Gisteren gegeten, hoewel ik dól op pasta ben vond ik dit niet voor herhaling vatbaar.quote:Op zondag 28 januari 2024 10:51 schreef Poppejans1.4 het volgende:
Wij hadden laatst via Picnic het Nachoschotel verspakket, lekker!
Al vind ik persoonlijk het nachoschotel Wereldgerecht van Knorr nog beter...
Morgen (ook van Picnic) deze Bloemkool Mac&cheese eens uitproberen, het klinkt wel lekker
[ link | afbeelding ]
Yes heb die van de appie een keer gemaakt. Maar vond de mosterdsmaak zo matig dat ik er zelf nog zowat een hele pot mosterd doorheen heb gegooid.quote:Op zaterdag 25 mei 2024 21:33 schreef potjecreme het volgende:
Heeft iemand de mosterdsoep al eens gemaakt?
Ik had vorige week ook die pasta pesto, echt bizar dat ze er dan geen pasta en geen pesto bij leveren.quote:Op maandag 19 augustus 2024 19:38 schreef 1inamelon het volgende:
Wij hadden laatst het pasta pesto pakket van de AH gekregen. Zonder pasta en met een of andere vage kruidenmix waar je pesto van moest maken. Smaakte vooral zout. Zo’n beetje alles wat pasta pesto, pasta pesto maakt moest je zelf nog toevoegen![]()
Daarnet het gyros pakket van de AH. Die was wel lekker. Wel met vega gyros. Hierbij hoefde je alleen maar gyros zelf toe te voegen en een beetje olie en azijn om de salade aan te maken. Prima.
Zelfs met 2 kinderen redden wij het niet met 1 verspakket. Ik gooi er zelf vaak nog extra groente doorheen dan is het net zo makkelijk en niet veel duurder.quote:Op maandag 19 augustus 2024 23:51 schreef Paddo het volgende:
Ik probeer de vers pakketten van de Appie uit als ik er een 40% sticker op zie zitten. De meesten zijn geloof ik rond de zes euro, dan 3,60. Het is alleen niet echt vier personen, het is meer twee volwassenen en twee kinderen. (en dat is voor veel mensen denk ik ook juist wat ze zoeken) maar ik leuk het zelf vaak wat op (verse tuinkruiden e.d.)
Mogelijk een stap in het recept overgeslagen? "3. Verhit de olie in een ruime hapjes- of braadpan." en bij stap 4 eerst de hardere ingrediënten te bakken, niet direct de tomaat erbij.quote:Op maandag 19 augustus 2024 23:51 schreef Paddo het volgende:
Je moet een beetje inschatten wat de bedoeling is. Als je de ui, knoflook, tomaat en paprika moet bakken, doe ik eerst de ui en de knoflook. (Ze gooien vaak veel ingrediënten in eens in een pan, waardoor bakken overgaat op koken) Eerst de dingen die je wil bakken, dan de rest erbij.
Daarnaast -het zal aan mij liggen- ben ik soms ook zo stom om met een grote koekenpan te beginnen, maar voor de Lasagna moet ik halverwege over op een diepe braadpan.
Ik heb hier ff geen verpakking, maar ik krijg de indruk dat de mensen die het te smakeloos vinden de fout maken zich te letterlijk aan het summiere recept te houden.quote:Op dinsdag 20 augustus 2024 08:56 schreef Elleska het volgende:
Mogelijk een stap in het recept overgeslagen? "3. Verhit de olie in een ruime hapjes- of braadpan." en bij stap 4 eerst de hardere ingrediënten te bakken, niet direct de tomaat erbij.
Prima stappenvolgorde al doe ik het snijden meestal tussen het koken door want dat heb ik minder wachttijd maar als een van de kinderen mag helpen doen we het snijden eerst want dat gaat nog niet snel genoeg.
Lijkt mij dat jij niet de doelgroep voor verspakketten bent.quote:Op dinsdag 20 augustus 2024 22:20 schreef Paddo het volgende:
[..]
Ik heb hier ff geen verpakking, maar ik krijg de indruk dat de mensen die het te smakeloos vinden de fout maken zich te letterlijk aan het summiere recept te houden.
je bakt geen 5 minuten, je bakt tot je een doel bereikt hebt (baksmaak, boel voldoende opgewarmd, saus gebonden, vocht verdampt, noem maar op). Ik denk dat jij op het lasagna recept doelt, en inderdaad: de tomaat gaat daar bij stap vier pas in. Maar bij stap drie zit je eigenlijk al met dat bakken overgaat in koken als je niet een erg krachtige pit hebt (*daar houden recepten ook geen rekening mee)
Iedereen heeft andere pitten, andere pangrootte, iets andere samenstelling van het verspakket, kortom: je moet niet naar tijd kijken, maar naar doel. Dat luistert wel nauw. Ik bepaal meestal vantevoren welke producten een baksmaak moeten hebben, en bak die desnoods apart en zet weg. Gezien de inhoud van een verspakket: je kunt op mijn formuis -inductie- geen 400 gr groenten en 200 gram vlees goed aanschroeien. Dat is teveel op de grote pit in de grootste koekenpan (Demeyere 32cm). En eventueel vocht afvoeren onder het bakken. Bij teveel vocht in de pan zakt de temperatuur naar kookpunt: 100 graden. En da's te weinig voor bakken.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dus @Paddo dit klopt volgens mij niet helemaal:De beschrijving is gewoon zoals het 'hoort'.quote:Als je de ui, knoflook, tomaat en paprika moet bakken, doe ik eerst de ui en de knoflook. (Ze gooien vaak veel ingrediënten in eens in een pan, waardoor bakken overgaat op koken) Eerst de dingen die je wil bakken, dan de rest erbij.
[ Bericht 9% gewijzigd door capricia op 20-08-2024 23:29:43 ]"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
Het stukje recept wat ik noemde was van de AH lasagne aan aangezien Paddo daarbij een koekenpan had gepakt die te klein bleek.quote:Op dinsdag 20 augustus 2024 23:20 schreef capricia het volgende:
Gaat over die pasta pesto? Die is best duidelijk.
Ja. Die is ook heel duidelijk in de stappen, wanneer je wat moet toevoegen. Ook in dat recept staat niet "gooi alles in eens in de pan".quote:Op woensdag 21 augustus 2024 09:23 schreef Elleska het volgende:
[..]
Het stukje recept wat ik noemde was van de AH lasagne aan aangezien Paddo daarbij een koekenpan had gepakt die te klein bleek.
Klopt ik ook alleen echt ontzettend veel snijwerk. Daarintegen wel veel waar voor je geld als je al die groente los koopt ben je veel meer kwijt.quote:Op woensdag 21 augustus 2024 09:30 schreef capricia het volgende:
[..]
Ja. Die is ook heel duidelijk in de stappen, wanneer je wat moet toevoegen. Ook in dat recept staat niet "gooi alles in eens in de pan".![]()
Maar misschien heeft @:paddo niet eerst het recept gelezen voordat ie begon. Gezien zijn te kleine pan ook.
En zo moeilijk zijn die recepten niet.
Overigens vind ik die lasagne wel echt lekker zeg.
Hmm. Dan hebben wij een andere Albert Heijn....quote:Op dinsdag 20 augustus 2024 23:20 schreef capricia het volgende:
Gaat over die pasta pesto? Die is best duidelijk.
Er staat echt niet 'flikker alles bij stap 1 bij elkaar in een pan'.![]()
AH Italiaanse pasta pesto verspakket https://www.ah.nl/product(...)sta-pesto-verspakket
Dus @:paddo dit klopt volgens mij niet helemaal:
[..]
De beschrijving is gewoon zoals het 'hoort'.
Hoewel mensen hier anders zeggen, zijn de recepten minimaal. En dan is stap 1 ook nog eens dat je op Spotify een Italiaanse playlist moet opzoeken. Wel leuk gevonden overigens.quote:4. Voeg de ui, knoflook, prei, paprika, winterpeen en kruiden toe en roerbak 5 minuten op hoge temperatuur.
Ik tweak ook wel eens wat aan die gerechten hoor, peperoncino gaat altijd door de lasagne, en ik gebruik meer lasagne-bladeren dan meegeleverd. Dus ook wat meer vocht, etc. Of ik top deze lasagne af met een eigen bechamelsaus etc.quote:Op woensdag 21 augustus 2024 22:39 schreef Paddo het volgende:
[..]
Hmm. Dan hebben wij een andere Albert Heijn....
En nee, het ging over de lasagna.
Letterlijk staat er bij stap 4:
[..]
Hoewel mensen hier anders zeggen, zijn de recepten minimaal. En dan is stap 1 ook nog eens dat je op Spotify een Italiaanse playlist moet opzoeken. Wel leuk gevonden overigens.
Begrijp me niet verkeerd, het concept vind ik goed. En hierboven werd ook geopperd dat ik misschien niet de doelgroep ben: vers en goedkoop past bij elke doelgroep.
En mijn reactie sloeg -zoals eerder aangegeven- op de mensen die bepaalde gerechten smakeloos vonden. Mijn vriendin heeft de lasagna laatst ook gemaakt. Die heeft niet zoveel met koken, als het maar warm en voedzaam is.
Bij stap drie gaat 300 gram gehakt in de koekenpan, en dat moet je op hoog vuur in 3-5 minuten rul bakken. Zij heeft een ouderwets gasfornuis met kleine pitten, en na 5 minuten is het gehakt zijn vocht nog niet goed kwijt. Sterker nog: dit vocht is deels vet/water, dus de temperatuur in de pan daalt richting de 100 graden. Maar de vijf minuten zijn voorbij, dus we mogen naar stap 4. Al bovenstaande groenten en kruiden gaan erbij. Het vochtniveau in de pan stijgt, en je bent aan het koken ipv bakken. Wordt dit vies? Nee. Wel minder lekker.
Ja, meestal dikke prima inderdaad. Wij vinden vooral de Italiaanse plaattaart erg lekker.quote:Op maandag 30 december 2024 21:14 schreef Seven. het volgende:
Wij hebben elke week 2 of 3 pakketen van Picnic. Flammkuchen, couscous pakketten en van alles met kip en rijst hebben we hier al geprobeerd. Af en toe zit er iets tussen dat tegenvalt maar in de regel zin. We er heel erg over te spreken. Meestal pak ik wel een aanbieding mee, en ongesneden is goedkoper dan voorgesneden.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |