abonnement Unibet Coolblue
pi_204622054
quote:
10s.gif Op woensdag 4 mei 2022 00:18 schreef Kijkertje het volgende:

[..]
Zegt degene die overheidsbemoeienis met het fundamentele recht van een vrouw om te beslissen wat er met haar lichaam/leven gebeurt goedkeurt. Wat een vertrouwen in de overheid en dat zonder naar de gevolgen evan te kijken. Bijzonder naief en kortzichtig om daar voorstander van te zijn! :{w

Zoals Alito zelf zegt: abortus moet gereguleerd worden door de overheid!
[..]
[..]
Lol dat een vrouw dan geen keus heeft sla je voor het gemak maar even over terwijl zij wel degelijk rechten heeft itt een (zonder haar) niet levensvatbare foetus terwijl niemand je dwingt die prik te nemen :')

Nog meer 'logica':

[ twitter ]

:X

1. Je gaat voorbij aan het feit dat zwanger worden toch echt een keuze is in een tijd dat anti conceptie wijd verkrijgbaar is in allerlei vormen. Van spiraaltjes tot condooms tot de pil. Er zijn zoveel mogelijkheden om niet zwanger te worden als je dat echt niet wil.
2. De ongeborene heeft geen keus in de kwestie.

Jij en je progressieve kameraden wilden op basis van angst verplichte vaccinatie, verplichte mondmaskers voor iedereen inclusief kleine kinderen en een samenleving waar de ongevaccineerde werd uitgesloten.
My body my choice vloog snel het raam uit toen het ging om het inspuiten van een experimenteel goedje waar langzaam maar zeker steeds meer bekend word over de schadelijke effecten van die troep.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')