abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 maart 2023 @ 16:45:34 #1
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208266996


Deel 16 alweer *O* over de gebeurtenissen op de verschillende tours.

Voor major toernooien worden veelal aparte topics gemaakt

Zinnige links
DP World Tour (voorheen European Tour)
PGA Tour
www.golf.nl
Wikipedia Golf
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 maart 2023 @ 16:48:07 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208267031
Laatste post in het vorige topic:

Naast de Nederlandse topgolfers Joost Luiten, Daan Huizing, Darius van Driel en Wil Besseling heeft titelhouder Victor Perez (Fra) zijn deelname aan de 103de editie van het KLM Open toegezegd.

Toernooidirecteur Daan Slooter maakte op de perspresentatie van het toernooi uit de DP World Tour (voorheen Europese tour) daarnaast de komst van de Deense tweelingbroers Nicolai (tweede in 2019) en Rasmus Hojgaard en de Pool Adrian Meronk bekend.

Het KLM Open vindt van 25 t/m 28 mei op de banen van Bernardus in het Brabantse Cromvoirt plaats.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 12 maart 2023 @ 15:22:17 #3
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208344531
Darius van Driel is op het Kenia Open in Nairobi op de gedeelde elfde plaats geëindigd. De golfer klom met een ronde van 63 slagen (-8) liefst 25 plekken.
Van Driel kwam samen met Shaun Norris tot de beste dagscore. Na een eagle en een bogey volgden nog zeven birdies.
Wil Besseling heeft zich na zijn vrije val op zaterdag niet kunnen verbeteren. Hij liep opnieuw de slechtste ronde van de dag (+5) en eindigde met +5 als 78ste.

Jorge Campillo verdedigde met succes zijn koppositie en veroverde zijn derde titel op de Europese tour. De Spanjaard ging rond in 66 slagen en bleef zo met een totaal van 266 slagen de Japanner Masahiro Kawamura twee slagen voor.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 16 maart 2023 @ 16:33:25 #4
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208408904
Golfer Joost Luiten heeft op dag 1 van het SDC Championship een albatros op zijn kaart mogen bijschrijven, een
slag waarmee je drie slagen onder het gemiddelde van de hole blijft. Hij sloot de dag af met een ronde van 69 (-3).

De 37-jarige Nederlander sloeg de bal op de par-5 dertiende hole al met zijn tweede slag van grote afstand in het putje. De albatros kwam Luiten goed van pas, want vijf holes eerder had hij nog een triple bogey moeten toestaan.
Een albatros komt slechts zelden voor in het internationale golf. Het is dan ook opmerkelijk dat het voor Luiten al de derde keer is dat hij er een maakt. In 2014 en 2017 was het ook al eens raak.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 18 maart 2023 @ 20:14:09 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208440477
Golfer Joost Luiten bezet na de derde dag van het SDC Championship de derde plaats. De nummer 317 van de wereld heeft in St.Francisbaai (ZAf) met -9 twee slagen achterstand op de leiders Matthew Baldwin (Eng) en Kristian Krogh Johannessen (Noo), die beiden nog vijf holes van hun derde ronde moeten lopen.

De 37-jarige Luiten moest zijn tweede ronde vrijdag al na drie holes afbreken vanwege de harde wind. Een dag later steeg hij mede dankzij twee birdies van de 21ste naar de tiende plaats. In de derde ronde maakte hij vijf birdies.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 18 maart 2023 @ 20:39:10 #6
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208441042
Overigens wel balen dat Zuggo Sport Golf dit toernooi van de DP worldtour niet uitzend.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 19 maart 2023 @ 16:37:53 #7
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_208454056
Met een double bogey en een bogey op 16 en 17 verspeelde Luiten vandaag een zekere top 3 finish. Uiteindelijk +1 voor de dag en een 9e positie met een totaal van -8. Matthew Baldwin wint met -18, 7 slagen los van nummer 2 Adri Arnaus.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 21 maart 2023 @ 19:41:57 #8
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_208484282
Dit weekend mogelijk laatste WK Matchplay https://golfersmagazine.n(...)-laatste-wk-in-texas
Zowel spelers als sponsors lijken er geen zin in te hebben.

Wil Besseling, Daan Huizing en Joost Luiten zitten in Zuid-Afrika. Niet live. Niet omdat Ziggy niet wil, maar er zijn er alleen een samenvatting gemaakt wordt door ET Productions. .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 21 maart 2023 @ 20:53:53 #9
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_208485739
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 maart 2023 19:41 schreef borisz het volgende:
Dit weekend mogelijk laatste WK Matchplay https://golfersmagazine.n(...)-laatste-wk-in-texas
Zowel spelers als sponsors lijken er geen zin in te hebben.

Wil Besseling, Daan Huizing en Joost Luiten zitten in Zuid-Afrika. Niet live. Niet omdat Ziggy niet wil, maar er zijn er alleen een samenvatting gemaakt wordt door ET Productions. .
Zo jammer, wat mij betreft komen er veel meer matchplay wedstrijden. Net zoals bij tennis.
pi_208488702
quote:
Golfwereld in rep en roer omdat ballen mogelijk worden aangepast

Ambras in de internationale golfwereld, waar nieuwe ballen voor een revolutie zouden kunnen zorgen. “Het meest afschuwelijke dat je de golfsport zou kunnen aandoen”, volgens de ene kampioen. “Cool en beter voor het golf”, volgens een andere. Hoe een balletje opgooien door de beleidsmakers het komende half jaar voor flinke discussies zal zorgen.

Tien dagen geleden sloeg topgolfer Rory McIlroy tijdens de Players Championship op TPC Sawgrass in Florida de bal 331 meter ver. Als het van de beleidsbepalers in het internationale golf afhangt, zal de 33-jarige Noord-Ier dat over drie jaar niet meer kunnen. Zij willen de evolutie van ‘steeds harder en verder’ een halt toeroepen. In 2002 was de gemiddelde slagafstand in het professionele golf 255 meter, vorig seizoen bedroeg die bijna 275 meter. Dat is één meter verder per jaar. Te danken aan betere golfclubs en meer atletische spelers.

Die straffere prestaties brengen echter één praktisch probleem met zich mee: de gereputeerde golfbanen worden te kort voor de grootste slagkanonnen. Zo zal de iconische 13th hole van de Masters in Augusta komende maand 35 meter worden opgeschoven, naar 498 meter, omdat ze tijdens recente edities te makkelijk werd bevonden voor de wereldtop. Andere golfbanen kunnen door plaatsgebrek niet uitbreiden of zien ecologische en financiële bezwaren: meer onderhoudskosten en waterverbruik voor de peperdure grasvlaktes.

Bijgevolg kwamen de twee belangrijkste beleidsbepalers in het internationale golf – de Schotse R&A en de Amerikaanse USGA – met een creatief voorstel op de proppen: nieuwe ballen die minder ver vliegen. Concreet, in een gecontroleerde labo-omgeving zou die nieuwe bal als hij aan een (enorm hoge) clubsnelheid van 204 kilometer per uur wordt afgeslagen niet verder dan 292 meter mogen landen. Na de invoering van de nieuwe ballen zou de gemiddelde lengte van de tee shots met zo’n 14 meter moeten verminderen.

De USGA en de R&A willen op 1 januari 2026 rond zijn. De nieuwe ballen moeten nog worden ontwikkeld en zouden enkel gebruikt worden op toptoernooien. Het is niet de bedoeling dat Jan met de golfpet ze zou gebruiken. “We hebben sterk het gevoel dat we qua afstand de Rubicon zijn overgestoken en dat we iets moeten doen”, verduidelijkte R&A-topman Martin Slumbers aan BBC. “Niets doen is geen optie en zou volkomen onverantwoord van ons zijn.”

Kloof tussen elite en recreanten
De golfwereld heeft zes maanden de tijd om op het voorstel te reageren, maar de kritiek kwam de voorbije dagen uit alle hoeken. De invloedrijke PGA en DP World Tours zijn niet enthousiast om de imposante slagkracht van zijn topspelers te limiteren en ook de fabrikanten willen liever het maximum uit het potentieel van hun producten halen in plaats van het tegenovergestelde te doen. “Deze beslissing zou de golfsport opsplitsen in de elite en de recreanten. Dat zou vooral voor veel verwarring zorgen”, reageerde de Acushnet Company, de belangrijkste producent van golfballen.

Zij worden bijgetreden door een rits topspelers, de Amerikaan Justin Thomas, winnaar van de US PGA, op kop. “Dit zou héél slecht voor onze sport zijn. Het geweldige aan golf is net dat elke recreant met exact dezelfde bal als ik kan spelen. Voor een amateursporter is het uniek dat hij met een identieke uitrusting als die van een prof aan de slag kan. Men probeert een oplossing te zoeken voor een probleem dat niet bestaat. ”

De voormalige nummer één van de wereld maakt de vergelijking met records in andere sporten. “De mens loopt sneller dan ooit, maar gaan ze de mijl langer maken zodat de snelste tijd ooit niet meer wordt verbeterd? Gaan ze de basketbalring in de NBA hoger hangen omdat spelers nu hoger kunnen springen? Natuurlijk niet. Dit is gewoon evolutie. Nooit eerder was onze sport zo populair. Laten we er dan niet mee beginnen knoeien.”

