abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:20:39 #276
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_205560929
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:17 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Vanochtend maakte ik mij nog even zorgen over de ingehuurde commentatoren door ViaPlay, maar ik zit plots vol vertrouwen.

Morgen dus vast Leo Oldenburger. |:(
Ik hoop dat Leo gewoon Ajax gaat doen morgen :P
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:36:14 #277
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_205561102
Zonder Lewandowsky kunnen ze het dus ook
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_205565213
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:17 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Vanochtend maakte ik mij nog even zorgen over de ingehuurde commentatoren door ViaPlay, maar ik zit plots vol vertrouwen.

Morgen dus vast Leo Oldenburger. |:(
Ik zit nu Tottenham - Southampton te kijken. Commentator van dienst is Leo Driessen.
pi_205565311
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 16:39 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Ik zit nu Tottenham - Southampton te kijken. Commentator van dienst is Leo Driessen.
Godver
pi_205565325
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 16:52 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:

[..]
Godver
Houdt het dan nooit op?
pi_205567525
Bayern opende dus gisteren de Bundesliga tegen Eintracht Frankfurt. De fans in het Waldstadion meenden naast hun imposante vlaggenshow ook nog een paar rookpotten af te moeten vuren. Volgens Thomas Kampenbeck op BR radio was Kevin Trapp daar iets te veel door belemmerd en zou hij de vrije trap die Joshua Kimmich op hem afvuurde daarom compleet hebben gemist. Wel of geen nadeel, Bayern was los en stoomde door richting een ware demontage/demonstratie: uit een afgeslagen corner schoot Mazraoui's concurrentie Pavard 0-2 binnen, Ze hadden wel twee keer Frankfurt er door heen laten breken, maar gelukkig voor de slordige verdedigers waren Tuta en Lindström zelf ook te slordig om te scoren.

En dan krijg je hem terug. Mané kopte de 0-3 binnen op aangeven van Gnabry, en bereidde de 0-4 van Musiala voor door aangever Müller aan te spelen. 0-5 bij rust. Het had snel na rust 1-5 kunnen staan maar Jakiç goal werd afgekeurd. Kolo Muani profiteerde een paar minuten later alsnog toen Neuer over zijn eigen benen struikelde. Het slotakkoord was voor Musiala die de 1-6 maakte op aangeven van Sané. Alle drie de Nederlanders mochten in de tweede helft invallen om de overwinning mee te vieren ;)

- Iets noorderlijker begon FC Augsburg zijn BuLi seizoen tegen de verrassende bekerfinalist en nummer 5 van Duitsland: SC Freiburg. Opvallende transfer was toch wel de spelersruil tussen penaltymisser Demiroviç die zich naar Augsburg liet lokken terwijl Gregoritsch het bestaan als invaller zat was en in Freiburg terechtkwam. De Oostenrijker mocht prompt in de basis beginnen naast de van PSV gekochte Ritsu Doan. Ook de trainer van Augsburg was nieuw, Enrico Maassen was overgekomen van het tweede elftal van BVB.

Augsburg zette de Breisgau in het eerste kwartier flink onder druk met twee mogelijkheden van Caligiuri, ook Gregoritsch sloeg even terug met een schot dat over ging. Helaas moest de wedstrijd toen even worden stilgelegd omdat na een botsing scheidsrechter Bastian Dankert onderuit was gegaan. Na een korte medische behandeling kon men weer verder, maar behalve een schot van Gunther op de paal voor Freiburg en een slecht geschoten bal van Demiroviç gebeurde er niet veel meer.

Dat veranderde in de tweede helft: vanuit de aftrap ging het mis voor Augsburg toen Lienhart ver inpasste en Udokhai de bal niet wegkreeg. Sildilia komt er tussen, zet voor op Gregoritsch en die loopt simpel de 0-1 binnen. Een paar minuten later schiet Vincenzo Grifo een vrije trap erin voor de 0-2, het leek ook nog 0-3 te wordenuit een Patroon 3 aanval: Corner van Grifo, Sallai is eigenlijk te laat met koppen dus schiet hij, maar het ging niet door omdat Sildilia nog hinderlijk buitenspel stond. Na die dolle tien minuten werd Demiroviç eraf gehaald om de verdediging te versterken, maar het ging weer mis toen Gregoritsch superhoog sprong en op Mattias Ginter kon voorzetten voor de 0-3. De 0-4 kwam uit een Patroon 1: Lange bal Flekken, Petersen pikt op en dribbelt langs Iago, pass op Doan en goal. Daarmee was de koek op en gaat Freiburg met een goed gevoel richting de eerste thuiswedstrijd. Net als vorig jaar is dat BVB. Augsburg heeft nog wat huiswerk voor het tegen Bayer04 aantreedt volgende week.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205567994
In Berlijn was het meteen raak, de Bundesliga begint voor beide clubs uit de hoofdstad met een derby. Union Berlin, titelverdediger als "beste club van Berlijn" ontvangt de Geldput Hertha BSC. Na de uitschakeling in de beker had nieuwe coach Sandro Schwarz een harde noot gekraakt en captain Boyata afgezet, de Belg zat zelfs niet op de bank. Marvin Plattenhardt neemt zijn plek in als aanvoerder. Of het daardoor kwam dat de gasten er zo ongeconcentreerd en schutterig uitzagen in de eerste 10 minuten? Ze wisten in ieder geval met veel kunst en vliegwerk de aanvallen van Die Eisernen op te vangen door zich soms letterlijk in de baan van een schot te gooien.
Union drukte echter steeds harder door en uiteindelijk werd hun aanvalslust beloond. Yannik Haberer passt door op Sheraldo Becker, die ziet Siebatcheu voor het doel staan en die kopt de 1-0 erin. Enige wat Hertha er tegenover stelde was een slap geschoten vrije trap van Plattenhardt die recht in de handen van keeper Fredrik Rönnow ging.

In de tweede helft marcheerde Union vrolijk, "ze spelen alsof ze met 0-1 achterstaan zo giftig" aldus Armin Lehman, Wdr 2. En blijkbaar heeft Urs Fischer wedstrijden van Freiburg bekeken, want de 2-0 viel uit een exacte kopie van hun Patroon 1: Rönnow met een lange bal, via Haraguchi en Haberer komt ie bij Becker en die schiet de bal erin. Dolle vreugde in de Alten Försterei, bij Hertha gingen de koppies hangen. Waarschijnlijk daarom dat men niet echt enthousiast ingreep op de kopbal van Knoche uit een corner. De goal leek afgekeurd te worden omdat Khedira hem binnen leek te tikken, maar hij mistte op centimeters, Knoche krijgt hem van de Kölner Keller. Pas in de laatste 10 minuten werd Hertha een beetje wakker en scoorde Dodi Lukebakio nog mooi uit een counter. 3-1 en daarmee lijken de zorgen van Sandro Schwarz na twee wedstrijden al reuzengroot. Die Eisernen beleven een prima start en blijven voorlopig de beste van Berlijn.

- Met Hoffenheim en Gladbach troffen zich twee clubs die het seizoen als vlees nog vis waren geëindigd. Beiden waren te goed om te degraderen, maar niet zo goed dat er Europees voetbal uit gesleept werd. Beide clubs stuurden hun trainers weg. Daniel Farke werd aangetrokken in het Nordpark, in Sinsheim verscheen Andre Breitenreiter, ooit na één seizoen BuLi voetbal gedegradeerd met Braunschweig en daarna in Zwitserland kampioen geworden met Zürich. Breitenreiter zag helaas hoe zijn strijdplan na 6 minuten al in de prullebak kon. Stefan Posch kwam twee keer te laat met een verdedigende actie. Eerst stapte hij Hoffmann op de voet, daarna ramde hij Bensebaini onderuit. Gevolg, twee keer geel en de Kraichgau kon met 10 man verder. Breitenreiter was van plan op 5-4-0 om te stellen, maar voor het zover was toverde Robert Skov nog een konijn uit de hoge hoed door op aangeven van Kramariç de 0-1 te scoren.

Commentator Klaus Lufen nam daarna naast zijn hokje veel activiteit waar, blijkbaar zat de afdeling videoanalyse van Gladbach naast hem heftig te discussiëren over de verandering van opstelling bij Hoffenheim. Met nog meer pressing op het middenveld wonnen die Fohlen veel duels, maar er kwam geen goal van. Tot ex Groninger Itakura een afgeslagen corner doorkopte op Bensebaini die de gelijkmaker scoorde met een mooie omhaal. Coach Farke bleef er ijzig kalm onder. Na rust hád Hoffenheim op 1-2 moeten komen maar bij Skov's pass was Kramariç veel te laat zodat Itakura hem nog van de bal kon lopen. Uit een tegenstoot kwam Plea aan de bal die zijn landgenoot Thuram de 2-1 liet maken, bank zeer tevreden, behalve Farke die weer ijzig kalm blijft. En Plea bereidde ook de 3-1 voor door een hoge bal op Elvedi die binnenschoot. Farke rende tot verbazing van velen daarna de catacomben in. Op de vraag of hij in het geheim juichte zei de trainer rustig: "Niemand heeft iets aan een trainer die bij het minste beetje al op de tafels danst. Dus ik ging even weg, iedereen heeft zijn gewoonten." Hij is wel de eerste trainer van Gladbach sinds 2013 die zijn debuut als trainer winnend afsluit.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205568325
Een oude Bundesliga wijsheid luidt: het Tweede jaar na promotie is het moeilijkste. Je hebt al eens laten zien dat je het niveau aankan, maar er zijn spelers weggekaapt, de nieuwelingen moeten nog klikken en de begroting is niet zodanig dat je meteen 4 vervangers klaar hebt. In die situatie zit Vfl Bochum nu. Vorig jaar verrassend 10e, nu zijn de verwachtingen hoger aan de Castropper Strasse. Ervaringsdeskundige FSV Mainz heeft weinig gekke dingen gedaan, zag wel Niakathe vertrekken naar Nottingham maar haalde daar uitgerekende Max Leitsch voor terug die nu tegen zijn oude club aan de slag kon. Wel hadden ze net zoals vorig jaar bij de start veel blessures bij de Basterds. Jonny Burkhardt viel met een spierblessure uit en Silvain Widmer kampte met maagproblemen, zodat keeper Robin Zentner de aanvoerder was en de Italiaan Fulgini zijn basisdebuut maakte.

En de Basterds mochten niet klagen in de openingsfase. Twee keer had Felix Zwayer een penalty kunnen geven nadat eerst Hack en daarna Leitsch de bal tegen hun arm kregen, maar in beide gevallen gebeurde dat nadat de bal van hun borst afketste dus vond Zwayer het ondanks protesten niet genoeg voor een penalty. Uiteindelijk scoorden de gasten zelf nadat Onisiwo door Fernandes werd aangespeeld en de 0-1 binnenkopte. Eerste kans en meteen een goal. Echter, Kevin Stöger had een retourtje in huis met een hoge bal waarover talkshows nog lang discussiëren of dit een mislukte voorzet of een prachtig schot was. De bal vloog er gewoon in, en Zentner trapte van woede een deuk in de doelpaal. Na die schok stond het dus 1-1 bij rust en na rust werd het beduidend minder spannend. Wel bloederig nadat zowel Asano als Stafylidis hoofdwonden opliepen bij een ongelukkige botsing. Pas ver in de tweede helft scoorde Mainz toch nog de winnende treffer. Stach's corner leek langs iedereen heen te gaan, maar Onisiwo kopte bij de tweede paal toch nog binnen. Weer een geslaagd begin van het seizoen voor Bo Svensson, Bochum zou het wel eens lastig kunnen krijgen.

- Tot slot, de geldput Wolfsburg moest thuis openen tegen de terugkeerder Werder Bremen. Grootste voordeel is dat beide Ugly Birds zijn gebleven: Niklas Füllkrug en Marvin Duksch moeten met hun lelijke kop voor de doelpunten zorgen. Bij Wolfsburg is er een nieuwe coach met Nico Kovaç, die meteen zich liet gelden en Max Kruse gewoon op de bank zette ter faveure van Patrick Wimmer. Verrassend speelde Mickey vd Ven, ooit nog door Von Bommel naar Duitsland gelokt, gewoon in de basis. En Kruse zag knarsetandend dat Wimmer gewoon een assist op Nmecha in huis had die tot 1-0 leidde. Wimmer werd een plaag voor het Bremer middenveld, maar helaas kon Marmoush er niet van profiteren met twee gemiste kansen

En dus waren het de Ugly Birds die de spotlight pakten. Last minute invaller Stäge ziet Füllkrug vrijlopen en die merkt dat hij niet wordt aangevallen door Svanberg en Vd Ven, dus schiet hij gewoon, boem 1-1. En niet veel later is Duksch ook wakker, zet hoog voor op Bittencourt en hoewel de Colombiaan te vroeg springt, is de bal van Duksch zo goed getimed dat zelfs met een suboptimale jump de 1-2 er nog in valt. Opnieuw minpunten voor Svanberg en Vd Ven die Bittencourt maar gewoon zijn gang lieten gaan. Kovac sloeg in de rust stevig aan het wisselen, Svanberg, Brekalo en Marmoush eruit en Wind, Guilavogui en Waldschmidt erin. Kruse kwam pas een kwartier voor tijd voor Baku en hij was meteen belangrijk. Een door Kruse getrapte corner werd door Nmecha tot bij Guilavogui verlengd die de gelijkmaker erin tikte. Er werd daarna niet meer gescoord en dus sleepte Wolfsburg er nog net een punt uit, bij Werder waren ze vooral geërgerd niet beter op hun ex ploeggenoot Kruse gelet te hebben

[ Bericht 15% gewijzigd door Sabata op 07-08-2022 08:30:51 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 7 augustus 2022 @ 09:27:56 #284
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_205570887
@Sabata Glazen bol voorspelling maar welke ploegen zullen zich mengen in de degredatiestrijd dit seizoen?
Net efkes anges
pi_205571784
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 09:27 schreef Sjoerd102 het volgende:
@:Sabata Glazen bol voorspelling maar welke ploegen zullen zich mengen in de degredatiestrijd dit seizoen?
ik denk aan zeven ploegen.

Zo desolaat als Hertha BSC op dit moment bezig is, zijn die zeker opnieuw veel onderin te vinden, benieuwd of Schwarz straks de 9e trainer in drie seizoen wordt die eruit vliegt. Wolfsburg krijgt ook moeilijkheden als Kruse zijn dag niet heeft, want de verdediging hield gisteren open huis. Augsburg heeft met Gregoritsch veel doelpunten zien vertrekken, Werder en Schalke zijn vers gepromoveerd dus het kan voor hen twee kanten opvallen. Stuttgart heeft het allemaal maar net gered vorig jaar en Bochum zit in dat cruciale tweede jaar. Nu weten de tegenstanders ongeveer hoe je speelt, kun je dan nog verrassen?
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 7 augustus 2022 @ 11:41:55 #286
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_205571849
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 11:31 schreef Sabata het volgende:

[..]
ik denk aan zeven ploegen.

Zo desolaat als Hertha BSC op dit moment bezig is, zijn die zeker opnieuw veel onderin te vinden, benieuwd of Schwarz straks de 9e trainer in drie seizoen wordt die eruit vliegt. Wolfsburg krijgt ook moeilijkheden als Kruse zijn dag niet heeft, want de verdediging hield gisteren open huis. Augsburg heeft met Gregoritsch veel doelpunten zien vertrekken, Werder en Schalke zijn vers gepromoveerd dus het kan voor hen twee kanten opvallen. Stuttgart heeft het allemaal maar net gered vorig jaar en Bochum zit in dat cruciale tweede jaar. Nu weten de tegenstanders ongeveer hoe je speelt, kun je dan nog verrassen?
Schrijf Köln ook maar weer op.
  Trouwste user 2022 zondag 7 augustus 2022 @ 11:48:40 #287
7889 tong80
Spleenheup
pi_205571895
Mooie Kolenpot vanmiddag

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_205571952
quote:
1s.gif Op zondag 7 augustus 2022 11:41 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Schrijf Köln ook maar weer op.
Köln weet ik zo net niet, Baumgart heeft heel veel vechtlust in de ploeg gekregen, maar ze zijn te afhankelijk van Modeste op dit moment, dus als die wegvalt....

Edit: en volgens Kicker zou dat zomaar kunnen gebeuren, BVB wil de Fransman blijkbaar overnemen

https://www.kicker.de/bvb(...)deste-912127/artikel

[ Bericht 20% gewijzigd door Sabata op 07-08-2022 12:34:12 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 7 augustus 2022 @ 12:06:22 #289
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_205572021
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 11:48 schreef tong80 het volgende:
Mooie Kolenpot vanmiddag

:T
Köln is geen roergebied
Net efkes anges
  Trouwste user 2022 zondag 7 augustus 2022 @ 12:36:04 #290
7889 tong80
Spleenheup
pi_205572222
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 12:06 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]
Köln is geen roergebied
Dat dacht ik

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_205572898
Zaterdagavond speelde BVB thuis nog tegen Bayer04. Nieuwkomer Nico Schlotterbeck begon meteen in de basis, evenals Karim Adeyemi (overgenomen van RB Salzburg) en Donyell Malen. Schwarzgelb had al vlug een paar mooie kansen en Reus reageerde het snelst toen Hradeçki een schot van Adeyemi niet kon klemmen. Maar Adeyemi moest helaas vlug uitvallen met een enkelblessure. Ook Robert Andrich moest bij de Werkself er vlug uit na een botsing. Bayer04 leek de rollen wat om te draaien, maar onder aanvoering van Hummels (toch weer in de basis omdat Süle een spierblessure heeft) en Schlotterbeck is de verdediging een stuk meer gefocust.

