Nu kan het nog....genieten van een frikandelquote:Op dinsdag 6 september 2022 18:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Frikandel mayo/ketchup net op en ga er zo weer 1 de pan in doen
Geen zin om te koken.
Epoisse; wegloopkaasquote:Op dinsdag 6 september 2022 22:25 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Vandaag weer een vitello tonato (het stuk gegaarde kalfsmuis moet op) als hoodgerecht en daarna aan de kazen, een Langress, een Achelse blauwe (wow, wat een ontdekking) een overjarige boeren kaas en een epoise.
Umami Galore, wow wat een smaken.
Jouw gerechten zien er altijd beter uit, vind ik.quote:Op dinsdag 6 september 2022 18:22 schreef Blues het volgende:
Vandaag kookte ik ipv @:golfer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voor 2 dagen.
https://www.smulweb.nl/re(...)-zonder-bechamelsaus
Lekker zeg
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Met kropsla op 't bord.
[ afbeelding ]
Bij de term wegloopkaas denk ik meer aan casu marzuquote:Op dinsdag 6 september 2022 22:57 schreef maily het volgende:
[..]
Epoisse; wegloopkaas![]()
Wij hadden gekookte mosselen.
quote:Op woensdag 7 september 2022 12:49 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Bij de term wegloopkaas denk ik meer aan casu marzu
Vandaag dus weer. Opgewarmd uit de oven.quote:Op dinsdag 6 september 2022 18:22 schreef Blues het volgende:
Vandaag kookte ik ipv @:golfer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voor 2 dagen.
https://www.smulweb.nl/re(...)-zonder-bechamelsaus
Lekker zeg
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Met kropsla op 't bord.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |