hoechst | woensdag 27 juli 2022 @ 12:37 |
Wie heeft er weleens een Kippie snackpan gegeten. Ik ga deze bestellen voor een familie feestje. Is deze lekker? | |
maily | woensdag 27 juli 2022 @ 12:43 |
Nog nooit een pan gegeten ![]() Tvp. | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 13:08 |
Ik snap die hype niet zo. Haal gewoon zelf een kilo kip(dij) gilet, een kilo kip gehakt en een paar kilo kippenvleugels. Wat kruiden en marinade er bij en je bent voor 25 euro klaar. Kun je makkelijk voorbereiden en is veel lekkerder. Vooral die gehaktballetjes en satetjes vallen zwaar tegen. | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 13:10 |
A niffo Tijdje bij de kippie gewerkt. Deze kluifjes worden een dag van tevoren gemaakt, dan de koelbak in geflikkerd en dan mag je ze thuis weer opwarmen. Dus met een beejte pech eet je kip wat 2 tot 3 dagen oud is. Kan wel, maar smaakt nou niet echt super, de kruiden en 'pittige' saus verbloemen dat. Zoals PS hierboven zegt, gewoon zelf kluifjes kopen, marineren en in de oven knallen. De sate & balletejs zijn niet al te best, maar oude kip is ook niet al te best. En als sidenote - biologisch kip is niet te krijgen, daar is zgn. geen vraag naar. Ik zou het als de pest vermijden, maar goed mensen betalen voor gemak. | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 13:12 |
Sick. Nooit meer Kippie voor mij, vond het altijd wel lekker. | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 13:13 |
Zelf thuis koken is in alle gevallen sowieso beter dan afhalen (als we het over kwaliteit hebben en niet over comfort). [ Bericht 16% gewijzigd door Erasmus op 27-07-2022 13:13:41 ] | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 13:14 |
Je wordt er niet ziek van, kan het prima eten, maar het is erg duur voor wat je krijgt. s'Ochtends ligt er oude kip van een dag eerder Je kan beter zaterdag middag gaan, dan ligt er kip van zaterdagochtend. Rustige dagen betekent een langzame doorloop waardoor je kip langer ligt. | |
Sunshine1982 | woensdag 27 juli 2022 @ 13:16 |
Hoe zit dat met die broodjes? Worden die wel elke dag vers gemaakt? | |
FlippingCoin | woensdag 27 juli 2022 @ 13:17 |
Kost wel aardig wat tijd zo veel maken. | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 13:19 |
De broodjes wel, elke ochtend. De kip ertussen daarentegen...kip piri piri b.v. is oude kip - kippenpoten / dijstukjes van een aantal dagen oud, daar wordt eerst het vel van af gehaald. Dan wordt de kip wordt door een saus gehaald en op een pistoletje gedaan. De pistolet & broodjes werden toen in de magnetron opgewarmd, waardoor de broodjes een beetje sompig werden. Andere broodjes heeft ook kip van enkele dagen oud; kipfilet wordt in bulk gemaakt en daarna in de koeling gelegd. Sinds ik daar jaren geleden weg ben gegaan kom ik er nooit meer ![]() | |
Sunshine1982 | woensdag 27 juli 2022 @ 13:21 |
Gadver. Nou, de kip komt uit de mouw zo blijkt. Ik zag dat ze naast Kippie ook Vissie hebben. Ik gok van dezelfde eigenaar? Wil niet weten wat er met de vis allemaal gebeurd ![]() | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 13:23 |
Ja, dezelfde eigenaar met vooralsnog maar 1 winkel. Ook daar is het concept hetzelfde - vooral veel kant en klaar. Ik blijf er ver van weg in ieder geval ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 13:23 |
Gelukkig ben ik een fan van vers eten koken (moet absoluut niks hebben van pakjes en K&K-maaltijden) dus daar heb ik geen moeite mee. | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 13:31 |
Toen ik daar werkte, kwam er altijd een bepaald soort publiek in de kippie winkel... het tokkie gehalte is vrij hoog. Veel mensen vinden het erg lekker, en de kip is prima zodra het uit de grill komt. Vraag dus altijd of je het direct uit de grill mag, dan is het echt top. | |
Speedfight | woensdag 27 juli 2022 @ 13:43 |
Wat interessant dit, ik heb hier nooit zo over nagedacht. Leuk om te horen hoe dat werkt. | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 14:05 |
Daarom altijd proberen om de kip direct uit de grill te kopen, dan weet je dat het (dag)vers is. Als het in de toonbank ligt, vooral s'ochtends, dan is het vaak van de dag ervoor. Dus dan koop je oude kip, als je die ook nog eens een dag later opwarmt dan heb je kip van twee dagen oud. Interessnat feitje - de kipfilet in de maaltijden en broodjes komt uit brazilie, zit vol met vocht. Hollandse kipfilet is veel te duur voor de broodjes, dat gebruiken ze ook niet meer. Ik kan nog veel, veel meer vertellen maar vooralsnog laat ik het even hierbij ![]() | |
NaarMensje | woensdag 27 juli 2022 @ 14:21 |
Hey Tommy | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 14:23 |
Wie? | |
Oostblokkert | woensdag 27 juli 2022 @ 14:49 |
Ik heb weleens de liefde met een pan bedreven.