En als er dan niets meer helpt dan is er nog Gregor Kobel. De Zwitserse reflexkeeper had dankzij zijn verdedigers niet heel veel te doen, maar die twee schoten die Patrick Schick en ook het commentaarteam al telden wist hij er schitterend uit te halen. Ook Hradeçki kreeg het druk met kansen voor Bellingham en Thorgan Hazard. Schick werd steeds wanhopiger in zijn jacht op de gelijkmaker en daar ging zijn doeltreffendheid niet van omhoog. Toen het alsnog 1-1 leek te worden via een eigen goal van Schlotterbeck greep de grensrechter in, buitenspel. Het werd nog erger voor de Werkself toen Hradeçki rood kreeg omdat hij de bal buiten zijn strafschopgebied aanraakte. Er waren geen wissels meer en dus moest Edmond Tapsoba als alternatief gaan keepen. Eén bal kreeg hij op zich afgevuurd, een vrije trap van Reus. Die ging er niet in en het bleef bij 1-0. Verdedigend lijkt het nu snor te zitten bij BVB, maar als ze Adeyemi lange tijd kwijt zijn vind ik het niet gek dat ze in Keulen voor Modeste aankloppen. Of daar iets uit voortkomt gaan we zien.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205575198
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 12:36 schreef tong80 het volgende:

[..]
Dat dacht ik

:T
Dacht ik eigenlijk ook. :@
  zondag 7 augustus 2022 @ 20:21:48 #293
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_205575822
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 19:03 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Dacht ik eigenlijk ook. :@
Nee joh. Keulen ligt nog 50km er vanaf. Zelfs Krefeld dat op 15km van Duisburg ligt valt niet meer in het Roergebied.
Keulen, Krefeld/Uerdingen, Dusseldorf, Monchengladbach zijn de Niederrhein.



Van wikipedia:
Het gebied wordt grofweg omsloten door de Rijn in het westen, de Ruhr in het zuiden en de Lippe in het noorden. In het oosten heeft het geen natuurlijke grens.
Net efkes anges
pi_205576701
- Vanmiddag moest Stuttgart thuis aantreden tegen Rasenball. Dat ging vorig jaar niet heel goed met een 1-6 nederlaag, en het leek ook al snel fout te gaan toen Nkunku al in de zevende minuut scoorde op aangeven van Olmo. Maar ook coach Tedesco zag dat de Oost Duitsers veel op doel schoten maar de bal er niet in ging. De tegenstander kreeg ook drie kansen, maar helaas, Führich en treiterspits Silas hebben hun vizier niet op scherp.

De twee klunzen hadden echter hulp voorin van een debutant. Naouiro Amada kwam via Kaleziç aan de bal doordat de lange Oostenrijker bewust uit de weg stapte en schoot de gelijkmaker binnen. Oeps. In de tweede helft schakelde Rasenball in Sport Modus en denderde over de Schwaben heen. Helaas was er nog Florian Müller. Vorig jaar niet zo betrouwbaar maar de start van 2022/23 werd een mooie reclame voor de Saarlander. Als we de doelpogingen uit de eerste helft meetellen dan kan Muller 12 gepakte doelpogingen noteren. En de ene keer dat hij even uit positie was stond Mavrapanos er nog om de bal van de lijn te halen. Zeventwintig doelpogingen had Rasenball genoteerd in de tweede helft, geen één ging er in. Er blijft wel een punt over, maar het was wel een tegenvaller. Bij Stuttgart wordt niet geklaagd, het wordt weer een zwaar seizoen vrees ik.

- Er is weer een extra NRW derby dankzij de terugkeer van Schalke. De Köningsblauen konden in Mungersdorf op bezoek bij FC Köln en zullen opgelucht adem hebben gehaald dat Modeste niet meer in de opstelling stond, hij is op weg naar Dortmund. Florian Dietz kwam over uit het tweede elftal om hem te vervangen, een boomlange jongen die er veel ouder uit ziet dan de 23 jaren op de teller. Ook Thomas Ouwejan begon bij Schalke in de basis, maar Simon Terodde, de grote goalgetter was helaas geblesseerd.

Toch leek Schalke een stunt te lukken met aanvallen in de 1e en 2e minuut en de vroege 0-1 van Salazar. Maar helaas werd de Uruguayaan teruggefloten voor buitenspel van captain Maya Yoshida. Die Geissböcke werden steeds brutaler en kwamen een paar keer gevaarlijk in de buurt van nieuwe oude bekende Alexander Schwolow (weggevlucht uit geldput Berlijn) die er een kopbal van Dietz uit moest tikken. Helaas liep in die zelfde actie Dominik Drexler tegen een rode kaart aan, de VAR had gezien hoe hij Jonas Hector flink op zijn kuit trapte.

In de tweede helft stelde Schalke op het Hoffenheim systeem om 5-4-0 en er snel uit proberen te komen als het moet. Daardoor stonden ze echter zoveel tegen te houden tegen de steeds fellere Geissböcke dat ze al snel met de rug tegen de muur stonden. Uiteindelijk was er geluk nodig omdat zowel de pass van Hector als de goal van Kilian een schampschot waren, maar 1-0 is 1-0. Sargis Adamyan kwam er bij voorin om een onzichtbare Kingsley Schindler te vervangen en de Armeniër maakte zoveel alarm dat de Schalker verdediging Florian Kainz kwijt was die binnentikte maar ook Schwolow omver kegelde. Daarom leek scheids Robert Schröder de goal af te keuren, maar de VAR was er niet mee eens, Kainz botste pas tegen Schwolow op nadat hij al geschoten had. Even leek het nog spannend te worden toen Ouwejan een bal keurig bij Bülter afleverde die hem binnenschoot voor de 2-1, maar niet veel later was het opnieuw Köln dat de deur dichtsloeg met een goal van Dejan Ljubicíc. 3-1 en Köln lijkt qua vechtlust weinig te hebben ingeleverd. Als nu Uth, Hübers en Andersson nog fit worden en Adamyan hele wedstrijden kan spelen hebben ze in ieder geval een goede kans om top10 te halen. Schalke kreeg zijn mogelijkheden en had pech met de afgekeurde goal en vooral de rode kaart, want daardoor werden ze te snel teruggedrongen. Afwachten maar
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205581927
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2022 20:21 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]
Nee joh. Keulen ligt nog 50km er vanaf. Zelfs Krefeld dat op 15km van Duisburg ligt valt niet meer in het Roergebied.
Keulen, Krefeld/Uerdingen, Dusseldorf, Monchengladbach zijn de Niederrhein.

[ afbeelding ]

Van wikipedia:
Het gebied wordt grofweg omsloten door de Rijn in het westen, de Ruhr in het zuiden en de Lippe in het noorden. In het oosten heeft het geen natuurlijke grens.
Voor mij NRW = Ruhrgebied, een zakdoek met veel steden en dus ook clubs. :')
pi_205582140
Het heeft heel lang geduurd maar uiteindelijk zijn Jean Paul Boëtius en Hertha eruit gekomen, de ex Feyenoorder gaat proberen zijn voormalig trainer Sandro Schwarz uit de put te helpen

https://www.kicker.de/neu(...)etius-912232/artikel
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205582162
In de 2. Liga lijkt Kaiserslautern goed aan gekomen, de roddelpers heeft het al over de Burcht Betzenberg. De Roten Teufel speelden thuis tegen St. Pauli met 2-1 (doelpunt en assist voor cultspits Terence Boyd). Omdat Jahn Regensburg 0-0 gelijk speelde thuis tegen Nürnberg staan beide clubs ook samen bovenaan, op een punt gevolgd door Paderborn dat Hannover afdroogde met 4-2. Onderaan heeft promovendus Braunschweig verrassend gezelschap van Bielefeld, beide clubs zijn na drie wedstrijden nog puntloos
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205621761
Dortmund blijft een grap
  vrijdag 12 augustus 2022 @ 21:17:12 #299
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_205621776
Wel geinig dat na 3 rondes er al geen enkel team meer is die alles gewonnen heeft :@
pi_205622314
Ik zie het eerder als Freiburg dat gewoon té degelijk is zich (op dit moment) kapot te laten spelen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')