abonnement Unibet Coolblue
pi_207171010


Iliass Ojja

Iliass Ojja is een Nederlandse acteur, geboren in Amsterdam. Hij is vooral bekend door de populaire serie Mocro Maffia. We zijn benieuwd of hij zijn rol in Robinson ook goed kan spelen.


Susan Radder

De 23-jarige actrice Susan Radder is vooral bekend door haar rol als Lieke Meijer in Oogappels. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in Pijnstillers en De Slag om de Schelde. Susan is een jonge, fitte en veelzijdige actrice die mensen nog wel eens om de tuin kan leiden.


London Loy

De 47-jarige London Loy is naast tv-kok ook model en fotograaf. Hij won in 2017 het programma Topchef Academie. Een kok is voor deelnemers erg geliefd en populair, zo kunnen de andere kandidaten namelijk beter eten. Zullen de kookkunsten van London hem helpen op het eiland?


Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zangeres, actrice en stemactrice. Ze is 53 jaar en geboren in Drachten. Laura is begonnen als zangeres in Kinderen voor Kinderen. Daarna heeft ze in 1986 meegedaan aan het Eurovisie Songfestival.


Dennis Wilt

De 52-jarige Dennis Wilt is meteoroloog en presentator. Hij presenteerde jarenlang Het Weer op RTL en nu is hij weerman bij SBS. Zal zijn wetenschappelijke kant hem helpen bij de proeven?


Liza Sips

Liza Sips is een actrice, stemactrice, presentatrice en schrijfster. Lisa werd vooral bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast heeft ze in verschillende Nederlandse films gespeeld en een boek geschreven. Deze veelzijdige, hardwerkende vrouw is klaar voor haar avontuur in Expeditie Robinson.


Thijs Boermans

Thijs Boermans is een 25-jarige acteur uit Amsterdam. Hij is vooral bekend geworden door zijn rollen in Flikken Maastricht en De held. Naast acteur is hij ook model. Thijs is goede vrienden met de winnaar van het vorige seizoen, Robbert Rodenburg. Zal Robbert hem nog tips hebben gegeven, zodat hij dit seizoen kan winnen?


Niels Oosthoek

De 32-jarige acteur en presentator Niels Oosthoek is vooral bekend door zijn voormalige YouTube-serie Gierige Gasten. Niels is vader van een zoon over wie hij graag veel foto's deelt op zijn Instagram-profiel.


Devrim Aslan

Devrim Aslan is bekend als Champion in Beat The Champions. Dus hij houdt wel van een spelletje. Expeditie Robinson is één van zijn favoriete spellen. Een seizoen met veel regen, weinig eten, een hoop leuke mensen en weinig slaap. Op een of andere manier heeft Devrim daar zin in.


Rose Betram

De 27-jarige Rose Bertram is een Belgisch model. Haar populariteit is gegroeid toen ze een relatie kreeg met Gregory van der Wiel. Rose was laatst te zien in het online programma Open Kaart van Robbert Rodenburg, de vorige winnaar van Expeditie Robinson. Zal ze hem nog om tips hebben gevraagd?


Vincent Vianen

Vincent Vianen is danser en choreograaf. In 2010 startte hij zijn danscarrière in de Verenigde Staten. Hij danste daar onder andere voor grootheden als Jermaine Jackson en Usher. Vincent is later ook hiphop-choreograaf geworden voor So You Think You Can Dance. Kan hij zich ook moeiteloos door dit avontuur dansen?


Juultje Tieleman

De 23-jarige influencer Juultje Tieleman is de jongste deelnemer van dit seizoen! Juultje is in 2016 bekend geworden doordat ze voorkwam in de vlogs van haar voormalige vriend, YouTuber Gio Latooy.


Ferry Weertman

Ferry Weertman is een Nederlandse zwemmer die gespecialiseerd is in lange afstanden in het open water. Hij won in 2016 olympisch goud op de tien kilometer. Hoe groot zal het voordeel zijn van Ferry in het tropische water?


Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven is een professioneel basketbalspeelster die meespeelt in het officiële Nederlandse team. Chatilla heeft ook meegedaan aan De Verraders. Hier heeft ze haar fanatisme en sluwheid laten zien. Kan ze deze kwaliteiten ook combineren tijdens de expeditie?


Mike Weerts

Mike Weerts is een acteur. Mike zijn acteercarrière begon door zijn rol in Onderweg naar morgen. Daarna heeft hij in verschillende Nederlandse films en series gespeeld, waaronder Celblok H en Ferry.


Kirsten Westrik

Presentatrice Kirsten Westrik is vooral bekend van haar werk bij het RTL 5-programma 112 vandaag. Kirstens zus, Merel Westrik, was in 2019 de Mol in Wie Is De Mol? Kan Kirsten net zoals haar zus ook een dubbelrol spelen in Expeditie Robinson?


Niek Roozen

De 24-jarige Niek Roozen is acteur. Na zijn succes in Brugklas, wist hij een enorme online bereik op te bouwen. Hij werd steeds meer gevraagd voor projecten, en voor NPO Zapp maakte hij zelfs zijn eigen programma, Britt & Niek On Topic.


April Darby

April Darby is een Nederlands-Amerikaanse zangeres en musicalactrice. Ze is te zien geweest in musicals als The Bodyguard en Sister Act. April deed in 2019 mee aan The Voice of Holland en daardoor groeide haar bekendheid bij het grote publiek.


Dzifa Kusenuh

Dzifah Kusenuh is actrice, presentatrice en zangeres. Ze werd landelijk bekend door haar jarenlange deelname aan het populaire jeugdprogramma Checkpoint. Nu presenteert ze zowel online als op televisieprogramma's voor BNN.


Harry Piekema

De 63-jarige Harry Piekema is acteur, televisiepresentator en stemacteur. Hij speelde van 2004 tot 2014 de supermarktmanager in reclamespotjes voor de Albert Heijn. Harry is met zijn 63 jaar de oudste deelnemer van Expeditie Robinson 2022.


Marion Pauw

Marion Pauw is schrijfster, geboren in Tasmanië, Australië en woont nu in Spanje. Haar boek Daglicht is zelfs verfilmd. Marion viel in 2012 als eerste af in Wie Is De Mol? Zal Expeditie Robinson haar beter afgaan?
pi_207171153
Ik vond het een teleurstellende finale, de proef was lang niet zo groots en spectaculair als eerdere jaren, waar ze vroeger echt een compleet eiland of zee moesten doorkruizen, waren het nu een paar standaard opdrachten op een rij. Misschien toch bezuinigen op budget? Het is minder populair en wordt minder bekeken (helaas). Vroeger was de finale aflevering ook vaak in een groot gebouw met veel publiek, nu zaten ze in een klein achteraf studio tje.
En ik vind die terugblikken met alle deelnemers juist ontzettend leuk, ze hebben nu misschien 4 van de 21 deelnemers iets gevraagd, en vaak was het maar 1 vraag. Vincent zelfs helemaal geen vraag gesteld, die een week in zn eentje op een eiland heeft gezeten, en het gedoe met Thijs etc allemaal helemaal niets over gevraagd, jammer! Nu werden vooral de finalisten aan het woord gelaten, terecht, maar laat op zijn minst iedere deelnemer even kort vertellen hoe het ervaren is, en bijvoorbeeld die diefstal van dat eten door iemand die eruit werd gestemd, daar hadden ze best wat meer reacties van andere deelnemers over mogen horen.

Ik geef dit seizoen een 6,5. Het was vooral positief vanwege de gemotiveerde deelnemers en geen(?) echte opgevers die na een paar dagen al kappen. Ook bijna geen influencers die alleen mee doen om bekend te worden.
Ook de opzet naar de finale toe waarin alle finalisten een soort korte samenvatting van hun 35 dagen in beeld kregen vond ik geslaagd. Finale zelf qua proef zoals gezegd zeer eenvoudig.
Negatief vond ik vooral weinig ruzies en grote twists, en backstabberij, gewoon weinig echte drama eigenlijk, wat je elk seizoen normaal altijd wel ziet.
Alleen Defrim en Vincent/Thijs een klein beetje, maar achteraf gezien was dat te weinig het te herinneren.
Het programma heeft nieuwe impulsen/creativiteit nodig, die waren er dit seizoen een klein beetje (de plunder bijv) maar het was echt veel te weinig om het programma spannend/nieuw te houden.
  woensdag 21 december 2022 @ 14:20:02 #3
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_207172902
Het zou leuk zijn als ze weereens een editie zouden doen met echte bekende nederlanders.
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
  Miss 200.000.000! donderdag 6 april 2023 @ 20:32:23 #4
367000 roos94
pi_208686463
Als het lijstje klopt doen er best veel A/B sterren mee aan het nieuwe seizoen


In een spoiler voor mensen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opnames zijn nu gaande
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 6 april 2023 @ 21:26:31 #5
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208687272
A/B sterren ja?
Jamie vaes is toch die coke junk?
Maxim froger is een andere zoon van weer?
Slijptol :') nog een junk.

Zou dit geen a en b sterren noemen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 6 april 2023 @ 22:13:21 #6
335263 freaky40
pi_208688090
quote:
1s.gif Op donderdag 6 april 2023 20:32 schreef roos94 het volgende:
Als het lijstje klopt doen er best veel A/B sterren mee aan het nieuwe seizoen

In een spoiler voor mensen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opnames zijn nu gaande
Dat lopende lijk Irene van der Laar? Zat dit seizoen ook al in De Verraders en Frits Wester vorig seizoen. Ze vallen in herhaling v.w.b. de kaartenbak gelukkigen...
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator donderdag 6 april 2023 @ 22:33:37 #7
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_208688320
Ik snap niet echt wat mensen verwachten qua BN-ers, al zoveel mensen zijn er geweest bij Expeditie en een groep BN-ers zou ook gewoon niet meedoen want het is best een extreme onderneming. Sowieso zullen ze weer gaan voor een aantal mensen bijzitten die vooral bekend zijn bij de jeugd maar de gemiddelde fok user niet zoveel zal zeggen.
pi_208689130
quote:
1s.gif Op donderdag 6 april 2023 20:32 schreef roos94 het volgende:
Als het lijstje klopt doen er best veel A/B sterren mee aan het nieuwe seizoen

