Is dat vies gezien je smileyquote:Op maandag 16 januari 2023 18:55 schreef FlippingCoin het volgende:
Ketchup ui augurk burger cheddar sla tomaat mayo
Walgelijkquote:
Gordon Ramsay adviseert dat je hem inderdaad niet te veel samen moet persen.quote:Op maandag 16 januari 2023 18:14 schreef Fer het volgende:
Ik heb mijn pers weggegooid, voegt weinig toe.
Doe nu gewoon koud gehakt uit de koelkast, snel een patty met mijn handen vormen met een deuk in het midden en gelijk de hete pan in. Veel sappiger en een lekkere structuur.
Nadat ik hem heb omgekeerd gaan de uien gelijk tussen de patties meebakken in de pan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 11% gewijzigd door Tengano op 16-01-2023 19:50:54 ]
Ik weet wel ditquote:Op maandag 16 januari 2023 18:51 schreef Nielojram75 het volgende:
Er was hier ooit een website gedeeld over hoe je de hamburger het beste op kan bouwen, sla, tomaat etc.
Weet iemand die nog?
Ik wist eerst ook niet of het zou werken en heb eerst een plastic hamburgerpers gehaald bij Ali Express.quote:Op maandag 16 januari 2023 16:32 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Wat voegt dat nu eigenlijk toe? Werkt dat echt zo goed?
Kun je niet net zo goed zelf hamburgers van gehakt "pletten"?
Dit klinkt enorm lekkerquote:Op dinsdag 17 januari 2023 13:54 schreef Sharuun01 het volgende:
Burger:
Vlees halen bij de slager en 1 keer door de maler laten halen.
Lichte blauwe kaas door de burger doen met peper, zout, knoflook, ei, paneermeel.
Mixen en in burgers vormen
Samenstelling:
Getoast zacht broodje.
Sausje van sriracha en mayo 1:1.
Burger zoals hierboven
Gesmoorde uien
Ik kan het je echt aanraden!quote:
Kook je dan je hamburger ofzo? Je hamburger is geen hamburger zonder korst.quote:Op dinsdag 17 januari 2023 14:05 schreef Managarm het volgende:
Hamburger van goed vlees, broodje en ketchup en mayo. Geen sla of andere enge dingen, ik haat geknars in mijn mond.
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflookquote:Op maandag 16 januari 2023 16:54 schreef Tengano het volgende:
[..]
Gordon Ramsay doet er weldegelijk knoflookpoeder in.
Dit dus, beste uitvinding ooit.quote:Op maandag 16 januari 2023 22:20 schreef Mubassie het volgende:
Waarom heb ik nog geen smash burgers voorbij zien komen?
Goed gemaakt zijn dat echt de beste
quote:Op maandag 16 januari 2023 16:58 schreef dimmak het volgende:
Burger maken van runder gehakt, beetje komijn, beetje paprikapoeder, peper, zout en knoflook. Nog beter is zelf je gehakt maken van een goed stuk rundvlees, maar vergt wel wat meer tijd, dus meestal ga ik voor rundergehakt van de slager.
Hamburgerbroodje toasten op de BBQ. Burger op de BBQ. BBQ kan vervangen worden in beide gevallen door gietijzeren pan bij kut weer.
Sla, cheddar, tomaat en bacon.
En als saus doe ik meestal mayonaise, ketchup, beetje mosterd, gebakken uitjes, sriracha en een drupje witte wijn azijn.
Ik weet het eigenlijk niet; ik gebruik alleen maar echte knoflook.quote:Op dinsdag 17 januari 2023 15:49 schreef 111210 het volgende:
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflook
Voor een rub bijvoorbeeldquote:Op dinsdag 17 januari 2023 16:06 schreef Tengano het volgende:
[..]
Ik weet het eigenlijk niet; ik gebruik alleen maar echte knoflook.
Maar ik wou het binnenkort toch een keer kopen omdat ik het eens wil proberen in een kipmarinade.
Even off topic dan (als het mag): waar zou je knoflookpoeder voor willen gebruiken ipv echte knoflook?
Ja, precies.quote:
Ik gebruik dit weleens, als ik geen verse wil gebruikenquote:Op dinsdag 17 januari 2023 15:49 schreef 111210 het volgende:
[..]
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflook
Ehhhhm, heel anders zeg je. Hoe denk jij dan dat ze knoflookpoeder makenquote:Op dinsdag 17 januari 2023 19:39 schreef marc0871 het volgende:
Ik gebruik dit weleens, als ik geen verse wil gebruiken
https://www.jumbo.com/pro(...)D19qaAIaAox-EALw_wcB
[ afbeelding ]
Gedroogde knoflookstukjes, in een molen met twee standen.
Is heel anders dan poeder.
Kan toch anders zijn, zelfde met gemalen peper of zelf peper malen. Gemalen koffie of zelf bonen malen.quote:Op dinsdag 17 januari 2023 19:44 schreef Tengano het volgende:
[..]
Ehhhhm, heel anders zeg je. Hoe denk jij dan dat ze knoflookpoeder maken
Dat zou mijn antwoord ook geweest zijn.quote:Op dinsdag 17 januari 2023 22:17 schreef 111210 het volgende:
[..]
Kan toch anders zijn, zelfde met gemalen peper of zelf peper malen. Gemalen koffie of zelf bonen malen.
Zit toch echt een groot smaakverschil in
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |