signalen zijn goed. Als het goed is, worden veel wedstrijden live uitgezonden. Wat een feest. Het is dus een streamingsdienst en dat zal voor de boomers even wennen zijn. Nog steeds geen abonnee? Dat kan voor zo’n ¤ 13,99 p/m via de website: https://viaplay.com/checkout/?countryCode=nl


Off we go!
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_208440627
Koulibaly :')

Raar dat @Slobeend dit een wereldspeler vond.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_208443321


Spannend onderin.
Hopelijk vliegen Southampton(is al jaren niks meer). Bournemounth(geen PL club) en Leicester(kutclub) eruit.
Mis je niks aan.
pi_208443346
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 22:24 schreef PSVCL het volgende:
[ afbeelding ]

Spannend onderin.
Hopelijk vliegen Southampton(is al jaren niks meer). Bournemounth(geen PL club) en Leicester(kutclub) eruit.
Mis je niks aan.
User @PSVCL is nog woedend over de uitschakeling van zijn club in de ECL afgelopen seizoen.

Small club.
  zaterdag 18 maart 2023 @ 22:29:37 #5
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_208443427
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 22:24 schreef PSVCL het volgende:
[ afbeelding ]

Spannend onderin.
Hopelijk vliegen Southampton(is al jaren niks meer). Bournemounth(geen PL club) en Leicester(kutclub) eruit.
Mis je niks aan.
Wolves, Bournemouth en Southampton
pi_208444121
Lekker hoe Ward-Prowse in de laatste minuut nog die penalty in de kruising knalde.
pi_208444141
https://nos.nl/video/2468(...)nergens-om-te-spelen

Hele mooie meltdown van Conte, die uitlegt wat een chokeclub Tottenham is :D
  zaterdag 18 maart 2023 @ 23:02:16 #8
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_208444148
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 23:01 schreef Dale__Cooper het volgende:
https://nos.nl/video/2468(...)nergens-om-te-spelen

Hele mooie meltdown van Conte, die uitlegt wat een chokeclub Tottenham is :D
Die hoopt gewoon dat ie ontslagen wordt volgens mij _O-
  zondag 19 maart 2023 @ 06:01:53 #9
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208446979
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 23:01 schreef Dale__Cooper het volgende:
https://nos.nl/video/2468(...)nergens-om-te-spelen

Hele mooie meltdown van Conte, die uitlegt wat een chokeclub Tottenham is :D
:D

Conte doet een Trappatonitje.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 maart 2023 @ 10:52:31 #10
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
  zondag 19 maart 2023 @ 15:43:18 #11
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208452994
dit is klaar
pi_208458662
Mooi Jesus weer terug is. Gaat nog belangrijk zijn in het slot van het seizoen. Komt een heel lastig blok aan na de interlandbreak.
pi_208459135
Waarschijnlijk City-United in de FA Cup-finale (al kan United nog struikelen over Brighton)
pi_208481052
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 19:35 schreef KingRoland het volgende:

[..]
onterecht
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 19:24 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Dom
pi_208606884
twitter


I am not Harry Potter HEH.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208614220
Present.
  zaterdag 1 april 2023 @ 12:52:32 #17
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208614381
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 12:40 schreef Zipportal het volgende:
Present.
Ik ook!

Vandaag weer twee mooie wedstrijden op het programma :)
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:30:50 #18
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208614820
Geen Haaland bij City
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:31:28 #19
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208614826
Hopelijk genot
pi_208614852
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 13:31 schreef dvdfreak het volgende:
Hopelijk genot
Met Driessen is dat wel wat moeilijker.
sig verwijderd door FA
pi_208614879
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 13:31 schreef dvdfreak het volgende:
Hopelijk genot
Zonde dat Haaland toch best regelmatig issues heeft
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:38:08 #22
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_208614887
Erg jammer dat Leo Driessen nog op regelmatige basis ademhaalt.
pi_208615000
Dit lijkt mij geldig
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:48:47 #24
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208615001
Salahgenot
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:49:13 #25
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208615005
Leo Driessen moeten ze echt fusilleren.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208615010
Mooi
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:51:02 #27
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208615022
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 april 2023 13:49 schreef Caland het volgende:
Leo Driessen moeten ze echt fusilleren.
Er zit ook 0 beleving in die gast haha
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:53:26 #28
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208615032
Had Liverpool even geluk dat hij hem niet vol raakte hoor anders was het weer 1-1
  zaterdag 1 april 2023 @ 13:59:22 #29
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208615076
Nou, lekker uitgespeeld die 1-1
pi_208615081
Onvermijdelijk
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:00:19 #31
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208615085
lekker weggespeeld
pi_208615086
SAD.
pi_208615102
Heeft Gakpo al een bal geraakt?
Die is buiten 1 helft tegen Man.Utd ook niet echt indrukwekkend,
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:03:08 #34
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_208615109
Leo ziet al een half uur lang alles verkeerd.
pi_208615119
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 14:03 schreef maxi-mus het volgende:
Leo ziet al een half uur lang alles verkeerd.
Correctie: al een ruim decennium.
sig verwijderd door FA
pi_208615142
Ake heeft weinig vat op Salah.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:13:43 #37
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_208615189
Leo begrijpt de regels niet.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:14:35 #38
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208615193
Leo haat de ‘nieuwe’ buitenspelregel
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:38:41 #39
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208615411
KdbGod
We have always been at war with Eastasia.
pi_208615413
Liverpool, tja
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:39:15 #41
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208615414
kdbgenot
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:39:33 #42
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208615415
Nou Liverpool is lekker uit de kleedkamer gekomen :') :')
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:40:03 #43
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208615420
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 14:39 schreef BaksteenMongool het volgende:
Nou Liverpool is lekker uit de kleedkamer gekomen :') :')
Van Dijks speeches werken goed.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208615430
Alisson vind ik eigenlijk maar overschat. Dit was gewoon een fout.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:42:06 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_208615446
Betere assist bestaat niet. En dat met zwakke been

Mahrez _O_
pi_208615469
Dit is gespeeld.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:45:58 #47
444376 BaksteenMongool
Baksteen op je bek
pi_208615478
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2023 14:45 schreef Zipportal het volgende:
Dit is gespeeld.
Ja nu is het over
pi_208615480
Dit is gespeeld.
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:46:04 #49
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_208615481
dit is klaar
  zaterdag 1 april 2023 @ 14:46:11 #50
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208615484
Dit gaat een gezellige tweede helft worden
We have always been at war with Eastasia.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')