abonnement bol.com Coolblue
pi_206077533
quote:
Hier zijn de Van Rossems. In de serie verkent historicus Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad in Nederland of directe omgeving.

De drie Van Rossems laten elkaar plekken of objecten zien die de anderen nog niet (zo goed) kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.

De Van Rossems zijn alle drie uitstekende verhalenvertellers. Daarnaast staan ze bekend om hun relativerende toon en droge humor. En de drie zijn het lang niet altijd met elkaar eens. Ze bevragen elkaar, dragen eigen informatie aan en dwingen de anderen het achterste van de tong te laten zien. Aan het eind van iedere aflevering hebben we de stad op een verrassende manier leren kennen en weten we hoe dit stukje van de wereld er volgens de Van Rossems uitziet.

Bij de serie ontwikkelt de NTR een nieuwe app: NTR Routes. Daarmee kan iedereen de routes van de Van Rossems nalopen, met speciaal voor de app gemaakte toelichtingen.
De app NTR Routes is gratis te downloaden in de Appstores van Google en Apple. NTR Routes is zowel op mobiel als tablet te gebruiken.
  vrijdag 23 september 2022 @ 16:25:59 #2
8136 Blues
The only way is up!
pi_206077552
De OP moet dan wel veranderd worden qua naam, info, foto en titel ;)
Eigenlijk een heel nieuw topic #1 ^O^
pi_206077631
Poef.....gone! ęgolfer
pi_206079337
quote:
Een heel nieuwe topic-reeks. ^O^

Wilde al roepen dat Sis niet zomaar gedeletet moet worden, hooguit naar een spoiler verhuisd.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  Moderator zaterdag 24 september 2022 @ 22:48:23 #5
81329 crew  MadMaster
Schots en scheef...
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')