abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:32:04 #1
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202143791


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Man of Steal.
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:32:20 #2
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202143799
Maar het is maar gewoon een klein dipje.

Toch? :@
Man of Steal.
  Forum Admin vrijdag 12 november 2021 @ 16:37:59 #3
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202143894
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:13 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Voor omgerekend ¤50 in de crypto naar je keuze wil ik dat wel overnemen (aanbod geldt enkel vandaag)
Bedankt voor het aanbod, maar ik kom daar vandaag niet meer aan toe.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:50:55 #4
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202144063
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:32 schreef SuperNeger het volgende:
Maar het is maar gewoon een klein dipje.

Toch? :@
We dippen 3% en iedereen in paniek
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:51:53 #5
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202144072
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:50 schreef Scorpie het volgende:

[..]
We dippen 3% en iedereen in paniek
voor mij eerder 13% maar ja ik ben dan ook wereldkampioen in winnende teams kiezen.
Man of Steal.
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:53:04 #6
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202144088
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:51 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
voor mij eerder 13% maar ja ik ben dan ook wereldkampioen in winnende teams kiezen.
Zeker 100% in alts
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 12 november 2021 @ 16:53:48 #7
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202144099
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Zeker 100% in alts
nee 50/50 denk ongeveer
Man of Steal.
pi_202144115
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 13:33 schreef SuperNeger het volgende:
Jullie verliezen allemaal een hoop geld nu he?
Ja man, had alles geswappt naar Shiba omdat iedereen tegen mij zei dat die naar een cent of dollar zou gaan. Ik dacht dat is mooi, baan opgezegd. En sinds dien is het alleen maar lager aan het gaan!

Kun je mij een paar miljoen sats overmaken zodat ik warm en gevoed de winter door haal?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-11-2021 16:55:27 ]
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:02:54 #9
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202144200
Dit wordt een lang weekend denk ik.

En niet op de positieve manier.
Man of Steal.
  Redactie Frontpage vrijdag 12 november 2021 @ 17:07:42 #10
4530 crew  Crazy Harry
pi_202144279
quote:
81s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:37 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Bedankt voor het aanbod, maar ik kom daar vandaag niet meer aan toe.
Ok, dan kijken we nog eens wanneer je er aan toe kan komen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_202144485
Wat een pessimisme hier :D
What Would Goku Do
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:27:32 #12
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202144522
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:24 schreef viagraap het volgende:
Wat een pessimisme hier :D
Echt hè :D

BTFD you faggots
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:33:26 #13
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202144610
Het is ook precies omgekeerd. De enige coin die het altijd slecht deed bij mij en ik nog geen 100 euro van heb doet het opeens super goed. En alles wat altijd winst was is nu super slecht.
Man of Steal.
pi_202145140
Wat denken jullie, wanneer stopt de bull market?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  vrijdag 12 november 2021 @ 18:13:53 #15
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202145142
Wie kan ff t Duitse crypto nieuws checken
Man of Steal.
pi_202145187
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:02 schreef SuperNeger het volgende:
Dit wordt een lang weekend denk ik.

En niet op de positieve manier.
Nee hoor. Gewoon niet elke keer kijken naar wat de koers doet. Heb btc voor lange termijn. Dan hoef je ook niet wakker te liggen als het een keer 20% instort
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  vrijdag 12 november 2021 @ 20:09:52 #17
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202148424
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 18:13 schreef firefly3 het volgende:
Wat denken jullie, wanneer stopt de bull market?
Morgen

Volgende week

Over een jaar ?

Who knows !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202151988
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 18:13 schreef firefly3 het volgende:
Wat denken jullie, wanneer stopt de bull market?
Korte 4 jaar cycles of lange termijn cycles?

Long term zitten we namelijk al 12 jaar in een bull en gaan we waarschijnlijk door totdat de ECB 100 miljard bankbiljetten aan het printen is.

Op korte termijn? Who cares.
pi_202152028
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 23:15 schreef Piva het volgende:

[..]
Korte 4 jaar cycles of lange termijn cycles?

Long term zitten we namelijk al 12 jaar in een bull en gaan we waarschijnlijk door totdat de ECB 100 miljard bankbiljetten aan het printen is.

Op korte termijn? Who cares.
Deze man
  Moderator zaterdag 13 november 2021 @ 08:12:34 #20
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202153893
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 18:13 schreef firefly3 het volgende:
Wat denken jullie, wanneer stopt de bull market?
Shorttermer gespot.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 13 november 2021 @ 08:43:34 #21
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202154082
Ik wilde nog een deel verkopen in de piek. Het zou toch nog 1keertje flink oplopen. Ik wil niet alles gaan HODLen :{w
Man of Steal.
pi_202154253
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 23:17 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Deze man
Jaarlijkse candles! _O_

pi_202155021
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 08:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Shorttermer gespot.
Waarom geen gebruik maken van de 4 jarige cyclussen? Je hoeft niet perfect de top in te schatten om hier voordeel uit te halen..
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator zaterdag 13 november 2021 @ 10:55:56 #24
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202155317
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 10:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom geen gebruik maken van de 4 jarige cyclussen? Je hoeft niet perfect de top in te schatten om hier voordeel uit te halen..
Blijf jij vooral in fiat denken :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202155461
Kan ik nog ergens Overmars coins kopen???? @Wereldgozer
U MAD?
pi_202157156
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 november 2021 10:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Blijf jij vooral in fiat denken :)
Hoe bedoel je? Ik denk in alle currencies. Dus als er een crypto crash is, gaat fiat omhoog. Als Bitcoin naar beneden gaat, gaan altcoins soms omhoog. Bearmarkets negeren is toch minder winstgevend dan anticiperen. Puur wiskunde.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202157311
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 13:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hoe bedoel je? Ik denk in alle currencies. Dus als er een crypto crash is, gaat fiat omhoog. Als Bitcoin naar beneden gaat, gaan altcoins soms omhoog. Bearmarkets negeren is toch minder winstgevend dan anticiperen. Puur wiskunde.
Precies. Gewoon hoog verkopen en laag kopen. Soms in alts zitten en soms in fiat of bitcoin. Gewoon wiskunde toepassen en winnen! _O_

Laat je het ons even weten wanneer we in een bear market gaan. Zodat wij ook kunnen profiteren?
pi_202157788
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 13:58 schreef Piva het volgende:

[..]
Precies. Gewoon hoog verkopen en laag kopen. Soms in alts zitten en soms in fiat of bitcoin. Gewoon wiskunde toepassen en winnen! _O_

Laat je het ons even weten wanneer we in een bear market gaan. Zodat wij ook kunnen profiteren?
Binnen nu en 20 dagen begint de mega rit omhoog
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202158169
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 november 2021 14:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Binnen nu en 20 dagen begint de mega rit omhoog
Ja dat weet ik.

Ik wil weten waar de bearmarket begint voordat het al op -60% staat thats all

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2021 15:26:36 ]
pi_202158185
Weer al geen weekend dip overigens. Kan iemand de ceo van bitcoin even bellen en zeggen dat de blocksjain kapot is?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2021 15:28:26 ]
pi_202158540
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 15:26 schreef Piva het volgende:

[..]
Ja dat weet ik.

Ik wil weten waar de bearmarket begint voordat het al op -60% staat thats all
Begin volgend jaar
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202158610
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 15:27 schreef Piva het volgende:
Weer al geen weekend dip overigens. Kan iemand de ceo van bitcoin even bellen en zeggen dat de blocksjain kapot is?
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 13 november 2021 @ 16:15:38 #33
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202158727
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_202159053
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 08:59 schreef Piva het volgende:

[..]
Jaarlijkse candles! _O_

[ afbeelding ]
2022 dus een rode candle |:)
pi_202159333
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 november 2021 16:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]
2022 dus een rode candle |:)
Precies! Heel duidelijk. Mensen gaan weer dromen over een super cycle en gaan dan REKT
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 13 november 2021 @ 17:49:23 #36
414785 sirdanilot
pi_202159903
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 november 2021 14:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Binnen nu en 20 dagen begint de mega rit omhoog
Hoe ver omhoog? Ik ben nog altijd pessimistisch hoor. Maar dat is vrij normaal voor mensen die uit Zeeuws Vlaanderen komen, het glas is altijd halfleeg dan kan het alleen maar meevallen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_202160901
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 13:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hoe bedoel je? Ik denk in alle currencies. Dus als er een crypto crash is, gaat fiat omhoog. Als Bitcoin naar beneden gaat, gaan altcoins soms omhoog. Bearmarkets negeren is toch minder winstgevend dan anticiperen. Puur wiskunde.
Pure wiskunde dames en heren. We hebben een winnaar hier.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202161748
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 november 2021 16:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]
2022 dus een rode candle |:)
Klopt. Eerst nog ff 500% up tho :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 15:59 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Begin volgend jaar
Ohja lekker precies wel. Ik heb mijn orders alvast klaar gezet.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2021 19:56:11 ]
pi_202165979
Taproot nieuws zal wel een pump geven :)
pi_202167694
Het is heel simpel. Data lezen.

- De 4-jaar cyclus bestaat vanwege de bitcoin halving.
- Iedere cyclus wordt iets langer
- smart money stapt als eerste in
- De blowoff top heeft een parabolische weergave.

Als je deze parameters bekijkt kun je al een grove inschatting maken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202167756
Dussss bear market in februari en blow off top 210K bitcoin
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202167809
Laat je niet gek maken door wappie plan-b die april schat, hij gaat als eerste zijn geld binnenhalen
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202168880
Hoe staat het met de plannen voor de FOK! scam coin?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_202168901
Ok Jolanda.
pi_202169010
bc1pp2gl8lj64mgz9g6cx9tq9jy2a97x2d07x77skjwhszpeznx3xm5sesrxx9

BOOOMMM taproot activated!



Hurr Durr bitcoin is een verouderde oude techniek :')
  zondag 14 november 2021 @ 09:20:49 #46
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202169412
oooh het loopt weer een beetje op
Man of Steal.
pi_202169951
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 08:14 schreef Piva het volgende:
Ok Jolanda.
Je hoeft geen Jolanda te zijn om op de blockchain te zien dat nu vooral whales hun bitcoin positie hebben ingenomen. Je hoeft ook geen Jolanda te zijn dat er FOMO gecreëerd gaat worden zoals in 2013 en 2017 :) en je hoeft ook geen Jolanda te zijn dat die piek altijd na een paar maanden voorbij is.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202170578
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 08:09 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Hoe staat het met de plannen voor de FOK! scam coin?
Ik zie meer in het minten van NFTs van kwaliteit posts.
pi_202170842
Vooralsnog een goede beslissing geweest om al mijn FEG om te zetten in SOUL. Denk dat ik tijdens een beermarkt all-in ga, 200 miljoen market cap momenteel maar hoe meer ik lees hoe overtuigder ik raak dat het een top 20 project is

14% APY op hun staking (uitbetaald in KCAL)
  zondag 14 november 2021 @ 15:31:02 #50
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202173161
Wanneer gaat die shit nou echt ff hard omhoog. Elke keer al dat gepraat over die bullcycle. Ik wil dat nu eens ff een keer zien :{w
Man of Steal.
pi_202173503
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 15:31 schreef SuperNeger het volgende:
Wanneer gaat die shit nou echt ff hard omhoog. Elke keer al dat gepraat over die bullcycle. Ik wil dat nu eens ff een keer zien :{w
coins zijn al met honderden procenten gestegen dit jaar _O-
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_202173821
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 15:31 schreef SuperNeger het volgende:
Wanneer gaat die shit nou echt ff hard omhoog. Elke keer al dat gepraat over die bullcycle. Ik wil dat nu eens ff een keer zien :{w
Bullmarkt is voorbij, je gaat helaas al je geld verliezen :)
  zondag 14 november 2021 @ 16:28:33 #53
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202173832
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 16:00 schreef bruinwerker het volgende:

[..]
coins zijn al met honderden procenten gestegen dit jaar _O-
quote:
1s.gif Op zondag 14 november 2021 16:27 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Bullmarkt is voorbij, je gaat helaas al je geld verliezen :)
Maar hunnie zeiden dat bitcoin naar de 100k ging
Man of Steal.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 14 november 2021 @ 17:38:05 #54
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202174810
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 16:28 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[..]
Maar hunnie zeiden dat bitcoin naar de 100k ging
Hoeveel Bitcoin heb je?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_202175043
quote:
1s.gif Op zondag 14 november 2021 11:35 schreef FundsAreSafu het volgende:
Vooralsnog een goede beslissing geweest om al mijn FEG om te zetten in SOUL. Denk dat ik tijdens een beermarkt all-in ga, 200 miljoen market cap momenteel maar hoe meer ik lees hoe overtuigder ik raak dat het een top 20 project is

14% APY op hun staking (uitbetaald in KCAL)
Ook wat SOUL gekocht. Leuk project dat al een aantal jaar bestaat met een behoorlijk ecosysteem. Ik verwacht hier ook wel veel van nu met de L1, Metaverse en NFT hypes.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2021 17:54:16 ]
  zondag 14 november 2021 @ 18:00:39 #56
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202175178
Mensen die in november klagen :D NGMI
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202175532
Alles in staking gezet .
Op die manier komt het langzaam binnen.
Shiba in staking gezet .
Bnb in de kluis en maakt een of anderen coin aan gratis
Ada krijg ik elke week rente over
Yfi en yfii in staking gezet dus krijg renten .
Fun vaste staking gezet krijg daar 45% rente op binance
Alleen btc en eth staan nog open


De markt lijkt wel vast te staan .
pi_202176973
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 18:13 schreef suijkerbuijk het volgende:


De markt lijkt wel vast te staan .
:')
pi_202178190

Meer info over btc upgrade softvork.
Mog iemand interessen hebben.
  zondag 14 november 2021 @ 22:12:44 #60
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_202181012
7 daags was vanmorgen toch mooi rood :)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  maandag 15 november 2021 @ 09:43:29 #61
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202184219
CRO _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 10:44:23 #62
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202184848
VET _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202184879
Moooooooooooon
U MAD?
pi_202184901
Gaan we weer! *O*
  maandag 15 november 2021 @ 11:05:32 #65
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_202185072
Goeie TT wel :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 15 november 2021 @ 11:34:07 #66
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202185401
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 18:13 schreef suijkerbuijk het volgende:
De markt lijkt wel vast te staan .
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 18:00 schreef Scorpie het volgende:
Mensen die in november klagen :D NGMI
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 15 november 2021 @ 11:34:19 #67
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202185403
Alsnog heb ik veel verkocht ivm verwachtte big drop...

Als die komt ga ik daarna mijn 'swing'-strategy veranderen. Dan ga ik over tot de long-term hold voor mijn selectie. :)

quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 18:00 schreef Scorpie het volgende:
Mensen die in november klagen :D NGMI
Die kans is aanwezig. :7
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 11:38:09 #68
18653 crew  D.
pi_202185453
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 11:34 schreef Kaizen_ het volgende:
Alsnog heb ik veel verkocht ivm verwachtte big drop...

De bearmarket? Of nog een correctie op korte(re) termijn?
  maandag 15 november 2021 @ 11:46:26 #69
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202185552
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 11:38 schreef D. het volgende:
De bearmarket? Of nog een correctie op korte(re) termijn?
Het is en blijft speculatie, maar ik hoor veel in de wandelgangen over een enorme correctie upcoming, wat een 'self-fulfilling prophecy' kan zijn.

Ik heb in ieder geval geen fancy inside information, maar speel het erg veilig en wil graag mijn beetje winst veiligstellen. (Ben erg laat ingestapt, vandaar dat ik geen honderen procenten winst heb nu)

Daarnaast heb ik al eerder tijdens een ATH ingekocht, waardoor ik pas vier maanden later weer break-even stond. :') Die fout in timing wil ik niet weer maken.

[ Bericht 14% gewijzigd door Kaizen_ op 15-11-2021 11:56:56 ]
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202186076
Mensen die de moeder van alle bull runs willen missen omdat ze bang zijn om 4 maandjes in het rood te staan op papier.

NGMI
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 12:26:25 #71
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202186118
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 12:23 schreef Piva het volgende:
Mensen die de moeder van alle bull runs willen missen omdat ze bang zijn om 4 maandjes in het rood te staan op papier.

NGMI
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 15 november 2021 @ 12:27:17 #72
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202186127
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 12:23 schreef Piva het volgende:
Mensen die de moeder van alle bull runs willen missen omdat ze bang zijn om 4 maandjes in het rood te staan op papier.

*heeft ondertussen stiekem alweer wat ingekocht*
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 12:29:56 #73
18653 crew  D.
pi_202186160
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 11:46 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Het is en blijft speculatie, maar ik hoor veel in de wandelgangen over een enorme correctie upcoming, wat een 'self-fulfilling prophecy' kan zijn.

Ik heb in ieder geval geen fancy inside information, maar speel het erg veilig en wil graag mijn beetje winst veiligstellen. (Ben erg laat ingestapt, vandaar dat ik geen honderen procenten winst heb nu)

Daarnaast heb ik al eerder tijdens een ATH ingekocht, waardoor ik pas vier maanden later weer break-even stond. :') Die fout in timing wil ik niet weer maken.
Maar die wandelgangen zeggen toch ook dat de top nog moet komen? Niet bang die te missen mocht jouw ‘timing the market’ verkeerd uitvallen?
pi_202186571
Het is een goed teken dat mensen bang beginnen te worden, we staan nu zeer dichtbij de knal omhoog
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  maandag 15 november 2021 @ 13:42:56 #75
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202187139
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 12:23 schreef Piva het volgende:
Mensen die de moeder van alle bull runs willen missen omdat ze bang zijn om 4 maandjes in het rood te staan op papier.

NGMI
Duimpje omhoog vanuit mijn kant. Mijn crypto-geld is uiteindelijk een post die ik kan missen. Een beetje risico hoort erbij, zeker als er zo'n goede buitenkans op de loer ligt.

Deze virtuele schop onder de kont had ik even nodig.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 november 2021 @ 13:54:44 #76
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202187292
Het is nog niet eens echt altseason geweest :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202187975
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:54 schreef Nattekat het volgende:
Het is nog niet eens echt altseason geweest :N
Over het afgelopen jaar heeft Bitcoin grofweg een derde aan dominantie verloren. Hoezo geen altseason..?
pi_202187976
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:54 schreef Nattekat het volgende:
Het is nog niet eens echt altseason geweest :N
??? Het is al aardig altseason geweest. Ik heb zelfs Cumrocket, verschillende hondjes en Ripple zien moonen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202188183
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:42 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Duimpje omhoog vanuit mijn kant. Mijn crypto-geld is uiteindelijk een post die ik kan missen. Een beetje risico hoort erbij, zeker als er zo'n goede buitenkans op de loer ligt.

Deze virtuele schop onder de kont had ik even nodig.
Ik zeg altijd maar zo. Stop geen geld in bitcoin wat je niet kan missen.
pi_202188214
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:03 schreef firefly3 het volgende:
Het is een goed teken dat mensen bang beginnen te worden, we staan nu zeer dichtbij de knal omhoog
Deze redenering begrijp ik nog steeds niet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_202188240
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 15:06 schreef recursief het volgende:

[..]
Deze redenering begrijp ik nog steeds niet.
Mr market zit bijna altijd fout.

Als de market dus heel pessimistisch aan voelt is de kans dat juist het tegenovergestelde gebeurd heel aannemelijk.

En tel daarbij nog op dat we net een paar procent onder de ATH staan, dan weet je dat er een mooie groene dikke candle aan zit te komen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2021 15:08:51 ]
pi_202191182
Als we deze maand niet naar 98k gaan panic sell ik
pi_202191380
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 15:08 schreef Piva het volgende:

[..]
Mr market zit bijna altijd fout.

Als de market dus heel pessimistisch aan voelt is de kans dat juist het tegenovergestelde gebeurd heel aannemelijk.

En tel daarbij nog op dat we net een paar procent onder de ATH staan, dan weet je dat er een mooie groene dikke candle aan zit te komen.
Ik zie de logica nog steeds niet :D
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 15 november 2021 @ 19:11:03 #84
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202191485
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 19:00 schreef recursief het volgende:

[..]
Ik zie de logica nog steeds niet :D
De koers doet vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen denken/voorspellen.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 15 november 2021 @ 19:11:09 #85
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202191486
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:54 schreef Nattekat het volgende:
Het is nog niet eens echt altseason geweest :N
Eth heeft het prima gedaan
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 november 2021 @ 19:12:08 #86
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202191504
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 19:11 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Eth heeft het prima gedaan
Dat is geen alt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_202191574
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 19:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dat is geen alt.
Je zou toch denken dat je beter zou moeten weten na jaren in deze markt te zitten.
pi_202191733
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 19:11 schreef Plots het volgende:

[..]
De koers doet vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen denken/voorspellen.
Het lijkt me heel sterk dat koersrichting voorspeld kan worden uit "wat de meeste mensen denken/voorspellen". Marksentiment is sowieso een nogal complex iets, en wordt iha gemeten aan de hand van meerdere indicatoren. En als je het sentiment kent zijn er nogal talloze andere factoren die van invloed zijn op koersvorming maar die op zich niet veel te maken hebben met wat mensen denken of voorspellen.

Overigens is er ook een logisch probleem, want als bijna iedereen denkt dat de koers omlaag gaat mag je verwachten dat meer mensen willen verkopen en minder mensen willen kopen waardoor de prijs onder druk komt te staan. Maar volgens jou gebeurt het omgekeerde. Waarom dan?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 15 november 2021 @ 19:41:34 #89
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202192067
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 19:27 schreef recursief het volgende:

[..]
Het lijkt me heel sterk dat koersrichting voorspeld kan worden uit "wat de meeste mensen denken/voorspellen". Marksentiment is sowieso een nogal complex iets, en wordt iha gemeten aan de hand van meerdere indicatoren. En als je het sentiment kent zijn er nogal talloze andere factoren die van invloed zijn op koersvorming maar die op zich niet veel te maken hebben met wat mensen denken of voorspellen.

Overigens is er ook een logisch probleem, want als bijna iedereen denkt dat de koers omlaag gaat mag je verwachten dat meer mensen willen verkopen en minder mensen willen kopen waardoor de prijs onder druk komt te staan. Maar volgens jou gebeurt het omgekeerde. Waarom dan?
Ik ben het eens met de quote van firefly, die je niet begreep.. ik zal uitleggen waarom:

quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:03 schreef firefly3 het volgende:
Het is een goed teken dat mensen bang beginnen te worden, we staan nu zeer dichtbij de knal omhoog
Zoals Warren Buffet ook zegt: Be fearful when everybody is greedy, be greedy when everybody is fearful (buy the dip). Verklaart ook waarom 90% rekt gaat en 10% op hun verdienen (exit money). Die 90% - de meeste mensen - FOMO'en in, omdat ze allemaal denken dat het toch alleen maar omhoog gaat.

Afgelopen week was vrij bearish, die paniek bedoelt firefly3 ook. In dit topic zie je dan ook meteen dat het rustig en wie de paper hands zijn. Maar ik denk dat we de komende maanden nog vuurwerk gaan meemaken, dus ik hodl nog even.
  maandag 15 november 2021 @ 19:58:53 #90
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202192444
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 19:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dat is geen alt.
Wat? :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202192616
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 19:41 schreef Plots het volgende:

[..]
Ik ben het eens met de quote van firefly, die je niet begreep.. ik zal uitleggen waarom:
[..]
Zoals Warren Buffet ook zegt: Be fearful when everybody is greedy, be greedy when everybody is fearful (buy the dip). Verklaart ook waarom 90% rekt gaat en 10% op hun verdienen (exit money). Die 90% - de meeste mensen - FOMO'en in, omdat ze allemaal denken dat het toch alleen maar omhoog gaat.

Afgelopen week was vrij bearish, die paniek bedoelt firefly3 ook. In dit topic zie je dan ook meteen dat het rustig en wie de paper hands zijn. Maar ik denk dat we de komende maanden nog vuurwerk gaan meemaken, dus ik hodl nog even.
Maar die quote van Buffet voorspelt helemaal niets over de koers op korte termijn. Wat hij zegt is eigenlijk dat als je anticyclisch belegt, dat je dan gemiddeld laag koopt en hoog verkoopt.

Ik zou de bewering dat de markt vaak tegengesteld beweegt aan wat de meeste mensen voorspellen graag met data onderbouwd zien want ik geloof er niks van.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  maandag 15 november 2021 @ 20:29:01 #92
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202193096
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 20:05 schreef recursief het volgende:

[..]
Maar die quote van Buffet voorspelt helemaal niets over de koers op korte termijn. Wat hij zegt is eigenlijk dat als je anticyclisch belegt, dat je dan gemiddeld laag koopt en hoog verkoopt.

Ik zou de bewering dat de markt vaak tegengesteld beweegt aan wat de meeste mensen voorspellen graag met data onderbouwd zien want ik geloof er niks van.
Tsjah, als je hierin gelooft, is het genoeg toch. Ik heb geen onderzoeken met cijfers die dit verklaren en ga ook niet opzoeken. Maar hierom bestaat er ook iets als short en long gaan. Ik vond wel dit: https://en.wikipedia.org/wiki/Contrarian_investing

Buy low, sell high. Pakken wat je pakker kan.

Niet te moeilijk doen.

WAGMI

LFG

NFA

FYI
  maandag 15 november 2021 @ 20:44:17 #93
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202193346
:)
pi_202193388
quote:
Welkom terug dima
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202193408
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 20:05 schreef recursief het volgende:

[..]
Maar die quote van Buffet voorspelt helemaal niets over de koers op korte termijn. Wat hij zegt is eigenlijk dat als je anticyclisch belegt, dat je dan gemiddeld laag koopt en hoog verkoopt.

Ik zou de bewering dat de markt vaak tegengesteld beweegt aan wat de meeste mensen voorspellen graag met data onderbouwd zien want ik geloof er niks van.
Volgens mij zijn er genoeg voorbeelden te vinden van chimpanzees en nog simpelere dieren die beter voorspellen (oftewel eten uit bakje X of Y kiezen) dan zogeheten kenners.
What Would Goku Do
  maandag 15 november 2021 @ 20:48:50 #96
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202193420
Voor het eerst dat ik met Ethereum bezig ben nu. Wat een troep is dat zeg, ongelooflijk. Dat mensen deze shitcoin kopen...

Je doet echt iets goeds fout wanneer je én duurder én trager én minder decentraal bent dan Bitcoin.
pi_202193432
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 20:48 schreef Sureahcamidd het volgende:
Voor het eerst dat ik met Ethereum bezig ben nu. Wat een troep is dat zeg, ongelooflijk. Dat mensen deze shitcoin kopen...

Je doet echt iets goeds fout wanneer je én duurder én trager én minder decentraal bent dan Bitcoin.
Minder decentraal als Bitcoin ben je al snel als alt.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 15 november 2021 @ 20:56:52 #98
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202193562
Testtransactie PYR naar exchange. Maar deze zit nu blijkbaar vast ofzo omdat te weinig gasfee (0.04 ETH :') ?

Ik heb hem geannuleerd maar nog steeds vast en dan moet ik weer gas fee betalen om hem echt te annuleren?

Gewoon 0.04 eth foetsie en moet double downen om die 28 pyr terug te halen?






Mensen zijn echt knettergek dat ze ETH gebruiken/holden :o
pi_202193712
Vitalik heeft gewoon persoonlijk aan de rem getrokken toen hij zag dat iemand godencoin PYR naar een exchange stuurde voor een potentiële sell
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 15 november 2021 @ 21:07:53 #100
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202193747
Nog nooit problemen gehad met eth fees.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  maandag 15 november 2021 @ 21:13:11 #101
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202193861
pi_202193932
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 19:27 schreef recursief het volgende:
Waarom dan?
De chapter in het boek The intelligent investor van Benjamin Graham waar hij het "mr market" concept beschrijft is imo het beste financiele stuk ooit beschreven.

Onderbouwen van zoiets is heel lastig. Maar Zoals @Plots aangeeft qua posts dat het hier nu rustig is is een prima graadmeter. Je zal zien dat als je naar posts per dag in dit topic kijkt dat je precies de bitcoin tops met RSI 70+ eruit kan pikken.
pi_202194084
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 20:56 schreef Sureahcamidd het volgende:
Gewoon 0.04 eth foetsie en moet double downen om die 28 pyr terug te halen?
ultra sound money! _O-

Gewoon voor altijd hodlen man

Nu blijkt exit liquiditeit niet het probleem te zijn maar de eth blockchain. Te grappig voor woorden!

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2021 21:26:29 ]
  maandag 15 november 2021 @ 21:35:13 #104
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202194253
Mijn vader werkt bij bitcoin en zegt dat de bullmarket al geweest is
Man of Steal.
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 21:36:56 #105
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202194279
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 21:35 schreef SuperNeger het volgende:
Mijn vader werkt bij bitcoin en zegt dat de bullmarket al geweest is
Bedankt voor deze inside-info.

Direct short gegaan.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 15 november 2021 @ 21:49:27 #106
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202194516
quote:
Had je maar eth 2.0 moeten gebruiken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 15 november 2021 @ 22:28:00 #107
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202195258
Is bitonic goeie om uit te cashen?
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 november 2021 @ 22:34:29 #108
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202195387
quote:
14s.gif Op maandag 15 november 2021 19:58 schreef fathank het volgende:

[..]
Wat? :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 november 2021 @ 22:34:53 #109
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202195397
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:28 schreef Sureahcamidd het volgende:
Is bitonic goeie om uit te cashen?
Duurder dan een exchange, maar wel het makkelijkst en tevens zeer betrouwbaar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 15 november 2021 @ 22:37:40 #110
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202195456
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:28 schreef Sureahcamidd het volgende:
Is bitonic goeie om uit te cashen?
J-j-j-je gaat Bitcoin omzetten in fiat? :{
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 15 november 2021 @ 22:43:12 #111
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202195571
quote:
11s.gif Op maandag 15 november 2021 22:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]
J-j-j-je gaat Bitcoin omzetten in fiat? :{
Ach, slechts 0,85% van mijn portfolio. Zo'n 50k EUR aan lava dat ik in 2 maanden gegenereerd heb met PYR.

Beetje cash hebben is ook wel fijn.
  FOK!fotograaf maandag 15 november 2021 @ 23:23:01 #112
364681 over_hedge
pi_202196135
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:28 schreef Sureahcamidd het volgende:
Is bitonic goeie om uit te cashen?
Ja. 2x gebruikt zonder problemen
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  dinsdag 16 november 2021 @ 06:44:40 #113
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202196991
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:43 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Ach, slechts 0,85% van mijn portfolio. Zo'n 50k EUR aan lava dat ik in 2 maanden gegenereerd heb met PYR.

Beetje cash hebben is ook wel fijn.
Lekker maatje

Huis kopen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 06:51:05 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202197006
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:43 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Ach, slechts 0,85% van mijn portfolio. Zo'n 50k EUR aan lava dat ik in 2 maanden gegenereerd heb met PYR.

Beetje cash hebben is ook wel fijn.
Jaap ben jij het
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202197172
En weer een duikvluchtje. Wat was de aanleiding deze keer?
  dinsdag 16 november 2021 @ 07:41:15 #116
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202197185
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:28 schreef Sureahcamidd het volgende:
Is bitonic goeie om uit te cashen?
Kraken is goedkoper
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 16 november 2021 @ 07:52:08 #117
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197227
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 07:39 schreef Den_Haag het volgende:
En weer een duikvluchtje. Wat was de aanleiding deze keer?
"Nog even" :D

Winter is coming and it's gonna be a long, cold, dark one
Man of Steal.
pi_202197241
  dinsdag 16 november 2021 @ 07:57:27 #119
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197252
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 07:55 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]
Snel al m'n bitcoin verkocht, koop het wel weer opnieuw als het $15k is
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:01:26 #120
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197272
Nee maar ff serieus, -15% bij het wakker worden :') wat is er aan de hand ik zie geen nieuwsberichten. Heeft China bitcoin weer verbannen?
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:03:25 #121
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197291
Sellllllll
U MAD?
pi_202197307
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:01 schreef SuperNeger het volgende:
Nee maar ff serieus, -15% bij het wakker worden :') wat is er aan de hand ik zie geen nieuwsberichten. Heeft China bitcoin weer verbannen?
15%? Rekenen blijft moeilijk...

Sowieso achteraf proberen te beantwoorden "waarom" de market omlaag ging :')
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:09:49 #124
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197329
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:07 schreef Piva het volgende:

[..]
15%? Rekenen blijft moeilijk...

Sowieso achteraf proberen te beantwoorden "waarom" de market omlaag ging :')
Genoeg coins staan -10% tot -15%. En waarom zou je niet willen weten waarom het doet wat het doet?

Lijkt me wel verstandig om het een beetje te leren waarom het omhoog gaat en waarom naar beneden al wil je er ooit een beetje goed in worden. Anders kan je net zo goed gewoon gaan rouletten.
Man of Steal.
pi_202197341
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:09 schreef SuperNeger het volgende:
waarom zou je niet willen weten waarom het doet wat het doet?
Wat ga je dan doen? Voor de derde keer deze week op de verkoop knop drukken?
pi_202197342
Heerlijk dit, bijgekocht _O_
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:12:06 #127
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197347
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:11 schreef Piva het volgende:

[..]
Wat ga je dan doen? Voor de derde keer deze week op de verkoop knop drukken?
Ik heb niks verkocht

Ik wil gewoon weten wat wanneer waarom.
Man of Steal.
pi_202197452
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:12 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik heb niks verkocht

Ik wil gewoon weten wat wanneer waarom.
Lol. Veel success daarmee!

Voor de mensen die wel wat beters te doen hebben:
Saf en Peterson! _O_
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:25:24 #129
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197453
Biden's infrastructure bill hands crypto industry to US Treasury...
https://finance.yahoo.com(...)rypto-231651953.html
Mon, November 15, 2021, 6:16 PM

President Biden Signs Infrastructure Bill Containing Crypto Broker Reporting Requirement Into Law
https://www.coindesk.com/(...)equirement-into-law/
Sen. Cynthia Lummis and others are now attempting to narrow the scope of the law’s crypto broker clause with a separate bill.
Nov 15, 2021 at 5:29 p.m. EST

President Biden signs infrastructure bill into law, mandating broker reporting requirements
https://cointelegraph.com(...)porting-requirements
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:26:18 #130
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197458
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 06:51 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Jaap ben jij het
lol hoe ken je hem
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:26:53 #131
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197463
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 november 2021 06:44 schreef fathank het volgende:

[..]
Lekker maatje

Huis kopen?
niet meer op deze prijzen

heb een mooie polo r line gespot
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:29:33 #132
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202197476
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:28 schreef Sureahcamidd het volgende:
Is bitonic goeie om uit te cashen?
Zet een deel naar USDC, open een crypto.com account en neem een Jade Green Visa debit card van ze. Stake ¤3500 aan CRO en pak 3% cashback en gratis spotify+netflix

quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:26 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
niet meer op deze prijzen

heb een mooie polo r line gespot
Bruh :{

Zoiets zielloos als een Polo?

Ik ga niet voor je liegen ik zou nog eerder een Citroën Berlingo kopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:36:56 #133
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202197528
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:12 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik heb niks verkocht

Ik wil gewoon weten wat wanneer waarom.
Puur omdat deze boy gisteren heeft bijgekocht ;(
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202197534
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:26 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
niet meer op deze prijzen

heb een mooie polo r line gespot
Ik dacht dat je 5 miljoen had omdat 0.85% van je portfolio 50K was.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:38:31 #135
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197537
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:36 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Puur omdat deze boy gisteren heeft bijgekocht ;(
Bitcoin is rugpulling again
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:39:03 #136
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197540
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:37 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik dacht dat je 5 miljoen had omdat 0.85% van je portfolio 50K was.
klopt
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:42:21 #137
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197572
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:29 schreef fathank het volgende:

[..]
Zet een deel naar USDC, open een crypto.com account en neem een Jade Green Visa debit card van ze. Stake ¤3500 aan CRO en pak 3% cashback en gratis spotify+netflix
Paar dagen geleden die blauwe instapper kaart van ze ontvangen maar om voor die andere kaarten in aanmerking te komen moet je eerst 6 maanden CRO staken :') afknapper wel.
quote:
[..]
Bruh :{

Zoiets zielloos als een Polo?

Ik ga niet voor je liegen ik zou nog eerder een Citroën Berlingo kopen.
Deze man _O_

Wat vind je van 1 serie voorgaande model dan? Hier in NL heb je geen goeie te koop en ben te lui om te importeren.
pi_202197577
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:39 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
klopt
Als je 2 miljoen daarvan in een liquidity pool stopt krijg je iedere maand 50K bijgestort. Ik zou voor een mooiere auto gaan :P
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:46:02 #139
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202197617
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:42 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Paar dagen geleden die blauwe instapper kaart van ze ontvangen maar om voor die andere kaarten in aanmerking te komen moet je eerst 6 maanden CRO staken :') afknapper wel.
[..]
Deze man _O_

Wat vind je van 1 serie voorgaande model dan? Hier in NL heb je geen goeie te koop en ben te lui om te importeren.
Je krijgt die kaart direct, niet pas na 6 maanden.

1-serie is wel beter, maar niet zo'n suffe 118 ofzo. Aan de andere kant, setje LingLongs eronder en je kan iedere rotonde dwars gaan _O_

Dat gekruip in die boodschappenwagentjes vind k niks. 335i touring ofzo. Als je toch 5 millie hebt liggen ga je toch niet in een auto rijden waar je net 2 traytjes redbull in mee kan nemen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:50:32 #140
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202197653
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:26 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
lol hoe ken je hem
Magic
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:56:33 #141
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197726
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:46 schreef fathank het volgende:

[..]
Je krijgt die kaart direct, niet pas na 6 maanden.

1-serie is wel beter, maar niet zo'n suffe 118 ofzo. Aan de andere kant, setje LingLongs eronder en je kan iedere rotonde dwars gaan _O_

Dat gekruip in die boodschappenwagentjes vind k niks. 335i touring ofzo. Als je toch 5 millie hebt liggen ga je toch niet in een auto rijden waar je net 2 traytjes redbull in mee kan nemen.
Ok ik ga voor die kaart wanneer de koersen weer wat gunstiger zijn :X

Broer als ik straks een huisje heb op de Oudezijds Voorburgwal kan ik daar geen auto kwijt. Vandaar beetje cheap voor alleen ritjes naar de gym tijdens de winter.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:57:29 #142
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202197733
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:56 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Ok ik ga voor die kaart wanneer de koersen weer wat gunstiger zijn :X

Broer als ik straks een huisje heb op de Oudezijds Voorburgwal kan ik daar geen auto kwijt. Vandaar beetje cheap voor alleen ritjes naar de gym tijdens de winter.
Wel verwarmde stalling voor je superduke toch?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:57:52 #143
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197735
120i stage 1+ tuning met Bilstein B12 Pro-Kit en verbredingssetje is ook prima toch.
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:58:44 #144
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_202197740
Zo, wakker worden en bijgekocht. Werk voor vandaag zit er weer op
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  dinsdag 16 november 2021 @ 08:59:09 #145
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197745
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:57 schreef fathank het volgende:

[..]
Wel verwarmde stalling voor je superduke toch?
nee ook niet man

  dinsdag 16 november 2021 @ 09:00:03 #146
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202197754
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:59 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
nee ook niet man

[ afbeelding ]
Gewoon kamertje huren voor je brommer jatog
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 09:07:22 #147
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197845
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:58 schreef stinkie het volgende:
Zo, wakker worden en bijgekocht. Werk voor vandaag zit er weer op
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 09:07:34 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202197847
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 16 november 2021 @ 09:11:39 #149
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197885
Zou het kunnen zijn dat we nog tot maart hebben? :@
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 09:12:52 #150
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202197899
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:50 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Magic
ga je vulcon2.0 juni 18?



het gaat echt plaats vinden in vulcan city dit keer...

pi_202197954
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 09:11 schreef SuperNeger het volgende:
Zou het kunnen zijn dat we nog tot maart hebben? :@
En dan?
  dinsdag 16 november 2021 @ 09:20:11 #152
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202197973
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 09:18 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
En dan?
En dan begint de echte bear.
Man of Steal.
pi_202198066
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 09:11 schreef SuperNeger het volgende:
Zou het kunnen zijn dat we nog tot maart hebben? :@
Afhankelijk van hoe oud je bent heb je nog wel een jaar of 50.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202198161
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 08:56 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Ok ik ga voor die kaart wanneer de koersen weer wat gunstiger zijn :X

Broer als ik straks een huisje heb op de Oudezijds Voorburgwal kan ik daar geen auto kwijt. Vandaar beetje cheap voor alleen ritjes naar de gym tijdens de winter.
Waarom zou je bij de Oudezijds Voorburgwal willen wonen? Je hebt niet eens natuur om je heen en stapt meteen de drukte in als je 1 voet buiten zet.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202198172
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 16 november 2021 @ 10:01:22 #156
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202198370
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 09:37 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Waarom zou je bij de Oudezijds Voorburgwal willen wonen? Je hebt niet eens natuur om je heen en stapt meteen de drukte in als je 1 voet buiten zet.
Je hebt daar prachtig mooie silicon based gebergte.
pi_202198540
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 10:01 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Je hebt daar prachtig mooie silicon based gebergte.
haha
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  dinsdag 16 november 2021 @ 10:21:00 #158
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202198590
Amsterdam :') Ook al mocht ik er gratis wonen _O-
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:04:43 #159
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199107
Jongens ik vind het nu niet meer leuk hoor
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:11:01 #160
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202199155
Dit soort pullbacks _O_

Moon mission confirmed, december 78k incoming _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202199171
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:11 schreef Scorpie het volgende:
Dit soort pullbacks _O_

Moon mission confirmed, december 78k incoming _O_
Daar is een goede bounce voor nodig.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:14:06 #162
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199182
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 11:15:59 #163
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202199204
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:17:31 #164
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199221
Wat gebeurt er jongens kan iemand ff wat zeggen dit is niet goed voor mn hart
Man of Steal.
pi_202199226
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:19:21 #166
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202199245
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:17 schreef SuperNeger het volgende:
Wat gebeurt er jongens kan iemand ff wat zeggen dit is niet goed voor mn hart
Spaarrekening plunderen en all-in _O_
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:20:16 #167
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199260
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:19 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Spaarrekening plunderen en all-in _O_
IK WEET NIET MEER WAT IK MOET GELOVEN
Man of Steal.
pi_202199266
Seeeeeeeellll
U MAD?
pi_202199302
Dit is niet leuk ;(
  Forum Admin dinsdag 16 november 2021 @ 11:24:52 #170
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202199313
Dit zijn toch koersen van twee weken geleden ofzo. Geen paniek hoor.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:26:57 #171
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199344
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:33:13 #172
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199428
Oh oh een half stijfje of zie ik dat verkeerd
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:34:33 #173
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202199452
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:17 schreef SuperNeger het volgende:
Wat gebeurt er jongens kan iemand ff wat zeggen dit is niet goed voor mn hart
Gewoon een flush
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202199455
Ik heb geen geld meer, dus heb maar een stack verkocht die 35% up staat over de afgelopen week om elders een dip te kopen _O-
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:34:53 #175
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199461
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:34 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Gewoon een flush


Ah blijkbaar heeft China crypto in the ban gedaan
Man of Steal.
pi_202199489
Vrijwel alle mining facilities hebben China toch al verlaten?
What Would Goku Do
pi_202199539
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 15:08 schreef Piva het volgende:

[..]
Mr market zit bijna altijd fout.

Als de market dus heel pessimistisch aan voelt is de kans dat juist het tegenovergestelde gebeurd heel aannemelijk.

Pivaweetalles
blablablabla
pi_202199551
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:36 schreef viagraap het volgende:
Vrijwel alle mining facilities hebben China toch al verlaten?
Klopt _O-

Gecoordineerde FUD weer dit, wanneer ga ik eens leren om voldoende stablecoins achter de hand te houden voor dit soort gratis geld ;(
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:40:02 #179
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202199555
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 11:46 schreef Kaizen_ het volgende:
Het is en blijft speculatie, maar ik hoor veel in de wandelgangen over een enorme correctie upcoming, wat een 'self-fulfilling prophecy' kan zijn.

Ik heb in ieder geval geen fancy inside information, maar speel het erg veilig en wil graag mijn beetje winst veiligstellen. (Ben erg laat ingestapt, vandaar dat ik geen honderen procenten winst heb nu)

Daarnaast heb ik al eerder tijdens een ATH ingekocht, waardoor ik pas vier maanden later weer break-even stond. Die fout in timing wil ik niet weer maken.
Gisteren flink ingekocht - Wat een timing weer. :')
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202199556
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Ah blijkbaar heeft China crypto in the ban gedaan
Mooi, dan ga ik straks weer meer pakken met minen *O*
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:41:47 #181
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199584
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:40 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Gisteren flink ingekocht - Wat een timing weer. :')
Bogged
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:42:13 #182
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_202199592
Morgenochtend Bitcoin 85K. Kan gewoon.
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:42:45 #183
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202199601
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:41 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Bogged
PIVA'D
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_202199611
De whales kopen nu in dus ik wil hier ook geen paniek meer zien.
What Would Goku Do
pi_202199625
U MAD?
pi_202199637
Ik krijg rewards op m'n ALGO holding op Kraken, wist ik niet eens.
What Would Goku Do
pi_202199640
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:40 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Gisteren flink ingekocht - Wat een timing weer. :')
Komt goed ouwe reus. Niet verkopen, gewoon HODL
  dinsdag 16 november 2021 @ 11:46:46 #188
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199649
Keep your eyes open boys.
Man of Steal.
pi_202199657
pi_202199685
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:40 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Gisteren flink ingekocht - Wat een timing weer. :')
Als je horizon 10 jaar is zit je goed maat, no worries. ~ class of 2017
pi_202199719
pi_202199765
Is dat advcash gebeuren wat? Ik word er schijtziek van dat ik niks kan met binance :') en nee ik heb geen creditcard...
pi_202199832
Even wat papieren handjes afschudden. Genot.
blablablabla
  dinsdag 16 november 2021 @ 12:01:50 #195
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199871
I want to believe

Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 12:04:26 #196
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202199906
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 16 november 2021 @ 12:06:31 #197
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202199934
Het gaat weer een beetje omhoog. *O*
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 12:16:14 #198
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202200075
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:06 schreef SuperNeger het volgende:
Het gaat weer een beetje omhoog. *O*
Dead cat bounce.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 16 november 2021 @ 12:19:45 #199
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202200121
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:16 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Dead cat bounce.
Zeg dat nou niet.
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:11:34 #200
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202200889
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Ah blijkbaar heeft China crypto in the ban gedaan
Gaap. Chinese fud rehashed again
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:15:21 #201
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202200943
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:11 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Gaap. Chinese fud rehashed again
Dit keer is het echt
Man of Steal.
pi_202200970
pi_202200978
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:34 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Ah blijkbaar heeft China crypto in the ban gedaan
Niet deze shit alweer :') Hoe vaak gaan we dit nog krijgen.
pi_202201014
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:40 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]
Gisteren flink ingekocht - Wat een timing weer. :')
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 november 2021 @ 13:21:03 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_202201028
China bant crypto na het al 500x eerder verbannen te hebben en mensen raken nog steeds in paniek.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:22:33 #206
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202201042
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:19 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Gvd, precies dit. _O-
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:25:48 #207
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202201083
Zal ik nog wat bijkopen? Ik weet het niet ;(
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 14:08:12 #208
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202201773
pi_202201921
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:25 schreef SuperNeger het volgende:
Zal ik nog wat bijkopen? Ik weet het niet ;(
Ik moet nog tot maandag wachten tot salaris is gestort, dus het zal van het weekend wel weer allemaal flink stijgen :+
  dinsdag 16 november 2021 @ 14:37:25 #210
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202202172
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:19 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Ik moet nog tot maandag wachten tot salaris is gestort, dus het zal van het weekend wel weer allemaal flink stijgen :+
skirre boy living from paycheck to paycheck

ik heb wel nog wat op mn spaar maar fuck dat zoveel vertrouwen heb ik nog niet in crypto
Man of Steal.
pi_202202405
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:37 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
skirre boy living from paycheck to paycheck
Klopt ;(

Crypto is de enige uitweg in de toekomst.
  dinsdag 16 november 2021 @ 14:55:35 #212
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202202424
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:54 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Klopt ;(

Crypto is de enige uitweg in de toekomst.
Had je maar een vak moeten leren.
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 15:02:45 #213
18653 crew  D.
pi_202202540
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:37 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
skirre boy living from paycheck to paycheck

ik heb wel nog wat op mn spaar maar fuck dat zoveel vertrouwen heb ik nog niet in crypto
Als alles dadelijk op recordhoogte staat is het vertrouwen er vast wel, dan koop je dan toch ;)
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:03:22 #214
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202202549
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:02 schreef D. het volgende:

[..]
Als alles dadelijk op recordhoogte staat is het vertrouwen er vast wel, dan koop je dan toch ;)
Ik snap de theorie en het is niet dat ik er niet aan gedacht heb. Maar je volledige spaarrekening, of slechts 90% ervan, omzetten naar crypto ligt toch niet helemaal lekker.
Man of Steal.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 15:06:29 #215
18653 crew  D.
pi_202202610
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik snap de theorie en het is niet dat ik er niet aan gedacht heb. Maar je volledige spaarrekening, of slechts 90% ervan, omzetten naar crypto ligt toch niet helemaal lekker.
Da’s persoonlijk :Y

Ik zou het wel overwegen, maar ik mag het niet :P
pi_202202618
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:55 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Had je maar een vak moeten leren.
Dat heb ik, maar dat betekent dat ik juist moet werken
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:08:07 #217
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202202633
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:06 schreef D. het volgende:

[..]
Da’s persoonlijk :Y

Ik zou het wel overwegen, maar ik mag het niet :P
Van je vrouw bedoel je?

Ik heb gewoon niet zo veel vertrouwen in crypto of het hele systeem ervan. Geloof ook zeker dat de coins meer waard worden en je er flinke winst uit kan halen. Maar gewoon die exchanges of in overheden/banken of in hackers. Zitten gewoon teveel risico's aan vast. Sparen loont niet meer, maar je weet in ieder geval dat je geld er de volgende dag nog is.
Man of Steal.
pi_202202676
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Van je vrouw bedoel je?

Ik heb gewoon niet zo veel vertrouwen in crypto of het hele systeem ervan. Geloof ook zeker dat de coins meer waard worden en je er flinke winst uit kan halen. Maar gewoon die exchanges of in overheden/banken of in hackers. Zitten gewoon teveel risico's aan vast. Sparen loont niet meer, maar je weet in ieder geval dat je geld er de volgende dag nog is.
IceSave.
pi_202202727
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Van je vrouw bedoel je?

Ik heb gewoon niet zo veel vertrouwen in crypto of het hele systeem ervan. Geloof ook zeker dat de coins meer waard worden en je er flinke winst uit kan halen. Maar gewoon die exchanges of in overheden/banken of in hackers. Zitten gewoon teveel risico's aan vast. Sparen loont niet meer, maar je weet in ieder geval dat je geld er de volgende dag nog is.
De volgende dag nog wel, maar het wordt steeds minder waard.
  Moderator dinsdag 16 november 2021 @ 15:14:31 #220
18653 crew  D.
pi_202202742
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:08 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Van je vrouw bedoel je?
Dat bedoel ik :Y
quote:
Ik heb gewoon niet zo veel vertrouwen in crypto of het hele systeem ervan. Geloof ook zeker dat de coins meer waard worden en je er flinke winst uit kan halen. Maar gewoon die exchanges of in overheden/banken of in hackers. Zitten gewoon teveel risico's aan vast. Sparen loont niet meer, maar je weet in ieder geval dat je geld er de volgende dag nog is.
Als je er geen vertrouwen in hebt moet je het niet doen. Tenzij je een gokje wilt wagen.

En ja, in principe is het altijd gokken, maar als je er vertrouwen in hebt durf je dat wel aan. En uiteraard altijd met geld wat je kunt missen.
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:14:46 #221
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202202748
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:13 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
De volgende dag nog wel, maar het wordt steeds minder waard.
Ja maar er is niet een risico dat het in 1x weg is. En als je opeens een dure rekening hebt nieuwe auto nodig hebt of wat dan ook dan is het wel handig. "dont invest more than you are willing to lose" en ik ga niet m'n hele spaarrekening vergokken
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:49:19 #222
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202203431
POLL
Man of Steal.
pi_202203493
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:49 schreef SuperNeger het volgende:
[poll=3120]
2029
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:52:48 #224
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202203500
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:52 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
2029
Nee
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 16:12:58 #225
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202203839
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:03 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ik snap de theorie en het is niet dat ik er niet aan gedacht heb. Maar je volledige spaarrekening, of slechts 90% ervan, omzetten naar crypto ligt toch niet helemaal lekker.
Stablecoins staken tegen 8% rente :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 november 2021 @ 16:23:22 #226
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202204001
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:15 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dit keer is het echt
Haha ja
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 16 november 2021 @ 16:27:03 #227
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202204052
Ik heb wat SOL en Avax gehaald dus die zullen wel hard dippen straks
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 17:24:16 #228
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202205025
Wie doen hier nog meer aan buy coin do research later?
Man of Steal.
  dinsdag 16 november 2021 @ 17:45:21 #229
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202205361
Nope.

Fundamental analiz only hier.
  dinsdag 16 november 2021 @ 17:45:43 #230
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202205368
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 17:45 schreef Sureahcamidd het volgende:
Nope.

Fundamental analiz only hier.
Ja ik zit er ook in voor de tech man
Man of Steal.
pi_202205670
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 november 2021 17:24 schreef SuperNeger het volgende:
Wie doen hier nog meer aan buy coin do research later?
Dit is de manier
  dinsdag 16 november 2021 @ 18:10:35 #232
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202205712
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 17:45 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja ik zit er ook in voor de tech man
Ik niet.

Ik zit erin voor de gouden dukaten man.
  dinsdag 16 november 2021 @ 21:42:48 #233
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202209685
Oh daar gaan we weer
Man of Steal.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 november 2021 @ 21:44:20 #234
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202209715
Sodeju nog een ritje omlaag
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 16 november 2021 @ 21:52:27 #235
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202209929
PYR blijft aardig stronk.

Heb net wel 52k USDT gepakt.

Ik ga er even een nachtje over slapen wat ik ermee ga doen. Naar euro's of misschien weer buybaggen.
pi_202211418
Gister dubbel maandsalarisje fiat ingelegd. Lekker timing :')
Love is in the air!
pi_202213111
Morgenvroeg wakker worden met groene kaarsjes, op zeker.
U MAD?
pi_202213293
Stel Ethereum haalt Bitcoin in met market cap, zijn de bitcoinmaximalists hier dan nog steeds bitcoinmaximalisten?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 17 november 2021 @ 06:44:00 #239
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_202213900
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 23:43 schreef de_boswachter het volgende:
Morgenvroeg wakker worden met groene kaarsjes, op zeker.
MANA in het groen bij mij - It is something.

De komende maanden even lekker laten sudderen en niet meer omkijken naar crypto.

Tot salaris volgende week en de dip nogmaals inkopen - Uiteraard. *O*
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator woensdag 17 november 2021 @ 07:54:00 #240
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202214179
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 23:43 schreef de_boswachter het volgende:
Morgenvroeg wakker worden met groene kaarsjes, op zeker.
?????????????????????????????????????????
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 17 november 2021 @ 08:00:14 #241
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202214202
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 23:43 schreef de_boswachter het volgende:
Morgenvroeg wakker worden met groene kaarsjes, op zeker.
:')
Man of Steal.
  Forum Admin woensdag 17 november 2021 @ 08:00:48 #242
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_202214205
Zijn jullie allemaal balls deep all in gegaan op het advies van de boswachter?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  woensdag 17 november 2021 @ 08:37:01 #243
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202214412
Morgen gaat het dan wel echt oplopen toch?
Man of Steal.
  woensdag 17 november 2021 @ 08:38:55 #244
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202214421
Kan je echt goeie gems vinden op exchanges of moet je dan echt naar het shitcoin casino met pancakeswap en zo?

Ik ben het een beetje zat om het zo veilig te spelen zodat je misschien een 2x doet met een munt. Maar op een exchange ga je niks vinden wat echt 10x of 100x doet (naja misschien na echt jaren). Of je moet heel veel geluk hebben. TOch?
Man of Steal.
pi_202214422
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 08:00 schreef Pharkus het volgende:
Zijn jullie allemaal balls deep all in gegaan op het advies van de boswachter?
:@
  woensdag 17 november 2021 @ 08:47:40 #246
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202214480
Gebruikt bitonic native segwit?
pi_202214497
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 08:38 schreef SuperNeger het volgende:
Kan je echt goeie gems vinden op exchanges of moet je dan echt naar het shitcoin casino met pancakeswap en zo?

Ik ben het een beetje zat om het zo veilig te spelen zodat je misschien een 2x doet met een munt. Maar op een exchange ga je niks vinden wat echt 10x of 100x doet (naja misschien na echt jaren). Of je moet heel veel geluk hebben. TOch?
Hotbit is een goeie exchange voor dit soort zaken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202214604
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 07:54 schreef onlogisch het volgende:

[..]
?????????????????????????????????????????
Jij ziet dit niet goed. Alles is groen. Een oase.
U MAD?
pi_202214647
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 00:17 schreef firefly3 het volgende:
Stel Ethereum haalt Bitcoin in met market cap, zijn de bitcoinmaximalists hier dan nog steeds bitcoinmaximalisten?
Het zou niks veranderen aan de fundamentals van Bitcoin en daarmee is Ethereum ook niet ineens Bitcoin voorbij op dat vlak.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 17 november 2021 @ 09:06:33 #250
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202214672
Oceanex support niet eens native segwit :D

Moest segwit gebruiken om te kunnen withdrawen lol.
  Moderator woensdag 17 november 2021 @ 09:21:25 #251
18653 crew  D.
pi_202214852
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 08:38 schreef SuperNeger het volgende:
Kan je echt goeie gems vinden op exchanges of moet je dan echt naar het shitcoin casino met pancakeswap en zo?

Ik ben het een beetje zat om het zo veilig te spelen zodat je misschien een 2x doet met een munt. Maar op een exchange ga je niks vinden wat echt 10x of 100x doet (naja misschien na echt jaren). Of je moet heel veel geluk hebben. TOch?
De meeste alts zijn wel minimaal x10 gegaan afgelopen jaar :Y


En een shitcoin die x100 gaat is imho nog steeds geen gem :N
  woensdag 17 november 2021 @ 09:22:22 #252
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202214865
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:21 schreef D. het volgende:

[..]
De meeste alts zijn wel minimaal x10 gegaan afgelopen jaar :Y

En een shitcoin die x100 gaat is imho nog steeds geen gem :N
Ja idd als ik de prijs van Solana zie van vorig jaar vergeleken met nu dan zet dat je wel aan het denken :')
Man of Steal.
  Moderator woensdag 17 november 2021 @ 09:29:31 #253
18653 crew  D.
pi_202214923
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:22 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja idd als ik de prijs van Solana zie van vorig jaar vergeleken met nu dan zet dat je wel aan het denken :')
Om maar een voorbeeld te noemen :Y
pi_202214984
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:04 schreef dimmak het volgende:

[..]
Het zou niks veranderen aan de fundamentals van Bitcoin en daarmee is Ethereum ook niet ineens Bitcoin voorbij op dat vlak.
Klopt, maar zou het niet ironisch zijn als "de beste manier van store of value", zelf overtroffen wordt door Ethereum.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202214988
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:29 schreef D. het volgende:

[..]
Om maar een voorbeeld te noemen :Y
Solana een shitcoin???? Waarom zeg je dit?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  Moderator woensdag 17 november 2021 @ 09:37:59 #256
18653 crew  D.
pi_202214997
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Solana een shitcoin???? Waarom zeg je dit?
Lees nog eens terug :Y
pi_202215004
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:37 schreef D. het volgende:

[..]
Lees nog eens terug :Y
Oh ik snap het nu :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
  woensdag 17 november 2021 @ 09:40:24 #258
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202215009
Ik wil gewoon eens een keer een coin die x100 doet ipv x2 :(
Man of Steal.
pi_202215022
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Klopt, maar zou het niet ironisch zijn als "de beste manier van store of value", zelf overtroffen wordt door Ethereum.
Ik zou niet weten waarom eigenlijk.. Marketcap in die zin is ook maar een shit metric.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 17 november 2021 @ 10:13:29 #260
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202215324
yeahhh tegen de 50k uitgecashed *O*

binnen enkele seconden netwerkbevestiging en slechts 1 dollar aan fee's

bitcoingod

etheriuem :')
pi_202215386
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:41 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik zou niet weten waarom eigenlijk.. Marketcap in die zin is ook maar een shit metric.
Store of value is ook een shit metric. Als je iets op een onveiligere manier dan Bitcoin stored, maar het groeit wel 2x zo snel, dan kun je altijd nog uitcashen om je originele inzet ergens anders neer te plaatsen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215429
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Store of value is ook een shit metric. Als je iets op een onveiligere manier dan Bitcoin stored, maar het groeit wel 2x zo snel, dan kun je altijd nog uitcashen om je originele inzet ergens anders neer te plaatsen.
Dat is geen metric. En dat kan inderdaad, zitten alleen wat meer risico's aan.

Ik snap niet echt welk punt je probeert te maken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202215601
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:23 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dat is geen metric. En dat kan inderdaad, zitten alleen wat meer risico's aan.

Ik snap niet echt welk punt je probeert te maken.
Het punt is, als je de voordeel van Bitcoin wilt omschrijven in 1 zin ten opzichte van alle andere munten, is het letterlijk: "Je hebt meer zekerheid voor een langzame vertragende vaste groei". Uiteindelijk zal Bitcoin uitgroeien tot een stablecoin. Net zoals Apple en Google, zal het uiteindelijk uitgegroeid zijn. En zullen bitcoin maximalisten de goud hodlers zijn van nu.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215632
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:35 schreef firefly3 het volgende:
Klopt, maar zou het niet ironisch zijn als "de beste manier van store of value", zelf overtroffen wordt door Ethereum.
Het zou niet echt goed zijn voor het digitale schaarste argument.

Als ETH btc kan overnemen als "digital SoV" dan kan Solana bijvoorbeeld ook weer ETH overnemen. Niet iets wat je wil hebben in een geld systeem en als je opzoek bent naar een SoV.

ETHBTC trade op 0.07 dus weet niet precies hoe je uberhaupt hier opeens aan denkt tho.
pi_202215650
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:40 schreef SuperNeger het volgende:
Ik wil gewoon eens een keer een coin die x100 doet ipv x2 :(
De val waar elke altcoiner in trapt :D _O-
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_202215655
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:36 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het punt is, als je de voordeel van Bitcoin wilt omschrijven in 1 zin ten opzichte van alle andere munten, is het letterlijk: "Je hebt meer zekerheid voor een langzame vertragende vaste groei".
Dit slaat nergens op? Welk tijdsframe kijk je überhaupt naar? En je vergelijkt alleen de prijs?

quote:
Uiteindelijk zal Bitcoin uitgroeien tot een stablecoin. Net zoals Apple en Google, zal het uiteindelijk uitgegroeid zijn. En zullen bitcoin maximalisten de goud hodlers zijn van nu.
Je zegt dit alsof het een slecht iets is. Maar niemand weet hoe het eindigen gaat. 1 ding is wel zeker, dat het nooit uitgegroeid kan zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202215661
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:36 schreef firefly3 het volgende:
Het punt is, als je de voordeel van Bitcoin wilt omschrijven in 1 zin ten opzichte van alle andere munten, is het letterlijk: "Je hebt meer zekerheid voor een langzame vertragende vaste groei". Uiteindelijk zal Bitcoin uitgroeien tot een stablecoin. Net zoals Apple en Google, zal het uiteindelijk uitgegroeid zijn. En zullen bitcoin maximalisten de goud hodlers zijn van nu.
Nope.

Bitcoin heeft een 21 miljoen in totaal als supply. Maar de token waarde is vrij.

Zolang de samenleving blijft groeien en waarde blijft creëren, zolang kan bitcoin ook mee groeien. Precies het geld dat je moet hebben in een deflationary technlogische samenleving.
pi_202215671
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
De val waar elke altcoiner in trapt :D _O-
Ik ben ook een altcoiner, heb al vaker x5/x10 gemaakt en alles staat op winst.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215679
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:38 schreef Piva het volgende:

[..]
Het zou niet echt goed zijn voor het digitale schaarste argument.

Als ETH btc kan overnemen als "digital SoV" dan kan Solana bijvoorbeeld ook weer ETH overnemen. Niet iets wat je wil hebben in een geld systeem en als je opzoek bent naar een SoV.

ETHBTC trade op 0.07 dus weet niet precies hoe je uberhaupt hier opeens aan denkt tho.
Ik zie het als wiskundige formules die elkaar proberen in te halen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215680
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 09:21 schreef D. het volgende:

[..]
De meeste alts zijn wel minimaal x10 gegaan afgelopen jaar :Y

En een shitcoin die x100 gaat is imho nog steeds geen gem :N
Cardano stond precies een jaar geleden nog op 9 cent.
blablablabla
  woensdag 17 november 2021 @ 10:44:34 #271
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202215696
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
De val waar elke altcoiner in trapt :D _O-
x218 sinds BoY bro :D _O-
pi_202215697
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:40 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dit slaat nergens op? Welk tijdsframe kijk je überhaupt naar? En je vergelijkt alleen de prijs?
[..]

Naar jaren. Kun jij het omschrijven, het grootste voordeel van bitcoin ten opzichte van andere munten, kort in 1 zin?
quote:
Je zegt dit alsof het een slecht iets is. Maar niemand weet hoe het eindigen gaat. 1 ding is wel zeker, dat het nooit uitgegroeid kan zijn.
Groei gaat steeds langzamer. Het geld op aarde is niet oneindig.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215720
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:41 schreef Piva het volgende:

[..]
Nope.

Bitcoin heeft een 21 miljoen in totaal als supply. Maar de token waarde is vrij.

Zolang de samenleving blijft groeien en waarde blijft creëren, zolang kan bitcoin ook mee groeien. Precies het geld dat je moet hebben in een deflationary technlogische samenleving.
Op een gegeven moment staat Bitcoin (als beste scenario) gelijk aan de samenleving. Deze samenleving groeit niet 300% per jaar, dus het gaat afzwakken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202215736
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:44 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Naar jaren. Kun jij het omschrijven, het grootste voordeel van bitcoin ten opzichte van andere munten, kort in 1 zin?
Ja hoor, bitcoin is de enige decentrale valuta.

Het lange antwoord kun je hier lezen: https://www.uncerto.com/only-the-strong-survive
Of hier luisteren: https://podcastaddict.com/episode/129405364

quote:
[..]
Groei gaat steeds langzamer. Het geld op aarde is niet oneindig.
Ah, vandaar al die inflatie.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202215756
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:46 schreef firefly3 het volgende:
Op een gegeven moment staat Bitcoin (als beste scenario) gelijk aan de samenleving. Deze samenleving groeit niet 300% per jaar, dus het gaat afzwakken.
Afzwakken? De ultieme goal is stabiliteit.

Niets blijft voor altijd met 300% per jaar groeien omdat het simpelweg onmogelijk is.

Je punt is overigens totaal niet duidelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2021 10:49:42 ]
  woensdag 17 november 2021 @ 11:07:53 #276
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202215930
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:13 schreef Sureahcamidd het volgende:
yeahhh tegen de 50k uitgecashed *O*

binnen enkele seconden netwerkbevestiging en slechts 1 dollar aan fee's

bitcoingod

etheriuem :')
Lekker op visvakantie naar Thailand maatje

Hoef je ook geen auto te kopen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_202216044
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:49 schreef Piva het volgende:

[..]
Afzwakken? De ultieme goal is stabiliteit.

Niets blijft voor altijd met 300% per jaar groeien omdat het simpelweg onmogelijk is.

Je punt is overigens totaal niet duidelijk.
Dat het een klassieke ponzi is

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
blablablabla
  woensdag 17 november 2021 @ 11:41:59 #278
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202216255
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:18 schreef Elan het volgende:

[..]
Dat het een klassieke ponzi is

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als er iets een ponzi is is het wel de euro/dollar.

Zodra er geen nieuw geld binnenkomt en/of de toekomstige generaties de schulden niet (kunnen) afbetalen stort alles in elkaar.

De vergrijzing is een mooi voorbeeld. Mensen moeten steeds langer werken omdat het pensioenstelsel anders niet houdbaar is.
pi_202216345
pi_202216354
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:41 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Als er iets een ponzi is is het wel de euro/dollar.

Zodra er geen nieuw geld binnenkomt en/of de toekomstige generaties de schulden niet (kunnen) afbetalen stort alles in elkaar.

De vergrijzing is een mooi voorbeeld. Mensen moeten steeds langer werken omdat het pensioenstelsel anders niet houdbaar is.
Mwa we moeten langer werken omdat er een generatie boomers fatsoenlijk naar de dood moet worden begeleid. Dat heeft niet zoveel met intrinsieke waarde van fiat te maken.
blablablabla
  woensdag 17 november 2021 @ 11:57:25 #281
498100 Sureahcamidd
graag verwijderen
pi_202216425
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:51 schreef Elan het volgende:

[..]
Mwa we moeten langer werken omdat er een generatie boomers fatsoenlijk naar de dood moet worden begeleid. Dat heeft niet zoveel met intrinsieke waarde van fiat te maken.
Onzin.

De boomers hebben ongekende welvaartsgroei gekend dat dat nu gefinancierd wordt/gaat worden door de toekomstige generaties zodat ze niet hoeven in te leveren op hun welvaartsniveau.

Als er een groep wel gekort mag worden zijn het wel de boomers.

Daarnaast ga je me toch niet vertellen dat al die slimme koppen bij pensioenfondsen dit niet hebben zien aankomen? Waar is al het geld heen? Of hoezo hebben ze hun geld niet genoeg kunnen laten renderen?
  woensdag 17 november 2021 @ 11:58:04 #282
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_202216429
quote:
nu weer ietsje omhoog
Man of Steal.
pi_202216499
twitter


keutel intrekken genot
pi_202216509
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:57 schreef Sureahcamidd het volgende:

[..]
Onzin.

De boomers hebben ongekende welvaartsgroei gekend dat dat nu gefinancierd wordt/gaat worden door de toekomstige generaties zodat ze niet hoeven in te leveren op hun welvaartsniveau.

Als er een groep wel gekort mag worden zijn het wel de boomers.

Daarnaast ga je me toch niet vertellen dat al die slimme koppen bij pensioenfondsen dit niet hebben zien aankomen? Waar is al het geld heen? Of hoezo hebben ze hun geld niet genoeg kunnen laten renderen?
Het gaat juist goed met de pensioenfondsen. Dekkingsgraad groeit gestaag, niemand hoeft in te teren op welvaart maar het geld om de zorg te bekostigen moet wel ergens vandaan komen uiteindelijk. En dus moeten wij langer werken.

Overigens komt maar 1/3 op stijgende kostende komende 25 jaar op conto van de vergrijzing. De rest komt door innovatie, het feit dat ziektes beter op te sporen zullen zijn en uitgebreidere behandelingen.
blablablabla
pi_202216528
quote:
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202216585
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:04 schreef Wereldgozer het volgende:
keutel intrekken genot
Het is triest dat meer dan de helft van de mensen zijn S2F en zijn floor model niet weet te scheiden.

Hoe dom ben je dan wel niet?

"S2F is mislukt want een ander model van PlanB heeft November 98k niet gehaald" tering jantje.
pi_202216613
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:05 schreef Elan het volgende:
Het gaat juist goed met de pensioenfondsen. Dekkingsgraad groeit gestaag
Mooi is de fiat ponzi scheme, niet dan? De ECB print onbeperkt geld en de aandelen van de pensioenfondsen stijgen waardoor de dekkings graad weer gehaald word.

En inflatie bestaat niet uiteraard _O_
pi_202216615
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:48 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ja hoor, bitcoin is de enige decentrale valuta.

Het lange antwoord kun je hier lezen: https://www.uncerto.com/only-the-strong-survive
Of hier luisteren: https://podcastaddict.com/episode/129405364
[..]
Ah, vandaar al die inflatie.
Gelezen en oneens hoe je ernaar moet naar kijken. Je moet alles in kleur zien. Ja het is "echt decentraal" vergeleken met Ethereum. Maar heb je dat niveau ook echt nodig om rijk te worden? Met fiat (zeer centraal) kun je ook rijk worden. Dat is het doel, rijk worden, niet het aanbidden van technologie :)

En je inflatie opmerking heeft niets met groei te maken.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216629
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 10:49 schreef Piva het volgende:

[..]
Afzwakken? De ultieme goal is stabiliteit.

Niets blijft voor altijd met 300% per jaar groeien omdat het simpelweg onmogelijk is.

Je punt is overigens totaal niet duidelijk.
Mijn punt is om zo snel mogelijk zo rijk mogelijk te worden. Dat Bitcoin een stablecoin wordt is niet bevorderlijk voor je groei van vermogen :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216633
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:16 schreef firefly3 het volgende:
Met fiat (zeer centraal) kun je ook rijk worden. Dat is het doel, rijk worden, niet het aanbidden van technologie
Dan zou ik je XRP maar verkopen als ik jou was

quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:17 schreef firefly3 het volgende:
Mijn punt is om zo snel mogelijk zo rijk mogelijk te worden. Dat Bitcoin een stablecoin wordt is niet bevorderlijk voor je groei van vermogen
Dat gaat hem met ETH ook echt niet meer worden.

Dan kan je beter heel je vermogen in een of andere gekke meme coin stoppen.

En de thesis is dat als bitcoin dus een "stabele" coin is, we op 250T staan. Dat is dus nog 250x vanaf hier. Als dat niet genoeg is om "rijk" te worden, kan je nog beter burgers gaan flippen bij de Mac en sats stacken..

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2021 12:19:45 ]
pi_202216645
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:16 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Gelezen en oneens hoe je ernaar moet naar kijken. Je moet alles in kleur zien. Ja het is "echt decentraal" vergeleken met Ethereum. Maar heb je dat niveau ook echt nodig om rijk te worden? Met fiat (zeer centraal) kun je ook rijk worden. Dat is het doel, rijk worden, niet het aanbidden van technologie :)

En je inflatie opmerking heeft niets met groei te maken.
Mijn doel is niet rijk worden. Ik wil graag rijk blijven. Verder kan rijk worden ook in een casino. Die inflatieopmerking ging over de oneindige geldvoorraad.

Het doel van Bitcoin maximalisten is ook niet rijk worden. Het rendement is leuk mee genomen.

Maar als je doel rijk worden is wens ik je veel plezier de markt te timen en dit trucje te blijven herhalen. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202216693
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:17 schreef Piva het volgende:

[..]
Dan zou ik je XRP maar verkopen als ik jou was
[..]
Dat gaat hem met ETH ook echt niet meer worden.

Dan kan je beter heel je vermogen in een of andere gekke meme coin stoppen.

En de thesis is dat als bitcoin dus een "stabele" coin is, we op 250T staan. Dat is dus nog 250x vanaf hier. Als dat niet genoeg is om "rijk" te worden, kan je nog beter burgers gaan flippen bij de Mac en sats stacken..
Verspreiding is key
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216702
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:18 schreef dimmak het volgende:

[..]
Mijn doel is niet rijk worden. Rijk worden KAN ik ook in een casino. Die inflatieopmerking ging over de oneindige geldvoorraad.

Het doel van Bitcoin maximalisten is ook niet rijk worden. Het rendement is leuk mee genomen.

Maar als je doel rijk worden is wens ik je veel plezier de markt te timen en dit trucje te blijven herhalen. ^O^
Never fall in love with one coin :)
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216723
Als bitcoin als eerste weer de bearmarket luidt, leuk dat je "voor de eer" bitcoin blijft behouden terwijl ethereum begint te pompen. Maar het is meer een zelf-voldoening, zoals een geloof, dan dat het rationeel handig is.

Het is dan meer een community, zoals de wappies. Die zich dan "samen" voelen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216728
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:22 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Verspreiding is key
Niet als je rijk wilt worden... Zowat iedere echte rijke persoon zegt juist om alles op 1 paard te wdden als je echt zeker bent ergens van.

Spreiden doe je om vermogen te behouden, niet om het op te bouwen..
pi_202216740
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:23 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Never fall in love with one coin :)
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:24 schreef firefly3 het volgende:
Als bitcoin als eerste weer de bearmarket luidt, leuk dat je "voor de eer" bitcoin blijft behouden terwijl ethereum begint te pompen. Maar het is meer een zelf-voldoening, zoals een geloof, dan dat het rationeel handig is.
Je baseert alles op speculatieve waarde, dan kan ik je op zich wel volgen. Bitcoin is meer dan dat.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202216746
Daarom zie
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:25 schreef Piva het volgende:

[..]
Niet als je rijk wilt worden... Zowat iedere echte rijke persoon zegt juist om alles op 1 paard te wdden als je echt zeker bent ergens van.

Spreiden doe je om vermogen te behouden, niet om het op te bouwen..
Rijk worden is een combinatie van vermogen behouden en opbouwen.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216752
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:26 schreef dimmak het volgende:

[..]
[..]
Je baseert alles op speculatieve waarde, dan kan ik je op zich wel volgen. Bitcoin is meer dan dat.
Hetzelfde kun je zeggen over Ethereum, of is het gebakken lucht volgens jou?
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_202216778
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:26 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hetzelfde kun je zeggen over Ethereum, of is het gebakken lucht volgens jou?
De hele usecase van Ethereum is gebaseerd op het speculeren van tokens. Bovendien vertoont Ethereum meerdere flaws om überhaupt geadopteerd te worden. Ethereum is alles wat Bitcoin juist niet wil zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202216794
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:04 schreef Wereldgozer het volgende:
[ twitter ]

keutel intrekken genot
Wat zegt ie? Ik kan het niet lezen (ben geblockt door hem).
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_202216800
dicht
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')