abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_207743716
quote:
Politie geeft beelden fatale arrestatie Tyre Nichols vrij: geslagen, geschopt, met wapenstok bewerktDe politie van de Amerikaanse stad Memphis heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag even voor 01.00 uur (Nederlandse tijd) vier video’s vrijgegeven waarop te zien is hoe de 29-jarige Tyre Nichols drie weken geleden werd gearresteerd. Op de beelden is onder meer te zien hoe de zwarte Amerikaan door meerdere agenten wordt geschopt en geslagen. Hij overleed drie dagen na zijn arrestatie.


Amerikaanse media verwachten dat de vrijgegeven video’s, die bij elkaar ongeveer een uur duren, een schok teweeg kunnen brengen bij het publiek. In een aantal steden zijn mensen de straat opgegaan naar aanleiding van de beelden. Donderdag kregen vijf betrokken zwarte agenten, die al ontslagen waren wegens excessief geweld, te horen dat zij worden aangeklaagd voor doodslag en zware mishandeling.

In de eerste video is te zien hoe de 29-jarige Tyre Nichols, vader van een zoon van vier en werkzaam voor koeriersbedrijf FedEx, op 7 januari in zijn auto door de politie van Memphis naar de kant wordt gehaald. De reden daarvoor zou roekeloos rijgedrag zijn, al is dat niet in de video te zien. De beelden zijn gemaakt met een bodycam van een van de agenten.

Te horen is hoe de agenten hem toeroepen uit de auto te stappen, evenals krachttermen en bedreigingen. ,,Ik heb niet eens iets gedaan”, zegt Nichols terug. Vervolgens is te zien hoe de agenten hem tegen de grond werken, terwijl Nichols roept dat hij onschuldig is. Een agent dreigt zijn arm te breken, terwijl hij gemaand wordt op zijn buik te gaan liggen.

Nichols slaagt erin zich te bevrijden en rent weg, terwijl de agenten met pepperspray spuiten en hem met een taser proberen te stoppen. Nichols is in het vervolg van de eerste video niet meer te zien. Wel is nog te horen hoe de witte agent die de bodycam draagt, zegt te hopen dat zijn collega's Nichols ,,in elkaar zullen stampen” als ze hem vinden.

Geschopt en geslagen

De tweede video is van een stilstaande camera op straat, zonder geluid. Te zien is hoe Nichols op de grond ligt, omringd door meerdere agenten. Twee van hen proberen hem in bedwang te houden, terwijl een derde hem op het hoofd trapt. Een vierde slaat hem meerdere keren met iets wat op een wapenstok lijkt. Anderen geven hem klappen. Na vijf minuten ligt Nichols kronkelend op de grond en zijn de aanvallen gestopt. Hij wordt door de agenten naar een politievoertuig gebracht.

De volgende video is opnieuw gemaakt met een bodycam en geeft de gebeurtenissen uit de video van de straatcamera weer vanuit een andere hoek. De beelden tonen onder meer het moment dat de agenten hem vinden na zijn vlucht. De agent met de bodycam dreigt hem met pepperspray. Nichols is duidelijk bang en roept enkele keren om zijn moeder. Opnieuw is te zien hoe een van de agenten hem meerdere keren met de wapenstok slaat. Een ander slaat hem in het gezicht terwijl zijn handen worden vastgehouden.


Ook de laatste video, gemaakt met een bodycam, toont dezelfde gebeurtenissen uit de tweede en derde video. Op een deel van de beelden is niets te zien en alleen wat geluid te horen. Opnieuw is te horen hoe Nichols om zijn moeder roept en krachttermen van de agenten. Uit de conversatie tussen de agenten valt op te maken dat ze lijken te denken dat Nichols drugs heeft gebruikt, hoewel er geen aanwijzingen zijn dat dat zo was.

Als er weer beeld te zien is, wordt duidelijker hoe Nichols tegen de politieauto hangt. Hij lijkt gewond en op zijn hoofd is bloed te zien. Hij praat niet. Een agent trekt hem omhoog en te zien is hoe hij afwisselend zit, tegen de auto leunt of op de grond zakt.

Ook is te horen hoe de agenten met elkaar over het incident praten. Sommigen van hen beweren dat Nichols probeerde hun pistool te pakken. Dat is op de beelden niet te zien. Ook is te horen hoe ze zeggen dat in zijn auto niets is gevonden.

Agenten zouden zijn vrijgelaten

De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt na bestudering van de beelden dat Nichols in vier minuten tijd negen keer werd geraakt. The Washington Post stelt dat hij twee schoppen, vijf klappen en twee tikken met een wapenstok in zijn gezicht kreeg. Volgens de krant duurde het na de arrestatie nog 22 minuten voordat een ambulance arriveerde.

Nichols werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij drie dagen later aan zijn verwondingen. Vijf zwarte agenten zijn na de arrestatie ontslagen door het politiekorps wegens excessief geweld. Ze worden aangeklaagd voor second-degree murder, vergelijkbaar met doodslag. Ook worden ze verdacht van zware mishandeling, ontvoering, wangedrag en onderdrukking, aldus officier van justitie Steve Mulroy. ,,Ze zijn alle vijf verantwoordelijk.” Volgens de Amerikaanse krant The Washington Post zijn ze inmiddels op borgtocht vrijgelaten.

Nog eens twee agenten, die later arriveerden op de plek waar Nichols werd gearresteerd, zijn tijdelijk op non-actief gesteld. De korpschef van Shelby County besloot hiertoe nadat hij de beelden bekeken had. Die ,,baarden hem zorgen”, schrijft de BBC.

De nabestaanden van Nichols stelden eerder dat uit een onafhankelijke autopsie bleek dat hij ,,door harde klappen ernstige bloedingen had opgelopen”. Zijn advocaat zei dat Nichols is geslagen ,,als een piņata (een pop, red.)” bij zijn aanhouding en daardoor onherkenbaar was verminkt.

Biden: ‘Verontwaardigd en diep gekwetst’

Ook de Amerikaanse president Joe Biden heeft de beelden van de gewelddadige arrestatie van Tyre Nichols bekeken. ,,Zoals zovelen ben ik verontwaardigd en diep gekwetst door de gruwelijke video”, aldus Biden. ,,Deze aframmeling heeft geresulteerd in de dood”, stelt de president.

De dood van Nichols is volgens de president ,,een pijnlijke herinnering aan de diepe angst en het trauma, de pijn en de uitputting die zwarte Amerikanen nog elke dag ervaren”.

Biden voegde eraan toe dat zijn gedachten zijn bij de familieleden van Nichols, met wie hij eerder op de dag sprak. Zij verdienen volgens Biden ,,een snel, volledig en transparant onderzoek” naar de gebeurtenissen.

Biden benadrukte verder dat de nabestaanden van Nichols om vredige protesten hebben gevraagd, een wens die hij zelf ook steunt. ,,Wie gerechtigheid zoekt, moet geen toevlucht nemen tot geweld of vernielingen”, aldus de president.

Demonstraties

In verschillende Amerikaanse steden wordt gedemonstreerd naar aanleiding van beelden van de arrestatie. In onder meer Memphis, waar de arrestatie plaatsvond, zijn mensen de straat op gegaan. Ook in steden als New York, Atlanta, Asheville en Sacramento vinden vooral kleinschalige demonstraties plaats.

In Memphis blokkeert een groep demonstranten een snelweg en brug over de Mississippi, waardoor volgens The Washington Post lange files zijn ontstaan. Volgens de krant is hier geen politie bij aanwezig en verloopt het protest vreedzaam.

In New York wordt op Times Square geprotesteerd. Volgens The New York Times was een groep van zo’n tweehonderd mensen op de been. Zeker een demonstrant werd gearresteerd voor de vernieling van de ruit van een politiewagen. Op beelden op sociale media zijn elders in de VS voornamelijk vreedzame en kleinschalige protesten te zien. De nabestaanden van Nichols hadden, net als president Joe Biden, verzocht om vreedzame demonstraties.

Bron: AD.nl
pi_207743722
Even omsingeld worden door agenten en doodgeslagen worden.

‘Murica fuck yeah
pi_207743756
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
pi_207743770
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
Waarschijnlijk omdat dit dagelijks een keer of wat gebeurt in de USA en de selectieve verontwaardiging zich op dit moment op een andere zaak richt?
Anoniem
pi_207743780
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
Ik denk dat het de BLM beweging een ongemakkelijk gevoel geeft dat deze zwarte jongen door zwarte agenten is doodgeslagen

“Black lives matter” scanderen krijgt dan bijvoorbeeld wel een beetje een vreemde lading denk ik
pi_207743797
Vreemd dat Biden het heeft over 'de uitputting die zwarte Amerikanen nog elke dag ervaren'.

Er wordt weer gepoogd er een rassenkwestie van te maken. Terwijl de kern de door en door verrotte Amerikaanse politie is.
pi_207743815
De beelden zijn afschuwelijk om te zien. Je zou maar zo weerloos zijn en tegen de grond geschopt en geslagen worden

Op een van de beelden is te zien hoe hij op zijn hoofd geschopt wordt :r walgelijke vertoning
pi_207743838
Misschien is deze man ook ooit veroordeeld. Dat was voor sommige mensen bij de dood van Floyd met terugwerkende kracht enorm belangrijk
pi_207743857
Het is ook niet slim om je tegen een overmacht die geweld (van ze, tegen ze) gewend is te verzetten en weg te rennen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_207743864
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:31 schreef Resistor het volgende:
Het is ook niet slim om je tegen een overmacht die geweld (van ze, tegen ze) gewend is te verzetten en weg te rennen.
Hij was letterlijk doodsbang, kijk hoe hij uit zijn auto werd gesleurd en geschopt om niets

Het leek eerder op een ontvoering dan een aanhouding
  Moderator / Redactie FP zaterdag 28 januari 2023 @ 09:34:40 #11
221644 crew  timmmmm
sp3c lives matter
pi_207743874
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:24 schreef Platina het volgende:
Vreemd dat Biden het heeft over 'de uitputting die zwarte Amerikanen nog elke dag ervaren'.

Er wordt weer gepoogd er een rassenkwestie van te maken. Terwijl de kern de door en door verrotte Amerikaanse politie is.
Toegegeven, de politie maakte inderdaad geen uitgeputte indruk. Iets te overactief juist
  Moderator / Redactie FP zaterdag 28 januari 2023 @ 09:36:34 #12
221644 crew  timmmmm
sp3c lives matter
pi_207743886
Het lijkt me inmiddels toch wel een reusachtig probleem te zijn dat de wetshandhaving in Amerika wat excessief te werk gaat...
  zaterdag 28 januari 2023 @ 09:52:47 #13
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_207744053
Hier een bodycam. Eentje zonder nieuwsuitzending kan ik nog nergens vinden.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_207744124
pi_207744255
Gaaf land!
pi_207744343
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
Alsof iedereen precies weet waar dit over gaat
Het gaat over een jasje van goud
pi_207744442
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
Komt vanavond wel.
pi_207744533
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
Omdat het wat lastig is om een racistisch motief te hangen hieraan, aangezien de daders ook zwart zijn.

Ik heb het vaker gezegd: de politie in de VS is niet racistisch, maar gewoon vaak veel te gewelddadig.
pi_207744549
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:24 schreef Platina het volgende:
Vreemd dat Biden het heeft over 'de uitputting die zwarte Amerikanen nog elke dag ervaren'.

Er wordt weer gepoogd er een rassenkwestie van te maken. Terwijl de kern de door en door verrotte Amerikaanse politie is.
Biden is gewoon een seniele gek. Anders. Maar niets beter dan Trump. Beiden compleet ongeschikt voor het ambt.
pi_207744579
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:28 schreef VEM2012 het volgende:

[..]
Omdat het wat lastig is om een racistisch motief te hangen hieraan, aangezien de daders ook zwart zijn.

Ik heb het vaker gezegd: de politie in de VS is niet racistisch, maar gewoon vaak veel te gewelddadig.
Als de Amerikaanse politie (en justitie) de zwarte bevolking harder aanpakt dan de andere Amerikanen, er lijkt een patroon zichtbaar, hoe zou je dat willen noemen?
pi_207744616
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:31 schreef Resistor het volgende:
Het is ook niet slim om je tegen een overmacht die geweld (van ze, tegen ze) gewend is te verzetten en weg te rennen.
Kan je nog slim zijn in zo'n situatie?
Of ga je in volle overlevings modus?

De tering zeg, zelfs het enkel zien als buitenstaander geeft al een reactie.
  zaterdag 28 januari 2023 @ 10:34:40 #22
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_207744617
Laat die ellende daar. Ik ben helemaal klaar met het importeren van al die rasgerelateerde tragedies daar.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_207744645
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:31 schreef opgebaarde het volgende:

[..]
Als de Amerikaanse politie (en justitie) de zwarte bevolking harder aanpakt dan de andere Amerikanen, er lijkt een patroon zichtbaar, hoe zou je dat willen noemen?
Sprookjes?
pi_207744846
Dit is gewoon een lynchpartij :{
pi_207745044
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:31 schreef opgebaarde het volgende:

[..]
Als de Amerikaanse politie (en justitie) de zwarte bevolking harder aanpakt dan de andere Amerikanen, er lijkt een patroon zichtbaar, hoe zou je dat willen noemen?
In dit geval: een leugen. Uit alle onderzoeken blijkt dat er een 1:1 verband is tussen met politie in aanraking komen en kans om slachtoffer te zijn van police brutality.

Nou ja, ruwweg. Bij zwarte mannen blijkt de kans iets van 10% kleiner als je corrigeert voor in aanraking komen met de politie. :)
pi_207745054
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:36 schreef Wirelessmouse het volgende:

[..]
Sprookjes?
Twee zielen, een gedachte. ;)
  zaterdag 28 januari 2023 @ 11:14:04 #27
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_207745138
amerika, de brenger van democratie en normen en waarden
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_207745169
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:31 schreef opgebaarde het volgende:

[..]
Als de Amerikaanse politie (en justitie) de zwarte bevolking harder aanpakt dan de andere Amerikanen, er lijkt een patroon zichtbaar, hoe zou je dat willen noemen?
Het patroon is dat zwarten vaker irrationeel en agressief reageren.
pi_207745175
Ach peanuts vergeleken met wat er in Iran aan de gang is.
pi_207745190
En de politie in Amerika is niet gewelddadig, zeker als je het afzet tegen het totaal aantal interacties tussen agenten en burgers.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nooit misgaat, of dat er geen rotte appels tussen zitten.
  zaterdag 28 januari 2023 @ 11:22:34 #31
56633 JimmyJames
Unspeakable powers
pi_207745225
Die hele maatschappij is compleet gestoord. Totaal doorgeschoten individualisme, extreme gewelddadigheid, 0 samenhorigheid, geen beschaafdheid. Het komt echt nooit meer goed. En dan te bedenken dat die lui denken dat ze in het beste land ter wereld wonen, Murica _O-
Please Move The Deer Crossing Sign
pi_207745564
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:17 schreef Nober het volgende:
Ach peanuts vergeleken met wat er in Iran aan de gang is.
In Iran moet je in ieder geval nog protesteren om dood gemaakt te worden

Deze man reed in zijn auto op de weg
  zaterdag 28 januari 2023 @ 11:57:37 #33
35768 descon
Music is the answer
pi_207745679
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:31 schreef opgebaarde het volgende:

[..]
Als de Amerikaanse politie (en justitie) de zwarte bevolking harder aanpakt dan de andere Amerikanen, er lijkt een patroon zichtbaar, hoe zou je dat willen noemen?
Ben wel benieuwd naar de gehele context van het plaatje kwa politie geweld.

