abonnement Unibet Coolblue
pi_201646495
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 12:56 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]
Mijn schoonfamilie en zoon in de Filipijnen krijgen Sinovac, een Chinees vaccin. Het werkt goed! Helaas echter heeft men te weinig, pas 3 % van de bevoling s 2 maal gevaccineerd. En dat is dus voornamelijk in Metro Manila = 15 miljoen inwoners, (Filipijnen heeft 96 miljoen inwoners) Onze zoon en zijn gezin woont in Batangas (White Beach = prachtig) maar daar is men nog niet gevaccineerd. Het is 80 km van Manila maar er zijn strenge uitgaans verboden dus men kan niet reizen. In Manila zijn kinderen die in krotten wonen en al 1,5 jaar niet buiten zijn geweest (mogen !!). Op straat controleert het leger! Per gezin in Manila krijgt één persoon een pasje en die mag dan 2 x per week 2 uur inkopen doen. Verder thuis, binnen blijven.

Begrijp je dan dat ik soms radeloos word van de westerse landen. In meerdere landen wordt Astra Zenica niet meer gespoten. Maar zij mogen ook niet deze stof schenken aan andere (minder rijke) landen. Op tv een Beierse arts die had 1200 doses Astra Zenica die moesten op binnen een maand. (ivm houdbaarheidsdatum) maar hij mocht ze niet schenken aan Oost Europese landen. Dat heeft Astra Zenica namelijk in hun contracten met de Westerse overheden vastgelegd. Je zou bijna gaan denken dat ze wisten van de problemen met hun vaccin en " vooruit " hebben gezien ....

ps. Astra Zenica heeft een aanmerkelijk lagere bewaartemperatuur dan Pfizer, daarom dus beter geschikt voor de armere landen die vaak die speciale vrieskasten niet hebben)
Jij wordt radeloos van westerse landen omdat ze daar in de Filipijnen gestoorde regels hebben?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')