| |
maily | woensdag 27 juli 2022 @ 14:55 |
Veeeel te zout ![]() | |
maily | woensdag 27 juli 2022 @ 14:56 |
![]() | |
C.L.Werner | woensdag 27 juli 2022 @ 15:00 |
![]() Dat komt door de kilo kipkruiden die er overheengaan | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 15:01 |
![]() ![]() Zoals verwacht. | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 16:53 |
Wat als jij het thuis kookt en het bij mij komt bezorgen? | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 16:59 |
Ik heb je een DM gestuurd, de FA's mogen niet weten dat ik zwart ga bijklussen als moderator. Accepteer alleen cash! [ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 27-07-2022 17:00:27 ] | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2022 @ 17:27 |
Heb net kibbeling gegeten, heb geen zin meer in kippie. FA's zijn ingelicht over je zwartwerk. Binnenkort heb je Danny aan je deur, of je wat kan doneren van dat zwartgeld. | |
hoechst | maandag 1 augustus 2022 @ 10:00 |
Het was best wel lekker oh | |
hemarookworst | dinsdag 2 augustus 2022 @ 14:33 |
Kocht wel zo nu en dan die snacks zoals broodje kipburger, firkandel en kroket. Wel lekker goedkoop en als je dat toch eet denk je toch niet over kwaliteit van vlees, dat zijn de snacks van bijv Mora waarschijnlijk ook niet. | |
borisz | dinsdag 2 augustus 2022 @ 14:55 |
Heb er wel eens kippenbouten gehaald... Wel thuis in de oven gedaan. Waren niet de beste kippetjes... | |
Mutsaers__78 | dinsdag 2 augustus 2022 @ 15:02 |
Ooit eens wat gegrilde kippenbouten daar gehaald. De gemarineerde kip van de AH was beter. En dat zegt hééééél veel. | |
Fer | dinsdag 2 augustus 2022 @ 15:29 |
Veel gerechte smaken prima de dag erna, smaak trekt er dan beter in | |
Het_Bokje | dinsdag 2 augustus 2022 @ 17:40 |
Veeg je reet af met een boterham, als je er vervolgens voldoende wasabi op doet, proef je er niets van! ![]() Kip is niet voor niets vaak met Curry. En waar is Curry uitgevonden? Juist, in een van de ranszigste landen van de wereld. Dat zegt toch wel iets. Oftwel: Maskeren van een kutsmaak met een sterke smaak is niet echt ehhh... sterk. | |
Marsenal | dinsdag 2 augustus 2022 @ 17:45 |
Als ik thuis m'n kip twee dagen in de marinade laat zitten is iedereen dolenthousiast maar bij een vreetschuur heb je het blijkbaar dan over oude kip ![]() Ken het overigens niet. | |
Mutsaers__78 | dinsdag 2 augustus 2022 @ 20:23 |
Het verschil is dat jij rauwe kip marineert en vervolgens een dag of twee later afbakt. Zij bakken het en verkopen het schijnbaar minimaal 1 dag later... | |
Marsenal | dinsdag 2 augustus 2022 @ 21:15 |
Oh shit dat had ik niet begrepen. Dat is echt wel pauper als het product ook nog eens je main cashcow is. | |
C.L.Werner | woensdag 3 augustus 2022 @ 13:30 |
Dit geldt niet voor kip niffo | |
laforest | zaterdag 6 augustus 2022 @ 14:50 |
Ik las jippie ![]() | |
C.L.Werner | zaterdag 6 augustus 2022 @ 16:48 |
Ik las paris hilton | |
laforest | zaterdag 6 augustus 2022 @ 17:05 |
Snap ik. ![]() Tegenwoordig toch liever Valeria Lukyanova of Alina Kovalevskaya. ![]() | |
C.L.Werner | zaterdag 6 augustus 2022 @ 17:12 |
Goede keus! |