abonnement Unibet Coolblue
pi_203443877
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 22:35 schreef Paddo het volgende:
Het is wel grappig hoe iedereen de rol van Linda ziet. Als ik aangerand ben door de zoon van de sigarenwinkel, ga ik niet naar de sigarenwinkel of hij daar een mooi interview van wil ophangen in zijn winkel. Dan ga ik naar de politie. De tabakswinkel is (natuurlijk) partijdig.

TWOH is verkocht. en het is nog steeds gedonder tussen de koper en de familie de Mol. Ik geloof dat er nog wat kleingeld niet betaald was? Daarnaast kan ik me voorstellen dat zo'n contract ook clausules heeft voor lijken in de kast.

Tuurlijk is Linda partijdig! Ik vraag me af of de mensen die nu boos op haar zijn dit vreemd vinden. Je hebt wel gigantische moed nodig om je net verkochte bedrijf in diskrediet te brengen. (En eerlijk is eerlijk: als ze meegewerkt hebben om de dossiers bij Boos te krijgen is dat eigenlijk al meer dan ik van ze zou mogen verwachten.) Ook het inhuren van een freelancer getuigt niet van "het onder de pet willen houden"

Dan is dit daarnaast ook nog typisch zo'n programma waar teleurgestelde kandidaten soms ook uit boosheid onzin gaan lopen strooien. Ik vraag me af hoeveel insinuaties die we niet kennen eerder bij diverse instanties zijn gedaan. En door de opnemer naar het rijk der fabelen zijn verwezen.

Een hoop mensen vinden dat Linda tenminste "iets" had moeten doen. Maar net als bij de sigarenboer is zij nou net de persoon je nou net niet die daarmee moet lastig vallen. Ik snap de keuze van die twee slachtoffers nou ook niet om nou juist het lijfblad van de familie de Mol uit te kiezen voor je verhaal. Daarnaast is Linda jarenlang zelf betrokken geweest bij het programma.

Het zou mooi zijn als ze het risico had durven nemen, maar zitten mensen zo in elkaar? We hadden een Postbus 51 campagne "het houdt niet op, niet vanzelf" omdat er in NL veel mensen rondlopen die iets weten van vermeende misstanden, maar hun bek houden. Statistisch gezien lopen die hier ook rond. Mensen die iets weten, iets vermoeden, maar hun mond houden omdat ze de gevolgen niet kunnen overzien. En inderdaad: daar maken schoften misbruik van. Wat zei Ali ook maar weer? Wie gelooft jou?

En als het Linda's dochters betroffen? Dat is natuurlijk een gamechanger. Als de dochter van de sigarenboer door zijn zoon gepakt is, wordt het een heel ander verhaal. Maar dan komt er nog steeds geen artikel in de etalage te hangen. (Die opmerking is ook een beetje lame. Linda heeft heel veel petten op in deze kwestie. Vrouw van, oud medewerker, zus oud eigenaar, blaadjes verkoper, onderdeel Mol imperium. Natuurlijk had ze anders gereageerd als de moeder-pet ook nodig was geweest!)
Snap je verhaal, maar je gaat wel voorbij aan de hele houding en reactie van Linda nu.

Het komt op mij over als enorm verwend en/of kinderachtige reacties van iemand die nu eens niet met fluwelen handschoentjes wordt benaderd maar een berg kritiek op over zich heen krijgt wat ze niet kan handlen.
Tuurlijk duiken nu allerlei media erop, maar kom op zeg jouw man en coaches gaan op zijn zacht gezegd in de fout en jij gaat types als Angela de schuld geven... Man man man
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')