FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [#BorsaToo gate #27] The Voice: het netwerk van misbruik
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 11:16
Screenshot-20211217-214303.png


quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
3-DA10373-92-FE-4-E24-A684-0-F4-F975-C8-D87.png
A808-C195-2532-4-F99-A469-B24-F72-D0-E4-AC.png
EA8-ED97-B-0853-47-B9-B750-85-DDE860-BF7-C.png
9878-C348-CFC8-40-E1-A5-F0-B77-CCE369634.png
BE856-B41-72-E2-4-A7-E-A30-C-9-B7921-DEB837.png
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
[quote]
Marco (53) en Leontine (52) Borsato hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft het management van Marco laten weten aan RTL Boulevard.

Marco laat op zijn social media weten: "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen en rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken."

Geruchten:
De geruchten van een eventuele scheiding gingen al een tijdje. De affaire van de zanger met Iris Hond zorgde ervoor dat de relatie van Marco en Leontine onder een vergrootglas kwam te liggen. Toch leek het na de misstap van de zanger beter dan ooit te gaan met het stel. Tot januari dit jaar. Toen werd bekend dat Marco met een burn-out thuis zit. De geruchtenmachine draaide weer overuren: was er meer gaande in huize Borsato? Tegenover RTL Boulevard ontkenden ze steeds dat er iets aan de hand was. Nu blijkt toch dat de meeste dromen bedrog zijn en is het moment daar dat het koppel uit elkaar gaat.

Marco en Leontine zijn al jaren hét showbizzkoppel van Nederland. Voor het stel was het zo'n 23 jaar geleden liefde op het tweede gezicht. Leontine vertelde ooit in een interview met Libelle dat ze allebei nog in een relatie zaten toen ze elkaar leerden kennen. Bij de tweede ontmoeting waren ze allebei weer vrijgezel en toen sloeg de vonk écht over. Dat het meteen raak was, blijkt wel uit het feit dat Marco na drie maanden al op één knie ging. Op 22 mei 1998 gaven ze elkaar het jawoord.

In november 1998 werd zoon Luca geboren, in 2001 zoon Senna en in 2002 dochter Jada.
[/quote]

https://www.rtlboulevard.(...)e-borsato-uit-elkaar

0327_Borsatomaan.jpg

[quote]0s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 22:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Mensen, het duizelt me inmiddels.

Kunnen we een lijstje maken van Borsato’s amoureuze oeuvre?

- oprichtster War Child, Willemijn Verloop, 15 jaar terug
- Merel van het failliete bedrijf van Marco, wanneer...?
- Iris Hond, 10 ? jaar terug
- Maan, vermeend, na winst VOH
- Fanbondsvrouw Martine t/m september 2019?

Vraagtekens:
- Weer contact met ex Denise?
- Braziliaanse zwanger gemaakt?

Missen we nog (vermeende) amourettes?[/quote]

Ze zijn inmiddels weer bij elkaar en zooooooooooooo verliefd!
[quote]1s.gif Op dinsdag 26 oktober 2021 09:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
MARCO BORSATO OVER LEONTINE: HAD IK AL GEZEGD DAT IK VAN DEZE VROUW HOUD?

Het was een heerlijk zonnig weekend en ook Marco Borsato en zijn Leontine hebben daarvan genoten. De brunette deelt een gezellige foto van hen samen en de liefde spat overduidelijk van het scherm.

En of dat niet genoeg is, plaatst de zanger er ook nog eens een zoete tekst bij: 'Did I mention I love this woman' oftewel, 'Had ik al gezegd dat ik van deze vrouw houd?'

Scheiding
Je zou bijna vergeten dat Marco en Leontine vorig jaar zijn gescheiden. Er is een dikke streep gezet onder het roerige verleden en de twee hebben overduidelijk opnieuw voor elkaar gekozen. In een exclusief interview met Story vertelden de twee over de moeilijke tijd en over hoe ze hun gezamenlijke toekomst zien.

Latten
Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn aan de volgende fase van hun relatie begonnen. Liet de zanger in juni van dit jaar weten dat Leontine en hij weer verkering hebben, nu laten ze weten weer een stap verder te zijn. ‘We zijn aan het latten,’ verklaarde Marco aan Story. ‘We delen twee huizen en zijn of bij de een of bij de ander. Het gaat echt fantastisch. Ik ben zo gelukkig, en heel dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. Alles wat we nu doen, welke stap we ook nemen, is een heel bewuste keuze. We houden ons eigen tempo aan. We kijken ook niet te ver vooruit. Het is niet zo dat we nu bij de dag leven. Daarvoor is ons gevoel te sterk. Maar we kijken wel verder vooruit dan een maand.’

https://www.story.nl/arti(...)-van-deze-vrouw-houd

:')

Ik blijf erbij dat die 2 nooit gescheiden zijn geweest.
[/quote]

Maar in de schaduwen lurkt een schandaal met minderjarige meisjes.... of toch niet?

marco-borsato-marco.gif

mooie tekst :@
[quote]0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 11:20 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vond die songteksten al verschrikkelijk, maar nu we dit allemaal weten zijn ze echt om van te kotsen.
[/quote]

[spoiler=Zo klopt het beter...]
Ik neuk niet meer met jou
Ik wilde Iris uitproberen
En ik heb veel liever dat geile Maan
Mij keihard anaal gaat domineren

Ik heb je teveel laten verduren
Snap dat je genoeg hebt van al mijn kuren
En dat nu het tijd is om me weg te sturen
whooooooooo

Ik neuk niet meer met jou
Voorbij zijn al die nachten
Dat Iris helemaal alleen
op mij moest zitten wachten

Ik heb je keihard voorgelogen
Met Maan besodemieterd en bedrogen
Terechte tranen in je ogen...
Nee, ik neuk niet meer met jou

Bij The Voice met jonge meisjes 'praten'
Iets dat ik uiteraard weer niet kon laten
Ach ja, en tegen beter weten in
Schuif ik hem er gewoon weer in...
whooooooo

https%3A%2F%2Fstatic.hbvl.be%2FAssets%2FImages_Upload%2Farch%2F2009%2F09%2F28%2F714534%2Forgieen-en-cocaine-nekken-marco-borsato_1_515x0.jpg
lekker-vreemdgaan-marco-roberto-borsato.gif
85IInOu.jpg

Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt

En we hebben ook SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent

[ Bericht 1% gewijzigd door Deisyy op 15-01-2022 12:53:06 ]
Saboozaterdag 15 januari 2022 @ 11:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:10 schreef Momo het volgende:
Van 6 januari

Ali B nog steeds onder vuur: ‘Twee dames voelen zich aangerand’

De storm rondom Ali B is nog steeds niet gaan liggen. Na de hardnekkige geruchten over vreemdgaan, melden zich nu twee dames bij RoddelPraat die zich ‘aangerand voelen’. “Ze zitten vol schaamte.”

li B’s reputatie werd vorige week flink besmeurd in de kijkcijferhit RoddelPraat van presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos. De heren meldden dat de RTL 4-rapper helemaal niet de perfecte familieman is, maar ongelooflijk vaak vreemdgaat en bovendien drugs gebruikt. Al snel besloot de rapper de comments op zijn Instagram-pagina uit te zetten.
Veel meldingen

Showbizzwatcher Farja Farvardin vindt het verhaal dat Ali zou zijn vreemdgegaan met een meisje van 19 ‘te smerig voor woorden‘ en BN’er-slachter Yvonne Coldeweijer heeft zelfs een video over Ali aangekondigd. “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen”, zegt ze.

Na de RoddelPraat-onthulling over de ‘vreemdgaande’ Ali stroomden soortgelijke ervaringen binnen bij de juice channels, maar die werden al snel weer verwijderd. Zelf zegt RoddelPraat ook veel reacties te hebben ontvangen. “Er zijn nog heel veel mensen die zich hebben gemeld”, zegt Dennis Schouten in de aflevering van deze week.
‘Wij waren 18’

Er is volgens Dennis één verhaal dat eruitspringt. Hij deelt in de nieuwste RoddelPraat, die in nog geen etmaal tijd al meer dan 250 duizend keer bekeken is, het verhaal van een jongedame. “Het was 2015, wij waren 18 ongeveer. Mijn vriendin en ik gingen een avondje stappen met z’n tweeën”, schrijft ze.

Ze liepen toen Ali B en collega Brownie Dutch tegen het lijf, klinkt het. Zij zouden de dames hebben gevraagd om naar hun studio te komen. “Wij als jonge meiden dachten: hoe gaaf is het als wij in de studio zijn terwijl zij een nieuw nummer aan het opnemen zijn?”
‘Je hebt een vrouw!’

Eenmaal in de studio lagen er volgens deze dame drank en jointjes op tafel. “Uiteindelijk ben ik met Ali meegelopen naar achter dat glas waar je altijd moet staan om te zingen en toen zoende hij met mij. Ik zei tegen hem: ‘Wat doe je? Je hebt vrouw en kinderen.’ Hij zei: ‘Ja, wat maakt het uit? Ik wil niet dat je praat over mijn gezin.’”

De dame in kwestie: “Ik ben direct teruggelopen naar mijn vriendin en mijn vriendin was aan het huilen. Zij vertelde mij dat Brownie Dutch haar tegen hem aan wilde duwen en dat hij haar probeerde te zoenen tegen haar zin in.”
‘Dat is aanranding’

Vreselijk, vindt Dennis. “De dames zaten vol schaamte en ongeloof. Ze durven nu met het verhaal te komen. Ze voelden zich aangerand. Het is niet prettig als je een vrouw zoent, terwijl een vrouw dat niet wil.”

Jan: “Nee, dat is aanranding.”

az
a

Ik vind dit dus wel een raar verhaal. Iemand proberen te zoenen geen aanranding toch? Die brownie dutch vind ik nav dit verhaal iets zorgwekkender. Marja,die heeft niet zo'n giga tv-presence als Ali.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 11:19
Even ook voor dit deel

twitter
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:19 schreef Momo het volgende:
Even ook voor dit deel

[ twitter ]
Kan wel in de OP ;)
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:20 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Kan wel in de OP ;)
Ja, maar het kan technisch gezien natuurlijk wel los staan van Marco.
Eikenbomenzaterdag 15 januari 2022 @ 11:21
Dit gaat niet enkel om Ali of Marco, denk ik. Het lijkt iets groters te zijn.
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 11:22
twitter


Tim _O_
KutMarije _O_
#Boos _O_
Guanabanazaterdag 15 januari 2022 @ 11:23
Geen idee of dit (ook) over Marco gaat, maar toch genot. Ben erg benieuwd.
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 11:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:21 schreef Eikenbomen het volgende:
Dit gaat niet enkel om Ali of Marco, denk ik. Het lijkt iets groters te zijn.
Ik zet in op Ali B en Marco B. Inclusief valse beloftes, kleedkamerverhalen en toegeknepen oogjes rondom betaling in natura
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 11:27
Het is mij te toevallig dat Marco volledig gecanceld wordt, hij volkomen buiten beeld is en dat nu groots wordt aangekondigd dat een van de grootste talentenjachten van Nederland wordt gestopt.

Hier spelen grote dingen.

De mediarel van 2022 staat op het punt van beginnen. Want heel media Nederland duikt nu op deze beerput
ijs_beerzaterdag 15 januari 2022 @ 11:27
quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:24 schreef Benny het volgende:

[..]
Ik zet in op Ali B en Marco B. Inclusief valse beloftes, kleedkamerverhalen en toegeknepen oogjes rondom betaling in natura
Alles verbleekt natuurlijk bij de loze beloften van Lil Kleine, maar die twee konden er ook wat van, van wat je in de show zelf zag.
Guanabanazaterdag 15 januari 2022 @ 11:28
quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:27 schreef Benny het volgende:
De mediarel van 2022 staat op het punt van beginnen. Want heel media Nederland duikt nu op deze beerput
Genot.
suzebol75zaterdag 15 januari 2022 @ 11:29
Oh man, ik ben nog bezig om in mijn eentje een tafel in elkaar te zetten...
Had dit niet een paar uur later kunnen komen? Nou moet ik van pure ellende steeds Fokken en F5 :-))

Ik ben benieuwd wat er allemaal speelt :-(
Eikenbomenzaterdag 15 januari 2022 @ 11:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:27 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Alles verbleekt natuurlijk bij de loze beloften van Lil Kleine, maar die twee konden er ook wat van, van wat je in de show zelf zag.
Zat Lil Kleine er ook als jurylid?
Dazalbestzaterdag 15 januari 2022 @ 11:31
Moet er niet misschien een aparte gate voor the voice topic nu?

De aantijgingen tegen Marco was in privé situatie, niet the voice...
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 11:33
Ik zie de link met Marco niet, hij is al jaren weg bij the voice. Dat rechtvaardigd niet het cancelen van een compleet seizoen. Hoewel the voice relatief slecht bekeken was is het nog steeds een kijkcijfertopper.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 11:37
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:33 schreef TjjWester het volgende:
Ik zie de link met Marco niet, hij is al jaren weg bij the voice. Dat rechtvaardigd niet het cancelen van een compleet seizoen. Hoewel the voice relatief slecht bekeken was is het nog steeds een kijkcijfertopper.
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 11:38
Vanavond RTL Boulevard kijken

giphy.gif
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 11:40
u2DteNv.png
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:37 schreef Momo het volgende:

[..]
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
The voice kids bedoel je dan? De volwassen versie is hij al jaren weg toch.
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:37 schreef Momo het volgende:

[..]
Hij zat er nog tot 2020, als Marco het zou zijn en ook de enige zouden ze nu het programma niet stop zetten gok ik?
Ik denk het ook niet. The Voice is wel een goede bron qua reclame inkomsten voort RTL. Om zomaar stop te zetten, zouden ze veel reclame inkomsten verliezen en levert reputatieschade op.

Dus er zal wel meer aan de hand zijn dan alleen Marco Borsato bij dat programma.
shomilazaterdag 15 januari 2022 @ 11:41
RTL bevestigd dat het niet om Waylon gaat.
Lifeofyvonne zegt dat het om Ali gaat.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
The voice kids bedoel je dan? De volwassen versie is hij al jaren weg toch.
Klopt volwassen versie heeft hij tot 2016 gedaan
YebCarzaterdag 15 januari 2022 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Knuffelmarokkaan iets te letterlijk genomen dus.
Remcozaterdag 15 januari 2022 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Omroepspionnen :')?
YebCarzaterdag 15 januari 2022 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:42 schreef Momo het volgende:

[..]
Klopt volwassen versie heeft hij tot 2016 gedaan
Dan weet je nu gelijk waarom :')
Dottekezaterdag 15 januari 2022 @ 11:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:02 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Geldt het ook vooraf opgenomen blind auditions enzo?
IK heb echt geen idee, weet ook niet meer dan wat er in dat bericht staat helaas

quote:
2s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:04 schreef Benny het volgende:

[..]
Over Ali B gaan ook al een aantal weken verhalen rond dat hij z'n lul achterna loopt
DIe heb ik dan allemaal gemist :@ Lees net gequote bericht van @maily
Marsenalzaterdag 15 januari 2022 @ 11:49
quote:
13s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:09 schreef Lienekien het volgende: [..] ’Is gewoon jaloers’ is niveau schoolplein qua benoemen van andermans beweegredenen.
lol moet jij weten
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 11:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:40 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]
Ik las hoogaangerande :')
MeesterVanDamzaterdag 15 januari 2022 @ 11:51
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:51 schreef MeesterVanDam het volgende:
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
Ali B is coach in het huidige seizoen, toch? Dat betekent dat er voor de komende weken uitzendingen met z'n kop erin te zien zullen zijn. Audities en volgende ronde zijn al opgenomen.

Daar wil je als programma, als tv zender en sponsor niet aan gelinkt zijn
AgnesGruzaterdag 15 januari 2022 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:51 schreef MeesterVanDam het volgende:
Nogal rigoureus om het programma stil te leggen. Als het om Ali B gaat dat zet je hem er toch uit? Genoeg flutzangers of rappertjes die hem kunnen vervangen.
Als het Ali B. betreft, dat kan dat pas bij de liveshows. Waarschijnlijk is de rest al (grotendeels) opgenomen.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 11:56
Wat gebeurt er allemaal? :o
proud_mamizaterdag 15 januari 2022 @ 11:57
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 11:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:56 schreef Deisyy het volgende:
Wat gebeurt er allemaal? :o
The gate is going Big :+
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:57 schreef proud_mami het volgende:
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
Dit is een beerput :o
54-ACF29-E-D1-F0-4-DAD-AAA7-2-A7-AF78-AC7-ED.jpg
D_Azaterdag 15 januari 2022 @ 12:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:01 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Dit is een beerput :o
[ afbeelding ]
Oeh :7 B:)B
Lonaazaterdag 15 januari 2022 @ 12:04
371.gif
MeesterVanDamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:04
Is dit dan de "casus" van de bekende Ned. Presentator, waarvan niemand het verwacht???
ikbentzaterdag 15 januari 2022 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:57 schreef proud_mami het volgende:
Hoe kunnen je andermans tijdlijn op Twitter bekijken (als je zelf geen Twitteraccount hebt)?

Een oud cameraman van The Voice geeft aan dat hij hier al veel tweets (en aangiften) over heeft gedaan. Of iig een aangifte in 2018.

https://mobile.twitter.com/WalterW25/with_replies
Als je de link in een privé tabblad opent (incognito scherm), dan zou je alles moeten kunnen zien
Mrmimezaterdag 15 januari 2022 @ 12:08
Oh wauw jongens wat een gate. Wat een smeerpijperij dat wereldje. Respect voor Tim ^O^
Sunshine1982zaterdag 15 januari 2022 @ 12:09
Is het al bijna donderdag? :7
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 12:09
twitter


:o
proud_mamizaterdag 15 januari 2022 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:08 schreef ikbent het volgende:

[..]
Als je de link in een privé tabblad opent (incognito scherm), dan zou je alles moeten kunnen zien
Thanks, ik ga even loeren, die cameraman heeft het zelfs over angstaanjagende dingen die hij heeft gezien! Ben benieuwd naar de beerput!
Sunshine1982zaterdag 15 januari 2022 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:09 schreef ESF1Gamer het volgende:
[ twitter ]

:o
Wat heeft Maan ermee te maken.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wat heeft Maan ermee te maken.
Maan zou slachtoffer zijn van Marco, beweert men...........
molloot200zaterdag 15 januari 2022 @ 12:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wat heeft Maan ermee te maken.
Maan is sinds dit seizoen ook coach (coach van kandidaten waar niemand voor draaide maar toch potentie in zit; volgt een Videoland serie op "The Voice Comeback Stage"). Doet ze samen met Typhoon.
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:13
We gaan de komende weken een voorraad popcorn nodig hebben
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 12:14
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:12 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Maan zou slachtoffer zijn van Marco, beweert men...........
Dat heeft in alle kranten gestaan.
D_Azaterdag 15 januari 2022 @ 12:14
quote:
11s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:13 schreef Benny het volgende:
We gaan de komende weken een voorraad popcorn nodig hebben
Gelijk ff naar de AP zo.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wat heeft Maan ermee te maken.
Verkeerde :')
shomilazaterdag 15 januari 2022 @ 12:15
Ik lees bij fawrynotsawry de man van Linda de Mol ook.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:15
83-A69-EF0-8557-442-C-B625-902-C23-C66533.jpg
Sunshine1982zaterdag 15 januari 2022 @ 12:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:15 schreef shomila het volgende:
Ik lees bij fawrynotsawry de man van Linda de Mol ook.
Dat verbaast me nu helemaal niet eigenlijk.
Marsenalzaterdag 15 januari 2022 @ 12:16
lol Walter zit volgens mij al een tijdje thuis zich op te vreten
lovelizaterdag 15 januari 2022 @ 12:17
Marco B, Mocro B. Gaan ze verder als duo?
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:17
Was Ali de eerste Marokkaan op de Maan? O-)
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 12:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:17 schreef Deisyy het volgende:
Was Ali de eerste Marokkaan op de Maan? O-)
:D
proud_mamizaterdag 15 januari 2022 @ 12:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:15 schreef Deisyy het volgende:
[ afbeelding ]
Collega slachtoffers? Wie dan?????
Eightyonezaterdag 15 januari 2022 @ 12:22
twitter
shomilazaterdag 15 januari 2022 @ 12:23
De man van Linda stapt per direct op die erkent de beschuldigingen. Ik krijg de foto’s niet hier.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:24
pcorn.gif
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:22 schreef Eightyone het volgende:
[ tweet ]
Zo! En dus ook Marco B ...
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:25
Wat een fucking bizarre gate dit
DKUpzaterdag 15 januari 2022 @ 12:25
Wow
Eightyonezaterdag 15 januari 2022 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:23 schreef shomila het volgende:
De man van Linda stapt per direct op die erkent de beschuldigingen. Ik krijg de foto’s niet hier.
https://ibb.co/HCj9b2h

https://ibb.co/z43v0Jh
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:28
:o
Marcosszaterdag 15 januari 2022 @ 12:28
Zou hij dan straks ook bij Linda's Zomerweek z'n verhaal mogen doen?
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
quote:
11s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:25 schreef Benny het volgende:
Wat een fucking bizarre gate dit
Het is inmiddels een andere gate, dit gaat niet meer alleen over Marco :o
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
Wat een sukkels zijn die kerels ook. Pats alles kapot, dag carrière.
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:23 schreef shomila het volgende:
De man van Linda stapt per direct op die erkent de beschuldigingen. Ik krijg de foto’s niet hier.
Bandleider Jeroen Rietbergen stapt op bij The Voice vanwege ongepast gedrag

Ja, dit is wijdverbreid. De rot zit diep.
Pino112zaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
Hier moet ik gepost hebben.

Dat wordt echt een klapper die BOOS-uitzending donderdag. Zal wel dik over de miljoen views heen gaan.
potjecremezaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:29 schreef suzebol75 het volgende:
Oh man, ik ben nog bezig om in mijn eentje een tafel in elkaar te zetten...
Had dit niet een paar uur later kunnen komen? Nou moet ik van pure ellende steeds Fokken en F5 :-))

Ik ben benieuwd wat er allemaal speelt :-(
Onthulling is donderdag. Beter zet je nu die tafel in elkaar.
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:29
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:28 schreef Marcoss het volgende:
Zou hij dan straks ook bij Linda's Zomerweek z'n verhaal mogen doen?
Haha dat wilde ik net posten :D

Iemand al een apart topic geopend met de nieuwste ontwikkelingen?
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:29 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Onthulling is donderdag. Beter zet je nu die tafel in elkaar.
Voor die tijd komt er vast meer info, zie Jeroen :7
Eightyonezaterdag 15 januari 2022 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Haha dat wilde ik net posten :D

Iemand al een apart topic geopend met de nieuwste ontwikkelingen?
Ja, waar past het beter? Een eigen topic? Hier? Of toch in SHO / Ali de schuinsmarcheerder ?
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Haha dat wilde ik net posten :D

Iemand al een apart topic geopend met de nieuwste ontwikkelingen?
Hier gaat het ook hard: NWS / RTL legt 'The voice' stil na aantijgingen seksueel overschrijdend gedr
Mrmimezaterdag 15 januari 2022 @ 12:31
Wooow. Zal ome John leuk vinden dit
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:30 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Ja, waar past het beter? Een eigen topic? Hier? Of toch in SHO / Ali de schuinsmarcheerder ?
Eigen topic lijkt me.
Loiszaterdag 15 januari 2022 @ 12:31
Edit: Al gezegd
MarkyMarkyeahzaterdag 15 januari 2022 @ 12:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:29 schreef ootjekatootje het volgende:
Wat een sukkels zijn die kerels ook. Pats alles kapot, dag carrière.
Die hebben een dikke bang gang gehad met de kandidaten
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:32
quote:
Volg ik ook maar SHO is leuker natuurlijk O+
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:30 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Ja, waar past het beter? Een eigen topic? Hier? Of toch in SHO / Ali de schuinsmarcheerder ?
Ik denk een eigen topic, en snel! *O*
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 12:32
Hiermee is deze gate een familieaffaire geworden voor John de Mol.
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:32
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:31 schreef Lois het volgende:
Edit: Al gezegd
Waarschijnlijk slaapt hij daar al :')
297534zaterdag 15 januari 2022 @ 12:33
Volgende is denk ik Linda die wordt ontmaskerd als de Nederlandse Ghislaine Maxwell :)
MissJzaterdag 15 januari 2022 @ 12:33
Wait what? Jeroen Rietbergen :D Hij zat trouwens ook in de band van Marco :D
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:32 schreef Perrin het volgende:
Hiermee is deze gate een familieaffaire geworden voor John de Mol.
Vandaar ook dat alles vrij stil werd gehouden na de aantijgingen richting Marco. Hangt blijkbaar nog meer samen dan gedacht
potjecremezaterdag 15 januari 2022 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:30 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Voor die tijd komt er vast meer info, zie Jeroen :7
Ik neem het terug!
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 12:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:34 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Ik neem het terug!
:D
Duderinnetjezaterdag 15 januari 2022 @ 12:35
Nu die Ewbank er viavia nog bij en het Genot is compleet! *O*
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:33 schreef MissJ het volgende:
Wait what? Jeroen Rietbergen :D Hij zat trouwens ook in de band van Marco :D
Hij is sowieso een vreemdganger, is alom bekend in het wereldje.
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:29 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Onthulling is donderdag. Beter zet je nu die tafel in elkaar.
Met ruimte voor een grote grote bak popcorn, een biertje en gebloemde schoenen #HugodeJonge
suzebol75zaterdag 15 januari 2022 @ 12:36
Dat b
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:30 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Voor die tijd komt er vast meer info, zie Jeroen :7
Dat bedoel ik nou lol. Ik dacht net dat het wat rustiger werd.. Dacht ik ga even eten en dan snel verder... En dan komt inderdaad dat nieuws van die Jeroen weer...
Ik ga de telefoon wel naast me neer leggen 😂😂
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Nu die Ewbank er viavia nog bij en het Genot is compleet! *O*
Dan wordt het bank(d)ruk-gate
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:33 schreef 297534 het volgende:
Volgende is denk ik Linda die wordt ontmaskerd als de Nederlandse Ghislaine Maxwell :)
The Masked Maxwell?
Eightyonezaterdag 15 januari 2022 @ 12:37
Nu ik iets over 'Ewbank' lees: Zou dat programma laat op de avond met al die onsuccesvolle oud-talentenjacht-kandidaten nog wel gewoon doorgaan? Er zitten veel Voice-mensen tussen.
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Nu die Ewbank er viavia nog bij en het Genot is compleet! *O*
Ewbank zal inderdaad ook nog wel wat modder aan de voeten hebben
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:37 schreef Eightyone het volgende:
Zou dat programma laat op de avond met al die onsuccesvolle oud-talentenjacht-kandidaten nog wel gewoon doorgaan? Er zitten veel Voice-mensen tussen.
Al die voice-meuk maar cancelen.

Terug Friends uitzenden ofzo.
ondeugendzaterdag 15 januari 2022 @ 12:38
Beerput waarschijnlijk. :r
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:39
Bah sowieso dus de man van Linda de Mol. Kon die gewoon zijn gang gaan omdat hij letterlijk in De Mol familie zit?
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 12:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:37 schreef Eightyone het volgende:
Nu ik iets over 'Ewbank' lees: Zou dat programma laat op de avond met al die onsuccesvolle oud-talentenjacht-kandidaten nog wel gewoon doorgaan? Er zitten veel Voice-mensen tussen.

Ze zouden daar eens wat dieper moeten ingaan op alles wat ze gehoord, gezien of meegemaakt hebben achter de schermen :{
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:40
Zal ik een Voice-gate topic openen waar alle vuiligheid in gepost kan worden?
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:40
Rtl moet niet jokken.
quote:
"De beschuldigingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL", aldus de zender in een verklaring.
Ze weten dit echt al veel langer, alleen kunnen ze er nu niet meer omheen.
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:39 schreef Momo het volgende:
Bah sowieso dus de man van Linda de Mol. Kon die gewoon zijn gang gaan omdat hij letterlijk in De Mol familie zit?
Ja dat vraag je je af. Hoe diep gaat de rot precies?
Bennyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:40
Here we go!
twitter
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:40 schreef Deisyy het volgende:
Zal ik een Voice-gate topic openen waar alle vuiligheid in gepost kan worden?
Ja het is echt een chaos nu, Ali, Marco, Jeroen Rietbergen etc., wie wel of wie niet?
Dottekezaterdag 15 januari 2022 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:23 schreef shomila het volgende:
De man van Linda stapt per direct op die erkent de beschuldigingen. Ik krijg de foto’s niet hier.
Is dat de man van Linda de Mol?
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:40 schreef letmehearyouscream het volgende:
Rtl moet niet jokken.
[..]
Ze weten dit echt al veel langer, alleen kunnen ze er nu niet meer omheen.
Na zo ver mogelijk de kop in het zand te hebben gestoken, kunnen we er nu echt niet meer omheen. Sorry, John.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:38 schreef maily het volgende:

[..]
Al die voice-meuk maar cancelen.

Terug Friends uitzenden ofzo.
Je gaat nu erg ver. Maar ja, dan liever die ultieme anti-humor inderdaad.
D_Azaterdag 15 januari 2022 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:40 schreef Deisyy het volgende:
Zal ik een Voice-gate topic openen waar alle vuiligheid in gepost kan worden?
Dit lijkt mij een potentiële reeks.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:41 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Is dat de man van Linda de Mol?
Nee, vriend.
AgnesGruzaterdag 15 januari 2022 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:22 schreef Eightyone het volgende:
[ tweet ]
WTF :o
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:42 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nee, vriend.
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
Ja het is wel de man van Linda de Mol
DKUpzaterdag 15 januari 2022 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:43 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ja het is wel de man van Linda de Mol
Ze zijn niet getrouwd toch?
Scorpiezaterdag 15 januari 2022 @ 12:44
Deze etterende buil vol met pus moet helemaal open, de onderste steen moet boven. Aan de schandpaal met deze smerige vieze klerelijers, en John en Linda mogen er ook aan geloven met hun doofpotterij.
Sunshine1982zaterdag 15 januari 2022 @ 12:45
Volgens mij is Jeroen ook de ex van Lieke van Lexmond toch?
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:45
Die Linda toch. Dat vreemdgaan kon ze nog een beetje wegmoffelen en scharen onder "hoge bomen vangen veel wind", maar dit...
potjecremezaterdag 15 januari 2022 @ 12:45
twitter
Dazalbestzaterdag 15 januari 2022 @ 12:46
Yesssss
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:40 schreef Deisyy het volgende:
Zal ik een Voice-gate topic openen waar alle vuiligheid in gepost kan worden?
:Y *O*
Dottekezaterdag 15 januari 2022 @ 12:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:42 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nee, vriend.
Wauw. Wat een wereld daar zeg. Marco Ali b en nu deze wie volgt
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:46
SHO / [Voice-gate #1] Op zoek naar jong talent

Hier verder!
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:45 schreef Sunshine1982 het volgende:
Volgens mij is Jeroen ook de ex van Lieke van Lexmond toch?
Ja, en Lieke meende dat Linda hem van haar heeft afgepakt. Van een maanmeisje naar een gebotoxte mol, weet niet of het een verbetering is. En hij is imo echt ultiem onaantrekkelijk, echt een stripfiguur-hoofd.
Andromachezaterdag 15 januari 2022 @ 12:48
Erg!!! Jeroen Rietbergen!! Erg voor Linda. De tweede vreemdgaander. Bah. Varkens.

Maar het allerergste voor de slachtoffers natuurlijk. Wat een béérput!!! :o :o :o :o
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:48
twitter

Geen Marco dus hier verder

SHO / [Voice-gate #1] Op zoek naar jong talent
fleurilzaterdag 15 januari 2022 @ 12:50
Volgens Yvonne gaat het in de uitzending Over Marco, Ali B en Jeroen Rietbergen
ze heeft het uit de eerste hand
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:50 schreef fleuril het volgende:
Volgens Yvonne gaat het in de uitzending Over Marco, Ali B en Jeroen Rietbergen
ze heeft het uit de eerste hand
b3xnmAL.png
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 12:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:43 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ja het is wel de man van Linda de Mol
Heeft ze niet meer met Martin Moreiro?
Incazaterdag 15 januari 2022 @ 12:53
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:52 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Heeft ze niet meer met Martin Moreiro?
_O- _O-
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:46 schreef Dazalbest het volgende:
Yesssss
[..]
:Y *O*
Goed idee van je ^O^
Dazalbestzaterdag 15 januari 2022 @ 12:55
Voor Marco is het dubbel want het eerdere verhaal was zijn soort stiefdochter... maar blijkbaar hield hij zijn handjes bij tvoh ook niet thuis...

Denk dat het eerste meiske hier wel veel steun in kan krijgen voor haar zaak!!! *O*
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Dat heeft in alle kranten gestaan.
Wat??? men beweerd dat ze op haar knieën is gegaan voor Marco, ten eerste is dat geen misbruik, ten tweede is er nooit enig serieus bewijs gekomen voor deze roddel.

De roddel is gebaseerd op het feit dat maan een van de weinig voice winnaar is die populair is geworden,
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:52 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Het internet gaat plat donderdag :o
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:43 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ja het is wel de man van Linda de Mol
Sinds wanneer zijn ze getrouwd?
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 12:56
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:55 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Wat??? men beweerd dat ze op haar knieën is gegaan voor Marco, ten eerste is dat geen misbruik, ten tweede is er nooit enig serieus bewijs gekomen voor deze roddel.

De roddel is gebaseerd op het feit dat maan een van de weinig voice winnaar is die populair is geworden,
Dat lijkt mij een schoolvoorbeeld van machtsmisbruik maar dit geheel terzijde.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 12:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:31 schreef Mrmime het volgende:
Wooow. Zal ome John leuk vinden dit
Zeker kan hij hierom keihard lachen, hij heeft zijn bedrijf voor miljarden verkocht en het wegvallen van the voice is goed voor sbs, waar hij nu eigenaar van is.
Mansjesterzaterdag 15 januari 2022 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:48 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Geen Marco dus hier verder

SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent
Er is toch ook al die reeks in NWS? Nu heb je deze, de Voice gate in SHO en de reeks in NWS
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Sinds wanneer zijn ze getrouwd?
Oh ze zijn wel vanaf 2007 samen.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 12:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:58 schreef Mansjester het volgende:

[..]
Er is toch ook al die reeks in NWS? Nu heb je deze, de Voice gate in SHO en de reeks in NWS
Ik denk dat niemand het meer weet _O-
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 12:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:58 schreef Mansjester het volgende:

[..]
Er is toch ook al die reeks in NWS? Nu heb je deze, de Voice gate in SHO en de reeks in NWS
NWS is een shithole.
Mansjesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:59 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
NWS is een shithole.
SHO ook toch? :D
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:00 schreef Mansjester het volgende:

[..]
SHO ook toch? :D
Nee joh, hier zitten allemaal lekkere wijven. _O_
Mansjesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:00 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Nee joh, hier zitten allemaal lekkere wijven. _O_
@Momo
Symphoniczaterdag 15 januari 2022 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:52 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Wie is dit nou weer? (Niet lullig bedoeld, maar een serieuze vraag)
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:03 schreef Symphonic het volgende:

[..]
Wie is dit nou weer? (Niet lullig bedoeld, maar een serieuze vraag)
Iemand die ook eerder met verhalen over Marco kwam. YouTuber.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:52 schreef Momo het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ze post haar bericht na het bericht dat jeroen opstapt, vervolgens vult ze het aan met twee mensen die al onder vuur liggen, knap hoor.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 13:06
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:05 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Ze post haar bericht nadat het bericht dat jeroen opstapt, vervolgens vult ze het aan met twee mensen die al onder vuur liggen, knap hoor.
Ze wist bij die Marco zaak ook hoe het zat precies, ik geef haar de voordeel van de twijfel.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:06 schreef Momo het volgende:

[..]
Ze wist bij die Marco zaak ook hoe het zat precies, ik geef haar de voordeel van de twijfel.
Het is een wilde gok gebaseerd op een persbericht en een beetje naar het nieuws van de afgelopen weken kijken.
Symphoniczaterdag 15 januari 2022 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:03 schreef Momo het volgende:

[..]
Iemand die ook eerder met verhalen over Marco kwam. YouTuber.
Een nobody dus. Ik vind het altijd een beetje eng als mensen zomaar met beschuldigingen gaat strooien en er gelijk een tribunaala htige sfeer ontstaat. Natuurlijk moet dit tot op de bodem worden uitgezocht, zondermeer, maar vooraf iedereen al veroordelen heb ik nogal moeite mee.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:07 schreef Symphonic het volgende:

[..]
Een nobody dus. Ik vind het altijd een beetje eng als mensen zomaar met beschuldigingen gaat strooien en er gelijk een tribunaala htige sfeer ontstaat. Natuurlijk moet dit tot op de bodem worden uitgezocht, zondermeer, maar vooraf iedereen al veroordelen heb ik nogal moeite mee.
Die uitzending van Boos zal wel meer duidelijk maken.
Mortaxxzaterdag 15 januari 2022 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:00 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Nee joh, hier zitten allemaal lekkere wijven. _O_
Nou nou gedraag je een beetje
Marsenalzaterdag 15 januari 2022 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:00 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Nee joh, hier zitten allemaal lekkere wijven. _O_
Namen en rugnummers
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 13:08
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:07 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Het is een wilde gok gebaseerd op een persbericht en een beetje naar het nieuws van de afgelopen weken kijken.
Ze zegt dat ze bronnen intern heeft daar. Maar we zullen het wel snel weten denk ik of Marco en Ali ook beschuldigd worden.
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 13:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:08 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Nou nou gedraag je een beetje
Sorry.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 13:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:58 schreef Momo het volgende:

[..]
Oh ze zijn wel vanaf 2007 samen.
Vandaar dat ik "vriend" zei.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:07 schreef Symphonic het volgende:

[..]
Een nobody dus. Ik vind het altijd een beetje eng als mensen zomaar met beschuldigingen gaat strooien en er gelijk een tribunaala htige sfeer ontstaat. Natuurlijk moet dit tot op de bodem worden uitgezocht, zondermeer, maar vooraf iedereen al veroordelen heb ik nogal moeite mee.
Mwah, van eentje staat het dus al vast.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:10 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Mwah, van eentje staat het dus al vast.
We moeten maar afwachten wat hij precies heeft gedaan en of hij iets gedaan heeft.
viceversazaterdag 15 januari 2022 @ 13:16
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:07 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Het is een wilde gok gebaseerd op een persbericht en een beetje naar het nieuws van de afgelopen weken kijken.
Ze kan zich niet veroorloven om er nu naast te zitten. Dan is ze haar imago kwijt als bron, denk ik.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 13:16
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:12 schreef TjjWester het volgende:

[..]
We moeten maar afwachten wat hij precies heeft gedaan en of hij iets gedaan heeft.
Of hij iets gedaan heeft? Je gelooft zijn eigen verklaring niet?
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:16 schreef viceversa het volgende:

[..]
Ze kan zich niet veroorloven om er nu naast te zitten. Dan is ze haar imago kwijt als bron, denk ik.
De kans dat ze er naast zit is 0%, de laatste twee mannen zijn een open deur icm het persbericht heb je dan alles. Het is gewoon gokken zonder enige bron.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:16 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Of hij iets gedaan heeft? Je gelooft zijn eigen verklaring niet?
Ik geloof inderdaad dat je beter een bandlid kan offeren dan een prominent lid van de show, dat is voor iedereen de beste oplossing, itv, rtl en alle medewerkers.

Er zal vast iets zijn voorgevallen met jeroen maar ik ben er niet verbaasd over als dat ernstig tegen valt.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 13:27
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:21 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Ik geloof inderdaad dat je beter een bandlid kan offeren dan een prominent lid van de show, dat is voor iedereen de beste oplossing, itv, rtl en alle medewerkers.

Er zal vast iets zijn voorgevallen met jeroen maar ik ben er niet verbaasd over als dat ernstig tegen valt.
Dus je houdt rekening met de mogelijkheid dat hij een belastende verklaring over zichzelf aflegt om anderen uit de wind te houden?

Dat geloof ik echt niet. En hij is natuurlijk meer dan alleen een bandlid.
viceversazaterdag 15 januari 2022 @ 13:28
Edit
Incazaterdag 15 januari 2022 @ 13:28
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:21 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Ik geloof inderdaad dat je beter een bandlid kan offeren dan een prominent lid van de show, dat is voor iedereen de beste oplossing, itv, rtl en alle medewerkers.

Er zal vast iets zijn voorgevallen met jeroen maar ik ben er niet verbaasd over als dat ernstig tegen valt.
Hij gaat natuurlijk wel met een De Mol
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:27 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dus je houdt rekening met de mogelijkheid dat hij een belastende verklaring over zichzelf aflegt om anderen uit de wind te houden?

Dat geloof ik echt niet. En hij is natuurlijk meer dan alleen een bandlid.
Je leest niet, ik zeg dat een kleinigheid is opgeblazen en tot een groot drama is gemaakt is om andere uit de wind te houden.

Juist zijn partner zorgt ervoor dat hij kwetsbaar is en makkelijk onder druk gezet kan worden door itv/rtl. Zoals ik al zei er is wel iets gebeurd maar dat gaat ernstig tegenvallen.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 13:30
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:29 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Je leest niet, ik zeg dat een kleinigheid is opgeblazen en tot een groot drama is gemaakt is om andere uit de wind te houden.

Juist zijn partner zorgt ervoor dat hij kwetsbaar is en makkelijk onder druk gezet kan worden door itv/rtl. Zoals ik al zei er is wel iets gebeurd maar dat gaat ernstig tegenvallen.
Ik lees prima. Je schrijft letterlijk dat je niet weet OF hij iets heeft gedaan.
TjjWesterzaterdag 15 januari 2022 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:28 schreef Inca het volgende:

[..]
Hij gaat natuurlijk wel met een De Mol
Precies dat maakt hem kwetsbaar. Stel je voor dat je het huidige seizoen moet restarten met een 1 coach minder, dan moet je die coach gaan blurren plus iets gaan regelen voor de liveshows.
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 13:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:30 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik lees prima. Je schrijft letterlijk dat je niet weet OF hij iets heeft gedaan.
Laat gaan joh, die user is altijd enorm dwars aan het doen.
ESF1Gamerzaterdag 15 januari 2022 @ 13:33
quote:
3s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 13:31 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Precies dat maakt hem kwetsbaar. Stel je voor dat je het huidige seizoen moet restarten met een 1 coach minder, dan moet je die coach gaan blurren plus iets gaan regelen voor de liveshows.
Gewoon gelijk door naar de Live shows :7
supernigerzaterdag 15 januari 2022 @ 13:47
Mooie gate om het weekend mee te beginnen.

Heeft Linda de mol al een reactie gegeven?

Zijn we definitief verlost van Klennis Krijs?

Gaat familieman Ali B vluchten naar Dubai?

Zoveel vragen.
DKUpzaterdag 15 januari 2022 @ 13:52
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 14:13
Zou het dan toch waar zijn van die bunga bunga barbecue feestjes 🍗 🍖 🥩
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 14:20
Denken jullie dat Waylon ook schuldig heeft gemaakt aan seksueel wangedrag?
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 14:20
Die scheinheilige betrokkenheid van Chantal Janzen op haar instagram stories :’)

Ze is nog rustig bevriend met marco borsato en Ali B. En doen alsof ze niks ervanaf weet.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 14:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:20 schreef Medusa666 het volgende:
Denken jullie dat Waylon ook schuldig heeft gemaakt aan seksueel wangedrag?
Nee, weet niet waarom.
Andromachezaterdag 15 januari 2022 @ 14:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:20 schreef Medusa666 het volgende:
Denken jullie dat Waylon ook schuldig heeft gemaakt aan seksueel wangedrag?
Nee, is al ontkend door Waylon en RTL.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:17 schreef loveli het volgende:
Marco B, Mocro B. Gaan ze verder als duo?
:N Marco B. gaat zelfs naar andere gevangenis als Jos B. :P _O- _O-
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 14:27
https://revu.nl/artikel/1(...)esten-denken-van-wel

Ook interessant.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 14:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:21 schreef Andromache het volgende:

[..]
Nee, is al ontkend door Waylon en RTL.
Ali ontkent ook....
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 14:28
Waylon kan Mocro B z’n bloed wel drinken. Geen matties heb ik gehoord..
Andromachezaterdag 15 januari 2022 @ 14:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:27 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ali ontkent ook....
Maar RTL zegt over hem niets. 8-) :7
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 14:29
Ali gaat vreemd geeft dan geld en gaat dan drukkks bestellen. ( roddelpraat)
Zorrozaterdag 15 januari 2022 @ 14:30
quote:
quote:
De coaches behoren tot de grootste artiesten van Nederland
Ja dan kan je de rest van zijn verhaal ook niet meer serieus nemen natuurlijk.
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 14:42

Toen nam ik de voice al niet serieus. Maan heeft hier amper een zin gezongen en Marco draaide z’n stoeltje al.
Sunshine1982zaterdag 15 januari 2022 @ 14:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:42 schreef quirina het volgende:

Toen nam ik de voice al niet serieus. Maan heeft hier amper een zin gezongen en Marco draaide z’n stoeltje al.
Dat viel me toen ook al op inderdaad. En die paar woorden die ze song voor er omgedraaid weird door Marco B. klonken echt niet hoogstaand.
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 14:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:35 schreef Duderinnetje het volgende:
Nu die Ewbank er viavia nog bij en het Genot is compleet! *O*
En Edwin Smulders, _O_
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 14:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:28 schreef quirina het volgende:
Waylon kan Mocro B z’n bloed wel drinken. Geen matties heb ik gehoord..
Gehoord van mensen uit dat wereldje?
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:09 schreef Sunshine1982 het volgende:
Is het al bijna donderdag? :7
:? Maandag 19.30 hlf8 met Johnny :+
Ja Nee vragen met Jeroen
Dinsdag Linda
Woensdag John
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:47 schreef ootjekatootje het volgende:
En Edwin Smulders, _O_
En Anouk weer alles recht lullen bij shownieuws :') _O- _O- _O- _O-
D_Azaterdag 15 januari 2022 @ 14:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:53 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
En Anouk weer alles recht lullen bij shownieuws :') _O- _O- _O- _O-
D'r wordt ongetwijfeld een media plannetje gemaakt ja.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 14:56
John de Mol, bedenker van het format en met Talpa producent van de shows, ontkent bij monde van Talpa-pr-manager Hester van den Berg van Saparoea dat The Voice doorgestoken kaart is.
quote:
'The Voice of Holland is een van A tot Z integere muzikale zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.
Alle talenten die in het programma de strijd aangaan, hebben gelijke kansen om winnaar van The Voice te worden.

https://revu.nl/artikel/1(...)esten-denken-van-wel

:( Koffie over toetsenbord en buikpijn van het lachen nu :D
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 14:57
Waylon heeft een andere reputatie dan Marco en Ali. Beetje zoals Douwe Bob.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 14:58
quote:
7s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:55 schreef D_A het volgende:
D'r wordt ongetwijfeld een media plannetje gemaakt ja.
Waar Anouk dan weer een paar dagen van slag is omdat het niet lukte en op social media met de grond gelijk wordt gemaakt _O- _O- _O-
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 15:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:20 schreef Medusa666 het volgende:
Die scheinheilige betrokkenheid van Chantal Janzen op haar instagram stories :’)

Ze is nog rustig bevriend met marco borsato en Ali B. En doen alsof ze niks ervanaf weet.
Die is erg handig in overal tussendoor glibberen en natuurlijk niemand uit haar netwerk gooien.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:20 schreef Medusa666 het volgende:
Die scheinheilige betrokkenheid van Chantal Janzen op haar instagram stories :’)
Ze is nog rustig bevriend met marco borsato en Ali B. En doen alsof ze niks ervanaf weet.
:N :N :N

The Voice-presentatrice Chantal: 'Onderste steen moet boven'

Chantal Janzen (42) is geschrokken van de berichten over ongepast gedrag achter de schermen van het RTL-programma 'The voice of Holland'. Ze wenst alle betrokkenen via Instagram veel sterkte.

'Geschokt over de berichten omtrent The Voice', schrijft Chantal in haar Instagram Stories. 'Schande voor de hardwerkende mensen aan en in dit programma die hier niets van weten en niets mee te maken hebben. Onderste steen moet boven.'

https://www.rtlboulevard.(...)ste-steen-moet-boven

Ze is nogal dik bevriend met Linda :+ |:)
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 15:02
Chantal is echt walgelijk, wat een act.
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:00 schreef Perrin het volgende:

[..]
Die is erg handig in overal tussendoor glibberen en natuurlijk niemand uit haar netwerk gooien.
Nou inderdaad
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 15:05
Vooral dat ze keihard staat te liegen dat het komt als een shock. Geldt ook voor Waylon. Al die mensen die staan te liegen alsof het komt als een enorme shock en verrassing. Ze wisten dit al rustig veel langer, al dan niet met eigen ogen gezien.

Als de cameraman ed ervanaf weet, laat staan zij.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:05
Therapie
Rietbergen schrijft ook dat hij zijn partner Linda de Mol destijds op de hoogte heeft gebracht van het seksuele contact met vrouwen.
quote:
Het stel is toen enige tijd uit elkaar geweest, Rietbergen heeft therapie gevolgd om zijn gedrag "drastisch en permanent" te veranderen, zo schrijft hij in de brief. Ze zijn inmiddels weer bij elkaar
.

https://nos.nl/artikel/24(...)-terug-aan-op-gedrag

Zoek de verschillen met Marco en Leontien _O- _O- _O-
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 15:05
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 14:56 schreef ikweethetookniet het volgende:
John de Mol, bedenker van het format en met Talpa producent van de shows, ontkent bij monde van Talpa-pr-manager Hester van den Berg van Saparoea dat The Voice doorgestoken kaart is.
[..]
Alle talenten die in het programma de strijd aangaan, hebben gelijke kansen om winnaar van The Voice te worden.

https://revu.nl/artikel/1(...)esten-denken-van-wel

:( Koffie over toetsenbord en buikpijn van het lachen nu :D
Maar met dit concept móet de productie toch enigszins sturen? Heb het nooit echt goed bekeken, maar het lijkt me dat de deelnemers niet allemaal echt hun coach mogen kiezen omdat je dan ongelijke groepjes krijgt.

En er zijn echt meerdere verhalen van mensen die al een beetje bekend waren en zijn benaderd voor TVOH waarbij hen bepaalde beloftes zijn gedaan.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 15:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:05 schreef Medusa666 het volgende:
Vooral dat ze keihard staat te liegen dat het komt als een shock. Geldt ook voor Waylon. Al die mensen die staan te liegen alsof het komt als een enorme shock en verrassing. Ze wisten dit al rustig veel langer, al dan niet met eigen ogen gezien.

Als de cameraman ed ervanaf weet, laat staan zij.
Ze kunnen soms (of nou ja nagenoeg altijd) beter hun mond houden, denk ik. Dit is zo'n moment.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:10
Beschuldigingen leggen bom onder vlaggenschip RTL

Valt het doek voor familieprogramma The Voice? ’Nog nooit zoiets meegemaakt’

Oud-zenderbaas Fons van Westerloo noemt het moedig dat RTL besloten heeft per direct The Voice of Holland (TVoH) van de buis te halen. Een besluit dat niet licht genomen zal zijn, want nog los van de imagoschade, zijn de financiële consequenties groot. De vraag is of het succesvolle familieprogramma nog te redden is.

„Dit betekent echt een flinke schade. The Voice is nog altijd een van de best scorende programma’s”, zegt Van Westerloo. ,,Per uitzending verlies je, schat ik, zeker een tot anderhalve ton aan reclame-inkomsten.” Maar volgens de omroepman is de beslissing gezien de ernst van de aantijgingen hoe dan ook verstandig. ,,Dit heb ik in mijn loopbaan nog nooit meegemaakt. Als er zulke zware aantijgingen worden geuit, kan je niet anders. Zo’n #metoo kwestie moet tot de bodem uitgezocht worden. Terecht dat er een extern onderzoek is aangekondigd. Het is in zulke precaire zaken altijd het beste om experts van buitenaf de boel te laten onderzoeken. Je mag geen slager zijn die zijn eigen vlees keurt.”

’Jonge mensen’
De situatie is volgens Van Westerloo in elk geval uniek. „Natuurlijk worden er wel eens halsoverkop programma’s van de tv afgehaald, maar dat is dan vrijwel altijd omdat de kijkcijfers tegenvallen. Maar dat de uitzendingen van een populaire talentenshow opgeschort worden, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen, heb ik in mijn loopbaan nog nooit meegemaakt. Dit is echt groot omroepnieuws.”

De mediazakenman vraagt zich af of de producent ITV wel genoeg opgelet heeft. „Een producer zou er toch bovenop moeten zitten, wat er allemaal gebeurt met de kandidaten, de coaches en andere medewerkers. Bij een talentenjacht, waaraan jonge mensen meedoen die gretig zijn om een zangcarrière op te bouwen, ligt het gevaar van machtsmisbruik en over de eigen grenzen gaan om de top te bereiken altijd op de loer. Als je je fantasie laat gaan, kunnen we daar ons allemaal wel iets bij voorstellen. Maar het mag natuurlijk absoluut niet gebeuren.”

RTL en producent ITV lieten zaterdag weten dat zij niet eerder op de hoogte waren van de aantijgingen.

Er staat behoorlijk wat op het spel. De beschuldigingen schaden de naam van de kijkcijferhit potentieel enorm. Er ligt een aangifte bij het OM van seksueel overschrijdend gedrag bij het programma, meldt het OM zaterdag. Voice-coach Ali B. laat desgevraagd weten dat de aangifte tegen hem is gericht. Hij ontkent de beschuldiging.

Jeroen Rietbergen
Jeroen Rietbergen, bandleider bij TVoH en man van Linda de Mol, is ondertussen opgestapt bij het programma. Hij deed dat nadat het BNNVARA tv-programma BOOS hem confronteerde met aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag achter de schermen van het RTL-programma.

De muzikant geeft toe dat hij tijdens zijn jaren als bandleider en pianist seksueel contact heeft gehad met meerdere bij het programma betrokken vrouwen en dat hij seksueel getinte appjes heeft verstuurd. Hij was zich op dat moment van geen kwaad bewust, schrijft hij in een verklaring.

Zijn advocaat Peter Plasman voegt daaraan toe: ,,Zoals blijkt heeft Jeroen Rietbergen de volledige verantwoordelijkheid voor zijn gedrag genomen en zijn conclusies getrokken. Voor de duidelijkheid, het betreft meerderjarige vrouwen en er zijn in de meldingen over Jeroen Rietbergen geen strafbare feiten aan de orde.

quote:
Op dit moment zit hij er volledig doorheen en om die reden voer ik namens hem het woord.”
De manager van Linda de Mol laat weten dat de presentatrice hier verder niets aan wil toevoegen en niet bereikbaar is voor commentaar.

Familieprogramma
quote:
Er liggen volgens BOOS, het programma van Tim Hofman, ’diverse aanklachten’ tegen ook ’andere hoofdpersonen’ binnen het programma.
:o :o

https://www.telegraaf.nl/(...)it-zoiets-meegemaakt

Pallet popcorn is besteld :7
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:06 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ze kunnen soms (of nou ja nagenoeg altijd) beter hun mond houden, denk ik. Dit is zo'n moment.
Inderdaad. Houd gewoon je mond in plaats van het als moment van positieve reclame voor jezelf te gebruiken. Aub.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 12:08 schreef Mrmime het volgende:
Oh wauw jongens wat een gate. Wat een smeerpijperij dat wereldje. Respect voor Tim ^O^
Ben benieuwd wie hem nu weer op zijn bek gaat slaan :o
FlippingCoinzaterdag 15 januari 2022 @ 15:18
Tijdens haar gesprek met Maeco B., was zij dus al bekend met wat haar eigen Jeroen had geflikt bij the voice? Dat verklaart wel het eea.
SjoukjeHooynaayerzaterdag 15 januari 2022 @ 15:35
Wat heeft die Rietbergen dan precies gedaan? Ik lees hier alleen vaagtaal over.
FlippingCoinzaterdag 15 januari 2022 @ 15:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:35 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Wat heeft die Rietbergen dan precies gedaan? Ik lees hier alleen vaagtaal over.
seksueel grensoverschrijdend gedrag.
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 15:43
Heeft tante Angela al gereageerd? :7
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:46
twitter
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 15:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:43 schreef maily het volgende:
Heeft tante Angela al gereageerd? :7
Rond 17:00 uur bij Radio1!
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 15:50
quote:
Dan werkt je 12 jaar bij dat programma en heb je nooit niks gehoord of gezien…
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 15:52
quote:
Wat een schat is het toch. Zonde dat iemand als hij in zo'n wespennest verzeild is geraakt.
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:50 schreef ootjekatootje het volgende:
Dan werkt je 12 jaar bij dat programma en heb je nooit niks gehoord of gezien…
Die heeft in die twaalf jaar zijn zakken gevuld, daar waar anderen die juist geleegd hebben :') _O- _O-
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 15:53
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:52 schreef Perrin het volgende:

[..]
Wat een schat is het toch. Zonde dat iemand als hij in zo'n wespennest verzeild is geraakt.
Ben je sarcastisch?
ikweethetooknietzaterdag 15 januari 2022 @ 15:55
twitter
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:50 schreef ootjekatootje het volgende:
Dan werkt je 12 jaar bij dat programma en heb je nooit niks gehoord of gezien…
Ze geloven het meteen :') _O- _O-
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:53 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ben je sarcastisch?
Nooit!
SPOILER
Gene-Wilder-Died.jpg
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 16:00
Natuurlijk is moeilijk te achterhalen wie precies wat wist. Maar het is wel duidelijk dat wel meer mensen hiervan geweten hebben.
Japepkzaterdag 15 januari 2022 @ 16:01
Ik ben inderdaad benieuwd wie er allemaal nog in deze beerput verdwijnen. De presentatoren komen nu met statements die toch impliceren dat ze van niets weten. Ik ben totaal niet bekend met het wereldje, maar als backstage alle crewleden ervan schijnen te hebben geweten, bij wijze van, dan moeten die werelden toch wel héél erg gescheiden zijn als de 'sterren' er geen lucht van zouden hebben gehad.

Ik wil niemand beschuldigen, maar nu zo'n statement brengen terwijl je misschien toch weleens dingen gehoord hebt ofzo, kan later toch allen maar als een boomerang in je gezicht terugslaan?
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:00 schreef Momo het volgende:
Natuurlijk is moeilijk te achterhalen wie precies wat wist. Maar het is wel duidelijk dat wel weer mensen hiervan geweten hebben.
Chantal, Martijn, John de Mol, Anouk, Waylon. Ben erg benieuwd wie wat wanneer wist.

Laat de parlementaire enquête maar beginnen.
Perrinzaterdag 15 januari 2022 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:01 schreef Japepk het volgende:
Ik ben inderdaad benieuwd wie er allemaal nog in deze beerput verdwijnen. De presentatoren komen nu met statements die toch impliceren dat ze van niets weten. Ik ben totaal niet bekend met het wereldje, maar als backstage alle crewleden ervan schijnen te hebben geweten, bij wijze van, dan moeten die werelden toch wel héél erg gescheiden zijn als de 'sterren' er geen lucht van zouden hebben gehad.

Ik wil niemand beschuldigen, maar nu zo'n statement brengen terwijl je misschien toch weleens dingen gehoord hebt ofzo, kan later toch allen maar als een boomerang in je gezicht terugslaan?
Ja als deze doofpot vol openbarst kan dat in hun gezicht exploderen.
Guanabanazaterdag 15 januari 2022 @ 16:06
quote:
Martijngod.
Guanabanazaterdag 15 januari 2022 @ 16:09
Om nou anderen meteen half medeplichtig te verklaren vind ik wat ver gaan. Weet jij veel hoe dat gaat met de opnames van zo'n programma. Die presentatoren en anderen komen opdraven voor de uitzendingen, voor de rest weten zij toch niet wat een Rietberger of een Ali B doen in hun eigen Whatsapp of met de kandidaten op een misschien wel andere locatie.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:09 schreef Guanabana het volgende:
Om nou anderen meteen half medeplichtig te verklaren vind ik wat ver gaan. Weet jij veel hoe dat gaat met de opnames van zo'n programma. Die presentatoren en anderen komen opdraven voor de uitzendingen, voor de rest weten zij toch niet wat een Rietberger of een Ali B doen in hun eigen Whatsapp of met de kandidaten op een misschien wel andere locatie.
Volgens mij noemt niemand ze half/ookmaareenbeetje medeplichtig. Het gaat er vooral om dat het lastig voor te stellen dat ze deze verhalen voor het eerst horen, wat hun reacties wel lijken te impliceren.
FlippingCoinzaterdag 15 januari 2022 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dan werkt je 12 jaar bij dat programma en heb je nooit niks gehoord of gezien…
Ja ook een beetje dubbel gevoel bij, maar goed zou kunnen dat die echt van niks weet; maar er zullen genoeg enablers zijn geweest en mensen die aan de doofpot mee hebben gewerkt.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:09 schreef Guanabana het volgende:
Om nou anderen meteen half medeplichtig te verklaren vind ik wat ver gaan. Weet jij veel hoe dat gaat met de opnames van zo'n programma. Die presentatoren en anderen komen opdraven voor de uitzendingen, voor de rest weten zij toch niet wat een Rietberger of een Ali B doen in hun eigen Whatsapp of met de kandidaten op een misschien wel andere locatie.
Als mensen van de crew het wel wisten wat er gebeurde dan lijkt mij het sterk dat voor alle anderen dan ineens er niks van wisten.
Guanabanazaterdag 15 januari 2022 @ 16:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Volgens mij noemt niemand ze half/ookmaareenbeetje medeplichtig. Het gaat er vooral om dat het lastig voor te stellen dat ze deze verhalen voor het eerst horen, wat hun reacties wel lijken te impliceren.
Medeplichtig is misschien een te groot woord.
SjoukjeHooynaayerzaterdag 15 januari 2022 @ 16:15
quote:
16s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 15:37 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
seksueel grensoverschrijdend gedrag.
Dat zeg ik: vaagtaal.
FlippingCoinzaterdag 15 januari 2022 @ 16:17
Maar goed van Linda staat het dus wel vast dat ze ervan wist...
Nine.zaterdag 15 januari 2022 @ 16:17
yQ8wWK8Bf7NNALYRjyxsgGao.jpg
FlippingCoinzaterdag 15 januari 2022 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:15 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Dat zeg ik: vaagtaal.
Valt wel mee eigenlijk...


Iig genoeg om direct toe te geven en op te stappen, dat zijn dus geen foute grappen geweest of iets soortgelijks.
Momozaterdag 15 januari 2022 @ 16:19
Naaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging muzikant Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde, vertelt één van hen tegen deze site. ,,Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.’’

https://www.ad.nl/dossier(...)-in-natura~a98980f6/
tombolafanzaterdag 15 januari 2022 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:13 schreef Momo het volgende:

[..]
Als mensen van de crew het wel wisten wat er gebeurde dan lijkt mij het sterk dat voor alle anderen dan ineens er niks van wisten.
Of juist niet. Dat de daders er van uit gingen dat crew niets zou (durven) zeggen over wat ze zagen/wisten, maar dat mede-BN'ers er eerder tegen zouden optreden. En dat de daders dus bij mede-BN'ers veel voorzichtiger waren.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 16:20
quote:
88s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:17 schreef Nine. het volgende:
[ afbeelding ]
SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 16:20
Tuurlijk wist Linda..
https://www.story.nl/arti(...)-zich-we-hebben-geen
Nine.zaterdag 15 januari 2022 @ 16:25
quote:
Oeps, verkeerde gate draadje idd :@
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 16:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:25 schreef Nine. het volgende:

[..]
Oeps, verkeerde gate draadje idd :@
Het is ook allemaal een hele shock :{
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 16:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 16:28 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Het is ook allemaal een hele shock :{
Wat een beerput :X
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 16:53
Morgen verse juice van Yvonne met alle informatie over TVOH.
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 17:03
quote:
Deze zin is zo dubbel:
quote:
De transparantie van Linda en Jeroen verraadt dat de twee elkaar vertrouwen.
Dat ze expliciet benoemt dat ze in elkaars telefoon (kunnen) kijken, komt op mij niet over alsof ze hem vertrouwt. Meer als iemand die zichzelf en anderen tegen beter weten in wil overtuigen.
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 17:03
Facebook mensen heloven het allemaal niet, nemen het niet serieus en komen op voor ali b en bn’ers walgelijk :’)
Noekzaterdag 15 januari 2022 @ 17:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:03 schreef Medusa666 het volgende:
Facebook mensen heloven het allemaal niet, nemen het niet serieus en komen op voor ali b en bn’ers walgelijk :’)
Facebook mensen kun je inmiddels niks meer wijsmaken. Alles wat nieuws is, is niet waar.
Facebook volk is woke af.
Noekzaterdag 15 januari 2022 @ 17:14
Maar wat een heerlijke smerigheid allemaal. :P
Zeker nu er een dikke lijn met Linda de Mol is. Linda, de vrouw die begrijpend knikt wanneer iemand in een intimiteitsvacuüm zit en daardoor alles neukt met een hartslag en wat stemband(jes)

Geloof ook echt dat het zo werkt. Dat je wel laat vallen dat het eigenlijk viespeuken zijn die iets bij je proberen maar dat men eroverheen lult of het niet gelooft want als je meedoet aan zo'n talentenshow sta je sowieso al achter. Je hebt immers al bewezen dat je aandacht wil.
Hoop dat ze allemaal down gaan.
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:14 schreef Noek het volgende:
Maar wat een heerlijke smerigheid allemaal. :P
Zeker nu er een dikke lijn met Linda de Mol is. Linda, de vrouw die begrijpend knikt wanneer iemand in een intimiteitsvacuüm zit en daardoor alles neukt met een hartslag en wat stemband(jes)

Geloof ook echt dat het zo werkt. Dat je wel laat vallen dat het eigenlijk viespeuken zijn die iets bij je proberen maar dat men eroverheen lult of het niet gelooft want als je meedoet aan zo'n talentenshow sta je sowieso al achter. Je hebt immers al bewezen dat je aandacht wil.
Hoop dat ze allemaal down gaan.
Boek: Over een Linda de Mol die niet wil weten dat haar man buiten de deur "gepoept" heeft _O-
RipCityzaterdag 15 januari 2022 @ 17:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:14 schreef Noek het volgende:
Maar wat een heerlijke smerigheid allemaal. :P
Zeker nu er een dikke lijn met Linda de Mol is. Linda, de vrouw die begrijpend knikt wanneer iemand in een intimiteitsvacuüm zit en daardoor alles neukt met een hartslag en wat stemband(jes)

Geloof ook echt dat het zo werkt. Dat je wel laat vallen dat het eigenlijk viespeuken zijn die iets bij je proberen maar dat men eroverheen lult of het niet gelooft want als je meedoet aan zo'n talentenshow sta je sowieso al achter. Je hebt immers al bewezen dat je aandacht wil.
Hoop dat ze allemaal down gaan.
Iedereen beschermt weer iedereen..

Waarsch. is die Ronald Meulendijk ook zo schuldig aan dit soort zaken net als Erland Galjaard.
ChipsZak.zaterdag 15 januari 2022 @ 17:42
Zit in een eettentje en zie al dit nieuws op NU.nl :o.

Kan nu niet alle topics langs, :'(. Ben wel ‘excited’ :9 (niet voor evt. slachtoffers).

En ein-de-lijk BOOS. Ben echt zo benieuwd naar die aflevering.
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 17:43

advocaten Borsato doen geen uitspraken over The Voice
mthecatloverzaterdag 15 januari 2022 @ 17:46
Een Rietbergertje doen. Zo komen we ook van een misselijk programma af.
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 17:50
quote:
17s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:42 schreef ChipsZak. het volgende:
Zit in een eettentje en zie al dit nieuws op NU.nl :o.

Kan nu niet alle topics langs, :'(. Ben wel ‘excited’ :9 (niet voor evt. slachtoffers).

En ein-de-lijk BOOS. Ben echt zo benieuwd naar die aflevering.
nou echt hé! Ze hebben ons zo lang aan het lijntje gehouden! Maar dat die eikel van een Rietbergen zelf is opgestapt zegt al heel veel! Doeiii familie De Mol! :W
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 17:52
Ik vind 'intimiteitsvacuúm echt wel het SHO woord van 2021!!!
Duderinnetjezaterdag 15 januari 2022 @ 17:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:39 schreef RipCity het volgende:

[..]
Iedereen beschermt weer iedereen..

Waarsch. is die Ronald Meulendijk ook zo schuldig aan dit soort zaken net als Erland Galjaard.
Ewbank, Molendijk, Galjaard. Oh als dit trio toch nu toch ook het afvoerputje door zou mogen zeg. _O_
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 17:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ewbank, Molendijk, Galjaard. Oh als dit trio toch nu toch ook het afvoerputje door zou mogen zeg. _O_
~O> Al die types die dachten onaantastbaar te zijn!
Duderinnetjezaterdag 15 januari 2022 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:54 schreef Ole het volgende:

[..]
~O> Al die types die dachten onaantastbaar te zijn!
Ja en ook gewoon geen kutmuziek meer van deze wannabees!
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:55 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ja en ook gewoon geen kutmuziek meer van deze wannabees!
jaaaaa!
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 17:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:55 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ja en ook gewoon geen kutmuziek meer van deze wannabees!
En weer eens leuke originele programma's uitzenden ....
Duderinnetjezaterdag 15 januari 2022 @ 17:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:57 schreef maily het volgende:

[..]
En weer eens leuke originele programma's uitzenden ....
Nou, dan moet De Mol ook nog even iemand aanranden. Maar wie weet!
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 18:06
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:59 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nou, dan moet De Mol ook nog even iemand aanranden. Maar wie weet!
Je weet het niet hé Tegenwoordig is iedereen verdacht!
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 18:16
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:59 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nou, dan moet De Mol ook nog even iemand aanranden. Maar wie weet!
Je vraagt je onderhand af wie DE mol is |:)
Medusa666zaterdag 15 januari 2022 @ 18:17
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:59 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nou, dan moet De Mol ook nog even iemand aanranden. Maar wie weet!
Sorry maar hij heeft net zo’n vieze pedo kop als marco. Zou me niks verbazen iig.
soapiezaterdag 15 januari 2022 @ 18:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:52 schreef Ole het volgende:
Ik vind 'intimiteitsvacuúm echt wel het SHO woord van 2021!!!
Ik moet kotsen van dat woord!! :r
DancingPhoebezaterdag 15 januari 2022 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 18:28 schreef DancingPhoebe het volgende:
In Keizersvrouwen, een serie over escorts op NPO, zit een verhaallijn van een griezel die vrouwen graag door een hond geneukt ziet worden. Aaaaals ik De Mol met een pistool op mn hoofdje in een hokje zou moeten plaatsen...
Deze was eigenlijk voor dit topic bedoeld :')
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 18:30
De Mol beschermt iedereen, daarom konden deze walgelijkheden jaren lang doorgaan.
Deisyyzaterdag 15 januari 2022 @ 18:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 18:30 schreef quirina het volgende:
De Mol beschermt iedereen, daarom konden deze walgelijkheden jaren lang doorgaan.
Deze gaat ook niet over Borsato, dus mag hier Dazalbest in SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent
quirinazaterdag 15 januari 2022 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 18:32 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Deze gaat ook niet over Borsato, dus mag hier Dazalbest in SHO / [VOICE-GATE #1] Op zoek naar jong talent
Ik heb het over de MOL
De mol beschermt Marco ook.
SjoukjeHooynaayerzaterdag 15 januari 2022 @ 18:38
Wie appelen vaart die appelen eet.

Het is immers duidelijk dat de "talenten" in TVOH niet worden geselecteerd op basis van muzikale kwaliteiten maar vooral op neukbaarheid.
Noekzaterdag 15 januari 2022 @ 18:44
Eigenlijk zit iedereen hier al jaren op te wachten. Op de ondergang van firma de Gooi. De niets dan nette mensen die elkaar maar aan het vreten houden, elkaars stoel warmhouden bij elke show, die via achterdeurtjes aan baantjes komen en daarnaast alles menen te kunnen doen bij mensen want zij zijn immers al BINNEN! Hoor je het Marco zingen? Dan kun je nog zoveel hartjes onder mekaars posts gaan plaatsen of schilderijtjes in mekaar gaan knoeien als steun, je gaat gewoon down en de rest van Nederland JUICHT!
Hexagonzaterdag 15 januari 2022 @ 19:56
Daar komt me toch ineens een hoop derrie naar buiten. Borsato is besmettelijk denk ik. :')
Noekzaterdag 15 januari 2022 @ 19:58
Borsatomikron
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 19:59
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 19:58 schreef Noek het volgende:
Borsatomikron
Jij bent nu CORRED :7
mthecatloverzaterdag 15 januari 2022 @ 20:28
Wie is de Mol?????
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 11:29 schreef suzebol75 het volgende:
Oh man, ik ben nog bezig om in mijn eentje een tafel in elkaar te zetten...
Had dit niet een paar uur later kunnen komen? Nou moet ik van pure ellende steeds Fokken en F5 :-))

Ik ben benieuwd wat er allemaal speelt :-(
Hoe ver ben je?
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 22:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 21:31 schreef maily het volgende:

[..]
Hoe ver ben je?
:D
mascara-klodderzaterdag 15 januari 2022 @ 22:53
Gelukkig hoeft ze niet nog op het laatste moment een commode of een ladenkastje in elkaar te zetten omdat ze morgen gaat bevallen :+
letmehearyouscreamzaterdag 15 januari 2022 @ 23:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 17:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ewbank, Molendijk, Galjaard. Oh als dit trio toch nu toch ook het afvoerputje door zou mogen zeg. _O_
Het is wachten op dames die openbaren dat ze het megasuccesvolle *kuch* DJ-duo Kwaljaard en Molenkwijl af hebben gezogen in ruil voor comsumptiebonnen.
maxi-muszaterdag 15 januari 2022 @ 23:21
Verkeerde topic.
Olezaterdag 15 januari 2022 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 23:11 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Het is wachten op dames die openbaren dat ze het megasuccesvolle *kuch* DJ-duo Kwaljaard en Molenkwijl af hebben gezogen in ruil voor comsumptiebonnen.
Gatver!
Cupfighterzondag 16 januari 2022 @ 00:04
wordt 2022 het jaar dat het Hilversumse imperium instort
Zazondag 16 januari 2022 @ 00:47
Veelzeggend dat de naam van de 3e persoon niet wordt genoemd en hij uit de wind gehouden wordt door Ali B en Jeroen Rietbergen dmv hun verhaal te doen.
Dan is het geen mysterie dat het iemand met ver reikende invloed betreft.
Of het moet iemand zijn van onbeduidende naam en faam uiteraard, dat kan ook.
DancingPhoebezondag 16 januari 2022 @ 00:49
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:47 schreef Za het volgende:
Veelzeggend dat de naam van de 3e persoon niet wordt genoemd en hij uit de wind gehouden wordt door Ali B en Jeroen Rietbergen dmv hun verhaal te doen.
Dan is het geen mysterie dat het iemand met ver reikende invloed betreft.
Of het moet iemand zijn van onbeduidende naam en faam uiteraard, dat kan ook.
Denk eerder het laatste.
ootjekatootjezondag 16 januari 2022 @ 00:56
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:49 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]
Denk eerder het laatste.
Nou vertel, waarom?
Zazondag 16 januari 2022 @ 01:02
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:49 schreef DancingPhoebe het volgende:

Denk eerder het laatste.
Maar die zou dan Rietbergen, de man van de mol uit de wind kunnen houden met een bekentenis/ontkenning.

Gezien 2 prominenten als bliksemafleider dienen denk ik het eerste.
DancingPhoebezondag 16 januari 2022 @ 01:05
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 01:02 schreef Za het volgende:

[..]
Maar die zou dan Rietbergen, de man van de mol uit de wind kunnen houden met een bekentenis/ontkenning.

Gezien 2 prominenten als bliksemafleider dienen denk ik het eerste.
Maar dat er iemand bliksemafleidt is ook maar een theorie toch? Wat hebben we nog aan grotere namen daar dan? Dan zou het om john de mol zelf moeten gaan? :o
Zazondag 16 januari 2022 @ 01:10
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 01:05 schreef DancingPhoebe het volgende:

Maar dat er iemand bliksemafleidt is ook maar een theorie toch? Wat hebben we nog aan grotere namen daar dan? Dan zou het om john de mol zelf moeten gaan? :o
Voor wie zou Rietbergen zichzelf zo snel onder de bus gooien, denk gewoon aan het zenderbelang.
Olezondag 16 januari 2022 @ 01:17
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 01:10 schreef Za het volgende:

[..]
Voor wie zou Rietbergen zichzelf zo snel onder de bus gooien, denk gewoon aan het zenderbelang.
Raarr
vencodarkzondag 16 januari 2022 @ 08:12
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:04 schreef Cupfighter het volgende:
wordt 2022 het jaar dat het Hilversumse imperium instort
Het werd wel tijd voor een aantal nieuwe formats en programma’s met onbekende Nederlanders net als vroeger maar dit is allemaal wel heel drastisch. :')
tombolafanzondag 16 januari 2022 @ 08:15
SHO / [VOICE-GATE #2] Hoe diep gaat deze gate?

Probeer een beetje de gates te scheiden
vencodarkzondag 16 januari 2022 @ 08:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 19:56 schreef Hexagon het volgende:
Daar komt me toch ineens een hoop derrie naar buiten. Borsato is besmettelijk denk ik. :')
Dan kan je beter Douwe Bob zijn nu.
Wie had dat vorige week nog gedacht. :')
vencodarkzondag 16 januari 2022 @ 08:15
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 08:15 schreef tombolafan het volgende:
SHO / [VOICE-GATE #2] Hoe diep gaat deze gate?

Probeer een beetje de gates te scheiden
Hoe dan!? :')
tombolafanzondag 16 januari 2022 @ 08:17
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 08:15 schreef vencodark het volgende:

[..]
Hoe dan!? :')
Al de verhalen over Jeroen/Ali/John horen daar, niet hier :P
Medusa666zondag 16 januari 2022 @ 08:32
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:47 schreef Za het volgende:
Veelzeggend dat de naam van de 3e persoon niet wordt genoemd en hij uit de wind gehouden wordt door Ali B en Jeroen Rietbergen dmv hun verhaal te doen.
Dan is het geen mysterie dat het iemand met ver reikende invloed betreft.
Of het moet iemand zijn van onbeduidende naam en faam uiteraard, dat kan ook.
3e persoon? Hoe weet je dat?
Zazondag 16 januari 2022 @ 09:01
AD
Er volgden tal van reacties van mensen die zeggen slachtoffer of getuige te zijn van machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Het gaat daarbij niet alleen om aanklachten tegen Jeroen Rietbergen, maar om aanklachten tegen meerdere personen binnen het programma."

Om wie het nog meer zou gaan, is niet bekend. Het OM doet daar geen mededelingen over. Wel zegt de woordvoerder dat het niet gaat om Marco Borsato. Tegen de voormalige coach bij het programma werd afgelopen december aangifte gedaan wegens vermeende onzedelijke betastingen.
letmehearyouscreamzondag 16 januari 2022 @ 09:26
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:47 schreef Za het volgende:
Veelzeggend dat de naam van de 3e persoon niet wordt genoemd en hij uit de wind gehouden wordt door Ali B en Jeroen Rietbergen dmv hun verhaal te doen.
Dan is het geen mysterie dat het iemand met ver reikende invloed betreft.
Of het moet iemand zijn van onbeduidende naam en faam uiteraard, dat kan ook.
Ik denk dat het de regisseur of zo betreft.
TjjWesterzondag 16 januari 2022 @ 09:29
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 01:05 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]
Maar dat er iemand bliksemafleidt is ook maar een theorie toch? Wat hebben we nog aan grotere namen daar dan? Dan zou het om john de mol zelf moeten gaan? :o
John is al heel wat jaren niet meer betrokken bij the voice, het bedrijf is verkocht en in 2018 is hij afgetreden als ceo. Het zou rtl misschien wel goed uitkomen als hij vieze handen heeft.
TjjWesterzondag 16 januari 2022 @ 09:29
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:47 schreef Za het volgende:
Veelzeggend dat de naam van de 3e persoon niet wordt genoemd en hij uit de wind gehouden wordt door Ali B en Jeroen Rietbergen dmv hun verhaal te doen.
Dan is het geen mysterie dat het iemand met ver reikende invloed betreft.
Of het moet iemand zijn van onbeduidende naam en faam uiteraard, dat kan ook.
Toen ik dat gistermiddag zei kreeg ik een bak ellende over me heen.
Zazondag 16 januari 2022 @ 09:31
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:26 schreef letmehearyouscream het volgende:

Ik denk dat het de regisseur of zo betreft.
Daar gooit John zijn zwager niet voor onder de bus.
De belangen zijn groter dan dat.
TjjWesterzondag 16 januari 2022 @ 09:36
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:31 schreef Za het volgende:

[..]
Daar gooit John zijn zwager niet voor onder de bus.
De belangen zijn groter dan dat.
Welk belang heeft john uberhaupt om iemand voor de bus te gooien?? Een grote rel bij the voice is juist in zijn voordeel.

Lijkt me eerder druk van rtl/itv.
Medusa666zondag 16 januari 2022 @ 09:37
En de huidige ceo dan?
Medusa666zondag 16 januari 2022 @ 09:38
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:01 schreef Za het volgende:
AD
Er volgden tal van reacties van mensen die zeggen slachtoffer of getuige te zijn van machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Het gaat daarbij niet alleen om aanklachten tegen Jeroen Rietbergen, maar om aanklachten tegen meerdere personen binnen het programma."

Om wie het nog meer zou gaan, is niet bekend. Het OM doet daar geen mededelingen over. Wel zegt de woordvoerder dat het niet gaat om Marco Borsato. Tegen de voormalige coach bij het programma werd afgelopen december aangifte gedaan wegens vermeende onzedelijke betastingen.
Is die 3e persoon niet gewoon Ali B?
suzebol75zondag 16 januari 2022 @ 09:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 22:53 schreef mascara-klodder het volgende:
Gelukkig hoeft ze niet nog op het laatste moment een commode of een ladenkastje in elkaar te zetten omdat ze morgen gaat bevallen :+
Hahaha daar moet ik inderdaad ook niet aan denken nee 🤣🤣🤣

Sorry ik zat te veel in het andere topic te lezen :-)
Maar gisteravond 20:00 was het zover!
qVbeIFB

(ik blijf kutten met foto's toevoegen hier, sorry)

[ Bericht 5% gewijzigd door suzebol75 op 16-01-2022 09:48:22 ]
Zazondag 16 januari 2022 @ 09:42
quote:
3s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:36 schreef TjjWester het volgende:

Welk belang heeft john uberhaupt om iemand voor de bus te gooien?? Een grote rel bij the voice is juist in zijn voordeel.
Om de aandacht van iemand anders af te leiden en tijd te kopen om een strategie te kunnen bepalen.
TjjWesterzondag 16 januari 2022 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:42 schreef Za het volgende:

[..]
Om de aandacht van iemand anders af te leiden en tijd te kopen om een strategie te kunnen bepalen.
Zoals ik al zei het bedrijf is verkocht, hij is afgetreden en alle juridische gevechten zijn afgelopen zomer tot een einde gekomen.

Ik heb werkelijk geen idee waarom hij iemand van the voice zou willen beschermen, een dikke rel is goed voor zijn eigen zenders.
Zazondag 16 januari 2022 @ 09:49
quote:
3s.gif Op zondag 16 januari 2022 09:45 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Zoals ik al zei het bedrijf is verkocht, hij is afgetreden en alle juridische gevechten zijn afgelopen zomer tot een einde gekomen.

Ik heb werkelijk geen idee waarom hij iemand van the voice zou willen beschermen, een dikke rel is goed voor zijn eigen zenders.
En toch zie je iets (iemand) over het hoofd.