abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 maandag 13 maart 2023 @ 16:59:44 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_208360209


Met Sergio Ramos en Lionel Messi zijn twee iconen, tegen hun zin, voor LaLiga verloren gegaan. Ramos kwam er te laat achter dat er een vervaldatum voor het contractaanbod was; voor Messi was geen financiële ruimte meer. Járen van trouwe dienst worden op pijnlijke manieren abrupt beëindigd; geen vol stadion om afzwaaiende helden te eren. Slechts tranen op een persconferentie, zo hoort het eigenlijk niet te gaan. Ome Covid maakt dit soort dingen een extra pijnlijke, lege aangelegenheid. Als we ooit weer zonder regels naar buiten mogen, zal het vast weer goed komen wat Messi en Ramos betreft, is de hoop van deze naïeve OP-maker.

Onder het juk van de financial fairplay moeten alle twintig clubs saneren om aan de regels te voldoen, hun spelers in te kunnen schrijven en toekomstbestendig te geraken. Of het in zulke omstandigheden eerlijk is om te verwachten dat ze op Europees gebied grootse dingen gaan presteren, is een goede vraag bij in ieder geval Real Madrid en FC Barcelona. Ze hebben jarenlang proberen te ontkennen dat hun glorietijdperken van het vorige decennium voorbij zijn, maar nu moeten harde keuzes worden gemaakt en wacht in een door corona overwoekerde financiële chaos een strijd om een nieuw evenwicht te vinden. Met enkele clubs in Engeland en PSG, die niets van de financiële crisis lijken te merken, is dat een extra grote uitdaging.

In december vieren we 10 jaar Simeone bij Atlético. In die tijd heeft hij de club in 2014 en 2021, vorig seizoen, naar het landskampioenschap geloodst. Je zou kunnen stellen dat komend jaar dan de ideale kans is om de titel te prolongeren. Barça en Real Madrid hebben gevoelige verliezen geïncasseerd met respectievelijk Messi, Ramos en Varane terwijl Atlético met Rodrigo De Paul en mogelijk meer spelers zichzelf kan versterken zonder veel te hebben verloren. De middenvelders en aanvallers met rendement lopen toch echt in meer getalen rond bij Atlético (Suárez, Carrasco, Félix, Correa, Llorente). Als de grote twee dat bij willen benen, zullen er meer mensen moeten opstaan dan Griezmann en Benzema bij die clubs. Kan Memphis Depay dat wanneer LaLiga dat toelaat? Staan de Braziliaantjes, Hazard en Bale op?

Voor de titel kunnen we in een genivelleerd speelveld Sevilla ook niet uitsluiten. Ze laten al twee seizoenen zien hoe superstabiel en degelijk ze zijn met hun balbezit-als-doel-spelletje. Maar veel hangt daarin af van de toekomst van Jules Koundé. De 22-jarige centrale verdediger is op jonge leeftijd al van danige klasse dat zijn aanwezigheid bepalend is voor Sevilla’s resultaten. Vorig seizoen eindigden ze met 15 punten voorsprong op de rest vierde. Dat levert het felbegeerde CL-ticket op. Kunnen clubs als Villarreal en het prachtig voetballende Real Sociedad dat komend seizoen aanvallen? Selectiebreedte is de crux en daar lijkt Villarreal wat beter op voorbereid dan la Real. Gezien het slot van 2020/21 moeten we de werken van Unai Emery enorm serieus nemen, maar hij lijkt meer een cuptrainer dan een competitieman. En kan Real Betis haar geweldig stabiele resultaten in 2021 onder Pellegrini voortzetten? Na twee jaar onzin onder Setién en Rubi is het goed om te zien dat Betis weer Europa in mag met nota bene groepsfasevoetbal in de Europa League.

Met Celta de Vigo (dankzij de schitterende werken van Coudet), Athletic Club (onder aanvoering van topcoach Marcelino) en Osasuna zijn er clubs die met een goede wind in de rug komend seizoen die plekken zomaar aan zouden kunnen voetballen. In het rechterrijtje zijn er teveel onzekerheden om ze ‘nu’ in het linkerrijtje te zien eindigen. Granada en Getafe moeten verder zonder hun succescoaches Martinez en Bordalas; Valencia heeft een schrale selectie nog altijd niet serieus genoeg versterkt. Random shout-out naar het excentrieke Levante. Te goed om te degraderen, te slecht om kans te maken op Europees voetbal. Toch een stuntclub in de Liga die met al haar mystieke zaalvoetballers de ene week Atlético Madrid twee keer pijn kan doen en de andere week kansloos op zijn bek gaat tegen Huesca.

Onderin verwelkomen we Espanyol na een jaar afwezigheid terug. Met hun selectie (Embarba, RDT, Puado) zouden ze eigenlijk gewoon simpel handhaving moeten afdingen. Real Mallorca en Rayo Vallecano (Vallecas is terug!) wacht een zwaar seizoen in de strijd tegen degradatie. Elche wacht waarschijnlijk datzelfde lot nadat ze wonder boven wonder handhaving afdongen afgelopen seizoen.

Vrijdag 13 augustus, 21:00. Dan gaat de bal weer rollen. Valencia met Bordalas als coach tegen zijn oude club Getafe. Hoeveel banter, shithousery en spijkerhard voetbal blijft er over?

Wedstrijdschema
Ziggo-gids, wat wordt uitgezonden op de televee en op welk kanaal?

Graag wijs ik nog op deze voorbeschouwingsblog.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 13 maart 2023 @ 17:00:23 #2
7889 tong80
Spleenheup
pi_208360220
Een rechter heeft de inschrijving van Gavi bij La Liga maandag teruggedraaid. Het betekent dat nieuwe contract van de achttienjarige middenvelder bij Barcelona ongeldig is verklaard.

Gavi tekende onlangs een nieuw contract bij Barcelona, dat hem wilde belonen voor zijn stormachtige doorbraak. Door die nieuwe verbintenis lag de Spaanse international ook weer vast tot medio 2026, waardoor de Catalanen niet bang hoefden te zijn dat hij zou worden weggekaapt door een Europese topclub.

La Liga weigerde echter het nieuwe contract van Gavi goed te keuren, omdat Barcelona met zijn salarishuis boven het door de Spaanse competitie vastgestelde plafond uitkwam. De club tekende beroep aan en werd in het gelijk gesteld, maar nu heeft een rechter die beslissing volgens Spaanse media weer teruggedraaid.

Volgens de rechter heeft Barcelona een dag te laat beroep aangetekend tegen de beslissing van La Liga, waardoor Gavi nu weer staat ingeschreven als jeugdspeler. Het is nog onduidelijk welke consequenties dat precies heeft. Zijn oude contract liep komende zomer af, waardoor hij na dit seizoen in principe transfervrij zou kunnen vertrekken.

De kans is dus aanwezig dat Barcelona een van zijn beste spelers gratis ziet vertrekken. Het was voor de rechtbank eerder nog reden La Liga terug te fluiten. Dat zou voor Barcelona namelijk een 'onherstelbaar verlies' zijn. Gavi krijg na de inschrijving ook een nieuw rugnummer, maar hij mag vooralsnog wel met het nummer 6 blijven spelen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 13 maart 2023 @ 17:17:26 #3
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208360416
Ik las het .... het houdt maar niet op ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_208384745
twitter


SierdGod.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  woensdag 15 maart 2023 @ 13:28:45 #5
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208385071
Ik schakel steeds vaker Spaans commentaar in om eerlijk te zijn... wordt ook veel gepraat, maar wel over voetbal en niet over de achternicht van de buurman van de vader van Neymar die een restaurant heeft aan de Ramblas waar de tapas niet te vreten zijn ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Trouwste user 2022 woensdag 15 maart 2023 @ 14:37:58 #6
7889 tong80
Spleenheup
pi_208386288
Een Spaanse onderzoeksrechter heeft de corruptiezaak tegen FC Barcelona in behandeling genomen. Het Openbaar Ministerie diende afgelopen week een klacht in tegen de Spaanse topclub en tegen voormalig presidenten Sandro Rosell en Josep Maria Bartomeu, die de voormalig vice-president van de scheidsrechtersbond José María Enríquez Negreira zouden hebben omgekocht.

Dat meldt Marca. FC Barcelona heeft gedurende een periode van bijna twintig jaar forse betalingen hebben gedaan aan een bedrijf dat in handen was van de oude scheidsrechtersbaas. Tussen 2001 en 2018 zou er bijna zeven miljoen euro zijn betaald. Barça zelf zegt dat het geld werd gebruikt voor advies over scheidsrechterszaken, maar de club wordt ervan verdacht dat scheidsrechters zijn omgekocht of dat de topclub een vinger in de pap had wat betreft aanstellingen van arbiters.

De onderzoeksrechter heeft ​​de Guardia Civil gevraagd om alle operaties te onderzoeken die door Negreira zijn uitgevoerd. De klacht is ook gericht aan voormalige clubbestuurders Óscar Grau en Albert Soler. De huidige president Joan Laporta wordt vooralsnog niet onderzocht.

Reactie La Liga-voorzitter
La Liga-voorzitter Javier Tebas liet eerder weten te zijn geschrokken van het nieuws. ,,Het probleem dat nu speelt is het ergste dat ik me kan herinneren”, zei Tebas tegen Movistar-zender Vamos. ,,Er zijn betalingen geweest van Barcelona aan de vice-voorzitter van de scheidsrechterscommissie. Dat is abnormaal. Het is begrijpelijk dat dit voor spanningen zorgt. De reputatie van het voetbal staat op het spel. Ik schaam me. We hebben geen goede uitleg gehoord van Barcelona.”

Het is nog niet bekend welke straf FC Barcelona boven het hoofd hangt. In Spanje circuleren diverse scenario's. Zo zou de club moeten vrezen voor een UEFA-straf en geweigerd kunnen worden in de Champions League. Ook kan er worden gekeken naar de geldigheid van de prijzen die de topclub in de corruptiejaren zou hebben gewonnen. Rosell en Bartomeu moeten bovendien vrezen voor gevangenisstraffen.

https://www.ad.nl/buitenl(...)ehandeling~a2b710f1/

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 18 maart 2023 @ 21:05:50 #7
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208441663
Ondertussen ATM-VAL nu
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 09:54:42 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_208447965
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 maart 2023 21:05 schreef chufi het volgende:
Ondertussen ATM-VAL nu
Depaij tegen Kluivert?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 19 maart 2023 @ 11:15:01 #9
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208449003
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 09:54 schreef tong80 het volgende:

[..]
Depaij tegen Kluivert?

:T
Correct.. beide in basis en beide gewisseld

Maar vanavond El Clasico
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zondag 19 maart 2023 @ 11:18:58 #10
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208449039
quote:
99s.gif Op zondag 19 maart 2023 11:15 schreef chufi het volgende:

[..]
Correct.. beide in basis en beide gewisseld

Maar vanavond El Clasico
Jammer dat er niets meer op het spel staat.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208455170
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2023 16:59 schreef tong80 het volgende:
[ afbeelding ]

Met Sergio Ramos en Lionel Messi zijn twee iconen, tegen hun zin, voor LaLiga verloren gegaan. Ramos kwam er te laat achter dat er een vervaldatum voor het contractaanbod was; voor Messi was geen financiële ruimte meer. Járen van trouwe dienst worden op pijnlijke manieren abrupt beëindigd; geen vol stadion om afzwaaiende helden te eren. Slechts tranen op een persconferentie, zo hoort het eigenlijk niet te gaan. Ome Covid maakt dit soort dingen een extra pijnlijke, lege aangelegenheid. Als we ooit weer zonder regels naar buiten mogen, zal het vast weer goed komen wat Messi en Ramos betreft, is de hoop van deze naïeve OP-maker.

Onder het juk van de financial fairplay moeten alle twintig clubs saneren om aan de regels te voldoen, hun spelers in te kunnen schrijven en toekomstbestendig te geraken. Of het in zulke omstandigheden eerlijk is om te verwachten dat ze op Europees gebied grootse dingen gaan presteren, is een goede vraag bij in ieder geval Real Madrid en FC Barcelona. Ze hebben jarenlang proberen te ontkennen dat hun glorietijdperken van het vorige decennium voorbij zijn, maar nu moeten harde keuzes worden gemaakt en wacht in een door corona overwoekerde financiële chaos een strijd om een nieuw evenwicht te vinden. Met enkele clubs in Engeland en PSG, die niets van de financiële crisis lijken te merken, is dat een extra grote uitdaging.
[ afbeelding ]
In december vieren we 10 jaar Simeone bij Atlético. In die tijd heeft hij de club in 2014 en 2021, vorig seizoen, naar het landskampioenschap geloodst. Je zou kunnen stellen dat komend jaar dan de ideale kans is om de titel te prolongeren. Barça en Real Madrid hebben gevoelige verliezen geïncasseerd met respectievelijk Messi, Ramos en Varane terwijl Atlético met Rodrigo De Paul en mogelijk meer spelers zichzelf kan versterken zonder veel te hebben verloren. De middenvelders en aanvallers met rendement lopen toch echt in meer getalen rond bij Atlético (Suárez, Carrasco, Félix, Correa, Llorente). Als de grote twee dat bij willen benen, zullen er meer mensen moeten opstaan dan Griezmann en Benzema bij die clubs. Kan Memphis Depay dat wanneer LaLiga dat toelaat? Staan de Braziliaantjes, Hazard en Bale op?

Voor de titel kunnen we in een genivelleerd speelveld Sevilla ook niet uitsluiten. Ze laten al twee seizoenen zien hoe superstabiel en degelijk ze zijn met hun balbezit-als-doel-spelletje. Maar veel hangt daarin af van de toekomst van Jules Koundé. De 22-jarige centrale verdediger is op jonge leeftijd al van danige klasse dat zijn aanwezigheid bepalend is voor Sevilla’s resultaten. Vorig seizoen eindigden ze met 15 punten voorsprong op de rest vierde. Dat levert het felbegeerde CL-ticket op. Kunnen clubs als Villarreal en het prachtig voetballende Real Sociedad dat komend seizoen aanvallen? Selectiebreedte is de crux en daar lijkt Villarreal wat beter op voorbereid dan la Real. Gezien het slot van 2020/21 moeten we de werken van Unai Emery enorm serieus nemen, maar hij lijkt meer een cuptrainer dan een competitieman. En kan Real Betis haar geweldig stabiele resultaten in 2021 onder Pellegrini voortzetten? Na twee jaar onzin onder Setién en Rubi is het goed om te zien dat Betis weer Europa in mag met nota bene groepsfasevoetbal in de Europa League.
[ afbeelding ]
Met Celta de Vigo (dankzij de schitterende werken van Coudet), Athletic Club (onder aanvoering van topcoach Marcelino) en Osasuna zijn er clubs die met een goede wind in de rug komend seizoen die plekken zomaar aan zouden kunnen voetballen. In het rechterrijtje zijn er teveel onzekerheden om ze ‘nu’ in het linkerrijtje te zien eindigen. Granada en Getafe moeten verder zonder hun succescoaches Martinez en Bordalas; Valencia heeft een schrale selectie nog altijd niet serieus genoeg versterkt. Random shout-out naar het excentrieke Levante. Te goed om te degraderen, te slecht om kans te maken op Europees voetbal. Toch een stuntclub in de Liga die met al haar mystieke zaalvoetballers de ene week Atlético Madrid twee keer pijn kan doen en de andere week kansloos op zijn bek gaat tegen Huesca.

Onderin verwelkomen we Espanyol na een jaar afwezigheid terug. Met hun selectie (Embarba, RDT, Puado) zouden ze eigenlijk gewoon simpel handhaving moeten afdingen. Real Mallorca en Rayo Vallecano (Vallecas is terug!) wacht een zwaar seizoen in de strijd tegen degradatie. Elche wacht waarschijnlijk datzelfde lot nadat ze wonder boven wonder handhaving afdongen afgelopen seizoen.

Vrijdag 13 augustus, 21:00. Dan gaat de bal weer rollen. Valencia met Bordalas als coach tegen zijn oude club Getafe. Hoeveel banter, shithousery en spijkerhard voetbal blijft er over?

Wedstrijdschema
Ziggo-gids, wat wordt uitgezonden op de televee en op welk kanaal?

Graag wijs ik nog op deze voorbeschouwingsblog.

:T
Voor Messi was geen financiële ruimte meer omdat hij de club eigenhandig de nek omdraaide met 555 miljoen salaris in een paar jaar.

Jezelf uit de markt prijzen.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
pi_208455482
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 16:55 schreef freaky40 het volgende:

[..]
Dat is ook de hele tijd wat de media framed. Dat 'oh zo lastige programma van Ajax' en dat 'easy programma van Feyenoord' maar dat is op basis van helemaal niets....
Op basis van niets? Je hebt de eerste test net notabene verloren. :')
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 19 maart 2023 @ 18:12:02 #13
335263 freaky40
pi_208455603
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 18:06 schreef CR7 het volgende:

[..]
Op basis van niets? Je hebt de eerste test net notabene verloren. :')
Je zit in het verkeerde topic pipo.
Allemaal cabaretteketet!
pi_208455745
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 18:06 schreef CR7 het volgende:

[..]
Op basis van niets? Je hebt de eerste test net notabene verloren. :')
CR7 LENDA _O_
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 20:43:20 #15
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208458895
Ik zit klaar voor El Clasico.
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 20:48:00 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_208458987
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 20:43 schreef Sked het volgende:
Ik zit klaar voor El Clasico.
Zin in. Bijna hele dag in bed. Net SS nu een mooie klassieker.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_208459175
Mooie afsluiting van deze schitterende zondag.
Het is koud, het is guur....
  zondag 19 maart 2023 @ 21:05:37 #18
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208459275
Ik kijk alleen voor Frenkie en onder protest naar deze parodie op een voetbalclub.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208459350
_O-
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 21:12:49 #20
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208459356
Kolder.
  zondag 19 maart 2023 @ 21:12:51 #21
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208459357
Hahaha
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zondag 19 maart 2023 @ 21:13:39 #22
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208459363
Wat gaat de VAR hier doen dan?
We have always been at war with Eastasia.
pi_208459370
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 21:13 schreef -XOR- het volgende:
Wat gaat de VAR hier doen dan?
Niets
pi_208459386
jeetje, Araujo
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_208459391
Hij kopt 'm er fraai in. Die van Dilrosun was wel mooier.
Het is koud, het is guur....
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 21:19:37 #26
7889 tong80
Spleenheup
pi_208459448
Bizarre tussenstand.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_208459489
Het geld is zeker op dat ze de scheids niet mee hebben.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
  Moderator zondag 19 maart 2023 @ 21:33:07 #28
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_208459609
Hoe is de wedstrijd hier?
What can change the nature of a man?
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 21:33:45 #29
7889 tong80
Spleenheup
pi_208459619
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 21:33 schreef Coco het volgende:
Hoe is de wedstrijd hier?
Leuk, spannend, niet hoogstaand.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 19 maart 2023 @ 21:46:31 #30
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208459784
Vuile bodycheck Busquets
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zondag 19 maart 2023 @ 21:49:06 #31
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208459808
Jammer
We have always been at war with Eastasia.
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 22:05:08 #32
7889 tong80
Spleenheup
pi_208459958
30 seconden analyse van Marco in de rust. :D :{

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 22:05:51 #33
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208459965
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 22:05 schreef tong80 het volgende:
30 seconden analyse van Marco in de rust. :D :{

:T
Ze hadden wat reclametijd in te halen
  zondag 19 maart 2023 @ 22:06:55 #34
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208459976
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 22:05 schreef tong80 het volgende:
30 seconden analyse van Marco in de rust. :D :{

:T
Allemaal de schuld van dat race-cafe .... die steeds minder leuk worden maar het tegendeel denken
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 22:08:03 #35
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208459993
quote:
99s.gif Op zondag 19 maart 2023 22:06 schreef chufi het volgende:

[..]
Allemaal de schuld van dat race-cafe .... die steeds minder leuk worden maar het tegendeel denken
Meer een soort wanhoopscafé om nog wat kijkertjes te trekken.
  zondag 19 maart 2023 @ 22:33:41 #36
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208460243
Hans Vultink, driebander uit Groenlo, toch wat bijgeleerd vandaag.
We have always been at war with Eastasia.
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 22:41:57 #37
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208460307
_O-
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 22:42:40 #38
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208460309
OFFSIDE
  zondag 19 maart 2023 @ 22:42:50 #39
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208460312
VARRED
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 maart 2023 @ 22:44:04 #40
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_208460323
VARRED GENOT
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 22:44:23 #41
7889 tong80
Spleenheup
pi_208460329
Ha ha ha

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 19 maart 2023 @ 22:44:28 #42
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_208460330
Wat is het? 3 millimeter?
  zondag 19 maart 2023 @ 22:51:49 #43
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208460393
Gavi is toch een beetje de speler waarvan je hoopte dat Frenkie 'm zou worden.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 maart 2023 @ 22:52:21 #44
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_208460399
GOALLLLLLL
  zondag 19 maart 2023 @ 22:52:42 #45
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_208460402
Game set and match
  Forum Admin / PR zondag 19 maart 2023 @ 22:52:45 #46
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208460403
Tot zover de titelstrijd.
  zondag 19 maart 2023 @ 22:54:00 #47
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_208460419
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 22:52 schreef Sked het volgende:
Tot zover de titelstrijd.
De spanning zit hem vooral in wat de straf gaat worden met die scheidsrechtersaffaire :')
  zondag 19 maart 2023 @ 22:54:03 #48
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208460420
Sierd lijkt te denken dat Kessie een verdedigende middenvelder is, maar Sierd heeft vandaag sowieso zijn dagje niet. Zag ook al een snelgenomen corner over het hoofd.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 maart 2023 @ 22:54:17 #49
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_208460421
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2023 22:54 schreef -XOR- het volgende:
Sierd lijkt te denken dat Kessie een verdedigende middenvelder is, maar Sierd heeft vandaag sowieso zijn dagje niet. Zag ook al een snelgenomen corner over het hoofd.
Sierd wordt ook oud
  Trouwste user 2022 zondag 19 maart 2023 @ 22:54:18 #50
7889 tong80
Spleenheup
pi_208460422
Mooi :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')