Haring gaat best snel achteruit na het schoonmaken, daarom zijn die winkels die al een hele stapel hebben liggen terwijl er geen rijen klanten staan al dubieus. Beter wordt ie voor je neus schoongemaakt en meteen gegeten.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Lekker zomers.quote:Op zondag 5 september 2021 12:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Salade gemaakt voor de lunch
[ link | afbeelding ]
Ziet er lekker uit , moet ook eens aan mijn fotoskills werken.quote:Op maandag 6 september 2021 13:03 schreef mascara-klodder het volgende:
Prima lunch met deze temperaturen
[ link | afbeelding ]
Lekker op een broodje smerenquote:Op dinsdag 7 september 2021 12:10 schreef Karzai het volgende:
Beetje gesmolten in de zon
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |