abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_207588782
Ik gebruik dan kaiserbroodjes, die hebben geen bijsmaak ( tov een Italiaanse bol) en wel een beetje grip om het hele gevaarte, per hap, met alle smaken in-een in je mond te krijgen.
Ik bak ze wel doorgesneden af. Je kan zo ook afbakken, en dan doorsnijden en even in de koekenpan met een beetje boter bakken.
pi_207588834
quote:
16s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:55 schreef FlippingCoin het volgende:
Ketchup ui augurk burger cheddar sla tomaat mayo
Is dat vies gezien je smiley :?
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  Humorvolste user 2022 maandag 16 januari 2023 @ 19:01:47 #28
459912 FlippingCoin
pronouns: papoea/zakazulu
pi_207588859
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:59 schreef Soury het volgende:

[..]
Is dat vies gezien je smiley :?
Walgelijk


Moet er van projectielbraken
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
  maandag 16 januari 2023 @ 19:44:55 #29
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_207589635
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:14 schreef Fer het volgende:
Ik heb mijn pers weggegooid, voegt weinig toe.

Doe nu gewoon koud gehakt uit de koelkast, snel een patty met mijn handen vormen met een deuk in het midden en gelijk de hete pan in. Veel sappiger en een lekkere structuur.

Nadat ik hem heb omgekeerd gaan de uien gelijk tussen de patties meebakken in de pan.
Gordon Ramsay adviseert dat je hem inderdaad niet te veel samen moet persen.

Heb trouwens ook een hamburgerpress ooit gescoord in een kringloopwinkel. Nooit gebruikt. Weet niet eens waar dat ding is :D

Dit schijnt volgens de test van 2023 de beste te zijn; de Weston burgerpress :7

Die mag je er dan ook gelijk bij afwassen. Lekker hoor :wtf:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 11% gewijzigd door Tengano op 16-01-2023 19:50:54 ]
  maandag 16 januari 2023 @ 20:07:18 #30
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_207590107
Hier laat Gordon op 4:00 zien hoe je een burger met je handen vormt.

Als je eerst het gehakt en de kruiden met je handen mengt en daarna de hamburgers vormt hoef je alleen maar je handen te wassen en heb je verder geen extra afwas.

  maandag 16 januari 2023 @ 22:20:44 #31
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_207592304
Waarom heb ik nog geen smash burgers voorbij zien komen?

Goed gemaakt zijn dat echt de beste _O_
pi_207592318
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:51 schreef Nielojram75 het volgende:
Er was hier ooit een website gedeeld over hoe je de hamburger het beste op kan bouwen, sla, tomaat etc.
Weet iemand die nog?
Ik weet wel dit

In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 07:44:48 #33
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_207594326
Als er maar een ei met een hele dooier op zit :9
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_207597928
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 16:32 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Wat voegt dat nu eigenlijk toe? Werkt dat echt zo goed?
Kun je niet net zo goed zelf hamburgers van gehakt "pletten"?
Ik wist eerst ook niet of het zou werken en heb eerst een plastic hamburgerpers gehaald bij Ali Express.
Dat werkte wel iets, maar je kon het niet super stevig aandrukken, dus werden die hamburgers veel te groot bij het bakken. :)

Daarna heb ik er ntje gekocht bij de Lidl van een veel betere kwaliteit dan die van de AliExpress (niet heel moeilijk natuurlijk). Van mijn slager leerde ik het truukje om eerst een plastic folietje in de pers te leggen en dan pas het gehakt er heel stevig in duwen. Dan is de hamburger er een stuk makkelijker uit te halen.

Ik vind het wel werken ja. Ze zien er goed uit.
Roses are red
Violets are blue
Wololo Wololo
Now violets are red too
  dinsdag 17 januari 2023 @ 13:46:17 #35
335476 oppiedoppie
My mind is my small universe..
pi_207598447
Gehakt, eitje, rode ui, ketjap, mosterd, beetje paneermeel en peper, zout.

Rond en ongeveer 2 cm dik, bakken en gelijk uiringen bakken. Na de laatste omkering leg ik er een plak kaas op.

Evt sla en mayo en ketchup erop.
To BG or not to BG!
pi_207598534
Burger:
Vlees halen bij de slager en 1 keer door de maler laten halen.
Lichte blauwe kaas door de burger doen met peper, zout, knoflook, ei, paneermeel.
Mixen en in burgers vormen

Samenstelling:
Getoast zacht broodje.
Sausje van sriracha en mayo 1:1.
Burger zoals hierboven
Gesmoorde uien

:9~
pi_207598613
Hamburger van goed vlees, broodje en ketchup en mayo. Geen sla of andere enge dingen, ik haat geknars in mijn mond.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 14:40:34 #38
335476 oppiedoppie
My mind is my small universe..
pi_207598946
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 13:54 schreef Sharuun01 het volgende:
Burger:
Vlees halen bij de slager en 1 keer door de maler laten halen.
Lichte blauwe kaas door de burger doen met peper, zout, knoflook, ei, paneermeel.
Mixen en in burgers vormen

Samenstelling:
Getoast zacht broodje.
Sausje van sriracha en mayo 1:1.
Burger zoals hierboven
Gesmoorde uien

:9~
Dit klinkt enorm lekker
To BG or not to BG!
pi_207599107
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 14:40 schreef oppiedoppie het volgende:

[..]
Dit klinkt enorm lekker
Ik kan het je echt aanraden!
Ben zelf niet de grootste fan van blauwe kaas omdat het snel te extreem overheerst, maar op deze manier door de burger kun je de hoeveelheid goed bepalen en komt de smaak wel goed door maar niet overheersend.
Wil je een sterkere smaak kies je een sterkere kaas of je doet er meer in.

Tip leg de kaas eerst in de vriezer zodat deze makkelijk te grateren is.
pi_207599594
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 14:05 schreef Managarm het volgende:
Hamburger van goed vlees, broodje en ketchup en mayo. Geen sla of andere enge dingen, ik haat geknars in mijn mond.
Kook je dan je hamburger ofzo? Je hamburger is geen hamburger zonder korst.

Ik kan niet zonder de bite van hamburger, verse ijsbergsla sla, getoaste broodje en gebakken bacon. _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_207599677
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 16:54 schreef Tengano het volgende:

[..]
Gordon Ramsay doet er weldegelijk knoflookpoeder in.
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflook
pi_207599765
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 22:20 schreef Mubassie het volgende:
Waarom heb ik nog geen smash burgers voorbij zien komen?

Goed gemaakt zijn dat echt de beste _O_
Dit dus, beste uitvinding ooit.
pi_207599797
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 16:58 schreef dimmak het volgende:
Burger maken van runder gehakt, beetje komijn, beetje paprikapoeder, peper, zout en knoflook. Nog beter is zelf je gehakt maken van een goed stuk rundvlees, maar vergt wel wat meer tijd, dus meestal ga ik voor rundergehakt van de slager.

Hamburgerbroodje toasten op de BBQ. Burger op de BBQ. BBQ kan vervangen worden in beide gevallen door gietijzeren pan bij kut weer.

Sla, cheddar, tomaat en bacon.

En als saus doe ik meestal mayonaise, ketchup, beetje mosterd, gebakken uitjes, sriracha en een drupje witte wijn azijn.


Hier deze combo maar dan met eigengemaakte brioche broodje. :9~ :9~ :9~
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 16:06:14 #44
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_207599867
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 15:49 schreef 111210 het volgende:
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflook
Ik weet het eigenlijk niet; ik gebruik alleen maar echte knoflook.

Maar ik wou het binnenkort toch een keer kopen omdat ik het eens wil proberen in een kipmarinade.

Even off topic dan (als het mag): waar zou je knoflookpoeder voor willen gebruiken ipv echte knoflook?
  dinsdag 17 januari 2023 @ 16:14:52 #45
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_207599957
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 16:06 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik weet het eigenlijk niet; ik gebruik alleen maar echte knoflook.

Maar ik wou het binnenkort toch een keer kopen omdat ik het eens wil proberen in een kipmarinade.

Even off topic dan (als het mag): waar zou je knoflookpoeder voor willen gebruiken ipv echte knoflook?
Voor een rub bijvoorbeeld
  dinsdag 17 januari 2023 @ 16:17:11 #46
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_207599974
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 16:14 schreef Mubassie het volgende:
Voor een rub bijvoorbeeld
Ja, precies.

Dat was ik met die kip ook al van plan en dan blijf het er nog een beetje aan vastzitten als ik hem in de airfyer >:) mik.
pi_207602342
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 15:49 schreef 111210 het volgende:

[..]
dat betekend niet dat het goed is. Knoflookpoeder is vaak gewoon ranzig, doe dan echte knoflook
Ik gebruik dit weleens, als ik geen verse wil gebruiken

https://www.jumbo.com/pro(...)D19qaAIaAox-EALw_wcB



Gedroogde knoflookstukjes, in een molen met twee standen.
Is heel anders dan poeder.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 19:44:26 #48
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_207602421
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:39 schreef marc0871 het volgende:
Ik gebruik dit weleens, als ik geen verse wil gebruiken

https://www.jumbo.com/pro(...)D19qaAIaAox-EALw_wcB

[ afbeelding ]

Gedroogde knoflookstukjes, in een molen met twee standen.
Is heel anders dan poeder.
Ehhhhm, heel anders zeg je. Hoe denk jij dan dat ze knoflookpoeder maken :)
pi_207605636
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:44 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ehhhhm, heel anders zeg je. Hoe denk jij dan dat ze knoflookpoeder maken :)
Kan toch anders zijn, zelfde met gemalen peper of zelf peper malen. Gemalen koffie of zelf bonen malen.

Zit toch echt een groot smaakverschil in
pi_207606718
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 22:17 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kan toch anders zijn, zelfde met gemalen peper of zelf peper malen. Gemalen koffie of zelf bonen malen.

Zit toch echt een groot smaakverschil in
Dat zou mijn antwoord ook geweest zijn.

Knoflook kan je ook op veel verschillende manieren en momenten toevoegen en het geeft allemaal een andere smaak.
Ga ik hier niet over uitweiden.
Kijk bijv dit filmpje


Of deze


Rauwe knoflook of een tijdje meekoken is ook dag en nacht.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')