abonnement bol.com Coolblue
  zondag 22 mei 2022 @ 19:00:56 #1
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_204833296
Goede avond,

Ik zit met iets wat steeds verder mijn leven beperkt, dus ik dacht. Laat ik er eens een topic over openen.
Want als je niets veranderd, gebeurt er ook niets.

Ik merk dat ik steeds verder aan het 'radicaliseren' ben met rechtse ideen.. En ik merk dat het enorm mijn leven begint de benvloeden.

Ik heb zelf een Turkse vader en een Nederlandse moeder. Mijn moeder heeft hem ooit ontmoet tijdens het uitgaan in Rotterdam, hij stelde zich voor als Mario, en hij kwam zogenaamd uit Milaan.

Later bleek dat zijn naam Mehmet was, en hij niet uit Milaan maar uit de Turkse stad Kayseri kwam.
Nu anno 2022 gaf mijn moeder ook toe dat ze vroeger erg naef was en alles geloofde, omdat ze zelf nooit loog.

Mijn vader is heel slecht voor m'n moeder geweest, met mishandelingen, kleineren, hij dreigde mij toen ik klein was te ontvoeren naar Turkije e.d

Mijn moeder heeft mij grotendeels alleen opgevoed, af en toe zag ik mijn vader, en hij was toen al alleen maar vervelend, hij begon gelijk ons hondje met een krant te slaan, en te schreeuwen dat honden niet binnen horen maar buiten... Hij heeft mij nooit erkend, dus hij heeft nooit 1 cent betaald voor mijn opvoeding.

Het enige wat ik ooit heb gekregen is een pakje koekjes, wat ik toen zo bijzonder vond omdat ik echt nooit iets kreeg.... Ondanks alles heb ik hem tot 2019 af en toe gezien, omdat ik perse een vader wou hebben, maar na een kleine ruzie zijn we gestopt met contact. Ik zei dat ik hem een slechte vader vond, waarop hij zei 'kinderen horen altijd respect te hebben voor hun vader altijd, jij hebt mij beledigd tot ziens'' en sinds dien heb ik nooit meer wat gehoord.

Mijn vader is een van de factoren waarom ik een negatieve beeldvorming heb gekregen van mensen met een niet westerse achtergrond.
Daar buiten om, ben ik in 2010 tijdens het zomercarnaval in Rotterdam beroofd, en bedreigd met een mes door 100% een groepje van Marokkaanse komaf, ik hoorde aan zijn 'toon' hoe hij sprak dat het een berbers accent was.

Sinds dien ben ik eigenlijk steeds meer staan verdiepen in statistieken op internet, waar inderdaad uitkwam dat allochtonen vaker crimineel gedrag vertonen... En kwam ik ook op rechtse websites terecht, voornamelijk websites die allemaal video's lieten zien hoe moslims de westerse wereld kapot proberen te maken.

Anno 2022 gaat het best wel slechts met me, ik ben laatst in de supermarkt bewust tegen een vrouw met hoofddoek op gebotst, ik zag haar lopen en de woede borrelde op, en liep bewust heel hard tegen haar aan.

En dit soort incidenten gebeuren steeds vaker, of niet stoppen voor mensen met een migratieachtergrond op het zebrapad, op de fiets een moslim familie uitschelden die in het park aan het picknicken zijn. En ik wou mezelf zelfs aanmelden om vluchtelingen tegen te houden bij de Pools - Wit Russische grens..

Ik ben eigenlijk behoorlijk van mezelf geschrokken, ik wil genieten van m'n leven, maar door de enorme frustraties lukt dat gewoon niet.

Zodra ik iemand met een buitenlandse afkomst zie, (bijvoorbeeld vanaf m'n balkon) is gelijk m'n dag verpest, en dan is m'n humeur gewoon zwaar verpest voor de komende uren.

Daardoor zonder ik mezelf steeds meer af.

Ik wou heel graag naar Spanje op vakantie, maar op de boulevards zitten allemaal bootvluchtelingen met kleedjes die van alles verkopen.. Dus daardoor weet ik al dat ik er niet heen kan gaan...

Ik wil heel graag naar de kermis, maar dat lukt niet want ik weet namelijk wat voor volk dat aantrekt in Rotterdam.

En zo begint mijn leven steeds verder te beperken in het binnen zitten.
En als je binnen zit, lees je allemaal dingen op het nieuws, dat de asielcentra's overvol zitten.. Wat nog meer stress, angst en woede geeft, en dit resulteert erin dat ik eigenlijk de laatste maanden helemaal depressief ben en vol frustratie

Echt woede, huilbuien, angst dat je niet meer in slaap kan vallen door het piekeren.

Ik wou dat ik eindelijk weer eens kan leven, gewoon gelukkig kon zijn.
Ik moet erbij zeggen dat ik een autisme spectrum stoornis heb. PDD-NOS, dus dat kan er ook mee te maken hebben dat ik enorm in hokjes denk.

Laatst zag ik een vrouw helemaal in een boerka, en een man in een witte lange jurk, en er liepen 3 Nederlandse meiden langs, en die keken niet eens... Het leek wel alsof ze het niet eens zagen, ze keken ook niet om.. Waren niet angstig.. En toen werd ik zo jaloers....

Mijn hele dag was verpest, ik was angstig, en die meiden leken er wel helemaal blind voor te zijn of het normaal te vinden.

Zo wil ik ook gewoon zijn, ik kan het immigratieprobleem niet oplossen in Europa.

En als je iets niet kunt veranderen, kan je het maar beter 'loslaten' ... Want anders krijg je wat ik nu heb, pure wanhoop en angst.

Wat wil ik met dit topic bereiken?

Ik zou tips heel fijn vinden, zodat ik weer normaal kan leven, en dat ik eens weer gelukkig kan voelen, en niet mijn hele dag weer verpest is, als ik iemand met een hoofddoek buiten zie lopen.

Ik woon in Rotterdam Zuid, dus de kans dat je iemand met een migratieachtergrond tegenkomt is ook zo ongeveer 80% ...

Hoe gaan jullie met het immigratie vraagstuk om, en als jullie bijvoorbeeld eens met de kinderen naar de McDonald's gaan, en je ziet achter de kassa een meisje met een hoofddoek, of mensen in het restaurant met een migratieachtergrond, hoe zorgen jullie ervoor dat dit niet je gemoedstoestand benvloed?

Dus mijn vraag is eigenlijk, hoe gaan jullie hiermee om, en hebben jullie tips zodat mijn leven een betere kwaliteit krijgt.

Alvast dank!
  zondag 22 mei 2022 @ 19:06:48 #2
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_204833386
Da’s potverdomme zonde van je tijd, zeg. :D
Dit, dus.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:09:43 #3
405314 Dries4Ever
De enige echte Dries
pi_204833419
heb je een begeleider of psycholoog? bespreek dat eens met hem ipv zelfhulp op internet
Fallus Gianticus .. .. ..
Op vrijdag 24 januari 2020 18:35 schreef SebbeSwensje het volgende:
Wolfheze Warriors! _O_
  zondag 22 mei 2022 @ 19:19:44 #4
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_204833524
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:09 schreef Dries4Ever het volgende:
heb je een begeleider of psycholoog? bespreek dat eens met hem ipv zelfhulp op internet
Ik heb een begeleider, die komt 1 keer per maand om te kijken of ik mezelf goed verzorg.
Want ik heb nogal problemen om mijn huis schoon te houden wegens luiheid.

Maar dat is verder een hele linkse vrouw, dus daarom kaart ik dit probleem wat ik meedraag bewust niet aan.


Verder heb ik vroeger wel bij een psycholoog gelopen, maar dat hielp vrij weinig helaas..
  zondag 22 mei 2022 @ 19:20:46 #5
488213 BMW1993
Het echte leven.
pi_204833538
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:06 schreef Buitendam het volgende:
Da’s potverdomme zonde van je tijd, zeg. :D
Ja echt wel! Ik verpest m'n eigen leven op deze manier. :P
  zondag 22 mei 2022 @ 19:34:05 #6
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_204833641
Misschien kan je op eoa wijze in contact komen met mensen met een migragieachtergrond, welke niet Marokkaans uitschot met een mes zijn, zodat je ook ziet dat er prima mensen tussenzitten?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
pi_204833778
Oh vandaar
  Moderator zondag 22 mei 2022 @ 19:59:12 #8
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_204833825
Ik kan me hier niet in verplaatsen want wat jij doet is een meisje achter de kassa bij de McDonalds bv verantwoordelijk houden voor alles wat je opnoemt, projecteert je woede op haar en daarna is er maar 1 dag helemaal verpest en dat is die van jou. Wat kan dat specifieke meisje er aan doen dat jij die gedachten hebt.

Maar, wat ik me afvraag...is die rechtse gedachtengang niet een rookgordijntje voor wat anders? Want je gaat mij niet vertellen dat je hier heel duidelijk kunt uitleggen wat er aan de hand is n vervolgens zeggen dat je dat niet wil als je volledig overtuigd bent van je rechtse gedachtengoed?
[i]Breitling - Instruments for Professionals[/i]
  zondag 22 mei 2022 @ 20:00:20 #9
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_204833833
Intelligentie is voor een groot deel het maken van onderscheid door middel van op basis van kennis / ervaring herkende kenmerken.

Wees niet te hard voor jezelf.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_204833847
Racisten :')
  zondag 22 mei 2022 @ 20:37:52 #11
497166 GewoonUitNL
In De Naam van Allaah, Ar Rahm
pi_204834144
Goed dat je dit aankaart, het feit dat je weet dat dit niet goed is, is de eerste stap naar de oplossing. Tevens is het een teken van oprechtheid dat je je eigen tekortkomingen erkent, dus respect! Graag bied ik mijn steentje aan en wellicht dat het helpt. Wellicht is het relevant om te vermelden dat ik zelf Nederlandse ouders heb, ben opgegroeid met voornamelijk Marokkanen en Turken en later in mijn leven moslim ben geworden.

Allereerst lijkt het erop dat je een probleem hebt met twee soorten mensen: Mensen met een migratieachtergrond en moslims. Je vader heeft een migratieachtergrond en noemt zichzelf waarschijnlijk ook moslim. Als ik lees over jouw ervaring met je Mehmey dan is het erg begrijpelijk dat je gefrustreerd bent en woede hebt tegenover hem. Het klopt namelijk dat een vader in de islaam recht heeft op gehoorzaamheid en respect van zijn kind, maar daarentegen is het ook het recht van een kind dat zijn vader hem opvoedt; en jij hebt door hem geen vader gehad die jou opgevoed heeft zoals het hoort. Aangezien hij jullie geen contact hebben, en ik denk ook niet dat je veel contact hebt met mensen die de eigenschappen van 'het buitenlander zijn' en 'het moslim zijn' met hem delen. Als je dan iemand tegenkomt met diezelfde eigenschappen, dan wil je je frustraties jegens die uiten. Helemaal als je je ervaring met die groep Marokkanen en het continu lezen van 'anti buitenlander berichten' daarbij optelt. Maar gelukkig weet je dat dit niet juist is, en dat klopt zeker.

Als het gaat om het neerkijken op of het opkijken tegen met een andere kleur, dan is dit totaal niet reel. Net zoals jij niet hebt gekozen dat je Turks/Nederlands bent, heb ik er niet voor gekozen dat ik Nederlands ben en heeft een ander niet gekozen voor zijn afkomst, geboorteland of dergelijke. Je hebt goede Nederlanders en slechte Nederlanders en je hebt goede Marokkanen en slechte Marokkanen etcetera. In mijn jeugd ben ik ook gepest door sommige Marokkanen, maar ook een groot deel peste mij niet. Ga ik dan allebei over n kam scheren terwijl een hele grote groep mij niks slechts hebben aangedaan? Sterker nog, zeker sinds ik moslim ben, ken ik heel veel goede Marokkanen die ik zou vertrouw met mijn pincode en voor me door het wereldse vuur zouden gaan. Daarnaast vind je het zelf ook niet leuk en onrechtvaardig als iemand jou beoordeelt op je afkomst zonder dat hij jou kent, dat dien je dus ook niet bij een ander te doen; in dat opzicht is hij dus net als jij.

Als het gaat om moslims, dan moeten we een onderscheid maken tussen iemand met een migratieachtergrond en iemand die zich toeschrijft aan de islaam en daarmee moslim is. Zo ben ik een voorbeeld van het feit dat deze twee niet verweven zijn. Maar ook jegens hen is het niet eerlijk als we hen op n stapel gooien; je hebt goeie en slechte moslims. En als ik de daden van je vader en die van die groep Marokkanen lees, dan zijn dat zeker geen daden die een goede moslim welke de islaam juist volgt zou doen! Een vrouw mishandelen, onschuldige mensen beroven en bedreigen, naar clubs gaan waar muziek en alcohol is, liegen, seks voor het huwelijk etcetera. De islaam verbiedt deze zaken en nodigt uit naar het goede: Het enkel en alleen aanbidden van De Schepper, het nastreven van de waarheid en daar handelen, liefdadigheid; barmhartigheid voor kinderen, respect voor ouderen, goedheid naar de buren, glimlachen, niet boos worden, behulpzaamheid, het respecteren van een ander zijn bezit en dergelijke.

Probeer te accepteren dat Mehmet zo is/was, en als je rust wil; vergeef hem dan. Wat betreft mensen die 1 van die twee eigenschappen hebben, overpeins wat ik heb getypt, zoek ze op en praat met ze; veel zijn niet zoals jij hebt ervaren. Mocht je met een moslim willen praten, dan sta ik daar open voor. Wil je met iemand met een migratieachtergrond willen praten, dan ken ik er genoeg die daartoe bereid zijn.

Met vriendelijke groeten,

Abdoellaah

[ Bericht 1% gewijzigd door CoolGuy op 22-05-2022 20:54:55 ]
En Allaah weet het het beste
  zondag 22 mei 2022 @ 21:01:04 #12
487436 Naardegallemiezen
Naar de filistijnen
pi_204834368
quote:
16s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:34 schreef FlippingCoin het volgende:
Misschien kan je op eoa wijze in contact komen met mensen met een migragieachtergrond, welke niet Marokkaans uitschot met een mes zijn, zodat je ook ziet dat er prima mensen tussenzitten?
Dit is een hele goeie @BMW1993

En verder, als je al geen psychische hulp krijgt, zoek het. Want zoals hierboven ook gezegd wordt, er zit meer achter je rechtse gedachtegang. Met name oud zeer van vroeger. Ik zou nu ingrijpen, voordat je echt radicaliseert. Want ik lees dingen in je OP wat ik al best extreem vind.

Edit: daarmee bedoel ik geen mening te geven over links of rechts of wat ik dan wel niet van de maatschappij tegenwoordig vind. Maar het gaat puur om de radicalisering, of het nou links of rechts is, en het hindert jou in je leven en in je functioneren. En er zit wat achter, namelijk veel pijn.

[ Bericht 13% gewijzigd door Naardegallemiezen op 22-05-2022 21:06:17 ]
Op dinsdag 23 november 2021 21:56 schreef Sfancta het volgende:
Begin me goed op te rijgen hier
[/quote]
pi_204834552
Je hebt in feite geen vader gehad en dat is zeer triest. Maar er zijn ook Nederlandse mannen die hun gezin verlaten, dus dat is niet per se een Turks probleem.

Ten eerste moet je trots zijn op je moeder, die jou alleen en heeft opgevoed, en op je Nederlandse afkomst. Maar daarnaast moet je ook proberen trots te zijn op je Turkse afkomst, ook al is je vader zelf een klootzak. Misschien heb je nog Turkse neven, nichten, halfboers, etc. die wel normaal zijn. Ben je bijvoorbeeld wel eens naar Turkije geweest om je familie daar op te zoeken?

Wat betreft jouw weerzin tegen het opzichtelijke uiterlijke vertoon van moslims, met hun jurken, baarden, hoofddoeken, etc. - die vind ik volkomen logisch en begrijpelijk. Het is bijzonder vreemd dat mensen in Nederland doen alsof ze in Saudie Arabi zijn met hun woestijnbestendige kleding. Ja, ja, onder het mom van godsdienstvrijheid, uiteraard. Hun goed recht, ik weet het wel, maar het ziet er gewoon belachelijk uit - een knappe jonge vrouw met haar mooie haar in zo'n onderdanige hoofddoek of nog erger.

Enfin, dat kun je toch niet veranderen. Laat het gaan. Ga zeker niet over tot geweld of provocatie, daar heb je alleen jezelf mee. Beter heb je medelijden met zulke mensen die niet, zoals jij, in staat zijn tot zelfstandig nadenken en die niet vrij zijn in hun beslissingen.
  Spellchecker zondag 22 mei 2022 @ 21:23:28 #14
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_204834573
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 21:01 schreef Naardegallemiezen het volgende:

[..]
Dit is een hele goeie @:BMW1993

En verder, als je al geen psychische hulp krijgt, zoek het. Want zoals hierboven ook gezegd wordt, er zit meer achter je rechtse gedachtegang. Met name oud zeer van vroeger. Ik zou nu ingrijpen, voordat je echt radicaliseert. Want ik lees dingen in je OP wat ik al best extreem vind.

Edit: daarmee bedoel ik geen mening te geven over links of rechts of wat ik dan wel niet van de maatschappij tegenwoordig vind. Maar het gaat puur om de radicalisering, of het nou links of rechts is, en het hindert jou in je leven en in je functioneren. En er zit wat achter, namelijk veel pijn.
Wat een mooie post ^O^
pi_204834843
#Knuffel#
pi_204834849
Misschien vooral bedenken dat een persoon die jij ziet niet representatief is voor de groep als geheel. Niet elke Marokkaan is een crimineel en niet elke dame met hoofddoek is een Islamist (aanhanger van de radicale Islam). Daarentegen snap ik wel dat je ongelukkig wordt van het feit dat je als Hollander tussen de hoofddoeken en jurken loopt. Zou ik ook niet blij van worden, maar goed, je woont in Rotterdam Zuid dus helaas moet je het hiermee doen.

Ik zou me vooral richten op wat die persoon aan het doen is en niet hoe iemand er uit ziet. Dat laatste is doorgaans niet echt relevant. Het kassameisje draagt misschien een hoofddoek, maar ze helpt jou, dat is haar taak en daar is niets mis mee zolang ze haar werk maar doet en niet onbeleefd is of iets dergelijks. Alleen draagt ze toevallig een hoofddoek, iets wat een privzaak is. Of kijk je ook zo naar mensen met een keppeltje of kruisje om hun nek?

Tenslotte, mag ik je er aan herinneren dat je zelf net zo goed een niet-Westerse achtergrond hebt en eigenlijk de groep veracht waar je zelf toe behoort? Misschien nuanceert je eigen verhaal dit ook: jouw verhaal over je vader en zijn gedrag maken duidelijk dat jij er ook weinig aan kon doen, terwijl je voor een rechts-extremist gewoon “die Turk” bent en dus fout als je je eigen gedachtengoed volgt.

Ik zou morgen je huisarts bellen en vragen om doorverwijzing naar een psycholoog. Nu zijn het nog gedachten, maar je zal niet de eerste zijn die een ander echt iets aandoet. Ik neem aan dat je niet in dat rijtje wilt komen.
  zondag 22 mei 2022 @ 22:32:27 #17
156258 Metalfrost
dude, what
pi_204835159
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:00 schreef BMW1993 het volgende:
Dus mijn vraag is eigenlijk, hoe gaan jullie hiermee om, en hebben jullie tips zodat mijn leven een betere kwaliteit krijgt.
Net zoals met alle eigenschappen van een ander - laat ik bij hen. De manier waarop ze zichzelf presenteren (hoofddoek, tattoo op het gezicht, piercing door de neus, enzovoort) en hoe ze uiteindelijk als persoon zijn, kunnen twee hele verschillende dingen zijn.

Ik zou verder wel op bezoek gaan bij een psycholoog omdat je zulke slechte ervaringen hebt gehad, en niet alleen met je vader.
Google is your friend, abuse your friends
pi_204835237
Verhuis naar een plaats waar weinig tot geen allochtonen zijn.
Niet naar Spanje gaan maar naar oos of noor euopeze landen.
En verder: je negat8eve herinneringen ombuigen/ruimte geven voor positieve door bijvoorbeeld naar de moskee te gaan en met een vriendelijke turkse imam te praten. Want ze zijn gelukkig echt niet allemaal slecht. Verre van hopelijk.
  zondag 22 mei 2022 @ 22:48:20 #19
156258 Metalfrost
dude, what
pi_204835303
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 22:39 schreef Rock92 het volgende:
Verhuis naar een plaats waar weinig tot geen allochtonen zijn.
Niet naar Spanje gaan maar naar oos of noor euopeze landen.
En verder: je negat8eve herinneringen ombuigen/ruimte geven voor positieve door bijvoorbeeld naar de moskee te gaan en met een vriendelijke turkse imam te praten. Want ze zijn gelukkig echt niet allemaal slecht. Verre van hopelijk.
Vluchten voor je problemen lost uiteindelijk niks op, omdat je niet opgewassen bent tegen het probleem mocht je het in je nieuwe situatie tegenkomen. Daarom is het belangrijk om er (psychologisch) tegen te strijden, omdat je er sterker uit komt dan dat er voorheen aan de orde was.
Google is your friend, abuse your friends
pi_204835306
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 22:39 schreef Rock92 het volgende:
Verhuis naar een plaats waar weinig tot geen allochtonen zijn.
Niet naar Spanje gaan maar naar oos of noor euopeze landen.
En verder: je negat8eve herinneringen ombuigen/ruimte geven voor positieve door bijvoorbeeld naar de moskee te gaan en met een vriendelijke turkse imam te praten. Want ze zijn gelukkig echt niet allemaal slecht. Verre van hopelijk.
In Noord-Europese landen wonen vooral heel veel allochtonen. Ik zal vooral naar Oost-Europa gaan.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_204835348
quote:
7s.gif Op zondag 22 mei 2022 22:48 schreef Metalfrost het volgende:

[..]
Vluchten voor je problemen lost uiteindelijk niks op, omdat je niet opgewassen bent tegen het probleem mocht je het in je nieuwe situatie tegenkomen. Daarom is het belangrijk om er (psychologisch) tegen te strijden, omdat je er sterker uit komt dan dat er voorheen aan de orde was.
Klopt, je zult alleen een strijd aangaan tegen racisme en je weet niet of je die uberhaubt gaat winnen. Misschien zit het wel zo diep geworteld ? Weet jij veel. Makkelijkere oplossing is imo verhuizen naar een plek waar je de c9nfrontatie niet keer op keer op keer op etc aan zult moeten gaan.
pi_204835402
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 22:39 schreef Rock92 het volgende:
Verhuis naar een plaats waar weinig tot geen allochtonen zijn.
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. TS heeft autisme en voor mensen met autisme zijn veranderingen moeilijk.
Bovendien kost verhuizen een hoop geld. TS zit niet voor zijn plezier in Rotterdam-Zuid, dus ik veronderstel dat hij mogelijk niet genoeg geld heeft om zomaar ergens anders te gaan wonen. Want als het zo eenvoudig was dan had hij dat vast al lang en breed gedaan.
Internet wetten!
Complothuilers voelen zich voortdurend in hun megalomane kuif gepikt.
pi_204835424
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 22:57 schreef GwanGwaa het volgende:

[..]
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. TS heeft autisme en voor mensen met autisme zijn veranderingen moeilijk.
Bovendien kost verhuizen een hoop geld. TS zit niet voor zijn plezier in Rotterdam-Zuid, dus ik veronderstel dat hij mogelijk niet genoeg geld heeft om zomaar ergens anders te gaan wonen. Want als het zo eenvoudig was dan had hij dat vast al lang en breed gedaan.
Ik kom slechts met ideeen. Misschirn moet hij niet zeiken en die nare smaak die dir aan zijn vader heeft overgehouden wegspoelen met wat nieuws.
Deze wereld is van iedereen en het jammer dat geld alles lastig maakt maar dat terzijde.
pi_204835441
“Hoe gaan jullie met het immigratie vraagstuk om, en als jullie bijvoorbeeld eens met de kinderen naar de McDonald's gaan, en je ziet achter de kassa een meisje met een hoofddoek, of mensen in het restaurant met een migratieachtergrond, hoe zorgen jullie ervoor dat dit niet je gemoedstoestand benvloed?


Dus het is een kwestie van ervoor zorgen dat dit niet je gemoedstoestand benvloed?
Je bent ervan overtuigd dat iedereen een hekel heeft aan mensen met een migratie-achtergrond maar denkt dat anderen er beter mee om kunnen gaan?
Jij hebt professionele hulp nodig. En snel.
pi_204835470
Mijn psych zegt vaak, Droopie als je alleen maar in zwart/ wit denkt onthou je jezelf een heleboel kleur in je leven.

Daar bedoelt ze overigens geen huidskleur mee ;)
Hell To The Liars
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')