abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:28:50 #1
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204711262


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids

:T
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:29:04 #2
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204711268
Genot
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:29:34 #3
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204711279
wolves is altijd genot
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:31:47 #4
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204711351
kdbgenotttt
pi_204711377
Belgische avond in het Molineux.
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:33:05 #6
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204711387
Lekker verdedigd dit wel.
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:39:48 #7
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204711560
hatrickgenot
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:40:54 #8
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204711591
En de hattrick. Ballon d'Or.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204711601
Niet normaal de beste man.
  woensdag 11 mei 2022 @ 21:41:38 #10
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204711617
KdB heeft overigens dit seizoen dubbel zoveel goals als assists.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204712294
Wow KGB genot
pi_204713034
Haaland who?
  woensdag 11 mei 2022 @ 22:35:59 #13
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204713080
kdb _O_ _O_
pi_204713100
Puntje erbij voor Everton. Die gaan het wel redden.
  woensdag 11 mei 2022 @ 22:41:11 #15
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204713188
paalgod
  woensdag 11 mei 2022 @ 22:41:12 #16
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204713190
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2022 22:37 schreef Bolasie het volgende:
Puntje erbij voor Everton. Die gaan het wel redden.
Leeds eruit, zonde
pi_204713646
[Gerard Romero] Before the end of the season and with a 95% possibility, Frenkie De Jong will be sold to Manchester United. It's a pure money issue, the club needs to sell a player and his performance wasn't top.
pi_204722206
De NLD. We zijn los.
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:02:37 #19
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204722595
Interessant tot nu toe
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:06:12 #20
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204722742
pingelgenot
pi_204722762
Dit had de wedstrijd nodig.
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:06:48 #22
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204722763
stevig schouderduw ....
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:07:06 #23
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204722775
Ben het er niet mee eens.
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:07:36 #24
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204722796
Kak kane
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:18:20 #25
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204723263
terecht
pi_204723350
Mag ook direct rood van mij. Wat een idioot.
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:20:05 #27
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204723351
Wat een theater :')
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:21:04 #28
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204723410
Ja hoor en dan tegen Saka fluiten.

Omgekocht.
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:22:38 #29
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204723481
kanegenot dit is klaar
  donderdag 12 mei 2022 @ 21:23:11 #30
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204723504
En toch een lege prijzenkast
pi_204723540
Op dit tempo kunnen we al snel schakelen naar het songfestival.
  FOK!fotograaf donderdag 12 mei 2022 @ 21:44:26 #32
842 Zorro
Z
pi_204724539
ERG leuke wedstrijd :)
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204740470
Present voor de FA Cup.
pi_204760357
Belangrijk potje voor zowel Spurs als Burnley. We wachten op de kools.
pi_204760468
En daar is de kool van Kane.
pi_204760559
twitter
  FOK!fotograaf zondag 15 mei 2022 @ 15:25:16 #37
842 Zorro
Z
pi_204761166
West Ham _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204761168
Bowen _O_
  FOK!fotograaf zondag 15 mei 2022 @ 15:34:08 #39
842 Zorro
Z
pi_204761239
De regisseur is de weg kwijt.
Eerst een willekeurig interview midden in de wedstrijd, en nu alleen maar de "De Bruyne cam"

Oh, we zijn er weer.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204761370
Wtf Bowen
pi_204761379
Pep hep een beginnend probleem.
  FOK!fotograaf zondag 15 mei 2022 @ 15:46:23 #42
842 Zorro
Z
pi_204761382
_O_ Bowen
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204761384
Wat een show :D
  zondag 15 mei 2022 @ 15:47:14 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204761393
Bald fraud
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 15 mei 2022 @ 15:47:51 #45
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204761400
westhamgenot
pi_204761425
WestHamGoden
Jack does it in real time...
pi_204761427
Leeds heeft ook wel een probleem; met een achterstand in eigen huis de rust in.
  zondag 15 mei 2022 @ 16:06:01 #48
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204761609
kan nog
  zondag 15 mei 2022 @ 16:06:44 #49
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204761621
quote:
1s.gif Op zondag 15 mei 2022 15:50 schreef DeeBee het volgende:
WestHamGoden
  zondag 15 mei 2022 @ 16:18:21 #50
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204761745
die kon er in
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')