quote:Op dinsdag 5 oktober 2021 18:49 schreef maily het volgende:
Pizza.
Tomatensaus, tomaat, olijven, half zalm half ham, champignons, ansjovis, ui, paprika, olijfolie, kaas en italiaanse kruiden.
Karbonade? Ziet er lekker uit in ieder geval!quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:20 schreef ToT het volgende:
[ afbeelding ]
Net ff als tussendoortje gegeten.
rode peper-ansjovisboter?quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:19 schreef Kanaroe het volgende:
Straks weer fusilli met sperziebonen en rode peper-ansjovisboter!
Lekker makkelijk en smakelijk.
Eh....je laat knoflook (ja,die hoort er ook bij!) langzaam garen en smaak afgeven in olie, dan doe je daar roomboter bij en laat je de ansjovisjes smelten in het mengsel. Daar voeg je dan weer verse rode peper aan toe.quote:
klinkt goed... heb nog hele voorraad home grown gedroogde chili's liggen.quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:48 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Eh....je laat knoflook (ja,die hoort er ook bij!) langzaam garen en smaak afgeven in olie, dan doe je daar roomboter bij en laat je de ansjovisjes smelten in het mengsel. Daar voeg je dan weer verse rode peper aan toe.
Zoiets! Gedroogde chili's kunnen ook uiteraard.
Ik had nog ff het recept erbij gezet.quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:49 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
klinkt goed... heb nog hele voorraad home grown gedroogde chili's liggen.
mja maar lief eet ze niet... dus het zijn er echt wat veel nuquote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:50 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ik had nog ff het recept erbij gezet.
Lekker, je eigen chilipepertjes!
Oh, das jammer dan. Maar als je chiliboter voor op een broodje wilt maken zou ik het niet eerst verwarmen. Dan kun je het langer bewaren denk ik.....quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:51 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
mja maar lief eet ze niet... dus het zijn er echt wat veel nu
maar dit klinkt wel superlekker en ook wel voor op een stokbroodje bij de lunch en dergelijke <3
nou anders moet ik in mn eentje boontjes etenquote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:56 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Oh, das jammer dan. Maar als je chiliboter voor op een broodje wilt maken zou ik het niet eerst verwarmen. Dan kun je het langer bewaren denk ik.....
Chili-limoen-boter
Gerijpte ribeye.quote:Op woensdag 6 oktober 2021 15:22 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Karbonade? Ziet er lekker uit in ieder geval!
Boh, lekker zeg. Daar heb ik ineens enorme zin inquote:Op woensdag 6 oktober 2021 18:47 schreef Blues het volgende:
Wij aten volkoren pannenkoeken met spek, appel en stroop
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |