En dat terwijl shoarma eigenlijk van lamsvlees zou moeten zijn.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:39 schreef christmastsunami het volgende:
Gister was ik bij de islamitische slager en toen ik om wat shoarma vroeg, pakte ie het niet uit de bak. Maar liep uit zich zelf, zonder dat ik er om vroeg naar achter en maakte ff snel nieuwe kipshoarma voor me.
Nee? Centerparcs is toch een vakantiepark?quote:Op zaterdag 21 mei 2022 17:42 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
Niet echt behoefte aan![]()
Beetje hetzelfde als CenterParcs, als je geen kinderen hebt heb je er niets te zoeken?
Dat was ook de tijd waar ik een keer of 2 bij de beren (toen nog met naam) was. Als afsluiting van een afdelingsuitje oid was het toen best acceptabel. Toen al niet iets waar je naar toe ging om eens lekker uit te eten maar zeker niet vies.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:17 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Toen het nog Betty Beer ed heette was het prima prijs/kwaliteit. Toen ze er franchise 'De Beren' van gemaakt hebben is er op veel plekken wel iets mis gegaan.
Zeker. Toen ik nog een arme student was, was de Connaisseur het summum van lekker. Zelfs ooit nog een date naar toe genomen. Toen ik er jaren later nog eens verzeild raakte bleek de menukaart nauwelijks veranderd maar mijn smaak des te meer. Amper te vreten vond ik het ineens.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 16:08 schreef christmastsunami het volgende:
Iemands referentiekader speelt ook wel mee, lees ik hier. Het is maar wat je gewend bent, of mee opgegroeid bent.
Als je een Mora hamburger ook lekker vind, dan is het smullen bij die beren.
Je kunt veel zeggen van Joël Broekaert, maar niet dat hij een snob is.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 17:53 schreef bijdehand het volgende:
Die review is wel geschreven door een snob zeg, de tering.
flikker op met je snob gehalte. Het kost alleen maar wat moeite en liefde voor het vak uit dezelfde ingredienten een godenmaal te maken.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 20:30 schreef Mexicanobakker het volgende:
Het snobgehalte is weer hoog. Je vindt tegenwoordig nergens meer een plate voor onder de 15 in een beetje stad
Met zulke prijzen zullen ze het personeel ook wel beroerd betalen, en als er iets demotiverend is voor het maken van een godenmaal, is het weten dat je werkgever noch de klant het waardeert.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 20:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
flikker op met je snob gehalte. Het kost alleen maar wat moeite en liefde voor het vak uit dezelfde ingredienten een godenmaal te maken.
Het toppersoneel krijg je gewoon niet met die prijzen, ik zeg niet dat ze onderbetaald worden maar dan heb je simpelweg niet het meest geschoolde personeel. Dan moet je minimaal het dubbele betalen.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 20:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
flikker op met je snob gehalte. Het kost alleen maar wat moeite en liefde voor het vak uit dezelfde ingredienten een godenmaal te maken.
Ik kan niet zeggen dat het goedkoop isquote:Op zaterdag 21 mei 2022 21:01 schreef Leandra het volgende:
[..]
Met zulke prijzen zullen ze het personeel ook wel beroerd betalen, en als er iets demotiverend is voor het maken van een godenmaal, is het weten dat je werkgever noch de klant het waardeert.
Ik schrik van de prijzen. Volgens mij zijn ze flink omhoog gegaan?quote:Op zaterdag 21 mei 2022 21:08 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ik kan niet zeggen dat het goedkoop is
https://www.beren.nl/menu/diner
Maar de het is een generiek probleem in de horeca dat het geen fijne sector is om je vak van te maken en zoals je hier kan lezen komen veel zaken weg met matig eten serveren.
Goed eten hoeft helemaal niet zo duur te zijn, dat bewijzen genoeg anderen. Goed personeel betaal je idd meer, maar een goede kelner of kok maakt zichzelf betaald omdat ie effectiever werkt.quote:Op zaterdag 21 mei 2022 21:06 schreef Mexicanobakker het volgende:
[..]
Het toppersoneel krijg je gewoon niet met die prijzen, ik zeg niet dat ze onderbetaald worden maar dan heb je simpelweg niet het meest geschoolde personeel. Dan moet je minimaal het dubbele betalen.
Dusja, gewoon snobgehalte, niet iedereen heeft de ruimte om met 2 voor 100 euro steeds uit eten te gaan.
Uit eten is sowieso ´duur´quote:Op zaterdag 21 mei 2022 21:11 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Goed eten hoeft helemaal niet zo duur te zijn, dat bewijzen genoeg anderen. Goed personeel betaal je idd meer, maar een goede kelner of kok maakt zichzelf betaald omdat ie effectiever werkt.
En bovendien, heb je de prijzen bekeken bij de Beren? Alles andere als goedkoop
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |