capuchon_jongen | zondag 5 september 2021 @ 18:11 |
Godenvoedsel dat wel ![]() Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo) Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden Dus duurt minstens driekwartier ![]()
| |
Jordy-B | zondag 5 september 2021 @ 18:14 |
Laat je hem dan ook nog rusten, of hangen de vellen aan je gehemelte? | |
capuchon_jongen | zondag 5 september 2021 @ 18:16 |
beetje laten rusten | |
capuchon_jongen | zondag 5 september 2021 @ 18:28 |
nu moet ik tot 18u45 wachten tot dit klaar is ![]() | |
-Sigaartje | maandag 6 september 2021 @ 21:06 |
Ja en nu? | |
pferdfahrer | maandag 6 september 2021 @ 21:59 |
TS is ranzig dik | |
pferdfahrer | maandag 6 september 2021 @ 22:00 |
Krijg trouwens nog steeds een abbo van je m'n Belgische kameraad | |
TheFreshPrince | maandag 6 september 2021 @ 22:01 |
De 1 kilo bak zonder voorverwarmen gewoon direct in de oven schuiven, 180 graden en 35 minuten. | |
vaarsuvius | maandag 6 september 2021 @ 22:48 |
minder fokken, meer werken zodat je een deftige oven kunt kopen ipv dat prut ding dat je nu hebt | |
DrDarwin | maandag 6 september 2021 @ 23:07 |
Voorverwarmen is nonsens. Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover. Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft. Scheelt een hoop energie. | |
wilders_baas | maandag 6 september 2021 @ 23:16 |
TS is lui en viesdik en maakt geen verse lasagne | |
TheFreshPrince | maandag 6 september 2021 @ 23:22 |
Waarom folie erover? Die hele oven is 200 graden van binnen, hoe minder isolatie hoe sneller de inhoud ook op die temperatuur is. | |
christmastsunami | maandag 6 september 2021 @ 23:31 |
De techniek van het "nagaren" kennen we niet zo goed in NL, het moet allemaal snel en heet. Zonde van je biefstuk, die moet nagaren. Je bakt hem een beetje halfrauw/rauw van binnen, dan pak je hem in in zilverfolie. doe een ei in een pannetje met koud water, zet het vuur uit als het echte grote bubbels kookt. Laat 7 minuten staan nagaren, schrikken, een perfekt halfzacht eitje. | |
TheFreshPrince | maandag 6 september 2021 @ 23:31 |
Maar dit gaat om een aluminium schaal lasagne die al voorgegaard is. Je warmt in feite alleen maar op. Ik doe er altijd nog wat extra kaas op, dat gratineert mooi. | |
#ANONIEM | maandag 6 september 2021 @ 23:33 |
Doe gewoon zelf maken lui hangbuik zwijn. | |
TheFreshPrince | maandag 6 september 2021 @ 23:34 |
Is wel het lekkerst natuurlijk. Maar in geval van haast is zo'n kant-en-klare van de Aldi ook prima te pruimen. | |
christmastsunami | maandag 6 september 2021 @ 23:44 |
Ik weet niet of ze die griekse lasagna nog verkopen "Mousaka", daar wipte ik met een spaan of een kaasschaaf de helft omhoog. En deed er wat gerult gehakt tussen, met wat rijst ernaast , was het gewoon lekker. En goedkoop. Maarja, ik maak nu ook bijna alles gewoon zelf. | |
stokj | maandag 6 september 2021 @ 23:55 |
Wees blij. Eén der visboeren (waar ik dus niet meer ga) boort de boel. In de vitrine liggen viskroketten die al gebakken zijn (lijkt daar op). Dus als je het warm wilt dan bakken ze het voor je (want blijkbaar is het half voorgebakken). Een keer had ik haast en dacht: ik warm het thuis wel op. Nou, wat een smerige viskroket was dat. Toen ik daarover een klacht indiende kreeg ik te horen dat ik het in de frituur of oven moest doen omdat het half voorgebakken was. | |
111210 | maandag 6 september 2021 @ 23:57 |
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk? | |
Bitlord | dinsdag 7 september 2021 @ 00:23 |
Die van de Aldi, Albert Heijn, Dirk en Makro zijn ¤2,69/kg. Kennelijk hevige concurrentie in de strijd om de culinaire consument. https://www.ah.nl/producten/product/wi386312/ah-lasagne-bolognese https://producten.makro.n(...)onsent_accept_button https://www.dirk.nl/boods(...)sagne-bolognese/6906 https://www.aldi.nl/produ(...)627-1-0.article.html | |
christmastsunami | dinsdag 7 september 2021 @ 00:32 |
e-nummers, zijn een uitvinding door de EU, om je het makkelijker te maken om alles op te zoeken via een het e-nummer dat ze aan ingredienten hebben gegeven, zodat het precieser en duidelijk zou zijn. Er is niks mis met E-nummers, maar het werkt gewoon niet, de fabrikanten zouden ook alles in e-nummers kunnen aanduiden, maar ze doen van alles door elkaar, scheikundige namen, e-namen, biologische namen, een chaos. Alle voeding heeft een e-nummer Maar dit werkt dus niet | |
Inbox | dinsdag 7 september 2021 @ 00:46 |
Mik het in de airfryer? | |
sirdanilot | dinsdag 7 september 2021 @ 01:33 |
Voorverwarmen hoef niet bij zoiets als dit. Gewoon vanaf het begin in de oven doen . Voorverwarmen moet voor dingen die heet moeten zoals pizza of zo. Maar een kant en klare lasagne moet alleen worden opgewarmd en misschien een klein korstje erbovenop maar dat krijg je zodra de oven heet genoeg is geworden. | |
DrDarwin | dinsdag 7 september 2021 @ 07:24 |
De folie is tegen het voortijds verbranden van de bovenlaag, aangezien de oven tijdens het voorverwarmen veel warmer wordt dan de beoogde temperatuur. Het blijft natuurlijk afhankelijk van de oven, deze methode werkt bij ons prima, een beetje uitproberen is wel zo handig. | |
LanaMyst | dinsdag 7 september 2021 @ 09:01 |
Alleen verse lasagne is lekker, alle andere varianten is nog nieteens hondenvoer waardig. | |
xpompompomx | dinsdag 7 september 2021 @ 09:21 |
Pix van de Aldi Lasagne? | |
Ferdii | dinsdag 7 september 2021 @ 09:24 |
jezus zelfs te lui om een verse lasagna te maken. Dat is ongeveer net zoveel werk als dat ding in de magnetron schuiven | |
TheFreshPrince | dinsdag 7 september 2021 @ 09:24 |
Ok, geen last van. | |
Nine. | dinsdag 7 september 2021 @ 09:28 |
hontenvoer ![]() | |
LanaMyst | dinsdag 7 september 2021 @ 09:30 |
Sorry mijn fout, dacht er te laat aan en slaap nog half ![]() | |
HansCojona | dinsdag 7 september 2021 @ 09:44 |
Eerst in de magnetron opwarmen en daarna alleen even 10 min afgrillen in de oven. Thank me later. | |
VarkensHart | dinsdag 7 september 2021 @ 09:47 |
TS is lui en viesdik en maakt geen verse lasagne en is een belg | |
DerekB | dinsdag 7 september 2021 @ 10:26 |
Vers roepers. ![]() Hele dag niks anders te doen. | |
LanaMyst | dinsdag 7 september 2021 @ 10:54 |
Klopt, ik verveel me inderdaad dood. En dan is KLB soms wel vermakelijk. | |
Nine. | dinsdag 7 september 2021 @ 14:24 |
Vaak kost vers koken niet meer tijd dan zo'n wereldgerecht van Knorr. | |
Pharkus | dinsdag 7 september 2021 @ 14:41 |
In het kwartiertje dat je oven voorverwarmt maak je zo die verse lasagne klaar. | |
Bitlord | dinsdag 7 september 2021 @ 22:00 |
Zeker ![]() | |
-Sigaartje | dinsdag 7 september 2021 @ 22:05 |
Ik ga zo een pittige pizza van de Lidl in de oven schuiven na het voetbal. Geen Turkse pizza. | |
-Sigaartje | dinsdag 7 september 2021 @ 23:03 |
Was een japalenopizza van El Tequito. Wauw die was heet! | |
Jordy-B | woensdag 8 september 2021 @ 07:14 |
![]() | |
Moass | woensdag 8 september 2021 @ 07:26 |
Lasagne. | |
Pharkus | woensdag 8 september 2021 @ 07:26 |
In zijn algemeenheid, ik weet niks van de kookcapaciteiten van TS. | |
fathank | woensdag 8 september 2021 @ 07:37 |
E300, oftewel ascorbinezuur. Oftewel vitamine C. Ranzige e-nummers allemaal ![]() | |
pferdfahrer | woensdag 8 september 2021 @ 08:18 |
Lief dagboek | |
christmastsunami | woensdag 8 september 2021 @ 08:26 |
E415 Xanthaangom Ook, een e-nummer, alleen dit is er eentje waar ik niet blij van wordt, als ik deze zie, dit is dus echt pure scheikunde, waar ik niet vrolijk van wordt en mijn buik ook niet | |
Jordy-B | woensdag 8 september 2021 @ 08:51 |
Een beetje tomaten- of bolognesesaus staat toch al gauw enkele uren te pruttelen. Het gaarbakken van de ui en groente kost je al gauw meer dan dat kwartier. Zelfs het vullen van de lasagneschaal kost al genoeg tijd om ingehaald te worden door de voorverwarmstand van de oven. Lasagne is een bewerkelijk gerecht. | |
Näsenbar | woensdag 8 september 2021 @ 08:53 |
Lekker man, zo'n Italiaanse kapsalon ![]() | |
-Sigaartje | woensdag 8 september 2021 @ 08:56 |
Klopt. Maar het is wel 100 keer beter dan die uit de supermarkt. Die van AH en Plus vind ik magertjes en weinig smaak hebben. Lidl heb ik nog nooit gehad. Ik heb het een keer zelf gemaakt, maar dan ben je wel effe bezig. Maar wel lekker. | |
Nine. | woensdag 8 september 2021 @ 09:50 |
Lasagne met spinazie, pancetta en bechamelsaus is wat sneller te maken en minstens net zo lekker. | |
DerekB | woensdag 8 september 2021 @ 16:44 |
Die zal ook de oven in moeten. | |
#ANONIEM | woensdag 8 september 2021 @ 16:44 |
Die is dan toch al voorverwarmd. | |
Mutsaers__78 | woensdag 8 september 2021 @ 17:04 |
Als je een chef-kok wil spelen, inderdaad. In elk ander geval ben je binnen 15 minuten wel klaar met de voorbereiding. | |
Cockwhale | woensdag 8 september 2021 @ 18:24 |
Je moeder is zo opgewarmd. | |
Jordy-B | woensdag 8 september 2021 @ 23:26 |
nee, dat is niet minstens net zo lekker. ![]() | |
Jordy-B | donderdag 9 september 2021 @ 00:08 |
Tijd voor een video-instructie, want dat wil ik dan wel eens zien. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 11 september 2021 @ 08:38 |
Dan warm je het toch op in de magnetron | |
Jordy-B | zaterdag 11 september 2021 @ 08:59 |
ga weg, jij. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 11 september 2021 @ 10:00 |
O de b-spelers zijn ook aanwezig | |
Jordy-B | zaterdag 11 september 2021 @ 10:14 |
De magnetron is voor snel ontdooien, opwarmen van voorgekookte maaltijden en broodjes bapao. Je gaat niet een lasagne "afbakken" in de magnetron, viezerik. | |
#ANONIEM | zaterdag 11 september 2021 @ 19:35 |
het ding is al gaar ,het hoeft alleen opgewarmd te worden. Het enige verschil is dat je geen korstje kaas krijgt maar die zit er sws al amper in die kant en klaar bakken | |
fathank | zaterdag 11 september 2021 @ 19:43 |
En al helemaal zo'n topper van de Aldi. Die verdient een echte oven. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door fathank op 11-09-2021 19:49:41 ] |