abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_202661484
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 11:07 schreef Mediaatje het volgende:
Is het mogelijk kritisch te zijn (te twijfelen) over het verhaal van het slachtoffer zonder ineens aan victim blaming te doen?

Er zijn nl behoorlijk wat dingen aan deze zaak waardoor ik een aantal kritische kanttekeningen bij de vooralsnog vermeende ongewenste aanrakingen wil zetten..
NEE. ONMOGELIJK! Je MOET ten alle tijden op iedereen zijn blauwe ogen geloven dat ze slachtoffer zijn, van wat dan ook.
Doe je dat niet per direct dan wordt je virtueel afgeslacht door de wokebrigade, die ook duidelijk hier aanwezig is. Verbannen en gecanceld moet je worden door de zeer aanwezige roeptoetermongolen die er een dag en nacht-taak van hebben gemaakt om elke reactie te bantwoorden. Het liefst hoe slecht je wel niet bent als je niet direct een vermeend salchtoffer op haar woord geloofd.

Durf dus niet en nooit te twijfelen over een vermeend slachtoffer van seksuele handelingen. NOOIT! Slachtoffers liegen namelijk NOOIT en hebben ALTIJD zuivere intenties.

Ik vraag me af hoever die genoegdoening moet gaan waar het vermeend slachtoffer op hoopt. Is het klaar wanneer er iemand zich opknoopt? Marco zelf of misschien wel een van zijn kinderen. Is het dan eindelijk goed?

Wat een zooi. Ik betwijfel zeer of dit hele circus uiteindelijk voor de gewenste genoegdoening zal zorgen. :N

En voor de wokebrigade weer over me heenvalt; NEE, ik ben geen fan van Borsato! Hij zal gestraft moeten worden indien hij schuldig is bevonden door de rechter.
Maar of dit de weg is......?
LEEF!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')