abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_201230266
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201230309
Laat je hem dan ook nog rusten, of hangen de vellen aan je gehemelte?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_201230333
quote:
1s.gif Op zondag 5 september 2021 18:14 schreef Jordy-B het volgende:
Laat je hem dan ook nog rusten, of hangen de vellen aan je gehemelte?
beetje laten rusten
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201230478
nu moet ik tot 18u45 wachten tot dit klaar is :'(
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_201244885
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:16 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]
beetje laten rusten
Ja en nu?
pi_201245715
TS is ranzig dik
pi_201245728
Krijg trouwens nog steeds een abbo van je m'n Belgische kameraad
pi_201245755
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:11 schreef capuchon_jongen het volgende:
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De 1 kilo bak zonder voorverwarmen gewoon direct in de oven schuiven, 180 graden en 35 minuten.
pi_201246533
minder fokken, meer werken zodat je een deftige oven kunt kopen ipv dat prut ding dat je nu hebt
Weg met de riooljournalistiek. Klik er niet op. Ze vergiftigen de maatschappij.
  maandag 6 september 2021 @ 23:07:53 #10
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_201246813
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
pi_201246951
TS is lui en viesdik en maakt geen verse lasagne
pi_201247020
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:07 schreef DrDarwin het volgende:
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
Waarom folie erover? Die hele oven is 200 graden van binnen, hoe minder isolatie hoe sneller de inhoud ook op die temperatuur is.
pi_201247074
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:07 schreef DrDarwin het volgende:
Voorverwarmen is nonsens.
Meteen de oven in, met een stukje aluminum folie erover.
Als de oven voorverwarmd is, dan is de Lasagne al half klaar, haal dan de folie weg en hou de boel een beetje in de gaten tot de lasagne de juiste kleur heeft.

Scheelt een hoop energie.
De techniek van het "nagaren" kennen we niet zo goed in NL, het moet allemaal snel en heet.
Zonde van je biefstuk, die moet nagaren. Je bakt hem een beetje halfrauw/rauw van binnen, dan pak je hem in in zilverfolie.

doe een ei in een pannetje met koud water, zet het vuur uit als het echte grote bubbels kookt.
Laat 7 minuten staan nagaren, schrikken, een perfekt halfzacht eitje.
pi_201247079
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:31 schreef christmastsunami het volgende:

[..]
De techniek van het "nagaren" kennen we niet zo goed in NL, het moet allemaal snel en heet.
Zonde van je biefstuk, die moet nagaren.

doe een ei in een pannetje met koud water, zet het vuur uit als het echte grote bubbels kookt.
Laat 7 minuten staan nagaren, schrikken, een perfekt halfzacht eitje.
Maar dit gaat om een aluminium schaal lasagne die al voorgegaard is.
Je warmt in feite alleen maar op.

Ik doe er altijd nog wat extra kaas op, dat gratineert mooi.
pi_201247092
Doe gewoon zelf maken lui hangbuik zwijn.
pi_201247096
quote:
1s.gif Op maandag 6 september 2021 23:33 schreef Gehrman het volgende:
Doe gewoon zelf maken lui hangbuik zwijn.
Is wel het lekkerst natuurlijk.
Maar in geval van haast is zo'n kant-en-klare van de Aldi ook prima te pruimen.
pi_201247162
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:34 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Is wel het lekkerst natuurlijk.
Maar in geval van haast is zo'n kant-en-klare van de Aldi ook prima te pruimen.
Ik weet niet of ze die griekse lasagna nog verkopen "Mousaka", daar wipte ik met een spaan of een kaasschaaf de helft omhoog. En deed er wat gerult gehakt tussen, met wat rijst ernaast , was het gewoon lekker.

En goedkoop.

Maarja, ik maak nu ook bijna alles gewoon zelf.
pi_201247207
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 18:11 schreef capuchon_jongen het volgende:
Godenvoedsel dat wel _O_ maar de bereidingstijd

Eerst moet je oven opwarmen op temperatuur (hier trage oven, duurt een kwartier ofzo)
Dan moet die lasagne voor een halfuur op 180 graden

Dus duurt minstens driekwartier :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wees blij. Eén der visboeren (waar ik dus niet meer ga) boort de boel. In de vitrine liggen viskroketten die al gebakken zijn (lijkt daar op). Dus als je het warm wilt dan bakken ze het voor je (want blijkbaar is het half voorgebakken). Een keer had ik haast en dacht: ik warm het thuis wel op. Nou, wat een smerige viskroket was dat. Toen ik daarover een klacht indiende kreeg ik te horen dat ik het in de frituur of oven moest doen omdat het half voorgebakken was.
pi_201247215
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
pi_201247294
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:57 schreef 111210 het volgende:
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
Die van de Aldi, Albert Heijn, Dirk en Makro zijn ¤2,69/kg. Kennelijk hevige concurrentie in de strijd om de culinaire consument.

https://www.ah.nl/producten/product/wi386312/ah-lasagne-bolognese

https://producten.makro.n(...)onsent_accept_button

https://www.dirk.nl/boods(...)sagne-bolognese/6906

https://www.aldi.nl/produ(...)627-1-0.article.html
pi_201247320
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:57 schreef 111210 het volgende:
Watkost zo’ bakje e-nummers eigenlijk?
e-nummers, zijn een uitvinding door de EU, om je het makkelijker te maken om alles op te zoeken via een het e-nummer dat ze aan ingredienten hebben gegeven, zodat het precieser en duidelijk zou zijn.

Er is niks mis met E-nummers, maar het werkt gewoon niet, de fabrikanten zouden ook alles in e-nummers kunnen aanduiden, maar ze doen van alles door elkaar, scheikundige namen, e-namen, biologische namen, een chaos.

Alle voeding heeft een e-nummer

Maar dit werkt dus niet
pi_201247384
Mik het in de airfryer?
pi_201247452
Voorverwarmen hoef niet bij zoiets als dit. Gewoon vanaf het begin in de oven doen .

Voorverwarmen moet voor dingen die heet moeten zoals pizza of zo. Maar een kant en klare lasagne moet alleen worden opgewarmd en misschien een klein korstje erbovenop maar dat krijg je zodra de oven heet genoeg is geworden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 7 september 2021 @ 07:24:02 #24
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_201247878
quote:
0s.gif Op maandag 6 september 2021 23:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Waarom folie erover? Die hele oven is 200 graden van binnen, hoe minder isolatie hoe sneller de inhoud ook op die temperatuur is.
De folie is tegen het voortijds verbranden van de bovenlaag, aangezien de oven tijdens het voorverwarmen veel warmer wordt dan de beoogde temperatuur.
Het blijft natuurlijk afhankelijk van de oven, deze methode werkt bij ons prima, een beetje uitproberen is wel zo handig.
pi_201248525
Alleen verse lasagne is lekker, alle andere varianten is nog nieteens hondenvoer waardig.
pi_201248784
Pix van de Aldi Lasagne?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_201248813
jezus zelfs te lui om een verse lasagna te maken. Dat is ongeveer net zoveel werk als dat ding in de magnetron schuiven
hardcoholic
pi_201248818
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 07:24 schreef DrDarwin het volgende:

[..]
De folie is tegen het voortijds verbranden van de bovenlaag, aangezien de oven tijdens het voorverwarmen veel warmer wordt dan de beoogde temperatuur.
Het blijft natuurlijk afhankelijk van de oven, deze methode werkt bij ons prima, een beetje uitproberen is wel zo handig.
Ok, geen last van.
  Tettenkoning dinsdag 7 september 2021 @ 09:28:58 #29
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_201248861
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 09:01 schreef LanaMyst het volgende:
Alleen verse lasagne is lekker, alle andere varianten is nog nieteens hondenvoer waardig.
hontenvoer |:)
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_201248885
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 september 2021 09:28 schreef Nine. het volgende:

[..]
hontenvoer |:)
Sorry mijn fout, dacht er te laat aan en slaap nog half ;)
pi_201249034
Eerst in de magnetron opwarmen en daarna alleen even 10 min afgrillen in de oven. Thank me later.
  dinsdag 7 september 2021 @ 09:47:02 #32
372149 VarkensHart
Het geweten van fokkend Nederl
pi_201249064
TS is lui en viesdik en maakt geen verse lasagne en is een belg
pi_201249564
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 09:01 schreef LanaMyst het volgende:
Alleen verse lasagne is lekker, alle andere varianten is nog nieteens hondenvoer waardig.
Vers roepers. :')
Hele dag niks anders te doen.
pi_201249950
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 10:26 schreef DerekB het volgende:

