abonnement bol.com Coolblue
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:32:06 #1
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204679999
Het oudste topic dat ik kon vinden is uit 2016. Maar nu er een rechtszaak is losgebarsten in Hollywood tussen Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard vind ik het tijd voor een nieuwe, :9.

Hele proces wordt live uitgezonden en er zijn meer dan 100 prominente bekende mensen opgeroepen als getuigen (o.a. Elon Musk, J.K. Rowling en Warner Bros.). Heard beschuldigt Depp van mishandeling en noemde vandaag voor het eerst ook seksueel misbruik en Depp eist daarop 50 miljoen dollar schadevergoeding (smaad) en zegt juist dat Heard de agressor in de relatie was.

Wat een shitshow, en dat gewoon live op tv, :o. Bizar!

Samenvatting van De Standaard

quote:
Rechtszaak Amber Heard tegen Johnny Depp: voor het eerst beschuldigingen van seksueel misbruik

Op de eerste echte procesdag van voormalig acteurskoppel Johnny Depp (58) en Amber Heard (35) kwam Heard voor het eerst met beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Depp. Die ontkent.


Maandag werd de zevenkoppige jury samengesteld, gisteren kwamen de twee partijen voor het eerst echt aan het woord in de rechtbank van de Amerikaanse staat Virginia. De toon voor het proces was meteen gezet: Ben Rottenborn, een van de advocaten van Amber Heard, mocht starten. In zijn openingspleidooi wees hij de jury erop dat ze de ‘echte Johnny Depp zullen leren kennen, de man achter de roem, het geld en de piratenkostuums’. Heard werd dan weer omschreven als een vrouw die ‘haar toevlucht nam tot fysiek geweld, zoals het gooien van dingen, om te beletten dat Depp haar zou verlaten’.

De Amerikaanse acteur eist 50 miljoen dollar wegens smaad nadat Heard in december 2018 een opiniestukhad geschreven in The Washington Post over huiselijk en seksueel geweld. Vier dagen na het verschijnen van het stuk zou Disney de samenwerking met Depp voor Pirates of the Carribean hebben stopgezet, schrijft The Washington Post. Heard wou de zaak laten seponeren, maar dat lukte niet. Daarop diende ze een tegeneis van 100 miljoen dollar in. Heard noemt in het stuk niet de naam van Depp, maar volgens de acteur is het overduidelijk dat ze hem bedoelt. Qua verwijzingen naar wanneer ze ‘publiekelijk het gezicht werd van huiselijk geweld’ zou dat alvast kunnen kloppen. In 2016 vroeg Heard naast een scheiding van ook een straatverbod aan tegen Depp. De rechtbank uitlopend werd ze opgewacht door paparazzi, die gretig foto’s maakten: vooral van haar rechterwang, waarop ze een blauwe plek leek te hebben. Heard liet uiteindelijk het straatverbod vallen nadat ze met Depp tot een vergelijk was gekomen.

Seksueel misbruikt tijdens black-out

Het is niet voor het eerst dat Depp en Heard de degens kruisen voor een rechter. In 2020 verloor Depp de rechtszaak die hij aanspande tegen het Britse tabloid The Sun en zijn reporter Dan Wootton. Aanleiding was een artikel over Depps vechtscheiding met Amber Heard, waarin Wootton Depp omschreef als een ‘wife beater’. Kroongetuige aan de kant van de verdediging: zijn ex-vrouw Amber Heard. De Londense rechter achtte toen twaalf van de veertien incidenten waarover het artikel sprak bewezen.

Deze keer sleept Depp niet de publicerende krant, maar wel Heard voor de rechter. Dat kan te maken hebben met de bewijslast die nodig is: de juryleden moeten beslissen of Heard opzettelijk valse claims maakte, wat minder rigoureus is dan ‘voorbij alle gerede twijfel’. Op de vraag hoe zwaar het Britse oordeel zal wegen op de Amerikaanse rechtszaak, wilden de advocaten van geen van beide partijen reageren.

Nieuw is de aantijging van seksueel misbruik die Heard maakt tegen Depp. Advocaat Elaine Charlson Bredehoft portretteerde Depp niet alleen verbaal en fysiek als agressief, maar volgens de advocaat zou hij zijn ex-vrouw ook verschillende keren seksueel misbruikt hebben, terwijl de actrice nauwelijks bij bewustzijn zou zijn geweest. Dat schrijft internationaal persagentschap Reuters. Onder meer in 2015, tijdens een driedaagse trip in Australië, zou Depp de actrice onder invloed van drugs misbruikt hebben. Depp schudde tijdens het pleidooi zijn hoofd, de beschuldigingen ontkennend.

Heard als agressor

Tijdens het openingspleidooi van Camille Vasquez, een van de advocaten van Depp, klonk dan weer het tegenovergestelde: niet de acteur, wel de actrice zou zich anders voordoen dan ze is. ‘Mevrouw Heard is een erg getroebleerd persoon die de mensen om haar heen manipuleert.’ Een relatietherapeut bij wie het koppel in therapie ging, zou Heard ook omschreven hebben als de agressor in de relatie. ‘De entourage van het koppel kan bevestigen dat ze altijd een extra hotelkamer moesten reserveren wanneer de twee samen op reis gingen of onderweg waren, dat alleen maar voor het geval Depp wilde ontsnappen aan Heards woedeaanvallen.’ Het is ook op een van deze momenten dat Depp gewond raakte, stelt zijn verdediging.

Vast staat dat, net als het proces in Groot-Brittannië, ook deze zaak met argusogen door de media zal worden gevolgd. Het proces zou zo’n zes weken duren, aldus The New York Times. Bovendien wordt het rechtstreeks uitgezonden en zullen er een rist aan bekende figuren getuigen, meer dan 100 in totaal. Depp riep er 38 op, Heard 81. Acteurs ­James Franco, Paul Bettany en ­Ellen Barkin, naast toplui van Disney en Warner Bros. Elon Musk, met wie Heard een ­relatie had, zal via ­video getuigen. Sms’en en mails van onder meer Jason Momoa, J.K. Rowling, muzikant Jack White en regisseur Zack Snyder zullen worden voorgelezen. Hoe groot de schade voor beide carrières zal zijn, valt af te wachten. Nadat hij het proces in Groot-Brittannië had verloren, beëindigde Warner Bros de samenwerking met Depp voor Fantastic beasts, en verving de Deense acteur Mads Mikkelsen Depp in de rol van Grindelwald.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:33:09 #2
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680013
Mededeling
Rechtszaak is gepauzeerd tot maandag 16 mei
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680035
Het lijkt me ook niet makkelijk om altijd in de safety of your own home lekker een narcistische borderliner te zijn met 1-op-1 gesprekstechnieken enzo, en dat dat allemaal niet werkt in zo'n rechtbank.
Op donderdag 15 april 2021 11:47 schreef ChevyCaprice het volgende:
Pedofilie en homoseksualiteit, daar bestaat natuurlijk ook een link tussen, maar dat hoor je nooit om homoseksuelen te beschermen.
pi_204680092
quote:
16s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:33 schreef ChipsZak. het volgende:
Mededeling
Rechtszaak is gepauzeerd tot maandag 16 mei
Case closet. :')
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:43:01 #5
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680114
quote:
14s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:35 schreef Marsenal het volgende:
Het lijkt me ook niet makkelijk om altijd in de safety of your own home lekker een narcistische borderliner te zijn met 1-op-1 gesprekstechnieken enzo, en dat dat allemaal niet werkt in zo'n rechtbank.
Dat sowieso. De vorige twee rechtszaken heeft ze echter gewonnen (of: Depp heeft ze verloren). Whatever ze daar deed of zei heeft toentertijd gewerkt. Of ze liegt niet natuurlijk. Of deels, maar niet alles, is waar. Die kans is altijd nog aanwezig. Dat er in dit geval ook sprake is van geweld van haar kant lijkt me evident. Hij kan haar echter ook een keer (of vaker) gemept hebben. Of niet maar zij gelooft oprecht van wel. Zij kan iets hebben ervaren als een bewuste 'headbutt' en hij ziet het als collateral damage van het haar in bedwang houden.

Of ik haar geloof? I don't know. Die verklaringen van haar vind ik in elk geval erg ongeloofwaardig. Ik kan me ook niet voorstellen dat Depp de typical abuser is die haar constant helemaal de tering intrapt, duwt, verkracht (met fles), etc. Maar of hij haar nooit een keer aangeraakt heeft durf ik niet te zeggen. Zij heeft natuurlijk sowieso bekend hem te hebben geslagen en heeft een verleden.

Wat was Depps reactie eigenlijk op deze audiotape (artikel van New York Postvan eind april)?

quote:
(...) The declaration came hours after jurors in the Fairfax, Va., courtroom heard Depp berate Heard, calling her a “c–t” in a recording played by her lawyer, Ben Rottenborn.

In another clip, Depp warned Heard about what could happen if their explosive argument continued. “The next move, if I don’t walk away . . . it’s going to be a bloodbath, like it was on the island,” he said.

During one particularly tense moment, the panel of 10 jurors heard Depp suggest that Heard should cut him with a knife. “You’ve taken everything. You want my blood, take it,” he said in a clip.

While Heard was recorded referencing a time Depp “beat the shit” out of her — he continued to deny ever hitting her and accused her of being the abuser.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 17:54:54 #6
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680226


Deze dus, waar hij niet echt ontkent dat hij haar in elkaar heeft geslagen. Dit zou je wel verwachten als iemand zegt dat 'you beat the shit out of me'.

En dan is een andere recording zegt ze nog zoiets als "you had your hands on me after you threw the phone". Dat wordt ook niet ontkend. En natuurlijk die ene famous headbutt "I fucking headbutted you in the forehead. That doesn't break a nose".

Dit vind ik dan weer niet echt pleiten voor Depp, ondanks dat ik Heard ook zeer dubieus vindt en ik eerlijk moet toegeven dat ik in elk geval een groot deel van haar eigenlijk niet geloof. En dan doel ik op het fysiek misbruik (geweld en seksueel). Alles eromheen zou zomaar waar kunnen zijn. Relatie was messed up.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 17:57:36 #7
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204680253
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:43 schreef ChipsZak. het volgende:

Of ik haar geloof? I don't know. Die verklaringen van haar vind ik in elk geval erg ongeloofwaardig. Ik kan me ook niet voorstellen dat Depp de typical abuser is die haar constant helemaal de tering intrapt, duwt, verkracht (met fles), etc. Maar of hij haar nooit een keer aangeraakt heeft durf ik niet te zeggen. Zij heeft natuurlijk sowieso bekend hem te hebben geslagen en heeft een verleden.
Van de datums waarop volgens Heard gruwelijke dingen zijn gebeurd zijn foto's van gala's en events waar ze een dag later heen zijn gegaan. Jurk met blote rug en geen schrammetje. Lachend op de foto en geen schrammetje. Als je net met een kapotte fles verkracht bent, alles zit onder het bloed en je hebt een kopstoot gehad en bent in je rug getrapt dan is het erg onwaarschijnlijk dat daarvan niets terug te zien is.

quote:
Wat was Depps reactie eigenlijk op deze audiotape (artikel van New York Postvan eind april)?
(...) The declaration came hours after jurors in the Fairfax, Va., courtroom heard Depp berate Heard, calling her a “c–t” in a recording played by her lawyer, Ben Rottenborn.

In another clip, Depp warned Heard about what could happen if their explosive argument continued. “The next move, if I don’t walk away . . . it’s going to be a bloodbath, like it was on the island,” he said.

During one particularly tense moment, the panel of 10 jurors heard Depp suggest that Heard should cut him with a knife. “You’ve taken everything. You want my blood, take it,” he said in a clip.

While Heard was recorded referencing a time Depp “beat the shit” out of her — he continued to deny ever hitting her and accused her of being the abuser.
He who fucks nuns will later join the church.

1 - Als mijn vrouw mij zou mishandelen zou ze ook een kutwijf zijn natuurlijk. Ze hebben over en weer gescholden. Dat gebeurt.
2 - Hij zegt dat als hij niet weggaat (en we weten van zijn getuigenis dat ze hem BLEEF achtervolgen als hij probeerde de lont uit de situatie te halen door weg te lopen) het een bloedbad wordt net als op het eiland. Geen idee waar hij op doelt. Misschien op zijn vinger? Context ontbreekt, dus het kan over vanalles gaan.
3 - Dat spreekt meer tegen Amber dan Johnny. 'Je hebt alles al van me afgepakt. Als je m'n bloed ook nog wil snij me dan maar'. Dat klinkt als iemand die niet van plan is fysiek geweld te gebruiken, maar als iemand die juist onderdanig is.
4 - Daar is het nogal van belang wie het heeft opgenomen. Ze hebben beiden stiekem opnames gemaakt. Is het haar opname dan probeert ze dit te zeggen in de hoop dat hij het niet ontkracht. Is het zijn opname dan ontkent hij het omdat hij weet dat het wordt opgenomen. Gezien van haar bekend is dat ze niet deugt (iig vanwege haar acteerwerk, maar ook vanwege het niet-gedoneerde geld, het toegeven dat ze hem slaan (als hij je mishandeld, zou je dan werkelijk durven slaan? echt? Als hij je schopt en met kapotte flessen verkracht dan durf je gewoon tijdens een argument te slaan??) denk ik dat zij op tape wilde hebben dat ze hem beschuldigt van mishandeling en hij dat gewoon ontkent.

Pure speculatie he allemaal. We weten het niet en waren er niet bij, maar op mij komt zij als totaal ongeloofwaardig, narcistisch, sociapathisch oven, dus ik ben nog steeds #teamJohnny
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:01:37 #8
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680296
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 17:57 schreef Danny het volgende:

[..]
Van de datums waarop volgens Heard gruwelijke dingen zijn gebeurd zijn foto's van gala's en events waar ze een dag later heen zijn gegaan. Jurk met blote rug en geen schrammetje. Lachend op de foto en geen schrammetje. Als je net met een kapotte fles verkracht bent, alles zit onder het bloed en je hebt een kopstoot gehad en bent in je rug getrapt dan is het erg onwaarschijnlijk dat daarvan niets terug te zien is.
[..]
1 - Als mijn vrouw mij zou mishandelen zou ze ook een kutwijf zijn natuurlijk. Ze hebben over en weer gescholden. Dat gebeurt.
2 - Hij zegt dat als hij niet weggaat (en we weten van zijn getuigenis dat ze hem BLEEF achtervolgen als hij probeerde de lont uit de situatie te halen door weg te lopen) het een bloedbad wordt net als op het eiland. Geen idee waar hij op doelt. Misschien op zijn vinger? Context ontbreekt, dus het kan over vanalles gaan.
3 - Dat spreekt meer tegen Amber dan Johnny. 'Je hebt alles al van me afgepakt. Als je m'n bloed ook nog wil snij me dan maar'. Dat klinkt als iemand die niet van plan is fysiek geweld te gebruiken, maar als iemand die juist onderdanig is.
4 - Daar is het nogal van belang wie het heeft opgenomen. Ze hebben beiden stiekem opnames gemaakt. Is het haar opname dan probeert ze dit te zeggen in de hoop dat hij het niet ontkracht. Is het zijn opname dan ontkent hij het omdat hij weet dat het wordt opgenomen. Gezien van haar bekend is dat ze niet deugt (iig vanwege haar acteerwerk, maar ook vanwege het niet-gedoneerde geld, het toegeven dat ze hem slaan (als hij je mishandeld, zou je dan werkelijk durven slaan? echt? Als hij je schopt en met kapotte flessen verkracht dan durf je gewoon tijdens een argument te slaan??) denk ik dat zij op tape wilde hebben dat ze hem beschuldigt van mishandeling en hij dat gewoon ontkent.

Pure speculatie he allemaal. We weten het niet en waren er niet bij, maar op mij komt zij als totaal ongeloofwaardig, narcistisch, sociapathisch oven, dus ik ben nog steeds #teamJohnny
Oh, ik doelde ook eigenlijk alleen maar op dat 'beat the shit out of me', niet op de rest van het artikel, :+. Ik weet niet wie die heeft opgenomen maar ik gok Amber. Neemt niet weg dat het alsnog heel raar is om zoiets niet te ontkennen. Als iemand dat zou zeggen en ik heb het niet gedaan, dan kom ik daar echt 100 keer op terug van wtf lul jij hey, gek.

:+
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:04:21 #9
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680323
Even mezelf quoten maar onderstaand is ook lichtelijk twijfelachtig. Het hoeft natuurlijk enkel bewezen geacht te worden dat hij haar één keer heeft aangeraakt. That's it. Ik vind het bijzonder dat hij niet een rechtszaak voor smaad én mishandeling heeft aangespannen. Die laatste had hij sowieso gewonnen, denk ik.

quote:
En dan is een andere recording zegt ze nog zoiets als "you had your hands on me after you threw the phone". Dat wordt ook niet ontkend. En natuurlijk die ene famous headbutt "I fucking headbutted you in the forehead. That doesn't break a nose".
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  maandag 9 mei 2022 @ 18:13:49 #10
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204680407
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:21:49 #11
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680478
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:13 schreef Toby56 het volgende:
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
Ik las dat het een 7-koppige jury betreft, :+.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  maandag 9 mei 2022 @ 18:24:33 #12
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204680505
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik las dat het een 7-koppige jury betreft, :+.
Alrite... 7-0 dan deze keer.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:25:54 #13
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680517
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:13 schreef Toby56 het volgende:
Ik kom op een eerder door mij gestelde vraag terug: Depp heeft uiteindelijk een 12-0 overwinning van de jury niet eens nodig.

De wereld lijkt hem inmiddels weer helemaal omarmd te hebben.

Hij krijgt na deze rechtszaak vast wel weer wat leuke rollen aangeboden, ongeacht de uitslag en ongeacht of hij die 50 miljoen kan krijgen.

Of dat voor Heard ook het geval zal zijn...

(En misschien was dit uiteindelijk wel de bedoeling van Team Depp.)
En het is natuurlijk heel makkelijk om te roepen dat “de wereld” hem weer omarmt heeft terwijl dat vooralsnog vooral gaat om online geluiden. Dat is wat anders dan dat grote filmmaatschappijen hem weer aannemen of durven aannemen. Er is geheid een grote groep Heard-gelovers. En dat is hen goed recht maar ze zijn wellicht gewoon minder luid want je wordt wel aardig afgeslacht als je ook maar durft te zeggen dat je haar gelooft en denkt dat Depp liegt.

Dus het zegt eigenlijk vrij weinig over de toekomst van Depp. Het zegt denk ik wel wat over de carrière van Amber. Ongeacht de uitslag zullen maatschappijen denk ik meer twijfelen gezien de controverse rondom haar persoon die het met zich mee zal nemen.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:28:09 #14
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680533
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:24 schreef Toby56 het volgende:

[..]
Alrite... 7-0 dan deze keer.
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:33:32 #15
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680566
@Toby56

Heb het toch even snel opgezocht. CourtTV (betrouwbaar) geeft dit aan

quote:
A panel of 7 jurors and 4 alternates was selected to hear the $50 million dollar defamation case that actor Johnny Depp is bringing against his ex-wife Amber Heard, who is countersuing with her own defamation claim seeking $100 million in damages.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680608
Als je een hele discussie hebt, voor misschien wel de 100e keer, is het wel heel lastig steeds op alles terug te komen.
Zeker als ze claimt dat hij haar mishandeld heeft en hij dat zou moeten ontkennen.
Het kan best dat hij (inmiddels) echt niet op al die waanzin in wilt gaan.

Ik bedoel maar de zeggen: “Wie zwijgt, stemt toe”, telt hier niet. :)
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 18:50:04 #17
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204680692
quote:
1s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:39 schreef vencodark het volgende:
Als je een hele discussie hebt, voor misschien wel de 100e keer, is het wel heel lastig steeds op alles terug te komen.
Zeker als ze claimt dat hij haar mishandeld heeft en hij dat zou moeten ontkennen.
Het kan best dat hij (inmiddels) echt niet op al die waanzin in wilt gaan.

Ik bedoel maar de zeggen: “Wie zwijgt, stemt toe”, telt hier niet. :)
Absoluut niet! Maar ik blijf het opvallend vinden. Ik zou zoiets toch wel blijven ontkennen. Ze zegt niet alleen iets als dat hij sloeg maar echt dat hij ‘de shit’ uit haar mept (beat).

En eerlijk: ik denk dat hier niet zo moeilijk over werd gedaan als de situatie andersom was, ;). Als Depp dit over Heard zei en zij niet ontkende was de wereld te klein geweest (Objection! Calls for speculation, :+)
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_204680745
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:50 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Absoluut niet! Maar ik blijf het opvallend vinden. Ik zou zoiets toch wel blijven ontkennen. Ze zegt niet alleen iets als dat hij sloeg maar echt dat hij ‘de shit’ uit haar mept (beat).

En eerlijk: ik denk dat hier niet zo moeilijk over werd gedaan als de situatie andersom was, ;). Als Depp dit over Heard zei en zij niet ontkende was de wereld te klein geweest (Objection! Calls for speculation, :+)
Klopt. Daar dacht ik ook al vaak over.
Als de situatie andersom was… maar dat Heard echt gestoord is en manipulatief, is wel duidelijk.
Je moet wel kritisch blijven en het enigszins proberen los van de persoon te zien.
We kijken allemaal met een gekleurde bril natuurlijk. ;)

Ik wil best geloven dat Depp (meerdere malen?) heeft uitgehaald. Het blijft wel opvallend dat zij de enige is die dit bij hem naar boven heeft weten te halen.
Ik denk niet dat het perse zijn aard is.
En dat zij wellicht ‘een enkele uithaal’ helemaal opblaast en zelfs andere (heftigere) agressieve acties erbij verzint, zou mij ook niet verbazen.
Hij wijst haar af of verdedigt zich en nu MOET HIJ KAPOT!!! :(
:P
pi_204680773
quote:
Ik wil best geloven dat Depp (meerdere malen?) heeft uitgehaald. Het blijft wel opvallend dat zij de enige is die dit bij hem naar boven heeft weten te halen.
Ik denk niet dat het perse zijn aard is.
En dat zij wellicht ‘een enkele uithaal’ helemaal opblaast en zelfs andere (heftigere) agressieve acties erbij verzint, zou mij ook niet verbazen.
Ja, zo sta ik er ook in. Het kan volgens mij haast niet anders dan dat hij echt wel íets heeft gedaan. Maar ik heb er moeite mee om te geloven dat alles wat Amber zegt waar is. Dat verhaal met die fles en zo, dat is toch echt wel sadistisch psychopatengedrag. Dat komt echt niet ineens plotseling in je naar boven als je al achterin de 50 bent. Dat zou hij dan eerder ook al moeten hebben vertoond.
pi_204681118
Ze hebben allebei schuld eraan. Want waar twee vechten twee schuld. Toxische relaties noemen ze dat,
  maandag 9 mei 2022 @ 20:26:43 #21
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_204681942
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:28 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
Oh ja, ik vermoed zelf dat het gewoon een hung jury gaat worden, ongeacht het aantal juryleden.
Want volgens mij moeten echt alle juryleden hetzij 'ja' hetzij 'nee' zeggen op de vraag: is de op-ed van Heard in de Washington Post inderdaad de oorzaak van het feit dat sindsdien niemand Johnny Depp nog voor een filmrol heeft gevraagd en zijn carrière nagenoeg naar de knoppen is?

En dat zie ik niet gebeuren, hoe ongeloofwaardig Heard ook gevonden wordt online.

Maar ik zie wel een totaal andere reactie in het publieke debat op Depp, in vergelijking met diens zaak tegen The Sun ('wife beater').
Bovendien is nu alles live te volgen, en is daardoor de betrokkenheid van het publiek veel groter. In de vorige zaak moesten we het toch doorgaans doen met de berichten uit de media over het verloop en de uitkomst van de zaak (en de beroepszaak die erop volgde). En verloop en uitkomst waren destijds niet gunstig voor Depp.

Al met al vermoed ik dat deze zaak waarschijnlijk duidelijker gaat maken aan zowel het meer neutrale publiek als aan Hollywood, dat er niet slechts één schuldige is. En dat zou gunstig kunnen uitpakken voor Depp, omdat hij tot nu toe als hoofdschuldige (of zelfs enig schuldige) werd gezien.
"Er is iets geks aan de hand met liefde die net buiten ons bereik ligt [...]" (www . happinez . nl)
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 21:01:51 #22
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204682379
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:01 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Oh, ik doelde ook eigenlijk alleen maar op dat 'beat the shit out of me', niet op de rest van het artikel, :+. Ik weet niet wie die heeft opgenomen maar ik gok Amber. Neemt niet weg dat het alsnog heel raar is om zoiets niet te ontkennen. Als iemand dat zou zeggen en ik heb het niet gedaan, dan kom ik daar echt 100 keer op terug van wtf lul jij hey, gek.

:+
er staat juist dat hij bleef ontkennen haar ooit geslagen te hebben
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  Admin maandag 9 mei 2022 @ 21:02:57 #23
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_204682401
quote:
17s.gif Op maandag 9 mei 2022 18:28 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Nou, dat maakt het wel interessant want dit is een oneven getal itt een twaalfkoppige. Er kan dus geen gelijkspel ontstaan.

Je zou even moet opzoeken of het er inderdaad zeven zijn of toch twaalf (of iets anders) want ik weet niet meer exact waar ik het las en hoe betrouwbaar het is. Wel was het geen random comment oid en wel van een nieuws/mediawebsite.
Juryuitspraken moeten - iig in de VS - altijd unaniem zijn
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:35:32 #24
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683028
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 20:26 schreef Toby56 het volgende:

[..]
Oh ja, ik vermoed zelf dat het gewoon een hung jury gaat worden, ongeacht het aantal juryleden.
Want volgens mij moeten echt alle juryleden hetzij 'ja' hetzij 'nee' zeggen op de vraag: is de op-ed van Heard in de Washington Post inderdaad de oorzaak van het feit dat sindsdien niemand Johnny Depp nog voor een filmrol heeft gevraagd en zijn carrière nagenoeg naar de knoppen is?

En dat zie ik niet gebeuren, hoe ongeloofwaardig Heard ook gevonden wordt online.

Maar ik zie wel een totaal andere reactie in het publieke debat op Depp, in vergelijking met diens zaak tegen The Sun ('wife beater').
Bovendien is nu alles live te volgen, en is daardoor de betrokkenheid van het publiek veel groter. In de vorige zaak moesten we het toch doorgaans doen met de berichten uit de media over het verloop en de uitkomst van de zaak (en de beroepszaak die erop volgde). En verloop en uitkomst waren destijds niet gunstig voor Depp.

Al met al vermoed ik dat deze zaak waarschijnlijk duidelijker gaat maken aan zowel het meer neutrale publiek als aan Hollywood, dat er niet slechts één schuldige is. En dat zou gunstig kunnen uitpakken voor Depp, omdat hij tot nu toe als hoofdschuldige (of zelfs enig schuldige) werd gezien.
Dat wel, maar dat betekent niet dat hij plots filmrollen aangeboden gaat krijgen omdat hij ineens officieus is 'vrijgepleit'. Er zijn nasty dingen naar voren gekomen, ook vanuit zijn kant, en de vraag is meer of filmmaatschappijen op deze controverse zitten te wachten. Er zal immers altijd een aanzienklijk deel van de populatie wel in Heard geloven.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 9 mei 2022 @ 21:36:23 #25
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204683051
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2022 21:01 schreef Danny het volgende:

[..]
er staat juist dat hij bleef ontkennen haar ooit geslagen te hebben
Dat staat in het artikel, maar in de audio ontkent hij niet (oftewel: in het gesprek met Heard ontkent hij niet). Ik vermoed dat hij tijdens deze rechtszaak alsnog heeft ontkend na het spelen van deze tape.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')