FOK!forum / Televisie / [RTL4] Expeditie Robinson 2022 #185 - Harry 4 president.
Document1dinsdag 15 november 2022 @ 16:18
expeditie_robinson_2022.jpg?itok=GSrFTpC1&nid=54076

Iliass Ojja

Iliass Ojja is een Nederlandse acteur, geboren in Amsterdam. Hij is vooral bekend door de populaire serie Mocro Maffia. We zijn benieuwd of hij zijn rol in Robinson ook goed kan spelen.


Susan Radder

De 23-jarige actrice Susan Radder is vooral bekend door haar rol als Lieke Meijer in Oogappels. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in Pijnstillers en De Slag om de Schelde. Susan is een jonge, fitte en veelzijdige actrice die mensen nog wel eens om de tuin kan leiden.


London Loy

De 47-jarige London Loy is naast tv-kok ook model en fotograaf. Hij won in 2017 het programma Topchef Academie. Een kok is voor deelnemers erg geliefd en populair, zo kunnen de andere kandidaten namelijk beter eten. Zullen de kookkunsten van London hem helpen op het eiland?


Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zangeres, actrice en stemactrice. Ze is 53 jaar en geboren in Drachten. Laura is begonnen als zangeres in Kinderen voor Kinderen. Daarna heeft ze in 1986 meegedaan aan het Eurovisie Songfestival.


Dennis Wilt

De 52-jarige Dennis Wilt is meteoroloog en presentator. Hij presenteerde jarenlang Het Weer op RTL en nu is hij weerman bij SBS. Zal zijn wetenschappelijke kant hem helpen bij de proeven?


Liza Sips

Liza Sips is een actrice, stemactrice, presentatrice en schrijfster. Lisa werd vooral bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast heeft ze in verschillende Nederlandse films gespeeld en een boek geschreven. Deze veelzijdige, hardwerkende vrouw is klaar voor haar avontuur in Expeditie Robinson.


Thijs Boermans

Thijs Boermans is een 25-jarige acteur uit Amsterdam. Hij is vooral bekend geworden door zijn rollen in Flikken Maastricht en De held. Naast acteur is hij ook model. Thijs is goede vrienden met de winnaar van het vorige seizoen, Robbert Rodenburg. Zal Robbert hem nog tips hebben gegeven, zodat hij dit seizoen kan winnen?


Niels Oosthoek

De 32-jarige acteur en presentator Niels Oosthoek is vooral bekend door zijn voormalige YouTube-serie Gierige Gasten. Niels is vader van een zoon over wie hij graag veel foto's deelt op zijn Instagram-profiel.


Devrim Aslan

Devrim Aslan is bekend als Champion in Beat The Champions. Dus hij houdt wel van een spelletje. Expeditie Robinson is één van zijn favoriete spellen. Een seizoen met veel regen, weinig eten, een hoop leuke mensen en weinig slaap. Op een of andere manier heeft Devrim daar zin in.


Rose Betram

De 27-jarige Rose Bertram is een Belgisch model. Haar populariteit is gegroeid toen ze een relatie kreeg met Gregory van der Wiel. Rose was laatst te zien in het online programma Open Kaart van Robbert Rodenburg, de vorige winnaar van Expeditie Robinson. Zal ze hem nog om tips hebben gevraagd?


Vincent Vianen

Vincent Vianen is danser en choreograaf. In 2010 startte hij zijn danscarrière in de Verenigde Staten. Hij danste daar onder andere voor grootheden als Jermaine Jackson en Usher. Vincent is later ook hiphop-choreograaf geworden voor So You Think You Can Dance. Kan hij zich ook moeiteloos door dit avontuur dansen?


Juultje Tieleman

De 23-jarige influencer Juultje Tieleman is de jongste deelnemer van dit seizoen! Juultje is in 2016 bekend geworden doordat ze voorkwam in de vlogs van haar voormalige vriend, YouTuber Gio Latooy.


Ferry Weertman

Ferry Weertman is een Nederlandse zwemmer die gespecialiseerd is in lange afstanden in het open water. Hij won in 2016 olympisch goud op de tien kilometer. Hoe groot zal het voordeel zijn van Ferry in het tropische water?


Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven is een professioneel basketbalspeelster die meespeelt in het officiële Nederlandse team. Chatilla heeft ook meegedaan aan De Verraders. Hier heeft ze haar fanatisme en sluwheid laten zien. Kan ze deze kwaliteiten ook combineren tijdens de expeditie?


Mike Weerts

Mike Weerts is een acteur. Mike zijn acteercarrière begon door zijn rol in Onderweg naar morgen. Daarna heeft hij in verschillende Nederlandse films en series gespeeld, waaronder Celblok H en Ferry.


Kirsten Westrik

Presentatrice Kirsten Westrik is vooral bekend van haar werk bij het RTL 5-programma 112 vandaag. Kirstens zus, Merel Westrik, was in 2019 de Mol in Wie Is De Mol? Kan Kirsten net zoals haar zus ook een dubbelrol spelen in Expeditie Robinson?


Niek Roozen

De 24-jarige Niek Roozen is acteur. Na zijn succes in Brugklas, wist hij een enorme online bereik op te bouwen. Hij werd steeds meer gevraagd voor projecten, en voor NPO Zapp maakte hij zelfs zijn eigen programma, Britt & Niek On Topic.


April Darby

April Darby is een Nederlands-Amerikaanse zangeres en musicalactrice. Ze is te zien geweest in musicals als The Bodyguard en Sister Act. April deed in 2019 mee aan The Voice of Holland en daardoor groeide haar bekendheid bij het grote publiek.


Dzifa Kusenuh

Dzifah Kusenuh is actrice, presentatrice en zangeres. Ze werd landelijk bekend door haar jarenlange deelname aan het populaire jeugdprogramma Checkpoint. Nu presenteert ze zowel online als op televisieprogramma's voor BNN.


Harry Piekema

De 63-jarige Harry Piekema is acteur, televisiepresentator en stemacteur. Hij speelde van 2004 tot 2014 de supermarktmanager in reclamespotjes voor de Albert Heijn. Harry is met zijn 63 jaar de oudste deelnemer van Expeditie Robinson 2022.


Marion Pauw

Marion Pauw is schrijfster, geboren in Tasmanië, Australië en woont nu in Spanje. Haar boek Daglicht is zelfs verfilmd. Marion viel in 2012 als eerste af in Wie Is De Mol? Zal Expeditie Robinson haar beter afgaan?
Document1dinsdag 15 november 2022 @ 16:19
@Za op wie doel je precies? Ferry?
freaky40dinsdag 15 november 2022 @ 16:22
Harry=eindbaas. Vind die zelfbenoemde weerman maar vervelend.
Document1dinsdag 15 november 2022 @ 16:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 16:22 schreef freaky40 het volgende:
Harry=eindbaas. Vind die zelfbenoemde weerman maar vervelend.
Heb ik dus ook, vindt het maar een gladjakker. Ik heb bij hem ook het idee dat hij nog nooit een aflevering heeft gekeken. Waarom neem je anders Ferry en Harry mee? De rest lekker laten konkelen zonder dat je daar enige grip op hebt. :|W
GereDathandinsdag 15 november 2022 @ 16:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2022 16:24 schreef Document1 het volgende:

[..]
Heb ik dus ook, vindt het maar een gladjakker. Ik heb bij hem ook het idee dat hij nog nooit een aflevering heeft gekeken. Waarom neem je anders Ferry en Harry mee? De rest lekker laten konkelen zonder dat je daar enige grip op hebt. :|W
Dat vind ik juist een verademing van dit seizoen, dat er veel minder gekonkel e.d. is. Winnaarseiland is eindelijk weer eens een echt winnaarseiland en geen luxe resort die onder ander Niels Gomperts eenvoudig liet winnen. Juist het feit dat men echt meeneemt die men mee wil nemen en niet alleen maar tactisch aan het denken is maakt het allemaal een stuk aangenamer om naar te kijken.

Maar dat is mijn bescheiden mening hoor :)
Sourydinsdag 15 november 2022 @ 16:52
Oh top TT. Ik zat te kijken en Dennis won. Het enige wat ik dacht "Neem Harry mee" Hij verdiend het O+
roos94dinsdag 15 november 2022 @ 19:00
Snap die dennis irritaties hier niet
roos94dinsdag 15 november 2022 @ 21:05
Nicolette en Rick hebben blijkbaar een relatie
Dr.Mikeydinsdag 15 november 2022 @ 23:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 19:00 schreef roos94 het volgende:
Snap die dennis irritaties hier niet
Die Twentse schijnheiligheid die we paar seizoenen geleden ook zagen bij Kim kutter en Carlos.

Al heeft hij dat wel iets minder.
junkiesietzewoensdag 16 november 2022 @ 08:02
Zag ik nou dat Harry een tattoo heeft op zn linker arm? Hij is nooit echt goed in beeld want ze filmen hem steeds van de andere kant
roos94woensdag 16 november 2022 @ 08:07
quote:
15s.gif Op woensdag 16 november 2022 08:02 schreef junkiesietze het volgende:
Zag ik nou dat Harry een tattoo heeft op zn linker arm? Hij is nooit echt goed in beeld want ze filmen hem steeds van de andere kant
Si
junkiesietzewoensdag 16 november 2022 @ 08:09
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2022 08:07 schreef roos94 het volgende:

[..]
Si
wat is het? een hakenkruis? :P
GereDathanwoensdag 16 november 2022 @ 11:20
quote:
15s.gif Op woensdag 16 november 2022 08:09 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
wat is het? een hakenkruis? :P
Kan je lachen, maar ik zat afgelopen zomer in Noord-Duitsland en daar zat op een gegeven moment iemand naast mij van een jaar of 30 met een groot hakenkruis getatoeëerd op zijn onderbeen :o
wolfrolfwoensdag 16 november 2022 @ 11:46
Godsamme wat is Thijs een zielige kneus met z'n plannetje. Rot maar gauw naar loser eiland en verlies maar lekker van VincentGOD
junkiesietzewoensdag 16 november 2022 @ 13:23
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2022 11:20 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Kan je lachen, maar ik zat afgelopen zomer in Noord-Duitsland en daar zat op een gegeven moment iemand naast mij van een jaar of 30 met een groot hakenkruis getatoeëerd op zijn onderbeen :o
Niet gek in duitsland
GereDathanwoensdag 16 november 2022 @ 13:26
quote:
15s.gif Op woensdag 16 november 2022 13:23 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
Niet gek in duitsland
Ik kom behoorlijk vaak in Duitsland, maar dit had ik nog niet eerder meegemaakt hoor ;)
Daslanwoensdag 16 november 2022 @ 16:57
Volgens mij vroeg iemand in het vorige topic het, maar Niels had op Niek gestemd, omdat hij wist dat Niek bij deze eilandraad toch geen gevaar zou lopen. Dus het 'grote bondje' ging allemaal, behalve Niels op Niels en Harry & Dennis op London. Ferry was op de hoogte van dat Niels waarschijnlijk zou stoppen, want dat Niels wilde stoppen kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Toen ik nog in het spel zat (wat ruim een week eerder was dan zijn exit) liet hij het ook wel eens vallen, dus ik vind het wel knap dat hij het nog zo lang heeft volgehouden en nog een proef heeft gewonnen. Wij noemden hem eigenlijk allemaal Nelis daar, niemand had het over Niels tenzij je moest biechten/quoten omdat de kijkers daar natuurlijk niet van op de hoogte zijn. Het is zijn bijnaam en hij liep ook rond met een trui van 'snackbar Nelis'.

Tsja Niels stond inderdaad in principe met 1,5 been in de halve finale. Lag goed in de groep, was fysiek minder gevaarlijk dan een Thijs of Ferry, maar wel goed in de individuele proeven, met één winst en één tweede plek. Maar ik heb hem er later nog over gesproken en ik snap hem wel.
Mrmimewoensdag 16 november 2022 @ 17:19
quote:
15s.gif Op woensdag 16 november 2022 08:09 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
wat is het? een hakenkruis? :P
Een hele lelijke draak, past helemaal niet bij hem. Ding wordt ook vakkundig uit beeld gehouden :D
Eagles89zondag 20 november 2022 @ 20:21
Die Dennis vind ik echt vreselijk irritant geworden. Heb hem nog verdedigd in zn fittie met Defrim in het begin van het seizoen, maar wat een slappe zak zeg. Maar goed, hij wint wel een proef, en speelt het heel eerlijk en oprecht. Maar of hij snapt hoe je een Expeditie Robinson wint vraag ik me af, want hij voert totaal geen tactiek lijkt het, en als die wel iets van een tactiek wilt uitvoeren slaat het nergens op.
Maar zijn hele kneuterige betweterige houding irriteert, echt een beetje het klassieke kneusje van de klas vroeger.
Thijs begint zich nu echt volledig als godfather van dat eiland te gedragen, als een soort Don Corleone loopt die daar rond en geeft die zn bevelen. Ook irritant om naar te kijken. Voorstukje voor volgende week belooft wel veel goeds, hij lijkt aangevallen te worden :)

Prima seizoen, maar nog steeds geen top seizoen en ik vrees dat dat ook niet meer gaat gebeuren. De kandidaten zijn daar net iets te lief en te onverschillig voor lijkt het. Ik hoop dat Ferry of Niek wint, en anders Vincent al zal die echt heel veel geluk moeten hebben dat die de rest van afvallers eiland kan wegspelen.

Normaal heb ik altijd elk seizoen een enorme hekel aan de opgevers, vooral die na een paar dagen al opgeven, maar nu kon ik ermee leven. Iedereen die het langer dan 3 weken weet vol te houden is sowieso al een winnaar vind ik, en Niels bijna een maand(!) volgehouden, respect. Vroeger stond je na bijna een maand in de halve finale, sinds dit jaar is het verblijf langer tot de finale, wat wel leuk is voor ons als kijker, maar ook zwaarder voor de kandidaten, zeker met gezinnen thuis.
Zamaandag 21 november 2022 @ 05:09
Het programma is altijd een teleurstelling voor mij, omdat ik eigenlijk graag wil dat de meest sympathieke persoon, in dit geval Vincent of Harry wint, en niet iemand die via "bondjes" zijn plek wist veilig te stellen en toevallig als eerste een bal door een hoepeltje weet te gooien.

Toch kijk ik elk jaar weer, en geniet naast de mooie beelden en de muziek van Hans Zimmer, van de ergenis welke dit programma te bieden heeft.

[ Bericht 0% gewijzigd door Za op 22-11-2022 11:47:08 ]
Document1maandag 21 november 2022 @ 06:23
Victor?
roos94maandag 21 november 2022 @ 06:45
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 06:23 schreef Document1 het volgende:
Victor?
Victor Reinier
Eagles89maandag 21 november 2022 @ 09:45
Ik den
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 06:23 schreef Document1 het volgende:
Victor?
ik denk dat die Vincent bedoelt ;) die gun ik het ook overigens ook enorm, zeker na zn exit en hoe hij op afvallerseiland doorzet met zoveel energie en plezier, echt aandoenlijk.
Document1maandag 21 november 2022 @ 13:15
Ik hoop echt dat Vincent afvaller eiland overleeft ja. Wat een brok positiviteit. _O_
Cirilicomaandag 21 november 2022 @ 20:41
Ik had nog niet gereageerd vorige week, maar ben blij dat Niels heeft opgegeven. Dat gezicht van Thijs was geweldig haha. Dat hij zo boos was en daarom ging huilen. Ik bedoel ik zou ook geïrriteerd zijn en dat ben ik normaal ook als iemand opgeeft. Vooral als ze vragen om op hen te stemmen. Maar kwam mij dit keer goed uit dus prima.

Vincent is het voorbeeld van hoe je positief kan blijven op afvallerseiland. Hij toont daarmee aan dat Mike inderdaad een zure huilebalk was die niet tegen zijn verlies kon. :D En Mike en Niels kunnen 't verdraaien hoe ze het willen met "ik heb al gewonnen", maar ze hebben gewoon keihard opgegeven omdat ze het spel niet aankonden. :D

Edit: en Thijs die toegeeft dat ie 't leuk vindt om succesvol mensen te manipuleren en voor z'n karretje te spannen en dat graag ook in het echte leven zou willen. Wal-ge-lijk. 🤢

[ Bericht 10% gewijzigd door Cirilico op 21-11-2022 20:53:07 ]
Mrmimemaandag 21 november 2022 @ 20:44
Het wordt gezellig >:)
ESF1Gamermaandag 21 november 2022 @ 20:50
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 20:44 schreef Mrmime het volgende:
Het wordt gezellig >:)
Thijs eruit zal episch zijn
Mrmimemaandag 21 november 2022 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 20:50 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Thijs eruit zal episch zijn
Die gaat huilen
Cirilicomaandag 21 november 2022 @ 20:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2022 09:32 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Het is altijd mooi om met een vol buikje en voldoende slaap kritiek te hebben op mensen die al 27 dagen amper eten en slapen :Y
Dat is het hele punt van het tv-programma? Dat mensen kijken en een mening vormen/wat daarbij voelen? Overigens zat Niels net zo goed met een vol buikje en voldoende slaap op de bank toen hij besloot om hier willens en wetens aan mee te doen. ;)
ESF1Gamermaandag 21 november 2022 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 20:54 schreef Mrmime het volgende:

[..]
Die gaat huilen
Hij gedraagt zich als dat pokertrio van paar seizoenen geleden
Cirilicomaandag 21 november 2022 @ 21:04
Harry was toch clown en acrobaat geweest? :P

Alsof Thijs die som had kunnen oplossen? 😂 Ondanks dat die heel makkelijk is.
ESF1Gamermaandag 21 november 2022 @ 21:59
Hoop Thijs eruit gaat
Cirilicomaandag 21 november 2022 @ 22:12
Dag Thijs. :W Ik weet dat je van binnen huilde. :W
Mrmimemaandag 21 november 2022 @ 22:13
Vincent kan ultiem wraak nemen nu.
wolfrolfmaandag 21 november 2022 @ 22:14
ahahha london geeft thijs een koekje van eigen deeg ERG MOOI ERG MOOI
Document1maandag 21 november 2022 @ 22:15
Opeens ben ik fan van London. Strijder je weet toch lobi.
Eagles89maandag 21 november 2022 @ 22:46
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2022 20:55 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Hij gedraagt zich als dat pokertrio van paar seizoenen geleden
Met helaas helaas het verschil dat die het tot de finale haalden…kots. Wat een ellendelingen waren dat zeg.

Leuke aflevering weer trouwens :) mooi moment met Niek naar winnaarseiland en dat hij uitgerekend die video boodschap kreeg is wel extra bijzonder, met zijn ernstig zieke vader. Ik vond het best heftig, maar ook weer mooi. En dat Thijs weg is gestemd was natuurlijk de ultieme payback, en helemaal na het uitlachen van Dennis en Harry nadat dat plunder alarm was afgegaan. Wat een eng mannetje zeg.

[ Bericht 29% gewijzigd door Eagles89 op 21-11-2022 22:54:48 ]
TheVulturemaandag 21 november 2022 @ 23:24
Mooie karmapunten voor Thijs *O*
freaky40dinsdag 22 november 2022 @ 00:29
Wel een nichtenstreek van Niek, hopelijk wint Thijs wel van Vincent want die mag er echt uit met zijn enge maniertjes/toontjes.
En London volkomen kansloos moment om je net geplunderde immuniteitsmunt in te zetten. Erg dom want die plunder was nergens voor nodig. Snap sowieso het nut er niet van. Hoeft niet meer terug te keren volgend seizoen.
Dr.Mikeydinsdag 22 november 2022 @ 00:33
Heerlijk dat thijs eruit is mooie aflevering.
Post boven mij is sarcastisch hoop ik.
Document1dinsdag 22 november 2022 @ 05:50
Tot wanneer liepen de opnames eigenlijk? Aangezien z’n vader 8 augustus is overleden. ;(
Dr.Mikeydinsdag 22 november 2022 @ 08:15
Hoe wist london eigenlijk dat hij op Thijs moest stemmen?
wolfrolfdinsdag 22 november 2022 @ 08:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 00:29 schreef freaky40 het volgende:
Wel een nichtenstreek van Niek, hopelijk wint Thijs wel van Vincent want die mag er echt uit met zijn enge maniertjes/toontjes.
En London volkomen kansloos moment om je net geplunderde immuniteitsmunt in te zetten. Erg dom want die plunder was nergens voor nodig. Snap sowieso het nut er niet van. Hoeft niet meer terug te keren volgend seizoen.
:') thijs is hier de kneus. Niek is gewoon een hartstikke lieve jongen.
Dr.Mikeydinsdag 22 november 2022 @ 08:56
Ik dacht echt hele tijd dat de stemming 4-4 zou worden ze hebben london en die zangeres mevrouw buiten beeld overgehaald.

Dan was het stukje van Harry en Dennis dus ook een mooi stukje toneel toen ze een beetje pissig waren over die plunder.
Magicadinsdag 22 november 2022 @ 09:41
Had dzifa het nou over Thijs in dat voorstukje dat over dominante mensen ging?
supernigerdinsdag 22 november 2022 @ 09:41
Sportief opgevat van Thijs. 👍

Meeloper Dzifah is nu helemaal alleen.
Magicadinsdag 22 november 2022 @ 09:43
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2022 22:12 schreef Cirilico het volgende:
Dag Thijs. :W Ik weet dat je van binnen huilde. :W
Haha, ja jammer dat hij zo sportief reageerde :P
sjorsie1982dinsdag 22 november 2022 @ 09:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:41 schreef Magica het volgende:
Had dzifa het nou over Thijs in dat voorstukje dat over dominante mensen ging?
Dat kan ik me niet voorstellen aangezien thijs titaal niet dominant is
Magicadinsdag 22 november 2022 @ 10:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:54 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]
Dat kan ik me niet voorstellen aangezien thijs titaal niet dominant is
:P
aloadinsdag 22 november 2022 @ 10:04
Thijs was wel eerlijk, na zijn verlies. Tenminste als dat niet ook een toneelstukje was.
freaky40dinsdag 22 november 2022 @ 10:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 08:38 schreef wolfrolf het volgende:

[..]
:') thijs is hier de kneus. Niek is gewoon een hartstikke lieve jongen.
Het is allebei niets, maar als ik dan toch moet kiezen mag Thijs wel verder komen.
Dr.Mikeydinsdag 22 november 2022 @ 11:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:41 schreef Magica het volgende:
Had dzifa het nou over Thijs in dat voorstukje dat over dominante mensen ging?
Ja
Cirilicodinsdag 22 november 2022 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 00:29 schreef freaky40 het volgende:
Wel een nichtenstreek van Niek, hopelijk wint Thijs wel van Vincent want die mag er echt uit met zijn enge maniertjes/toontjes.
En London volkomen kansloos moment om je net geplunderde immuniteitsmunt in te zetten. Erg dom want die plunder was nergens voor nodig. Snap sowieso het nut er niet van. Hoeft niet meer terug te keren volgend seizoen.
Nadat Niek als een hond behandeld was door Thijs was dit alleen maar terecht. Natuurlijk heeft 'ie Thijs verraden maar dat moest ook. Een dictator kan je niet op een eerlijke wijze van z'n troon stoten (nja eerlijker dan stemmen kan bijna niet :P).

Eens dat Londons redenering nergens op sloeg, maar in theorie had dit alles een truc kunnen zijn geweest om zowel London als de munt van Ferry uit het spel te hebben. Tenminste, zo zou ik met mijn paranoïde kop hebben gedacht. :D

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 08:15 schreef Dr.Mikey het volgende:
Hoe wist london eigenlijk dat hij op Thijs moest stemmen?
Kennelijk was het met iedereen besproken. Ik neem aan dat Niek/Ferry het met April/London hebben besproken. En dan kan het idd goed zo zijn dat Dennis/Harry toneelspeelden na de plunder. _O-

quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:41 schreef Magica het volgende:
Had dzifa het nou over Thijs in dat voorstukje dat over dominante mensen ging?
Over wie anders? :D

quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 09:43 schreef Magica het volgende:

[..]
Haha, ja jammer dat hij zo sportief reageerde :P
Allemaal theater. 😆
Daslandinsdag 22 november 2022 @ 15:47
Zo, nou dit was een van de afleveringen waar ik wel zin in had na de verhalen die ik van Niek & Ferry had gehoord. Het heeft mij niet teleurgesteld. Wat ik ook wel tof vind; dat dit seizoen eigenlijk iedereen wel tegen zijn/haar verlies kan. Mensen hadden het van mij niet verwacht en ikzelf moet als ik eerlijk ben ook wel verwacht dat Chatilla en Thijs wat heftiger hadden gereageerd. Maar tof dat Thijs ook gewoon inziet dat gepakt worden met je eigen tactiek, ergens wel grappig is.

Erg benieuwd naar zijn duel met Vincent volgende week én natuurlijk Vincents reactie na het zien van Thijs.

London heeft geplunderd omdat hij na de vorige eilandraad (waar hij twee stemmen tegen kreeg + zwarte stem) het zeker voor het onzekere wilde nemen. Wat ik ergens wel snap, er waren twee plannetjes waarvan hij op de hoogte was, waarom zou er niet nóg een plannetje zijn met hem als doelwit. Het was duidelijk dat het spel rustiger zou worden met een exit van Thijs, dus dan kan je beter nu veilig zijn dan met een plunder/immuniteitsmunt naar huis, spreek ik uit ervaring haha.

Ferry en Niek hebben het uiteraard met April besproken op winnaarseiland en het zou me niet verbazen als Niek het al met London had besproken vóórdat hij naar Ferry ging.

Nog over Harry en Dennis, waarvan vooral Dennis aan Ferry's kant staat, gaan mee omdat dit voor hun ideaal is;

Stel dat alleen Niek en Ferry mee gaan, dan is het 4-4 voor Thijs & Ferry. Bij een eventuele battle op de eilanraad; wint Ferry, top! Wint Thijs? Dan zou Thijs' bondje altijd nog eerder voor 'verrader' Niek gaan dan voor Harry en Dennis. Dus voor hun was dit een godsgeschenk.
Astro_boydinsdag 22 november 2022 @ 16:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 00:29 schreef freaky40 het volgende:
Wel een nichtenstreek van Niek, hopelijk wint Thijs wel van Vincent want die mag er echt uit met zijn enge maniertjes/toontjes.
En London volkomen kansloos moment om je net geplunderde immuniteitsmunt in te zetten. Erg dom want die plunder was nergens voor nodig. Snap sowieso het nut er niet van. Hoeft niet meer terug te keren volgend seizoen.
Nou nou, dit is typisch een reactie van een ‘valse nicht’.
freaky40dinsdag 22 november 2022 @ 16:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 16:44 schreef Astro_boy het volgende:

[..]
Nou nou, dit is typisch een reactie van een ‘valse nicht’.
Trolll
Sourydinsdag 22 november 2022 @ 16:53
HarrySoury2.gif
Cirilicodinsdag 22 november 2022 @ 19:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 15:47 schreef Daslan het volgende:
Wat ik ook wel tof vind; dat dit seizoen eigenlijk iedereen wel tegen zijn/haar verlies kan. Mensen hadden het van mij niet verwacht en ikzelf moet als ik eerlijk ben ook wel verwacht dat Chatilla en Thijs wat heftiger hadden gereageerd. Maar tof dat Thijs ook gewoon inziet dat gepakt worden met je eigen tactiek, ergens wel grappig is.


Ja sorry, maar ik geloof niks van Thijs zijn acceptatie. Ik heb z'n gezicht goed in de gaten gehouden en z'n toon was ook heel anders dan normaal. Iemand met zo'n gigantisch ego voelt 'm echt wel. Puur een poging om geen gezichtsverlies te lijden. Bij jou en Chatilla kwam het toch een stuk oprechter over.

En laten we niet vergeten dat Mike geheel niet tegen zijn verlies kon. ;) En oh ja die eerste schrijfster was ook niet bepaald een sportieve verliezer. :D
junkiesietzewoensdag 23 november 2022 @ 09:11
@Daslan

Nog een vraagje, tijdens de eilandraad, hoe ver staat die stempot bij het bankje vandaan waar alle kandidaten zitten?
Word er tijdens het stemmen ook op die locatie de harde muziek gedraaid die wij op tv horen?

Ik vraag me altijd af dat als iemand gaat stemmen en hij doet nog een zegje waarom die gene op iemand heeft gestemd, of dat niet gewoon voor alle kandidaten te horen is :')
Eagles89woensdag 23 november 2022 @ 12:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2022 05:50 schreef Document1 het volgende:
Tot wanneer liepen de opnames eigenlijk? Aangezien z’n vader 8 augustus is overleden. ;(
Wow wat heftig te horen, wist niet dat het al zó ver was met zn vader…dacht dat die het toen die zei “hopelijk leeft die nog als ik thuis kom” een beetje sarcastisch bedoelde, want zou nooit een maand aan een TV programma mee doen als je vader elk moment kan overlijden. Maar goed, weet zijn redenen natuurlijk niet.
Dan vind ik het nog knapper en bijzonderder, en nu hoop ik helemaal dat hij gaat winnen.
Opnames zijn normaal altijd half/eind mei tot half/eind juni.
Eagles89woensdag 23 november 2022 @ 12:11
Edit dubbelpost sorry
junkiesietzewoensdag 23 november 2022 @ 12:14
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2022 12:11 schreef Eagles89 het volgende:

[..]
Wow wat heftig te horen, wist niet dat het al zó ver was met zn vader…dacht dat die het toen die zei “hopelijk leeft die nog als ik thuis kom” een beetje sarcastisch bedoelde, want zou nooit een maand aan een TV programma mee doen als je vader elk moment kan overlijden. Maar goed, weet zijn redenen natuurlijk niet.
Dan vind ik het nog knapper en bijzonderder, en nu hoop ik helemaal dat hij gaat winnen.
Opnames zijn normaal altijd half/eind mei tot half/eind juni.
Vraag me meer af of hij de afleveringen eerder heeft gekregen zodat hij zijn avonturen op E.R. nog kon laten zien aan zn pa.
Eagles89woensdag 23 november 2022 @ 12:20
quote:
6s.gif Op woensdag 23 november 2022 09:11 schreef junkiesietze het volgende:
@:Daslan

Nog een vraagje, tijdens de eilandraad, hoe ver staat die stempot bij het bankje vandaan waar alle kandidaten zitten?
Word er tijdens het stemmen ook op die locatie de harde muziek gedraaid die wij op tv horen?

Ik vraag me altijd af dat als iemand gaat stemmen en hij doet nog een zegje waarom die gene op iemand heeft gestemd, of dat niet gewoon voor alle kandidaten te horen is :')
Dit vroeg ik me ook af! Vroeger praten ze altijd heel zacht als ze hun redenen om op iemand te stemmen gaven, maar nu lijken ze bijna te schreeuwen. En je ziet in het shot de rest gewoon zitten, op max 10-15 meter afstand.
Magicawoensdag 23 november 2022 @ 15:47
quote:
15s.gif Op woensdag 23 november 2022 12:14 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
Vraag me meer af of hij de afleveringen eerder heeft gekregen zodat hij zijn avonturen op E.R. nog kon laten zien aan zn pa.
Ik las in een artikel op AD dat ze bij hoge uitzondering een compilatie van Niek van de eerste 3 afleveringen hebben laten zien
Daslanwoensdag 23 november 2022 @ 19:34
quote:
6s.gif Op woensdag 23 november 2022 09:11 schreef junkiesietze het volgende:
@:Daslan

Nog een vraagje, tijdens de eilandraad, hoe ver staat die stempot bij het bankje vandaan waar alle kandidaten zitten?
Word er tijdens het stemmen ook op die locatie de harde muziek gedraaid die wij op tv horen?

Ik vraag me altijd af dat als iemand gaat stemmen en hij doet nog een zegje waarom die gene op iemand heeft gestemd, of dat niet gewoon voor alle kandidaten te horen is :')
Wel een eindje van wat ik me kan herinneren, maar ik ben natuurlijk maar één keert bij een eilandraad geweest. Ik zou zeggen dat de doos met waar je je stem moet pakken 10 meter is van waar we zitten en het stemhok nog een metertje of 30, maar goed tijdens een eilandraad ben je niet bezig met de te lopen afstand haha, dus zou prima kunnen dat het een metertje 10 meer of minder is. Spannende muziek is er niet, maar wel jungle geluiden. Vandaar dat we zo hard mogen praten.

Opnamedata mag ik zelf niet te veel over zeggen, maar zoals jullie denk ik wel hebben meegekregen waren er twee kandidaten jarig tijdens de Expeditie.....

Nog eventjes toch over Mike; Hij vond het inderdaad wel zuur, maar hij is er niet uit gestemd door de rest maar heeft een proef verloren. Denk dat als ik (of Chatilla) er bij de samensmeltingsproef was uitgegaan ook wel wat zuurder had gereageerd dan toen ik bij de eilandraad met mijn eigen spel werd gepakt haha. Daarnaast had Mike echt een vrijbrief voor de halve finale; Hij was de enige die uit meerdere eerste kampen mensen al echt kende van het eiland; Dennis, Ferry en April van Oranje, Niek & London van Groen en Dzifa en Thijs van Paars, dus hij zat écht in een toppositie. Daarnaast was het een toffe rustige vent die zich niet te veel bemoeide met het spelletje en ondanks dat hij goed was in proeven, zag hij er minder gevaarlijk uit dan een Vincent, Thijs of Ferry. Dus ik durf wel echt te stellen dat hij eigenlijk al in de halve finale stond maar dat het in rook opging. Vandaar de nodige frustratie.
Kruiwagentje2woensdag 23 november 2022 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 08:15 schreef Dr.Mikey het volgende:
Hoe wist london eigenlijk dat hij op Thijs moest stemmen?
Is het niet mogelijk dat London onafhankelijk van het anti-Thijs-complot heeft bedacht dat Thijs maar eens moest oprotten? Ik had de indruk dat hij inmiddels ook wel het zijne dacht van Thijs zijn plannetjes.
Dr.Mikeydonderdag 24 november 2022 @ 07:40
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2022 23:15 schreef Kruiwagentje2 het volgende:

[..]
Is het niet mogelijk dat London onafhankelijk van het anti-Thijs-complot heeft bedacht dat Thijs maar eens moest oprotten? Ik had de indruk dat hij inmiddels ook wel het zijne dacht van Thijs zijn plannetjes.
Jawel maar dat met die plunder was toen mooi toneel spel waarbij Harry en Dennis ook betrokken werden.
Ook die andere dame oo winnaars eiland was opeens om ik denk dat het overhalen van die twee expres buiten beeld is gehouden door de montage om het spannend te houden ik verwachtte als kijker bijvoorbeeld een 4-4 uitslag.
Cirilicodonderdag 24 november 2022 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2022 07:40 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Jawel maar dat met die plunder was toen mooi toneel spel waarbij Harry en Dennis ook betrokken werden.
Ook die andere dame oo winnaars eiland was opeens om ik denk dat het overhalen van die twee expres buiten beeld is gehouden door de montage om het spannend te houden ik verwachtte als kijker bijvoorbeeld een 4-4 uitslag.
Vroeger lieten ze dat achteraf dan nog zien hoe mensen stiekem overlegd hadden of van mening waren veranderd. Dat mis ik wel een beetje.
Dr.Mikeyvrijdag 25 november 2022 @ 22:37
Eens
Zazaterdag 26 november 2022 @ 09:43
Er is in de thread in vergelijking met vorige jaren niet zoveel belangstelling voor dit programma.

Het kabbelt ook een beetje voort, weinig reuring, weinig fascinerende gesprekken, grappige momenten zijn er ook niet.

Toch heb ik voor een de meeste deelnemers sympathie, misschien wel meer dan voorgaande jaren vreemd genoeg, ze zijn kwetsbaar, aardig, sociaal en optimistisch.
Document1zaterdag 26 november 2022 @ 10:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 09:43 schreef Za het volgende:
Er is in de thread in vergelijking met vorige jaren niet zoveel belangstelling voor dit programma.

Het kabbelt ook een beetje voort, weinig reuring, weinig fascinerende gesprekken, grappige momenten zijn er ook niet.

Toch heb ik voor een de meeste deelnemers sympathie, misschien wel meer dan voorgaande jaren vreemd genoeg, ze zijn kwetsbaar, aardig, sociaal en optimistisch.
Ik vind dit een van de betere seizoenen, ook al was het in het begin allemaal erg onduidelijk. Juist het feit dat er weinig debieltjes zitten (die mafkees die cory konings bijna aanviel bv) spreekt erg voor dit seizoen. Gewoon bijna normale mensen waar je naar zit te kijken. Mooi hoe Niek bv tot inzicht is gekomen hoe hij is gebruikt.
Bootje84zaterdag 26 november 2022 @ 11:43
Mocht je, na gebruik van die plunder het geplunderde eigenlijk houden, of móest je die gelijk inzetten? En dan de vervolgvraag. Indien je de immuniteitsmunt gelijk in móest zetten, moest dat dan op jezelf of mocht dat ook op een ander? Anders had London eventueel ook de plunder kunnen gebruiken op de munt van Ferry om hem vervolgens op hem in te zetten, om zo Thijs een hak te zetten en eventueel een held te worden met een tactisch goede grap.
Cirilicozaterdag 26 november 2022 @ 19:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 11:43 schreef Bootje84 het volgende:
Mocht je, na gebruik van die plunder het geplunderde eigenlijk houden, of móest je die gelijk inzetten? En dan de vervolgvraag. Indien je de immuniteitsmunt gelijk in móest zetten, moest dat dan op jezelf of mocht dat ook op een ander? Anders had London eventueel ook de plunder kunnen gebruiken op de munt van Ferry om hem vervolgens op hem in te zetten, om zo Thijs een hak te zetten en eventueel een held te worden met een tactisch goede grap.
Lijkt mij niet verplicht om de munt in te zetten, want het werd gevraagd of iemand hem wilde inzetten en London bood het toen zelf aan. Hij wilde er ook vanaf zijn zei ie.
junkiesietzemaandag 28 november 2022 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2022 09:43 schreef Za het volgende:
Er is in de thread in vergelijking met vorige jaren niet zoveel belangstelling voor dit programma.

Het kabbelt ook een beetje voort, weinig reuring, weinig fascinerende gesprekken, grappige momenten zijn er ook niet.

Toch heb ik voor een de meeste deelnemers sympathie, misschien wel meer dan voorgaande jaren vreemd genoeg, ze zijn kwetsbaar, aardig, sociaal en optimistisch.
Fok verliest users met de minuut, denk niet dat er minder belangstelling is maar gewoon minder users op het forum :P
Limonemaandag 28 november 2022 @ 13:10
Gister pas de aflevering gezien en ik ben blij dat die nepo baby eruit is! *O*

Dapper van Niels dat hij ondanks zijn vader toch heeft meegedaan. Hij zou het heus niet pas na een maand te horen hebben gekregen als zijn vader was gestorven, maar ik zou heel onrustig zijn geworden zo zonder communicatiemiddelen als mijn vader op sterven lag.

Vonden jullie dat stukje van Ranomi over de rode wijn uit de kelder ook niet heel erg cryptisch?
Mekemaandag 28 november 2022 @ 13:20
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 13:10 schreef Limone het volgende:

Vonden jullie dat stukje van Ranomi over de rode wijn uit de kelder ook niet heel erg cryptisch?
Haha ja daar moet toch iets ingezeten hebben :D _O- Wel benieuwd welke boodschap je zo cryptisch over wilt brengen :P
GereDathanmaandag 28 november 2022 @ 14:18
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 13:10 schreef Limone het volgende:
Gister pas de aflevering gezien en ik ben blij dat die nepo baby eruit is! *O*

Dapper van Niels dat hij ondanks zijn vader toch heeft meegedaan. Hij zou het heus niet pas na een maand te horen hebben gekregen als zijn vader was gestorven, maar ik zou heel onrustig zijn geworden zo zonder communicatiemiddelen als mijn vader op sterven lag.
Niels? Je bedoeld Niek neem ik aan?

En inderdaad, als er iets serieus gebeurd bij het thuisfront krijgen de kandidaten dit te horen. Volgens mij is er ook wel eens iemand om die reden naar huis gegaan, maar de naam/seizoen schieten mij zo niet te binnen.

quote:
Vonden jullie dat stukje van Ranomi over de rode wijn uit de kelder ook niet heel erg cryptisch?
Heb ik Ranomi gemist op het eiland of komt ze vanavond aan?
Mekemaandag 28 november 2022 @ 14:29
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 14:18 schreef GereDathan het volgende:

[..]

Heb ik Ranomi gemist op het eiland of komt ze vanavond aan?
De vrouw van Ferry in de videoboodschap
GereDathanmaandag 28 november 2022 @ 14:43
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 14:29 schreef Meke het volgende:

[..]
De vrouw van Ferry in de videoboodschap
Oh op die manier, dat heb ik niet opgeslagen als boeiend eerlijk gezegd.

Ranomi doet mee aan WIDM, vandaar mijn verwarring.
ESF1Gamermaandag 28 november 2022 @ 20:38
Heerlijk die vete tussen Thijs en Vincent
ESF1Gamermaandag 28 november 2022 @ 20:47
Leuk dilemma eten of meedoen immuniteistproef
Cirilicomaandag 28 november 2022 @ 20:53
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 13:10 schreef Limone het volgende:
Vonden jullie dat stukje van Ranomi over de rode wijn uit de kelder ook niet heel erg cryptisch?
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 13:20 schreef Meke het volgende:

[..]
Haha ja daar moet toch iets ingezeten hebben :D _O- Wel benieuwd welke boodschap je zo cryptisch over wilt brengen :P
Omg, zou ze hebben gehint dat zij de mol is? Of juist niet? :o Aannemende dat hij al weg was voordat zij terugkwam van WIDM. 😲
Cirilicomaandag 28 november 2022 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 28 november 2022 20:47 schreef ESF1Gamer het volgende:
Leuk dilemma eten of meedoen immuniteistproef
Inderdaad! Lastige keuze wel. Als je al weet dat je toch gene eerste wordt, kan je net zo goed niet spelen en je krachten sparen.

Edit: ik had niet beseft dat je ook de zwarte stem ontloopt door niet te spelen! En wat droog van Ferry om April niet mee te nemen en haar wel eerst nog te benoemen. Ondankbaar is hij.

[ Bericht 14% gewijzigd door Cirilico op 28-11-2022 21:15:14 ]
Eagles89maandag 28 november 2022 @ 21:21
Die Dzifa heeft het wel echt helemaal weggegeven zeg…door die proef niet te spelen. Echt zooo dom, en nu huilt ze van spijt en terecht. Want die gaat er nu natuurlijk helemaal makkelijk uit. Wel sneu om nu achteraf die spijt zo erg in beeld bij haar te zien. De groep was al veel te hecht en duidelijk op haar te gaan stemmen om daar nog verandering in te brengen door een soort offer te brengen niet te spelen.
Al was het wel eerlijk vanuit de groep geweest om het haar te zeggen voor ze die keuze maakte niet te spelen, dan had ze tenminste nog een eerlijke kans gehad op immuniteit, nu vreten de andere kampleden haar eten op nadat ze haar weggestuurd hebben…pijnlijk om haar langzame ondergang (huilende en al) zo in beeld te zien wel.
Eagles89maandag 28 november 2022 @ 21:25
Haha die kleine kinderen op afvallerseiland samen…Vincent laat zich nu wel erg kennen zeg. Thijs vond ik de hele Expeditie echt een draak maar zowaar wint die weer mijn sympathie na dit enorm kinderachtige geklooi van Vincent.
Cirilicomaandag 28 november 2022 @ 21:30
Tsja, Thijs, je moet toch echt zelf robinsonnen. Je kan niet de Robinson eruit stemmen en dan alsnog verwachten dat hij al 't Robinsonwerk voor je doet. Want kennelijk had je zijn expertise niet nodig.
Cirilicomaandag 28 november 2022 @ 21:33
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 21:21 schreef Eagles89 het volgende:
Die Dzifa heeft het wel echt helemaal weggegeven zeg…door die proef niet te spelen. Echt zooo dom, en nu huilt ze van spijt en terecht. Want die gaat er nu natuurlijk helemaal makkelijk uit. Wel sneu om nu achteraf die spijt zo erg in beeld bij haar te zien. De groep was al veel te hecht en duidelijk op haar te gaan stemmen om daar nog verandering in te brengen door een soort offer te brengen niet te spelen.
Al was het wel eerlijk vanuit de groep geweest om het haar te zeggen voor ze die keuze maakte niet te spelen, dan had ze tenminste nog een eerlijke kans gehad op immuniteit, nu vreten de andere kampleden haar eten op nadat ze haar weggestuurd hebben…pijnlijk om haar langzame ondergang (huilende en al) zo in beeld te zien wel.
Tsja zij was toch echt zelf de tweede man in al die coups en achterbaksheid.
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 21:25 schreef Eagles89 het volgende:
Haha die kleine kinderen op afvallerseiland samen…Vincent laat zich nu wel erg kennen zeg. Thijs vond ik de hele Expeditie echt een draak maar zowaar wint die weer mijn sympathie na dit enorm kinderachtige geklooi van Vincent.
Vincent is juist heel tactisch bezig en terecht! Alles hangt hiervan af. Elk voordeeltje telt.


Edit: yesssss, Thijs eruit, Vincent erin! Spannend zeg.
ESF1Gamermaandag 28 november 2022 @ 21:36
Doei Thijs :W
Astro_boymaandag 28 november 2022 @ 21:52
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2022 21:25 schreef Eagles89 het volgende:
Haha die kleine kinderen op afvallerseiland samen…Vincent laat zich nu wel erg kennen zeg. Thijs vond ik de hele Expeditie echt een draak maar zowaar wint die weer mijn sympathie na dit enorm kinderachtige geklooi van Vincent.
Mooi dat Thijs eruit is
Document1maandag 28 november 2022 @ 22:38
Ik vind Vincent juist geweldig. Zo zou ik er ook instaan. Verder maar een tamme aflevering eerlijk gezegd.
HyperViperdinsdag 29 november 2022 @ 00:16
Ik vind dat Rick er erg slecht uitziet elke keer. Alsof hij bezopen is ofzo. Perpetueel bezweet net als zijn vader.
freaky40dinsdag 29 november 2022 @ 00:24
Waardeloze aflevering wederom met een misselijkmakende Vincent, wat een vreselijke pathetische aansteller is dat, jesus christ! Maar goed, eigen schuld van zijn kamp. Die hadden ze al veel eerder moeten nomineren, al voor de samensmelting al. Je kon van mijlen ver zien aankomen dat die het ver zou gaan schoppen. Hopelijk laat Dzifa hem volgende week om zijn moeder roepen! Die had er vanavond ook niet uit gemogen, wat een stelletje schijnheilige hypocrieten met die zelfbenoemde 'weerman' voorop...en Harry...
Eagles89dinsdag 29 november 2022 @ 08:23
quote:
4s.gif Op dinsdag 29 november 2022 00:16 schreef HyperViper het volgende:
Ik vind dat Rick er erg slecht uitziet elke keer. Alsof hij bezopen is ofzo. Perpetueel bezweet net als zijn vader.
Eens, viel mij ook al op. Het is er best warm ongetwijfeld maar die kandidaten hebben allemaal truien en vesten aan savonds dus het zal ook weer niet tropisch warm zijn daar savonds/snachts. Maar hij zit nu ook in een afkickkliniek in Zuid Afrika dus dat verklaart al een hoop…
Document1dinsdag 29 november 2022 @ 08:27
Volgend seizoen dus weer een nieuwe presentator. :')
Dr.Mikeydinsdag 29 november 2022 @ 08:48
Vincent heeft gelijk die Tijs heeft hem eruit gemieterd laat het hem dan lekker zelf uitzoeken.
TheVulturedinsdag 29 november 2022 @ 09:07
Die act van Vincent op dat afvallerseiland is nu al bloedirritant en gaat volgende week dus vrolijk verder. Ik snap dat je je genaaid voelt maar in mijn ogen zou je er ook overheen kunnen stappen als je eenmaal op dat eiland zit, of iets minder bizar doortrekken zoals je nu doet.
GereDathandinsdag 29 november 2022 @ 09:13
Genoten van Vincent, hij heeft Thijs keihard teruggepakt voor zijn rattenstreek. Vond het nog erg netjes dat hij wel advies gaf om de rotte kokosnoot niet te eten, maar het laat zien hoe eigenwijs Thijs is door het toch te doen.

Als straks Dzifa komt leek het er in het voorstukje op dat hij weer zo afstandelijk deed, hoop dat dat slechts een momentopname was. Want tegen haar moet hij gewoon normaal doen wat mij betreft.
supernigerdinsdag 29 november 2022 @ 10:13
Ze hadden Dennis moeten wegstemmen. Dzifa kan je makkelijk pakken in een finale.
supernigerdinsdag 29 november 2022 @ 10:22
Brandsteder was zeker aan het genieten van Thijs zijn fysieke problemen.
GereDathandinsdag 29 november 2022 @ 11:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 09:07 schreef TheVulture het volgende:
Die act van Vincent op dat afvallerseiland is nu al bloedirritant en gaat volgende week dus vrolijk verder. Ik snap dat je je genaaid voelt maar in mijn ogen zou je er ook overheen kunnen stappen als je eenmaal op dat eiland zit, of iets minder bizar doortrekken zoals je nu doet.
Niet mee eens. Ik kan mij goed vinden in het spel dat hij speelt. Hij zit eindelijk op een eiland waar hij geen rekening hoeft te houden met bondjes, gekonkel en of hij wel of niet goed in de groep ligt. Het doet er niet meer toe en het kan hem ook in de toekomst niet aangerekend worden. Om te winnen moet je soms over lijken gaan (niet letterlijk) en hoe zwakker je tegenstander is, hoe beter.

Nu heb je op afvallerseiland gek genoeg een heel groot voordeel ten opzichte van de rest. Je hebt veel meer rust in zowel het hoofd (want geen gekonkel) als lijf (simpele proeven) en ook nog eens relatief veel te eten omdat je het niet hoeft te delen. Een luxe die ze op het normale eiland niet hebben.
En dan kan je ook nog eens het spel spelen zoals je wil en je tegenstander zowel fysiek en mentaal uitputten zonder enig risico op problemen. Omdat er maar 1 iemand overblijft kan de afvaller nooit aan het andere kamp vertellen wat je gedaan hebt.

Perfecte situatie en ik zou het precies hetzelfde spelen denk ik. Al zou ik wel iets toegefelijker zijn met bijvoorbeeld het bouwen van een extra hutje of delen van vuur. Het gaat er tenslotte ook om dat je iets te doen hebt de hele dag, al lijkt Vincent dat geen donder uit te maken. Hij vermaakt zich met wat dansjes en kleine taakjes.
TheVulturedinsdag 29 november 2022 @ 12:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 11:24 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Niet mee eens. Ik kan mij goed vinden in het spel dat hij speelt. Hij zit eindelijk op een eiland waar hij geen rekening hoeft te houden met bondjes, gekonkel en of hij wel of niet goed in de groep ligt. Het doet er niet meer toe en het kan hem ook in de toekomst niet aangerekend worden. Om te winnen moet je soms over lijken gaan (niet letterlijk) en hoe zwakker je tegenstander is, hoe beter.

Nu heb je op afvallerseiland gek genoeg een heel groot voordeel ten opzichte van de rest. Je hebt veel meer rust in zowel het hoofd (want geen gekonkel) als lijf (simpele proeven) en ook nog eens relatief veel te eten omdat je het niet hoeft te delen. Een luxe die ze op het normale eiland niet hebben.
En dan kan je ook nog eens het spel spelen zoals je wil en je tegenstander zowel fysiek en mentaal uitputten zonder enig risico op problemen. Omdat er maar 1 iemand overblijft kan de afvaller nooit aan het andere kamp vertellen wat je gedaan hebt.

Perfecte situatie en ik zou het precies hetzelfde spelen denk ik. Al zou ik wel iets toegefelijker zijn met bijvoorbeeld het bouwen van een extra hutje of delen van vuur. Het gaat er tenslotte ook om dat je iets te doen hebt de hele dag, al lijkt Vincent dat geen donder uit te maken. Hij vermaakt zich met wat dansjes en kleine taakjes.
Daar zit het m wat mij betreft ook met name in, je kunt toch wel iets meer samen doen dan er een complete koude oorlog van te maken op alle fronten _O-
Document1dinsdag 29 november 2022 @ 12:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 november 2022 10:13 schreef superniger het volgende:
Ze hadden Dennis moeten wegstemmen. Dzifa kan je makkelijk pakken in een finale.
Die heeft immuniteit. ;)
Cirilicodinsdag 29 november 2022 @ 13:05
Het enige wat Vincent doet is niet al het werk doen voor zijn directe concurrent. Wat is daar nou slecht aan? Waarom moet Vincent al zijn kracht en energie gebruiken om een hut te bouwen voor Thijs die er zelf geen zin in heeft en dan lekker achterover kan leunen en toekijken hoe zijn concurrent voor hem zorgt? Dat slaat toch nergens op?

Thijs was te lui om zelfs maar een bedje te bouwen. Te lui om goeie voedsel te zoeken. Zo lui dat hij rotte kokosnoot is gaan eten. Ja nee, zo werkt het leven niet. En maar jaloers zijn op Vincent z'n hut en Vincent z'n eigen hut niet gunnen. Kotsmisselijk.

Dzifa en Co kon hij bespelen om alles voor 'm te doen maar hier gaat dat niet lukken. Je kunt geen dictator zijn als je slechts met z'n tweeën bent. Vincent speelt het nu puur tactisch en dat is het beste wat hij kan doen. Dat moet men niet persoonlijk nemen. Net zoals Vincent er tactisch uit werd gestemd en hij dat niet persoonlijk moest nemen. Men moet niet meten met twee maten.
GereDathandinsdag 29 november 2022 @ 13:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 november 2022 13:05 schreef Cirilico het volgende:
Het enige wat Vincent doet is niet al het werk doen voor zijn directe concurrent. Wat is daar nou slecht aan? Waarom moet Vincent al zijn kracht en energie gebruiken om een hut te bouwen voor Thijs die er zelf geen zin in heeft en dan lekker achterover kan leunen en toekijken hoe zijn concurrent voor hem zorgt? Dat slaat toch nergens op?

Thijs was te lui om zelfs maar een bedje te bouwen. Te lui om goeie voedsel te zoeken. Zo lui dat hij rotte kokosnoot is gaan eten. Ja nee, zo werkt het leven niet. En maar jaloers zijn op Vincent z'n hut en Vincent z'n eigen hut niet gunnen. Kotsmisselijk.
Van mij hoeft hij ook niet heel actief te helpen, ik vind het een prima strategie om de "vijand" te dwarsbomen. Zeker in geval van Thijs snap ik dat prima, maar zo met Dzifa vind ik toch wel een ander verhaal. Het is toch ook leuk om samen iets te doen?

Kijk, boer Bertie was natuurlijk een heel bijzonder geval. Die bouwde een compleet resort. Of John de Bever met Bevereiland die iedereen alles liet doen.

Maar er zit heel veel tussen helemaal niks doen (Vincent) of een top resort bouwen (Bertie).
GereDathandinsdag 29 november 2022 @ 13:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 12:07 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Daar zit het m wat mij betreft ook met name in, je kunt toch wel iets meer samen doen dan er een complete koude oorlog van te maken op alle fronten _O-
Tegen Thijs snap ik het goed. Maar bij volgende kandidaten kan je toch ook gewoon een beetje samen wat doen. Je hoeft geen hele hut te gaan bouwen of voor 2 monden voedsel te zoeken, maar je kan iemand wel een beetje helpen. Samen gaat de tijd veel sneller en is het veel leuker.

Maar ik snap Vincent ook wel, het is een goede tactiek als je je "vijand" wil dwarsbomen. Het heeft wel iets verfrissends dat iemand de boel eens op scherp zet en niet zoals veel anderen lief doet naar alles en iedereen.
HyperViperdinsdag 29 november 2022 @ 13:58
Vincent doet het prima. Je moet het die huichelaars en zwakkelingen niet naar het hof maken. Gewoon aanpakken. Hopelijk gaat hij ze ook echt actief proberen te verzwakken door bijvoorbeeld zand in hun eten te gooien, of hun kleren perongelijk op het vuur gooien etc. Gewoon ludieke dingentjes doen om het allemaal net wat minder comfortabel te maken.
sjorsie1982dinsdag 29 november 2022 @ 14:14
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 november 2022 13:58 schreef HyperViper het volgende:
Vincent doet het prima. Je moet het die huichelaars en zwakkelingen niet naar het hof maken. Gewoon aanpakken. Hopelijk gaat hij ze ook echt actief proberen te verzwakken door bijvoorbeeld zand in hun eten te gooien, of hun kleren perongelijk op het vuur gooien etc. Gewoon ludieke dingentjes doen om het allemaal net wat minder comfortabel te maken.
Als je er toch niet uitgestemd kan worden dan lijkt mij dat wel iets
Momodinsdag 29 november 2022 @ 14:16
Vraag mij wel af hoe Expeditie Robinson eruit had gezien zonder eilandraden, maar dat altijd de nummer laatst in de proef afvalt.
Luctor.et.Emergodinsdag 29 november 2022 @ 15:14
Dfiza "Toen ik jong was". Want ze is nu oud natuurlijk. _O-
Cirilicodinsdag 29 november 2022 @ 15:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 14:16 schreef Momo het volgende:
Vraag mij wel af hoe Expeditie Robinson eruit had gezien zonder eilandraden, maar dat altijd de nummer laatst in de proef afvalt.
Dan lag @Daslan er als eerste uit. 🤣
junkiesietzewoensdag 30 november 2022 @ 08:46
Ik vind het wel grappig wat Vincent doet, lekker egoistisch, maar zo hoort het ook op afvallerseiland.
Als ik er had gezeten met hem en hij wilt zn vuur niet delen, dan gaat er wel een bak water over zijn vuur heen de volgende keer dat ie vuur gaat maken, tis nou eenmaal oorlog zoals Vincent zelf zei ;)

@Daslan
Vraagje van een vriendin: Na de eilandraad is het donker, maar je ziet de afvaller in het daglicht aankomen op afvallerseiland. Waar slapen ze in de tussentijd?
Nou ben jij nooit op afvallerseiland geweest dus misschien weet je het niet, maar je hebt vast contact met kandidaten die daar wel geweest zijn.
Of is dit al een keer gevraagd en heb ik het gemist?
Zawoensdag 30 november 2022 @ 08:47
Dit programma maakt meer kapot dan je lief is.

