abonnement bol.com Coolblue
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:32:06 #1
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204679999
Het oudste topic dat ik kon vinden is uit 2016. Maar nu er een rechtszaak is losgebarsten in Hollywood tussen Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard vind ik het tijd voor een nieuwe, :9.

Hele proces wordt live uitgezonden en er zijn meer dan 100 prominente bekende mensen opgeroepen als getuigen (o.a. Elon Musk, J.K. Rowling en Warner Bros.). Heard beschuldigt Depp van mishandeling en noemde vandaag voor het eerst ook seksueel misbruik en Depp eist daarop 50 miljoen dollar schadevergoeding (smaad) en zegt juist dat Heard de agressor in de relatie was.

Wat een shitshow, en dat gewoon live op tv, :o. Bizar!

Samenvatting van De Standaard

quote:
Rechtszaak Amber Heard tegen Johnny Depp: voor het eerst beschuldigingen van seksueel misbruik

Op de eerste echte procesdag van voormalig acteurskoppel Johnny Depp (58) en Amber Heard (35) kwam Heard voor het eerst met beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Depp. Die ontkent.


Maandag werd de zevenkoppige jury samengesteld, gisteren kwamen de twee partijen voor het eerst echt aan het woord in de rechtbank van de Amerikaanse staat Virginia. De toon voor het proces was meteen gezet: Ben Rottenborn, een van de advocaten van Amber Heard, mocht starten. In zijn openingspleidooi wees hij de jury erop dat ze de ‘echte Johnny Depp zullen leren kennen, de man achter de roem, het geld en de piratenkostuums’. Heard werd dan weer omschreven als een vrouw die ‘haar toevlucht nam tot fysiek geweld, zoals het gooien van dingen, om te beletten dat Depp haar zou verlaten’.

De Amerikaanse acteur eist 50 miljoen dollar wegens smaad nadat Heard in december 2018 een opiniestukhad geschreven in The Washington Post over huiselijk en seksueel geweld. Vier dagen na het verschijnen van het stuk zou Disney de samenwerking met Depp voor Pirates of the Carribean hebben stopgezet, schrijft The Washington Post. Heard wou de zaak laten seponeren, maar dat lukte niet. Daarop diende ze een tegeneis van 100 miljoen dollar in. Heard noemt in het stuk niet de naam van Depp, maar volgens de acteur is het overduidelijk dat ze hem bedoelt. Qua verwijzingen naar wanneer ze ‘publiekelijk het gezicht werd van huiselijk geweld’ zou dat alvast kunnen kloppen. In 2016 vroeg Heard naast een scheiding van ook een straatverbod aan tegen Depp. De rechtbank uitlopend werd ze opgewacht door paparazzi, die gretig foto’s maakten: vooral van haar rechterwang, waarop ze een blauwe plek leek te hebben. Heard liet uiteindelijk het straatverbod vallen nadat ze met Depp tot een vergelijk was gekomen.

Seksueel misbruikt tijdens black-out

Het is niet voor het eerst dat Depp en Heard de degens kruisen voor een rechter. In 2020 verloor Depp de rechtszaak die hij aanspande tegen het Britse tabloid The Sun en zijn reporter Dan Wootton. Aanleiding was een artikel over Depps vechtscheiding met Amber Heard, waarin Wootton Depp omschreef als een ‘wife beater’. Kroongetuige aan de kant van de verdediging: zijn ex-vrouw Amber Heard. De Londense rechter achtte toen twaalf van de veertien incidenten waarover het artikel sprak bewezen.

Deze keer sleept Depp niet de publicerende krant, maar wel Heard voor de rechter. Dat kan te maken hebben met de bewijslast die nodig is: de juryleden moeten beslissen of Heard opzettelijk valse claims maakte, wat minder rigoureus is dan ‘voorbij alle gerede twijfel’. Op de vraag hoe zwaar het Britse oordeel zal wegen op de Amerikaanse rechtszaak, wilden de advocaten van geen van beide partijen reageren.

Nieuw is de aantijging van seksueel misbruik die Heard maakt tegen Depp. Advocaat Elaine Charlson Bredehoft portretteerde Depp niet alleen verbaal en fysiek als agressief, maar volgens de advocaat zou hij zijn ex-vrouw ook verschillende keren seksueel misbruikt hebben, terwijl de actrice nauwelijks bij bewustzijn zou zijn geweest. Dat schrijft internationaal persagentschap Reuters. Onder meer in 2015, tijdens een driedaagse trip in Australië, zou Depp de actrice onder invloed van drugs misbruikt hebben. Depp schudde tijdens het pleidooi zijn hoofd, de beschuldigingen ontkennend.

Heard als agressor

Tijdens het openingspleidooi van Camille Vasquez, een van de advocaten van Depp, klonk dan weer het tegenovergestelde: niet de acteur, wel de actrice zou zich anders voordoen dan ze is. ‘Mevrouw Heard is een erg getroebleerd persoon die de mensen om haar heen manipuleert.’ Een relatietherapeut bij wie het koppel in therapie ging, zou Heard ook omschreven hebben als de agressor in de relatie. ‘De entourage van het koppel kan bevestigen dat ze altijd een extra hotelkamer moesten reserveren wanneer de twee samen op reis gingen of onderweg waren, dat alleen maar voor het geval Depp wilde ontsnappen aan Heards woedeaanvallen.’ Het is ook op een van deze momenten dat Depp gewond raakte, stelt zijn verdediging.

Vast staat dat, net als het proces in Groot-Brittannië, ook deze zaak met argusogen door de media zal worden gevolgd. Het proces zou zo’n zes weken duren, aldus The New York Times. Bovendien wordt het rechtstreeks uitgezonden en zullen er een rist aan bekende figuren getuigen, meer dan 100 in totaal. Depp riep er 38 op, Heard 81. Acteurs ­James Franco, Paul Bettany en ­Ellen Barkin, naast toplui van Disney en Warner Bros. Elon Musk, met wie Heard een ­relatie had, zal via ­video getuigen. Sms’en en mails van onder meer Jason Momoa, J.K. Rowling, muzikant Jack White en regisseur Zack Snyder zullen worden voorgelezen. Hoe groot de schade voor beide carrières zal zijn, valt af te wachten. Nadat hij het proces in Groot-Brittannië had verloren, beëindigde Warner Bros de samenwerking met Depp voor Fantastic beasts, en verving de Deense acteur Mads Mikkelsen Depp in de rol van Grindelwald.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:33:09 #2
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680013
Mededeling
Rechtszaak is gepauzeerd tot maandag 16 mei
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680035
Het lijkt me ook niet makkelijk om altijd in de safety of your own home lekker een narcistische borderliner te zijn met 1-op-1 gesprekstechnieken enzo, en dat dat allemaal niet werkt in zo'n rechtbank.
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
pi_204680092
quote:
16s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:33 schreef ChipsZak. het volgende:
Mededeling
Rechtszaak is gepauzeerd tot maandag 16 mei
Case closet. :')
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:43:01 #5
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680114
quote:
14s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:35 schreef Marsenal het volgende:
Het lijkt me ook niet makkelijk om altijd in de safety of your own home lekker een narcistische borderliner te zijn met 1-op-1 gesprekstechnieken enzo, en dat dat allemaal niet werkt in zo'n rechtbank.
Dat sowieso. De vorige twee rechtszaken heeft ze echter gewonnen (of: Depp heeft ze verloren). Whatever ze daar deed of zei heeft toentertijd gewerkt. Of ze liegt niet natuurlijk. Of deels, maar niet alles, is waar. Die kans is altijd nog aanwezig. Dat er in dit geval ook sprake is van geweld van haar kant lijkt me evident. Hij kan haar echter ook een keer (of vaker) gemept hebben. Of niet maar zij gelooft oprecht van wel. Zij kan iets hebben ervaren als een bewuste 'headbutt' en hij ziet het als collateral damage van het haar in bedwang houden.

Of ik haar geloof? I don't know. Die verklaringen van haar vind ik in elk geval erg ongeloofwaardig. Ik kan me ook niet voorstellen dat Depp de typical abuser is die haar constant helemaal de tering intrapt, duwt, verkracht (met fles), etc. Maar of hij haar nooit een keer aangeraakt heeft durf ik niet te zeggen. Zij heeft natuurlijk sowieso bekend hem te hebben geslagen en heeft een verleden.

Wat was Depps reactie eigenlijk op deze audiotape (artikel van New York Postvan eind april)?

quote:
(...) The declaration came hours after jurors in the Fairfax, Va., courtroom heard Depp berate Heard, calling her a “c–t” in a recording played by her lawyer, Ben Rottenborn.

In another clip, Depp warned Heard about what could happen if their explosive argument continued. “The next move, if I don’t walk away . . . it’s going to be a bloodbath, like it was on the island,” he said.

During one particularly tense moment, the panel of 10 jurors heard Depp suggest that Heard should cut him with a knife. “You’ve taken everything. You want my blood, take it,” he said in a clip.

While Heard was recorded referencing a time Depp “beat the shit” out of her — he continued to deny ever hitting her and accused her of being the abuser.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:54:54 #6
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680226


Deze dus, waar hij niet echt ontkent dat hij haar in elkaar heeft geslagen. Dit zou je wel verwachten als iemand zegt dat 'you beat the shit out of me'.

En dan is een andere recording zegt ze nog zoiets als "you had your hands on me after you threw the phone". Dat wordt ook niet ontkend. En natuurlijk die ene famous headbutt "I fucking headbutted you in the forehead. That doesn't break a nose".

Dit vind ik dan weer niet echt pleiten voor Depp, ondanks dat ik Heard ook zeer dubieus vindt en ik eerlijk moet toegeven dat ik in elk geval een groot deel van haar eigenlijk niet geloof. En dan doel ik op het fysiek misbruik (geweld en seksueel). Alles eromheen zou zomaar waar kunnen zijn. Relatie was messed up.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 17:57:36 #7
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204680253
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:43 schreef ChipsZak. het volgende:

Of ik haar geloof? I don't know. Die verklaringen van haar vind ik in elk geval erg ongeloofwaardig. Ik kan me ook niet voorstellen dat Depp de typical abuser is die haar constant helemaal de tering intrapt, duwt, verkracht (met fles), etc. Maar of hij haar nooit een keer aangeraakt heeft durf ik niet te zeggen. Zij heeft natuurlijk sowieso bekend hem te hebben geslagen en heeft een verleden.
Van de datums waarop volgens Heard gruwelijke dingen zijn gebeurd zijn foto's van gala's en events waar ze een dag later heen zijn gegaan. Jurk met blote rug en geen schrammetje. Lachend op de foto en geen schrammetje. Als je net met een kapotte fles verkracht bent, alles zit onder het bloed en je hebt een kopstoot gehad en bent in je rug getrapt dan is het erg onwaarschijnlijk dat daarvan niets terug te zien is.

quote:
Wat was Depps reactie eigenlijk op deze audiotape (artikel van New York Postvan eind april)?
(...) The declaration came hours after jurors in the Fairfax, Va., courtroom heard Depp berate Heard, calling her a “c–t” in a recording played by her lawyer, Ben Rottenborn.

In another clip, Depp warned Heard about what could happen if their explosive argument continued. “The next move, if I don’t walk away . . . it’s going to be a bloodbath, like it was on the island,” he said.

During one particularly tense moment, the panel of 10 jurors heard Depp suggest that Heard should cut him with a knife. “You’ve taken everything. You want my blood, take it,” he said in a clip.

While Heard was recorded referencing a time Depp “beat the shit” out of her — he continued to deny ever hitting her and accused her of being the abuser.
He who fucks nuns will later join the church.

1 - Als mijn vrouw mij zou mishandelen zou ze ook een kutwijf zijn natuurlijk. Ze hebben over en weer gescholden. Dat gebeurt.
2 - Hij zegt dat als hij niet weggaat (en we weten van zijn getuigenis dat ze hem BLEEF achtervolgen als hij probeerde de lont uit de situatie te halen door weg te lopen) het een bloedbad wordt net als op het eiland. Geen idee waar hij op doelt. Misschien op zijn vinger? Context ontbreekt, dus het kan over vanalles gaan.
3 - Dat spreekt meer tegen Amber dan Johnny. 'Je hebt alles al van me afgepakt. Als je m'n bloed ook nog wil snij me dan maar'. Dat klinkt als iemand die niet van plan is fysiek geweld te gebruiken, maar als iemand die juist onderdanig is.
4 - Daar is het nogal van belang wie het heeft opgenomen. Ze hebben beiden stiekem opnames gemaakt. Is het haar opname dan probeert ze dit te zeggen in de hoop dat hij het niet ontkracht. Is het zijn opname dan ontkent hij het omdat hij weet dat het wordt opgenomen. Gezien van haar bekend is dat ze niet deugt (iig vanwege haar acteerwerk, maar ook vanwege het niet-gedoneerde geld, het toegeven dat ze hem slaan (als hij je mishandeld, zou je dan werkelijk durven slaan? echt? Als hij je schopt en met kapotte flessen verkracht dan durf je gewoon tijdens een argument te slaan??) denk ik dat zij op tape wilde hebben dat ze hem beschuldigt van mishandeling en hij dat gewoon ontkent.

Pure speculatie he allemaal. We weten het niet en waren er niet bij, maar op mij komt zij als totaal ongeloofwaardig, narcistisch, sociapathisch oven, dus ik ben nog steeds #teamJohnny
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:01:37 #8
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680296
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:57 schreef Danny het volgende:

[..]
Van de datums waarop volgens Heard gruwelijke dingen zijn gebeurd zijn foto's van gala's en events waar ze een dag later heen zijn gegaan. Jurk met blote rug en geen schrammetje. Lachend op de foto en geen schrammetje. Als je net met een kapotte fles verkracht bent, alles zit onder het bloed en je hebt een kopstoot gehad en bent in je rug getrapt dan is het erg onwaarschijnlijk dat daarvan niets terug te zien is.
[..]
1 - Als mijn vrouw mij zou mishandelen zou ze ook een kutwijf zijn natuurlijk. Ze hebben over en weer gescholden. Dat gebeurt.
2 - Hij zegt dat als hij niet weggaat (en we weten van zijn getuigenis dat ze hem BLEEF achtervolgen als hij probeerde de lont uit de situatie te halen door weg te lopen) het een bloedbad wordt net als op het eiland. Geen idee waar hij op doelt. Misschien op zijn vinger? Context ontbreekt, dus het kan over vanalles gaan.
3 - Dat spreekt meer tegen Amber dan Johnny. 'Je hebt alles al van me afgepakt. Als je m'n bloed ook nog wil snij me dan maar'. Dat klinkt als iemand die niet van plan is fysiek geweld te gebruiken, maar als iemand die juist onderdanig is.
4 - Daar is het nogal van belang wie het heeft opgenomen. Ze hebben beiden stiekem opnames gemaakt. Is het haar opname dan probeert ze dit te zeggen in de hoop dat hij het niet ontkracht. Is het zijn opname dan ontkent hij het omdat hij weet dat het wordt opgenomen. Gezien van haar bekend is dat ze niet deugt (iig vanwege haar acteerwerk, maar ook vanwege het niet-gedoneerde geld, het toegeven dat ze hem slaan (als hij je mishandeld, zou je dan werkelijk durven slaan? echt? Als hij je schopt en met kapotte flessen verkracht dan durf je gewoon tijdens een argument te slaan??) denk ik dat zij op tape wilde hebben dat ze hem beschuldigt van mishandeling en hij dat gewoon ontkent.

Pure speculatie he allemaal. We weten het niet en waren er niet bij, maar op mij komt zij als totaal ongeloofwaardig, narcistisch, sociapathisch oven, dus ik ben nog steeds #teamJohnny
Oh, ik doelde ook eigenlijk alleen maar op dat 'beat the shit out of me', niet op de rest van het artikel, :+. Ik weet niet wie die heeft opgenomen maar ik gok Amber. Neemt niet weg dat het alsnog heel raar is om zoiets niet te ontkennen. Als iemand dat zou zeggen en ik heb het niet gedaan, dan kom ik daar echt 100 keer op terug van wtf lul jij hey, gek.

:+
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:04:21 #9
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680323
Even mezelf quoten maar onderstaand is ook lichtelijk twijfelachtig. Het hoeft natuurlijk enkel bewezen geacht te worden dat hij haar één keer heeft aangeraakt. That's it. Ik vind het bijzonder dat hij niet een rechtszaak voor smaad én mishandeling heeft aangespannen. Die laatste had hij sowieso gewonnen, denk ik.

quote:
En dan is een andere recording zegt ze nog zoiets als "you had your hands on me after you threw the phone". Dat wordt ook niet ontkend. En natuurlijk die ene famous headbutt "I fucking headbutted you in the forehead. That doesn't break a nose".
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  maandag 9 mei 2022 @ 18:13:49 #10
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204680407
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:21:49 #11
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680478
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:13 schreef Toby56 het volgende:
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
Ik las dat het een 7-koppige jury betreft, :+.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  maandag 9 mei 2022 @ 18:24:33 #12
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204680505
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik las dat het een 7-koppige jury betreft, :+.
Alrite... 7-0 dan deze keer.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:25:54 #13
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680517
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:13 schreef Toby56 het volgende:
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
En het is natuurlijk heel makkelijk om te roepen dat “de wereld” hem weer omarmt heeft terwijl dat vooralsnog vooral gaat om online geluiden. Dat is wat anders dan dat grote filmmaatschappijen hem weer aannemen of durven aannemen. Er is geheid een grote groep Heard-gelovers. En dat is hen goed recht maar ze zijn wellicht gewoon minder luid want je wordt wel aardig afgeslacht als je ook maar durft te zeggen dat je haar gelooft en denkt dat Depp liegt.

Dus het zegt eigenlijk vrij weinig over de toekomst van Depp. Het zegt denk ik wel wat over de carrière van Amber. Ongeacht de uitslag zullen maatschappijen denk ik meer twijfelen gezien de controverse rondom haar persoon die het met zich mee zal nemen.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:28:09 #14
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680533
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:24 schreef Toby56 het volgende:

[..]
Alrite... 7-0 dan deze keer.
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:33:32 #15
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680566
@Toby56

Heb het toch even snel opgezocht. CourtTV (betrouwbaar) geeft dit aan

quote:
A panel of 7 jurors and 4 alternates was selected to hear the $50 million dollar defamation case that actor Johnny Depp is bringing against his ex-wife Amber Heard, who is countersuing with her own defamation claim seeking $100 million in damages.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680608
Als je een hele discussie hebt, voor misschien wel de 100e keer, is het wel heel lastig steeds op alles terug te komen.
Zeker als ze claimt dat hij haar mishandeld heeft en hij dat zou moeten ontkennen.
Het kan best dat hij (inmiddels) echt niet op al die waanzin in wilt gaan.

Ik bedoel maar de zeggen: “Wie zwijgt, stemt toe”, telt hier niet. :)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:50:04 #17
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680692
quote:
1s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:39 schreef vencodark het volgende:
Als je een hele discussie hebt, voor misschien wel de 100e keer, is het wel heel lastig steeds op alles terug te komen.
Zeker als ze claimt dat hij haar mishandeld heeft en hij dat zou moeten ontkennen.
Het kan best dat hij (inmiddels) echt niet op al die waanzin in wilt gaan.

Ik bedoel maar de zeggen: “Wie zwijgt, stemt toe”, telt hier niet. :)
Absoluut niet! Maar ik blijf het opvallend vinden. Ik zou zoiets toch wel blijven ontkennen. Ze zegt niet alleen iets als dat hij sloeg maar echt dat hij ‘de shit’ uit haar mept (beat).

En eerlijk: ik denk dat hier niet zo moeilijk over werd gedaan als de situatie andersom was, ;). Als Depp dit over Heard zei en zij niet ontkende was de wereld te klein geweest (Objection! Calls for speculation, :+)
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680745
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:50 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Absoluut niet! Maar ik blijf het opvallend vinden. Ik zou zoiets toch wel blijven ontkennen. Ze zegt niet alleen iets als dat hij sloeg maar echt dat hij ‘de shit’ uit haar mept (beat).

En eerlijk: ik denk dat hier niet zo moeilijk over werd gedaan als de situatie andersom was, ;). Als Depp dit over Heard zei en zij niet ontkende was de wereld te klein geweest (Objection! Calls for speculation, :+)
Klopt. Daar dacht ik ook al vaak over.
Als de situatie andersom was… maar dat Heard echt gestoord is en manipulatief, is wel duidelijk.
Je moet wel kritisch blijven en het enigszins proberen los van de persoon te zien.
We kijken allemaal met een gekleurde bril natuurlijk. ;)

Ik wil best geloven dat Depp (meerdere malen?) heeft uitgehaald. Het blijft wel opvallend dat zij de enige is die dit bij hem naar boven heeft weten te halen.
Ik denk niet dat het perse zijn aard is.
En dat zij wellicht ‘een enkele uithaal’ helemaal opblaast en zelfs andere (heftigere) agressieve acties erbij verzint, zou mij ook niet verbazen.
Hij wijst haar af of verdedigt zich en nu MOET HIJ KAPOT!!! :(
:P
pi_204680773
quote:
Ik wil best geloven dat Depp (meerdere malen?) heeft uitgehaald. Het blijft wel opvallend dat zij de enige is die dit bij hem naar boven heeft weten te halen.
Ik denk niet dat het perse zijn aard is.
En dat zij wellicht ‘een enkele uithaal’ helemaal opblaast en zelfs andere (heftigere) agressieve acties erbij verzint, zou mij ook niet verbazen.
Ja, zo sta ik er ook in. Het kan volgens mij haast niet anders dan dat hij echt wel íets heeft gedaan. Maar ik heb er moeite mee om te geloven dat alles wat Amber zegt waar is. Dat verhaal met die fles en zo, dat is toch echt wel sadistisch psychopatengedrag. Dat komt echt niet ineens plotseling in je naar boven als je al achterin de 50 bent. Dat zou hij dan eerder ook al moeten hebben vertoond.
pi_204681118
Ze hebben allebei schuld eraan. Want waar twee vechten twee schuld. Toxische relaties noemen ze dat,
  maandag 9 mei 2022 @ 20:26:43 #21
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204681942
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:28 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
Oh ja, ik vermoed zelf dat het gewoon een hung jury gaat worden, ongeacht het aantal juryleden.
Want volgens mij moeten echt alle juryleden hetzij 'ja' hetzij 'nee' zeggen op de vraag: is de op-ed van Heard in de Washington Post inderdaad de oorzaak van het feit dat sindsdien niemand Johnny Depp nog voor een filmrol heeft gevraagd en zijn carrière nagenoeg naar de knoppen is?

En dat zie ik niet gebeuren, hoe ongeloofwaardig Heard ook gevonden wordt online.

Maar ik zie wel een totaal andere reactie in het publieke debat op Depp, in vergelijking met diens zaak tegen The Sun ('wife beater').
Bovendien is nu alles live te volgen, en is daardoor de betrokkenheid van het publiek veel groter. In de vorige zaak moesten we het toch doorgaans doen met de berichten uit de media over het verloop en de uitkomst van de zaak (en de beroepszaak die erop volgde). En verloop en uitkomst waren destijds niet gunstig voor Depp.

Al met al vermoed ik dat deze zaak waarschijnlijk duidelijker gaat maken aan zowel het meer neutrale publiek als aan Hollywood, dat er niet slechts één schuldige is. En dat zou gunstig kunnen uitpakken voor Depp, omdat hij tot nu toe als hoofdschuldige (of zelfs enig schuldige) werd gezien.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 21:01:51 #22
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204682379
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:01 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Oh, ik doelde ook eigenlijk alleen maar op dat 'beat the shit out of me', niet op de rest van het artikel, :+. Ik weet niet wie die heeft opgenomen maar ik gok Amber. Neemt niet weg dat het alsnog heel raar is om zoiets niet te ontkennen. Als iemand dat zou zeggen en ik heb het niet gedaan, dan kom ik daar echt 100 keer op terug van wtf lul jij hey, gek.

:+
er staat juist dat hij bleef ontkennen haar ooit geslagen te hebben
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 21:02:57 #23
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204682401
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:28 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
Juryuitspraken moeten - iig in de VS - altijd unaniem zijn
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:35:32 #24
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683028
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 20:26 schreef Toby56 het volgende:

[..]
Oh ja, ik vermoed zelf dat het gewoon een hung jury gaat worden, ongeacht het aantal juryleden.
Want volgens mij moeten echt alle juryleden hetzij 'ja' hetzij 'nee' zeggen op de vraag: is de op-ed van Heard in de Washington Post inderdaad de oorzaak van het feit dat sindsdien niemand Johnny Depp nog voor een filmrol heeft gevraagd en zijn carrière nagenoeg naar de knoppen is?

En dat zie ik niet gebeuren, hoe ongeloofwaardig Heard ook gevonden wordt online.

Maar ik zie wel een totaal andere reactie in het publieke debat op Depp, in vergelijking met diens zaak tegen The Sun ('wife beater').
Bovendien is nu alles live te volgen, en is daardoor de betrokkenheid van het publiek veel groter. In de vorige zaak moesten we het toch doorgaans doen met de berichten uit de media over het verloop en de uitkomst van de zaak (en de beroepszaak die erop volgde). En verloop en uitkomst waren destijds niet gunstig voor Depp.

Al met al vermoed ik dat deze zaak waarschijnlijk duidelijker gaat maken aan zowel het meer neutrale publiek als aan Hollywood, dat er niet slechts één schuldige is. En dat zou gunstig kunnen uitpakken voor Depp, omdat hij tot nu toe als hoofdschuldige (of zelfs enig schuldige) werd gezien.
Dat wel, maar dat betekent niet dat hij plots filmrollen aangeboden gaat krijgen omdat hij ineens officieus is 'vrijgepleit'. Er zijn nasty dingen naar voren gekomen, ook vanuit zijn kant, en de vraag is meer of filmmaatschappijen op deze controverse zitten te wachten. Er zal immers altijd een aanzienklijk deel van de populatie wel in Heard geloven.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:36:23 #25
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683051
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:01 schreef Danny het volgende:

[..]
er staat juist dat hij bleef ontkennen haar ooit geslagen te hebben
Dat staat in het artikel, maar in de audio ontkent hij niet (oftewel: in het gesprek met Heard ontkent hij niet). Ik vermoed dat hij tijdens deze rechtszaak alsnog heeft ontkend na het spelen van deze tape.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:36:51 #26
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683063
edit; foutje
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  maandag 9 mei 2022 @ 21:42:23 #27
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204683189
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:35 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Dat wel, maar dat betekent niet dat hij plots filmrollen aangeboden gaat krijgen omdat hij ineens officieus is 'vrijgepleit'. Er zijn nasty dingen naar voren gekomen, ook vanuit zijn kant, en de vraag is meer of filmmaatschappijen op deze controverse zitten te wachten. Er zal immers altijd een aanzienklijk deel van de populatie wel in Heard geloven.
Het is mijn vermoeden, maar uiteraard heb ik geen glazen bol.
Net als mijn vermoeden dat dit een 'hung jury' zaak gaat zijn.

Giswerk, ik geef het toe. Op basis van wat ik tot nu toe gezien & gehoord heb.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:52:13 #28
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683432
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:42 schreef Toby56 het volgende:

[..]
Het is mijn vermoeden, maar uiteraard heb ik geen glazen bol.
Net als mijn vermoeden dat dit een 'hung jury' zaak gaat zijn.

Giswerk, ik geef het toe. Op basis van wat ik tot nu toe gezien & gehoord heb.
Hung jury zou niet verbazingwekkend zijn, maar denken dat Depp dit glorieus achter zich kan laten durf ik niet zo mijn hand voor in 't vuur te steken. Wat wij op YT zien en de Depp-fans is heel wat anders dan de ervaring in de court room. Dit artikel legt dat heel mooi bloot.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204683503
Het blijft altijd kleven. Zelfs als hij onschuldig is.
pi_204683514
Begrijp ik wel. Depp komt op bepaalde momenten bijna te relaxed over. Bijna geamuseerd of laconiek.
Dat kan ook opgevat worden als desinteresse of arrogantie. “Het komt toch wel goed. Niemand gelooft haar”.
pi_204683584
Vind ik ook. Hij doet niets maar lacht haar wel uit. Bijvoorbeeld toen over die piemel.
Hij zit gewoon daar bewust af te wachten dat Amber zichzelf voor schut zet.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 22:00:57 #32
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683590
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:56 schreef quirina het volgende:
Het blijft altijd kleven. Zelfs als hij onschuldig is.
Precies. En dan kan de helft van het internet erg luid schreeuwen #JusticeforJohnny maar de vraag is of een Warner Bros. of Disney daarin mee wenst te gaan of niet. Uiteindelijk draait ook dat om image en geld en het is natuurlijk niet zo dat hij er als voorbeeldig man uit naar voren komt momenteel. En niemand is voorbeeldig en iedereen gaat wel eens heel lelijk tekeer maar daar hebben de bobo's bij de grootste filmmaatschappijen ter wereld weinig mee te maken. Zélfs als Karen en Ken online schreeuwen dat Heard liegt en Johnny slachtoffer is.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204683618
Iedereen is vervangbaar. Acteurs en Actrices helemaal
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 22:04:29 #34
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683628
quote:
1s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:56 schreef vencodark het volgende:
Begrijp ik wel. Depp komt op bepaalde momenten bijna te relaxed over. Bijna geamuseerd of laconiek.
Dat kan ook opgevat worden als desinteresse of arrogantie. “Het komt toch wel goed. Niemand gelooft haar”.
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 22:00 schreef quirina het volgende:
Vind ik ook. Hij doet niets maar lacht haar wel uit. Bijvoorbeeld toen over die piemel.
Hij zit gewoon daar bewust af te wachten dat Amber zichzelf voor schut zet.
Ik denk dat hij ergens in zijn achterhoofd gewoon rustig naar achteren leunt en toekijkt hoe Heards wereld langzamerhand een beetje (verder) in elkaar stort. De eerste rechtszaken waren binnenskamers maar deze niet. Met deze kan hij haar en haar carrière kapotmaken zelfs als hij verliest: zij doet dat namelijk al voor hem (precies zoals hij waarschijnlijk hoopte). Ik denk dat hij daar inmiddels best die 100 miljoen voor over heeft, :+.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 23:28:04 #35
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204684666
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:35 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Dat wel, maar dat betekent niet dat hij plots filmrollen aangeboden gaat krijgen omdat hij ineens officieus is 'vrijgepleit'. Er zijn nasty dingen naar voren gekomen, ook vanuit zijn kant, en de vraag is meer of filmmaatschappijen op deze controverse zitten te wachten. Er zal immers altijd een aanzienklijk deel van de populatie wel in Heard geloven.
ja, het zou mooi zijn geweest als men massaal Fantastic Beasts had geboycot vanwege het ontslaan van Depp. Dat moet nu dan maar gebeuren met de nieuwe Pirates o/t Caribbean (potc zonder Depp, echt :'))

En Aquaman 2 natuurlijk sowieso boycotten. Er zal namelijk ook altijd een aanzienlijk deel van de populatie Depp geloven en er zijn over Heard ook wel nasty dingen naar buiten gekomen. Toch is die gek genoeg NIET gecancelled.
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 22:00 schreef quirina het volgende:
Vind ik ook. Hij doet niets maar lacht haar wel uit. Bijvoorbeeld toen over die piemel.
Hij zit gewoon daar bewust af te wachten dat Amber zichzelf voor schut zet.
Daar hoeft hij niet op te wachten. Dat heeft ze tot nu toe elke keer dat ze in beeld was gedaan voor de kijkers, maar de hele zitting elke dag daar voor de aanwezigen.

quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 22:04 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
[..]
Ik denk dat hij ergens in zijn achterhoofd gewoon rustig naar achteren leunt en toekijkt hoe Heards wereld langzamerhand een beetje (verder) in elkaar stort. De eerste rechtszaken waren binnenskamers maar deze niet. Met deze kan hij haar en haar carrière kapotmaken zelfs als hij verliest: zij doet dat namelijk al voor hem (precies zoals hij waarschijnlijk hoopte). Ik denk dat hij daar inmiddels best die 100 miljoen voor over heeft, :+.
100 miljoen is zijn hele geschatte vermogen. Dat zou betekenen dat hij in één klap dakloos zou zijn. Dat zal hij er niet voor over hebben. Van de andere kant, Hears is 'maar' 2,5 miljoen waard. Die 50 miljoen gaat hij sowieso dus never nooit krijgen en dat weet-ie heus wel.
Ik vind 't gewoon dapper dat hij deze zaak is gestart. Als man moeten toegeven dat je door een vrouw stelselmatig bent mishandeld is voer voor alfa mannetjes natuurlijk. Je wordt het onderdeel van spot, terwijl een vrouw die daarvoor uit komt wordt gezien als held.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  dinsdag 10 mei 2022 @ 05:25:33 #36
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204685225
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:52 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Hung jury zou niet verbazingwekkend zijn, maar denken dat Depp dit glorieus achter zich kan laten durf ik niet zo mijn hand voor in 't vuur te steken. Wat wij op YT zien en de Depp-fans is heel wat anders dan de ervaring in de court room. Dit artikel legt dat heel mooi bloot.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Glorieus zou ik het sowieso niet willen noemen; dat was, gezien de aard der gebeurtenissen, sowieso al heel erg moeilijk geweest.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 10 mei 2022 @ 07:23:59 #37
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204685368
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 23:28 schreef Danny het volgende:

[..]
ja, het zou mooi zijn geweest als men massaal Fantastic Beasts had geboycot vanwege het ontslaan van Depp. Dat moet nu dan maar gebeuren met de nieuwe Pirates o/t Caribbean (potc zonder Depp, echt :'))

En Aquaman 2 natuurlijk sowieso boycotten. Er zal namelijk ook altijd een aanzienlijk deel van de populatie Depp geloven en er zijn over Heard ook wel nasty dingen naar buiten gekomen. Toch is die gek genoeg NIET gecancelled.
[..]
Daar hoeft hij niet op te wachten. Dat heeft ze tot nu toe elke keer dat ze in beeld was gedaan voor de kijkers, maar de hele zitting elke dag daar voor de aanwezigen.
[..]
100 miljoen is zijn hele geschatte vermogen. Dat zou betekenen dat hij in één klap dakloos zou zijn. Dat zal hij er niet voor over hebben. Van de andere kant, Hears is 'maar' 2,5 miljoen waard. Die 50 miljoen gaat hij sowieso dus never nooit krijgen en dat weet-ie heus wel.
Ik vind 't gewoon dapper dat hij deze zaak is gestart. Als man moeten toegeven dat je door een vrouw stelselmatig bent mishandeld is voer voor alfa mannetjes natuurlijk. Je wordt het onderdeel van spot, terwijl een vrouw die daarvoor uit komt wordt gezien als held.
Er zal niet massaal geboycot gaan worden. Zover ik weet is Ambers rol in Aquaman al verkleind naar aanleiding van de rechtszaak (de film was volgens mij al af dus hebben ze lopen knippen want je kan niet ineens de film opnieuw gaan lopen doen). Zij is ‘logischerwijs’ nog niet gecanceld omdat zij tot nog toe bekend stond als het slachtoffer. Pas nu komt er massaal (deels) iets anders naar buiten. Ik verwacht dat ze hierna wel lastiger aan rollen gaat komen, eigenlijk.

Zijn net worth wordt geschat op 150 miljoen lees ik. Dus meteen dakloos zal-ie niet zijn. Sowieso denk ik niet dat hij dakloos zal raken. Hij haalt vast wel ergens royalties vandaan en wat ander klein spul. Mogelijk krijgt hij ook weer wat rollen. Het zal wel een deuk slaan in zijn financiën, ja. Maar ook denk ik dat hij niet de volledige 100 miljoen hoeft te betalen als hij deze zaak verliest omdat hij zelf ook degelijk slachtoffer is, wellicht.

We’ll see.

Overigens is het zeker dapper van Depp. Nu spreekt hij natuurlijk wel enigszins vanuit een geprivilegieerde positie als enorm geliefd acteur. Mensen lachen je dan toch minder snel uit dan als hij Henk de conciërge was geweest. Desalniettemin goed om dit zo breed uitgemeten in de media te zien.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  Admin dinsdag 10 mei 2022 @ 08:28:12 #38
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204685653
quote:
17s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 07:23 schreef ChipsZak. het volgende:

Er zal niet massaal geboycot gaan worden. Zover ik weet is Ambers rol in Aquaman al verkleind naar aanleiding van de rechtszaak (de film was volgens mij al af dus hebben ze lopen knippen want je kan niet ineens de film opnieuw gaan lopen doen).
Je hoeft alleen maar haar rol te laten herspelen. Is al eerder gebeurd met All The Money in the World. Die zou enkele weken later al gaan draaien (en was dus al afgemonteerd) toen het gedrag van Kevin Spacey bekend werd. Hebben ze Christopher Plummer ingehuurd om zijn rol over te nemen en dat is gewoon in de film gemonteerd en er is geen spoor van Spacey meer terug te vinden in de film.
https://www.slashfilm.com(...)-the-world-reshoots/

quote:
Zij is ‘logischerwijs’ nog niet gecanceld omdat zij tot nog toe bekend stond als het slachtoffer.
'Vermeend' slachtoffer. Er is geen zaak geweest over de mishandelingen, maar louter over of uitspraken lasterlijk waren.

quote:
Pas nu komt er massaal (deels) iets anders naar buiten. Ik verwacht dat ze hierna wel lastiger aan rollen gaat komen, eigenlijk.
Ik hoop het, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet. Er is nog veel ongelijkheid in de wereld tussen mannen en vrouwen.

quote:
Zijn net worth wordt geschat op 150 miljoen lees ik. Dus meteen dakloos zal-ie niet zijn.
Waar lees je dat? Want de bronnen die dat stellen citeren zover ik kan zien allemaal celebritynetworth.com en die zegt momenteel $100M
https://www.celebritynetw(...)hnny-depp-net-worth/

quote:
Sowieso denk ik niet dat hij dakloos zal raken. Hij haalt vast wel ergens royalties vandaan en wat ander klein spul. Mogelijk krijgt hij ook weer wat rollen. Het zal wel een deuk slaan in zijn financiën, ja. Maar ook denk ik dat hij niet de volledige 100 miljoen hoeft te betalen als hij deze zaak verliest omdat hij zelf ook degelijk slachtoffer is, wellicht.
Ik weet niet of dat zo werkt met een counterclaim. Ik denk dat het of/of is. Dus of Depp moet betalen of Heard moet betalen. Hoeveel er dan uiteindelijk moet worden uitgekeerd door de verliezende partij bepaalt de jury of rechter

quote:
Overigens is het zeker dapper van Depp. Nu spreekt hij natuurlijk wel enigszins vanuit een geprivilegieerde positie als enorm geliefd acteur. Mensen lachen je dan toch minder snel uit dan als hij Henk de conciërge was geweest. Desalniettemin goed om dit zo breed uitgemeten in de media te zien.
Al is het maar vanwege de entertainmentwaarde :Y)
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 10 mei 2022 @ 08:42:30 #39
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204685750
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 08:28 schreef Danny het volgende:

[..]
Je hoeft alleen maar haar rol te laten herspelen. Is al eerder gebeurd met All The Money in the World. Die zou enkele weken later al gaan draaien (en was dus al afgemonteerd) toen het gedrag van Kevin Spacey bekend werd. Hebben ze Christopher Plummer ingehuurd om zijn rol over te nemen en dat is gewoon in de film gemonteerd en er is geen spoor van Spacey meer terug te vinden in de film.
https://www.slashfilm.com(...)-the-world-reshoots/
[..]
'Vermeend' slachtoffer. Er is geen zaak geweest over de mishandelingen, maar louter over of uitspraken lasterlijk waren.
[..]
Ik hoop het, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet. Er is nog veel ongelijkheid in de wereld tussen mannen en vrouwen.
[..]
Waar lees je dat? Want de bronnen die dat stellen citeren zover ik kan zien allemaal celebritynetworth.com en die zegt momenteel $100M
https://www.celebritynetw(...)hnny-depp-net-worth/
[..]
Ik weet niet of dat zo werkt met een counterclaim. Ik denk dat het of/of is. Dus of Depp moet betalen of Heard moet betalen. Hoeveel er dan uiteindelijk moet worden uitgekeerd door de verliezende partij bepaalt de jury of rechter
[..]
Al is het maar vanwege de entertainmentwaarde :Y)
Ik weet niet hoe ik op die losse reacties moet reageren, :') dus dan maar zo:

1) Ok, het is dus mogelijk. Wist ik niet. Nu is het wel zo dat deze rechtszaak nog aan de gang is dus misschien willen ze eea afwachten. En ook goed mogelijk dat ze alleen knippen en niet volledig vervangen omdat ze het dat nu (na afronden draaidagen) niet meer waard vinden. Dit is ook wel vaker gebeurd (“het was al opgenomen”). Of zij in eventuele vervolgfilms, of überhaupt in films, te zien zal zijn betwijfel ik sterk.

2) Niet helemaal waar. De uitspraak ‘wife-beater’ mocht gebruikt worden want de rechter in de UK achtte het ‘substantially true’ en zegt dat 12 van de 14 incidenten van huiselijk geweld hadden plaatsgevonden. Daarom heeft hij verloren, was de uitspraak niet lasterlijk en mag ze hem een wife-beater noemen.

3) Dit werkt twee kanten op. Zoals gezegd: ik verwacht van wel, maar we gaan het zien.

4) Ik lees dat hier (is wel van 16 april) https://amp.marca.com/en/(...)a4741a10a8b45b1.html
Maar ook hier: https://filmysiyappa.com/johnny-depp-net-worth/

Maar of het nou 100 miljoen of 150 miljoen is: ik denk niet dat hij op straat hoeft te gaan bedelen, al is het alleen maar vanwege vrienden om hem heen (en eventuele royalties etc.). Misschien dat Tim Burton hem wel weer oproept, :P.

5)Ja precies, de rechter bepaalt. Die kan dus prima zeggen: yo, 100 miljoen is too much gezien de situatie (hij is ook mishandeld en/of jij hebt schade gelopen maar niet zóveel oid)

6) Het is zeker entertainment, :9. Daarom staat het in SHO en niet in NWS. Hoewel ik me wel wat aparter begin te voelen vanwege het ‘genieten’ van andermans ellende terwijl het om serieuze onderwerpen gaat. Maar ja, ben hypocriet en duik meteen de zaak weet in zodra het kan om hier te posten, :').
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 10 mei 2022 @ 08:44:29 #40
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204685765
Aanvulling want dit bedoelde ik: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/91164
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204690840
Amber vind ik redelijk ongeloofwaardig overkomen. Als je voortdurend in elkaar gerost wordt, hoe kun je dan nog per datum alles tot in de kleinste details herinneren? Ze huilt zonder tranen. Ze heeft het over gebeurtenissen waar anderen bij waren, maar die anderen getuigen dat zij zelf met name stampij maakte. Ze beschrijft zichzelf vooral als een weerloos slachtoffer die nooit iets terugdeed of een ruzie begon en uit de situatie wegliep, terwijl we bandopnames hebben gehoord waarop zij schreeuwend is te horen en voortdurend Depp tegen wil houden als hij weg wil.
Aan de andere kant hebben we Depp waarvan zeker is dat hij een alcoholist en drugsgebruiker is. Het lijkt mij wel aannemelijk dat als hij volkomen onder invloed is, zijn zelfbeheersing verliest en met dingen gooit en Amber pest en uitscheldt en ook best klappen kan hebben verkocht. Hij kan het ontkennen omdat hij zich niet meer alles herinnert zodra hij weer nuchter is. Ook zijn er appjes en mailtjes die bedenkelijk zijn. Excuses, uitschelden, spijtbetuigingen. Dat doe je niet als je totaal niets hebt gedaan.

Het lijkt me voor die jury echt een monstertaak om uit dat over en weer beschuldigen en het slechte acteerwerk een oordeel te kunnen vormen.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_204690875
Het zou mij verbazen als ze tot een oordeel komen, ik denk zelfs dat Depp blij mag zijn als het bij een hung jury blijft. Want als ze ook geloven dat hij haar zelfs maar 1 keer heeft geslagen, dan verliest hij de zaak sowieso. Ongeacht hoezeer zij het heeft uitgelokt en hém heeft getergd en geslagen, dat doet er dan niet toe. Zij staat daar namelijk niet voor mishandelingen die zij zelf heeft gepleegd, maar enkel voor de vraag of het terecht is dat ze zichzelf in die op-ed slachtoffer van huiselijk geweld noemde. Hoe positief zijn fans ook zijn, dit is echt nog geen gelopen race voor Depp.
pi_204690907
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 17:35 schreef Aaltje1978 het volgende:
Het zou mij verbazen als ze tot een oordeel komen, ik denk zelfs dat Depp blij mag zijn als het bij een hung jury blijft. Want als ze ook geloven dat hij haar zelfs maar 1 keer heeft geslagen, dan verliest hij de zaak sowieso. Ongeacht hoezeer zij het heeft uitgelokt en hém heeft getergd en geslagen, dat doet er dan niet toe. Zij staat daar namelijk niet voor mishandelingen die zij zelf heeft gepleegd, maar enkel voor de vraag of het terecht is dat ze zichzelf in die op-ed slachtoffer van huiselijk geweld noemde. Hoe positief zijn fans ook zijn, dit is echt nog geen gelopen race voor Depp.
Mee eens. Het is eigenlijk ook niet echt aannemelijk dat iemand die zo verslaafd is als Depp en uitgedaagd wordt zich altijd volledig blijft beheersen.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 10 mei 2022 @ 18:52:49 #44
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204691761
Het is ook lastig in te schatten in hoeverre er nog sprake is van grote veranderingen in gedrag bij iemand zo verslaafd als Depp. Je zou denken dat hij eigenlijk bijna altijd wel onder invloed was van ‘t een en ander en dat het niet eens altijd te merken was dat hij gedronken of gebruikt had.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 10 mei 2022 @ 18:59:46 #45
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204691839
:o :')! Misschien zamelen beiden vast geld in just in case

quote:
Documentaire Johnny Depp en Amber Heard

Inmiddels is bekend dat er een overvloed is aan bewijsmateriaal, alle stukken worden nu op een rij gezet in de tweedelige serie Johnny vs Amber, die voor discovery+ werd gemaakt. Het bewijsmateriaal wordt in de documentaire aangevuld en voorzien van commentaar door personen die nauw betrokken zijn bij het voormalig liefdeskoppel. Ook schijnen de advocaten van zowel Johnny Depp als Amber Heard hun licht op de zaak in de documentaire.

De onthullende documentaire bekijkt de zaak van beide kanten en onthult dat het bewijsmateriaal wat tot nu toe is aangeleverd misschien niet het hele verhaal laat zien. In het eerste deel wordt de zaak vanuit Johnny Depp, zijn advocaat en personen uit zijn omgeving bekeken. Daarna zien we de zaak vanuit Amber Heard, wiens advocaat zegt te kunnen bewijzen dat Johnny Depp zich schuldig heeft gemaakt aan huiselijk geweld. Johnny vs Amber is vanaf zaterdag 14 mei te zien op discovery+.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  dinsdag 10 mei 2022 @ 20:14:43 #46
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204692967
quote:
17s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 18:59 schreef ChipsZak. het volgende:
:o :')! Misschien zamelen beiden vast geld in just in case
[..]

quote:
Daarna zien we de zaak vanuit Amber Heard, wiens advocaat zegt te kunnen bewijzen dat Johnny Depp zich schuldig heeft gemaakt aan huiselijk geweld.
Die advocaten van Amber Heard zijn echt lachertjes. Hoe kunnen wij hun serieus nemen?
  dinsdag 10 mei 2022 @ 20:15:16 #47
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204693249
quote:
17s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 18:52 schreef ChipsZak. het volgende:
Het is ook lastig in te schatten in hoeverre er nog sprake is van grote veranderingen in gedrag bij iemand zo verslaafd als Depp. Je zou denken dat hij eigenlijk bijna altijd wel onder invloed was van ‘t een en ander en dat het niet eens altijd te merken was dat hij gedronken of gebruikt had.
Dat heb ik ook wel gehoord, dat hij sowieso een heel hoge tolerantie had voor alcohol, volgens één van de getuigen. Ook zei hij zelf dat MDMA voor hem niet zoveel doet.
Anderzijds gebruikt hij natuurlijk echt al ontzettend lang, en dan hebben we het echt wel over decennia, dus als hij nog nooit eerder onder invloed agressief is geworden naar iemand, dan zou het idd wel raar zijn als dat nu opeens gebeurt terwijl hij in de 50 is. Maar goed, misschien is er ook nooit eerder op bepaalde knoppen gedrukt en nu wel. Zelfs het meest geduldige mens heeft wel een grens. In die zin kun je dus nooit 100% uitsluiten dat iemand gewelddadig is geworden.

Hoe ik naar de zaak kijk, sluit ik het niet uit dat het wel één of meer keren gebeurd is, maar ik heb zeker niet de indruk dat het zo schering en inslag was als zij het liet voorkomen.
pi_204720159
twitter
  donderdag 12 mei 2022 @ 18:23:53 #50
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204720231
quote:
Ja, dat was leuk.
Die arme man was volgens mij erg moe.

Doet me denken aan de helaas wat in de vergetelheid gezakte serie Ally McBeal, waarin Ally OBJECTION! schreeuwt tegen haar eigen cliënt, die door een collega wordt verhoord.


Als je je verveelt de komende dagen zonder Amber en Johnny: 5 seizoenen; de eerste 3 zijn erg leuk en de moeite meer dan waard (naar mijn mening). Destijds (2e helft jaren 90) best een baanbrekende serie, maar het werd uiteindelijk een beetje te langdradig.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')