Ga fappen dan, dat helpt altijd bij zoietsquote:Op vrijdag 22 oktober 2021 16:40 schreef Blues het volgende:
[..]
Tel spreekuur.
Voel me nog steeds gespannen als een veertje
Mot ff zakken.
Txx all.
Ja inmiddels begrepen.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 16:51 schreef Tuindier het volgende:
Balen @:Blues, maar dit is geen terug-naar-af, dit hoort bij de weg!
quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 16:52 schreef Molo het volgende:
Ga fappen dan, dat helpt altijd bij zoiets
quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 15:13 schreef Blues het volgende:
Hoi.Wat een tegenvaller voor je (die collega ) Dacht eerst net als Molo 'dat je de puf nog had de ha te bellen', maar toen realiseerde ik me dat je je waarschijnlijk zó vreselijk kut voelde dat dat een strohalm was om aan vast te grijpen. Hopelijk helpt het gevoel dat er iets rustgevends in huis is al.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoop dat het zen groentesnijden al rust gaf."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:28 schreef Blues het volgende:
[..]
Iets met 'dat doet 't haast niet meer'
Ik had net ineens DE oplossing...quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:33 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat een tegenvaller voor je (die collega ) Dacht eerst net als Molo 'dat je de puf nog had de ha te bellen', maar toen realiseerde ik me dat je je waarschijnlijk zó vreselijk kut voelde dat dat een strohalm was om aan vast te grijpen. Hopelijk helpt het gevoel dat er iets rustgevends in huis is al.
Hoop dat het zen groentesnijden al rust gaf.
Ik heb de kip net onder water staan. Bleekselderij, venkel, prei, rode- en gele ui, knoflook, winterpeen, foelie, laurier, peper en speciaal voor jou: kruidnagelquote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:48 schreef Jan_Onderwater het volgende:
zo, reductie is klaar, de bouillon en de wijn zover ingekookt dat het in 1 ijsblokjeszakje past. Smaakt heel sterk umami.
quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:56 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik heb de kip net onder water staan. Bleekselderij, venkel, prei, rode- en gele ui, knoflook, winterpeen, foelie, laurier, peper en speciaal voor jou: kruidnagel
Ik snap deze niet 😅😅quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:28 schreef Blues het volgende:
[..]
Iets met 'dat doet 't haast niet meer'
Dus jij hebt mijn Lidl doos!quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 16:35 schreef Tuindier het volgende:
Ikea weer achter de rug. Naast de kast en een nieuw steelpannetje ook de adventkalender gekocht en veganballetjes . Alles gezelfscant, wat super efficiënt was.
Daarna tgtg pakket van de lidl gehaald (sorry @:Myraela): chinese kool, twee grote zakken koriander (kan ik dat invriezen?),twee zakken puntpaprikas, verschillende gekleurde penen, appels, sereh, bosui, blikje tomatenpuree, nog een prei en radijsjes. Goede buit .
Jaaa die chutneyquote:Op vrijdag 22 oktober 2021 18:11 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dus jij hebt mijn Lidl doos!
Goede buit wel. Ik weet niet of koriander fijn invriest, maar mijn tip zou zijn om er chutney van te maken. Koriander, limoen, tomaat, gember, knoflook, rode peper en zout. Staafmixer erop en in een potje in de koelkast om gewoon op alles te doen. Lekker bij vlees(vervangers), rijstgerechten, naan, op de hummus, door een salade of whatever.
Zo heb ik afgelopen weekend 4 bossen koriander tot chutney gemaakt en het laatste beetje is net op wat papadums gegaan.
Alleen voor vandaag.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:51 schreef Vanyel het volgende:
Was je dan wijs genoeg geweest om het voorlopig weer even stil te zetten?
Dat is een goede! Dat ga ik morgen doen, heb ik inderdaad ook een keer gemaakt via een workshop van dat indiaans/nederlandse stel.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 18:11 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dus jij hebt mijn Lidl doos!
Goede buit wel. Ik weet niet of koriander fijn invriest, maar mijn tip zou zijn om er chutney van te maken. Koriander, limoen, tomaat, gember, knoflook, rode peper en zout. Staafmixer erop en in een potje in de koelkast om gewoon op alles te doen. Lekker bij vlees(vervangers), rijstgerechten, naan, op de hummus, door een salade of whatever.
Zo heb ik afgelopen weekend 4 bossen koriander tot chutney gemaakt en het laatste beetje is net op wat papadums gegaan.
Dat zit (nog) niet in je systeem Maar ja, dat was de oplossing na zo'n brakke nacht.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 17:50 schreef Blues het volgende:
Ik had net ineens DE oplossing...
Na vannacht had ik gewoon moeten afbellen dat het niet ging
quote:
Ah, mede-workshoppers. Dat is één van de dingen die ik ben blijven maken uit de workshops. Alleen ben ik de recepten in m'n mailbox kwijt. Maar ach, ik heb toch zelden het geduld om echt een recept te volgen.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 18:37 schreef Tuindier het volgende:
Dat is een goede! Dat ga ik morgen doen, heb ik inderdaad ook een keer gemaakt via een workshop van dat indiaans/nederlandse stel.
Grootste uitdaging is inderdaad de duidelijkheid. Ongeacht het product. Maar er wordt telkens weer de grens op gezocht. Wat mag nog net wel\eigenlijk net niet maar komen we mee weg.quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 15:36 schreef Molo het volgende:
[..]
Het maakt mij geen zak uit als het maar duidelijk is wat wat is.
Ik vind soja smerig en wil gewoon dierenspul hebben, voor smaak en voedingswaarde. Scheelt een hoop zoeken voor zowel mij als mensen die juist op zoek gaan naar veganistische of andere specifieke producten, kokosspul, haverspul etc.
Zelfde geldt wmb voor suikervervangers. Ik wil dat niet, zet dat er duidelijk op zodat mensen bewust en makkelijk overzicht hebben en kunnen kiezen
"Netflix & chill"quote:Op vrijdag 22 oktober 2021 19:17 schreef Clubsoda het volgende:
Mijn lieftallige wederhelft is weer thuis dus nu kunnen we eindelijk de laatste aflevering van Only murder in the building kijken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |