FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #85] Geen witte kerst dit jaar
Perrindinsdag 12 oktober 2021 @ 15:30
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]

00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

E89-FEA3-F-0-CF5-4-F92-8-C24-D09048-EA92-F4.jpg

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER
mailydinsdag 12 oktober 2021 @ 15:33
#TT _O_
vencodarkdinsdag 12 oktober 2021 @ 15:40
TT = burn. :o :')
ootjekatootjedinsdag 12 oktober 2021 @ 16:01
_O-
AgnesGrudinsdag 12 oktober 2021 @ 16:17
Die TT :D

Geloof nooit dat die kliniek zegt wel boodschappen aan te nemen voor een cliënt, terwijl ze niet willen bevestigen of iemand er is.

Zal wel standaard protocol zijn, of iemand er wel niet is. Anders zeg je toch dat iemand er is.
Jumparounddinsdag 12 oktober 2021 @ 17:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 14:57 schreef maily het volgende:

[..]
Vlaanderen zingt Hazes.

Met Hollandse artiesten. :+
vlaanderen zingt zonder hazes zingt hazes toch hazes met artiesten
Jumparounddinsdag 12 oktober 2021 @ 17:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 16:17 schreef AgnesGru het volgende:
Die TT :D

Geloof nooit dat die kliniek zegt wel boodschappen aan te nemen voor een cliënt, terwijl ze niet willen bevestigen of iemand er is.

Zal wel standaard protocol zijn, of iemand er wel niet is. Anders zeg je toch dat iemand er is.
tenzij je een boodschap wil achterlaten voor de kerstman en ze die ook gewoon aannemen.
dit is gewoon een steekproef van 1
vencodarkdinsdag 12 oktober 2021 @ 17:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 17:15 schreef Jumparound het volgende:

[..]
tenzij je een boodschap wil achterlaten voor de kerstman en ze die ook gewoon aannemen.
dit is gewoon een steekproef van 1
Een boodschap voor Dhr. A. Zijn. :')
Jumparounddinsdag 12 oktober 2021 @ 17:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 17:18 schreef vencodark het volgende:

[..]
Een boodschap voor Dhr. A. Zijn. :')
zo bedoelde ik het niet, zie nu "zal wel standaard protocol zijn etc"

:(

Srry :(
JourneyBluedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 15:12 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Screenshot-2021-10-12-18-19-13.png
JourneyBluedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:24
@AgnesGru

Screenshot-2021-10-12-18-23-02.png
vencodarkdinsdag 12 oktober 2021 @ 18:26
Heerlijk, al die bronnen die het privéleven van anderen doorgeven aan de ‘bekendere’ roddelkanalen. :')
JourneyBluedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:26 schreef vencodark het volgende:
Heerlijk, al die bronnen die het privéleven van anderen doorgeven aan de ‘bekendere’ roddelkanalen. :')
Ben benieuwd hoe lang die vriendin daar nog werkt
ootjekatootjedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:24 schreef JourneyBlue het volgende:
@:AgnesGru

[ afbeelding ]
Waarom heeft Rachel ineens straatvrees?

Is die bedreigd ofzo? Heeft ze ruzie met de dealer van André?
ootjekatootjedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:29 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ben benieuwd hoe lang die vriendin daar nog werkt
Inderdaad, dat doet Yvonne netjes, die gooit haar bronnen niet voor de bus.
Dazalbestdinsdag 12 oktober 2021 @ 18:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 16:17 schreef AgnesGru het volgende:
Die TT :D

Geloof nooit dat die kliniek zegt wel boodschappen aan te nemen voor een cliënt, terwijl ze niet willen bevestigen of iemand er is.

Zal wel standaard protocol zijn, of iemand er wel niet is. Anders zeg je toch dat iemand er is.
Beller: Hoi ik wil weten of Ons Neerlandse held Dreetje Hazes bij jullie in de kliniek zit, klopt dat?

Kliniek: Ik mag niks zeggen over onze patiënten ivm privacy...

Beller: maar ik zou graag een fruitmand voor ons Dreetje willen laten bezorgen, kan dat wel?

Kliniek: Ja hoor dat ka...... fuck :X

Zoiets denk ik...
DancingPhoebedinsdag 12 oktober 2021 @ 18:56
Ligt ie niet gewoon weer bij raggel in bed?
quirinadinsdag 12 oktober 2021 @ 19:24
Geen pakjesavond en geen witte kerst dus.

( ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieeeeeeereeeeeeeen )
mailydinsdag 12 oktober 2021 @ 19:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 19:24 schreef quirina het volgende:
Geen pakjesavond en geen witte kerst dus.

( ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieeeeeeereeeeeeeen )
Jij had toch die parodie geschreven?
Oledinsdag 12 oktober 2021 @ 20:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 15:30 schreef Perrin het volgende:
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

[ afbeelding ]

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[..]
[..]
SPOILER
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER

28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
SPOILER
12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[..]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[..]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

[ afbeelding ]
[..]
[ afbeelding ]
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De Donkey Duck:
[ afbeelding ]

[..]
De covers eerste week
SPOILER
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER
deze OP kan wel wat aangepast worden. Nu kan TS het nog doen, anders doe ik het morgen. Inbreng, suggesties zijn welkom!!
Jumparounddinsdag 12 oktober 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 20:08 schreef Ole het volgende:

[..]
deze OP kan wel wat aangepast worden. Nu kan TS het nog doen, anders doe ik het morgen. Inbreng, suggesties zijn welkom!!
Ja die ene gif met handenvrijvende an2 weer terug ;)
mailydinsdag 12 oktober 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:06 schreef Jumparound het volgende:

[..]
Ja die ene gif met handenvrijvende an2 weer terug ;)
_O-
Oledinsdag 12 oktober 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:06 schreef Jumparound het volgende:

[..]
Ja die ene gif met handenvrijvende an2 weer terug ;)
post even!
letmehearyouscreamdinsdag 12 oktober 2021 @ 21:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:26 schreef vencodark het volgende:
Heerlijk, al die bronnen die het privéleven van anderen doorgeven aan de ‘bekendere’ roddelkanalen. :')
Zeker als het om zoiets gaat..
Een ex-patiënt die even wil scoren met info over een andere patiënt heeft het ook niet helemaal begrepen.
letmehearyouscreamdinsdag 12 oktober 2021 @ 21:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:53 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Inderdaad, dat doet Yvonne netjes, die gooit haar bronnen niet voor de bus.
Yvonne en netjes in 1 zin :D ? De vrouw die zo ver gaat in haar persoonlijke rancune naar de familie Hazes dat ze er een dagtaak van maakt om in kaart te brengen waar hij aan het afkicken is? De vrouw die 10 euro vraagt voor nieuws over wie de hondjes van Rachel uitlaat? Oké...
mailydinsdag 12 oktober 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:13 schreef Ole het volgende:

[..]
post even!
Hier staat hij in de OP

SHO / [LULGATE #73] met gecremeerde kroketten zonder hartepijn
Oledinsdag 12 oktober 2021 @ 21:19
quote:
tnx~
Eightyonedinsdag 12 oktober 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:17 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Yvonne en netjes in 1 zin :D ? De vrouw die zo ver gaat in haar persoonlijke rancune naar de familie Hazes dat ze er een dagtaak van maakt om in kaart te brengen waar hij aan het afkicken is? De vrouw die 10 euro vraagt voor nieuws over wie de hondjes van Rachel uitlaat? Oké...
Die blijft nog lekker doortrappen als haar prooi al zo'n beetje op de grond ligt.
vencodarkdinsdag 12 oktober 2021 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 18:53 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Inderdaad, dat doet Yvonne netjes, die gooit haar bronnen niet voor de bus.
Nee, die is wel slimmer. Dan is ze haar bron kwijt en mist ze de ‘scoops’ en daarmee betalende klanten.
Netjes is niet het juiste woord, verre van.
Don’t bite the hand that feeds you.
Sunshine1982dinsdag 12 oktober 2021 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:17 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Yvonne en netjes in 1 zin :D ? De vrouw die zo ver gaat in haar persoonlijke rancune naar de familie Hazes dat ze er een dagtaak van maakt om in kaart te brengen waar hij aan het afkicken is? De vrouw die 10 euro vraagt voor nieuws over wie de hondjes van Rachel uitlaat? Oké...
Is er in het verleden iets gebeurd tussen Yvonne en de Hazesfamilie dat ze zo op ze in hakt?
vencodarkdinsdag 12 oktober 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Is er in het verleden iets gebeurd tussen Yvonne en de Hazesfamilie dat ze zo op ze in hakt?
Misschien is hij de enige blonde deerne die hij ooit afwees of niet ten huwelijk vroeg.
Eightyonedinsdag 12 oktober 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Is er in het verleden iets gebeurd tussen Yvonne en de Hazesfamilie dat ze zo op ze in hakt?
Het is gewoon zo'n typische pester die een makkelijk slachtoffer heeft gevonden.
letmehearyouscreamdinsdag 12 oktober 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Is er in het verleden iets gebeurd tussen Yvonne en de Hazesfamilie dat ze zo op ze in hakt?
Volgens mij is haar gehakketak geïntensiveerd toen ze haar naam expliciet noemden in persberichten over de situatie rondom André.
ootjekatootjedinsdag 12 oktober 2021 @ 22:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:17 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Yvonne en netjes in 1 zin :D ? De vrouw die zo ver gaat in haar persoonlijke rancune naar de familie Hazes dat ze er een dagtaak van maakt om in kaart te brengen waar hij aan het afkicken is? De vrouw die 10 euro vraagt voor nieuws over wie de hondjes van Rachel uitlaat? Oké...
En wij dit maar allemaal volgen en bespreken, _O-

Zij krijgt er nog geld voor. :D
aquawomandinsdag 12 oktober 2021 @ 23:25
Ik heb niet per se sympathie voor de hazesclan, maar na de docuserie is bij mij wel blijven hangen dat rachel als minderjarige door andre sr is overrompeld en dat andre junior in een hele verknipte situatie is opgegroeid (net als roxanne).

Met die achtergrondinfo snap ik wel beter waarom ze in moeilijke situaties terecht komen.
Shiiwoensdag 13 oktober 2021 @ 01:19
Die jongen is gewoon te lang op handen gedragen. Hij dacht dat hij overal mee wegkwam en dat iedereen z'n nieuwe liefje Sarah zou omarmen. Dat veel mensen hem nu uitkotsen had hij waarschijnlijk niet verwacht. Aan de ene kant denk ik, waarom heeft ie geen mensen om zich heen die hem eens eventjes met beide benen op de grond zetten: van ga gewoon weer optreden en niet teveel privégedoe op je insta posten.
letmehearyouscreamwoensdag 13 oktober 2021 @ 05:08
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 01:19 schreef -Shii- het volgende:
Die jongen is gewoon te lang op handen gedragen. Hij dacht dat hij overal mee wegkwam en dat iedereen z'n nieuwe liefje Sarah zou omarmen. Dat veel mensen hem nu uitkotsen had hij waarschijnlijk niet verwacht. Aan de ene kant denk ik, waarom heeft ie geen mensen om zich heen die hem eens eventjes met beide benen op de grond zetten: van ga gewoon weer optreden en niet teveel privégedoe op je insta posten.
Dat is wel het slechtste wat je kunt zeggen tegen iemand die een burn-out heeft en/of urgente verslavingsproblematiek.
Dazalbestwoensdag 13 oktober 2021 @ 06:00
An2 heeft altijd geroepen het leven van zijn vader te willen evenaren...... want an1 was in zijn tijd voor velen een volksheld en dat is het enige wat dreetje in zijn opvoeding over zijn vader heeft meegekregen.... niet gek ook als je ziet wat voor kermis zijn uitvaart was en hoe jong an2 toen nog was...

Deze tijd is zo anders. Alles op de socials en ook alle meningen... dus in het openbaar lopen geilen met je nieuwe achterlijke vriendin terwijl je je verloofde en moeder van je kind daarmee belachelijk maakt wordt gewoon niet geaccepteerd en dat snapt dree niet.

En dan ook nog zo'n waardeloze moeder die meent er alles uit te moeten knijpen waardoor een overdaad aan Hazes onzin is gewoon teveel....

Maar ja, GEEN ZELFREFLECTIE.
Dottekewoensdag 13 oktober 2021 @ 06:48
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 05:08 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat is wel het slechtste wat je kunt zeggen tegen iemand die een burn-out heeft en/of urgente verslavingsproblematiek.
Tot nu toe zijn het allemaal geruchten wat hij heeft toch?
Leandrawoensdag 13 oktober 2021 @ 06:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 06:48 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Tot nu toe zijn het allemaal geruchten wat hij heeft toch?
De burn-out is gewoon door zijn management verklaard, dus niet zomaar een gerucht.
Dottekewoensdag 13 oktober 2021 @ 06:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 06:55 schreef Leandra het volgende:

[..]
De burn-out is gewoon door zijn management verklaard, dus niet zomaar een gerucht.
Thnx Leandra, dat heb ik dan gemist. Hoorde van de week nog dat men er van uit ging dat het een burnout was.
JourneyBluewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 oktober 2021 21:44 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Volgens mij is haar gehakketak geïntensiveerd toen ze haar naam expliciet noemden in persberichten over de situatie rondom André.
Ik denk dat dat het is, ze kan absoluut niet tegen kritiek, zie hoe ze nu @reality.fbi benadert :'(
Echt wtf:

instagram



Screenshot-2021-10-13-09-04-40.png
shomilawoensdag 13 oktober 2021 @ 09:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:01 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ik denk dat dat het is, ze kan absoluut niet tegen kritiek, zie hoe ze nu @:reality.fbi benadert :'(
Echt wtf:

[ instagram ]


[ afbeelding ]
Ze sporen allebei niet wat Yvonne heeft met Andre heeft reality met Yvonne.
praadjewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:15
Over de vergoedingen van Castle Crack

Vergoeding zorgverzekeraars
Welke zorgverzekeraars vergoeding bieden? Castle Craig heeft met de meeste zorgverzekeraars afspraken voor de vergoeding van de individuele behandeling en opname in onze afkickkliniek in Schotland.
Smarmore Castle Private Clinic wordt door enkele zorgverzekeraars vergoed.
Basis ggz valt onder de basisverzekering, dus dat wordt altijd vergoed.

Hij zal wel private zitten. En Barb zal wel in de basis hebben gezeten. En Roggel heeft toch geld zat dus die zal ook wel bijlappen als het nodig is.
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:01 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ik denk dat dat het is, ze kan absoluut niet tegen kritiek, zie hoe ze nu @:reality.fbi benadert :'(
Echt wtf:

[ instagram ]


[ afbeelding ]
Haha, serieus? Reality.fbi? _O-

Wat een bagger is dat dan, alleen maar juice van anderen kopiëren en dat vervolgens belachelijk maken.
Nu krijgen ze de deksel op de neus en gaan ze huilen.

Jij bent er fan van toch? Tenminste ik zie je altijd die zooi van hun hier posten.
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:18
quote:
17s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:15 schreef praadje het volgende:
Over de vergoedingen van Castle Crack

Vergoeding zorgverzekeraars
Welke zorgverzekeraars vergoeding bieden? Castle Craig heeft met de meeste zorgverzekeraars afspraken voor de vergoeding van de individuele behandeling en opname in onze afkickkliniek in Schotland.
Smarmore Castle Private Clinic wordt door enkele zorgverzekeraars vergoed.
Basis ggz valt onder de basisverzekering, dus dat wordt altijd vergoed.

Hij zal wel private zitten. En Barb zal wel in de basis hebben gezeten. En Roggel heeft toch geld zat dus die zal ook wel bijlappen als het nodig is.
Dit
bbfakirwoensdag 13 oktober 2021 @ 09:29
https://roddelpraat.nl/dreetje-wordt-vader/
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:34
quote:
_O-

Omg, die kan straks niet meer feesten want moet van André drie naar André vier, :D

En ergens geloof ik er geen donder van want alles is online te bestellen, en als pa van Soelen wil laat die de stylist gewoon aan huis komen zodat niemand dit ziet of weet.
DancingPhoebewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 06:55 schreef Leandra het volgende:

[..]
De burn-out is gewoon door zijn management verklaard, dus niet zomaar een gerucht.
Maar ja, nemen we dan voor zoete koek aan wat het management naar buiten brengt? Dat lijkt me ook al een vormgegeven en gecureerde boodschap. Of geloven we alle "uitdroging en uitputting" verhalen waarmee menig celebrity zich wel eens een paar weken heeft moeten terugtrekken in een RRR (kuchafkuch) kliniek?
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 09:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:40 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]
Maar ja, nemen we dan voor zoete koek aan wat het management naar buiten brengt? Dat lijkt me ook al een vormgegeven en gecureerde boodschap. Of geloven we alle "uitdroging en uitputting" verhalen waarmee menig celebrity zich wel eens een paar weken heeft moeten terugtrekken in een RRR (kuchafkuch) kliniek?
Uitgedroogd en uitgeput na een Corona jaar zonder optredens, een volle zak geld van stiefvader en een zomer vol vakantie met een nieuwe liefde, ja dat verhaal verkoopt goed bij de gewone Nederlander. |:(

Ben benieuwd wat er gebeurt wanneer André een gewone baan heeft, om 08:00 zich moet melden bij de baas. 8 uur moeten werken en vervolgens voor de kinderen moet zorgen. En maar 25 vakantiedagen heeft.
Perrinwoensdag 13 oktober 2021 @ 09:55
Het is iig makkelijk voor te stellen dat hij het gebrek aan optredens heeft gecompenseerd met ander vertier en dat dit wat uit de hand is gaan lopen.
shomilawoensdag 13 oktober 2021 @ 10:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:55 schreef Perrin het volgende:
Het is iig makkelijk voor te stellen dat hij het gebrek aan optredens heeft gecompenseerd met ander vertier en dat dit wat uit de hand is gaan lopen.
Ik denk eerder dat hij het al deed, maar dat Monique het nog een beetje in de hand hield. Daarom is hij misschien wel weg bij haar. Sarah lust er ook wel pap van de perfecte partner voor een verslaafde. In zijn ogen dan. Achteraf was Monique dat denk ik.
Sunshine1982woensdag 13 oktober 2021 @ 10:09
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 10:06 schreef shomila het volgende:

[..]
Ik denk eerder dat hij het al deed, maar dat Monique het nog een beetje in de hand hield. Daarom is hij misschien wel weg bij haar. Sarah lust er ook wel pap van de perfecte partner voor een verslaafde. In zijn ogen dan. Achteraf was Monique dat denk ik.
Ik denk dat Monique en Dré helemaal niet bij elkaar passen. Je ziet duidelijk dat zij in een hele andere levensfase zit dan Dré en daarmee meer volwassen is. En dat zittem niet zo zeer in drugsgebruik, maar gewoon in het algemeen.


Je moet niet het gedrag van je partner in de hand willen houden. Je bent zelf partner van. Geen moeder of verantwoordelijke. Je moet jezelf de vraag stellen, kan ik leven met het doen en laten van mijn partner? Als het ja is, blijf je en als het nee is ga je weg. Zo simpel is het.

[ Bericht 2% gewijzigd door Sunshine1982 op 13-10-2021 10:33:09 ]
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 10:38
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 10:09 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik denk dat Monique en Dré helemaal niet bij elkaar passen. Je ziet duidelijk dat zij in een hele andere levensfase zit dan Dré en daarmee meer volwassen is. En dat zittem niet zo zeer in drugsgebruik, maar gewoon in het algemeen.


Je moet niet het gedrag van je partner in de hand willen houden. Je bent zelf partner van. Je moet jezelf de vraag stellen, kan ik leven met het doen en laten van mijn partner? Als het ja is, blijf je en als het nee is ga je weg. Zo simpel is het.

Maar als André in een andere levensfase zit op zijn 27 ste, waarom neemt die dan een kind? Waarom vraagt die elke vrouw ten huwelijk? En als de berichten kloppen, neemt die weer een kind met zijn nieuwe liefde? Koopt die samen huizen binnen drie maanden na start prille relatie?

Grote mannen dingen doen en zich verschuilen achter zijn jeugdigheid. Dat klopt niet hè

27 zijn en al twee gezinnen te onderhouden hebben, het wordt tijd dat André zich beseft dat zijn jeugd en rock en rol leven niet te combineren zijn met zijn verantwoordelijkheden. Echte sterren kunnen dat betalen, hij niet, had zijn schoonvader nodig om een appartementen te kopen. Die man heeft een reality check nodig.
En zijn kind een vader.
Sunshine1982woensdag 13 oktober 2021 @ 10:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 10:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Maar als André in een andere levensfase zit op zijn 27 ste, waarom neemt die dan een kind? Waarom vraagt die elke vrouw ten huwelijk? En als de berichten kloppen, neemt die weer een kind met zijn nieuwe liefde? Koopt die samen huizen binnen drie maanden na start prille relatie?

Grote mannen dingen doen en zich verschuilen achter zijn jeugdigheid. Dat klopt niet hè

27 zijn en al twee gezinnen te onderhouden hebben, het wordt tijd dat André zich beseft dat zijn jeugd en rock en rol leven niet te combineren zijn met zijn verantwoordelijkheden. Echte sterren kunnen dat betalen, hij niet, had zijn schoonvader nodig om een appartementen te kopen. Die man heeft een reality check nodig.
En zijn kind een vader.
Omdat hij geen volwassen kijk op het leven heeft, of geen reële. En dat is precies het verschil wat er tussen Mo en Dré speelde. Denk ik dan :P
-Springwoensdag 13 oktober 2021 @ 11:06
Ze gingen een stoeltje kopen voor het kindje van Djarno, volgens relatity.nogwat en Yvonne.
AgnesGruwoensdag 13 oktober 2021 @ 11:25
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:34 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
_O-

Omg, die kan straks niet meer feesten want moet van André drie naar André vier, :D

En ergens geloof ik er geen donder van want alles is online te bestellen, en als pa van Soelen wil laat die de stylist gewoon aan huis komen zodat niemand dit ziet of weet.

Alles om maar in de media te komen, ze moeten toch over je blijven praten.
Basp1woensdag 13 oktober 2021 @ 11:26
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 10:38 schreef ootjekatootje het volgende:

En zijn kind een vader.
Als mo gewoon een normale man aan de haak slaat heeft dat kind een vader. Die onregelmatigheid waarmee hij naar zijn eigen kind omkijkt heeft dat kind niets aan.
AgnesGruwoensdag 13 oktober 2021 @ 11:39
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:06 schreef -Spring het volgende:
Ze gingen een stoeltje kopen voor het kindje van Djarno, volgens relatity.nogwat en Yvonne.
En daar is heel ‘toevallig’ een camera van de Story bij :')
letmehearyouscreamwoensdag 13 oktober 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 10:43 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Omdat hij geen volwassen kijk op het leven heeft, of geen reële. En dat is precies het verschil wat er tussen Mo en Dré speelde. Denk ik dan :P
Als ze echt zo geaard en verstandig was als ze zelf doet voorkomen, had ze echt wel een betere vader uitgekozen.
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 11:49
quote:
17s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:15 schreef praadje het volgende:
Over de vergoedingen van Castle Crack

Vergoeding zorgverzekeraars
Welke zorgverzekeraars vergoeding bieden? Castle Craig heeft met de meeste zorgverzekeraars afspraken voor de vergoeding van de individuele behandeling en opname in onze afkickkliniek in Schotland.
Smarmore Castle Private Clinic wordt door enkele zorgverzekeraars vergoed.
Basis ggz valt onder de basisverzekering, dus dat wordt altijd vergoed.

Hij zal wel private zitten. En Barb zal wel in de basis hebben gezeten. En Roggel heeft toch geld zat dus die zal ook wel bijlappen als het nodig is.
Barb heeft het niet afgemaakt.
Hoe zit het dan met vergoedingen? :@
Sunshine1982woensdag 13 oktober 2021 @ 11:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:48 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Als ze echt zo geaard en verstandig was als ze zelf doet voorkomen, had ze echt wel een betere vader uitgekozen.
Misschien dacht zij dat hij wel zou veranderen. Al is dat behoorlijk naïef.
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 11:55
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:53 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Misschien dacht zij dat hij wel zou veranderen. Al is dat behoorlijk naïef.
_O_
Perrinwoensdag 13 oktober 2021 @ 12:11
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:53 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Misschien dacht zij dat hij wel zou veranderen. Al is dat behoorlijk naïef.
Verstandige vrouwen weten wel beter.
shomilawoensdag 13 oktober 2021 @ 12:51
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:53 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Misschien dacht zij dat hij wel zou veranderen. Al is dat behoorlijk naïef.
Ja dat denk ik ook. Verliefd hè dan denk je dat.
vencodarkwoensdag 13 oktober 2021 @ 13:00
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:53 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Misschien dacht zij dat hij wel zou veranderen. Al is dat behoorlijk naïef.
Niet de eerste vrouw die denkt een relatie of een man te kunnen redden/veranderen nadat er een kind gekomen is. :')
JourneyBluewoensdag 13 oktober 2021 @ 13:10
Screenshot-2021-10-13-13-06-10.png

Screenshot-2021-10-13-13-19-54.png

instagram


[ Bericht 47% gewijzigd door JourneyBlue op 13-10-2021 13:21:16 ]
praadjewoensdag 13 oktober 2021 @ 13:12
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:49 schreef maily het volgende:

[..]
Barb heeft het niet afgemaakt.
Hoe zit het dan met vergoedingen? :@
Ik denk dat het dan pech is voor de verzekeraar.
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 13:13
quote:
17s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 13:12 schreef praadje het volgende:

[..]
Ik denk dat het dan pech is voor de verzekeraar.
:o
DancingPhoebewoensdag 13 oktober 2021 @ 13:13
O god je lacht je toch de ziekte als je een beetje trashceleblol zit te hebben en iemand stuurt je ineens een berichtje :D CELEBTRASHJACKPOT!!!
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 13:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 13:13 schreef DancingPhoebe het volgende:
O god je lacht je toch de ziekte als je een beetje trashceleblol zit te hebben en iemand stuurt je ineens een berichtje :D CELEBTRASHJACKPOT!!!
Trashceleblol _O_
AgnesGruwoensdag 13 oktober 2021 @ 13:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 13:13 schreef DancingPhoebe het volgende:
O god je lacht je toch de ziekte als je een beetje trashceleblol zit te hebben en iemand stuurt je ineens een berichtje :D CELEBTRASHJACKPOT!!!
:D
JourneyBluewoensdag 13 oktober 2021 @ 13:23
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 13:13 schreef DancingPhoebe het volgende:
O god je lacht je toch de ziekte als je een beetje trashceleblol zit te hebben en iemand stuurt je ineens een berichtje :D CELEBTRASHJACKPOT!!!
Ja, maar dan raak je zo opgewonden dat je het naar Yvonne stuurt en die plaatst dat dan op haar Insta.
in haar geheime juice-app.
En dan moet je snel jouw comments verwijderen en eigen account op privé zetten...
Traytje-Hzuswoensdag 13 oktober 2021 @ 14:23
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 13:23 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ja, maar dan raak je zo opgewonden dat je het naar Yvonne stuurt en die plaatst dat dan op haar Insta.
in haar geheime juice-app.
En dan moet je snel jouw comments verwijderen en eigen account op privé zetten...
Zo kan ie wel weer, Julia.
Je hebt niet eens in de gaten dat je inmiddels al net zo een sneu figuur bent als waar je Yvonne van beticht. Je haat zit diep. Lachwekkend gewoon. :')
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 14:27
quote:
99s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:23 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Zo kan ie wel weer, Julia.
Je hebt niet eens in de gaten dat je inmiddels al net zo een sneu figuur bent als waar je Yvonne van beticht. Je haat zit diep. Lachwekkend gewoon. :')
Mag jij wel posten vanuit Castle Crack?
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 14:43
quote:
99s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:23 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Zo kan ie wel weer, Julia.
Je hebt niet eens in de gaten dat je inmiddels al net zo een sneu figuur bent als waar je Yvonne van beticht. Je haat zit diep. Lachwekkend gewoon. :')
Zo een nieuwe user in town, welkom.
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 14:51
Wie is Julia? :7
AgnesGruwoensdag 13 oktober 2021 @ 15:55
quote:
99s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:23 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Zo kan ie wel weer, Julia.
Je hebt niet eens in de gaten dat je inmiddels al net zo een sneu figuur bent als waar je Yvonne van beticht. Je haat zit diep. Lachwekkend gewoon. :')
Goede username wel :D
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 15:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:51 schreef ootjekatootje het volgende:
Wie is Julia? :7
Zus van Saartje denk ik?
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 16:02
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 15:56 schreef maily het volgende:

[..]
Zus van Saartje denk ik?
Dus out of the blue een nieuwe user die Journey Julia noemt?

Interne juice, c_/
mailywoensdag 13 oktober 2021 @ 16:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 16:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dus out of the blue een nieuwe user die Journey Julia noemt?

Interne juice, c_/
yes ..... ben benieuwd :D
Puzziewoensdag 13 oktober 2021 @ 16:22
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:27 schreef maily het volgende:

[..]
Mag jij wel posten vanuit Castle Crack?
Oeh spann0nde juice :9
Andromachewoensdag 13 oktober 2021 @ 16:29
goede trol @Traytje-Hzus ^O^
LagerthaQueenOfKattewoensdag 13 oktober 2021 @ 17:00
quote:
Wat sneu ben je dan .
8)7 . Najib valt mij ook tegen.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 13 oktober 2021 @ 17:02
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 11:25 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Alles om maar in de media te komen, ze moeten toch over je blijven praten.
Sarah is gek op publiciteit. Hier is ze al zolang op uit.
Daywoensdag 13 oktober 2021 @ 17:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 17:00 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Wat sneu ben je dan .
8)7 . Najib valt mij ook tegen.
Want?
letmehearyouscreamwoensdag 13 oktober 2021 @ 18:33
quote:
99s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 14:23 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Zo kan ie wel weer, Julia.
Je hebt niet eens in de gaten dat je inmiddels al net zo een sneu figuur bent als waar je Yvonne van beticht. Je haat zit diep. Lachwekkend gewoon. :')
Haten op JourneyBaas :(
Sowieso op de man spelen :(
Mirandaforyouwoensdag 13 oktober 2021 @ 18:39
In het begin was het allemaal hilarisch hoe al die accounts bezig waren met Sarah en André. Nu begint het een beetje een ziekelijke obsessie te worden en gaan die accounts elkaar ook exposen :')
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 18:39 schreef Mirandaforyou het volgende:
In het begin was het allemaal hilarisch hoe al die accounts bezig waren met Sarah en André. Nu begint het een beetje een ziekelijke obsessie te worden en gaan die accounts elkaar ook exposen :')
Eerder kregen we echte juice, denk dat het pak nu leeg is.
Sourywoensdag 13 oktober 2021 @ 19:08
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 18:39 schreef Mirandaforyou het volgende:
In het begin was het allemaal hilarisch hoe al die accounts bezig waren met Sarah en André. Nu begint het een beetje een ziekelijke obsessie te worden en gaan die accounts elkaar ook exposen :')
Ze doen/deden het toch allemaal zelf. Jank mode
quirinawoensdag 13 oktober 2021 @ 21:18
B:)B want ik doe niet aan tea of juice.
quirinawoensdag 13 oktober 2021 @ 21:27
Geef mij nu je sos , ik geef je er pep voor terug
Geef mij nu die joint
, de vloei krijg je morgen terug 🎶
rebel-angelwoensdag 13 oktober 2021 @ 21:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 21:27 schreef quirina het volgende:
Geef mij nu je sos , ik geef je er pep voor terug
Geef mij nu die joint
, de vloei krijg je morgen terug 🎶
Zolang ik geen weed verlies
Vind ik heus wel m’n weg naar Mo terug
Olewoensdag 13 oktober 2021 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 19:08 schreef Soury het volgende:

[..]
Ze doen/deden het toch allemaal zelf. Jank mode
lees wie het zegt 8)7
Olewoensdag 13 oktober 2021 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 18:39 schreef Mirandaforyou het volgende:
In het begin was het allemaal hilarisch hoe al die accounts bezig waren met Sarah en André. Nu begint het een beetje een ziekelijke obsessie te worden en gaan die accounts elkaar ook exposen :')
joh
quirinawoensdag 13 oktober 2021 @ 22:41
Krijgen we nou een topic over drama/tea/juice/sap kanalen?
ootjekatootjewoensdag 13 oktober 2021 @ 22:59
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 22:41 schreef quirina het volgende:
Krijgen we nou een topic over drama/tea/juice/sap kanalen?
Nou laten we het eens gaan hebben over de nieuwe nesteldrang van Rachel, die koopt deze week al twee cadeautjes voor de nieuwe spuit, noemt zichzelf al de derde oma. Logisch want bij haar eigen kleinkinderen is ze niet welkom. Gaat er bij Manon of hoe heet die griet geen alarmbelletje af?

Gaat Rachel trouwens nooit meer goed krijgen bij haar eigen kleinkinderen. Die band is kapot, en er nooit geweest. Geen slaapfeestjes bij oma Rachel, lijkt me best heftig trouwens.
AgnesGruwoensdag 13 oktober 2021 @ 23:00
quote:
1s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 22:41 schreef quirina het volgende:
Krijgen we nou een topic over drama/tea/juice/sap kanalen?
Had ik al aangemaakt:

SHO / [Roddelkanalen] Voor de sappige roddels
Leandrawoensdag 13 oktober 2021 @ 23:11
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 09:40 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]
Maar ja, nemen we dan voor zoete koek aan wat het management naar buiten brengt? Dat lijkt me ook al een vormgegeven en gecureerde boodschap. Of geloven we alle "uitdroging en uitputting" verhalen waarmee menig celebrity zich wel eens een paar weken heeft moeten terugtrekken in een RRR (kuchafkuch) kliniek?
Het was dan ook het antwoord op de vraag of het allemaal alleen maar geruchten waren.
Gezien zijn manager dat burn-out verhaal zelf in de wereld heeft gebracht is dat wat mij betreft geen gerucht.

Of het de waarheid is is wat anders.
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 00:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 23:11 schreef Leandra het volgende:

[..]
Het was dan ook het antwoord op de vraag of het allemaal alleen maar geruchten waren.
Gezien zijn manager dat burn-out verhaal zelf in de wereld heeft gebracht is dat wat mij betreft geen gerucht.

Of het de waarheid is is wat anders.
Het is toch gewoon een combinatie, stress, druk en drugs. Spanning vanwege Corona, huizen, financiële zaken en de shit van nieuwe liefde en een bak ellende van de vorige relatie. De manier waarop, het huwelijksaanzoek, de breuk, het vreemdgaan, de nieuwe schoonfamilie en de chicas.

Rachel als moeder.

Ieder weldenkend mens zag dat in april al fout gaan, meneer deed er nog een snuifje en schepje bovenop.

Monique werd verweten dat ze hem aan de riem hield, ja logisch. Want hij stond als een pitt bull te schuimbekken. Nou, ze liet hem los en kijk eens 10 maanden later…

Die gozer heeft een PA nodig, eentje zo goed als Angela bij Hamilton.
Niet van het kamp, niet uit team Hazes maar gewoon een nuchtere coach, Angela heeft ook niks met de F1, doet gewoon haar werkt. Zorgen dat Lewis geen error krijgt.
Dottekedonderdag 14 oktober 2021 @ 06:57
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 00:10 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Het is toch gewoon een combinatie, stress, druk en drugs. Spanning vanwege Corona, huizen, financiële zaken en de shit van nieuwe liefde en een bak ellende van de vorige relatie. De manier waarop, het huwelijksaanzoek, de breuk, het vreemdgaan, de nieuwe schoonfamilie en de chicas.

Rachel als moeder.

Ieder weldenkend mens zag dat in april al fout gaan, meneer deed er nog een snuifje en schepje bovenop.

Monique werd verweten dat ze hem aan de riem hield, ja logisch. Want hij stond als een pitt bull te schuimbekken. Nou, ze liet hem los en kijk eens 10 maanden later…

Die gozer heeft een PA nodig, eentje zo goed als Angela bij Hamilton.
Niet van het kamp, niet uit team Hazes maar gewoon een nuchtere coach, Angela heeft ook niks met de F1, doet gewoon haar werkt. Zorgen dat Lewis geen error krijgt.
Je zou toch denken met het voorbeeld van zijn vader dat hij beter zou weten.
soapiedonderdag 14 oktober 2021 @ 07:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 oktober 2021 22:59 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nou laten we het eens gaan hebben over de nieuwe nesteldrang van Rachel, die koopt deze week al twee cadeautjes voor de nieuwe spuit, noemt zichzelf al de derde oma. Logisch want bij haar eigen kleinkinderen is ze niet welkom. Gaat er bij Manon of hoe heet die griet geen alarmbelletje af?

Gaat Rachel trouwens nooit meer goed krijgen bij haar eigen kleinkinderen. Die band is kapot, en er nooit geweest. Geen slaapfeestjes bij oma Rachel, lijkt me best heftig trouwens.
Dit heb ik even gemist, wie is dit nou weer?
rebel-angeldonderdag 14 oktober 2021 @ 07:25
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 07:04 schreef soapie het volgende:

[..]
Dit heb ik even gemist, wie is dit nou weer?
De vriendin van die Djarno

Ik vroeg me alleen af, is het nou zijn nieuwe vriendin?
Want hij was toch ten tijde van de eerste break- up van Dre en Mo ook weggegaan bij de moeder van zijn 1e dochter 🤔
soapiedonderdag 14 oktober 2021 @ 07:49
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 07:25 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
De vriendin van die Djarno

Ik vroeg me alleen af, is het nou zijn nieuwe vriendin?
Want hij was toch ten tijde van de eerste break- up van Dre en Mo ook weggegaan bij de moeder van zijn 1e dochter 🤔
Oh, oke.... Thnx!
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 08:35
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 07:04 schreef soapie het volgende:

[..]
Dit heb ik even gemist, wie is dit nou weer?
Die partner van Djarno
DustinHendersondonderdag 14 oktober 2021 @ 08:38
Nu.nl
quote:
Rachel Hazes over zoon: 'Als 1 procent van alle roddels waar is, is het veel

Rachel Hazes heeft zich tegenover Albert Verlinde uitgelaten over de vele roddels die gaan over de toestand van haar zoon André. Volgens Rachel wordt er veel onzin verspreid, vertelde Verlinde woensdagavond in Shownieuws.

"Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin", aldus de moeder van de zanger in gesprek met Verlinde. Ze beklemtoont dat er sprake is van een "emotionele burn-out".

De zanger kondigde in september aan het rustiger aan te willen doen. Destijds werd al gezegd dat het om een burn-out zou gaan, maar via sociale media werd veel gespeculeerd dat er meer aan de hand zou zijn. André zou volgens die geruchten kampen met een drugsverslaving en zou zijn opgenomen in een kliniek.

Sinds de aankondiging zijn al zijn concerten tot in november geannuleerd en is het team van de artiest stil. Zijn moeder wil nu graag duidelijkheid geven om het speculeren te stoppen.

"André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld. Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader."

Volgens Rachel is het lastig dat "heel Nederland" een mening over haar zoon heeft. "Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen."
Roggel kan een Oscar krijgen voor de beste slachtofferrol neerzetten...
Tuurlijk joh, Dreetje werd ineens vader hahahahaha
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 08:40
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:38 schreef Poppejans het volgende:
Nu.nl
[..]
Roggel kan een Oscar krijgen voor de beste slachtofferrol neerzetten...
Tuurlijk joh, Dreetje werd ineens vader hahahahaha
Het is de schuld van Monique |:)
DustinHendersondonderdag 14 oktober 2021 @ 08:44
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:40 schreef maily het volgende:

[..]
Het is de schuld van Monique |:)
Precies!
Mo was immers 'ineens' zwanger, er kwam helemaal geen medisch gedoe aan te pas.
Het overkwam die arme Antwee allemaal zomaar
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 08:48
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:40 schreef maily het volgende:

[..]
Het is de schuld van Monique |:)
Uiteraard:
quote:
“Dan wordt er naast zijn drukke carrière ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden, terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen. Dan komt die relatie op 27-jarige leeftijd ten einde, wat altijd pijnlijk is, ook omdat er een kind bij betrokken is, en dan heeft heel Nederland ook nog eens een mening over je.”
https://www.mediacourant.(...)heeft-echt-burn-out/
soapiedonderdag 14 oktober 2021 @ 08:51
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:38 schreef Poppejans het volgende:
Nu.nl
[..]
Roggel kan een Oscar krijgen voor de beste slachtofferrol neerzetten...
Tuurlijk joh, Dreetje werd ineens vader hahahahaha
Godallejezus wat een dramaqueen is die Roggel toch!!
letmehearyouscreamdonderdag 14 oktober 2021 @ 08:53
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:40 schreef maily het volgende:

[..]
Het is de schuld van Monique |:)
Ik zie Raggel er nog best voor aan om te beweren dat Monique hem erin geluisd heeft. Een Boris Beckertje.

En verder kan ik me niet voorstellen dat hij nou zoveel stress ervaart door het vaderschap. Monique heeft dat kind (Andrie dan) volgens mij nagenoeg alleen opgevoed. Hij doet er af en toe jolig mee, plaatst er een foto van en thats it.
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 08:58
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:53 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik zie Raggel er nog best voor aan om te beweren dat Monique hem erin geluisd heeft. Een Boris Beckertje.

En verder kan ik me niet voorstellen dat hij nou zoveel stress ervaart door het vaderschap. Monique heeft dat kind (Andrie dan) volgens mij nagenoeg alleen opgevoed. Hij doet er af en toe jolig mee, plaatst er een foto van en thats it.
Het is natuurlijk wel belachelijk dat Mo heeft geeist dat An2 verantwoordelijkheid zou nemen voor kleine Dre. Dat vraag je niet aan zo’n verwend nest zo’n grote artiest!
JourneyBluedonderdag 14 oktober 2021 @ 09:36
Screenshot-2021-10-14-09-34-04.png

Screenshot-2021-10-14-09-50-08.png

Screenshot-2021-10-14-09-54-58.png

[ Bericht 16% gewijzigd door JourneyBlue op 14-10-2021 09:56:00 ]
Puzziedonderdag 14 oktober 2021 @ 10:57
quote:
Mijn hemel dit gaat toch ook wel een beetje ver :')
Naar nasty wijf die Yvonne :{
SEMTEXdonderdag 14 oktober 2021 @ 10:59
Dre heeft teveel jaknikkers om zich heen. En roert een van de jaknikkers zich een keer, dan zoekt hij weer een nieuwe jaknikker op die zijn gedrag goedpraat. Hij moet eens volwassen worden.
aeaeaedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 10:57 schreef puzziepie het volgende:

[..]
Mijn hemel dit gaat toch ook wel een beetje ver :')
Naar nasty wijf die Yvonne :{
Dit is toch niet Yvonne haar insta?
Puzziedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 11:06 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Dit is toch niet Yvonne haar insta?
:o
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 10:57 schreef puzziepie het volgende:

[..]
Mijn hemel dit gaat toch ook wel een beetje ver :')
Naar nasty wijf die Yvonne :{
Ik vind dat van reality.fbi, die zetten het namelijk openbaar online.

Yvonne deelt het in haar privégroep.
Daarnaast zie ik die reality ervoor aan om zelf wat te verzinnen en vervolgens net te doen of het van Yvonne komt.
Puzziedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:08
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 11:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik vind dat van reality.fbi, die zetten het namelijk openbaar online.

Yvonne deelt het in haar privégroep.
Daarnaast zie ik die reality ervoor aan om zelf wat te verzinnen en vervolgens net te doen of het van Yvonne komt.
Oh dus dit is een fake Yvonne? Mijn hemel :D
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:13
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 11:08 schreef puzziepie het volgende:

[..]
Oh dus dit is een fake Yvonne? Mijn hemel :D
Nee, ik zie ze ervoor aan, das iets anders.

Die eerste twee zijn van Reality zelf, de derde is van yvonne’s privegroep.
Puzziedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 11:13 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, ik zie ze ervoor aan, das iets anders.

Die eerste twee zijn van Reality zelf, de derde is van yvonne’s privegroep.
Die laatste bedoelde ik idd.
Naar mens.
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 11:19
quote:
14s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 11:14 schreef puzziepie het volgende:

[..]
Die laatste bedoelde ik idd.
Naar mens.
Dat heeft ze netjes afgeschermd, reality gooit dat online.

Dat gaan zitten pluizen in zijn mobiele data vind ik veel vreemder, dat lijkt me zelfs strafbaar.
Sunshine1982donderdag 14 oktober 2021 @ 12:10
quote:
Ziek dit. Ik heb er werkelijk waar geen andere woorden voor. De één heeft het over spionnen, de ander pluist uit wanneer wie gevolgd wordt op social media. Echt. WHAT.THE.FUCK. Niet gezond meer dit hoor.

En die foto van Dré. Waarschijnlijk knipperde hij met zijn ogen en werd hij met zijn ogen dicht gekiekt. Van alles wordt nu iets gemaakt. Knettergek.
tong80donderdag 14 oktober 2021 @ 12:16
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ziek dit. Ik heb er werkelijk waar geen andere woorden voor. De één heeft het over spionnen, de ander pluist uit wanneer wie gevolgd wordt op social media. Echt. WHAT.THE.FUCK. Niet gezond meer dit hoor.

En die foto van Dré. Waarschijnlijk knipperde hij met zijn ogen en werd hij met zijn ogen dicht gekiekt. Van alles wordt nu iets gemaakt. Knettergek.
Ha ha ha. Heb blijft smullen. ;)

:T
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 12:25
Ik ben de weg kwijt onderhand.
Die blogt over die en een ander publiceert het voor 10 euro.
Sunshine1982donderdag 14 oktober 2021 @ 12:26
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:16 schreef tong80 het volgende:

[..]
Ha ha ha. Heb blijft smullen. ;)

:T
Nee hoor, dit vind ik echt next level. Ik heb niks met heel die familie Hazes, maar dit gaat gewoon te ver. Ik mag hopen dat hij hier zo min mogelijk van mee krijgt.
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 12:28
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Nee hoor, dit vind ik echt next level. Ik heb niks met heel die familie Hazes, maar dit gaat gewoon te ver. Ik mag hopen dat hij hier zo min mogelijk van mee krijgt.
Zal moeilijk gaan aangezien het overal staat onderhand en iedereen kan het zien/delen.
Laysadonderdag 14 oktober 2021 @ 12:35
Het is allemaal ziek in het hoofd. Helemaal doorgeslagen. Volkomen van het padje . Over laster en smaad nog maar niet te spreken. Die mensen hebben geen leven.
Sunshine1982donderdag 14 oktober 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:35 schreef Laysa het volgende:
Het is allemaal ziek in het hoofd. Helemaal doorgeslagen. Volkomen van het padje . Over laster en smaad nog maar niet te spreken. Die mensen hebben geen leven.
Van mij mogen ze allemaal naderhand aangeklaagd worden voor zover dat gaat.
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:37 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Van mij mogen ze allemaal naderhand aangeklaagd worden voor zover dat gaat.
Smaad en laster, dat moet wel lukken. Maar André heeft dat geprobeerd toen met Bridget en toen werd het alleen maar erger.
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 12:48
90-FA2-A8-D-EC69-428-B-B367-2-F2-CF87-FD474.png

:r

Volgende story was dus over hun aangekondigde scheiding (augustus 2003)
Sunshine1982donderdag 14 oktober 2021 @ 12:49
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Smaad en laster, dat moet wel lukken. Maar André heeft dat geprobeerd toen met Bridget en toen werd het alleen maar erger.
Oh, dat wist ik niet. Maar toen was het ook lang niet zo erg als nu toch? Nu is er een ware klopjacht op gang gekomen naar het reilen en zeilen van Dré. En ze hebben momenteel vrij spel omdat Dré waarschijnlijk momenteel niet in staat is iets tegen ze te doen en dat weten ze. Dus daarom: naderhand wanneer Dré weer fris en fruitig is, keihard aanpakken.
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 12:49
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:48 schreef AgnesGru het volgende:
[ afbeelding ]

:r

Volgende story was dus over hun aangekondigde scheiding (augustus 2003)
Dat kettinkje :o
Puzziedonderdag 14 oktober 2021 @ 13:03
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:25 schreef maily het volgende:
Ik ben de weg kwijt onderhand.
Die blogt over die en een ander publiceert het voor 10 euro.
Ja dat :{
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 13:08
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:49 schreef maily het volgende:

[..]
Dat kettinkje :o
Verrek :o scherp gezien!
Lienekiendonderdag 14 oktober 2021 @ 13:09
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:49 schreef maily het volgende:

[..]
Dat kettinkje :o
Die kettinkjes.

hazesenrachel.jpg
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 13:10
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 13:09 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Die kettinkjes.

[ afbeelding ]
Jij hebt meer foto's :o _O_
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 13:15
Heeft Mo ooit een André ketting gehad trouwens?
praadjedonderdag 14 oktober 2021 @ 13:18
Het is ook altijd de schuld van anderen volgens Roggel. Als zij dan zo'n goede moeder was geweest dan had ze moeten zorgen dat zij zorgde dat Antwee die vaderrol losliet en zelf de boel moeten opvangen. Of anders hulp voor dat jong in moeten schakelen.

Maar ze was vast druk bezig de erfenis veilig te stellen.
aeaeaedonderdag 14 oktober 2021 @ 13:20
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Oh, dat wist ik niet. Maar toen was het ook lang niet zo erg als nu toch? Nu is er een ware klopjacht op gang gekomen naar het reilen en zeilen van Dré. En ze hebben momenteel vrij spel omdat Dré waarschijnlijk momenteel niet in staat is iets tegen ze te doen en dat weten ze. Dus daarom: naderhand wanneer Dré weer fris en fruitig is, keihard aanpakken.
Ja omdat toen andere waarheden naar buiten kwamen, zoals dat dre al eerder met Bridget had gezoend oid in het begin van de relatie met Monique. Iets is toch pas smaad of laster als het leugens zijn?
letmehearyouscreamdonderdag 14 oktober 2021 @ 14:42
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 13:20 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Ja omdat toen andere waarheden naar buiten kwamen, zoals dat dre al eerder met Bridget had gezoend oid in het begin van de relatie met Monique. Iets is toch pas smaad of laster als het leugens zijn?
Nee. Bij laster is het beweerde onwaar, bij smaad hoeft dat niet per se.
Lavenderrdonderdag 14 oktober 2021 @ 15:25
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:48 schreef AgnesGru het volgende:
[ afbeelding ]

:r

Volgende story was dus over hun aangekondigde scheiding (augustus 2003)
Zou ze dat vergeten zijn? :X
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 15:26
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 15:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]
Zou ze dat vergeten zijn? :X
_O-
Dazalbestdonderdag 14 oktober 2021 @ 15:38
quote:
Ik zie deze niet? :{ :{
Sunshine1982donderdag 14 oktober 2021 @ 15:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 15:38 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Ik zie deze niet? :{ :{
Eraf gehaald inderdaad. Ze beseften zich waarschijnlijk hoe krankjorum ze bezig waren.
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 17:12
https://www.instagram.com/p/CVA1K08Drlv/?utm_medium=share_sheet

Sarah heeft haar telefoon weer terug en doet één Sylvietje, waar zou ze dat team voor nodig hebben?
suzebol75donderdag 14 oktober 2021 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:12 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.instagram.com/p/CVA1K08Drlv/?utm_medium=share_sheet

Sarah heeft haar telefoon weer terug en doet één Sylvietje, waar zou ze dat team voor nodig hebben?
Maar ze heeft het kettinkje niet om!!
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:22 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Maar ze heeft het kettinkje niet om!!
Ook niet de ring :o
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 17:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:22 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Maar ze heeft het kettinkje niet om!!
Past toch niet bij zo’n jurk.
mailydonderdag 14 oktober 2021 @ 17:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Past toch niet bij zo’n jurk.
Zijn haar tattoos op haar arm weggevaagd? Geschminkt?
vencodarkdonderdag 14 oktober 2021 @ 17:33
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:12 schreef ootjekatootje het volgende:
https://www.instagram.com/p/CVA1K08Drlv/?utm_medium=share_sheet

Sarah heeft haar telefoon weer terug en doet één Sylvietje, waar zou ze dat team voor nodig hebben?
Alleen maar positieve reacties. :D :+
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 17:39
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:33 schreef vencodark het volgende:

[..]
Alleen maar positieve reacties. :D :+
Er is ook weinig negatiefs op aan te merken, beetje veel camouflage en foundation imo.
suzebol75donderdag 14 oktober 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Past toch niet bij zo’n jurk.
Past het wel ergens anders bij dan?

PS ik zag et op de story wel een foto uit die serie met ketting 🤣🤣 😇😇
LagerthaQueenOfKattedonderdag 14 oktober 2021 @ 18:12
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 08:44 schreef Poppejans het volgende:

[..]
Precies!
Mo was immers 'ineens' zwanger, er kwam helemaal geen medisch gedoe aan te pas.
Het overkwam die arme Antwee allemaal zomaar
Altijd als je denkt Rachel kaak niet verder zakken . Zakt ze nog dieper. :r
ootjekatootjedonderdag 14 oktober 2021 @ 18:44
quote:
1s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 17:54 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Past het wel ergens anders bij dan?

PS ik zag et op de story wel een foto uit die serie met ketting 🤣🤣 😇😇
Dan zal die wel vies worden van al de make up, :7

Edit: ik zie alleen een blauwe kip, :{
AgnesGrudonderdag 14 oktober 2021 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 15:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]
Zou ze dat vergeten zijn? :X
Ze al eerder hopen dat Nederland het vergeten is verwacht ik.
Draakseldonderdag 14 oktober 2021 @ 23:30
Het is ondertussen eigenlijk de battle van de roddel-accounts.
Claudia_xzaterdag 16 oktober 2021 @ 08:15
quote:
0s.gif Op donderdag 14 oktober 2021 12:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Smaad en laster, dat moet wel lukken.
Dan moet iemands eer en goede naam zijn aangetast. Welke goede naam? Die heeft André zelf al om zeep geholpen.

Ik ben geen jurist, maar stalking zou misschien meer kans van slagen hebben. Het creëren van een spionnenleger lijkt me een grove aantasting van iemands gevoel van veiligheid.
-river-zaterdag 16 oktober 2021 @ 09:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 08:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Dan moet iemands eer en goede naam zijn aangetast. Welke goede naam? Die heeft André zelf al om zeep geholpen.

Ik ben geen jurist, maar stalking zou misschien meer kans van slagen hebben. Het creëren van een spionnenleger lijkt me een grove aantasting van iemands gevoel van veiligheid.
Nee, ze stalkt hen niet persoonlijk. Volgens de Nederlandse wet doet ze helaas niets verkeerd.

[ Bericht 0% gewijzigd door -river- op 16-10-2021 21:22:21 ]
ootjekatootjezaterdag 16 oktober 2021 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 08:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Dan moet iemands eer en goede naam zijn aangetast. Welke goede naam? Die heeft André zelf al om zeep geholpen.

Ik ben geen jurist, maar stalking zou misschien meer kans van slagen hebben. Het creëren van een spionnenleger lijkt me een grove aantasting van iemands gevoel van veiligheid.
Die spionnen zijn er niet alleen voor André, als ze lil zien met zijn broek op zijn knieën melden ze het ook.
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 17:43
Volgens Yvonne is dree met moeders onderweg naar NL.... 20.00 op Schiphol :+
Sunshine1982zondag 17 oktober 2021 @ 18:00
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 17:43 schreef Dazalbest het volgende:
Volgens Yvonne is dree met moeders onderweg naar NL.... 20.00 op Schiphol :+
Diezelfde moeder die volgens haar straatvrees heeft?
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 18:22
quote:
1s.gif Op zondag 17 oktober 2021 18:00 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Diezelfde moeder die volgens haar straatvrees heeft?
Haha jup :Y

Maar Yvonne heeft dr vrije dag ervoor opgegeven om het bericht te plaatsen dus moet dan wel waar zijn toch....... *)
Sunshine1982zondag 17 oktober 2021 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 18:22 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Haha jup :Y

Maar Yvonne heeft dr vrije dag ervoor opgegeven om het bericht te plaatsen dus moet dan wel waar zijn toch....... *)
Ik heb vroeger iemand gekend die agorafobie had en daar ging ik nauw mee om. Alleen met een overload aan angstremmers (dit hij al sowieso dagelijks slikte) kon hij naar buiten, maar je wist nooit voor hoe lang en regelmatig volgde daar een paniekaanval op. Dus ik geloof nooit dat Rachel straatvrees heeft als ik haar lekker bij de kapper zie zitten en als ze met haar zoon op het vliegtuig zit naar Nederland.
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 19:16
quote:
1s.gif Op zondag 17 oktober 2021 18:42 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik heb vroeger iemand gekend die agorafobie had en daar ging ik nauw mee om. Alleen met een overload aan angstremmers (dit hij al sowieso dagelijks slikte) kon hij naar buiten, maar je wist nooit voor hoe lang en regelmatig volgde daar een paniekaanval op. Dus ik geloof nooit dat Rachel straatvrees heeft als ik haar lekker bij de kapper zie zitten en als ze met haar zoon op het vliegtuig zit naar Nederland.
Nou ik geloof dat ook niet hoor.... waar kwam dat van?
letmehearyouscreamzondag 17 oktober 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 17:43 schreef Dazalbest het volgende:
Volgens Yvonne is dree met moeders onderweg naar NL.... 20.00 op Schiphol :+
Wat wordt het sneu en smerig vanuit Yvonne en co. Ben dol op leuke roddelarij maar dat zieke obsessieve gezoek naar (verhalen over) iemand die duidelijk naar de klote is, begint echt eng te worden.
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:12 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Wat wordt het sneu en smerig vanuit Yvonne en co. Ben dol op leuke roddelarij maar dat zieke obsessieve gezoek naar (verhalen over) iemand die duidelijk naar de klote is, begint echt eng te worden.
Eens.... op het begin nog leuk en haar reactie op André toen hij haar aanpakte was prima maar nu is het wel klaar....

Wel apart dat al die Juice peeps roepen dat André en fam zichzelf niet zo in de media moeten gooien maar juist dezelfde juicers het nu in stand blijven houden door alle berichten. Beter dat niemand voorlopig iets over de hele familie naar buiten brengt..... negeer dat volk gewoon... ( oke vind hier op Fok! Wel anders :+)

Yvonne is dr eigen graf aan het graven...
AgnesGruzondag 17 oktober 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:12 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Wat wordt het sneu en smerig vanuit Yvonne en co. Ben dol op leuke roddelarij maar dat zieke obsessieve gezoek naar (verhalen over) iemand die duidelijk naar de klote is, begint echt eng te worden.
En mensen blijven foto’s sturen :{
Sponge-Bobzondag 17 oktober 2021 @ 21:25
Hij is terug!

https://www.rtlboulevard.(...)azes-terug-nederland
Claudia_xzondag 17 oktober 2021 @ 21:30
Van welke partij is die foto? Stond RTL Boulevard op Schiphol foto's te maken?
letmehearyouscreamzondag 17 oktober 2021 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:18 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Eens.... op het begin nog leuk en haar reactie op André toen hij haar aanpakte was prima maar nu is het wel klaar....

Wel apart dat al die Juice peeps roepen dat André en fam zichzelf niet zo in de media moeten gooien maar juist dezelfde juicers het nu in stand blijven houden door alle berichten. Beter dat niemand voorlopig iets over de hele familie naar buiten brengt..... negeer dat volk gewoon... ( oke vind hier op Fok! Wel anders :+)

Yvonne is dr eigen graf aan het graven...
Ja ze heeft het zelf steeds over Hazes-moeheid, terwijl de familie Hazes nu best wel stil is. Als er al "nieuws" is, is het via de roddelkanalen en diens spionnen.
Sponge-Bobzondag 17 oktober 2021 @ 21:34
quote:
5s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:30 schreef Claudia_x het volgende:
Van welke partij is die foto? Stond RTL Boulevard op Schiphol foto's te maken?
Geen idee, ik zag het artikel net op Twitter.
vencodarkzondag 17 oktober 2021 @ 21:34
Laat zo’n gast op Schiphol dan ook lekker met rust.
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:32 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ja ze heeft het zelf steeds over Hazes-moeheid, terwijl de familie Hazes nu best wel stil is. Als er al "nieuws" is, is het via de roddelkanalen en diens spionnen.
Precies dit
Sponge-Bobzondag 17 oktober 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:34 schreef Sponge-Bob het volgende:

[..]
Geen idee, ik zag het artikel net op Twitter.
Even mezelf quoten 🙁

Er staat nu een foto op Twitter van Hazes met moeders op Schiphol, gemaakt door “Life of Yvonne”
Weet niet of ik hem hier mag plaatsen, er staat een watermerk? op de foto.
Sunshine1982zondag 17 oktober 2021 @ 21:45
quote:
Dit kan iedereen zijn.

Naja, het zal 'm wel zijn ook. Stel je voor. Ben je net in Nederland gelandt, staan er alweer camera's op je snufferd te draaien. Zou voor geen goud met zo'n leven willen ruilen. Dan maar wat minder geld :+
Sponge-Bobzondag 17 oktober 2021 @ 21:51
Filmpje op shownieuws, lekker al die camera’s voor je snufferd 🙁

https://www.shownieuws.nl(...)tl1VUqNxbISbT5QGUOzo
Sunshine1982zondag 17 oktober 2021 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:51 schreef Sponge-Bob het volgende:
Filmpje op shownieuws, lekker al die camera’s voor je snufferd 🙁

https://www.shownieuws.nl(...)tl1VUqNxbISbT5QGUOzo
André, hoe gaat het met je?

Zo'n gast zou je toch een dreun op zijn harses willen verkopen.
roos94zondag 17 oktober 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:51 schreef Sponge-Bob het volgende:
Filmpje op shownieuws, lekker al die camera’s voor je snufferd 🙁

https://www.shownieuws.nl(...)tl1VUqNxbISbT5QGUOzo
Lol het lijkt wel alsof Elvis Presley daar loopt ofzo al die aandacht en gekkies _O-
Sponge-Bobzondag 17 oktober 2021 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:53 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
André, hoe gaat het met je?

Zo'n gast zou je toch een dreun op zijn harses willen verkopen.
Ik vind dit zeer triest, komt net terug en gelijk deze ellende weer. Wat je ook van iemand vind, dit gaat behoorlijk ver.
Claudia_xzondag 17 oktober 2021 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:57 schreef Sponge-Bob het volgende:

[..]
Ik vind dit zeer triest, komt net terug en gelijk deze ellende weer. Wat je ook van iemand vind, dit gaat behoorlijk ver.
En het moge duidelijk zijn dat de oude roddelpers geen haar beter is dan de nieuwe.
LagerthaQueenOfKattezondag 17 oktober 2021 @ 22:03
Maar wie heeft de pers ingelicht? Rachel?
DKUpzondag 17 oktober 2021 @ 22:09
He’s back

quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:57 schreef Sponge-Bob het volgende:

[..]
Ik vind dit zeer triest, komt net terug en gelijk deze ellende weer. Wat je ook van iemand vind, dit gaat behoorlijk ver.
Voornamelijke debiele figuren met mobieltjes, de Instafluencers :r
E.T.zondag 17 oktober 2021 @ 22:30
die aandachtsgeile Edwin Smulders loopt voorop.. :')
En ja, als ik die tegen zou komen en om iemand heen zie draaien met z'n camera, kijk ik ook om.. Dan is je anonimiteit meteen weg
yvonnezondag 17 oktober 2021 @ 22:33
quote:
6s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:30 schreef E.T. het volgende:
die aandachtsgeile Edwin Smulders loopt voorop.. :')
En ja, als ik die tegen zou komen en om iemand heen zie draaien met z'n camera, kijk ik ook om.. Dan is je anonimiteit meteen weg
Die is ingeseind joh.
Dazalbestzondag 17 oktober 2021 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:03 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Maar wie heeft de pers ingelicht? Rachel?
:o :D :+
E.T.zondag 17 oktober 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:33 schreef yvonne het volgende:

[..]
Die is ingeseind joh.
Smulders is toch ook Hazes-clan? Dan heeft Roggel 'm vast wel ff gebeld voor wat leuke kiekjes op Schiphol..
Incazondag 17 oktober 2021 @ 23:11
Er zal wel weer een boek uit komen Waar was Hazes voor Kerst in de winkel
mailyzondag 17 oktober 2021 @ 23:17
quote:
1s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:45 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Dit kan iedereen zijn.

Naja, het zal 'm wel zijn ook. Stel je voor. Ben je net in Nederland gelandt, staan er alweer camera's op je snufferd te draaien. Zou voor geen goud met zo'n leven willen ruilen. Dan maar wat minder geld :+
Lekker met je kindjes in de sneeuw O+
praadjezondag 17 oktober 2021 @ 23:41
quote:
6s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:39 schreef E.T. het volgende:

[..]
Smulders is toch ook Hazes-clan? Dan heeft Roggel 'm vast wel ff gebeld voor wat leuke kiekjes op Schiphol..
Inderdaad. Die heeft vast een deal met Smulders en Shownieuws dat zij als eerste het nieuws krijgen. Hij zal daar niet toevallig staan.
Incamaandag 18 oktober 2021 @ 00:02
quote:
6s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:39 schreef E.T. het volgende:

[..]
Smulders is toch ook Hazes-clan? Dan heeft Roggel 'm vast wel ff gebeld voor wat leuke kiekjes op Schiphol..
Ja waarom niet de VIP uitgang genomen?
Pisces29maandag 18 oktober 2021 @ 00:06
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:33 schreef yvonne het volgende:

[..]
Die is ingeseind joh.
Jep.

Als hij anoniem terug had willen komen had dat vast gekund. Ik heb nul medelijden. :+
letmehearyouscreammaandag 18 oktober 2021 @ 00:16
quote:
17s.gif Op zondag 17 oktober 2021 23:41 schreef praadje het volgende:

[..]
Inderdaad. Die heeft vast een deal met Smulders en Shownieuws dat zij als eerste het nieuws krijgen. Hij zal daar niet toevallig staan.
Ehm, dat hoeft toch helemaal niet? Yvonne deelde als eerste de info over de vlucht waarop hij zat, dankzij spionnen. Ze post nu zelf ook dat allerlei verslaggevers en redacties haar bedanken voor de scoop.
Dazalbestmaandag 18 oktober 2021 @ 06:58
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 00:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Jep.

Als hij anoniem terug had willen komen had dat vast gekund. Ik heb nul medelijden. :+
Dit geloof ik ook inderdaad, maar ja toch weer lekker in de aandacht..... media en de juicers werken mee en het kan niemand echt wat schelen.
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 06:59
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 06:58 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Dit geloof ik ook inderdaad, maar ja toch weer lekker in de aandacht..... media en de juicers werken mee en het kan niemand echt wat schelen.
Mammie is er wel blij mee hoor *)
Basp1maandag 18 oktober 2021 @ 07:07
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 00:02 schreef Inca het volgende:

[..]
Ja waarom niet de VIP uitgang genomen?
De douaniers herkenden hem niet. 8-)
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 07:37
Hij zat dus duidelijk niet in de garage van Rachel :P
Leandramaandag 18 oktober 2021 @ 07:56
quote:
6s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:30 schreef E.T. het volgende:
die aandachtsgeile Edwin Smulders loopt voorop.. :')
En ja, als ik die tegen zou komen en om iemand heen zie draaien met z'n camera, kijk ik ook om.. Dan is je anonimiteit meteen weg
Normaal bellen ze hem ook, plus dat hij voor lijfblad Story werkt, dus het hele verhaal zou wel een bekend kunnen zijn geworden doordat Smulders daar stond te wachten.

Ik gok zelfs dat ze deze publiciteit als een positief iets zien.
Zelfs de paupers die er met hun telefoon achteraan rennen.
AgnesGrumaandag 18 oktober 2021 @ 08:04
quote:
6s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:39 schreef E.T. het volgende:

[..]
Smulders is toch ook Hazes-clan? Dan heeft Roggel 'm vast wel ff gebeld voor wat leuke kiekjes op Schiphol..
Ongetwijfeld:

D7696-E5-C-C48-B-4-D59-9-E7-C-82419-B2062-A0.png

:')
Dottekemaandag 18 oktober 2021 @ 08:06
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 21:34 schreef Sponge-Bob het volgende:

[..]
Geen idee, ik zag het artikel net op Twitter.
Dacht ik even nieuws te hebben staat het er al vanaf gisteren wilde het net posten _O-
Mylenemaandag 18 oktober 2021 @ 08:13
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 22:03 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Maar wie heeft de pers ingelicht? Rachel?
Monique, Roxanne?
Claudia_xmaandag 18 oktober 2021 @ 08:14
Een volwassen man die niet met z'n vriendin terugkomt maar met z'n moeder, da's toch best bijzonder? Reken maar dat ik mijn lief zelf op zou halen als hij vanwege een zenuwinzinking in een kliniek zat.

Staat eigenlijk al vast dat hij in een kliniek zat?
Leandramaandag 18 oktober 2021 @ 08:15
Ze maken het vooral zelf groter dan het is, reken maar dat ze bewust niet op een anonieme manier naar huis gegaan zijn.
Claudia_xmaandag 18 oktober 2021 @ 08:15
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:15 schreef Leandra het volgende:
Ze maken het vooral zelf groter dan het is, reken maar dat ze bewust niet op een anonieme manier naar huis gegaan zijn.
Ik vind dat best ontluisterend. Waarom zouden ze dat doen gezien z'n kwetsbare positie? Speculatie wegnemen? Of alles voor de aandacht?
Leandramaandag 18 oktober 2021 @ 08:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:13 schreef Mylene het volgende:

[..]
Monique, Roxanne?
Ik verwacht niet dat die dusdanig geïnformeerd waren dat ze dat konden.
AgnesGrumaandag 18 oktober 2021 @ 08:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:15 schreef Leandra het volgende:
Ze maken het vooral zelf groter dan het is, reken maar dat ze bewust niet op een anonieme manier naar huis gegaan zijn.
Eens :Y

Ook die zogenaamde vermomming, waar hij nog meer door opvalt.
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 08:19
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:13 schreef Mylene het volgende:

[..]
Monique, Roxanne?
Juist die twee niet.
fleurilmaandag 18 oktober 2021 @ 08:23
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:13 schreef Mylene het volgende:

[..]
Monique, Roxanne?
Yvonne tipte dat op haar roddelkanaal met vluchtnummer en tijdstip met tags maar boulevard en shownieuws.
iemand die ook in het vliegtuig zat zal haar wel getipt hebben
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 08:36
Dré klonk best geïrriteerd vond ik toen die verslaggever vroeg hoe het ging. Als de fotografen ingediend waren, zou het zeker weten van Rachel af komen.
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 08:40
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:36 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dré klonk best geïrriteerd vond ik toen die verslaggever vroeg hoe het ging. Als de fotografen ingediend waren, zou het zeker weten van Rachel af komen.
Hij hoopte waarschijnlijk alleen op camera's.
praadjemaandag 18 oktober 2021 @ 09:07
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 00:16 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ehm, dat hoeft toch helemaal niet? Yvonne deelde als eerste de info over de vlucht waarop hij zat, dankzij spionnen. Ze post nu zelf ook dat allerlei verslaggevers en redacties haar bedanken voor de scoop.
Dat wist ik niet. Ik volg die Yvonne niet.
Leandramaandag 18 oktober 2021 @ 09:15
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 08:15 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik vind dat best ontluisterend. Waarom zouden ze dat doen gezien z'n kwetsbare positie? Speculatie wegnemen? Of alles voor de aandacht?
Van Rachel zou dat laatste me niets verbazen.
Leandramaandag 18 oktober 2021 @ 09:17
Een vlucht naar Rotterdam of Brussel was waarschijnlijk onopvallender geweest, samen met de vrouw van zijn manager reizen ook trouwens.

Met Rachel reizen valt veel sneller op.
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 09:30
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 09:17 schreef Leandra het volgende:
Een vlucht naar Rotterdam of Brussel was waarschijnlijk onopvallender geweest, samen met de vrouw van zijn manager reizen ook trouwens.

Met Rachel reizen valt veel sneller op.
Dat laatste ja. Beter was hij door zijn neef opgehaald.
shomilamaandag 18 oktober 2021 @ 09:39
Mam ik doe wel een capuchon, mondkap en bril op dan herkennen ze me niet. Is goed kind. Ik ga gewoon zo hoor want mij herkennen ze toch niet. 8)7
Pisces29maandag 18 oktober 2021 @ 09:40
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 09:17 schreef Leandra het volgende:
Een vlucht naar Rotterdam of Brussel was waarschijnlijk onopvallender geweest, samen met de vrouw van zijn manager reizen ook trouwens.

Met Rachel reizen valt veel sneller op.
Daarom, tig mogelijkheden om deze hysterie te omzeilen.
Alles voor de aandacht. (Wat uiteraard gewoon mag.)

Ik denk dat hij juist in een zwart gat valt als de fame compleet weg zou vallen. Wel of niet een inzinking maakt daarbij niet uit. Want een inzinking hebben en zien dat je een nobody bent geworden met geen fans en publiciteit maakt nog een veel grotere inzinking. :P
suzebol75maandag 18 oktober 2021 @ 10:06
Weer die politieke correctheid hier... Boze Yvonne, boze juice... Boze story.. Wat doen die allemaal toch die arme André aan.

Pfftttt ze doen het echt allemaal zelf zeg, al die zogenaamde BN-ers. Ze zoeken aandacht en als ze het effe niet uitkomt, slaan ze opeen boos om zich heen en zijn ze het slachtoffer. Medelijden heb ik met de mensen die echt een bewuste keuze maken om uit de publiciteit te blijven en dan opgejaagd worden, maar niet met deze aandachtsgeile hoeren om het maar even zo te noemen

Ik kom hier juist voor alle fijne, smerig, vieze roddels die later (deels) waarheid blijken te zijn en dan nog meer voor het gemeenschappelijke "genieten" van andermans (showbizz) ellende.
Maar het wordt er niet leuker van hier eerlijk gezegd. Misschien moet ik toch maar overgaan op de story 🤔
ootjekatootjemaandag 18 oktober 2021 @ 10:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 10:06 schreef suzebol75 het volgende:
Weer die politieke correctheid hier... Boze Yvonne, boze juice... Boze story.. Wat doen die allemaal toch die arme André aan.

Pfftttt ze doen het echt allemaal zelf zeg, al die zogenaamde BN-ers. Ze zoeken aandacht en als ze het effe niet uitkomt, slaan ze opeen boos om zich heen en zijn ze het slachtoffer. Medelijden heb ik met de mensen die echt een bewuste keuze maken om uit de publiciteit te blijven en dan opgejaagd worden, maar niet met deze aandachtsgeile hoeren om het maar even zo te noemen

Ik kom hier juist voor alle fijne, smerig, vieze roddels die later (deels) waarheid blijken te zijn en dan nog meer voor het gemeenschappelijke "genieten" van andermans (showbizz) ellende.
Maar het wordt er niet leuker van hier eerlijk gezegd. Misschien moet ik toch maar overgaan op de story 🤔
Dit, medelijden heb ik met mensen die echte problemen hebben, niet met zo’n familie.
ootjekatootjemaandag 18 oktober 2021 @ 10:36
Voor ¤350,- extra neem je volgens Yvonne gewoon de achterdeur op Schiphol, dan had niemand je gezien.

Zal die op de heenweg wel gedaan hebben, toen zag niemand hem vertrekken.

Aandachtsgeile gozer.
vencodarkmaandag 18 oktober 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 10:06 schreef suzebol75 het volgende:
Weer die politieke correctheid hier... Boze Yvonne, boze juice... Boze story.. Wat doen die allemaal toch die arme André aan.

Pfftttt ze doen het echt allemaal zelf zeg, al die zogenaamde BN-ers. Ze zoeken aandacht en als ze het effe niet uitkomt, slaan ze opeen boos om zich heen en zijn ze het slachtoffer. Medelijden heb ik met de mensen die echt een bewuste keuze maken om uit de publiciteit te blijven en dan opgejaagd worden, maar niet met deze aandachtsgeile hoeren om het maar even zo te noemen

Ik kom hier juist voor alle fijne, smerig, vieze roddels die later (deels) waarheid blijken te zijn en dan nog meer voor het gemeenschappelijke "genieten" van andermans (showbizz) ellende.
Maar het wordt er niet leuker van hier eerlijk gezegd. Misschien moet ik toch maar overgaan op de story 🤔
Eigenlijk heb je best gelijk. :)
Maar om het politiek correct te noemen is wel erg flauw. Mijn eerste gedachte was gewoon: laat hem met rust.
Maar vanuit jouw kant bekeken en @Leandra dan denk ik er toch ook wel zo over. :)
En @Pisces29
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 11:34
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 11:29 schreef vencodark het volgende:

[..]
Eigenlijk heb je best gelijk. :)
Maar om het politiek correct te noemen is wel erg flauw. Mijn eerste gedachte was gewoon: laat hem met rust.
Maar vanuit jouw kant bekeken en @:Leandra dan denk ik er toch ook wel zo over. :)
En @:Pisces29
Eens. Ik ook :) In eerste instantie dacht ik, laat dat joch lekker met rust op dat vliegveld. Maar nu denk ik dat dit ook gewoon erbij hoorde.
LagerthaQueenOfKattemaandag 18 oktober 2021 @ 11:36
En vergeet niet A2 was gekleed in zijn eigen kledinglijn. Alsof dat niet opvalt.
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 11:41
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 11:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
En vergeet niet A2 was gekleed in zijn eigen kledinglijn. Alsof dat niet opvalt.
O, nou dat was mij niet opgevallen. Ik zag gewoon een hoodie.
letmehearyouscreammaandag 18 oktober 2021 @ 11:45
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 10:06 schreef suzebol75 het volgende:
Weer die politieke correctheid hier... Boze Yvonne, boze juice... Boze story.. Wat doen die allemaal toch die arme André aan.

Pfftttt ze doen het echt allemaal zelf zeg, al die zogenaamde BN-ers. Ze zoeken aandacht en als ze het effe niet uitkomt, slaan ze opeen boos om zich heen en zijn ze het slachtoffer. Medelijden heb ik met de mensen die echt een bewuste keuze maken om uit de publiciteit te blijven en dan opgejaagd worden, maar niet met deze aandachtsgeile hoeren om het maar even zo te noemen

Ik kom hier juist voor alle fijne, smerig, vieze roddels die later (deels) waarheid blijken te zijn en dan nog meer voor het gemeenschappelijke "genieten" van andermans (showbizz) ellende.
Maar het wordt er niet leuker van hier eerlijk gezegd. Misschien moet ik toch maar overgaan op de story 🤔
Nou nee, ik denk nimmer "arme Andre" en volgens mij niemand hier. Ik vind Yvonne wel eng en obsessief . Dat kan toch zonder meteen vet medelijden met André te hebben?
suzebol75maandag 18 oktober 2021 @ 12:06
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 11:29 schreef vencodark het volgende:

[..]
Eigenlijk heb je best gelijk. :)
Maar om het politiek correct te noemen is wel erg flauw. Mijn eerste gedachte was gewoon: laat hem met rust.
Maar vanuit jouw kant bekeken en @:Leandra dan denk ik er toch ook wel zo over. :)
En @:Pisces29
Sorry, beetje prikkelen moet kunnen af en toe toch? :-))

Nee buiten dat erger ik me algemeen daaraan in de samenleving. Maar dat heeft hier niet zo veel te zoeken haha.
En @ootjekatootje, je hebt gelijk ik had niet zoveel mensen hier over 1 kam moeten scheren, maar ik ergerde mij er kapot aan dat het ineens die kant uitging in deze thread... En ik praat het echt niet allemaal goed en tuurlijk is die Yvonne heel flauw aan het bashen en juice Channel heeft ook geroken dat ze steeds populairder en maken zich ineens bekend...
Maar ik ontken gewoon niet dat ik echt wel smul van andersmans ellende. Nogmaals betreffende op dit hele nep showbizz gebeuren! In het "normale" leven is het juist precies omgekeerd, neem ik altijd te veel werk/ellende mee naar huis :-)
vencodarkmaandag 18 oktober 2021 @ 12:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 11:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
En vergeet niet A2 was gekleed in zijn eigen kledinglijn. Alsof dat niet opvalt.
Maar vergeet ook niet dat die mensen gewoon niet zo heel slim zijn. Al had hij anoniem willen blijven, die bedenkt misschien niet eens dat er andere opties waren dan op déze manier aan te komen. :P
Noekmaandag 18 oktober 2021 @ 12:15
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 00:16 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ehm, dat hoeft toch helemaal niet? Yvonne deelde als eerste de info over de vlucht waarop hij zat, dankzij spionnen. Ze post nu zelf ook dat allerlei verslaggevers en redacties haar bedanken voor de scoop.
Wat inmiddels geen scoop meer is/was.

Ook die fotografen lopen gewoon achter de feiten aan. De mededeling dat die terugkomt was ook voldoende geweest. Eigenlijk is dat hele tabloid gebeuren compleet achterhaald. Social media is zoveel sneller. Dan moeten zij nog in de auto stappen en moet het ook nog ergens geprint worden.
Uitgerangeerd beroep eigenlijk. Past wel bij de Hazesjes.
ootjekatootjemaandag 18 oktober 2021 @ 12:45
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:12 schreef vencodark het volgende:

[..]
Maar vergeet ook niet dat die mensen gewoon niet zo heel slim zijn. Al had hij anoniem willen blijven, die bedenkt misschien niet eens dat er andere opties waren dan op déze manier aan te komen. :P
Hij kan wel met de staart tussen de benen vertrekken maar geruisloos terugkomen niet?

Nee, dat zooitje kan niet zonder aandacht. Woensdag een extra dik nummer van de Story met al het leed wat wij hem aandoen. En hoe zwaar zijn leven wel niet is. En dat hij zijn zoontje niet mag zien, ofzo.
ootjekatootjemaandag 18 oktober 2021 @ 12:48
Monique is ook best vals, staat ze daar op een waterski, strak afgetraind en gelukkig te wezen.
Wat een verschil met haar ex. :X
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 12:50
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:48 schreef ootjekatootje het volgende:
Monique is ook best vals, staat ze daar op een waterski, strak afgetraind en gelukkig te wezen.
Wat een verschil met haar ex. :X
Volgende week gaat Saartje dat ook doen w/
ootjekatootjemaandag 18 oktober 2021 @ 13:07
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:50 schreef maily het volgende:

[..]
Volgende week gaat Saartje dat ook doen w/
Natuurlijk, al weer drie weken hard gewerkt, tijd voor vakantie!
Niet met André maar met de meiden op Bonaire.
supernigermaandag 18 oktober 2021 @ 13:16
Man man man. Al die kranten en journalisten met ze allen Dre opwachten op Schiphol. :')

Ben je daarvoor journalist geworden? :')
Scorpiemaandag 18 oktober 2021 @ 13:17
Watskeburt met A2???
Incamaandag 18 oktober 2021 @ 13:28
Waarom was zijn meisje er niet om hem op te vangen zijn echte ware liefde :?
supernigermaandag 18 oktober 2021 @ 14:25
Edwin Smulders :')

twitter
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 14:30
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 14:25 schreef superniger het volgende:
Edwin Smulders :')

[ twitter ]
twitter
_O_ _O_
Daymaandag 18 oktober 2021 @ 14:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 10:06 schreef suzebol75 het volgende:
Weer die politieke correctheid hier... Boze Yvonne, boze juice... Boze story.. Wat doen die allemaal toch die arme André aan.

Pfftttt ze doen het echt allemaal zelf zeg, al die zogenaamde BN-ers. Ze zoeken aandacht en als ze het effe niet uitkomt, slaan ze opeen boos om zich heen en zijn ze het slachtoffer. Medelijden heb ik met de mensen die echt een bewuste keuze maken om uit de publiciteit te blijven en dan opgejaagd worden, maar niet met deze aandachtsgeile hoeren om het maar even zo te noemen

Ik kom hier juist voor alle fijne, smerig, vieze roddels die later (deels) waarheid blijken te zijn en dan nog meer voor het gemeenschappelijke "genieten" van andermans (showbizz) ellende.
Maar het wordt er niet leuker van hier eerlijk gezegd. Misschien moet ik toch maar overgaan op de story 🤔
Helemaal mee eens!
Vooral dat gescheld op Yvonne ineens (maar ondertussen wel F5-en!). Tuurlijk spoort ze niet helemaal, maar haar juice klopt wel heel vaak.
Noekmaandag 18 oktober 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 13:17 schreef Scorpie het volgende:
Watskeburt met A2???
Die leeft al een tijdje alsof het zijn laatste dag is en toen moest die waarschijnlijk een beetje afkicken.
Noekmaandag 18 oktober 2021 @ 15:11
Yvonne is ook echt wel tyfus kut maar dat is de clan Hazes ook.
Passen echt perfect bij elkander.
tumblr_lmputme3co1qa6q7k_large.png
LagerthaQueenOfKattemaandag 18 oktober 2021 @ 20:32
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Hij kan wel met de staart tussen de benen vertrekken maar geruisloos terugkomen niet?

Nee, dat zooitje kan niet zonder aandacht. Woensdag een extra dik nummer van de Story met al het leed wat wij hem aandoen. En hoe zwaar zijn leven wel niet is. En dat hij zijn zoontje niet mag zien, ofzo.
Daar zal het wel op uitdraaien.
-river-maandag 18 oktober 2021 @ 20:50
Ik heb een heel dubbel gevoel en dat komt door zijn leeftijd.
Ergens gun ik hem dit wel om het feit hoe hij met zijn ex en kind om is gegaan dat is gewoon smerig en ergens is dit allemaal zo overbodig want hij is ook maar een mens.
LagerthaQueenOfKattemaandag 18 oktober 2021 @ 20:53
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:50 schreef maily het volgende:

[..]
Volgende week gaat Saartje dat ook doen w/
Geloof dat maar. Jaloers kind.
LagerthaQueenOfKattemaandag 18 oktober 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 20:50 schreef -river- het volgende:
Ik heb een heel dubbel gevoel en dat komt door zijn leeftijd.
Ergens gun ik hem dit wel om het feit hoe hij met zijn ex en kind om is gegaan dat is gewoon smerig en ergens is dit allemaal zo overbodig want hij is ook maar een mens.
Dat klopt wel , maar hij maakt zelf keuzes. Foute keuzes dat wel.
Het enige waar hij niet om heeft gevraagd is zo een moeder te krijgen.
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 20:50 schreef -river- het volgende:
Ik heb een heel dubbel gevoel en dat komt door zijn leeftijd.
Ergens gun ik hem dit wel om het feit hoe hij met zijn ex en kind om is gegaan dat is gewoon smerig en ergens is dit allemaal zo overbodig want hij is ook maar een mens.
Het is nog een kind.

Een groot kind, dat dan weer wel. :P
-river-maandag 18 oktober 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 20:55 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Dat klopt wel , maar hij maakt zelf keuzes. Foute keuzes dat wel.
Het enige waar hij niet om heeft gevraagd is zo een moeder te krijgen.
Zijn moeder is echt toxic.
Dottekemaandag 18 oktober 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 20:56 schreef maily het volgende:

[..]
Het is nog een kind.

Een groot kind, dat dan weer wel. :P
Verpest door de roem.
AgnesGrumaandag 18 oktober 2021 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 21:20 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Verpest door de roem. zijn moeder.
Kupelumaandag 18 oktober 2021 @ 21:59
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Hij kan wel met de staart tussen de benen vertrekken maar geruisloos terugkomen niet?

Nee, dat zooitje kan niet zonder aandacht. Woensdag een extra dik nummer van de Story met al het leed wat wij hem aandoen. En hoe zwaar zijn leven wel niet is. En dat hij zijn zoontje niet mag zien, ofzo.
Mee eens!
Allemaal komedie. Theater van de lach …. Komedianten zijn het :o :+

Haha driedubbelop :+ :+ :+
Sunshine1982maandag 18 oktober 2021 @ 22:14
Het wachten is op een interview bij Humberto :P
Dazalbestmaandag 18 oktober 2021 @ 22:42
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 22:14 schreef Sunshine1982 het volgende:
Het wachten is op een interview huilen bij Humberto :P
mailymaandag 18 oktober 2021 @ 23:10
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 21:59 schreef Kupelu het volgende:

[..]
Mee eens!
Allemaal komedie. Theater van de lach …. Komedianten zijn het :o :+

Haha driedubbelop :+ :+ :+
Eén voor elke André _O-
yvonnedinsdag 19 oktober 2021 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 15:11 schreef Noek het volgende:
Yvonne is ook echt wel tyfus kut maar dat is de clan Hazes ook.
Passen echt perfect bij elkander.
[ afbeelding ]
Nou nou nou >:O
ootjekatootjedinsdag 19 oktober 2021 @ 00:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 00:29 schreef yvonne het volgende:

[..]
Nou nou nou >:O
_O- , heb jij weer

Die Yvonne ziet er tenminste nog uit, in het Barbie topic zat een ex die ootje kadootje was.

:wtf:
ootjekatootjedinsdag 19 oktober 2021 @ 00:49
Maar is er nog juice?

:O
Dottekedinsdag 19 oktober 2021 @ 06:18
Juice heb ik niet, wel c_/
Puzziedinsdag 19 oktober 2021 @ 07:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 06:18 schreef Dotteke het volgende:
Juice heb ik niet, wel c_/
:')
AgnesGrudinsdag 19 oktober 2021 @ 10:32
quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2021 12:48 schreef ootjekatootje het volgende:
Monique is ook best vals, staat ze daar op een waterski, strak afgetraind en gelukkig te wezen.
Wat een verschil met haar ex. :X
En al eerder dat gedweep Andrezel, was weer een verborgen boodschap naar An2 :(
Incadinsdag 19 oktober 2021 @ 11:43
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 10:32 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
En al eerder dat gedweep Andrezel, was weer een verborgen boodschap naar An2 :(
Ja A2 zo dom als een ezel _O-
Oledinsdag 19 oktober 2021 @ 15:47
het zal toch niet :D

quote:
ECONOMIEBevestigd: Monique Westenberg neemt André Hazes weer over van Sarah van Soelen!


André Hazes is weer terug in Nederland en Sarah van Soelen zou volgens geruchten verleden tijd zijn. Monique Westenberg is een naam die weer veel op weet te duiken in de berichten rondom de zanger. We zagen hier al dat de zanger waarschijnlijk afstand wil doen van zijn huidige vriendin vanwege wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen weken en misschien wel maanden.

Maar daar blijft het niet bij, Monique blijkt haar rol in deze soap weer hervat te hebben. De zanger en de moeder van zijn kind schijnen weer contact met elkaar te hebben om weer even tot rust te komen. Dit ook natuurlijk omwille van hun zoontje Dré. Ook schijnt het dat Monique contact heeft opgezocht met Sarah om te laten weten dat André nu tot écht zijn rust moet pakken om er weer bovenop te kunnen komen.

Monique Westenberg neemt het stokje (André Hazes) weer over van Sarah van Soelen!
Aangezien Monique de enige vrouw blijkt te zijn die de zanger een beetje in toom weet te houden zou dit een goede keuze zijn. Ook zou het natuurlijk heerlijk zijn om weer met beide benen op de grond te staan samen met zoonlief. Verdere geruchten zijn dat Sarah niet blij is met de bemoeienis van Monique. Ook Rachel, die André liever niet bij Monique ziet, is hiervan op de hoogte. Aangezien ze laatst heel subtiel de schuld van dit alles bij Monique neer heeft gelegd (zie onderstaande link) zal ze het hier vast niet bij laten. We kunnen dus wel stellen dat deze soap nog eventjes gaat duren!
https://dagelijkseverhale(...)an-sarah-van-soelen/
quirinadinsdag 19 oktober 2021 @ 16:06
Andreetje aandachtstrekker Hazes vermomd op Schiphol ,maar wel door de uitgang die iedereen neemt.
Ach hij is zo lekker gewoon gebleven hè.
Mamma Bruinleder bankstel met mondkap er achteraan voor de nodige steun.
Komt allemaal goed!
Gewoon optreden kleine jongen.
praadjedinsdag 19 oktober 2021 @ 16:30
quote:
Ohh ik denk dat we nog heeeel lang gaan genieten van deze soap. Als dat kleine ventje er maar niet de dupe van wordt. Vader weg, vader terug, vader weg, vader terug.(en waarschijnlijk weer weg)
En als het echt zo is dan ligt die gecremeerde moeder in foetushouding hysterisch op de grond te janken met gierende uithalen.
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 16:38
Ik denk niet dat hij terug naar Mo gaat aangezien zijn toxic loeder vaak te zien is met die opblaaspop en A2 zelf ophaalde uit de afkickkliniek.
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 16:39
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:30 schreef praadje het volgende:

[..]
Ohh ik denk dat we nog heeeel lang gaan genieten van deze soap. Als dat kleine ventje er maar niet de dupe van wordt. Vader weg, vader terug, vader weg, vader terug.(en waarschijnlijk weer weg)
En als het echt zo is dan ligt die gecremeerde moeder in foetushouding hysterisch op de grond te janken met gierende uithalen.
_O_ _O-
praadjedinsdag 19 oktober 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:38 schreef -river- het volgende:
Ik denk niet dat hij terug naar Mo gaat aangezien zijn toxic loeder vaak te zien is met die opblaaspop en A2 zelf ophaalde uit de afkickkliniek.
Met Bridget was ze ook zulke dikke vriendinnen.
mailydinsdag 19 oktober 2021 @ 16:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:06 schreef quirina het volgende:
Andreetje aandachtstrekker Hazes vermomd op Schiphol ,maar wel door de uitgang die iedereen neemt.
Ach hij is zo lekker gewoon gebleven hè.
Mamma Bruinleder bankstel met mondkap er achteraan voor de nodige steun.
Komt allemaal goed!
Gewoon optreden kleine jongen.
Leek wel of Antwee met een rollator liep _O-

En de koffer van Raggel wou niet van de roltrap _O-
mailydinsdag 19 oktober 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:38 schreef -river- het volgende:
Ik denk niet dat hij terug naar Mo gaat aangezien zijn toxic loeder vaak te zien is met die opblaaspop en A2 zelf ophaalde uit de afkickkliniek.
Mo zal wel gek zijn.
Maar ze hebben een kind samen he .... dus ze blijven elkaar zien.
Oledinsdag 19 oktober 2021 @ 16:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:43 schreef maily het volgende:

[..]
Mo zal wel gek zijn.
Maar ze hebben een kind samen he .... dus ze blijven elkaar zien.
Toch zie ik Mo er voor aan dat ze hem terugneemt
En dan zou het mooi zijn als ze er na een paar maanden met een ander vandoor gaat. :9~
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 16:49
https://www.telegraaf.nl/(...)leeft-als-een-varken

*O* *O* *O*
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:45 schreef Ole het volgende:

[..]
Toch zie ik Mo er voor aan dat ze hem terugneemt
En dan zou het mooi zijn als ze er na een paar maanden met een ander vandoor gaat. :9~
Zo dom is ze helaas wel -O- ja, om hem terug te nemen.
Oledinsdag 19 oktober 2021 @ 17:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:49 schreef -river- het volgende:

[..]
Zo dom is ze helaas wel -O- ja, om hem terug te nemen.
ja écht!!
Incadinsdag 19 oktober 2021 @ 17:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:06 schreef quirina het volgende:
Andreetje aandachtstrekker Hazes vermomd op Schiphol ,maar wel door de uitgang die iedereen neemt.
Ach hij is zo lekker gewoon gebleven hè.
Mamma Bruinleder bankstel met mondkap er achteraan voor de nodige steun.
Komt allemaal goed!
Gewoon optreden kleine jongen.
Leatherface met der straat vrees _O-
Oledinsdag 19 oktober 2021 @ 17:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 17:21 schreef Inca het volgende:

[..]
Leatherface met der straat vrees _O-
ach, neemt gewoon een dosis pammetjes :+
mailydinsdag 19 oktober 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 17:18 schreef Ole het volgende:

[..]
ja écht!!
Polletje waard?
Claudia_xdinsdag 19 oktober 2021 @ 19:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 17:18 schreef Ole het volgende:

[..]
ja écht!!
Lijkt me ook. Dan maken ze zich wijs dat ze elkaars grote liefde zijn en uiteindelijk altijd bij elkaar uitkomen ('Monique is de enige die me op het rechte pad kan houden'.) Tot André verveeld raakt, waarop geheid een breuk volgt ('Mijn nieuwe liefde Y is de enige die me écht begrijpt en laat zijn wie ik ben').
Sourydinsdag 19 oktober 2021 @ 19:23
Zou me niks verbazen als André een vlucht heeft gepakt en de zelfde dag weer terug ging. Met verpakking. Hij zat dus wel al die tijd in Raggel haar huis :D
JaneDoedinsdag 19 oktober 2021 @ 20:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 16:38 schreef -river- het volgende:
Ik denk niet dat hij terug naar Mo gaat aangezien zijn toxic loeder vaak te zien is met die opblaaspop en A2 zelf ophaalde uit de afkickkliniek.
Dat hoeft niets te zeggen, Rookvlees is ook nog steeds goed met Bridge. Al is het maar in een wanhopige poging om Antwee weer die kant op te krijgen. Maar hoop niet dat Monique hier weer aan begint
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 21:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 20:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]
Dat hoeft niets te zeggen, Rookvlees is ook nog steeds goed met Bridge. Al is het maar in een wanhopige poging om Antwee weer die kant op te krijgen. Maar hoop niet dat Monique hier weer aan begint
Dat kan ze hun kind en haarzelf echt niet aandoen, maar ik denk dat ze het wel zal doen.
-river-dinsdag 19 oktober 2021 @ 21:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 18:44 schreef maily het volgende:

[..]
Polletje waard?
Eigenlijk wel ja.
LagerthaQueenOfKattedinsdag 19 oktober 2021 @ 22:46
Screenshot-20211019-223522-Instagram_bb495.jpg

:o
AgnesGrudinsdag 19 oktober 2021 @ 22:50
quote:
Ze heeft groot gelijk :D
cindy11dinsdag 19 oktober 2021 @ 23:10
Zal dit de reden zijn , van zijn emotionele burn-out ? 😂😂
Zijn grootste angst toch..Mo met een ander! 😯😕😎
Kupeludinsdag 19 oktober 2021 @ 23:22
quote:
Dat zou nou echt leuk zijn! Leuke vrolijke knul. Niet een andere BN-er. Goh, gaat ze lekker emigreren naar Bonaire. Een gelukkig en normaal leven met een leuke gast.
Dat zou nou ook echt olie op het vuur gooien! *O*
Majoraanwoensdag 20 oktober 2021 @ 02:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 19:23 schreef Soury het volgende:
Zou me niks verbazen als André een vlucht heeft gepakt en de zelfde dag weer terug ging. Met verpakking. Hij zat dus wel al die tijd in Raggel haar huis :D
Precies wat ik dacht. Incognito vanuit de garage naar Spanje en dezelfde dag met veel aandacht terug naar Nederland, :D
ootjekatootjewoensdag 20 oktober 2021 @ 03:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 23:22 schreef Kupelu het volgende:

[..]
Dat zou nou echt leuk zijn! Leuke vrolijke knul. Niet een andere BN-er. Goh, gaat ze lekker emigreren naar Bonaire. Een gelukkig en normaal leven met een leuke gast.
Dat zou nou ook echt olie op het vuur gooien! *O*
Hij is dj in Rotterdam, niveautje ik ga zwemmon in Bacardi lemon… en Barbie en ex in the beach.
Zoals Saartje André nodig heeft, heeft deze gast de bekendheid van Monique nodig.

Nee, op gebied van kerels heeft Monique een zeer vergiftigde smaak.

Allemaal mediageil.
ootjekatootjewoensdag 20 oktober 2021 @ 03:18
Maar ik geloof wel dat André Saartje zat was. Ze kwam dat podium op en hup toen was meneer weer klaar.

Waar herkennen we dat van?

Die ruzie met van Soelen geloof ik ook, de afkickkliniek ook. Maar alleen omdat pa van Soelen hem een trap onder zijn reet gaf. Hij noemt deze zelfreflectie/ spiegel van pa van Soelen een burn out, normale mensen noemen dat gewoon het gedrag van een zwaar verslaafde, niet alleen van de coke maar ook aan de media aandacht.

Saar en Rachel willen hem terug, hij is gewoon elk betuttelende vrouw zat en imo is dat omdat zijn ma constant en overal zijn leven bepaald. Gewoon een groot trauma.

Hij wordt geleefd door al die vrouwen. En dan gaat die uiteindelijk rennen.
ootjekatootjewoensdag 20 oktober 2021 @ 03:29
En om deze late avond door een wakkere 6 maanden oude baby… :O even gezellig F te sluiten.

Het is maar goed dat Saartje weer zo vaak moest laten zien dat ze deze zomer op tien vakanties moest.
Daardoor is kleine André zich wel een hoop stress bespaard. Ze hebben elkaar nooit ontmoet, gelukkig.
roos94woensdag 20 oktober 2021 @ 04:52
Ik las de laatste berichten in dit topic en dacht toen dat dus breakup bevestigd was maar ik zie helemaal nergens iets staan en in Sarahs bio staat gewoon nog Andre :') wtf
FreshFruitwoensdag 20 oktober 2021 @ 05:00
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 04:52 schreef roos94 het volgende:
Ik las de laatste berichten in dit topic en dacht toen dat dus breakup bevestigd was maar ik zie helemaal nergens iets staan en in Sarahs bio staat gewoon nog Andre :') wtf
Roos. *O*
mailywoensdag 20 oktober 2021 @ 06:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 oktober 2021 23:22 schreef Kupelu het volgende:

[..]
Dat zou nou echt leuk zijn! Leuke vrolijke knul. Niet een andere BN-er. Goh, gaat ze lekker emigreren naar Bonaire. Een gelukkig en normaal leven met een leuke gast.
Dat zou nou ook echt olie op het vuur gooien! *O*
Maar dan moet Antwee ook telkens op en neer voor Andrie ...
Sunshine1982woensdag 20 oktober 2021 @ 07:19
Allemachtig. Mijn kind had me vannacht uit een droom gehaald, Antwee had een nieuwe liefde namelijk een kerel :')
Plus interview bij RTL Boulevard ook echt.

Ik moet hier minder meelezen geloof ik.
FreshFruitwoensdag 20 oktober 2021 @ 07:32
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:19 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig. Mijn kind had me vannacht uit een droom gehaald, Antwee had een nieuwe liefde namelijk een kerel :')
Plus interview bij RTL Boulevard ook echt.

Ik moet hier minder meelezen geloof ik.
Hoe liep het af? :D
mailywoensdag 20 oktober 2021 @ 07:36
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:32 schreef FreshFruit het volgende:

[..]
Hoe liep het af? :D
Weten we morgen. Nog één nachtje slipen :P
Sunshine1982woensdag 20 oktober 2021 @ 07:36
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:32 schreef FreshFruit het volgende:

[..]
Hoe liep het af? :D
Ja, toen werd ik dus wakker.
FreshFruitwoensdag 20 oktober 2021 @ 07:38
Spannend wel. :D
mailywoensdag 20 oktober 2021 @ 07:39
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:38 schreef FreshFruit het volgende:
Spannend wel. :D
Kan nog alle kanten op ja _O-
mascara-klodderwoensdag 20 oktober 2021 @ 07:41
Straks bij Yvonne: Dré is gay heeft ze van 1 van haar spionnen vernomen :+
FreshFruitwoensdag 20 oktober 2021 @ 07:43
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:41 schreef mascara-klodder het volgende:
Straks bij Yvonne: Dré is gay heeft ze van 1 van haar spionnen vernomen :+
_O- Bron: FOK!.
Sunshine1982woensdag 20 oktober 2021 @ 07:57
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 07:41 schreef mascara-klodder het volgende:
Straks bij Yvonne: Dré is gay heeft ze van 1 van haar spionnen vernomen :+
:D
Kupeluwoensdag 20 oktober 2021 @ 09:07
quote:
1s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 06:50 schreef maily het volgende:

[..]
Maar dan moet Antwee ook telkens op en neer voor Andrie ...
Alsof…… -O-
-river-woensdag 20 oktober 2021 @ 10:36
quote:
Bij mij doet hij het niet :o , vertel wat en wie en waarom en hoe laat?
mascara-klodderwoensdag 20 oktober 2021 @ 12:51
quote:
0s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 10:36 schreef -river- het volgende:

[..]
Bij mij doet hij het niet :o , vertel wat en wie en waarom en hoe laat?
Bij mij ook niet :(