abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_201230266
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201230309
Laat je hem dan ook nog rusten, of hangen de vellen aan je gehemelte?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_201230333
quote:
1s.gif Op zondag 5 september 2021 18:14 schreef Jordy-B het volgende:
Laat je hem dan ook nog rusten, of hangen de vellen aan je gehemelte?
beetje laten rusten
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201230478
nu moet ik tot 18u45 wachten tot dit klaar is :'(
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201244885
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:16 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]
beetje laten rusten
Ja en nu?
pi_201245715
TS is ranzig dik
pi_201245728
Krijg trouwens nog steeds een abbo van je m'n Belgische kameraad
pi_201245755
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:11 schreef capuchon_jongen het volgende:
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De 1 kilo bak zonder voorverwarmen gewoon direct in de oven schuiven, 180 graden en 35 minuten.
pi_201246533
minder fokken, meer werken zodat je een deftige oven kunt kopen ipv dat prut ding dat je nu hebt
Weg met de riooljournalistiek. Klik er niet op. Ze vergiftigen de maatschappij.
  maandag 6 september 2021 @ 23:07:53 #10
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_201246813
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
pi_201246951
TS is lui en viesdik en maakt geen verse lasagne
pi_201247020
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:07 schreef DrDarwin het volgende:
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
Waarom folie erover? Die hele oven is 200 graden van binnen, hoe minder isolatie hoe sneller de inhoud ook op die temperatuur is.
pi_201247074
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:07 schreef DrDarwin het volgende:
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
De techniek van het "nagaren" kennen we niet zo goed in NL, het moet allemaal snel en heet.
Zonde van je biefstuk, die moet nagaren. Je bakt hem een beetje halfrauw/rauw van binnen, dan pak je hem in in zilverfolie.

doe een ei in een pannetje met koud water, zet het vuur uit als het echte grote bubbels kookt.
Laat 7 minuten staan nagaren, schrikken, een perfekt halfzacht eitje.
pi_201247079
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:31 schreef christmastsunami het volgende:

[..]
De techniek van het "nagaren" kennen we niet zo goed in NL, het moet allemaal snel en heet.
Zonde van je biefstuk, die moet nagaren.

doe een ei in een pannetje met koud water, zet het vuur uit als het echte grote bubbels kookt.
Laat 7 minuten staan nagaren, schrikken, een perfekt halfzacht eitje.
Maar dit gaat om een aluminium schaal lasagne die al voorgegaard is.
Je warmt in feite alleen maar op.

Ik doe er altijd nog wat extra kaas op, dat gratineert mooi.
pi_201247092
Doe gewoon zelf maken lui hangbuik zwijn.
pi_201247096
quote:
1s.gif Op maandag 6 september 2021 23:33 schreef Gehrman het volgende:
Doe gewoon zelf maken lui hangbuik zwijn.
Is wel het lekkerst natuurlijk.
Maar in geval van haast is zo'n kant-en-klare van de Aldi ook prima te pruimen.
pi_201247162
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:34 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Is wel het lekkerst natuurlijk.
Maar in geval van haast is zo'n kant-en-klare van de Aldi ook prima te pruimen.
Ik weet niet of ze die griekse lasagna nog verkopen "Mousaka", daar wipte ik met een spaan of een kaasschaaf de helft omhoog. En deed er wat gerult gehakt tussen, met wat rijst ernaast , was het gewoon lekker.

En goedkoop.

Maarja, ik maak nu ook bijna alles gewoon zelf.
pi_201247207
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:11 schreef capuchon_jongen het volgende:
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wees blij. Eén der visboeren (waar ik dus niet meer ga) boort de boel. In de vitrine liggen viskroketten die al gebakken zijn (lijkt daar op). Dus als je het warm wilt dan bakken ze het voor je (want blijkbaar is het half voorgebakken). Een keer had ik haast en dacht: ik warm het thuis wel op. Nou, wat een smerige viskroket was dat. Toen ik daarover een klacht indiende kreeg ik te horen dat ik het in de frituur of oven moest doen omdat het half voorgebakken was.
pi_201247215
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
pi_201247294
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:57 schreef 111210 het volgende:
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
Die van de Aldi, Albert Heijn, Dirk en Makro zijn ¤2,69/kg. Kennelijk hevige concurrentie in de strijd om de culinaire consument.

https://www.ah.nl/producten/product/wi386312/ah-lasagne-bolognese

https://producten.makro.n(...)onsent_accept_button

https://www.dirk.nl/boods(...)sagne-bolognese/6906

https://www.aldi.nl/produ(...)627-1-0.article.html
pi_201247320
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:57 schreef 111210 het volgende:
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
e-nummers, zijn een uitvinding door de EU, om je het makkelijker te maken om alles op te zoeken via een het e-nummer dat ze aan ingredienten hebben gegeven, zodat het precieser en duidelijk zou zijn.

Er is niks mis met E-nummers, maar het werkt gewoon niet, de fabrikanten zouden ook alles in e-nummers kunnen aanduiden, maar ze doen van alles door elkaar, scheikundige namen, e-namen, biologische namen, een chaos.

Alle voeding heeft een e-nummer

Maar dit werkt dus niet
pi_201247384
Mik het in de airfryer?
pi_201247452
Voorverwarmen hoef niet bij zoiets als dit. Gewoon vanaf het begin in de oven doen .

Voorverwarmen moet voor dingen die heet moeten zoals pizza of zo. Maar een kant en klare lasagne moet alleen worden opgewarmd en misschien een klein korstje erbovenop maar dat krijg je zodra de oven heet genoeg is geworden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 7 september 2021 @ 07:24:02 #24
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_201247878
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Waarom folie erover? Die hele oven is 200 graden van binnen, hoe minder isolatie hoe sneller de inhoud ook op die temperatuur is.
De folie is tegen het voortijds verbranden van de bovenlaag, aangezien de oven tijdens het voorverwarmen veel warmer wordt dan de beoogde temperatuur.
Het blijft natuurlijk afhankelijk van de oven, deze methode werkt bij ons prima, een beetje uitproberen is wel zo handig.
pi_201248525
Alleen verse lasagne is lekker, alle andere varianten is nog nieteens hondenvoer waardig.
pi_201248784
Pix van de Aldi Lasagne?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')