Ik wil nog eerst nog eens aangeven dat ik eigenlijk iedereen daar aardige mensen vind, maar de situatie begint me inmiddels enorm te storen, en ook de deelnemers.

Om te beginnen London's laid back "ik doe gewoon mijn dingetje" riedeltje" heb ik wel vaak genoeg gezien nu. Harry en Dennis die daar nog slechts zitten omdat anderen hen niet als gevaar zagen, en een kwetsbaar meisje als Dfiza eruit stemden zit me niet lekker.
Die zwemmer is een aardige gast, maar ik heb er moeite mee wanneer mensen hetgeen ze een ander vertellen niet proberen een beetje leuk in te kleden qua intonatie. Over April kan ik niets positiefs noch negatiefs zeggen, ik heb haar op geen enkele manier leren kennen in al die afleveringen. De Vincent op zijn eiland act begint me te vervelen.
Thijs die toch een beetje vervelend was, blijkt achteraf degene in wie toch het meeste pit zat. Ik heb voor het eerst moeten lachen in deze reeks vanwege zijn binnenpretje (dat een kledingstuk uitdoen onderdeel van de balk opdracht zou zijn gesommeerd door Nicolette). Zijn tranen van teleurstelling, frustratie, dankbaarheid, whatever, ik vond het toch mooi.
Dfiza die blijkbaar als kind onder druk is gezet, wat treurig om haar zo te zien, waarom heeft niemand zich daar om haar bekommerd en wat gesteund, ik zag haar nl wel wanneer iemand uitgeput op de grond viel snel aan komen rennen om water over zijn hoofd te gooien.

Blijft over Niek, op dit moment heeft hij mijn voorkeur boven alle anderen. Ik denk te verzwakt om proeven te winnen maar hoop stiekem dat hem dat wel lukt.

Een finale waarin Harry, Dennis, Ferry, London, April staan zal me om het even zijn.
GereDathanwoensdag 30 november 2022 @ 08:56
quote:
15s.gif Op woensdag 30 november 2022 08:46 schreef junkiesietze het volgende:
@:Daslan
Vraagje van een vriendin: Na de eilandraad is het donker, maar je ziet de afvaller in het daglicht aankomen op afvallerseiland. Waar slapen ze in de tussentijd?
Nou ben jij nooit op afvallerseiland geweest dus misschien weet je het niet, maar je hebt vast contact met kandidaten die daar wel geweest zijn.
Of is dit al een keer gevraagd en heb ik het gemist?
Dat is al diverse malen verteld hoe dat werkt. De kandidaat die afvalt slaapt op een eilandje in een simpel hutje zonder luxe. Dit omdat er in de nacht niet gevaren wordt, behalve als er een dringende reden is (medisch bijvoorbeeld).
junkiesietzewoensdag 30 november 2022 @ 09:05
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 08:56 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Dat is al diverse malen verteld hoe dat werkt. De kandidaat die afvalt slaapt op een eilandje in een simpel hutje zonder luxe. Dit omdat er in de nacht niet gevaren wordt, behalve als er een dringende reden is (medisch bijvoorbeeld).
ja had geen zin om 10 topics door te lezen
GereDathanwoensdag 30 november 2022 @ 09:14
quote:
16s.gif Op woensdag 30 november 2022 09:05 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
ja had geen zin om 10 topics door te lezen
Mocht je een half uurtje over hebben, er is een hele mooie site waar je dit soort dingen kunt zoeken: www.google.nl

quote:
Waar slapen de kandidaten die naar Afvallerseiland moeten?

Ja, klopt, maar dat zit zó: de kandidaten die de Eilandraad niet overleven, mogen daar nog even blijven slapen voor ze met de boot richting Afvallerseiland gaan. Het is vaak te gevaarlijk om in de nacht te gaan varen, zo onthulde ex-presentator Kaj Gorgels vorig jaar op Instagram. "Het is vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om in het donker te varen tijdens de opnames." Alleen bij noodgevallen kan een kapitein alsnog varen, mocht dat nodig zijn.
Slaaphutje is 'geen luxe'

Een enkeltje naar Afvallerseiland is natuurlijk géén noodgeval. Daarom slapen de kandidaten in een soort houten hutje bij de Eilandraad. Maar verwacht niet dat ze hier eens even lekker kunnen uitrusten. Kaj: "Geloof mij, dit is geen luxe plek. Dit is letterlijk een houten constructie met een semi-overkapping van zeil. Gewoon buiten, in dezelfde hitte of kou, in de regen en omringd met dezelfde rotmuggen."
https://www.veronicasuper(...)afvallerseiland-gaan
Zawoensdag 30 november 2022 @ 14:05
quote:
15s.gif Op maandag 28 november 2022 11:14 schreef junkiesietze het volgende:

Fok verliest users met de minuut, denk niet dat er minder belangstelling is maar gewoon minder users op het forum :P
Is dat echt zo, waar zie je hoeveel mensen hier actief zijn?
junkiesietzewoensdag 30 november 2022 @ 14:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 14:05 schreef Za het volgende:

[..]
Is dat echt zo, waar zie je hoeveel mensen hier actief zijn?
Vroeger stond dat nog gewoon in de header, hoeveel actieve gebruikers er aanwezig waren op de site etc. geen idee waar je dat nu kan zien. Waarschijnlijk vanwege het extreem lage aantal hebben ze dat maar weer weggehaald. Maar 10 jaar geleden werden er tientallen topics per minuut gemaakt, dat zijn er nu hooguit tientallen per dag.

Ik blijf om de een of andere reden hier hangen, misschien mijn 20jaar als actieve user vol maken I dont know.
Dit zal wel weer worden weggehaald als zijnde offtopic ofzo. Het zij zo.
Dannydonderdag 1 december 2022 @ 09:44
quote:
15s.gif Op woensdag 30 november 2022 14:22 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
Vroeger stond dat nog gewoon in de header, hoeveel actieve gebruikers er aanwezig waren op de site etc. geen idee waar je dat nu kan zien. Waarschijnlijk vanwege het extreem lage aantal hebben ze dat maar weer weggehaald. Maar 10 jaar geleden werden er tientallen topics per minuut gemaakt, dat zijn er nu hooguit tientallen per dag.

Ik blijf om de een of andere reden hier hangen, misschien mijn 20jaar als actieve user vol maken I dont know.
Dit zal wel weer worden weggehaald als zijnde offtopic ofzo. Het zij zo.
Lekker stemmingmaken :')
Staat al sinds 2005 ofzo in de titel van de pagina als je naar de https://forum.fok.nl/index/forumindex gaat.
(staat dus bovenaan je browser in het tabje)


Het helpt niet echt als je aannames doet, die als feiten presenteert en daarbij ook nog eens lekker negatief gaat lopen doen natuurlijk.
roos94donderdag 1 december 2022 @ 09:56
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2022 09:44 schreef Danny het volgende:

[..]
Lekker stemmingmaken :')
Staat al sinds 2005 ofzo in de titel van de pagina als je naar de https://forum.fok.nl/index/forumindex gaat.
(staat dus bovenaan je browser in het tabje)


Het helpt niet echt als je aannames doet, die als feiten presenteert en daarbij ook nog eens lekker negatief gaat lopen doen natuurlijk.
Tell em Danny
junkiesietzedonderdag 1 december 2022 @ 10:26
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2022 09:44 schreef Danny het volgende:

[..]
Lekker stemmingmaken :')
Staat al sinds 2005 ofzo in de titel van de pagina als je naar de https://forum.fok.nl/index/forumindex gaat.
(staat dus bovenaan je browser in het tabje)


Het helpt niet echt als je aannames doet, die als feiten presenteert en daarbij ook nog eens lekker negatief gaat lopen doen natuurlijk.
Oh het is er nog wel, was me nooit meer opgevallen. mooi man.
Document1zondag 4 december 2022 @ 21:19
En nu on topic. (8>
GwaiLowmaandag 5 december 2022 @ 15:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2022 09:07 schreef TheVulture het volgende:
Die act van Vincent op dat afvallerseiland is nu al bloedirritant en gaat volgende week dus vrolijk verder. Ik snap dat je je genaaid voelt maar in mijn ogen zou je er ook overheen kunnen stappen als je eenmaal op dat eiland zit, of iets minder bizar doortrekken zoals je nu doet.
Ik kon Vincent zijn houding vooral wel goed begrijpen toen Thijs op het eiland kwam, maar nu bij die lieve Dzifa moet hij dat niet doen. En natuurlijk hoeft hij echt niet alles met haar te delen, en mag best uitleggen dat je ''hier'' op het eiland voor jezelf moet strijden, maar zoals hij haar bijna leek te negeren in het voorstukje gaat te ver. Maar goed, we moeten ook niet te veel speculeren, misschien was die spoiler een beetje stemmingmakerij (een momentopname) en gaan ze voor de rest gewoon leuk met elkaar om.
GwaiLowmaandag 5 december 2022 @ 15:13
quote:
15s.gif Op woensdag 30 november 2022 08:46 schreef junkiesietze het volgende:
Ik vind het wel grappig wat Vincent doet, lekker egoistisch, maar zo hoort het ook op afvallerseiland.
Als ik er had gezeten met hem en hij wilt zn vuur niet delen, dan gaat er wel een bak water over zijn vuur heen de volgende keer dat ie vuur gaat maken, tis nou eenmaal oorlog zoals Vincent zelf zei ;)

Haha, dit soort acties zou ik graag eens zien. Dan moeten er zo af en toe toch wel redelijke knokpartijen ontstaan. Zo heel af en toe mag er best wel eens iets worden geflikt waardoor een ander zo geïrriteerd is dat het knokken geblazen is. Lekker even een beetje pit in de aflevering.
GwaiLowmaandag 5 december 2022 @ 15:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 november 2022 12:08 schreef Document1 het volgende:

[..]
Die heeft immuniteit. ;)
Huh? Dennis had geen immuniteit, toch? Hij won de proef in ieder geval niet. Zat alleen op winnaarseiland, maar dat geeft je geen immuniteit(?)
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 20:31
Ik ben er weer eens bij.
Pap89maandag 5 december 2022 @ 20:40
Vincent speelt het nice. Geen vriendjes worden nadat je door iedereen keihard genaaid bent 👍👍
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 20:45
Fijn altijd die spoilers voor de reclame. :')
Document1maandag 5 december 2022 @ 20:53
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 15:16 schreef GwaiLow het volgende:

[..]
Huh? Dennis had geen immuniteit, toch? Hij won de proef in ieder geval niet. Zat alleen op winnaarseiland, maar dat geeft je geen immuniteit(?)
Heb je hem net z’n ketting zien inleveren? ;)
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 21:00
SPOILER
April _O- :')
ButtonenLiverpoolfanmaandag 5 december 2022 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 21:00 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
SPOILER
April _O- :')
Zo kansloos.
ESF1Gamermaandag 5 december 2022 @ 21:05
Harry tweede *O*
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 21:07
London :')
ESF1Gamermaandag 5 december 2022 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 21:07 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
London :')
Die heeft discalculie, dan is deze puzzel wel vervelend
Mrmimemaandag 5 december 2022 @ 21:45
Wat loopt die Brandsteder weer te zweten als een otter ;(
ESF1Gamermaandag 5 december 2022 @ 21:55
De afvallersproef is wel wat geluk proef
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 21:58
Er klopt niks van die beelden.
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 21:58
Geen zakjes, zakjes op andere plekken. We worden besodemieterd. :(
ESF1Gamermaandag 5 december 2022 @ 22:02
Harry heeft de lol er in
Eagles89maandag 5 december 2022 @ 22:06
Ik ben er ook weer eens live bij. Al kan ik beter zeggen ik was erbij want de uitzending duurt nog een paar minuten…wel verrassend Dzifa door en Vincent eruit. Wat een sterke speler was dat, en dan door een stom behendigheids/geluks spel ligt die er zowaar uit. Jammer dat die niet wat meer tijd kreeg voor zn afscheid, het was nu echt pats boem exit en door naar het volgende verhaal. Terwijl die er toch een week in zn eentje heeft gezeten, en daarvoor 3 weken in teamverband.
Overigens wel echt respect naar alle kandidaten. Geen tot weinig gezeik, allemaal willen ze nog heel graag blijven, terwijl ze er al 32 dagen zitten. In voorgaande seizoenen was dit de finale dag, dit seizoen duurt bijna een kleine week langer zoals de seizoenen met de onbekenden tot 2010 ook duurden :)
Dr.Mikeymaandag 5 december 2022 @ 22:07
Dzifa door is leuk Harry exit niet
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 22:09
Dzifa is terug. :P
ESF1Gamermaandag 5 december 2022 @ 22:09
Ik ben volgende week voor Harry bij afvallersduel
Mrmimemaandag 5 december 2022 @ 22:10
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 22:09 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Dzifa is terug. :P
Denk ik ook
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2022 @ 22:10
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 22:09 schreef ESF1Gamer het volgende:
Ik ben volgende week voor Harry bij afvallersduel
Ik ook, maar op basis van de spoiler, verwacht ik dat het Dzifa is.
freaky40dinsdag 6 december 2022 @ 00:42
Vincent :W Hoogmoed komt voor den val.... :Y Met je toneelstukje opvoeren...wat een idioot.
Cirilicodinsdag 6 december 2022 @ 00:57
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2022 22:10 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:

[..]
Ik ook, maar op basis van de spoiler, verwacht ik dat het Dzifa is.
Welke spoiler?
Cirilicodinsdag 6 december 2022 @ 01:03
Jammer dat London er nog in zit. Ik mag 'm niet echt in dit spel. En jammer dat Harry weg is. Ook jammer dat Vincent weg moest na dit kutspel. Maar goed Dzifah is nog altijd wel aardig, liever zij erin dan Thijs.

Wat was nou eigenlijk het tactische voordeel van het spreiden van hun stemmen voor Harry en Dennis? 🤔 Het is toch altijd gewoon het beste om samen voor één iemand te gaan.

Ik vond het overigens hartstikke flauw dat April en Ferry werden teruggehaald. Riekt naar beïnvloeding van de eilandraad. Óf productie probeerde zo Harry nog ene extra kans te geven en dat is mislukt, óf productie wilde London (of een ander) erin houden en dat is gelukt.
Dr.Mikeydinsdag 6 december 2022 @ 01:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2022 00:57 schreef Cirilico het volgende:

[..]
Welke spoiler?
De reacties van de deelnemers op wie er terug komt was te zien als promo aan het einde van deze aflevering daar haalde ik dat er inderdaad ook al uit.
Cirilicodinsdag 6 december 2022 @ 02:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2022 01:54 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
De reacties van de deelnemers op wie er terug komt was te zien als promo aan het einde van deze aflevering daar haalde ik dat er inderdaad ook al uit.
Hoezo dan? Ik dacht namelijk Harry vanwege dat stukje omdat iemand volgens mij "chef" zei, dus leek me een man.
ESF1Gamerdinsdag 6 december 2022 @ 07:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2022 02:25 schreef Cirilico het volgende:

[..]
Hoezo dan? Ik dacht namelijk Harry vanwege dat stukje omdat iemand volgens mij "chef" zei, dus leek me een man.
Kan ook al dzifa klinken. We zull n het zien volgende week
supernigerdinsdag 6 december 2022 @ 08:45
Waar doen jullie je kak?
Document1dinsdag 6 december 2022 @ 09:46
Leuke aflevering maar het blijkt maar weer dat Harrie en die suffe weerman er geen kut van begrijpen. Die zijn echt zo ver gekomen omdat niemand ze als bedreiging ziet. Samen hadden ze 4 stemmen op London kunnen krijgen en dan ga je spreiden. Het is geen gokspelletje. :')

Alleen jammer dat iedereen op Harry ging en eigenlijk begrijp ik dat ook niet. Tegen hem wil je toch juist de halve finale spelen? Nou zit je met mooi boy London loy die regelmatig toch in de top zat bij proeven.

Maar ja lobi je weet tog.
Document1dinsdag 6 december 2022 @ 09:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2022 08:45 schreef superniger het volgende:
Waar doen jullie je kak?
In de brievenbus van de buren.
GereDathandinsdag 6 december 2022 @ 11:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 december 2022 09:46 schreef Document1 het volgende:
Leuke aflevering maar het blijkt maar weer dat Harrie en die suffe weerman er geen kut van begrijpen. Die zijn echt zo ver gekomen omdat niemand ze als bedreiging ziet. Samen hadden ze 4 stemmen op London kunnen krijgen en dan ga je spreiden. Het is geen gokspelletje. :')
Ik begreep het ook niet, maar ik denk dat 32 dagen op een eiland met weinig eten dat wel eens met je kan doen.
junkiesietzewoensdag 7 december 2022 @ 08:07
Ferry is zo saaaai :Z
April en haar comeback _O_ erg goed gedaan
denk idd ook dat dzifa wint van harry
Astro_boywoensdag 7 december 2022 @ 10:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2022 00:42 schreef freaky40 het volgende:
Vincent :W Hoogmoed komt voor den val.... :Y Met je toneelstukje opvoeren...wat een idioot.
Zegt de idioot :w
freaky40woensdag 7 december 2022 @ 10:58
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 10:24 schreef Astro_boy het volgende:

[..]
Zegt de idioot :w
Sorry?
Zawoensdag 7 december 2022 @ 12:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2022 02:25 schreef Cirilico het volgende:

Hoezo dan? Ik dacht namelijk Harry vanwege dat stukje omdat iemand volgens mij "chef" zei, dus leek me een man.
Iemand van de heren zei toch: Ja donder op hoor!
IMO zeg je dat niet spontaan tegen een meisje, eerder tegen een kerel.
roos94woensdag 7 december 2022 @ 12:30
quote:
15s.gif Op woensdag 7 december 2022 08:07 schreef junkiesietze het volgende:
Ferry is zo saaaai :Z
April en haar comeback _O_ erg goed gedaan
denk idd ook dat dzifa wint van harry
Hebben Ferry ennApril het gedaan denk je?
Ang3lwoensdag 7 december 2022 @ 12:34
Aaargh, ik kan echt niet tegen dte stem van Ferry :{
sjorsie1982woensdag 7 december 2022 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 12:30 schreef roos94 het volgende:

[..]
Hebben Ferry ennApril het gedaan denk je?
Daar is geen twijfel over
junkiesietzewoensdag 7 december 2022 @ 12:41
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 12:30 schreef roos94 het volgende:

[..]
Hebben Ferry ennApril het gedaan denk je?
Ik denk wel dat ze dat kontje tegen hem heeft aangedrukt toen ze gingen slapen, als dank voor de pizza
roos94woensdag 7 december 2022 @ 12:45
quote:
15s.gif Op woensdag 7 december 2022 12:41 schreef junkiesietze het volgende:

[..]
Ik denk wel dat ze dat kontje tegen hem heeft aangedrukt toen ze gingen slapen, als dank voor de pizza
@RanomiKromowidjojo
junkiesietzewoensdag 7 december 2022 @ 12:45
Ohja dat wilde ik nog vragen @Daslan
Kregen jullie zaklampen voor 's nachts? want je ziet natuurlijk geen fuck als de zon onder is, of is het maanlicht genoeg om even bij te plassen als je moet?
Maar zou het logisch vinden als jullie zaklampen kregen voor 's nachts, dan word er toch niet gefilmd.
Vuvuzelalawoensdag 7 december 2022 @ 15:12
Haha die Vincent, eerst gunde ik hem nog wel een halve finaleplek maar niet nadat hij zo doordraaide op "zijn" eiland. Maar Robinson Vincent kan dus voor geen ene meter gooien :')
Ang3ldonderdag 8 december 2022 @ 08:53
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 15:12 schreef Vuvuzelala het volgende:
Haha die Vincent, eerst gunde ik hem nog wel een halve finaleplek maar niet nadat hij zo doordraaide op "zijn" eiland. Maar Robinson Vincent kan dus voor geen ene meter gooien :')
Hij begint wel een beetje zuur te doen inderdaad.
Tuurlijk was t ook een nare coupe om hem er uit te stemmen, maar t is een spel jomngen.
Houtblokjes verstoppen voor de ander? Ach.....
roos94donderdag 8 december 2022 @ 09:00
Vincent ging even van de populairste naar meest verafschuwde kandidaat _O-
FlyingFishdonderdag 8 december 2022 @ 09:12
Ik vond het jammer dat Vincent eruit ging, ik had hem liever in de (halve) finale gezien. En persoonlijk kan ik dat ‘ieder voor zich’ op het afvallerseiland wel waarderen. Uiteindelijk is de andere kandidaat je enige concurrent, en hoe zwakker die is, des te meer kans jij maakt. Ik word juist altijd moe van dat kumbaya-gedoe. Het is ook gewoon een wedstrijd/spel.
Eagles89donderdag 8 december 2022 @ 11:31
quote:
15s.gif Op woensdag 7 december 2022 12:45 schreef junkiesietze het volgende:
Ohja dat wilde ik nog vragen @:Daslan
Kregen jullie zaklampen voor 's nachts? want je ziet natuurlijk geen fuck als de zon onder is, of is het maanlicht genoeg om even bij te plassen als je moet?
Maar zou het logisch vinden als jullie zaklampen kregen voor 's nachts, dan word er toch niet gefilmd.
Ik herinner me seizoenen van echt heel veel jaren terug met nachtscenes waar ze idd met zaklampen liepen, dus denk dat dat nog steeds zo zal zijn. Al heb ik de laatste jaren sowieso geen nachtscenes meer gezien. Vond het destijds wel een behoorlijke toevoeging, je ziet de kandidaten dan toch op een andere manier omdat ze nog vrijer praten met elkaar over tactieken etc omdat ze het idee hebben niet/minder gefilmd te worden en de rest slaapt.
Eagles89donderdag 8 december 2022 @ 11:32
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 12:30 schreef roos94 het volgende:

[..]
Hebben Ferry ennApril het gedaan denk je?
Die hebben allebei een vaste relatie hè..en van wat ik begreep heb je daar op zo’n eiland na een paar dagen al geen behoefte meer aan.
junkiesietzedonderdag 8 december 2022 @ 11:37
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2022 11:32 schreef Eagles89 het volgende:

[..]
Die hebben allebei een vaste relatie hè..en van wat ik begreep heb je daar op zo’n eiland na een paar dagen al geen behoefte meer aan.
ze zijn wel in een totaal ander postcode gebied, dus officieel zou het mogen toch ;)
Ang3ldonderdag 8 december 2022 @ 13:56
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2022 11:32 schreef Eagles89 het volgende:

[..]
Die hebben allebei een vaste relatie hè..en van wat ik begreep heb je daar op zo’n eiland na een paar dagen al geen behoefte meer aan.
Precies. Je energie level is laag, je moet je energie sparen voor andere zaken, je lijf gaat in survival mode.
Daarnaast heb je dagen niet fatsoenlijk kunnen douchen, overal vlooienbetern ...

gok niet dat libido's hoog zijn daar ;)
Dr.Mikeydonderdag 8 december 2022 @ 13:58
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2022 09:12 schreef FlyingFish het volgende:
Ik vond het jammer dat Vincent eruit ging, ik had hem liever in de (halve) finale gezien. En persoonlijk kan ik dat ‘ieder voor zich’ op het afvallerseiland wel waarderen. Uiteindelijk is de andere kandidaat je enige concurrent, en hoe zwakker die is, des te meer kans jij maakt. Ik word juist altijd moe van dat kumbaya-gedoe. Het is ook gewoon een wedstrijd/spel.
Ik snap Vincent ook wel
Astro_boymaandag 12 december 2022 @ 11:30
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 10:58 schreef freaky40 het volgende:

[..]
Sorry?
ZEGT DE IDIOOT
freaky40maandag 12 december 2022 @ 11:30
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 11:30 schreef Astro_boy het volgende:

[..]
ZEGT DE IDIOOT
Trololol
Eagles89maandag 12 december 2022 @ 20:39
Present
ESF1Gamermaandag 12 december 2022 @ 20:40
Ah wiskundige puzzel

https://nl.wikipedia.org/wiki/Torens_van_Hanoil
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 20:48
Wel goed dat ze Harry en Dzifa geen fysieke proef hebben laten doen voor de halve finale.
Werthamaandag 12 december 2022 @ 20:57
Man, man, man... de exit van Harry even afraffelen. :')
Cirilicomaandag 12 december 2022 @ 20:58
Tóch Dzifa dus. Jammer van Harry. Maar goed zij is wel een goede speler nog steeds.
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:04
Ferry gaat ze allemaal pakken denk ik.
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:07
Mooie omhelzing tussen Ferry en April :D
Werthamaandag 12 december 2022 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:07 schreef Dr.Mikey het volgende:
Mooie omhelzing tussen Ferry en April :D
Goede billen ook. :+
Cirilicomaandag 12 december 2022 @ 21:15
Dit was letterlijk 15 min tv tussen de reclames. 😂😂

Jammer van Dzifa, die London mocht er van mij al lang uit.
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:16
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:12 schreef Wertha het volgende:

[..]
Goede billen ook. :+
Dat viel mij ook op
Cirilicomaandag 12 december 2022 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:12 schreef Wertha het volgende:

[..]
Goede billen ook. :+
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:16 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Dat viel mij ook op
Laat de billetjes van Ferry met rust, jongens. :o
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:18
Haha wat mij betreft mag Ferry winnen en anders April andere drie toch iets minder sympathiek.
Document1maandag 12 december 2022 @ 21:20
Echt vaag hoe je dzifa ff snel zag winnen. Ze was er trouwens net zo snel weer uit.
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:32
Nu mag Ferry helemaal winnen
ESF1Gamermaandag 12 december 2022 @ 21:33
Mocht London die plank van de brug gebruiken om zijn vuur aan te wakkeren?
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:34
Ik kende April niet maar leuke vrouw
Cirilicomaandag 12 december 2022 @ 21:40
Ughh. London door, April eruit. 😒
Cirilicomaandag 12 december 2022 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:33 schreef ESF1Gamer het volgende:
Mocht London die plank van de brug gebruiken om zijn vuur aan te wakkeren?
Jij wilt 'm nog met terugwerkende kracht vervangen door Dennis? 🤣
Document1maandag 12 december 2022 @ 21:43
Toch wel een beetje London fan geworden door Robinson. Als hij wint dan lol ik irl. _O-
ESF1Gamermaandag 12 december 2022 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 21:43 schreef Cirilico het volgende:

[..]
Jij wilt 'm nog met terugwerkende kracht vervangen door Dennis? 🤣
in de 1e aflevering was hij een leuke deelnemer, maar daarna beetje is hij wat meh deelnemer geworden.
Dr.Mikeymaandag 12 december 2022 @ 21:53
Niek is ook een net niet deelnemer elke keer. Zijn stunt tegen Tijs was goed bedacht maar dat was het ook.
Werthamaandag 12 december 2022 @ 22:05
Nog ééntje.
Eagles89maandag 12 december 2022 @ 23:02
Ferry zou dit met twee vingers in de neus moeten kunnen winnen, en terecht ook, heeft de meeste individuele proeven gewonnen. Jammer van de exit van Niek, had hem wel de finale gegund, zeker met zijn thuissituatie moet het toch een extra teleurstelling zijn dat je niet hebt kunnen vertellen dat je de finale hebt gehaald, en hij was heel dichtbij dus het was ook gewoon terecht geweest. Overigens zijn het in mijn ogen allemaal winnaars, 34 dagen op een eiland met bijna niks, Harry, Dzifa en April en Niek haalden het net niet, maar fantastisch gedaan. 34 dagen(!)