Ook krachtpatser Bryson DeChambeau, ex-winnaar van de US Open en één van de mannen die de bal het verst kan slaan, steekt zijn afkeer niet onder stoelen of banken. “Het is het meest afschuwelijke dat je de golfsport zou kunnen aandoen. Fantasielozer en ongeïnspireerder kan niet. Laat golfballen niet minder ver gaan, maak golfbanen moeilijker. Iedereen wil atleten verder zien slaan. Dat is een deel van de reden waarom veel mensen houden van wat ik doe. En waarom veel mensen niet van mij houden.”

Niet iedereen in het circuit is gekant tegen de eventuele innovatie. Brandon Matthews, de man met de snelste swing van de PGA Tour, verwelkomt het voorstel. Omdat het de sport opnieuw iets technischer zou maken en bepaalde slagen die verdwenen zijn, zou kunnen terugbrengen. “Zoals een stijgende balvlucht. Die zie je nu niet meer. Het zou cool zijn als die een beetje zouden kunnen terugkomen. Ik denk dat die nieuwe ballen de sport een beetje beter zullen maken. Het geeft meer ruimte voor creativiteit in plaats van gewoon de bal zo hard en recht mogelijk slaan.”

De discussie is losgebarsten en zal de komende maanden een heet hangijzer blijven. Op het einde van de zomer wordt de knoop doorgehakt.
  woensdag 22 maart 2023 @ 10:23:27 #11
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_208491133
quote:
0s.gif Op woensdag 22 maart 2023 03:57 schreef wimderon het volgende:

[..]

De speren bij speerwerpen zijn in de loop der jaren al meerdere keren aangepast omdat de kans op gespiesde hardlopers op de sintelbaan steeds groter werd. Dus beperkingen om binnen dezelfde setting te kunnen blijven sporten worden óók gedaan.
  woensdag 22 maart 2023 @ 11:32:37 #12
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208492073
Aanpassingen aan de golfballen is al meermalen gedaan:
https://golfmuseum.nl/ontwikkeling-van-de-golfbal/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 25 maart 2023 @ 17:21:55 #13
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208533057
Ook wel weer eens leuk het Dell matchplay kampioenschap uit Australië Texas.
Tot nu toe ben ik wel onder de indruk van Rory.
Gisteren sloeg ie op de par-4 18e een drive van bijna 343 meter in 1 keer op de green op een meter van de vlag. _O_

twitter


[ Bericht 24% gewijzigd door golfer op 25-03-2023 17:27:06 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 maart 2023 @ 00:08:25 #14
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208550406
Sam Burns wint dus het matchplay-toernooi met een grote voorsprong in de finale tegen Cameron Young.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 27 maart 2023 @ 00:49:26 #15
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208550559
Rory werd 3e in zijn match tegen Scheffele.

Hij is in vorm en ik tip hem nu al als kandidaat winnaar van The Masters.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 6 april 2023 @ 19:50:42 #16
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208685806
The Masters op Augusta is begonnen.
Dit jaar geen apart topic er over?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 6 april 2023 @ 20:50:54 #17
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208686753
Tiger Woods loopt nog steeds wat mank.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208687659
Wat zag Phil er trouwens slecht uit op die dinerfoto
  donderdag 6 april 2023 @ 21:51:09 #19
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208687686
Top ronde van Jon Rahm. Beginnen met een 4-put op hole 1 en dan binnen komen met -7, oftewel 9 onder voor de rest van de ronde. _O_
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208687835
quote:
14s.gif Op donderdag 6 april 2023 21:51 schreef golfer het volgende:
Top ronde van Jon Rahm. Beginnen met een 4-put op hole 1 en dan binnen komen met -7, oftewel 9 onder voor de rest van de ronde. _O_
Die ga ik even toevoegen bij "my group" ^O^
pi_208690407
Iemand enig idee waar het te zien is voor niet-Ziggoklanten?
  vrijdag 7 april 2023 @ 09:39:54 #22
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208690457
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2023 09:33 schreef Leatherface het volgende:
Iemand enig idee waar het te zien is voor niet-Ziggoklanten?
Online masters.com ook alle slagen zijn daar terug te kijken

https://www.masters.com/en_US/scores/index.html
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  vrijdag 7 april 2023 @ 11:48:24 #23
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208691600
Brooks Koepka, Viktor Hovland en Jon Rahm gaan na de eerste dag van de Masters, het eerste major van dit golfseizoen, aan de leiding. Het trio ging in Augusta rond in -7 en heeft twee slagen minder dan Jason Day en Cameron Young.

Van de drie koplopers is Koepka (32) de opvallendste. Hij is in Augusta één van de achttien golfers die overgestapt zijn naar de omstreden LIV-tour, gefinancierd door de regering van Saudi-Arabië.

"Ik ben hier om te golfen en voor niets anders. Daar ligt mijn focus op. Ik wil hier weggaan met het groene jasje aan", aldus Koepka, die al twee keer het US Open en twee keer het PGA Championship won. Hij opende in Augusta met één bogey en maar liefst acht birdies.

Titelverdediger Scottie Scheffler had drie slagen meer nodig dan de drie koplopers. De Amerikaan hoopt de vierde golfer te worden die de Masters twee keer op rij wint. Dat lukte alleen Tiger Woods, Jack Nicklaus en Nick Faldo.

Woods doet voor de 25ste keer mee aan de Masters en beleefde zijn slechtste start op het toernooi sinds 2005. De winnaar van 1997, 2001, 2002, 2005 en 2019 staat 54ste na een ronde van +2 (vijf bogeys en drie birdies).
De Noord-Ier Rory McIlroy, die van de vier majors alleen de Masters nog niet heeft gewonnen, staat na een ronde met vijf birdies, drie bogeys en een double bogey 37ste met par.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208696626
Wel respect voor Bennett, als amateur op -7 staan :o en een gedeelde 2e plek momenteel
  vrijdag 7 april 2023 @ 20:07:51 #25
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208697011
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2023 19:33 schreef tjoptjop het volgende:
Wel respect voor Bennett, als amateur op -7 staan :o en een gedeelde 2e plek momenteel
23 jaar jong en -8 momenteel met nog een paar holes te gaan.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 7 april 2023 @ 21:17:47 #26
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208697957
Spel stopgelegd vanwege naderend onweer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 7 april 2023 @ 22:45:46 #27
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208699185
Het waait ook nogal een beetje

twitter
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_208700106
Ik heb de ronde van McIlroy niet gezien, maar +5.... ;( en dan zondag weer een wereldrondje lopen zeker
  zaterdag 8 april 2023 @ 00:35:21 #29
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208700142
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 april 2023 00:30 schreef tjoptjop het volgende:
Ik heb de ronde van McIlroy niet gezien, maar +5.... ;( en dan zondag weer een wereldrondje lopen zeker
Die haalt met die score niet de cut. Die zal ergens rond de +2 liggen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 12:16:08 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208702474
Augusta National Golf Club can confirm that no injuries were reported from three trees that were blown over to the left of the No. 17 tee due to wind. The safety and well-being of everyone attending the Masters Tournament will always be the top priority of the Club. We will continue to closely monitor weather today and through the Tournament.

The Second Round has been officially suspended for the rest of the day. Play will resume Saturday morning at 8:00 a.m.

Dat is dus 14:00 uur Nederlandse tijd.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 14:16:32 #31
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208703301
We zijn weer begonnen met bodywarmers en regenkleding.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 15:01:12 #32
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208703584
Haha. Die nieuwe schoenen van Jon Rahm.
Groen-wit met op de achterkant de tekst: rahmbo. _O-
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208704025
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 00:35 schreef golfer het volgende:

[..]
Die haalt met die score niet de cut. Die zal ergens rond de +2 liggen.
Oh ja, cut even vergeten :@

Tiger ook klaar en met 2 bogie's op 17 en 18 staat die nu ook aan de verkeerde kant ;(
  zaterdag 8 april 2023 @ 16:16:19 #34
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208704127
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 april 2023 16:00 schreef tjoptjop het volgende:


Oh ja, cut even vergeten :@

Tiger ook klaar en met 2 bogie's op 17 en 18 staat die nu ook aan de verkeerde kant ;(
Hij heeft nog een kansje dat de cut op +3 uitkomt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208704168
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 16:16 schreef golfer het volgende:

[..]
Hij heeft nog een kansje dat de cut op +3 uitkomt.
Ik zie het, projected cut staat nu op 3
  zaterdag 8 april 2023 @ 17:03:59 #36
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_208704682
Woods heeft de cut gehaald.
Geen idee wat het weer doet vandaag, maar nog 18 holes zal z’n lijf niet zo heel lekker vinden.
  zaterdag 8 april 2023 @ 17:18:58 #37
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208704907
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 17:03 schreef tja77 het volgende:
Woods heeft de cut gehaald.
Geen idee wat het weer doet vandaag, maar nog 18 holes zal z’n lijf niet zo heel lekker vinden.
De weersvoorspelling is dramatisch slecht voor de rest van deze dag.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 17:47:08 #38
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_208705281
Maar spelers wel in de baan toch?
Geen onweer/storm of iets dergelijks?
  zaterdag 8 april 2023 @ 18:34:09 #39
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208705618
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 17:47 schreef tja77 het volgende:
Maar spelers wel in de baan toch?
Geen onweer/storm of iets dergelijks?
Ja. Veel regen, maar geen onweer voorspeld. De 3e ronde begint strak rond 19 uur Nederlandse tijd.

Correctie: ronde 3 is al bezig.
En ze zijn op 1 en 9 gestart.

[ Bericht 3% gewijzigd door golfer op 08-04-2023 18:47:47 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 19:57:37 #40
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_208706342
Hopen dat het maar blijft regenen dan zodat ook Koepka er last van heeft. Niet dat ik Koepka de overwinning niet gun maar ik heb liever een spannende 4e dag.
pi_208707122
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 17:03 schreef tja77 het volgende:
Woods heeft de cut gehaald.
Geen idee wat het weer doet vandaag, maar nog 18 holes zal z’n lijf niet zo heel lekker vinden.
2 bogies en een double bogie op z'n eerste 6 holes :X ;(
  zaterdag 8 april 2023 @ 20:59:51 #42
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208707154
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 april 2023 20:57 schreef tjoptjop het volgende:


2 bogies en een double bogie op z'n eerste 6 holes :X ;(
Bogey schrijf je het.
En hij is nu echt aan het trekkebenen. Slaat zijn afslag op 16 ook nog eens in het water.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 21:20:06 #43
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208707469
Spel voor de rest van de dag afgebroken vanwege te veel water op de greens. :{w
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 april 2023 @ 21:27:41 #44
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_208707582
Ligt het aan mij of worden spelers als Mickelson (wat toch echt den publiekslieveling was) en nu de leider Koepka, meer buiten beeld gehouden worden omdat ze LIV spelers zijn?
pi_208707594
quote:
13s.gif Op zaterdag 8 april 2023 21:20 schreef golfer het volgende:
Spel voor de rest van de dag afgebroken vanwege te veel water op de greens. :{w
Ik zag er eentje landen en die bleef bijna in z'n eigen krater zitten :o
pi_208707754
Morgen in de giftshopIk las ergens dat de winkels daar deze week $70 miljoen omzetten aan shirtjes, petjes, paraplu's en andere merchandise. Koffie of een broodje is daarentegen wel maar $2
pi_208710891
quote:
Due to inclement weather conditions, the third round has been officially suspended for the rest of the day as of 3:15 p.m. EDT.

The third round will resume Sunday at 8:30 a.m. CBS will air live coverage beginning at 8:30 a.m. through the conclusion of the third round. Ticket gates will open at 7:00 a.m., as previously scheduled.

The final round is expected to begin at 12:30 p.m. off of Nos. 1 and 10 in pairings. The live broadcast will remain 2:00-7:00 p.m. on CBS, as originally scheduled.
Afmaken derde ronde dus vanaf 14:30 NL tijd
En finaleronde om 18:30

Hopelijk toch wat birdey's voor Tiger :9
  zondag 9 april 2023 @ 01:09:02 #48
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_208710962
quote:
0s.gif Op zondag 9 april 2023 01:00 schreef tjoptjop het volgende:

Hopelijk toch wat birdey's voor Tiger :9
Birdies. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_208710970
quote:
1s.gif Op zondag 9 april 2023 01:09 schreef golfer het volgende:

[..]
Birdies. :')
;)
pi_208711549
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 april 2023 21:27 schreef tja77 het volgende:
Ligt het aan mij of worden spelers als Mickelson (wat toch echt den publiekslieveling was) en nu de leider Koepka, meer buiten beeld gehouden worden omdat ze LIV spelers zijn?
Vrijdag was Koepka eigenlijk volledige ronde in beeld.
U MAD?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')