[..]
Vers roepers. :')
Hele dag niks anders te doen.
Klopt, ik verveel me inderdaad dood.
En dan is KLB soms wel vermakelijk.
  Tettenkoning dinsdag 7 september 2021 @ 14:24:03 #35
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_201252279
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 10:26 schreef DerekB het volgende:
Vers roepers. :')
Hele dag niks anders te doen.
Vaak kost vers koken niet meer tijd dan zo'n wereldgerecht van Knorr.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  Forum Admin dinsdag 7 september 2021 @ 14:41:37 #36
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_201252482
In het kwartiertje dat je oven voorverwarmt maak je zo die verse lasagne klaar.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_201259117
quote:
5s.gif Op dinsdag 7 september 2021 09:21 schreef xpompompomx het volgende:
Pix van de Aldi Lasagne?
Zeker
pi_201259256
Ik ga zo een pittige pizza van de Lidl in de oven schuiven na het voetbal. Geen Turkse pizza.
pi_201260747
Was een japalenopizza van El Tequito.
Wauw die was heet!
pi_201261965
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 14:41 schreef Pharkus het volgende:
In het kwartiertje dat je oven voorverwarmt maak je zo die verse lasagne klaar.
:')
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_201261999
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 23:03 schreef -Sigaartje het volgende:
Was een japalenopizza van El Tequito.
Wauw die was heet!
Lasagne.
  Forum Admin woensdag 8 september 2021 @ 07:26:39 #42
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_201262001
quote:
1s.gif Op woensdag 8 september 2021 07:14 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
:')
In zijn algemeenheid, ik weet niks van de kookcapaciteiten van TS.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  woensdag 8 september 2021 @ 07:37:16 #43
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201262047
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 00:32 schreef christmastsunami het volgende:

[..]
e-nummers, zijn een uitvinding door de EU, om je het makkelijker te maken om alles op te zoeken via een het e-nummer dat ze aan ingredienten hebben gegeven, zodat het precieser en duidelijk zou zijn.

Er is niks mis met E-nummers, maar het werkt gewoon niet, de fabrikanten zouden ook alles in e-nummers kunnen aanduiden, maar ze doen van alles door elkaar, scheikundige namen, e-namen, biologische namen, een chaos.

Alle voeding heeft een e-nummer

Maar dit werkt dus niet
E300, oftewel ascorbinezuur.

Oftewel vitamine C.

Ranzige e-nummers allemaal :r
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201262285
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:05 schreef -Sigaartje het volgende:
Ik ga zo een pittige pizza van de Lidl in de oven schuiven na het voetbal. Geen Turkse pizza.
Lief dagboek
pi_201262324
quote:
14s.gif Op woensdag 8 september 2021 07:37 schreef fathank het volgende:

[..]
E300, oftewel ascorbinezuur.

Oftewel vitamine C.

Ranzige e-nummers allemaal :r
E415 Xanthaangom

Ook, een e-nummer, alleen dit is er eentje waar ik niet blij van wordt, als ik deze zie, dit is dus echt pure scheikunde, waar ik niet vrolijk van wordt en mijn buik ook niet
pi_201262535
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 07:26 schreef Pharkus het volgende:

[..]
In zijn algemeenheid, ik weet niks van de kookcapaciteiten van TS.
Een beetje tomaten- of bolognesesaus staat toch al gauw enkele uren te pruttelen. Het gaarbakken van de ui en groente kost je al gauw meer dan dat kwartier. Zelfs het vullen van de lasagneschaal kost al genoeg tijd om ingehaald te worden door de voorverwarmstand van de oven.

Lasagne is een bewerkelijk gerecht.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  woensdag 8 september 2021 @ 08:53:14 #47
312215 Näsenbar
State of the Art.
pi_201262560
Lekker man, zo'n Italiaanse kapsalon ^O^
Denk aan het milieu voordat u deze post print.
pi_201262597
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 08:51 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
Een beetje tomaten- of bolognesesaus staat toch al gauw enkele uren te pruttelen. Het gaarbakken van de ui en groente kost je al gauw meer dan dat kwartier. Zelfs het vullen van de lasagneschaal kost al genoeg tijd om ingehaald te worden door de voorverwarmstand van de oven.

Lasagne is een bewerkelijk gerecht.
Klopt. Maar het is wel 100 keer beter dan die uit de supermarkt. Die van AH en Plus vind ik magertjes en weinig smaak hebben. Lidl heb ik nog nooit gehad. Ik heb het een keer zelf gemaakt, maar dan ben je wel effe bezig. Maar wel lekker.
  Tettenkoning woensdag 8 september 2021 @ 09:50:19 #49
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_201263147
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 08:51 schreef Jordy-B het volgende:
Een beetje tomaten- of bolognesesaus staat toch al gauw enkele uren te pruttelen. Het gaarbakken van de ui en groente kost je al gauw meer dan dat kwartier. Zelfs het vullen van de lasagneschaal kost al genoeg tijd om ingehaald te worden door de voorverwarmstand van de oven.

Lasagne is een bewerkelijk gerecht.
Lasagne met spinazie, pancetta en bechamelsaus is wat sneller te maken en minstens net zo lekker.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_201267830
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 14:41 schreef Pharkus het volgende:
In het kwartiertje dat je oven voorverwarmt maak je zo die verse lasagne klaar.
Die zal ook de oven in moeten.
pi_201267833
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 16:44 schreef DerekB het volgende:

[..]
Die zal ook de oven in moeten.
Die is dan toch al voorverwarmd.
pi_201268051
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 08:51 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
Een beetje tomaten- of bolognesesaus staat toch al gauw enkele uren te pruttelen. Het gaarbakken van de ui en groente kost je al gauw meer dan dat kwartier. Zelfs het vullen van de lasagneschaal kost al genoeg tijd om ingehaald te worden door de voorverwarmstand van de oven.

Lasagne is een bewerkelijk gerecht.
Als je een chef-kok wil spelen, inderdaad.

In elk ander geval ben je binnen 15 minuten wel klaar met de voorbereiding.
pi_201268907
Je moeder is zo opgewarmd.
pi_201272841
quote:
7s.gif Op woensdag 8 september 2021 09:50 schreef Nine. het volgende:

[..]
Lasagne met spinazie, pancetta en bechamelsaus is wat sneller te maken en minstens net zo lekker.
nee, dat is niet minstens net zo lekker. :N
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_201273117
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 17:04 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]
Als je een chef-kok wil spelen, inderdaad.

In elk ander geval ben je binnen 15 minuten wel klaar met de voorbereiding.
Tijd voor een video-instructie, want dat wil ik dan wel eens zien. _O_
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zaterdag 11 september 2021 @ 08:38:50 #56
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_201303468
Dan warm je het toch op in de magnetron
Graag verwijderen
pi_201303654
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 08:38 schreef madeliefff het volgende:
Dan warm je het toch op in de magnetron
ga weg, jij. :6
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zaterdag 11 september 2021 @ 10:00:40 #58
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_201304194
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 08:59 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
ga weg, jij. :6
O de b-spelers zijn ook aanwezig
Graag verwijderen
pi_201304339
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:00 schreef madeliefff het volgende:

[..]
O de b-spelers zijn ook aanwezig
De magnetron is voor snel ontdooien, opwarmen van voorgekookte maaltijden en broodjes bapao.

Je gaat niet een lasagne "afbakken" in de magnetron, viezerik.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zaterdag 11 september 2021 @ 19:35:08 #60
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_201310954
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:14 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
De magnetron is voor snel ontdooien, opwarmen van voorgekookte maaltijden en broodjes bapao.

Je gaat niet een lasagne "afbakken" in de magnetron, viezerik.
het ding is al gaar ,het hoeft alleen opgewarmd te worden. Het enige verschil is dat je geen korstje kaas krijgt maar die zit er sws al amper in die kant en klaar bakken
Graag verwijderen
  zaterdag 11 september 2021 @ 19:43:01 #61
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201311057
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:14 schreef Jordy-B het volgende:

[..]
De magnetron is voor snel ontdooien, opwarmen van voorgekookte maaltijden en broodjes bapao.

Je gaat niet een lasagne "afbakken" in de magnetron, viezerik.
En al helemaal zo'n topper van de Aldi. Die verdient een echte oven.

:')

[ Bericht 0% gewijzigd door fathank op 11-09-2021 19:49:41 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')