Dr is namelijk niks makkelijker als eerst een grote bek hebben tegen de politie, daarna hard aangepakt te worden door de politie en dan publiekelijk te gaan lopen janken dat het geweld van de politie excessief is op twitter.

Je had ook gewoon ff rustig uit de auto kunnen stappen en luisteren naar oom agent.

Als die agenten regelmatig met bijdehandte snowflakes die daarna vaak aggressief worden te maken hebben kan ik me voorstellen dat ze er snel op duiken. Keur het niet goed, begrijp het wel.

Verkijk je niet op de rol van de (social) media en politiek.
Er word amper tijd genomen om de juiste context te schetsen en mensen willen snel scoren in hun voordeel.

BLM hoor je nu bijvoorbeeld amper omdat dit niet in hun straatje past doordat de daders gekleurd waren.
Mixing for a living
pi_207745807
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:48 schreef Dusthor92 het volgende:

[..]
In Iran moet je in ieder geval nog protesteren om dood gemaakt te worden

Deze man reed in zijn auto op de weg
En ook nog eens doodgemarteld in principe. Heb dan liever een kogel die er een einde aan maakt.
pi_207745838
Oke dit politieoptreden is inderdaad buitensporig. Wat zijn die lui aan het doen?

Gelukkig zijn de agenten zwart, dus krijgen we geen maandenlange rellen.
  zaterdag 28 januari 2023 @ 12:17:20 #36
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_207745925
quote:
Hey guys,My name is Tyre D. Nichols. I am an aspiring photographer. Well I mostly do this stuff for fun but i enjoy it very much. Photography helps me look at the world in a more creative way. It expresses me in ways i cannot write down for people. I take different types of photograhy, anywhere from action sports to rural photos, to bodies of water and my favorite.. landscape photography. My vision is to bring my viewers deep into what i am seeing through my eye and out through my lens. People have a story to tell why not capture it instead of doing the "norm" and writing it down or speaking it. I hope to one day let people see what i see and to hopefully admire my work based on the quality and ideals of my work. So on that note enjoy my page and let me know what you think.
https://thiscaliforniakid2.wixsite.com/tnicholsphotography/about

How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_207746009
quote:
. Op de beelden is onder meer te zien hoe de zwarte Amerikaan door meerdere agenten wordt geschopt en geslagen.
Moet natuurlijk zijn:

quote:
. Op de beelden is onder meer te zien hoe de zwarte Amerikaan door zwarte agenten wordt geschopt en geslagen.
pi_207746064
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:48 schreef Dusthor92 het volgende:

[..]
In Iran moet je in ieder geval nog protesteren om dood gemaakt te worden

Deze man reed in zijn auto op de weg
Ook in Iran volgens Iran Inside.

pi_207746076
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 12:23 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]
Moet natuurlijk zijn:
[..]

Exact. Als je al nadruk wil leggen op huidskleur doe het dan wel consequent.

De schrijver van dit artikel komt zo nu meer over als een links extremistische (ACAB)/Bij1 stemmer.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_207746141
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:15 schreef nomina het volgende:

[..]
Het patroon is dat zwarten vaker irrationeel en agressief reageren.
Oja?
Hoe komen jij en @oheng daar bij?
pi_207746157
Opinion: The police who killed Tyre Nichols were Black. But they might still have been driven by racism

Schaamteloos ook gewoon op cnn. Maar de aanvallen op Aziaten door donkere Amerikanen wordt ook al toegeschreven aan white supremicy.
pi_207746179
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:18 schreef nomina het volgende:
En de politie in Amerika is niet gewelddadig, zeker als je het afzet tegen het totaal aantal interacties tussen agenten en burgers.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nooit misgaat, of dat er geen rotte appels tussen zitten.
Kan je in dit geval van rotte appels spreken? Ze hebben een bodycam, ze weten dat ze gefilmd worden, het is een groep agenten en als er meer agenten bijkomen zijn ze meer bezig met de camera in de lantaarn dan met de in elkaar geramde man. Zou dit serieus de eerste keer zijn dat al die agenten die elkaar toevallig steunen de fout in zijn gegaan?

Ik hoop het (Edit) alleen dit lijkt wel heel veel te zeggen over de politie van Memphis als daar zoveel idioten rondlopen

[ Bericht 5% gewijzigd door opgebaarde op 28-01-2023 12:49:37 ]
  zaterdag 28 januari 2023 @ 12:37:28 #43
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_207746182
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 12:35 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
... Maar de aanvallen op Aziaten door donkere Amerikanen wordt ook al toegeschreven aan white supremicy.
white supremicy bestaat geeneens. :P
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_207746234
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:19 schreef Confetti het volgende:
Bijzonder hoe kleinschalig de protesten nu opeene zijn terwijl het incident afschuwelijk is.

Iemand misschien een idee waarom dit zo is?
De agenten in kwestie waren op een na allemaal zwart. Alle betrokken agenten zijn inmiddels ontslagen en aangeklaagd voor doodslag. Niet meer dan terecht want dit leek meer op een executie dan een arrestatie. Geen idee wat die jongen op zijn kerfstok had, maar een lynchmob had ie niet verdiend me dunkt.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_207746257
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 09:33 schreef Dusthor92 het volgende:

[..]
Hij was letterlijk doodsbang, kijk hoe hij uit zijn auto werd gesleurd en geschopt om niets

Het leek eerder op een ontvoering dan een aanhouding
Op meerdere momenten is te horen dat hij om zijn moeder roept, wat gaat er dan als agent door je hoofd als je hem alsnog zo afranselt?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_207746341
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:57 schreef descon het volgende:

[..]
Ben wel benieuwd naar de gehele context van het plaatje kwa politie geweld.

Dr is namelijk niks makkelijker als eerst een grote bek hebben tegen de politie, daarna hard aangepakt te worden door de politie en dan publiekelijk te gaan lopen janken dat het geweld van de politie excessief is op twitter.

Je had ook gewoon ff rustig uit de auto kunnen stappen en luisteren naar oom agent.

Als die agenten regelmatig met bijdehandte snowflakes die daarna vaak aggressief worden te maken hebben kan ik me voorstellen dat ze er snel op duiken. Keur het niet goed, begrijp het wel.

Verkijk je niet op de rol van de (social) media en politiek.
Er word amper tijd genomen om de juiste context te schetsen en mensen willen snel scoren in hun voordeel.

BLM hoor je nu bijvoorbeeld amper omdat dit niet in hun straatje past doordat de daders gekleurd waren.
Ik ben het met al je punten eens
pi_207746348
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 11:15 schreef nomina het volgende:

[..]
Het patroon is dat zwarten vaker irrationeel en agressief reageren.
Ja?

Want jij reageert zo goed op bruut uit je auto getrokken worden en in elkaar geslagen worden?

Jij zegt dan enkel ja meneer en nee meneer en bedankt voor de klappen die je krijgt?
Echt, zelfs bij stevige BDSM gaat dit niet zo ...
pi_207746392
Opvallend weinig ophef, vallen een aantal actiegroepen door de mand :')
pi_207746611
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 12:42 schreef Hathor het volgende:

[..]
Op meerdere momenten is te horen dat hij om zijn moeder roept, wat gaat er dan als agent door je hoofd als je hem alsnog zo afranselt?
Ik kan er ook met mijn hoofd niet bij

Tijdens het kijken gingen de rillingen over mn rug
pi_207746678
Walgelijke beelden. Kan er met mijn verstand niet bij. Daar is echt iets goed mis bij de handhaving.
Definitely not CIA
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')