Ik gun het Ferry om te winnen, hopelijk komt er dit seizoen wel een live reünie aflevering, die heb ik vorig seizoen gemist en vond ik altijd wel vermakelijk om te kijken.
freaky40dinsdag 13 december 2022 @ 00:20
Dzifa er uit, dat was even het karma van eindbaas Harry. Maar toch zonde ook van alien April... Gelukkig niet dat vreselijke jochie Niek door, maar wel Ferry. TeamLondon en zelfs TeamDennis. Vond die laatste verschrikkelijk dit seizoen maar ik spreid mijn kansen want Ferry zou wel weer zo'n voorspelbare winnaar worden anders.
Marcossdinsdag 13 december 2022 @ 08:50
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 20:57 schreef Wertha het volgende:
Man, man, man... de exit van Harry even afraffelen. :')
De vorige afleveringen kabbelden vaak een beetje voort, maar nu hadden ze opeens teveel beelden voor 1 aflevering waarschijnlijk :o

Al had je ook kunnen kiezen voor een minuutje minder reclame, maar dat was vast geen optie..
sjorsie1982dinsdag 13 december 2022 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 08:50 schreef Marcoss het volgende:

[..]
De vorige afleveringen kabbelden vaak een beetje voort, maar nu hadden ze opeens teveel beelden voor 1 aflevering waarschijnlijk :o

Al had je ook kunnen kiezen voor een minuutje minder reclame, maar dat was vast geen optie..
Alleen get idee al... Weet je wat een minuut kost?
Marcossdinsdag 13 december 2022 @ 09:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 09:22 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]
Alleen get idee al... Weet je wat een minuut kost?
Ja, daarom was het ook vast geen optie ;)

Maar dan was de lengte van de uitzending niet voldoende om alles te laten zien en dan moet je zaken skippen (zoals het afscheid van Harry). Nu had je 4 spellen/duels, in vorige afleveringen had je er soms maar 1.
sjorsie1982dinsdag 13 december 2022 @ 09:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 09:40 schreef Marcoss het volgende:

[..]
Ja, daarom was het ook vast geen optie ;)

Maar dan was de lengte van de uitzending niet voldoende om alles te laten zien en dan moet je zaken skippen (zoals het afscheid van Harry). Nu had je 4 spellen/duels, in vorige afleveringen had je er soms maar 1.
Tja dat wirdt er een keuze gemaakt en er is altijd wel iemand die een andere keuze zou maken.
Marcossdinsdag 13 december 2022 @ 10:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 09:45 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]
Tja dat wirdt er een keuze gemaakt en er is altijd wel iemand die een andere keuze zou maken.
Uiteraard, maar dan mag je daar toch wel iets van vinden op een forum? :o
GereDathandinsdag 13 december 2022 @ 14:20
In tegenstelling tot velen vind ik het helemaal geen traag seizoen. Vorig jaar met 80 eilanden, dat was traag. Nu waren er relatief veel kandidaten en dus heb je dan soms wat meer dagen dat ze er zitten, maar het voelde voor mij geen moment als traag.

Als ik het goed kan beoordelen krijgen we volgende week de volledige finale, voorheen was het nog wel eens zo dat je de halve finale en een halve finale (haha, goed lezen!) kreeg voorgeschoteld en dan de 2e halve finale (haha, nog een keer goed lezen!) inclusief oeverloos gewauwel in een studio.
Magicadinsdag 13 december 2022 @ 17:15
De 3 vervelendste spelers in de finale, had liever dzifa april en Niek gezien, iig London naar huis
Luctor.et.Emergodinsdag 13 december 2022 @ 19:09
Ik heb eigenlijk geen voorkeur voor de finale.
Sourydinsdag 13 december 2022 @ 19:24
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2022 20:57 schreef Wertha het volgende:
Man, man, man... de exit van Harry even afraffelen. :')
Ja die had toch ook geen filmpje met zijn wat hij deed daar? Of heb ik dat gemist.......
Sourydinsdag 13 december 2022 @ 19:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 19:09 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Ik heb eigenlijk geen voorkeur voor de finale.
Ik had Harry graag gezien. Maar ik ga voor Niek
Dr.Mikeydinsdag 13 december 2022 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 14:20 schreef GereDathan het volgende:
In tegenstelling tot velen vind ik het helemaal geen traag seizoen. Vorig jaar met 80 eilanden, dat was traag. Nu waren er relatief veel kandidaten en dus heb je dan soms wat meer dagen dat ze er zitten, maar het voelde voor mij geen moment als traag.

Als ik het goed kan beoordelen krijgen we volgende week de volledige finale, voorheen was het nog wel eens zo dat je de halve finale en een halve finale (haha, goed lezen!) kreeg voorgeschoteld en dan de 2e halve finale (haha, nog een keer goed lezen!) inclusief oeverloos gewauwel in een studio.
Klopt hopelijk is dat nu inderdaad niet volgende week echt laatste aflevering dus.
Marcossdinsdag 13 december 2022 @ 19:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 19:30 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Klopt hopelijk is dat nu inderdaad niet volgende week echt laatste aflevering dus.
Week erna is 2e Kerstdag, denk niet dat ze dan uitzenden inderdaad
junkiesietzewoensdag 14 december 2022 @ 09:36
Nou ik vind de 3 overgebleven kandidaten de minst leuke. maakt me nu geen reet meer uit wie er wint.
Magicawoensdag 14 december 2022 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 19:26 schreef Soury het volgende:

[..]
Ik had Harry graag gezien. Maar ik ga voor Niek
Niek is weg :P
Sourywoensdag 14 december 2022 @ 17:17
Nee hoor :?
Momowoensdag 14 december 2022 @ 17:20
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2022 17:17 schreef Soury het volgende:
Nee hoor :?
Weet je zeker dat je de laatste aflevering hebt gezien?
Mrmimewoensdag 14 december 2022 @ 17:22
Volgens mij hebben de deelnemers dit seizoen echt genoten van de hele beleving. Meer vriendschap dan gekonkel en paar hele karakters erin (bijv April). Prima seizoen wat mij betreft.

Maar is er geen eetproef meer?
Sourywoensdag 14 december 2022 @ 17:23
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2022 17:20 schreef Momo het volgende:

[..]
Weet je zeker dat je de laatste aflevering hebt gezien?
Ja misschien vergis ik me in een naam ofzo
Cupfighterwoensdag 14 december 2022 @ 17:26
Dat die London de finale haalt is een lachertje
Cirilicowoensdag 14 december 2022 @ 22:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2022 09:40 schreef Marcoss het volgende:

[..]
Ja, daarom was het ook vast geen optie ;)

Maar dan was de lengte van de uitzending niet voldoende om alles te laten zien en dan moet je zaken skippen (zoals het afscheid van Harry). Nu had je 4 spellen/duels, in vorige afleveringen had je er soms maar 1.
Ze hadden prima nog het duel tussen Harry en Dzifa vorige kunnen doen.
Ang3ldonderdag 15 december 2022 @ 09:53
Ik vind t een prima seizoen, maar heb net als sommige anderen hier ook niete cht een voorkeur voor de winnaar. Er zat gewoon niemand in die ik t echt misgun, dat scheelt ook.
Document1donderdag 15 december 2022 @ 10:00
Van mij mag Ferry winnen. London zou een grap zijn en die weerman heeft gewoon iets heel vervelends over zich. Ik weet niet wat dat is want ik ken hem verder niet. :')
GereDathandonderdag 15 december 2022 @ 12:01
Het zou leuk zijn als de finale draait om wat je kan en wat je inzet is in plaats van geluk.
Cirilicozondag 18 december 2022 @ 20:16
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2022 10:00 schreef Document1 het volgende:
Van mij mag Ferry winnen. London zou een grap zijn en die weerman heeft gewoon iets heel vervelends over zich. Ik weet niet wat dat is want ik ken hem verder niet. :')
Iedereen behalve London graag. Liever Ferry dan Dennis inderdaad.
Ik denk dat Dennis een beetje iets geniepigs over zich heen heeft. Het type dat jou ongevraagd bij de baas of docent gaat verlinken.
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2022 12:01 schreef GereDathan het volgende:
Het zou leuk zijn als de finale draait om wat je kan en wat je inzet is in plaats van geluk.
Eens, maar het wordt vast een balletje raken.
junkiesietzemaandag 19 december 2022 @ 10:20
Maar eens zien hoe ik morgen alle nieuwsberichten van de winaar van E.R. 2022 ga ontlopen, want ik kijk altijd een dag later
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 10:21
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2022 10:00 schreef Document1 het volgende:
Van mij mag Ferry winnen. London zou een grap zijn en die weerman heeft gewoon iets heel vervelends over zich. Ik weet niet wat dat is want ik ken hem verder niet. :')
Komt uit Twente de weerman is een beetje achter de ellebogen dat zit daar in het water.
freaky40maandag 19 december 2022 @ 11:57
Is de finale live of gewoon 'ingeblikt' net als bij de Videoland editie en dus gewoon op het eiland gedaan en geen live studio met gasten?
GereDathanmaandag 19 december 2022 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 11:57 schreef freaky40 het volgende:
Is de finale live of gewoon 'ingeblikt' net als bij de Videoland editie en dus gewoon op het eiland gedaan en geen live studio met gasten?
Dat zullen we vanavond zien. Maar ik denk dat het gewoon op het eiland is, ik denk niet dat ze een risico hebben genomen met Corona in het achterhoofd en feit dat de finale in 1 aflevering zit. Vroeger had je een halve finale in de aflevering met de halve finale (doordenker dit!) en dan een 2e aflevering met de andere helft van de finale met allerlei gewauwel.

En dat is alleen maar goed, dom gewauwel. Skipte ik sowieso altijd.
freaky40maandag 19 december 2022 @ 14:43
Denk dat het toch anders zit. Ze hebben nu ook geen nababbel programma meer en is het programma erg low key geworden, het is niet een soort van Wie is de Mol meer voor RTL waar echt alles uit de kast gehaald wordt. Denk ook daarom geen grootste finaleshow meer. Het is nu een doorsnee gameshow, de urgentie en de hype is er af daarom scoort het ook minder dan voorgaande edities. Dit zou nog wel eens de laatste lineaire editie kunnen zijn voordat het echt helemaal op Videoland verdwijnt, wat overigens goed is hoor. Dit soort TV past daar ook veel meer.
ESF1Gamermaandag 19 december 2022 @ 16:50
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 14:43 schreef freaky40 het volgende:
Denk dat het toch anders zit. Ze hebben nu ook geen nababbel programma meer en is het programma erg low key geworden, het is niet een soort van Wie is de Mol meer voor RTL waar echt alles uit de kast gehaald wordt. Denk ook daarom geen grootste finaleshow meer. Het is nu een doorsnee gameshow, de urgentie en de hype is er af daarom scoort het ook minder dan voorgaande edities. Dit zou nog wel eens de laatste lineaire editie kunnen zijn voordat het echt helemaal op Videoland verdwijnt, wat overigens goed is hoor. Dit soort TV past daar ook veel meer.
Als het helemaal naar Videoland dan geen C-, D BN-ers, maar gewoon compleet onbekende nederlanders zoals de eerste seizoenen
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 16:58
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 16:50 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Als het helemaal naar Videoland dan geen C-, D BN-ers, maar gewoon compleet onbekende nederlanders zoals de eerste seizoenen
Zoals de Nederlanders vs België variant van paar jaar geleden van videoland bijna alleen maar militairen in de finale was wel mooi.
ESF1Gamermaandag 19 december 2022 @ 17:01
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 16:58 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]
Zoals de Nederlanders vs België variant van paar jaar geleden van videoland bijna alleen maar militairen in de finale was wel mooi.
Zekers en de seizoenen met Ernst Paul.

Hopelijk komt er weer Videoland seizoen als NL vs BE.
Werthamaandag 19 december 2022 @ 18:11
96cad4bd37dd58f373213eec1d1ca1ac.png
supernigermaandag 19 december 2022 @ 18:30
Hup Ferry.
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 18:43
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 18:30 schreef superniger het volgende:
Hup Ferry.
Met een kilo stenen op ze rug moet hij nog winnen eigenlijk :D
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 20:37
Toch een studio finale godverdomme.
ESF1Gamermaandag 19 december 2022 @ 20:38
Had Nicolette niet thuis moeten blijven met zo'n schorre stem?
Werthamaandag 19 december 2022 @ 20:38
Lekker stemmetje Nicolette. En het is nog niet eens carnaval.
Mariposasmaandag 19 december 2022 @ 20:38
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 20:38 schreef ESF1Gamer het volgende:
Had Nicolette niet thuis moeten blijven met zo'n schorre stem?
Ligt er denk ik een beetje aan hoe ze aan die schorre stem komt? Corona of hard gejuicht gisteren?
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 20:41
Nu al niks dat studio gebeuren ;(
Werthamaandag 19 december 2022 @ 20:48
Ik ga je plunderen G :')
ButtonenLiverpoolfanmaandag 19 december 2022 @ 20:48
Ik weiger het studio gebeuren te kijken. Ik kijk later terug :W
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 20:53
Ik schakel net in. Heb ik al iets gemist?
Werthamaandag 19 december 2022 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 20:53 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Ik schakel net in. Heb ik al iets gemist?
Nee. Proef begint na de reclame.
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 20:54 schreef Wertha het volgende:

[..]
Nee. Proef begint na de reclame.
Ah top. :D
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 20:56
Is de studio finale wel live?
Rick zit toch in een kliniek?
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 21:01
Kom nou maar met die proef.
ok01maandag 19 december 2022 @ 21:03
Ze weten dit wel weer te rekken zeg :') :')
Man man man
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 21:09
Haha london zijn manier van praten.
just memaandag 19 december 2022 @ 21:13
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2022 21:03 schreef ok01 het volgende:
Ze weten dit wel weer te rekken zeg :') :')
Man man man
en weer reclame :{
Mrmimemaandag 19 december 2022 @ 21:15
Ferry gaat dit dik winnen. Zal moeilijk zijn om het nog een beetje spannend te brengen
ok01maandag 19 december 2022 @ 21:23
quote:
88s.gif Op maandag 19 december 2022 21:13 schreef just me het volgende:

[..]
en weer reclame :{
Gelijk de vaart er weer uit -O-
just memaandag 19 december 2022 @ 21:25
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2022 21:23 schreef ok01 het volgende:

[..]
Gelijk de vaart er weer uit -O-
*O* puzzelen *O*
just memaandag 19 december 2022 @ 21:55
_O- London geeft niet op _O-
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 21:55
lol
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 21:56
Altijd dat stomme studio gedoe ik volg amper
just memaandag 19 december 2022 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 21:56 schreef Dr.Mikey het volgende:
Altijd dat stomme studio gedoe ik volg amper
Klopt, maar volgend jaar kijken we toch weer :D
just memaandag 19 december 2022 @ 21:58
wel leuk dat ze alle 3 brandende ballen aan het gooien zijn *)
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 21:58
quote:
88s.gif Op maandag 19 december 2022 21:56 schreef just me het volgende:

[..]
Klopt, maar volgend jaar kijken we toch weer :D
Haha dat is waar
FlippingCoinmaandag 19 december 2022 @ 21:58
Kut proef :')
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 21:59
Wel raak gooien, maar geen vuur daar hebben. :')
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 22:00
Ja een winnaar *O*
just memaandag 19 december 2022 @ 22:00
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 22:00 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Ja een winnaar *O*
*O* en daar gaat het om *O*
Luctor.et.Emergomaandag 19 december 2022 @ 22:00
De enige die nog niet raak had gegooid. _O- :')
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 22:01
Voor een tukker viel hij nog wel mee
just memaandag 19 december 2022 @ 22:02
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 22:01 schreef Dr.Mikey het volgende:
Voor een tukker viel hij nog wel mee
_O- _O-
ESF1Gamermaandag 19 december 2022 @ 22:03
Liever Dennis als winnaar dan London. London praat in het programma alsof hij tegen achterlijken praat
just memaandag 19 december 2022 @ 22:04
Wel eerlijk dat Ferry zei dat hij heeft gelachen als een bier met kiespijn
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 22:04
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 22:03 schreef ESF1Gamer het volgende:
Liever Dennis als winnaar dan London. London praat in het programma alsof hij tegen achterlijken praat
Hip voor de tiktok generatie g
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 22:05
quote:
88s.gif Op maandag 19 december 2022 22:02 schreef just me het volgende:

[..]
_O- _O-
Kim kutter en Carlos (vooral tweede keer)
Hadden echt niet door wat ze fout deden.

