Boter + olijfolie in de pan en de boter net niet bruin laten worden (dus zodra de bubbeltjes ophouden) is volgens mij gezonder.quote:Op vrijdag 17 maart 2023 08:28 schreef DrDarwin het volgende:
Boter in de pan en bruin laten worden, dan de aardappeltjes erin en even beginnen met opbakken.
Begrijp nu eindelijk wat men bedoeld met ouder en wijzerquote:Op vrijdag 17 maart 2023 13:44 schreef golfer het volgende:
CUL / [FOK!-kookboek]Post hier je recepten en opmerkingen deel 2
quote:
Zal deze er ook eens bij maken. Kleine moeite, wel lekker bijgerecht.quote:Op vrijdag 17 maart 2023 08:28 schreef DrDarwin het volgende:
Zet citroensap en Oregano klaar, haal de hete pan van het vuur en spuit wat citroensap over de aardappels, en bestrooi ze met de Oregano.
Precies dit. Ik word altijd zielsgelukkig van een tafel gevuld met van alles en nog wat en iedereen proeft allesquote:Op vrijdag 31 maart 2023 10:00 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bij de Griek bestellen wij meestal een stuk of 3-4 voorgerechten PP en laten die tegelijk komen, en dan met zijn allen van alle voorgerechten smikkelen. Soms ook een hoofdgerecht erbij. Veel beter dan alleen 1 voorgerecht en een hoofdgerecht PP.
De bediening vind het ook leuk, net als in Griekenland zeggen ze.quote:Op vrijdag 31 maart 2023 11:05 schreef Prego het volgende:
[..]
Precies dit. Ik word altijd zielsgelukkig van een tafel gevuld met van alles en nog wat en iedereen proeft alles![]()
Ik kom in mei waarschijnlijk in de buurt van (of in Kleve) houd me aanbevolen voor een tip voor goed Grieks restaurant in die omgeving.quote:Op vrijdag 31 maart 2023 11:06 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
De bediening vind het ook leuk, net als in Griekenland zeggen ze.
Korfu, Oraniendeich 408, 47533 Klevequote:Op zaterdag 1 april 2023 21:06 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ik kom in mei waarschijnlijk in de buurt van (of in Kleve) houd me aanbevolen voor een tip voor goed Grieks restaurant in die omgeving.
Het is doorgaans ook missed grill wat je krijgt. Je moet je vlees wel zo achterlijk goed kennen en snijden om een goede mixed grill te kunnen maken dat 99% van de restaurants daar niet aan zou moeten beginnen.quote:Op vrijdag 31 maart 2023 08:50 schreef Kaizen_ het volgende:
[..]![]()
Al jaren probeer ik m'n sociale kring te overtuigen om te kappen met die 'mixed grill' als ze gaan Grieken. Stifado is verrukkelijk
Huh? Hoezo? Het is toch gewoon een combinatie van de andere vleesgerechten die ze op de kaart hebben staan? En wat maakt snijden uit? Een lamskotelletje is toch gewoon een lamskotelletje? bifteki is gewoon gehakt? etc?quote:Op zondag 2 april 2023 15:02 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Het is doorgaans ook missed grill wat je krijgt. Je moet je vlees wel zo achterlijk goed kennen en snijden om een goede mixed grill te kunnen maken dat 99% van de restaurants daar niet aan zou moeten beginnen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |