abonnement Unibet Coolblue
pi_204272817


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204272876
Als je kijkt naar de all-time grafiek van Ethereum/Bitcoin zie je dat Ethereum het steeds meer wint van Bitcoin. Vooral tijdens bull cycles krijgt Ethereum steeds meer de overhand. Dus ik schat dat er een flippening komt.

https://www.tradingview.com/symbols/ETHBTC/?exchange=BINANCE
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204272909
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:56 schreef firefly3 het volgende:
Als je kijkt naar de all-time grafiek van Ethereum/Bitcoin zie je dat Ethereum het steeds meer wint van Bitcoin. Vooral tijdens bull cycles krijgt Ethereum steeds meer de overhand. Dus ik schat dat er een flippening komt.

https://www.tradingview.com/symbols/ETHBTC/?exchange=BINANCE
Bijzonder hoe snel je schakelt naar iets totaal verschillends als je er even niet uit komt. We hadden het over de technische kant van Bitcoin en nu heb je het ineens weer over de prijs van Ethereum. :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Forum Admin woensdag 30 maart 2022 @ 14:01:19 #4
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_204272932
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:49 schreef dimmak het volgende:

[..]
Juist Ethereum zit vast met pleisters en staat op het punt om te knappen. Lees de kritieken maar van Vitalik en ETH devs. De ontwikkeling van Bitcoin gaat gestaag met een reden.
Ik denk dat veel altcoin ontwikkelaars nog tegen dezelfde fouten als Ethereum gaan aanlopen als ze er niet van leren. Ik denk ook dat Ethereum gebaat is bij even pas op de plaats, fundamenten stevig neerzetten, technical debt inlassen en dan weer voorwaarts.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_204272948
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:59 schreef dimmak het volgende:

[..]
Bijzonder hoe snel je schakelt naar iets totaal verschillends als je er even niet uit komt. We hadden het over de technische kant van Bitcoin en nu heb je het ineens weer over de prijs van Ethereum. :')
Ligt eraan hoe je het bekijkt. Windows is technisch gezien op vele vlakken minder goed dan Unix systemen. Maar toch gebruikt iedereen Windows.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204273519
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 13:40 schreef firefly3 het volgende:

[..]
We gaan het zien wat de toekomst ons brengt. Ik zie namelijk dat er veel om de use-case van Bitcoin heen wordt gedraaid met allerlei quick-fixes maar uiteindelijk zie ik meer development aan de kant van Ethereum bijv.
Man man man, neem nog een slokje azijn. Het moet lastig zijn om als toxic anti bitcoiner door het leven te gaan. MAar dan nog wel gewoon bitcoin blijven hodlen because
pi_204273545

_O_

Een uitgebruide uitleg waarom het waarschijnlijk gaat eindingen voor de USD als reserve currency.

Persoonlijk denk ik dat we steeds meer richting een digitale wereld gaan waarbij alle overheden ter wereld macht gaan verliezen. Digitaal passport (Estonia), digitale bedrijven, digitaal geld.

Dus meer een digitale swift dan een swift van US naar China (oid)

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2022 15:12:04 ]
pi_204273988
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 14:01 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Ik denk dat veel altcoin ontwikkelaars nog tegen dezelfde fouten als Ethereum gaan aanlopen als ze er niet van leren. Ik denk ook dat Ethereum gebaat is bij even pas op de plaats, fundamenten stevig neerzetten, technical debt inlassen en dan weer voorwaarts.
Ethereum stroomt over van complexiteit. Ze zouden het modulair moeten opzetten en wat minder ambitieus inzetten. De ontwikkeling van Bitcoin op protocol niveau kun je langzaam noemen, maar wordt voornamelijk goed over nagedacht. Maar binnen Ethereum spelen natuurlijk vele belangen. Natuurlijk kan er plek zijn naast Bitcoin voor een project als Ethereum, maar dat moet je niet willen inzetten op ultra sound money om Bitcoin van de troon te stoten en het houden bij de originele usecase als utility blockchain. Kijk je naar alle andere altcoins, die niet specifiek als currency bedoeld zijn, zijn het voornamelijk concurrenten van Ethereum. Dus alles moet sneller, beter en fletser dan Ethereum, ja dan ga je zeker oplopen tegen dezelfde problemen als Ethereum. Ethereum kan daarentegen geen technical dept inlassen want dan kan het zomaar zijn dat ze ingehaald worden. Daarnaast lopen er enorme beloftes waaronder ETH 2.0 waarmee ze hun publiek keer op keer teleurstellen.

[ Bericht 3% gewijzigd door dimmak op 30-03-2022 15:59:04 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204274001
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 14:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ligt eraan hoe je het bekijkt. Windows is technisch gezien op vele vlakken minder goed dan Unix systemen. Maar toch gebruikt iedereen Windows.
Hoe is dit een antwoord op die post of discussie? :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204274365
Geduld
Geduldiger
Héél geduldig
Engelengeduld
dimmak

In die volgorde.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_204274440
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 15:55 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hoe is dit een antwoord op die post of discussie? :')
Laten we het hierbij laten en "de tech" zijn vrije loop gaan. Als de flippening gebeurt heb ik gelijk, nu heb jij nog gelijk.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204274662
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 16:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Laten we het hierbij laten en "de tech" zijn vrije loop gaan. Als de flippening gebeurt heb ik gelijk, nu heb jij nog gelijk.
Een flippening is puur alleen prijs en veranderd niks aan de fundamentals van Ethereum of Bitcoin. Topic in en topic uit switch je binnen discussies van technische aspecten naar koersen en vice versa terwijl die totaal niks met elkaar te maken hebben.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204274775
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 16:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Een flippening is puur alleen prijs en veranderd niks aan de fundamentals van Ethereum of Bitcoin. Topic in en topic uit switch je binnen discussies van technische aspecten naar koersen en vice versa terwijl die totaal niks met elkaar te maken hebben.
Je hebt niets aan bepaalde technische aspecten als het grote publiek er niets om geeft. Er zal vast wel iemand een wasmachine uitgevonden hebben met de perfecte wastrommel (het fundament, Bitcoin), maar als mensen liever een wasmachine hebben die gebruiksvriendelijker is of meer opties heeft (Ethereum), kiezen mensen toch liever het tweede. Zo is de atoomklok ook het meest precies, maar wie gebruikt deze? Mensen gebruiken toch gewoon een digitale horloge.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204275218
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 16:57 schreef dimmak het volgende:

[..]
Een flippening is puur alleen prijs en veranderd niks aan de fundamentals van Ethereum of Bitcoin. Topic in en topic uit switch je binnen discussies van technische aspecten naar koersen en vice versa terwijl die totaal niks met elkaar te maken hebben.
Een nadelige Narcistische eigenschap van altijd gelijk willen hebben.

Door de goal post steeds te verplaatsen of het op andere (random timeframe prijs validaties) zaken te gooien heeft ie steeds weer het gevoel van gelijk te hebben binnen gehaald.
pi_204275327
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 17:44 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Een nadelige Narcistische eigenschap van altijd gelijk willen hebben.

Door de goal post steeds te verplaatsen of het op andere (random timeframe prijs validaties) zaken te gooien heeft ie steeds weer het gevoel van gelijk te hebben binnen gehaald.
Als Bitcoin 30 tot 50% gezakt is koop ik altijd altcoins en als Bitcoin weer op ath zit begin ik weer met verkopen van alts. Dus geen random timeframes.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204275421
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 17:05 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je hebt niets aan bepaalde technische aspecten als het grote publiek er niets om geeft. Er zal vast wel iemand een wasmachine uitgevonden hebben met de perfecte wastrommel (het fundament, Bitcoin), maar als mensen liever een wasmachine hebben die gebruiksvriendelijker is of meer opties heeft (Ethereum), kiezen mensen toch liever het tweede. Zo is de atoomklok ook het meest precies, maar wie gebruikt deze? Mensen gebruiken toch gewoon een digitale horloge.
Daar ga je dus al fout, want het is geen wastrommel vs een wasmachine. Het is een wastrommel vs een droogrek juist door die technische aspecten en fundamentals.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204275548
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:03 schreef dimmak het volgende:

[..]
Daar ga je dus al fout, want het is geen wastrommel vs een wasmachine. Het is een wastrommel vs een droogrek juist door die technische aspecten en fundamentals.
Na 14 naar wordt het decentrale afgepakt door het lightningnetwerk. Dus ik heb geen idee of Bitcoin nog nut of functie zal hebben nu Ethereum zoveel mogelijkheden biedt en het enige waar Bitcoin zo super goed in was, eigenlijk niet zo belangrijk is in de maatschappij. Vergeet niet, we leven in een centrale wereld.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204275564
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Na 14 naar wordt het decentrale afgepakt door het lightningnetwerk. Dus ik heb geen idee of Bitcoin nog nut of functie zal hebben nu Ethereum zoveel mogelijkheden biedt en het enige waar Bitcoin zo super goed in was, eigenlijk niet zo belangrijk is in de maatschappij. Vergeet niet, we leven in een centrale wereld.
Verbazingwekkend hoe elke reactie van je wel woorden bevatten maar 0,0 inhoud.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204275586
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:20 schreef dimmak het volgende:

[..]
Verbazingwekkend hoe elke reactie van je wel woorden bevatten maar 0,0 inhoud.
Leg in 1 zin uit waarom bitcoin goed is voor de maatschappij, waarbij zelfs een oma het zou begrijpen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204275661
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Leg in 1 zin uit waarom bitcoin goed is voor de maatschappij, waarbij zelfs een oma het zou begrijpen.
Zodat je mijn antwoord weer kunt ontwijken met totaal iets anders? :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_204275727
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:19 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Na 14 naar wordt het decentrale afgepakt door het lightningnetwerk.
Nee.

quote:
Dus ik heb geen idee of Bitcoin nog nut of functie zal hebben nu Ethereum zoveel mogelijkheden biedt en het enige waar Bitcoin zo super goed in was, eigenlijk niet zo belangrijk is in de maatschappij.
Ik geloof dat het je al een paar keer uitgelegd is in de loop der tijd, maar trustless is niet hetzelfde als decentraal. Verder kan een L2 per definitie niet zonder een L1, dus je argument raakt kant noch wal.

quote:
Vergeet niet, we leven in een centrale wereld.
Wat is een "centrale wereld" nou weer?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_204276011
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 18:30 schreef dimmak het volgende:

[..]
Zodat je mijn antwoord weer kunt ontwijken met totaal iets anders? :')
Ze zeggen altijd als je het niet in 1 zin kunt omschrijven het product niet verkoopt
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_204277942
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2022 19:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ze zeggen altijd als je het niet in 1 zin kunt omschrijven het product niet verkoopt
Daar hebben ze dan blijkbaar geen gelijk in
pi_204280382
Waves en Vechain die elkaar constant flippen!

Dat kan alleen betekenen dat de moeder van alle bullmarketen eraan zit te komen, LFG!!
pi_204280507
What a time to be alive. Tim Cook heeft Bitcoin en volgens de geruchten gaat Apple in zee met Strike. Announcement tijdens Bitcoin 2022 volgende week.
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')