:P
just memaandag 19 december 2022 @ 22:06
Volgend jaar gewoon weer kijken *)
Mrmimemaandag 19 december 2022 @ 22:07
Niet verwacht! Was een leuk seizoen
Werthamaandag 19 december 2022 @ 22:07
quote:
88s.gif Op maandag 19 december 2022 22:04 schreef just me het volgende:
Wel eerlijk dat Ferry zei dat hij heeft gelachen als een bier met kiespijn
Sterk om voor uit te komen. Zonder disrespectvol te zijn naar de winnaar.
Werthamaandag 19 december 2022 @ 22:08
Volgend seizoen kijk ik zeker weer. Het was een mooie editie. :Y
Dr.Mikeymaandag 19 december 2022 @ 22:12
Het was een van de beste edities in jaren videoland edities niet mee gerekend.

Nieuwe dingen geprobeerd door de productie die op de plunder na best wel aansloegen.

Afvallers eiland kwam eindelijk weer een keer laat in het spel winnaars eiland waar winnaars even naar toe mochten maar daarna weer terug naar het kamp zodat het geen resort is zoals afgelopen seizoenen.

En het belangrijkste volwassen deelnemers die echt voor het spel aanwezig waren en niet om maar in een programma op tv aanwezig te zijn zoals de afgelopen jaren.
freaky40dinsdag 20 december 2022 @ 00:17
Matig seizoen, winnaar de beste van de slechtste want die Ferry moest absoluut NIET winnen, maar Dennis eigenlijk ook niet. Mijn voorkeur ging eigenlijk naar London maar hij is ver gekomen, dat zeker. Verder vond ik de keuze om een afvaller naar een ander kamp te sturen waar het kamp dan een beslissing over mocht nemen, niet geslaagd en ook de plunder sloeg nergens op, het maakte het niet bepaald spannend. Goed dat er weer een nieuw seizoen komt, though. Maar denk gewoon weer met CN-ers. Een mixed season met onbekend en bekend zoals een paar jaar terug zou ook wel weer leuk zijn.
freaky40dinsdag 20 december 2022 @ 00:32
Oja, nog een big fail van Videoland door bij de aflevering van vanavond met een plaatje te komen waar de winnaar op staat. 8)7 Hoe dan?!
Cirilicodinsdag 20 december 2022 @ 00:33
Zojuist teruggekeken want ik was het vergeten. :D Het voordeel: geen reclame en lekker vooruitspoelen bij terugblikken, gesprekken met de finalisten en het gesprek over Mike z'n zoon. 🙄

Ten eerste godzijdank dat london niet gewonnen heeft. De finale heeft wel getoond dat hij daar niks te zoeken had. Kon niks. :')

Verder jammer dat het niet Ferry werd. Beetje zuur ook aangezien hij als eerste een bal erin had. En ik ergerde me eraan dat Rick toen London erbij kwam zei dat je de bal goed moet branden. Oneerlijke timing van informatie. Laat ze het lekker zelf uitvogelen. Gelukkig luisterde het grote brein London niet. :)

Ik heb Vincent niet gezien trouwens, was hij er? Ik spoelde misschien iets te veel door. :D

Is dat ook weer klaar. Toch genoten. Vorig jaar afgehaakt na paar weken omdat ik achterliep en er zoveel afleveringen waren die ook nog zo lang duurden. De Allstars ook overgeslagen want daar had ik al helemaal geen tijd voor en zin in na die overkill van het reguliere seizoen.
supernigerdinsdag 20 december 2022 @ 00:41
Weertman verliest van een weerman.
Cirilicodinsdag 20 december 2022 @ 00:44
quote:
88s.gif Op maandag 19 december 2022 22:04 schreef just me het volgende:
Wel eerlijk dat Ferry zei dat hij heeft gelachen als een bier met kiespijn
Daar kan Thijs nog heel wat van leren. 🤣
Cirilicodinsdag 20 december 2022 @ 00:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 00:32 schreef freaky40 het volgende:
Oja, nog een big fail van Videoland door bij de aflevering van vanavond met een plaatje te komen waar de winnaar op staat. 8)7 Hoe dan?!
Dat heb ik gemist gelukkig. :o
Document1dinsdag 20 december 2022 @ 01:36
Dit had ik niet zien aankomen. Aan het eind dacht ik dat strijder London Loy ging winnen. Hoe krijg je het voor elkaar, 3x raak maar geen fik. _O-

Ik vond de finale proef eerlijk gezegd wel wat tegenvallen. Die zijn wel eens beter geweest.
Tenganodinsdag 20 december 2022 @ 01:50
Jammer dat die nagemaakte griet volgend jaar weer terugkeert. Die Brandsteder vond ik wel oké eigenlijk.
Kruiwagentje2dinsdag 20 december 2022 @ 01:56
Wat een flater, met die ballen. Ferry had gewoon moeten winnen.
Document1dinsdag 20 december 2022 @ 07:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 01:56 schreef Kruiwagentje2 het volgende:
Wat een flater, met die ballen. Ferry had gewoon moeten winnen.
Klopt, een grote voorsprong en dan nog verliezen zegt wel iets over de factor geluk.
roos94dinsdag 20 december 2022 @ 07:14
Bahaha al die haat hier op dennis en hij wint genot
Ambrosiusdinsdag 20 december 2022 @ 07:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 december 2022 07:07 schreef Document1 het volgende:

[..]
Klopt, een grote voorsprong en dan nog verliezen zegt wel iets over de factor geluk.
Hij gooide uiteindelijk maar 3 ballen meer, dus zo groot was z’n voorsprong niet.
GereDathandinsdag 20 december 2022 @ 09:55
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2022 12:51 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Dat zullen we vanavond zien. Maar ik denk dat het gewoon op het eiland is, ik denk niet dat ze een risico hebben genomen met Corona in het achterhoofd en feit dat de finale in 1 aflevering zit. Vroeger had je een halve finale in de aflevering met de halve finale (doordenker dit!) en dan een 2e aflevering met de andere helft van de finale met allerlei gewauwel.

En dat is alleen maar goed, dom gewauwel. Skipte ik sowieso altijd.
Helaas, allerlei gewauwel. Gelukkig opgenomen en kon ik 90% doorknallen.
GereDathandinsdag 20 december 2022 @ 09:56
Mooie winnaar in ieder geval. Gunde ze het allemaal, je komt namelijk niet voor niets zo ver, maar had een voorkeur voor London of Dennis. En daarmee voor mij dus een bevredigend einde op deze manier. En natuurlijk een grote kers op de taart dat er iemand wint waarop 0 keer gestemd is, volgens mij is dat nog nooit voorgekomen?

Leuke finaleproef ook, niet ellenlang en leuke afwisselende onderdelen.

Ik kijk terug op 1 van de beste Expedities in jaren. Heb echt met plezier gekeken.
GereDathandinsdag 20 december 2022 @ 09:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 07:26 schreef Ambrosius het volgende:

[..]
Hij gooide uiteindelijk maar 3 ballen meer, dus zo groot was z’n voorsprong niet.
Inderdaad, was maar een marginale voorsprong. Dat is heel lastig in beeld te brengen omdat je niet de hele proef van de eerste tot laatste minuut kunt gaan uitzenden.

Wat mij betreft was het een uitgebalanceerde proef, het was mooi om te zien dat London nog aansloot en er zelfs 3 ballen in kreeg.
Little_Miss_Naughtydinsdag 20 december 2022 @ 10:33
Het was weer een mooi seizoen, jammer van de teleurstellende eindproef.
Ik vermoed dat de makers ook niet helemaal rekening hadden gehouden dat de vuurballen niet meer zouden branden nadat ze afgeschoten waren.
Een beetje geluk mee laten spelen in de proef is leuk, maar nu was het niet meer in balans. Hoe vervelend ook, het had eigenlijk een duidelijke gelopen race moeten zijn waarin -waarschijnlijk- Ferry zou domineren. Tijdens de laatste proef moet je je bewijzen als echte Robinson, niet als geluksvogel.
Sorelladinsdag 20 december 2022 @ 15:38
Wat ik jammer vind is dat de proeven die ze moeten doen zo dicht bij elkaar liggen, vroegah moesten ze nog een eind roeien of rennen door de modder en obstakels overwinnen voor ze bij de volgende proef kwamen.
Magicadinsdag 20 december 2022 @ 16:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 10:33 schreef Little_Miss_Naughty het volgende:
Het was weer een mooi seizoen, jammer van de teleurstellende eindproef.
Ik vermoed dat de makers ook niet helemaal rekening hadden gehouden dat de vuurballen niet meer zouden branden nadat ze afgeschoten waren.
Een beetje geluk mee laten spelen in de proef is leuk, maar nu was het niet meer in balans. Hoe vervelend ook, het had eigenlijk een duidelijke gelopen race moeten zijn waarin -waarschijnlijk- Ferry zou domineren. Tijdens de laatste proef moet je je bewijzen als echte Robinson, niet als geluksvogel.
Das toch altijd zo, maar het voelde idd niet helemaal eerlijk.
Vind alle 3 de finalisten vervelende gasten :+
Magicadinsdag 20 december 2022 @ 16:49
En Ferry gooit als een mietje :P
supernigerdinsdag 20 december 2022 @ 17:24
Klacht: Geen vraag aan Rose. :')
illuvattarrdinsdag 20 december 2022 @ 17:48
Ik heb dit seizoen van Expeditie Robinson gemist en zag net dat het afgelopen is.

Kan iemand me voorzien van wat spoilervrije meningen over de kwaliteit van dit seizoen? Was het een goed seizoen? Goede opdrachten, tactieken, spelers?
Sourydinsdag 20 december 2022 @ 17:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 17:48 schreef illuvattarr het volgende:
Ik heb dit seizoen van Expeditie Robinson gemist en zag net dat het afgelopen is.

Kan iemand me voorzien van wat spoilervrije meningen over de kwaliteit van dit seizoen? Was het een goed seizoen? Goede opdrachten, tactieken, spelers?
Waarom spoiler vrij. Het is afgelopen.
Cirilicodinsdag 20 december 2022 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 17:48 schreef illuvattarr het volgende:
Ik heb dit seizoen van Expeditie Robinson gemist en zag net dat het afgelopen is.

Kan iemand me voorzien van wat spoilervrije meningen over de kwaliteit van dit seizoen? Was het een goed seizoen? Goede opdrachten, tactieken, spelers?
T kijken zeker waard. Beetje matige finalisten maar ja.
junkiesietzewoensdag 21 december 2022 @ 08:18
die eindproef :')

en waarom zijn er echt 0 vragen aan vincent gesteld, hij was toch het meest spraakmakend van dit seizoen volgens mij.
Xurkwoensdag 21 december 2022 @ 08:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 17:57 schreef Soury het volgende:

[..]
Waarom spoiler vrij. Het is afgelopen.
Waarschijnlijk overweegt illuvattarr het seizoen alsnog te kijken en wil daarbij uiteraard niet al weten wie er in de finale staat, wie er wint etc. ;) Maar wel wat meningen over of het een goed seizoen was of niet.

Sowieso gedurfd om daags na de finale het hier te komen vragen, tussen alle posts over de finale door :D
Ang3lwoensdag 21 december 2022 @ 09:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2022 00:17 schreef freaky40 het volgende:
Matig seizoen, winnaar de beste van de slechtste want die Ferry moest absoluut NIET winnen, maar Dennis eigenlijk ook niet. Mijn voorkeur ging eigenlijk naar London maar hij is ver gekomen, dat zeker. Verder vond ik de keuze om een afvaller naar een ander kamp te sturen waar het kamp dan een beslissing over mocht nemen, niet geslaagd en ook de plunder sloeg nergens op, het maakte het niet bepaald spannend. Goed dat er weer een nieuw seizoen komt, though. Maar denk gewoon weer met CN-ers. Een mixed season met onbekend en bekend zoals een paar jaar terug zou ook wel weer leuk zijn.
Waarom moest Ferry absoluut niet winnen dan?
freaky40woensdag 21 december 2022 @ 11:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2022 09:04 schreef Ang3l het volgende:

[..]
Waarom moest Ferry absoluut niet winnen dan?
Te voorspelbaar, Olympisch Goud winnaar. Hij had er veel eerder uit gemoeten net als Vincent. Dat kon je van verre al zien aan komen dat die heel ver zouden komen. Die moet je voor de samensmelting al laten wieberen. Tip voor volgende deelnemers in het nieuwe seizoen!