In een spoiler voor mensen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opnames zijn nu gaande
Ik merk wel dat alle reality programma's uit dezelfde vijver vissen tegenwoordig.....zoveel namen weer die aan Verraders of Hunted mee hebben gedaan.....de enige echte leuke naam en echte ster is Eva Simons.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 7 april 2023 @ 01:22:42 #9
335263 freaky40
pi_208689184
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2023 00:59 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
.....de enige echte leuke naam en echte ster is Eva Simons.
Nou neen.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator vrijdag 7 april 2023 @ 08:54:20 #10
18653 crew  D.
pi_208690045
quote:
1s.gif Op donderdag 6 april 2023 20:32 schreef roos94 het volgende:
Als het lijstje klopt doen er best veel A/B sterren mee aan het nieuwe seizoen

In een spoiler voor mensen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opnames zijn nu gaande
Je bent vergeten die A/B sterren waar je het over hebt in de spoiler te zetten bij de C/D 'sterren' die erin staan :Y
  vrijdag 7 april 2023 @ 09:04:35 #11
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_208690122
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2023 00:59 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Ik merk wel dat alle reality programma's uit dezelfde vijver vissen tegenwoordig.....zoveel namen weer die aan Verraders of Hunted mee hebben gedaan.....de enige echte leuke naam en echte ster is Eva Simons.
Klopt. Zijn allemaal BN'ers die niet zoveel meer doen en dus bekendheid momentum willen blijven houden met dit soort shows. Geef ze eens ongelijk. De "echte" BN'ers hebben t hier te druk voor.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
pi_208690168
quote:
1s.gif Op donderdag 6 april 2023 20:32 schreef roos94 het volgende:
Als het lijstje klopt doen er best veel A/B sterren mee aan het nieuwe seizoen

In een spoiler voor mensen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opnames zijn nu gaande
"En dan nog een paar die ik niet ken"

Noem die namen dan ook, want deze mensen ken ik ook bijna allemaal niet.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  Moderator vrijdag 7 april 2023 @ 09:16:44 #13
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_208690257
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2023 22:33 schreef Momo het volgende:
Ik snap niet echt wat mensen verwachten qua BN-ers, al zoveel mensen zijn er geweest bij Expeditie en een groep BN-ers zou ook gewoon niet meedoen want het is best een extreme onderneming. Sowieso zullen ze weer gaan voor een aantal mensen bijzitten die vooral bekend zijn bij de jeugd maar de gemiddelde fok user niet zoveel zal zeggen.
Daarom niet zo krampachtig vasthouden aan die 'B'Ners. Snap wel dat t specifieke fans naar t programma trekt, maar daardoor ben ik al een tijd afgehaakt. T komt de kwaliteit niet echt ten goede
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 7 april 2023 @ 15:02:12 #14
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_208693744
De kandidaten volgens Roddelpraat/realityfbi







bron: https://www.roddelpraat.n(...)ditie-robinson-2023/
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_208698312
Die volgers erbij ;( why

Zitten wel een aantal leuke BNers bij.
pi_208700399
Ik vind het leuke kandidaten, ken er nog best veel. Verheug me wel op een verwende Mark Baanders / Slijptol op zo’n eiland oa :) Zeker geen slechte lijst kandidaten dit seizoen.
  zaterdag 8 april 2023 @ 12:06:55 #17
194233 Friday12
Originele kloon
pi_208702402
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2023 15:02 schreef Paul het volgende:
De kandidaten volgens Roddelpraat/realityfbi

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
bron: https://www.roddelpraat.n(...)ditie-robinson-2023/
Wanneer er staat heeft geen introductie nodig en ik heb echt geen idee wie het is :')
pi_208714688
Ik weet van een aantal mensen zeker dat ze meedoen, dus ga er van uit dat alles wel zal kloppen. Ben toch wel benieuwd hoe ze er nu achter zijn gekomen. Vorig jaar waren een aantal van ons gespot op het vliegveld van Kuala Lumpur en toen had men op een forum qua volggedrag de rest uitgevogeld, maar pas pakweg een maand voordat het op tv kwam was iedereen bekend als kandidaat. Nu is het vanaf het begin al duidelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Daslan op 09-04-2023 14:34:52 (foutje in de tekst) ]
pi_210245935


https://www.rtlboulevard.(...)ie-vaes-frits-wester

De eerste 2 kandidaten zijn bekend. Jamie Vaes en Frits Wester. Dus @Paul je hebt al 2 goed.

Helaas hebben ze Nicolette nog niet kunnen dumpen als presentatrice -O-
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  vrijdag 11 augustus 2023 @ 10:22:23 #20
81329 MadMaster
Schots en scheef...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')